• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
خوب کماکان بحث بازی ها هم که داغه! برای اینکه کم نیارم هم باید بگم کل هم میندازیم دوستان هر بازی که بگید تمامی بازی های گفته شده رو هم بازی کردم! LOL
البته گفتنش شاید زیاد جالب نباشه و شاید دیگران بگند این مرد گنده خجالتم نمیکشه:blush:ولی چون حرف کل انداختن شد,باید عرض کنم که بنده بیش از 500 بازی از کنسولهایی مثل psp/360/ps2/wii /ps1/pcرا دارم و اکثرشون هم تا ااخر تموم کرده ام و طی سالیان متمادی( این حدودا 30 سال اخیر)تجربه بیش از 1000 مورد بازی رو با کنسولهای دیگری مثل نینتندو اتاری تی وی گیم گیم بوی امیگا کمودور سگا سگا دریم کست و ...داشته ام.
فکر کنم دیگه خیال کل انداختن در این مورد رو نداشته باشید. :D:D:D
البته من یه بازی خور حرفه ای نیستم:goatee: برخلاف اون دوستمون mahi
من همیشه از GTA حالم به هم می خورده! گیم مخصوص گیم بازهای حرفه ای نیست این بازی! بیشتر آدم های معمولی باهاش حال می کنند برای همین فروشش همیشه بالا بوده!!
که خودشو حرفه ایی میدونست.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا یه مشتری برای این htc touch dual ما پیدا کنید. تقریبا نوه. 2 روز از خریدش میگذره. با گوشی حال نکردم. اگر کسی با پاکت پیسی حال میکنه بیاد ببره.
ممنونم
http://forum.persiantools.com/t106158.html

جناب داریوش ،
با احترام به تصمیم شما ، مبنی بر فروش دستگاه ، به شما پیشنهاد می کنم که کمی تامل کنید ، چون از وقتی که دستگاه را از فروشگاه بیرون آورده اید ، امکان ندارد با ضرری کمتر از 20 % از شما بخرند.
با تاسف باید بگویم برای ایران ، گزینه چندان مناسبی را هم انتخاب نکرده اید ، به نظر من ، ولی با همه این حرف ها ، دوستانی داشته ام که حتی از یک ایکس5 دل ، که مربوط به عصر پارینه سنگی هست ، شروع کرده اند و ماه ها لذت نصب برنامه و همراه داشتن دنیای دیجیتال ، محصور شده بودند.پس به دستگاه بیشتر فرصت بدهید تا امکانات تقریبا نا متناهی ش را به شما عیان کند

توصیه می کنم در فروم ایکس دی ای ، هم سر کشی کاملی بکنید ، در مورد ایرانسل هم همان طور که یادم هست ، در تاچ شما همین که سیم کارت را بگذارید در دستگاه ، خودش تنظیمات را وارد می کند ، اگر نشد یک هارد ریست در صورتی که چیز با ارزشی روی دستگاه ندارید ، انجام بدهید و از نو شروع کنید
موفق باشید

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام رییس.نیستید قربان .کم تر تشریف میارید:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته گفتنش شاید زیاد جالب نباشه و شاید دیگران بگند این مرد گنده خجالتم نمیکشه:blush:ولی چون حرف کل انداختن شد,باید عرض کنم که بنده بیش از 500 بازی از کنسولهایی مثل psp/360/ps2/wii /ps1/pcرا دارم و اکثرشون هم تا ااخر تموم کرده ام و طی سالیان متمادی( این حدودا 30 سال اخیر)تجربه بیش از 1000 مورد بازی رو با کنسولهای دیگری مثل نینتندو اتاری تی وی گیم گیم بوی امیگا کمودور سگا سگا دریم کست و ...داشته ام.
البته من یه بازی خور حرفه ای نیستم:goatee: برخلاف اون دوستمون mahi که خودشو حرفه ایی میدونست.
من واقعا" از اینکه توی جمعی هستم که این همه آدم ِ اهل ِ دل داره واقعا" خوشحالم ...

دم همتون گرم ؛ مخصوصا" شما بابک جان ...

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته من یه بازی خور حرفه ای نیستم برخلاف اون دوستمون mahi که خودشو حرفه ایی میدونست.

دوست من بسی کار خوبی میکنید!گیم به نظر من به هیچ عنوان یک کار بچگانه نیست و حتی در بسیاری از موارد فکر و ایده آدم رو تقویت میکنه و به ایده پردازی بهتری میتونه بپردازه البته هر کس به نحوی !
در رابطه با کل هم هنوز سر حرفم هستم بخصوص fighting game!

در ظمن شنیدم تهران گیمر ها gathering انجام میدن و بخث میکنن و از این قبیل مسائل!

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
من واقعا" از اینکه توی جمعی هستم که این همه آدم ِ اهل ِ دل داره واقعا" خوشحالم ...

دم همتون گرم ؛ مخصوصا" شما بابک جان ...

شما لطف دارید ولی بنده اساسا زیاد اهل پراکنده گویی نیستم درون گرا هستم و زیاد نمیگم .گرچه حرف برای گفتن بسیار دارم.
معمولا وقتی شرایطم طوری میشه که اون دیپرشنم از اون نرمالش میزنه بالا.زیاد حرف میزنم.
خوب میشم:D. ودوباره میرم و دیگه نمیام تا دوباره عود کنه.:(
دوست من بسی کار خوبی میکنید

علاقست دیگه کاریش نمیشه کرد تو خونمه.یکی رو میبینی مثلا به کوهنوردی علاقه داره یکی هم مثل من بدنبال فرصتی برای بازی کردن.البته یسری علل روانشناختی داره که برمیگرده به زمان طفولیت که از حوصله ی اینجا خارجه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
متاسفانه 2 تا چیز حسابی خورد توی ذوقم. از قبل میدونستم کیفیت پخش موزیک هدفن و بلندگو و عکس و باید خیلی پایینتر باشه اونم من که N73 داشتم. ولی واقعا پخش فیلمش خوب نیست.
بعد اینکه متاسفانه بحث آنتن دهی تاریخ مصرفش تموم نشده. منم هم امیدوارم که تموم بشه. ولی الان این فقط با خط دولتی خوب کار میکنه و با خط ایرانسل هیچ مکالمه بدون قطع و وصل صدا نتونستم داشته باشم و متاسفانه الان همه زنگها و اس ام اس هام میره به خط ایرانسل. ضمن اینکه ظاهرا ایرنترنت ایرانسل روی این گوشی کار نمیکنه برای همین دیگه مجبورم با ضرر هم که شده بفروشمش و گرنه چیزهای خوبی هم داره که قابل تامله ولی واقعا مکالمه چیزی نیست که به راحتی بتونم ازش بگذرم. متاسفانه هنوز اون بحث قدیمیه آنتن دهی وجود داره. دیگه نوکیا ندارم که از بقیه گوشیها بد بگم و از گوشی خودم تعریف کنم! اگر اینطور نبود منم الان ضرر فروش این گوشی نمیرفت تو پاچم.

آقا داریوش در خصوص اینترنت ایرانسل . اگر دستگاه شما مثل بعضی دیوایس ها(مثل هیوندایی آ200 ) با ایرانسل مشکل نداشته باشه (که نداره) با کمی سعی و خطا میتونید تنظیمات gprs رو انجام بدید. شما کمی زود دارید میدان را خالی می کنید. البته ای کاش پیش از خرید کمی هم به دوستان اینجا اعتماد می کردید و در خصوص خرید پاکت پی سی از تجربه بچه ها استفاده می نمودید که دیگه گذشته. البته تاچ دوال هم دیوایس قابل قبولیه واسه خودش. در خصوص آنتن دهی و مکالمه من با وجود اینکه از خیلی ها شنیدم پاکت پی سی ها فلان و بهمان هستند اما با هیچ کدوم از دیوایس های قبلی انصافا مشکلی نداشته ام. با بروزرهایی که واسه پاکت پی سی هست و برنامه های کمکی واسه اینترنت شما میتونید بعد از موفقیت از تنظیمات اینترنت واقعا لذت ببرید از قدرت نرم افزاری و همچنین تاچ بودن دستگاه.
البته وای فای پاکت پی سی ها هم خیلی قدرتمند تر از اسمارت فون های سازندگاه دیگر است ولی فکر می کنم متاسفانه تاچ دوال wifi نداره متاسفانه . که اگر نداشته باشه مسلما خودتون مقصر هستید گه مشورتی در این خصوص نکرده اید(البته شاید بگویید وا فای کجا هست و مثلا واستون مهم نبوده و غیره اما الان خیلی جاها هات اسپات هست و واقعا پاکت پی سی ها در این خصوص قدرتمند هستند.)
به هر حال به نظر من شما دارید عجله می کنید در فروش دستگاه و به غیر از ضرر زیاد از نظر افت قیمت دستگاه مسایل دیگری هم هست که باید در نظر بگیرید. مهمترینش هم اینه که ممکنه با کمی وقت گذاشتن بتونید مشکلاتی مثل آپگرید رادیویی و غیره رو حل کنید. البته مهمترین مساله اینه که شما وضعیت پخش صوتی دستگاه رو با سری موزیک ادیشن نوکیا و سونی مقایسه می کنید. با استفاده از پلیر های حرفه ای و البته هدست های حرفه ای همون طور که بقیه دوستان فرمودند می تونید به هدفتون برسید.
در هر صورت تصمیم با خودتونه ولی به نظر من اگر کمی به دستگاهتون فرصت بدید و کمی تلاش کنید و مطالعه به پاکت پی سی تون علاقمند میشین.:cool:
موفق باشید(کپی رایت دکتر!)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جناب داریوش ،
با احترام به تصمیم شما ، مبنی بر فروش دستگاه ، به شما پیشنهاد می کنم که کمی تامل کنید ، چون از وقتی که دستگاه را از فروشگاه بیرون آورده اید ، امکان ندارد با ضرری کمتر از 20 % از شما بخرند.
با تاسف باید بگویم برای ایران ، گزینه چندان مناسبی را هم انتخاب نکرده اید ، به نظر من ، ولی با همه این حرف ها ، دوستانی داشته ام که حتی از یک ایکس5 دل ، که مربوط به عصر پارینه سنگی هست ، شروع کرده اند و ماه ها لذت نصب برنامه و همراه داشتن دنیای دیجیتال ، محصور شده بودند.پس به دستگاه بیشتر فرصت بدهید تا امکانات تقریبا نا متناهی ش را به شما عیان کند

توصیه می کنم در فروم ایکس دی ای ، هم سر کشی کاملی بکنید ، در مورد ایرانسل هم همان طور که یادم هست ، در تاچ شما همین که سیم کارت را بگذارید در دستگاه ، خودش تنظیمات را وارد می کند ، اگر نشد یک هارد ریست در صورتی که چیز با ارزشی روی دستگاه ندارید ، انجام بدهید و از نو شروع کنید
موفق باشید

شدیدا تائید میشه:)

Quote:
نوشته ای از Dariush View Post
متاسفانه 2 تا چیز حسابی خورد توی ذوقم. از قبل میدونستم کیفیت پخش موزیک هدفن و بلندگو و عکس و باید خیلی پایینتر باشه اونم من که N73 داشتم. ولی واقعا پخش فیلمش خوب نیست.
بعد اینکه متاسفانه بحث آنتن دهی تاریخ مصرفش تموم نشده. منم هم امیدوارم که تموم بشه. ولی الان این فقط با خط دولتی خوب کار میکنه و با خط ایرانسل هیچ مکالمه بدون قطع و وصل صدا نتونستم داشته باشم و متاسفانه الان همه زنگها و اس ام اس هام میره به خط ایرانسل. ضمن اینکه ظاهرا ایرنترنت ایرانسل روی این گوشی کار نمیکنه برای همین دیگه مجبورم با ضرر هم که شده بفروشمش و گرنه چیزهای خوبی هم داره که قابل تامله ولی واقعا مکالمه چیزی نیست که به راحتی بتونم ازش بگذرم. متاسفانه هنوز اون بحث قدیمیه آنتن دهی وجود داره. دیگه نوکیا ندارم که از بقیه گوشیها بد بگم و از گوشی خودم تعریف کنم! اگر اینطور نبود منم الان ضرر فروش این گوشی نمیرفت تو پاچم.
مسلما بیشتر ppcها و البته نه همشون ,در مقابل گوشیهای جدید دوربین دار نوکیا و سونی ,و گوشیهای این دو برند که برای موزیک ساخته شده اند, بلحاظ پخش موزیک و دوربین کم میارند.خب این موضوع رو خودت هم میدونستیچون ppcها بیشتر برای بیزنس هستش تا یک موزیک پلیر یا دوربین عکاسی.البته با برنامه های خاصی میشه این دو رو تا حدی بهبود بخشید ولی در انتها مسلما رضایت کامل بدست نخواهد اومدبرای پخش فیلم شما یهcoreplayer نصب کن . تو دیدن فرمتهای ویدئویی کوچک ترین مشکلی نخواهید داشت.
در مورد انتن دهی قبلا هم گفته ام منم با ایرانسل در تهران با ppcام همین مشکل رو داشتم.فکر میکنم کلا نمیشه روی ایرانسل زیاد حساب کردوایرانسل نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش انتندهی باشه.
بازم میگم فروم xda-developers رو یه نگاهی بنداز .احتمالا اپگریدی برای بالا بردن ورژن رادیوی گوشیت موجود باشه

شدیدا تائید میشه

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
البته من یه بازی خور حرفه ای نیستم:goatee: برخلاف اون دوستمون mahi که خودشو حرفه ایی میدونست.

الان وقت خوابه، جدا جون ندارم !
فردا همه از مجموعه گيم ها مون عكس بزاريم :p اونوقت جايزه من كه برنده ميشم چيه ؟ :happy::lol::wacko:;)

دوست من بسی کار خوبی میکنید!گیم به نظر من به هیچ عنوان یک کار بچگانه نیست و حتی در بسیاری از موارد فکر و ایده آدم رو تقویت میکنه و به ایده پردازی بهتری میتونه بپردازه البته هر کس به نحوی !
در رابطه با کل هم هنوز سر حرفم هستم بخصوص fighting game!

در ظمن شنیدم تهران گیمر ها gathering انجام میدن و بخث میکنن و از این قبیل مسائل!

من هميشه مي گم توو گيمهام زندگي ميكنم ! همه چيز رو تجربه مي كنم ! هميشه گفتم وقتي كه داشتم گواهينامه مي گرفتم جلسه ششم آموزگارم گفت چند ساله رانندگي مي كني ! وقتي اطمينيان دادم 6 جلسست و بقيه اش توو دنياي مجازي بوده باور نكرد و فكر مي خوام سر كار بزارمش !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اين 2 روز چه شوري راه افتاده اينجا :lol:

ميام پست بزنم ميبينم 3 تا پست زيرش زده شده :blush:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
حسین جان کجاییکه این چند ساعته که پستات رو ندیدم دلم برات بدجور تنگ شده
ای کاش وای کاش که اون پست کذایی منو تو ترد نرمافزار پاک نمیکردی و باعث اشنایی نمیشدی و عکس جدید نمیزاشتی و قلیون نمیکشیدی و دل دربه در ما رو نمیبردی:wacko:امان از جدایی .دلم برات تنگ شده:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما لطف دارید ولی بنده اساسا زیاد اهل پراکنده گویی نیستم درون گرا هستم و زیاد نمیگم .گرچه حرف برای گفتن بسیار دارم.
معمولا وقتی شرایطم طوری میشه که اون دیپرشنم از اون نرمالش میزنه بالا.زیاد حرف میزنم.
خوب میشم:D. ودوباره میرم و دیگه نمیام تا دوباره عود کنه.:(

شما اگه تشریف ببرید ما دلمون تنگ میشه مجبور میشیم واسه تلافی صحبت کنیم با مدیرا لایف تایم بن بشید :D:lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان کجاییکه این چند ساعته که پستات رو ندیدم دلم برات بدجور تنگ شده
ای کاش وای کاش که اون پست کذایی منو تو ترد نرمافزار پاک نمیکردی و باعث اشنایی نمیشدی و عکس جدید نمیزاشتی و قلیون نمیکشیدی و دل دربه در ما رو نمیبردی:wacko:امان از جدایی .دلم برات تنگ شده:(

عشق من کجایی که دلگیرم از جدایی:happy:

من غلامتم ، عبیدتم ، زمین خوردتم ،اصلا زنگ در خونتم هرکی بخواد ببینتت باید اول ما رو بزنه:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اوه اوه ! ببین این 2 نفر چه لاوی میترکونن با هم :D رئیبس جمهور بیاد ببینه این جا چه خبره !!!

بابک جان خام نشیا ! این حسین تازگیا مشکوک میزنه ! با همه ی دکتر های پی پی سی کنار لاوی داوی شده :lol:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
شما اگه تشریف ببرید ما دلمون تنگ میشه مجبور میشیم واسه تلافی صحبت کنیم با مدیرا لایف تایم بن بشید :D:lol:
:lol:شوخیه با مزه ایی بود.انبساط خاطر برما پدیدار گردید.:hmm:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اوه اوه ! ببین این 2 نفر چه لاوی میترکونن با هم :D رئیبس جمهور بیاد ببینه این جا چه خبره !!!

بابک جان خام نشیا ! این حسین تازگیا مشکوک میزنه ! با همه ی دکتر های پی پی سی کنار لاوی داوی شده :lol:

باز این پارسا آمد نسازه

بابا چشم نداری دکتر های فروم رو تور میکنم:happy:

نزار بکم دستم با تو تو یه کاسست:happy:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
عشق من کجایی که دلگیرم از جدایی:happy:

من غلامتم ، عبیدتم ، زمین خوردتم ،اصلا زنگ در خونتم هرکی بخواد ببینتت باید اول ما رو بزنه:blush:

شما سروری,اقایی, از همه مهمتر رئیسی(به دکتر میگم رئیس اصلا خوشش نمیاد محلمونم نمیزاره:()ای البالو ,ای رئیس ppcها,ای قلیون کش قدر(یادم باشه اومدم تهران یه میتینگ دودی باهم داشته باشیم)ای اواتور ترسناک.
ای مردم ازار:blink: (منو ازار میدی با این غم فراقت)
دیگه چی بگم:D
پ.ن:اقا من فردا صبح کلینیکم تعطیله.میخوام تا 3 بشینم پای pt.کی پایست؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
باز این پارسا آمد نسازه

من گفتم اونایی که بی تجربه هستن رو تور کن ، اینایی که نشون کردی هر کدومشون یه قطب هستن در چند مورد !!!
بدبخت میشیما ! :D

:lol::lol::lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شما سروری,اقایی, از همه مهمتر رئیسی(به دکتر میگم رئیس اصلا خوشش نمیاد محلمونم نمیزاره:()ای البالو ,ای رئیس ppcها,ای قلیون کش قدر(یادم باشه اومدم تهران یه میتینگ دودی باهم داشته باشیم)ای اواتور ترسناک.
ای مردم ازار:blink: (منو ازار میدی با این غم فراقت)
دیگه چی بگم:D
پ.ن:اقا من فردا صبح کلینیکم تعطیله.میخوام تا 3 بشینم پای pt.کی پایست؟

فردا راستش باید برم انتشارات پیک کل واژه و دکور اون رو بزنم:blush: واسه همین نمیتونم زیاد بمونم:( ولی تا یجاهای هستم:)

من گفتم اونایی که بی تجربه هستن رو تور کن ، اینایی که نشون کردی هر کدومشون یه قطب هستن در چند مورد !!!
بدبخت میشیما ! :D

:lol::lol::lol:

یه ضرب و مثل قدیمی هست که میکه دود از کنده بلند میشه:happy:

راستی دکتر زنگ نزدی من 30 دقیقه بیرون واستاده بودم تا آنتن بده شما تماس بگیری:blush:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
باز این پارسا آمد نسازه

پارسا خان هم پسر خوبیه :)اونم دوست دارم .عکسشم که قشنگه:rolleyes:راستی پارسا جون اسم داداش کوچیک کوچیکه ی منم پارساست.

بالا