• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
باز اينجا سوت و كور شد :( !
يهو يك روز 2 صفحه پست مي زنن ! يك روز خالي ميشه !

البته تيمم امروز برده و من خوشحالم :happy:

شانس پشت شانس آخه اینم شد تیم که طرفدارش هستی :D ؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قربان شرمنده هستم اگر به ناحق شما را بن کرده ام ، اما باور بفرمایید که به خاطر نمی آورم که دقیقا ً موضوع چه بود. به هر حال ، امیدوار هستم که مطابق قانون عمل کرده باشم ، و در صورت نارضایتی شما حاضر به اعاده دادرسی هستم

شاد باشید

دشمنتان شرمنده باشه قربان ! شونصد درصد مطمئنم که به درستی بن شدیم . اما مشکل کار اونجا بود که من با 2 سال سابقه هنوز معنی بن شدن توی پی تی رو نمیدونستم . و شما بدون یک بار تذکر اقدام به این کار کردید . در نهایت این کار پیامد های +تش بیشتر از پیامد های -ش بود . هیچ نیازی به اعاده دادرسی نیست ما مخ لسه شما نیز هستیم . پایدار باشی .

راستش حاج مهدی من 2.5 ساله منتقل شدم شرکت گاز و الان آبادان هستم. فعلا صنعت شریف پتروشیمی رو بوسیدیم گذاشتیم کنار اومدیم تو صنعت شریف گاز! حد اقلش از ماهشهر که در رفتیم! (من زمان جنگ و مدرسه ماهشهر بودم ) حالا هم آبادان.

امیدوارم که انتقالتون به آبادان در جهت پیشرفت کاری و مطمئناً پیشرفت در بقیه امور ( شهر نشینی و ... ) باشه . اگر در زمان جنگ ماهشهر بودی پس باید خاطرات زیادی از این شهر داشته باشی . باز هم خدا رو شکر که از این منطقه مملو از مواد شیمیایی بیرون رفتی و با خیال راحت نفس میکشی .

ضمنا من به پیشرفت صنعت پاکت پی سی در خوزستان امیدی نداشتم ولی الان میبینم که بن مایه های قوی ای در این خاک سرخ زرخیز وجود داره.

بابا دست مریضاد ، ( اینجا رو با لحجه خوزستانی عنایت بفرمایید ) بچه های خوزستانی کلی در این صنعت پیشرفت داشتند حتی ویندوز موبایت 7.0 رو هم به تازگی ورژن فارسیش رو برای پاکت پیسی 2002 تا آلتیمیت نوشته اند ... :blink:

بعلللههه تابستون ! اهواز!! فوتبال روی آسفالت داغ! اونم پا برهنه ! اونم در مقابل دوستان عرب! و ساعت 12 ظهر و گرمازدگی و سرم و کولر گازی و دیگر هیچ!!! درجه ی دمای هوایی که به مدت 4 هفته هر روز و هر ساعت 59 درجه اعلام میشه تا حالت فوق العاده نشه! یادش به خیر یک بار اونم 7 سال پیش همچین خاطره ای دارم. هرچند به هیچ وجه علاقه ای به تکرارش ندارم. به شما خوش بگذره:D

عماد جان ایول - ما رو یاد چه خاطراتی که ننداختید .

دقیقا اون ایام رو یادمه که دماسنج توی سایه دمای 63 درجه رو نشون میداد و تلویزیون محترم زیره 60 رو اعلام میکرد که مبادا ادارات تعطیل نشن .
این موضوع برای من خیلی جالبه که در ژاپن دمای هوا 47 درجه بالای صفر شد و 5 نفر کشته دادند و شهرداری اقدام به نصب فواره ایی در سطح شهر برای پایین آوردن دمای خیابان های اصلی شهر نمود.
و در حالی که در اهواز با دمای 63+ کارگرهای ...... ( فکر مینم واژه ی فداکار مناسب باشه ) در شرکت هایی مثل صنایع فولاو و غیره که خودشون گرمازا هستند مشغول به کار بودند . :( - نمیدونم اون دنیا هم جهنمی برای این افراد درنظر گرفته شده ؟

یادت باشه من حتی یک بار هم پا برهنه فوتبال بازی نکردم ... :happy: چون بچگی هام یکمی تیتیش بودم همیشه دنبال وسایل برقی و کیت و سیم و هویه و ... بودم .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
عماد جان ایول - ما رو یاد چه خاطراتی که ننداختید .

دقیقا اون ایام رو یادمه که دماسنج توی سایه دمای 63 درجه رو نشون میداد و تلویزیون محترم زیره 60 رو اعلام میکرد که مبادا ادارات تعطیل نشن .
این موضوع برای من خیلی جالبه که در ژاپن دمای هوا 47 درجه بالای صفر شد و 5 نفر کشته دادند و شهرداری اقدام به نصب فواره ایی در سطح شهر برای پایین آوردن دمای خیابان های اصلی شهر نمود.
و در حالی که در اهواز با دمای 63+ کارگرهای ...... ( فکر مینم واژه ی فداکار مناسب باشه ) در شرکت هایی مثل صنایع فولاو و غیره که خودشون گرمازا هستند مشغول به کار بودند . :( - نمیدونم اون دنیا هم جهنمی برای این افراد درنظر گرفته شده ؟

یادت باشه من حتی یک بار هم پا برهنه فوتبال بازی نکردم ... :happy: چون بچگی هام یکمی تیتیش بودم همیشه دنبال وسایل برقی و کیت و سیم و هویه و ... بودم .

تمام این خاطرات رو کپی ، پیست کنید توی شهر بندرعباس ...

دمای 58 درجه ، آلمینیوم المهدی ، فوتبال پابرهنه ( یادمه پامو یه بار گذاشتم روی یه قوطی ِ یخمککک! بعد زیرش زنبور گاوی بود ، کف پامو زد !!! ) ... با دوچرخه تند میرفتیم ، بعد برگای درخت نخل رو میگرفتیم عین میمون تاب میخوردیم و پدر دوچرخه در میومد و واسه خودش چند متر اون طرف تر میافتاد !!! بالا رفتن از درخت نخل ، با وجود داشتن ِ تنه ی شل ، میرفتیم بالا و آخرشم زخمی میشدیم ... ما که چسبیده به دریا بودیم و میرفتیم دم ساحل ماهیگیری هر جمعه ... یادش بخیر ، یه روزی بر میگردم اونجا ... همه چی خوب بود :)
دمتون گرم ، مارو یاد اون زمانا انداختید ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان تعجب می کنم از این پاسخی که دادید. فکر کنم کمی تواضع بیش از حد می کنید که واسه من زیاد جالب نیست. اگر این انجمن پاکت پی سی به ایم نظم و سبک خاص اداره میشه خب دلیلش همین داشتن مدیران دلسوزه دیگه. فکر نمی کنم هیچ کدوم از بچه ها فراموش کرده باشن که مدت زیادی شما به تنهایی (چون فرهاد رفته بود) و با صرف وقت زیاد با وجود مشغله زیادی که شغل پزشکی (انترنی! و ایشالا به زودی رزیدنتی) اینجا رو میچرخوندید. من اگه اشتباه نکنم سه بار بن شدم و قبلا هم گفتم کاملا حقم بوده و اگه الان گفتم یادم نبوده چرا بیشتر قصد شوخی داشتم... اصلا هم بهم برنخورده این موضوع و کاملا (مساله تعرف نیست جدیه) حقم بوده . اصلا به حدی برای برخورد مدیران اینجا من حرمت قایلم که شاید برای شما قابل تصور نباشه و دلیلش هم کاملا واضحه و همونه که گفتم.
هیچ دلیلی هم برای همچین پاسخی (که دادید) نمی بینم (البته در مورد خودم میگم در خصوص مهدی من در جریان نیستم و از جانب ایشون من اجازه صحبت ندارم) داشتن مسولیت و درست عمل نمودن به مسولیت به طور قطع احتیاج به ابزار تشویق و تنبیه داره و اگر هم کسی انتظار داشته باشه که خطا کنه و هیچ برخوردی باش نشه مشکل از خودشه ...
ضمنا میخواستم بگم بعد از برنامه شیلتر شما کمی با مدارای بیشتر برخورد می کنید که دلیلش قابل درک برای من ولی زیاد هم باش موافق نیستم اما باز هم شما و دیگر مدیران زحمتکش انجمن واقعا با مدیران انجمن های دیگه متفاوت هستید (از نظر برخورد منظم و بدون فراز و فرود و مهم تر از همه پاسخ گویی به تمام معنی) . من بارها در انجمن های دیگه دیده ام که به راحتی افراد به هم توهین می کنن و از اون بدتر به مفاخر ادبی و ملی و بین المللی ناروا نسبت می دهند و مدیران هیچ احساس مسولیتی در این خصوص نمی کنند. اما اینجا به حدی دارای نظم و دقت هستش که اینگونه افراد غیر دمکرات!!! اصلا به خودشون اجازه حضور نمی دهند.
من قبلا هم گفتم الان هم می گم که مدیران اینجا خصوصا به من کاربر مصرف کننده صرف خیلی لطف داشتن و حتی وقتی به عنوان تشویق عنوان کاربر فعالی رو به من کم اطلاع و کم فایده دادید که باعث تعجب بسیار زیاد من شد به دلیل اینکه وقتی من در سطح اطلاعاتی نبودم که بتونم کار مفیدی انجام بدم و با توجه به اینکه هیچ گونه سابقه دوستی و آشنایی با مدیران بخش نداشتم احساس خوبی از نظر رابطه ای نبودن اینجا بدست آوردم و الان هم روی این مساله بسیار حساس هستم که کسی از دوستان تازه وارد دچار سوء تفاهم بشه و ارتباط واقعا احترام آمیز و نزدیکی که بین بچه ها وجود داره (و عامل اصلیش هم قوانین و اجرای قوانین با احترام به شخصیت افراد توسط مدیران هست) رو به دوستی و رفاقت های سطحی نسبت بده...
من شخصا این انجمن رو خیلی دوست دارم و اصلا حضور در اینجا برای هیچ کدوم از دوستان انجمن به دلیل مثلا گرفتن برنامه و رفع مشکلاتش نیست چون با یک سرچ به قول خود شما می تونه همه این برنامه ها و غیره رو از خیلی جاهای دیگه پیدا کنه. حضور در این جا برای من یک آرامش و رضای درونی خوبی بوجود میاره که دلیلش رو فقط و فقط و فقط مدیریت شخص شما و فرهاد و مجتبی و حسین (که خیلی این روزا زحمت می کشه و شما بهش کم کمک می کنید!) میدونم و ازین بابت واقعا از شما تشکر می کنم(همچنین از سایر دوستان و کاربران واقعا با فهم و سطح بالای این انجمن)

اگر شوخی من رو جدی گرفتید معذرت میخوام و امیدوارم به عنوان متلک به نظر شما نیومده باشه . اصلا هم از اینکه شما احساس می کنید دیگران رو چون تنبیه کردید الان باید دلیلی بیارید و توضیح بدید خوشحال نیستم و باید بگم که شما توضیحات رو قبلا داده اید. ببخشید از اینکه نوشته هایم نظم منطقی دنبال نمی کنه چون حواسم درست و حسابی جمع نیست آخه امروز به لطف رییس جمهور محبوب حاج حسین 4 بار!!! برق منزلمون رفته و خیلی اذیت شدم!
مرسی

پ ن : حاج حسین شرمنده وقتی داشتیم چت می کردیم برق رفت و یک پیامک واسه شما فرستادم که ریپورتش هم نیومد! در اون مورد هم فقط یه ندا بده و دیگه به فکر بقیه اش نباش. تلفنم رو هم قبلا بهت دادم اگه دورش ننداخته باشی!
پ ن : مطلبی که نوشتم اصلا پاچه خواری نیست و واقعیته! :cool:

سیاوش جان چه بگویم ، که اگر اصرار بیشتر کنم ، برداشتی غلط خواهد شد ، تنها می توانم بگویم که همچنان خود را معلم نمی دانم ، و اینکه ، بسسسسیار مخلصیم
از مهدی هم بابت لطف ش تشکر بسیار دارم

در ضمن ، سیاوش اولین نفری ست که بعد از مدیر ، نام en2fa عزیز رو درست نوشت ، برنامه تون رو باز کنید می بینید که ایشون روزبه هستن و زیاد هم خوششون نمی اید که بهروز صداشون کنن
راستی یکی بره بیارت ش اینجا ببینه چقدر حال بهش دادن

روزبه جان سالم و تندرست باشی برای 160سال آینده

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
...
راستی یکی بره بیارت ش اینجا ببینه چقدر حال بهش دادن
...

خوب يكي از مديرها توو تاپيكش معرفي برنامش تبريك بگه، وقتي اومد و ديد پست تبريك رو از اونجا پاك كنه خوب !

روزبه جان سالم و تندرست باشی برای 160سال آینده

بچه كه بودم وقتي پيري به من مي گقت : پير شي جوون،‌فكر مي كردم داره نفرينم مي كنه !
يعني به من ميگه كاري كه كردي خوب نبوده براي يك پير و الهي خودت هم خيلي زود پير بشي بفهمي :lol: چقدر بهم بر مي خورد !!!!! :blush::lol:

راستي اين كه مي گن كسي سنش زياد شه( پير شي ! يا 120 سال عمر كني يا ...) ،‌با اين دنياي پر تنش و بي انگيزه ما،‌جدا دعاي خير هست يا .... :p:happy: ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

دمای 58 درجه ، آلمینیوم المهدی ، فوتبال پابرهنه ( یادمه پامو یه بار گذاشتم روی یه قوطی ِ یخمککک! بعد زیرش زنبور گاوی بود ، کف پامو زد !!! ) ... با دوچرخه تند میرفتیم ، بعد برگای درخت نخل رو میگرفتیم عین میمون تاب میخوردیم و پدر دوچرخه در میومد و واسه خودش چند متر اون طرف تر میافتاد !!! بالا رفتن از درخت نخل ، با وجود داشتن ِ تنه ی شل ، میرفتیم بالا و آخرشم زخمی میشدیم ... ما که چسبیده به دریا بودیم و میرفتیم دم ساحل ماهیگیری هر جمعه ... یادش بخیر ، یه روزی بر میگردم اونجا ... همه چی خوب بود :)

آخ که این زنبورهای گاوی نامرد چقدر من رو نیش زدن! فکر نمی کردم یه روز از بیاد آوردن نیش زنبور یاد دوران خوش بیفتم. یه چیز دیگه. یه مدت هم من به صنعت دمپایی پاره میپرداختم! یعنی با دوستان میرفتیم دمپایی های مردم رو تک میزدیم و میبردیم به عنوان پلاستیک کهنه میفروختیم و چقدر هم حال میداد! شنا رو که دیگه نگو و نپرس.
یه کار جواد دیگه هم میکردیم تمرین تک چرخ با دوچرخه شماره 20. تیر کمون که خیلی دیگه مدت زمان زیادی رو دور بود. یک لاستیک های قهوه ای بود که از صندلی قطار می کندن و خیلی طرفدار داشت بین بچه ها. و همچنین کش سرم (سرم بیمارستانی) دیگه بادبادک ساختن و ... . یک چیز دیگه ... یه همسایه داشتیم که سه تا دختر داشتن و ما هم سه تا پسر بودیم میرفتیم قورباغه! میگرفتیم(دوستان میدونن که اینجا قورباغه زیاده) بعد میریختیمشون توی کیسه و میبردیم از رو دیوار مینداختیم توی خونه همسایمون که ببینن بترسن! چقدر خر بودیم! اون موقع چقدر در حسرت یک عینک ray ban بودم. .........
ای لحظه های گم شده همراه با افسردگی
ای بچه های پیر شده زیر فشار زندگی... یادش بخیر.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

ای ول کاکو شما هم ب ِ چه ِ جنوبی !!!

اون تریپ دچرخه خیلی با حال بود ( دقایقی خندیدیم
25r30wi.gif
) طرفای ما این بازی مد نبود ...

من پنج شنبه و جمعه ماموریت کاری هستم و به نت دسترسی ندارم خواهشاً دوستان و بخصوص مدیران بخش یک همفکری برای راه اندازی مجدد بخش صندلی داغ بفرمایند که انشا الله دوباره فعال بشه .

البته خیلی هم سخت نیست کافیه که یک نفر رو بدعوتند و ما هم شروع کنیم به سئوال و جواب و آشنا شدنه بیشتر با دوستان .
63izs7n.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یه مدت هم من به صنعت دمپایی پاره میپرداختم! یعنی با دوستان میرفتیم دمپایی های مردم رو تک میزدیم و میبردیم به عنوان پلاستیک کهنه میفروختیم و چقدر هم حال میداد! .

احیاناً سمت محله ما که نیومدید ؟

چون یک بار دمپایی های منو بردند !!! :blink:

پس بگووووو . حالا فهمیدم کی بردتشون .

نامرد فروختی باهاش رفتی پاکت پی سی خریدی ؟ :lol:

( فقط یک شوخی بود امیدوارم که نناراحتید )

یه کار جواد دیگه هم میکردیم تمرین تک چرخ با دوچرخه شماره 20. تیر کمون که خیلی دیگه مدت زمان زیادی رو دور بود. ر.

آخ آخ گفتی تک چرخ . یک ماجرا سریع براتون بگم که ما هم در دوران طفولیت یک دوچرخه داشتیم که باهاش از این حرکات آکروباتیک انجام میدادیم یک شب تا ساعت 2 نیمه شب توی خیابونها هی تک چرخ زدیمو هی تک چرخ زدیم بالاخره اومدیم خونه خوابیدیم و صبح با دادو بیداد برادر بزرگتر از خواب پریدیم و دیدیم که به به دوچرخه با دوشاخه فرمونه شکسته افتاده کنار حیاط و برادره کلی شاکی که ننه بابای این دوچرخه رو به عذاش نشوندی .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
احیاناً سمت محله ما که نیومدید ؟

چون یک بار دمپایی های منو بردند !!! :blink:

پس بگووووو . حالا فهمیدم کی بردتشون .

نامرد فروختی باهاش رفتی پاکت پی سی خریدی ؟ :lol:

( فقط یک شوخی بود امیدوارم که نناراحتید )

آخ آخ گفتی تک چرخ . یک ماجرا سریع براتون بگم که ما هم در دوران طفولیت یک دوچرخه داشتیم که باهاش از این حرکات آکروباتیک انجام میدادیم یک شب تا ساعت 2 نیمه شب توی خیابونها هی تک چرخ زدیمو هی تک چرخ زدیم بالاخره اومدیم خونه خوابیدیم و صبح با دادو بیداد برادر بزرگتر از خواب پریدیم و دیدیم که به به دوچرخه با دوشاخه فرمونه شکسته افتاده کنار حیاط و برادره کلی شاکی که ننه بابای این دوچرخه رو به عذاش نشوندی .

والا بعید هم نیست! کجا بود منزلتون؟؟ پاداد؟ لشگر؟ کیان پارس؟ کوروش؟ خشایار؟ زیتون؟ نیوساید؟ مشخص کن ببینم اومدم یا نه؟ به هر حال دزد نگرفته پادشاهه!
راستی اغلب پول این دمپایی ها به خرید لواشک! سمبوسه! نوشابه و آرد نخودچی(این آرد نخودچی ها توی پاکت بودن و شایعه بود جایزه دارن ولی ما هر چی خریدیم جایزه ای ندیدیم:() و از همه مهمتر تیله (به قول خوزستانیها گلوله و به قول آبادانی ها فنگ feng ) هم میخریدیم و به قمار محله ای می پرداختیم.
در خصوص اون حرکتی که پارسا گفت با دو چرخه انجام میدادن واقعا باید کار سختی باشه. در این زمینه ما تک چرخ میزدیم بعد دوچرخه رو ول می کردیم بره چند متر جلوتر بیفته:cool: دیگه اون آفتاب مهتاب رو نمیزدیم. نه تنها من نمیزدم اصلا فکر نمی کنم کسی میتونست این کارو بکنه... اصلا پارسا باید زیمناست میشد:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تیر کمون که خیلی دیگه مدت زمان زیادی رو دور بود. یک لاستیک های قهوه ای بود که از صندلی قطار می کندن و خیلی طرفدار داشت بین بچه ها. و همچنین کش سرم (سرم بیمارستانی)

من یه بار این سرم رو توی دست یکی دیدم ! فک کردم این ته ِ دستکش ِ ظرفشویی ِ ! :wacko: بعد تیر کمون رو که ساختیم ( تیرش از این میله باریکا بود که شبیه ِ بومرنگ درش میاوردیم و خمش میکردیم تا توی کش گیر کنه ) این ته ِ لول شده ی دستکش فرت پاره شد اومد توی فک !!! :blink: جاش هنو هست !
ای ول کاکو شما هم ب ِ چه ِ جنوبی !!!

اون تریپ دچرخه خیلی با حال بود ( دقایقی خندیدیم
25r30wi.gif
) طرفای ما این بازی مد نبود ...
بقول بندریا : م ِ چک ِ بندرم !

پارسا جان مخلصیم.:)
من غلط بکنم شما رو سوژه قرار بدم:blush:

این حرفا چیه !!! شما سرور مایی !!! عشق است که تا سوژه ای در کاره به دست رفیقان باشد :D

در خصوص اون حرکتی که پارسا گفت با دو چرخه انجام میدادن واقعا باید کار سختی باشه. در این زمینه ما تک چرخ میزدیم بعد دوچرخه رو ول می کردیم بره چند متر جلوتر بیفته:cool: دیگه اون آفتاب مهتاب رو نمیزدیم. نه تنها من نمیزدم اصلا فکر نمی کنم کسی میتونست این کارو بکنه... اصلا پارسا باید زیمناست میشد:happy:

تازه قسمت جالب اینجا بود ؛ یه سری برگارو نمیشد فهمید که ساقه ش به تنه محکمه یا نه !!!
آقا گرفتن همانا و برگ درآمدن همانا و منحدم شدن همان ! :lol:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام به همه برو بکس پاکت پی سی کنار! (پارسا چه کرده با این لغتنامه دهخداش!)

راستی سال نو همگی مبارک! :D (چرا چپ چپ نیگا میکنین همش یه ماه و خورده ای از عید گذشته حالا :D )

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چطورید بچه هااااااااااااااااااااااااااااا!
دلمان بسی برای همگی تنگ شده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!
میبینم کماکان مشغول بحث های جالب انگیز هستید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام به بر و بچه های PocketPC. خوبید؟ خوش می گذره توی گفتگوی آزادتون؟
za2.gif

بچه ها نظرتون راجع به این چیه؟
تازگی ها خیلی سر و صدا کرده! به نظرتون می تونه جایگزین مناسبی برای پاکت پی سی باشه؟ (البته فکر کنم باید یه کم کوچک تر بشه که بشه اسمش رو گذاشت پاکت)!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
za2.gif

تازگی ها خیلی سر و صدا کرده! به نظرتون می تونه جایگزین مناسبی برای پاکت پی سی باشه؟ (البته فکر کنم باید یه کم کوچک تر بشه که بشه اسمش رو گذاشت پاکت)!

واقعيت اينه كه اونقدر تكنولوژي داره تند پيش مي ره كه حد فاصل خيلي از دستگاهها با هم داره كم ميشه ! اين همونطور كه تهش نوشته يك ميني لپ تاپه ! اما خوب،‌الان كامپيوتر هاي جيبي( pocket PC )‌ دارن جاشون رو با همين نوت بوك ها عوض مي كنن ديگه ! من كه فكر كنم خيلي زود جاي اينكه مجبور باشيم يك لپ تاپ و كلي گوشي و كلي مكافات و ... حمل كنيم،‌يواش يواش همشون بشه يك دستگاه !
راستي برادر چرا گيم ها اينطوري شده !!!!‌؟ مني كه هر گيم رو تا ميرسه بازار مي رسوندم تهش چرا 7-8 ماهه از هيچ گيمي لذت نمي برم :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
za2.gif

قربان اگه این رو میخوای بخری حواست باشه 4 گیگش رو بخری که ایکس پی روش نصب شه. رو این 2 ها نصب نمیشه!!

در ضمن الان 8.9 اینچش با همین وزن و اندازه اومده خیلی بهتره!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان اگه این رو میخوای بخری حواست باشه 4 گیگش رو بخری که ایکس پی روش نصب شه. رو این 2 ها نصب نمیشه!!

شونصد در صد تایید می شه ، بهترین دستگاه با قیمت باور نکردنی ، خود ایسوس هم تولیدش کرده
مثل اینکه هارد ش هم 60 شده

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
واقعيت اينه كه اونقدر تكنولوژي داره تند پيش مي ره كه حد فاصل خيلي از دستگاهها با هم داره كم ميشه ! اين همونطور كه تهش نوشته يك ميني لپ تاپه ! اما خوب،‌الان كامپيوتر هاي جيبي( pocket PC )‌ دارن جاشون رو با همين نوت بوك ها عوض مي كنن ديگه ! من كه فكر كنم خيلي زود جاي اينكه مجبور باشيم يك لپ تاپ و كلي گوشي و كلي مكافات و ... حمل كنيم،‌يواش يواش همشون بشه يك دستگاه !
راستي برادر چرا گيم ها اينطوري شده !!!!‌؟ مني كه هر گيم رو تا ميرسه بازار مي رسوندم تهش چرا 7-8 ماهه از هيچ گيمي لذت نمي برم :(
صد در صد تایید میشه. دیگه حد و مرز دستگاه ها رو با همدیگه نمیشه خیلی مشخص کرد! الآن یکی توی بازارچه داره Dell X51V می فروشه، من هم مدتها بود که دنبال پاکت خوب بودم، ولی الآن با خودم دارم فکر می کنم که وقتی تا چند ماه دیگه دستگاهی مثل این و یا حتی کوچیک تر از این هم میاد دیگه چرا همچین چیزی آدم بخره، بهتره یه کم صبر کنیم ببینیم تکنولوژی برامون چه خوابی دیده! :D
در مورد گیم هم کلا این حالت افسردگی بعضی موقع ها به سراغ گیم بازها میاد! یه راه خوبش اینه که تغییر ژانر بدی، مثلا اگه تا حالا FPS بازی می کردی بزنی یه دفعه توی خط استراتژی! اون وقت برات میشه یه لذت جدید و تا مدت ها باهاش حال می کنی. اتفاقی که دقیقا برای من افتاد، منی که اصلا غیر شوتر گیم نمی زدم یه دفعه شدم استراتژی باز و RPG باز و کل سال 2006 رو من فقط Oblivion بازی کردم! (یادش به خیر
4yajuyo.gif
)
خلاصه نگران نباش حل میشه. :happy:

آره ایناهاش.
من نمی خواستم بخرمش. فقط می خواستم ببینم به نظر شما کاری هست که یه مدل کوچک این دستگاه نتونه بکنه و یه PocketPC بتونه؟ یعنی جایگزین صد در صدی برای پاکت هست یا نه؟ که ظاهرا جواب مثبته!
icon10.gif

البته فکر می کنم یه همچین وسیله ای هر چی کوچک باشه بهتره، ولی هارد کم این دستگاه همیشه همه جای اینترنت به عنوان نقطه منفی دستگاه عنوان شده. البته خدا رو شکر SDHC می خورند. :)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
صد در صد تایید میشه. دیگه حد و مرز دستگاه ها رو با همدیگه نمیشه خیلی مشخص کرد! الآن یکی توی بازارچه داره Dell X51V می فروشه، من هم مدتها بود که دنبال پاکت خوب بودم، ولی الآن با خودم دارم فکر می کنم که وقتی تا چند ماه دیگه دستگاهی مثل این و یا حتی کوچیک تر از این هم میاد دیگه چرا همچین چیزی آدم بخره، بهتره یه کم صبر کنیم ببینیم تکنولوژی برامون چه خوابی دیده! :D
در مورد گیم هم کلا این حالت افسردگی بعضی موقع ها به سراغ گیم بازها میاد! یه راه خوبش اینه که تغییر ژانر بدی، مثلا اگه تا حالا FPS بازی می کردی بزنی یه دفعه توی خط استراتژی! اون وقت برات میشه یه لذت جدید و تا مدت ها باهاش حال می کنی. اتفاقی که دقیقا برای من افتاد، منی که اصلا غیر شوتر گیم نمی زدم یه دفعه شدم استراتژی باز و RPG باز و کل سال 2006 رو من فقط Oblivion بازی کردم! (یادش به خیر
4yajuyo.gif
)
خلاصه نگران نباش حل میشه. :happy:

اين صبر كردن رو هم پيشنهاد مي دم هم قويا رد مي كنم !
اصولا دنياي برق داري پيشرفتي مي كنه كه هر 24 ساعتي كه دست نگه داري هم قيمت دستگاهي كه مي خواي ارزونتر شده هم امكانات جديدتره بهتر شده !!! اما يك جا بالاخره بايد دل رو بزني به دريا ! همين PPC يا لپ تاپ ،‌2 مقوله هستن كه هر قدر دير تر بخري مي توني با قيمتي خيلي كمتر جنسي خيلي بهتر بگيري !‌ اما مشكل اينه كه اگر اينطوري بخواي صبر كني ميشه معادل اينكه اصلا نخري !!!!! يك جا كه احساس كردي نياز داري اين كار رو بايد انجام بدي ! پس اگر اين وسيله رو مي خواي تزئيني بگيري ،‌بيخيالش بشي بهرته ! مگه اينكه پول مفت خيلي زيادي داشته باشي ! اما اگر بهش نياز داري اصلا دريغ نكن ! نيازي كه مي خواي رو جايي كه كسايي هستن كه ميشناسن بگو، دستگاه خوبي برات معرفي كنن و بگير ! مگه مواقعي كه قراره تكنولوژيش عوض شه ! اون هم كه مثلا PPC تا اواخر 2009 كه WM7 مياد فكر نكنم همچين تغييري كنه ! افت قيمت دستگاه ميشه معادل برآورده شدن نيازت كه قابل چشم پوشي ميشه !

راجع به گيم هم من هر ژانري كه فكر كنين بازي ميكنم !! :wacko: اصولا به جز گيم هاي ورزشي و يك سري گيم ها كه يك كار مشخص رو بايد پياپي انجام بدي و فقط ركورد بيشتر ملاكه !!! هر گيم ديگه اي باشه ميگيرم مي رم تهش ! اما مسله اينه كه گيم ها ضعيف شدن ! بعد كرايسس به اين ور هيچ چيز خوبي نديد م!‌حالا يا سليقه من سخت شده :p يا جدا ارزش اينها پايين اومده !
البته من چون 7-8 ساله كه روو گيم نويسي كار مي كنم، براي خودم كلاه شرعي پيدا كردم كه مثلا مي خوام گيم ها رو بازي كنم تا گيم نويسيم قوي تر شه :lol:

راستي اين دستگاهه ايران هم اومده ؟ سكي از قيمت و جاي فروشش خبر داره ؟ البته اصولا ارزشش مثل قيمتش در حد همون گوشي موبايله به نظر مياد ! چون فكر نكنم كارهاي اصلي رو بشه باهاش انجام داد،‌كمي پيشرفته تر بودنش هم با ابعاد گندش سر به سر ميشه !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
آره درسته باید یه جایی دل رو به دریا زد، ولی باید سعی کنی اون یه جا نقطه تغییر تکنولوژی نباشه. :)
گیم های PC متاسفانه به دلیل فروش پایین تری که نسبت به کنسول توی چند سال اخیر داشته اند دارند یواش یواش منحصر می شند به گیم های استراتژی و از این قبیل که همیشه مخصوص PC بوده اند! و یا این که یه گیم که قبلا روی کنسول بوده و الآن بعد ازچند ماه یا حتی چند سال نسخه PC ازش دادند!
کلا دیگه گیم داره میره به سمت کنسول!!
154fs232528.gif
154fs232528.gif
154fs232528.gif

از گیم های بعد از Crysis هم اگر Assassin's Creed رو بازی نکردی بازیش کن که خیلی فاز میده (البته خودم بازی نکردم کامپیوترم عهد دقیانوسه و نمی کشوندش! :( )

loudlaff.gif

بالا