• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان.بعد از یه غیبت کوتاه مجددا برگشتم.خب چه خبر .همگی خوبید.
سیاوش جان برای من هنوز فیل تره.من از adsl صبانت استفاده میکنم.

خوش اومدی دکتر جان...
والا ما فقرا که دیال آپ استفاده می کنیم! الان هم شیلتر نیست. سایت های دیگه رو چک کردم کماکان شیلتر بودن... امیدوارم که این مساله حل بشه چون من از وی پی ان استفاده می کنم و اینجا هم کسی اکانت وی پی ان نمیفروشه و باید به این و اون التماس کنم واسم از تهران بگیرن.

دوستان یک سوال دارم فقط امیدوارم نخندید! من چطوری سرویس سنتر ارسال پیامک هام رو عوض کنم؟! هر چی میگردم پیداش نمی کنم!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
خوش اومدی دکتر جان...
والا ما فقرا که دیال آپ استفاده می کنیم! الان هم شیلتر نیست. سایت های دیگه رو چک کردم کماکان شیلتر بودن... امیدوارم که این مساله حل بشه چون من از وی پی ان استفاده می کنم و اینجا هم کسی اکانت وی پی ان نمیفروشه و باید به این و اون التماس کنم واسم از تهران بگیرن.

دوستان یک سوال دارم فقط امیدوارم نخندید! من چطوری سرویس سنتر ارسال پیامک هام رو عوض کنم؟! هر چی میگردم پیداش نمی کنم!

سیاوش جان این چه حرفیه

settings>personal>phone>services>voce mail and text messages>get setting>text message service center

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسی505 عزیز ، آواتارت مخوفه شدید !!! ایول !!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان این چه حرفیه

settings>personal>phone>services>voce mail and text messages>get setting>text message service center

حسین جان مرسی... راستش چند وقت پیش سرویس سنتر رو عوض کرده بودم الان میخواستم قبلی رو بذارم یادم رفته بود...
منم تایید می کنم. آواتارت 20 ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حسین جان مرسی... راستش چند وقت پیش سرویس سنتر رو عوض کرده بودم الان میخواستم قبلی رو بذارم یادم رفته بود...
منم تایید می کنم. آواتارت 20 ...

شدیدا ً تایید می شه ، از امروز همه کاربران پاکت پی سی ، موظف به استفاده از آواتور های متحد الشکل برای جلوگیری از نفوذ دشمن و نشان دادن به هم پیوسته بودن صفوف پی پی سی کنار هستند.
محتوی آواتور می تواند از تمامی عکس های پینتوریکیو به دلخواه باشد ، بدیهی ست متخلفین از دم تیغ بن گذرانده خواهند شد:lol:

زندگی باد بانوی پیر ایتالیا ، زنده باد معمار ریزنقش اش
(تکبیر)

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شدیدا ً تایید می شه ، از امروز همه کاربران پاکت پی سی ، موظف به استفاده از آواتور های متحد الشکل برای جلوگیری از نفوذ دشمن و نشان دادن به هم پیوسته بودن صفوف پی پی سی کنار هستند.
محتوی آواتور می تواند از تمامی عکس های پینتوریکیو به دلخواه باشد ، بدیهی ست متخلفین از دم تیغ بن گذرانده خواهند شد:lol:

(تکبیر)
دانیال جان بابا بیخیال!:lol::lol::lol:
این چنین سخنان شدید الحن در مکان مقدس پی پی سی کنار نباید زده بشه!
و همگان به رستگاری نائل شوند!!
(آمین)

در ضمن این صفوف پی پی سی کنار منو کشته!:lol:

در ضمن بچه ها season جدید so you think you can dance داره کم کم شروع میشه من که بی صبرانه منتظرم اونهایی هم که این کاره هستن و علاقه دارن خودشونو آماده کنن!
hip hip hooooraaaaaaaaaa!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

(تکبیر)

به به اصلا یادم نبود دکتر از اون یونتوسی های تیر هست
شدیدا مخلصیم آقا
طبق دستور جتاب دکتر برای یکپارچگی بچه ها این ها رو داشته باشید :cool:

2vwz9sw.jpg
y1kkl.jpg
o05qwg.jpg
2ewfvaa.jpg
hrmxbp.jpg
6swegw.jpg
2d1v676.jpg
169np8j.jpg
25spdw1.jpg
e13rco.jpg

xfub8k.jpg
qqy3gz.jpg

f03gnb.jpg
kasifs.jpg
5uizkk.jpg

wqtqtx.jpg
10o17h3.jpg

2eckwo9.jpg
vmukxt.jpg

2q3q880.jpg
1zgaqth.jpg

21dh8j5.jpg

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا خر ما از کرگی دم نداشت:( باز هم پی تی واسم شیلتر شد...
من از تیریپ مافیایی یوونتوس خیلی خوشم میاد:cool::cool::cool:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا خر ما از کرگی دم نداشت:( باز هم پی تی واسم شیلتر شد...
من از تیریپ مافیایی یوونتوس خیلی خوشم میاد:cool::cool::cool:

کجایی پرشین تولز ِ بدون شیلتر که یادت بخیر:guilty:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ضمن رد هرگونه اتهام مافیایی ، و تاکید بر این مسئله که تیمی که الان بیشترین اتهام متوجه ش هست ، فیورنتینا هست و میلان ( به شیوه کیهان موضوع رو منجرف کردن) به شما اخطار می کنم که از تهمت زدن بهراسید که عاقبت نداره

از حسین عزیز هم ضمن تشکر بابت روحیه فداکاری و اتحادش ، خواهش می شه لوگو رو مرتب تغییر نده ، همین الکس رو بگیریم بریم جلو:happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ضمن رد هرگونه اتهام مافیایی ، و تاکید بر این مسئله که تیمی که الان بیشترین اتهام متوجه ش هست ، فیورنتینا هست و میلان ( به شیوه کیهان موضوع رو منجرف کردن) به شما اخطار می کنم که از تهمت زدن بهراسید که عاقبت نداره

از حسین عزیز هم ضمن تشکر بابت روحیه فداکاری و اتحادش ، خواهش می شه لوگو رو مرتب تغییر نده ، همین الکس رو بگیریم بریم جلو:happy:

دکتر جان منظور از تیریپ مافیایی چیز بدی نبود که بخواد اتهام محسوب بشه:(
راستش من هر وقت یوونتوس رو می بینم یاد god father میفتم و البته نمیدونم چرا ولی من کلا خیلی از مافیا (البته فیلمیش!) خوشم میاد:blush:

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام.
ممنون از همه دوستان که لطفشون شامل حال ما شد و تولدم رو تبريک گفتن.
از همتون سپساس گزارم.
ببخشيد که کمتر اينطرفا پيدام ميشه و يکم! با تاخير تشکر کردم.
:)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ای بابا:(
اینجا چرا اینجوریه؟
بعضی وقتها چنان خالی از سکنه میشه که ادم دلش میگیره
Just_Cuz_06.gif

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان یک اچ پی هست (وین موبایل 6) که در اثر نصب چند تا فارسی ساز همزمان قاطی کرده و در بوت اسکرین گیر می کنه. اسمش هم نمی دونم چیه! نون فون هم هست. اگه کسی روش هارد ریستش رو بهم بگه ممنون میشم. خیلی فوریه موضوع:cool:
خصوصا دکتر که فکر می کنم از همه بیشتر با این اچ پی ها آشنایی داشته باشه.

این هم عکسش :
http://www.datiki.com/ppc.jpg

توضیح مهم : این عکس زیبا توسط جمین گرفته شده است!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان یک اچ پی هست (وین موبایل 6) که در اثر نصب چند تا فارسی ساز همزمان قاطی کرده و در بوت اسکرین گیر می کنه. اسمش هم نمی دونم چیه! نون فون هم هست. اگه کسی روش هارد ریستش رو بهم بگه ممنون میشم. خیلی فوریه موضوع:cool:
خصوصا دکتر که فکر می کنم از همه بیشتر با این اچ پی ها آشنایی داشته باشه.

این هم عکسش :
http://www.datiki.com/ppc.jpg

توضیح مهم : این عکس زیبا توسط جمین گرفته شده است!
خدمت دوست عزیز

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقت بخیر
نظرتون راجع به این چیه؟ http://x654.com/
بدون فیلتر هم وارد میشه ... دیتا بیس رو هم تا حد خوبی آپدیت داره

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی.
من به یه مشکل خفن عجیب (از نظر خودم !) برخوردم هر کی میتونه راهنمایی کنه.

2 روز پیش رفته بودم علائدین یه دفعه دیدم لایفم آنتن نداره ! ترسیدم نکنه مشکل از رادیوای باشه. تو راه برگشت هر چی نگاه کردم ببینم کی آنتن برمیگرده تا انقلاب که خبری نشد . از انقلاب به شهرک میومدم یاد پل گیشاه و مشکل آنتن دهی افتادم همونجا روشن کردم دیدم آنتن فوله و برگشت.

از امیر هم پرسیدم اونم گفت که اصولا با گیشاه مشکل داره فکر کردم مشکل از شبکه ای چیزی اون موقع بوده باشه (دبلیو 830 همون موقع مثل شیر آنتن میداد!!)

خلاصه همه چی به خیر و خوشی گذشت تا امروز صبح طرف خودمون و شهرک آنتن میداد به آزادی که رسیدم که سوار ماشین های قزوین بشم آنتن پرید !! (جالب اینکه با باطری استاتوس 5 تا آنتن داشتم آی آر تی سی آی میومد اما اون بالا آنتن در حال تعجب بود!)

منم قبلا گفتم کل راه تهران قزوین رو تست کردم آنتن خفن. شک کردم نکنه آزادی اون دفعه از دستم در رفته. زحمتتون ندم تا قزوین 1 خط هم آنتن نداشتم . وسطاش به فکر مشکل تو دستگاه افتادم سافت ریست . خاموش کردن جی اس ام و ... افتادم هیچکدوم افاقه نکرد. به دانشگاه هم رسیدم آنتن نداد (بابا من دفعه پیش کلی از اینجا صحبت کرده بودم) شکم به سیم کارت برد . سیم کارت رو با یکی از بچه ها عوض کردم دیدم بعله سیم کارته مثل اینکه خود به خود سوخته و خیالم راحت شد.

برگشتن به خونه سریع رفتم دفتر خدمات مشترکین که عوض کنم متاسفانه بسته بود منم شنبه یه تماس خفن مهم دارم که نمیتونم از دست بدم . اعصاب خورد به طرف خونه که بر میگشتم دیدم آنتن دارم اس ام اس ها رسید!! الانم فول آنتن خونه نشستم.

حالا موندم سیم کارت اگه سوخته بود پس چرا الان کار میکنه . اگه سالم بود و دستگاه مشکل داره بعضی جاها پس چرا با بعضی سیم کارت ها کار میکنه (وقبلا با همین سیم کارت کار میکرد!!)

اصلا چه کنم ؟ موندم شنبه ببرم دفتر خدمات بگم چی؟!! میترسم دوباره بزارتم سرکار!!

یه شکم دارم که در حال سوختگیه داره بازی در میاره ! کسی تجربه ای داره؟!

بالا