صد در صد تایید میشه. دیگه حد و مرز دستگاه ها رو با همدیگه نمیشه خیلی مشخص کرد! الآن یکی توی بازارچه داره Dell X51V می فروشه، من هم مدتها بود که دنبال پاکت خوب بودم، ولی الآن با خودم دارم فکر می کنم که وقتی تا چند ماه دیگه دستگاهی مثل این و یا حتی کوچیک تر از این هم میاد دیگه چرا همچین چیزی آدم بخره، بهتره یه کم صبر کنیم ببینیم تکنولوژی برامون چه خوابی دیده!
در مورد گیم هم کلا این حالت افسردگی بعضی موقع ها به سراغ گیم بازها میاد! یه راه خوبش اینه که تغییر ژانر بدی، مثلا اگه تا حالا FPS بازی می کردی بزنی یه دفعه توی خط استراتژی! اون وقت برات میشه یه لذت جدید و تا مدت ها باهاش حال می کنی. اتفاقی که دقیقا برای من افتاد، منی که اصلا غیر شوتر گیم نمی زدم یه دفعه شدم استراتژی باز و RPG باز و کل سال 2006 رو من فقط Oblivion بازی کردم! (یادش به خیر
)
خلاصه نگران نباش حل میشه. :happy:
آره
ایناهاش.
من نمی خواستم بخرمش. فقط می خواستم ببینم به نظر شما کاری هست که یه مدل کوچک این دستگاه نتونه بکنه و یه PocketPC بتونه؟ یعنی جایگزین صد در صدی برای پاکت هست یا نه؟ که ظاهرا جواب مثبته!
البته فکر می کنم یه همچین وسیله ای هر چی کوچک باشه بهتره، ولی هارد کم این دستگاه همیشه همه جای اینترنت به عنوان نقطه منفی دستگاه عنوان شده. البته خدا رو شکر SDHC می خورند.