• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
گیم های PC متاسفانه به دلیل فروش پایین تری که نسبت به کنسول توی چند سال اخیر داشته اند دارند یواش یواش منحصر می شند به گیم های استراتژی و از این قبیل که همیشه مخصوص PC بوده اند! و یا این که یه گیم که قبلا روی کنسول بوده و الآن بعد ازچند ماه یا حتی چند سال نسخه PC ازش دادند!
کلا دیگه گیم داره میره به سمت کنسول!!
از گیم های بعد از Crysis هم اگر Assassin's Creed رو بازی نکردی بازیش کن که خیلی فاز میده (البته خودم بازی نکردم کامپیوترم عهد دقیانوسه و نمی کشوندش! )
GTA4 برای xbox360 اومده:guitar:بسی حال خواهیم نمود.پی سی هم گیمهای خوبی داره ولی هر وسیله ایی بازی خودش رو داره.مثلا همین پی پی سی کوچولو گیم هایی داره که واقعا معرکه هست.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من همیشه از GTA حالم به هم می خورده! گیم مخصوص گیم بازهای حرفه ای نیست این بازی! بیشتر آدم های معمولی باهاش حال می کنند برای همین فروشش همیشه بالا بوده!!
در ضمن به نظر من پاکت پی سی خوبه (اینم بگم که اخطار ندن بهم!) :D

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
GTA خوب نبود، اما اون هم يكي از اون بازي ها بود توو گشتن توو شهرش لذتي داشت ! اولين گيم اينطوري MIDTOWN MADNNES بود !‌حالي مي كردم شهر رو مي گشتم، اونقدر مي زدم در و ديوار كه يه جا جديد باز مي شد :lol:

مي خوام neverhood براي play station رو پيدا كنم و با اون شبيه ساز براي PPC يك بار ديگه برسون تهش ! اون روزي توو جمعي حرفش شده بود ! كلي هواش رو كرد دلم:lol::blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
GTA خوب نبود، اما اون هم يكي از اون بازي ها بود توو گشتن توو شهرش لذتي داشت ! اولين گيم اينطوري MIDTOWN MADNNES بود !‌حالي مي كردم شهر رو مي گشتم، اونقدر مي زدم در و ديوار كه يه جا جديد باز مي شد :lol:

مي خوام neverhood براي play station رو پيدا كنم و با اون شبيه ساز براي PPC يك بار ديگه برسون تهش ! اون روزي توو جمعي حرفش شده بود ! كلي هواش رو كرد دلم:lol::blush:

آقا پیدا کردی یه خبری هم به من بده. لینک این شبیه ساز رو هم داری؟ باهاش کار کردی؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
صد در صد تایید میشه. دیگه حد و مرز دستگاه ها رو با همدیگه نمیشه خیلی مشخص کرد! الآن یکی توی بازارچه داره Dell X51V می فروشه، من هم مدتها بود که دنبال پاکت خوب بودم، ولی الآن با خودم دارم فکر می کنم که وقتی تا چند ماه دیگه دستگاهی مثل این و یا حتی کوچیک تر از این هم میاد دیگه چرا همچین چیزی آدم بخره، بهتره یه کم صبر کنیم ببینیم تکنولوژی برامون چه خوابی دیده! :D
در مورد گیم هم کلا این حالت افسردگی بعضی موقع ها به سراغ گیم بازها میاد! یه راه خوبش اینه که تغییر ژانر بدی، مثلا اگه تا حالا FPS بازی می کردی بزنی یه دفعه توی خط استراتژی! اون وقت برات میشه یه لذت جدید و تا مدت ها باهاش حال می کنی. اتفاقی که دقیقا برای من افتاد، منی که اصلا غیر شوتر گیم نمی زدم یه دفعه شدم استراتژی باز و RPG باز و کل سال 2006 رو من فقط Oblivion بازی کردم! (یادش به خیر
4yajuyo.gif
)
خلاصه نگران نباش حل میشه. :happy:

آره ایناهاش.
من نمی خواستم بخرمش. فقط می خواستم ببینم به نظر شما کاری هست که یه مدل کوچک این دستگاه نتونه بکنه و یه PocketPC بتونه؟ یعنی جایگزین صد در صدی برای پاکت هست یا نه؟ که ظاهرا جواب مثبته!
icon10.gif

البته فکر می کنم یه همچین وسیله ای هر چی کوچک باشه بهتره، ولی هارد کم این دستگاه همیشه همه جای اینترنت به عنوان نقطه منفی دستگاه عنوان شده. البته خدا رو شکر SDHC می خورند. :)

نه قربان . به هیچ وجه جایگزین نیست. هیچ نیازی از پی پی سی رو برای شما پاسخ نخواهد داد (حداقل برای من اینطوریه!!) اما خوب یک دستگاه بین یو ام پی سی ها و ساب نوت بوک ها (که خودشم جزوشونه!) به خصوص وقتی به وای فای هات اسپات دسترسی داشته باشید. یا مثل من نیاز به دستگاهی ویندوز ایکس پی خور که تو کیف جابشه و خیلی سبک باشه و گران هم نباشه داشته باشید شاید طرفدارش شدید.

نقدا نه تنها قرار نیست کوچک تر بشه بلکم بزرگتر هم میشه (ورژن 10 اینچی در راهه) و البته قوی تر هم خواهد شد.
البته زیاد نگشتم چون دنبالش نیستم فعلا . اما فکر کنم این مدل سی پی یو اتم داره و یا مدل 10 اینچی خواهد داشت که کلی روش آیه و قسم خوردند!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه دوستان:)

خلاصه دباره این وایرلس ما وصل شد و ما آمدیم:)

چه خبرا بوده؟؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
GTA4 برای xbox360 اومده:guitar:بسی حال خواهیم نمود.پی سی هم گیمهای خوبی داره ولی هر وسیله ایی بازی خودش رو داره.مثلا همین پی پی سی کوچولو گیم هایی داره که واقعا معرکه هست.
توی تهران دیدی ؟ چون هنوز اینترنشنال ریلیز نشده ! اما معمولا" قبل از اینجور موقع ها توی بازار ها پیدا میشده ...

من یادمه دامادمون GTA یک ِ اریجینال رو به من داد و من 4 م دبستان بودم ... از اون موقع عاشق این بازی بودم و دیگه علاوه بر جذابیت نستالژی داره ...
از علاقه های دیگه م هم Half-Life هست ، اینم واسه این بود که از اولش بازی کردم + اکسپنشن هاش و هم موضوعش جذاب بود هم شخصیت ِ گردن فریمن ( و همینطور کالهون و الان هم که الکس و ... )

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
فکر کنم باید بحث جی تی ای 1 و 2 رو از ادامش جدا کرد. یاد جی تی ای 2 به خیر . یه بازی فانتزی با 3 تا شهر . تانکاش خدا بود:D
الان تو پی پی سی دارمش . جدا داشتنش توصیه میشه:happy:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
توی تهران دیدی ؟ چون هنوز اینترنشنال ریلیز نشده ! اما معمولا" قبل از اینجور موقع ها توی بازار ها پیدا میشده ...

من یادمه دامادمون GTA یک ِ اریجینال رو به من داد و من 4 م دبستان بودم ... از اون موقع عاشق این بازی بودم و دیگه علاوه بر جذابیت نستالژی داره ...
از علاقه های دیگه م هم Half-Life هست ، اینم واسه این بود که از اولش بازی کردم + اکسپنشن هاش و هم موضوعش جذاب بود هم شخصیت ِ گردن فریمن ( و همینطور کالهون و الان هم که الکس و ... )

چه بحث گیمی راه افتاده اینجا

پارسا جان عجیبه که حرفی از مانئول نزدی ؟ پس بره چی شخصیت grimfandango رو گذاشتی رو آواتورت ؟

هیچ گیمی مثل
resident evil 2,3,4 ,5 !
call of duty همش
تمامی بازی های C & C
نمیشه
:blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

پارسا جان عجیبه که حرفی از مانئول نزدی ؟ پس بره چی شخصیت grimfandango رو گذاشتی رو آواتورت ؟

هیچ گیمی مثل
resident evil 2,3,4 ,5 !
call of duty همش
تمامی بازی های C & C
نمیشه

همه اینا رو بریز دور:D
منم عاشق رزیدنت اویل بودم.

فارنهایت رو که بازی کردم دیگه حوصله فکر کردن به داستان های احمقانه رزیدنت اویل رو هم ندارم:(
یا دویل نور کرای (البته 2و 3 اش افت شدیدی داشت)
حتی متال گیر (چقدر با 2 اش حال کردم!!)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
به نظر من GTA نسخه 3 اون یه گیم شاهکار و فوق العاده بود و اصلا یک گام تکنولوژی گیم رو جلو برد، ولی بعد از اون هر نسخه دیگه ای که از این گیم اومده از قبیل Vice City و San Andreas نسخه کاملا مشابه گیم قبلی بودند به اضافه یه سری چیزهای مسخره از قبیل امکان موتورسواری که مثلا شاهکار نسخه جدید محسوب می شده و یه هیاهوی تبلیغاتی برای فروش بیشتر!!
نسخه III گیم هم داستان خیلی قشنگی داشت، هم گرافیکش کاملا در حد گیم های همزمان با خودش بود، هم این که واقعا یه انقلاب بود. متاسفانه نسخه های بعدی انقدر اون فرمول پول ساز رو تقلید کردند که این گیم فقط الآن نون شهرتش رو می خوره، و از هر جنبه ای که نباشه حداقل از لحاظ گرافیک چندین سال از گیم های دیگه عقبه!!
به هر حال امیدوارم طرفدارهای این گیم با نسخه چهارش حال کنند. :D
ای کاش طرفدارهای این گیم لذت Oblivion رو تجربه می کردند تا می دیدند گیم یعنی چی!
241.gif

در ضمن پاکت پی سی بده! (نگید اسپم کردی ها)!!

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3

بله .من یادمه halo3 رو یک هفته قبل از اینکه ریلیز بشه تموم کردم.gta هم الان در تهران در مراکزی که گیمهای xbox میفروشند موجوده.
من با سری گیمهای gow و dmc از ps2,مافیا و cc در pc,و gow ازxbox360 و atomic canons در ppc لذت بردم.ودر کل در تمام بازیها علاقه ی زیادی به کارکتر دانته در سری dmc دارم.:p
در ضمن mahi58 جان اون نظری که در مورد gta دادی اگه تو فروم بازی سنتر میدادی.....:cigar::devil::medieval::wacko:

دویل نور کرای
فکر کنم منظورتون همون devil may cry یا دویل می کرای یا dmcباشه:happy:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آقا پیدا کردی یه خبری هم به من بده. لینک این شبیه ساز رو هم داری؟ باهاش کار کردی؟
http://rapidshare.com/files/110623772/fpsece0095.rar
باحاله ! سرعتش كم هست اما كار مي كنه، براي نورهود هم بايد برم بازار :lol: (نورهود 2بعديه بايد روون تر كار كنه روو پردازنده 201 مگ من !‌‌ ) ياد دوران طفوليت به خير ! فكر كنم Cdش رو بخرم بهتر باشه :happy: البته به فروشنده مي گم براي بچم ميخوام :lol:

به نظر من GTA نسخه 3 اون یه گیم شاهکار و فوق العاده بود و اصلا یک گام تکنولوژی گیم رو جلو برد، ولی بعد از اون هر نسخه دیگه ای که از این گیم اومده از قبیل Vice City و San Andreas نسخه کاملا مشابه گیم قبلی بودند به اضافه یه سری چیزهای مسخره از قبیل امکان موتورسواری که مثلا شاهکار نسخه جدید محسوب می شده و یه هیاهوی تبلیغاتی برای فروش بیشتر!!
نسخه III گیم هم داستان خیلی قشنگی داشت، هم گرافیکش کاملا در حد گیم های همزمان با خودش بود، هم این که واقعا یه انقلاب بود. متاسفانه نسخه های بعدی انقدر اون فرمول پول ساز رو تقلید کردند که این گیم فقط الآن نون شهرتش رو می خوره، و از هر جنبه ای که نباشه حداقل از لحاظ گرافیک چندین سال از گیم های دیگه عقبه!!
به هر حال امیدوارم طرفدارهای این گیم با نسخه چهارش حال کنند. :D
ای کاش طرفدارهای این گیم لذت Oblivion رو تجربه می کردند تا می دیدند گیم یعنی چی!
241.gif

در ضمن پاکت پی سی بده! (نگید اسپم کردی ها)!!

GTA جزو اولين گيمهايي بود كه يك فضاي خيلي خيلي بزرگ رو شبيه سازي كرده بود، اما براي ديدن قسمتهاي مختلف اون نياز نبود مثل همه گيمهاي هي LAOD كنين ! جالبيش به همين بود ! يك تجربه جديد ! شهري خيلي بزرگ كه هر جاش ميرين چيزي LOAD نميشه و وقفه اي نيست تووش !‌

من فكر كنم اون بلاهه سرم بياد :lol: يعني روزي كه مادرم بره دكتر روانشناس و بگه من بچم خيلي بازي ميكنه ! مجبور باشه توو جواب روانشناسه كه مي گه هر بچه اي بازي مي كنه بگه منم اين رو مي دونم ! اما نمي دونم چرا زن و بچش ناراحت ميشن :lol::lol::happy:

در ضمن درسته كه PPC براي بازي الان بده،‌اما هم ATI هم NVIDIA پردازنده هاي مخصوص گرافيك موبايل رو هم دادن !‌بايد شاهد تغييرات خوبي باشيم !

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
راستی بچه ها کسی میدونه چرا سایت ppc warez بسته شده.از دیروز هر چی میرم توش پیغام ارور میده.بعضی وقتها هم مینویسه:کارگران مشغول کارند:eek::wacko::lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
GTA جزو اولين گيمهايي بود كه يك فضاي خيلي خيلي بزرگ رو شبيه سازي كرده بود، اما براي ديدن قسمتهاي مختلف اون نياز نبود مثل همه گيمهاي هي LAOD كنين ! جالبيش به همين بود ! يك تجربه جديد ! شهري خيلي بزرگ كه هر جاش ميرين چيزي LOAD نميشه و وقفه اي نيست تووش !‌
آره، این دقیقا همون شاهکار نسخه III بود! ولی نسخه Vice City و San Andreas هم نکته شون فقط تکرار همین کار بود و هیچ خلاقیت فوق العاده ای توشون دیده نمی شد.
286.gif

در ضمن درسته كه PPC براي بازي الان بده،‌اما هم ATI هم NVIDIA پردازنده هاي مخصوص گرافيك موبايل رو هم دادن !‌بايد شاهد تغييرات خوبي باشيم!
ای والله! دنیا به کام ما گیم بازهاست! امیدوارم حالا حالا ها نمیرم!!:happy:
البته به فروشنده مي گم براي بچم ميخوام :lol:
کلاه شرعی چی شد؟ :lol: :lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
در ضمن mahi58 جان اون نظری که در مورد gta دادی اگه تو فروم بازی سنتر میدادی.....:cigar::devil::medieval::wacko:

آره اونجا GTA باز زیاد داره!! :D
من بعضی موقع ها فحش میدم و در میرم!!
outtahere.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

راستش من مانوئل رو هیچ وقت بخشی از یک بازی نمیدونم ...

موقعی که توی دنیای Grim Fandango بودم توی موقعیت بدی بودم ، تمام شخصیت هارو توی ذهنم ربط میدادم به آدم های واقعی ِ اطرافم ... محیط عجیبش همیشه منو مسحور ِ خودش کرده و شاید فک میکنم خودم دارم توش بازی میکنم ... واسه همین وقتی میخوام مثالی بزنم گریم فندنگو در میره ... :(
وقتی که یک محیط ِ عجیب روی حستون اثر کنه ؛ اونم جوری که نشه بیرونش آورد خیلی بد مدل میشه ، خودتون حس میکنین دیوونه شدید ( بلا نسبت )
شاید یه روزی ماکت شهر هاشو به نمایش گذاشتم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
فکر کنم منظورتون همون devil may cry یا دویل می کرای یا dmcباشه:happy:

بله دکتر جان. همونه:D آخریش رو وقتی 3 اش اومد بازی کردم . فکر کنم بیشتر از 2 سال بشه:lol: به فارسی که نوشتم دیگه دقت نکردم.

راستی 1 اش رو داری؟ متاسفانه دیگه ندارم اما خیلی حوس کردم یه بار دیگه بازیش کنم:p

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بله دکتر جان. همونه:D آخریش رو وقتی 3 اش اومد بازی کردم . فکر کنم بیشتر از 2 سال بشه:lol: به فارسی که نوشتم دیگه دقت نکردم.

راستی 1 اش رو داری؟ متاسفانه دیگه ندارم اما خیلی حوس کردم یه بار دیگه بازیش کنم:p

اخریش dmc4 هستش که میدونم برای 360 وps3 موجوده (برای pc نمیدونم داره یا نه)خودم نسخه ی xbox360 ش رو دارم.عالیه:D

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
من بالاخره یک htc dual touch خریدم.

هنوز بهش عادت نکردم ولی کلا جالبه. فقط از ظهر نتونستم اینترنت ایرانسلش رو وصل کنم. کسی میدونه باید چه کرد؟

بالا