• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ا
سلام عزیز دل برادر.خوبی پارسا جان؟:)
ببینم تو تهرانی؟
این نسخه ی 360 اش رو میخوام.
اگه این بازی رو خیلی دوست داری تو این بازیش رو بگیر بعد بیا اینجا شبها تا 3 و 4 صبح میشینیم با هم بازی میکنیم.خوبه؟:lol:;)

تا 3 و 4 صبح باهم بازی میکنید ؟؟؟

پارسا جان دیـــــــــــگه ....دی !!!

همانطور که آقا سیاوش گفت ، هوا پسه . سعی کن بعد از خرید بازی در جهت عکس مسیر کرمانشاه هر چقدر که میتونی دور شی .

این آقا بابک
DrHessam.gif
از وقتی که عکس شما رو توی ترد عکسهای بچه های فروم دیده خیلی مشتاق دیدار شما از نزدیک شده .
eghfal.gif

ای حسین خدا بکم چی گارت نگنه .

63izs7n.gif

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اين رو همينطوري از من داشته باشين !

http://************/files/79zlzanctz21vq2ukyao.jpg

:دي

پ.ن. : چه خوبه من عكس ندادم !!

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
تا 3 و 4 صبح باهم بازی میکنید ؟؟؟

پارسا جان دیـــــــــــگه ....دی !!!

همانطور که آقا سیاوش گفت ، هوا پسه . سعی کن بعد از خرید بازی در جهت عکس مسیر کرمانشاه هر چقدر که میتونی دور شی .

این آقا بابک
DrHessam.gif
از وقتی که عکس شما رو توی ترد عکسهای بچه های فروم دیده خیلی مشتاق دیدار شما از نزدیک شده .
eghfal.gif

ای حسین خدا بکم چی گارت نگنه .

63izs7n.gif
پارسا جون شما ناراحت نشو.بعضیها حسودی میکنن که شما طرفدارت زیاده.:)خب ادم خوشتیپ طرفداراش زیادن دیگه:Dاز قدیم و ندیم گفتن:خوشتیپیه و هزار دردسر
teef.gif

حالا خود شما هم تقریبا تو دسته ی خوشتیپا قرار میگیری البته با یه درصد تو دل بروییه کمتر
2i8d4ao.gif
.البته یکم ایدیتون خشنه
bad_boys_20.gif

اینجا همه ی بچه هاش خیلی خوب و باکلاسند.فقط بعضی هاشون کمی باحالترند:happy:مقصر خودتون هستین خب عکس نذارید تا ادم همتون رو به یه چشم نگاه کنه:blink::lol:
قبول دارم همش مقصر این حسینه:)

مگه شما هم خوشتیپی؟
247.gif

پ.ن: تذکر.البته میدونم بچه های اینجا واقعا بچه های باسواد و باشعور و کمالاتی هستند و خودشون باین قضیه واقفند,ولی خب بازم گوشزد میکنم اگه حرفی اینجا از طرف من زده میشه صرفا جنبه ی مزاح داره و شخصیت تک تک شما عزیزان نزد بنده محفوظ و بسیار محترمه.
پس اگه یک درصد یکی از بیرون اومد تو و این ترد رو خوند فکر نکنه اینجا خبریه:hmm:.نه این طور نیست این پستها نشون از یکپارچگی و رفاقت صمیمی اعضای این ترد داره که واقعا تو کمتر جایی از این عالم مجازی دیده میشه

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
.البته میدونم بچه های اینجا واقعا بچه های باسواد و باشعور و کمالاتی هستند و خودشون باین قضیه واقفند,ولی خب بازم گوشزد میکنم اگه حرفی اینجا از طرف من زده میشه صرفا جنبه ی مزاح داره و شخصیت تک تک شما عزیزان نزد بنده محفوظ و بسیار محترمه.

شما لطف دارید دکتر جان در مورد بچه های این ترد شکی نیست .

شما نیز فرد باشعور و کامالاتی هستید ،،، واقف :happy:

پس اگه یک درصد یکی از بیرون اومد تو و این ترد رو خوند فکر نکنه اینجا خبریه:hmm:.نه این طور نیست این پستها نشون از یکپارچگی و رفاقت صمیمی اعضای این ترد داره که واقعا تو کمتر جایی از این عالم مجازی دیده میشه

خداییش به این نکته توجه نکرده بودم .

این تسبیح من کوو ؟
63izs7n.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

مشمول الضمه ای اگه عکس ندادی عکس بچه ها رو دید میزنی:D

اصلا چه معنی داره یکی از بچه های پی پی سی عکس نده؟!!
یالا عکس بده:lol:

من از همین منبر اعلام میدارم که هر کسی در این دنیا عکس به حسین نده و تو اون تاپیک عکس نگیره سوسک میشه و تو اون دنیا با خرچنک و زالو محشور میشه. دیگه خودتون حساب کارتون رو بکنین که همانا خدا شاخه این دسته از افراد را از بیخ و بن خشک خواهد کرد:D

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
مشمول الضمه ای اگه عکس ندادی عکس بچه ها رو دید میزنی:D

اصلا چه معنی داره یکی از بچه های پی پی سی عکس نده؟!!
یالا عکس بده:lol:

من از همین منبر اعلام میدارم که هر کسی در این دنیا عکس به حسین نده و تو اون تاپیک عکس نگیره سوسک میشه و تو اون دنیا با خرچنک و زالو محشور میشه. دیگه خودتون حساب کارتون رو بکنین که همانا خدا شاخه این دسته از افراد را از بیخ و بن خشک خواهد کرد:D

عماد جان از بالای منبر بیا پایین که اصلا صلاحیت سخنرانی نداری :blink:
کسی که خودش رطب خورده نمیگه رطب نخور :happy:
شما خودت با این همه تجربه و پیشکسوتی در این بخش عکس ندادی !!!
این چه وعضیه ؟ ها ؟ از موقعی که این پست زده شده به مدت 505 ساعت کاری فرصت داری که عکس بدی و گرنه life ات رو نفرین میکنم !
یالا :lol:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این چه وعضیه ؟ ها ؟ از موقعی که این پست زده شده به مدت 505 ساعت کاری فرصت داری که عکس بدی و گرنه life ات رو نفرین میکنم !

آقا عماد و حسین 505 لطفاً هرچه سریع تر نسبت به خوردن رطب اقدام فرمائید .
.
.

رونوشت :

........*- جناب آقای دکتر دانیال مدیریت محترم ترد جهت استحضار

........*- جناب آقای حسین FrankenStein سرپرست واحد اجرایی جهت اطلاع و پیگیری

........*- آقایان پارسا و مرتضی جهت اطلاع و ایجاد بحث در این مورد ( اختشاش )

........*- جناب آقای دکتر بابک جهت اطلاع و درس گرفتن

........*- پرونده

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شماها با اوضاع بوجود اومده باید یکی یکی عکس هاتون رو از توی اون تاپیک ِ نفرینی ور دارید :D ، حالا دارید راجب به گذاشتنش چونه میزنید ؟ :lol:

پ ن : مهدی جان ؛ اختشاش مال ِ 1 دقیقه ش ِ تازه !

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آقا به هر حال برای اونهایی که بعدا میخواهند touch dual بخرند اینها رو تعریف کنید.
موضوع اینترنتش رو هم فهمیدم. همون مشکلش با شبکه ایرانسل هست, همون تنظیمات سایت ایرانسل کافیه ولی اینقدر بدکانکت میشه که معمولا چیزی نمیگیره. فقط یکبار شانسی صفحه ویترین ایرانسل و یکی دو صفحه دیگه رو باز کرد.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا به هر حال برای اونهایی که بعدا میخواهند touch dual بخرند اینها رو تعریف کنید.
موضوع اینترنتش رو هم فهمیدم. همون مشکلش با شبکه ایرانسل هست, همون تنظیمات سایت ایرانسل کافیه ولی اینقدر بدکانکت میشه که معمولا چیزی نمیگیره. فقط یکبار شانسی صفحه ویترین ایرانسل و یکی دو صفحه دیگه رو باز کرد.

یک نکته ای که یادم اومد منم یه مدتی با اینترنت ایرانسل مشکل داشتم و البته در این مورد بحثی هم وجود داره توی انجمن که نتیجه آخرش عدم ساپورت hscsd توسط پاکت پی سی ها بود! اما این مشکل بعد از مدتی خود بخود رفع شد....

آقا با این وضعیتی که داره پیش میره منم عکسم رو با یک عکس ریش دار!!! باید عوض کنم. 30 سال زندگی با عزتمون ممکنه دچار لطمه بشه :happy:

آقا ما چه کار کنیم گیم باز بشیم؟ از زمان ریور (آتاری) و هممچنین یک بازی بود به اسم crime wave موقعی که 386 داشتم گیم بازی نکردم دیگه! کلی هم به این داداش هام ایراد می گرفتم که چرا همه زندگیشون گیمه! حالا دیگه روم نمیشه برم ازش اطلاعات بگیرم.... حتما گیم چیز خوبیه که این همه بروبچ های کلاس اینجا هم تو کار گیم هستند. ما با چی شروع کنیم؟؟؟ ضمنا من حوصله فکر کردن ندارم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

والا از قدیم گفتن روی حرف در 3 جا نمیشه حساب کرد
1- سر منقل
2- سر منبر
3- توی بقل

حالا بگرد ببین من حرف رو در کدومیک از حالات زدم:D

ضرب المثل های جنوبی به کار میبری:D

خوب اگه اجازه بدی 505 ساعت بگردم شاید نقاشی ای چیزی از خودم پیدا کردم:happy: ما که از نظر دینی عکس برامون حرامه:D

منو از نفرین نترسونا!! لایف بم آفت نداره:happy:

آقا عماد و حسین 505 لطفاً هرچه سریع تر نسبت به خوردن رطب اقدام فرمائید .
.
.

رونوشت :

........*- جناب آقای دکتر دانیال مدیریت محترم ترد جهت استحضار

........*- جناب آقای حسین FrankenStein سرپرست واحد اجرایی جهت اطلاع و پیگیری

........*- آقایان پارسا و مرتضی جهت اطلاع و ایجاد بحث در این مورد ( اختشاش )

........*- جناب آقای دکتر بابک جهت اطلاع و درس گرفتن

........*- پرونده

اصلا به من چه ؟ مگه همه رطب خوردن من بخورم ؟ اصلا به رطب خوردن من چی کار دارین.
خودتون چرا عکساتون رو آپدیت نمیکنین:lol:

شماها با اوضاع بوجود اومده باید یکی یکی عکس هاتون رو از توی اون تاپیک ِ نفرینی ور دارید :D ، حالا دارید راجب به گذاشتنش چونه میزنید ؟ :lol:

پ ن : مهدی جان ؛ اختشاش مال ِ 1 دقیقه ش ِ تازه !

آفرین . همینه . ادامه بده دارمت:lol: البته اونایی که گذاشتن آپدیت کنن ما هم مستفیض شیم:D

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از ما بکشید بیرون !
پارسا شایعات و شاید واقعیاتی در موردت گفته شده اینجا چه خبره!
باز دوباره .................... :lol::lol::lol::happy:

آقایون به پارسا به چشم برادری نگاه میکنید وگرنه..................:f34r::cool::lol::happy:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
باز نبودم اختشاش کردید؟؟؟؟؟؟؟؟:blush:

هر چه سریع تر دکتر و عماد عکساشون رو بدن واگرنه کل تایپیک رو آف میکنم;)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
باز نبودم اختشاش کردید؟؟؟؟؟؟؟؟:blush:

هر چه سریع تر دکتر و عماد عکساشون رو بدن واگرنه کل تایپیک رو آف میکنم;)
سلام عزیز دل برادر
toyou.gif

عکس رو که توضیح دادم حسین جان ولی حاضرم برای اینکه جبرانش کنم و دوستان بتونند چهره ی کاملتری از بنده را در ذهنشون ترسیم کنند,و همچنین بمنظور فعال شدن تاپیک صندلی داغ,روی صندلی بشینم.البته اول باید خاکاش پاک بشه .بدجوری خاک گرفته .لباسام رو خاکی میکنه.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام عزیز دل برادر
toyou.gif

عکس رو که توضیح دادم حسین جان ولی حاضرم برای اینکه جبرانش کنم و دوستان بتونند چهره ی کاملتری از بنده را در ذهنشون ترسیم کنند,و همچنین بمنظور فعال شدن تاپیک صندلی داغ,روی صندلی بشینم.البته اول باید خاکاش پاک بشه .بدجوری خاک گرفته .لباسام رو خاکی میکنه.

بابک جان با این حرفها من بیخیال نمیشم باید یه عکس بهم بدی:blush:دلایلت قانع کننده نبود:blush:

پ.ن:دوستان لطفا یه نمه حریم شوخی رو بالا تر از خط قرمز نبرند که از مقامات بالا فرمان رسیده که یه جورای آره....:blush:

لطفا به عکس هم گیر ندید البته به من خواستید گیر بدید فقط من (لطفا موضوع رو جدی بگیرید):eek:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اره .واقعا منم موافقم.اصلا بیایین موضوع عکس رو بیخیال شید:cool:دلیل نداره دو تا برادر دینی با عکس هم شوخی کنند.:hmm:
همین جوریشم که فیل پی تی رو تر کردند,میخواهید کاری کنید بمب کار بذارند تو pt.:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا چون گفتی به عکس گیر ندیم منم دیگه گیر نمیدم !! بقیه هم دیگه به من گیر ندن:D

فقط هر کی عکس نداده زودتر با زبون خوش و گیر نداده عکس بده که مشمول الضمه نشه!!

هر کی هم عکس داده عکسهاش رو آپدیت کنه.

بنده هم موافقت خود رو با Hot Chamber از همین تریبون اعلام میکنم . همه یه دور دیگه برین روش ببینیم کی همه زندگیش رو بیشتر بیرون میریزه مستفیذ شیم!:دی

پ.ن: خودم هر چی فکر کردم یادم نیومد که جایی به کسی راجع به عکس گیری داده باشم .
در مورد شوخی هم حقیقتا به طور کل با شوخی های Pedophile حال نمیکنم . اما اگر هر یک از دوستان احساس کردن از این نمونه شوخی ها باهاشون کردم بدونن که 100% سوء تفاهم رخ داده . امیدوارم از هیچکدوم از شوخی هام همچین برداشتی نشه(در ضمن پیشنهاد میکنم دیگر دوستان هم دور این شوخی ها رو خط بکشن !)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اره .واقعا منم موافقم.اصلا بیایین موضوع عکس رو بیخیال شید:cool:دلیل نداره دو تا برادر دینی با عکس هم شوخی کنند.:hmm:

داداش فعلا بحث رو عوض نکن عکس رو بده بیاد :rolleyes:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

اینم نظریه ایه:lol:
والا اصلا قباحت داره!
مخصوصا مسئله مسلحت **** در میونه!

به خاطر همین موارد هم که شده همه مشمولیم که از شیوع انتشار عکس های بر و بکس پی پی سی خودداری کنیم.

البته این بین اونایی که عکس دادن آب از سرشون گذشته:D این دسته از افراد برای اینکه وظیفه اشون رو ادا کنن باید عکس های جدید آپ کنن.

:happy:

بالا