• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان مشکل سخت افزاری وجود داره که به دلیل بی مهری شدید نسبت به ترد های مربوطه و اینکه کسی سوال های مربوط به اون قسمت ها رو زیاد تحویل نمیگیره و اینکه جواب این سوال خیلی واسم مهمه اینجا می پرسم. خواهشا دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنند.
دوست عزیزم حامد (دات نت) واسم یک هندزفری بلوتوث استریو ds 980 خریده و الان هم پیشش هستش هنوز. هندزفری رو با نوکیا ان 73 تست کرده و کار کرده اما با ایسوس خودش که تست کرده میگه اطلاعات رو تبادل می کنه با پاکت پی سی ولی صدا رو از اسپیکر دستگاه پخش می کنه و به هندزفری نمیفرسته.:(:(:(:(:(:(

حالا اگه میشه راهنمایی کنید و یک خانواده رو از نگرانی در بیاورید. هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
مرسیییییی

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان مشکل سخت افزاری وجود داره که به دلیل بی مهری شدید نسبت به ترد های مربوطه و اینکه کسی سوال های مربوط به اون قسمت ها رو زیاد تحویل نمیگیره و اینکه جواب این سوال خیلی واسم مهمه اینجا می پرسم. خواهشا دوستانی که اطلاعات دارن راهنمایی کنند.
دوست عزیزم حامد (دات نت) واسم یک هندزفری بلوتوث استریو ds 980 خریده و الان هم پیشش هستش هنوز. هندزفری رو با نوکیا ان 73 تست کرده و کار کرده اما با ایسوس خودش که تست کرده میگه اطلاعات رو تبادل می کنه با پاکت پی سی ولی صدا رو از اسپیکر دستگاه پخش می کنه و به هندزفری نمیفرسته.:(:(:(:(:(:(

حالا اگه میشه راهنمایی کنید و یک خانواده رو از نگرانی در بیاورید. هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
مرسیییییی

سیاوش جان خبر میدادی میریختیم اونجا:D

مشکل اگه اشتباه نکنم از درایور ای تو دی پی باشه (البته درستش اینه که از نداشتن درایور ای تو دی پیه!!)
کال ها رو ترنسفر میکنه اما نوبت به آهنگ ها که میرسه هیچ اتفاقی نمیافته؟!
شما باید بگردی ببینی کبی که ای تو دی پی رو برات توی دستگاهت نصب کنه (یا حتی رامی که این مشکل رو حل کنه)

البته خیلی از دستگاهها مثل اتم اگزک و اتم لایف سرخود ای تو دی پی رو در رام اریجینال دارند

امیدوارم زیادی غلط جواب نداده باشم:D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون و 100 البته ويبره رسيدن SMS و يك SMS هم براي DELIVERY اما با وجود اين من AUDIO NOTS رو دارم كه وقت مكالمه براي MP3 كردن مكالماتم فكر كنم از CPU كار مي كشه !
نمي دونم چرا حس مي كنم ديگه اين ميزان مصرف خيلي بالاست !

فقط مي خواستم بدونم در كل اين مشكل PPC هست يا دليل ديگه اي داره !

بعید میدونم زیاد باشه. اما چه خطر ناک همه مکالمات رو ضبط میکنین؟:lol:

آره این قضیه واسه همه پاکت پی سی هاست . اما واسه بعضی ها حاد تره. البته بنده و امثال بنده که زیاد اس ام اس باز نیستیم اصولا این مسئله رو درک نمیکنیم.

راستی دلیلش رو نمیدونم اما پاکت اوت لوک هر چقدر استفاده بشه رم رو بیشتر میبلعه و البته بستنش بیشتر مشکل ایجاد میکنه (در باز و بستن زیاد دستگاه هنگ میکنه بسته به قدرت سی پی یو)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان خبر میدادی میریختیم اونجا:D

مشکل اگه اشتباه نکنم از درایور ای تو دی پی باشه (البته درستش اینه که از نداشتن درایور ای تو دی پیه!!)
کال ها رو ترنسفر میکنه اما نوبت به آهنگ ها که میرسه هیچ اتفاقی نمیافته؟!
شما باید بگردی ببینی کبی که ای تو دی پی رو برات توی دستگاهت نصب کنه (یا حتی رامی که این مشکل رو حل کنه)

البته خیلی از دستگاهها مثل اتم اگزک و اتم لایف سرخود ای تو دی پی رو در رام اریجینال دارند

امیدوارم زیادی غلط جواب نداده باشم:D

والا عماد جان همون طور که گفتم الان دست حامده و اون هم با ایسوس پی 535 تست کرده. فکر می کنم پی 535 ساپورت نیتیو a2dp رو داره چون قبلا خود حامد ds970 رو تست کرده و جواب داده... ولی منطقا چیزی که شما گفتی باید درست باشه چون انتقال صدا رو که به a2dp مربوطه انجام نمی ده.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بعضی دستگاهها با بعضی استریو بلوتوث ها مشکل دارند (به دلیل تفاوت های جزئی بین درایور های استریو بلوتوث ها)
مثلا یک رام از اتم بود که سری دی اس 200 رو قبول میکرد دی اس 900 رو قبول نمیکرد. فکر کنم همچین مشکلی باشه. تو ایکس دی ای تاپیک بزنید یا بگردید آخرین درایور ها رو احتمالا به شما بدن (حتی ممکنه به کل نشه که سازگارش کرد!)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
... اما چه خطر ناک همه مکالمات رو ضبط میکنین؟:lol:
...

من اوت لوك خود ويندوز رو استفاده نمي كنم !!!! چه برسه به PPC ! امكان اجراي اسكريپت هارو داره و انتقال ويروس !!!!!!

يه مدت همه سيستم ها ثبت كن داشت، عكسهاي تمام اطاقهاي كارم و فيلمهاش ضبط ميشد،صدا ها كه 100%، هر كاري با PC هاي زير دستم مي شد ثبت ميشد،‌سر همين موضوع هست كه به فنا رفتم و اينطور افسرده شدم !

توضيح اينكه من اين ها كه ضبط مي كردم مال جايي بود كه 100% بايد زير دست خودم بود و از لحاظ امنيتي اين كار رو مي كردم ! نه اينكه توو جايي كه مثلا PC رو 5 نفر و خودم استقاده كنن !!!!!!
:(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
والا عماد جان همون طور که گفتم الان دست حامده و اون هم با ایسوس پی 535 تست کرده. فکر می کنم پی 535 ساپورت نیتیو a2dp رو داره چون قبلا خود حامد ds970 رو تست کرده و جواب داده... ولی منطقا چیزی که شما گفتی باید درست باشه چون انتقال صدا رو که به a2dp مربوطه انجام نمی ده.
سلام
آقا انقدر استرس نداشته باش
اینو بگو بریزه ببینه کار میکنه یا نه؟
اگر با این کار نکرد مشکل از خود هنزفری هست چون این برنامه کله صدای بلوتوث رو میده به هنزفری حتی بلوتوث های تک گوشی رو
http://www.4shared.com/file/36607139/a418ea58/vjvolubilis.html?dirPwdVerified=7f5aaf9b
اگر با این برنامه کار کرد بگو حتما با یک آهنگ استریو تست یگیره چون نمیدونم این برنامه استریو رو هم ساپورت میکنه یا نه
راستی بگو اون کبی که مجتبی تو تاپیک 970 گذاشته رو هم نصب کنه

اگر به مشکل برخود با من تماس بگیره برای کار با برنامه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من اوت لوك خود ويندوز رو استفاده نمي كنم !!!! چه برسه به PPC ! امكان اجراي اسكريپت هارو داره و انتقال ويروس !!!!!!

يه مدت همه سيستم ها ثبت كن داشت، عكسهاي تمام اطاقهاي كارم و فيلمهاش ضبط ميشد،صدا ها كه 100%، هر كاري با PC هاي زير دستم مي شد ثبت ميشد،‌سر همين موضوع هست كه به فنا رفتم و اينطور افسرده شدم !

توضيح اينكه من اين ها كه ضبط مي كردم مال جايي بود كه 100% بايد زير دست خودم بود و از لحاظ امنيتي اين كار رو مي كردم ! نه اينكه توو جايي كه مثلا PC رو 5 نفر و خودم استقاده كنن !!!!!!
:(

قربان پاکت اوت لوک برنامه ایه که باهاش اس ام اس ها رو میفرستین:happy: و البته ایمیل و ام ام اس که در ایران کاربردی نداره

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
قربان پاکت اوت لوک برنامه ایه که باهاش اس ام اس ها رو میفرستین:happy: و البته ایمیل و ام ام اس که در ایران کاربردی نداره

به قول گيمر هاي عزيز LOL !
ايميلش كه بايد كاربرد داشته باشه ! GMAIL ست كنيم حتما با يك ايرانسل جواب بايد بده ! حالا اين نرم افزار جداييه يا اينكه توو PPC ارسال SMS هم رفته زير مجموعه اوت لوك معروف مايكروسافت ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
آقا انقدر استرس نداشته باش
اینو بگو بریزه ببینه کار میکنه یا نه؟
اگر با این کار نکرد مشکل از خود هنزفری هست چون این برنامه کله صدای بلوتوث رو میده به هنزفری حتی بلوتوث های تک گوشی رو
http://www.4shared.com/file/36607139/a418ea58/vjvolubilis.html?dirPwdVerified=7f5aaf9b
اگر با این برنامه کار کرد بگو حتما با یک آهنگ استریو تست یگیره چون نمیدونم این برنامه استریو رو هم ساپورت میکنه یا نه
راستی بگو اون کبی که مجتبی تو تاپیک 970 گذاشته رو هم نصب کنه

اگر به مشکل برخود با من تماس بگیره برای کار با برنامه

حسین جان مرسی... امروز حامد گفت ردیفش کرده ولی از لطف شما ممنونم. حالا وقتی رسید دستم باید ببینم با گوشی من سازگاره یا باید این کارهایی که گفتین انجام بدم؟!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حسین جان مرسی... امروز حامد گفت ردیفش کرده ولی از لطف شما ممنونم. حالا وقتی رسید دستم باید ببینم با گوشی من سازگاره یا باید این کارهایی که گفتین انجام بدم؟!

خواهش میکنم سیاوش جان
خدارو شکر که حل شد

بروبچ گیمر (گیم کنار )همه خوبن ؟ همگی لطفا اعلام وضعیت فرمایید
راستی گیمر های گرامی اینو حتما ببینید

تاریخچه 40 ساله بازی های ویدیویی به زبان تصویر

در ضمن برد امروز پرسپولیس رو هم تبریک میگم دیگه الان قهرمانی دست خودشه :D
A0334955.jpg

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به قول گيمر هاي عزيز LOL !
ايميلش كه بايد كاربرد داشته باشه ! GMAIL ست كنيم حتما با يك ايرانسل جواب بايد بده ! حالا اين نرم افزار جداييه يا اينكه توو PPC ارسال SMS هم رفته زير مجموعه اوت لوك معروف مايكروسافت ؟

احتمالا جواب بده .ایرانسل نداشتم امتحان کنم.

خیر نرم افزار جدایی نیست. بابا همینی که باهاش اس ام اس میزنی و ام ام اس و ایمیل (اوریجینال ویندوز);)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عشقست پرسپولیس:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تيم سالمندان معلولينشون خوبه 2 تا گل به زور زدا !
چه الم شنگه اي به پا كردن !
خوبه همين چند فصل پيش بود داشت ميرفت دسته 1 بخنديم :happy: اين تيم هيچ وقت حريف پر افتخار ترين تيم آسيا نميشه ! آبي دوست داريم :blush:

راستي جدا يك برد براي يك تيم در اين سطح اينهمه خوشحالي هم داره :p:lol:

پ.ن. 1 : يكي نيست به من بگه آخه چند وقته فوتباليست شدي ! چرا يهو جو گير ميشي :lol: من كه 4-5 ساله يك مسابقه رو 45 دقيقه نگاه نكردم !چه برسه به كامل :p

پ.ن. 2 : انشاالله اين هاست صاحاب مْردم رو تا آخر هفته عوض مي كنم ، از دست من توو اين محيط فيلتر شده كمر شكن خلاص ميشين :( خدا كنه تا عوض شدن هاستم اين همت توو وجودم خشك نشده باشه !

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

من دو شنبه دارم میام ( شاید هم میرم ) تهران .

99.9% علاالدین خواهم رفت . دوستان جنوبی اگه کاری دارند و برعکس ، خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان امشب واسه من شیلتر برداشته شده. میشه شما هم چک کنید ببینیم جریان چیه؟؟؟؟

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان.بعد از یه غیبت کوتاه مجددا برگشتم.خب چه خبر .همگی خوبید.
سیاوش جان برای من هنوز فیل تره.من از adsl صبانت استفاده میکنم.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوستان.بعد از یه غیبت کوتاه مجددا برگشتم.خب چه خبر .همگی خوبید.
سیاوش جان برای من هنوز فیل تره.من از adsl صبانت استفاده میکنم.

دکتر جان شما شهرستان هستی؟
آخه صبانت تهران تا حالا یک دقیقه هم فیلتر نبوده

خیلی چاکریم :blush:

بالا