- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
من مخلصم ... شما لطف داریپارسا خان هم پسر خوبیه اونم دوست دارم .عکسشم که قشنگهراستی پارسا جون اسم داداش کوچیک کوچیکه ی منم پارساست.
من مخلصم ... شما لطف داریپارسا خان هم پسر خوبیه اونم دوست دارم .عکسشم که قشنگهراستی پارسا جون اسم داداش کوچیک کوچیکه ی منم پارساست.
فردا راستش باید برم انتشارات پیک کل واژه و دکور اون رو بزنم:blush: واسه همین نمیتونم زیاد بمونم ولی تا یجاهای هستم:
راستی دکتر زنگ نزدی من 30 دقیقه بیرون واستاده بودم تا آنتن بده شما تماس بگیری:blush:
ok.منم زود تر میخوابم.
..........................
شرمنده حسین جان دیگه رفتم مطب و بعدشم دیگه نشد.فردا انشاا...حتما باهات تماس میگیرم:blush:
من نوکرتم
منتظرم
آقا دیگه حجت تمام شد تو PT تو رو خدا اینجا رو ببینید:blink:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1727305&posted=1#post1727305
راستی بابک جان شما از خودت به ما عکس ندادی که تو تایپیک عکس ها بزاریما
به کمونم وقتش هست که بدی عکس
خداییش ابنجا بحث گیم شد 3 صفحه تو یه روز رفت جلو معلومه که همه براشون عقده شده بوده که یه جایی خودشون رو خالی کنن و بگم بابا !!!! ما هم این کاره ایم
یکیشون هم خوده من
حالا که همه این کاره هستن ببینم کسی هست گیم آن لاین هم میزنه ؟
از بچه های اینجا کسی هست تو wcgzone.com ?
من خودم فیفا میزنم بیشتر ولی پایه همه جورتون هستم پایه بودنین خبر بدین
بله،کابلش درست شد،والا خودم اصلا" بهش دست نزدم؛اما این دوست و همکار بنده که کامپیوتر خونده زحمت کشیده و تو اوقات بیکاری برای من درستش کرده؛خوب به سلامتی پس کابلش درست شد.
اگر ببرتش دبی راهی ندارن به جز اینکه بوردش رو عوض کنن. پیشنهاد میکنم اول یه تلاشی بکن که الکی 150 تو خرج نیوفتی. در هر صورت اگر این راه هم عملی نشد هنوز همون 150 خرجت میشه!!
کارم هم درست نشد . استاد نامرد 18.5 رو بالاتر نمیبرد (شاید به این راحتی ها نمیبرد) منم دیدم سرتوش شلوغه مزاحم نشدم. نقدا همگی دست به دست هم دادن معدل من بیچاره رو پایین بکشن. اما منم در یک اقدام ضربتی چند تا اختیاری گرفتم حالشون رو بگیرم
راستی شما از تجارت الکترونیک پروژه ای چیزی داری که تو ایران اجرا شده باشه یا طرحی که بشه پیاده کرد(در حد طرح!!)
یه استاد داریم گیر داده پروژه باید بدین . منم تزم رو دستم باد کرده موندم و حوضم!
منم که دیدم یه دوست مدیریت بازرگانی بیشتر نداریم. دیگه دست به دامان شمائیم. هر کاری بکنی خیرش رو میبینی:happy:
بله قربان؛البته دانیال پاسخ داده و همه نکات روشن هست؛اما متاسفانه یک نکته تلخ وجود داره و اونم این هست که کاربرانی که پاکت پی سی می گیرند دو دسته هستند؛یا عاشق دنیای پاکت پی سی می شوند و یا اینکه از آن خارج شده و دیگر پشت سر خود را هم نگاه نمی کنند؛دلیل این امر هم عدم توجه به نیازهاست،مثلا" آنتن دهی قوی(با توجه به اینکه شما اصولا" با گوشیهای نوکیا کار کرده اید و مرجع مقایسه شما گوشیهای نوکیاست)و یا مسائلی مثل خروجی صدای قوی و ...،را اصولا" در همان دنیای سیمبین باید جستجو کرد.به همین دلیل هست که از ابتدا در بحثها و یا مقاله ای که در رابطه با خرید نوشتم،به این موضوع یعنی توجه و تفکر آگاهانه بر روی نیازها تاکید کرده ام،آنتن دهیش ضعیفه.و برای مکالمه خیلی مشکل دارم.
پارسا خان هم پسر خوبیه اونم دوست دارم .عکسشم که قشنگهراستی پارسا جون اسم داداش کوچیک کوچیکه ی منم پارساست.
منم دیشب کلی ترسیدم ولی گفتم جانب داری کنم ، حالا خدا بزرگهپارسا جون در برو که هوا خیلی پسه!
بله،کابلش درست شد،والا خودم اصلا" بهش دست نزدم؛اما این دوست و همکار بنده که کامپیوتر خونده زحمت کشیده و تو اوقات بیکاری برای من درستش کرده؛
در رابطه با برد اگ 150 خرجش بشه می ارزه؛اما بعید می دونم برد اتم اگزک 150 باشه؛
در رابطه با معدل هم چقدر اصرار به افزایش معدل داری؟
من خودم از دوم دبستان که شاگرد آخر مدرسه بودم تا الان همیشه معدلم 16 بوده؛البته عرض کنم که به لطف دانشگاه آزاد در ترم اول کارشناسی ارشد موفق به کسب معدل 17.25 شدم که باعث تعجب همگان شد:lol:والا بازم معدلم باید 16 می شد.در موضوع تجارت الکترونیک هم راستش خود بنده زیاد کار نکردم و تنها بحثهای مرتبط با آن را در درسهایی مثل بازاریابی خوانده ام؛البته کلیه درسهای تخصصی که جهار درس بازاریابی است و آخرین واحدهای بنده در ترم بعدی محسوب می شوند را هنوز نگذرانده ام؛والا باید ببینم اگر از دوستان کسی بیزنس پلن در رابطه با تجارت الکترونیک داشت؛خبرت می کنم؛جسارتا" موضوع پایان نامه چی هست؟
GTA 4 در Gamespot در هر دو کنسول اکس باکس و پی اس3 نمره ی 10 رو به خودش اختصاص داددددد !!! :blink:
خدایا من یکی از کنسول هارو میخوااااام
با تشکر از دوستان.
من چند تا پست توی تاپیک مشاوره زدم ولی زیاد کسی تحویلمون نگرفت. شاید هم دوستان باور نداشتند پاکت پیسی خریدن بنده رو. من هم از روی ریوهای اینترنتی این تصمیم رو گرفتم.
خوب اگر واقعا بهبود آنتن دهی امکان پذیر باشه سعیم رو میکنم. ولی موضوع اصلا آنتن دهی خوب نیست این گوشی واقعا با ایرانسل مشکل داره و هنگام مکالمه صدای من یا طرفم زیاد قطع و وصل میشه. انتظار آنتن دهی بالا واقعا ندارم فقط انتظار دارم بشه مکالمه کرد بدون اینکه متلک گوشیتو عوض کن بشنوم. البته با خط همراه اول واقعا هیچ مشکلی نداره؛ مطمئم به خاطر ضعیف بودن سیگنال هم نیست چون خونه ما همیشه آنتن ایرانسلش خوب بوده با هر گوشی ای.
در مورد صدا هم پخش موزیکش خیلی خوبه شاید از N73 هم بهتره ولی هندزفریش معمولیه و توی ماشین اصلا به کار نمیاد و صدای محیط رو نمیگیره. اگر تبدیلی چیزی داره که یه خروجی 3.5 میلیمتری بده این مشکلم هم حل میشه و دیگه دلیلی برای فروشش نیست. اتفاقا گوشی حالتی داره که آدم بهش علاقه مند میشه. واقع تاچ واقعیه و بدون مشکل و اشتباه کار میکنه. من تقریبا تمام فرقهای پاکت پیسی و سری N نوکیا رو میدونستم ولی واقعا دیگه نمیدونستم اگر ppc بخرم باید خط ایرانسل رو بگذارم کنار این دیگه جاب نیست.
...ولی هندزفریش معمولیه و توی ماشین اصلا به کار نمیاد و صدای محیط رو نمیگیره. ...
GTA 4 در Gamespot در هر دو کنسول اکس باکس و پی اس3 نمره ی 10 رو به خودش اختصاص داددددد !!! :blink:
خدایا من یکی از کنسول هارو میخوااااام
براي تكميل تمام جملات بايد بگم PPC يك گوشي موبايل نيست ! اگر دنبال خريد يك گوشي موبايل هستين،دنبال چيزي به اسم PPC نباشين
سيستم ضعيف مديريت SMS ها و DELIVERY و... عملكرد هاي نا خوشايند زياد ! حتي سيستم BLUETOOTH ضغيفتر از گوشي هاي چيني و و و ...
PPC يك ابزار كمكي هست كه قراره همه چيز رو داشته باشه، هر سيستمي كه ديدن يك انسان همراه خودش نياز داره رو تووش گنجوندن ! اما هيچكدوم از اونها تكميل نيست ! قيمت سيستمي كه واحد هاي گنجانده شدش كامل باشه معمولا زيادي بالاست ! هر چند كه در نهايت هيچ كدوم هم كامل مطلق نيست ( اگر مشكل تايپ كند و دير باز شدن صفحه نوشتن SMS و دكمه ها و و و رو هم توو گرونها با پردازنده قوي حل كرده باشن، موضوعات نرمافزاري مثل DELIVERY مبهم و BLUETOOTH بي نام و نشان و ... مونده !) اگر هدف شما اينه كه يك دكمه بزنين صفحه نوشتن SMS باز بشه،با خيال راحت SMS رو بنويسين و در كمترين زمان ارسال بشه، دنبال جيزي به اسم PPC نباشين !
كلا بايد گفت PPC ربطي به موبايل نداره ! واحد موبايل براي تكميل بودن اون به بعضي از سيستم ها جديد اضافه شده ! كما اينكه PPC هاي زيادي رو مي شناسين كه موبايل نداره !
از لحاظ عملكرد موبايلي PPC به نظرم خيلي خيلي خيلي اوليه هستش ! هر چند داره شديدا پيشرفت مي كنه، همون موضوع كه گفته بودم مرز ميان همه دستكاهها داره برداشته ميشه ! يك موبايل خوب الان مثل يك PPC هست و يك PPC هم داره كار موبايل رو انجام ميده ! اما باز به چشم يك موبايل به PPC نگاه نكنين !
در ضمن براي 90% ما ايراني ها كه از PC هيچي سر در نمياريم و فقط براي كلاس ميريم مي خريم و حرفهاي احمقانه مانيتورش LCd باشه چون مي خوام به چشم بزنه رو ميگيم ! ميگيم از CPUش بزن تا مانيتورش حتما LCD در بياد و ... PPC هم همينطور وسيله پز شده ! 99% كاربر هاي تمام كاربردهاي گوشي معمولي موبايل خودشون رو بلد نيستن كه حالا PPC بخرن !
كسي رو به چشم ديدم كه N90 رو كه اومد 1 ميليون خريد ! N70 كه اومد اون رو 600 فروخت و حدود 800 اينرو خريد ! چون مي خواست دختر ها اون رو با آخرين گوشي ببينن ! سعي كنين هميشه چيزي بخرين كه خودتون بگين به به ! نه اينكه چيزي بخرين كه بقيه خواهند گفت به به !!!!!!!!!!
واقعا" GTA یه دنیای دیگه ست ...
شرارت ، مهربونی ، رفاقت ، مرام ، حرص ، پول ، اروتیک شاتس ، هیجان ، ماشین و موتور و اسلحه ... هر چی که بگی توش هست
مهمترینشم cheat هاشه که عجیب آدم رو سرگرم میکنه