دوستان امشب واسه من شیلتر برداشته شده. میشه شما هم چک کنید ببینیم جریان چیه؟؟؟؟
اگه صداش رو در نیارید - برای من هم 2 - 3 روزی میشه که برداشته شده.
دوستان امشب واسه من شیلتر برداشته شده. میشه شما هم چک کنید ببینیم جریان چیه؟؟؟؟
داتک ---> فیل تردوستان امشب واسه من شیلتر برداشته شده. میشه شما هم چک کنید ببینیم جریان چیه؟؟؟؟
سلام دوستان.بعد از یه غیبت کوتاه مجددا برگشتم.خب چه خبر .همگی خوبید.
سیاوش جان برای من هنوز فیل تره.من از adsl صبانت استفاده میکنم.
خوش اومدی دکتر جان...
والا ما فقرا که دیال آپ استفاده می کنیم! الان هم شیلتر نیست. سایت های دیگه رو چک کردم کماکان شیلتر بودن... امیدوارم که این مساله حل بشه چون من از وی پی ان استفاده می کنم و اینجا هم کسی اکانت وی پی ان نمیفروشه و باید به این و اون التماس کنم واسم از تهران بگیرن.
دوستان یک سوال دارم فقط امیدوارم نخندید! من چطوری سرویس سنتر ارسال پیامک هام رو عوض کنم؟! هر چی میگردم پیداش نمی کنم!
سیاوش جان این چه حرفیه
settings>personal>phone>services>voce mail and text messages>get setting>text message service center
حسین جان مرسی... راستش چند وقت پیش سرویس سنتر رو عوض کرده بودم الان میخواستم قبلی رو بذارم یادم رفته بود...
منم تایید می کنم. آواتارت 20 ...
دانیال جان بابا بیخیال!:lol::lol::lol:شدیدا ً تایید می شه ، از امروز همه کاربران پاکت پی سی ، موظف به استفاده از آواتور های متحد الشکل برای جلوگیری از نفوذ دشمن و نشان دادن به هم پیوسته بودن صفوف پی پی سی کنار هستند.
محتوی آواتور می تواند از تمامی عکس های پینتوریکیو به دلخواه باشد ، بدیهی ست متخلفین از دم تیغ بن گذرانده خواهند شد:lol:
زندگی باد بانوی پیر ایتالیا ، زنده باد معمار ریزنقش اش
(تکبیر)
شدیدا ً تایید می شه ، از امروز همه کاربران پاکت پی سی ، موظف به استفاده از آواتور های متحد الشکل برای جلوگیری از نفوذ دشمن و نشان دادن به هم پیوسته بودن صفوف پی پی سی کنار هستند.
محتوی آواتور می تواند از تمامی عکس های پینتوریکیو به دلخواه باشد ، بدیهی ست متخلفین از دم تیغ بن گذرانده خواهند شد:lol:
زندگی باد بانوی پیر ایتالیا ، زنده باد معمار ریزنقش اش
(تکبیر)
آقا خر ما از کرگی دم نداشت باز هم پی تی واسم شیلتر شد...
من از تیریپ مافیایی یوونتوس خیلی خوشم میاد
ضمن رد هرگونه اتهام مافیایی ، و تاکید بر این مسئله که تیمی که الان بیشترین اتهام متوجه ش هست ، فیورنتینا هست و میلان ( به شیوه کیهان موضوع رو منجرف کردن) به شما اخطار می کنم که از تهمت زدن بهراسید که عاقبت نداره
از حسین عزیز هم ضمن تشکر بابت روحیه فداکاری و اتحادش ، خواهش می شه لوگو رو مرتب تغییر نده ، همین الکس رو بگیریم بریم جلو:happy:
خدمت دوست عزیزدوستان یک اچ پی هست (وین موبایل 6) که در اثر نصب چند تا فارسی ساز همزمان قاطی کرده و در بوت اسکرین گیر می کنه. اسمش هم نمی دونم چیه! نون فون هم هست. اگه کسی روش هارد ریستش رو بهم بگه ممنون میشم. خیلی فوریه موضوع
خصوصا دکتر که فکر می کنم از همه بیشتر با این اچ پی ها آشنایی داشته باشه.
این هم عکسش :
http://www.datiki.com/ppc.jpg
توضیح مهم : این عکس زیبا توسط جمین گرفته شده است!