- نوشتهها
- 608
- لایکها
- 71
والا مخابرات ایران هیچ ثباتی نداره و ممکنه تو اون لحظه دچار اختلالات منطقه ای شده باشه ...سلام به همگی.
من به یه مشکل خفن عجیب (از نظر خودم !) برخوردم هر کی میتونه راهنمایی کنه.
2 روز پیش رفته بودم علائدین یه دفعه دیدم لایفم آنتن نداره ! ترسیدم نکنه مشکل از رادیوای باشه. تو راه برگشت هر چی نگاه کردم ببینم کی آنتن برمیگرده تا انقلاب که خبری نشد . از انقلاب به شهرک میومدم یاد پل گیشاه و مشکل آنتن دهی افتادم همونجا روشن کردم دیدم آنتن فوله و برگشت.
از امیر هم پرسیدم اونم گفت که اصولا با گیشاه مشکل داره فکر کردم مشکل از شبکه ای چیزی اون موقع بوده باشه (دبلیو 830 همون موقع مثل شیر آنتن میداد!!)
خلاصه همه چی به خیر و خوشی گذشت تا امروز صبح طرف خودمون و شهرک آنتن میداد به آزادی که رسیدم که سوار ماشین های قزوین بشم آنتن پرید !! (جالب اینکه با باطری استاتوس 5 تا آنتن داشتم آی آر تی سی آی میومد اما اون بالا آنتن در حال تعجب بود!)
منم قبلا گفتم کل راه تهران قزوین رو تست کردم آنتن خفن. شک کردم نکنه آزادی اون دفعه از دستم در رفته. زحمتتون ندم تا قزوین 1 خط هم آنتن نداشتم . وسطاش به فکر مشکل تو دستگاه افتادم سافت ریست . خاموش کردن جی اس ام و ... افتادم هیچکدوم افاقه نکرد. به دانشگاه هم رسیدم آنتن نداد (بابا من دفعه پیش کلی از اینجا صحبت کرده بودم) شکم به سیم کارت برد . سیم کارت رو با یکی از بچه ها عوض کردم دیدم بعله سیم کارته مثل اینکه خود به خود سوخته و خیالم راحت شد.
برگشتن به خونه سریع رفتم دفتر خدمات مشترکین که عوض کنم متاسفانه بسته بود منم شنبه یه تماس خفن مهم دارم که نمیتونم از دست بدم . اعصاب خورد به طرف خونه که بر میگشتم دیدم آنتن دارم اس ام اس ها رسید!! الانم فول آنتن خونه نشستم.
حالا موندم سیم کارت اگه سوخته بود پس چرا الان کار میکنه . اگه سالم بود و دستگاه مشکل داره بعضی جاها پس چرا با بعضی سیم کارت ها کار میکنه (وقبلا با همین سیم کارت کار میکرد!!)
اصلا چه کنم ؟ موندم شنبه ببرم دفتر خدمات بگم چی؟!! میترسم دوباره بزارتم سرکار!!
یه شکم دارم که در حال سوختگیه داره بازی در میاره ! کسی تجربه ای داره؟!
در مورد فلیم یه نکته رو باید بگم اینه که ... در مناطقی مثل گیشا فول انتنه ... یعنی سیگنال های انتنش کامل کامله ... ولی ارتباط برقرار نمی کنه ...
فعلا اگر کارت رو راه میندازه نبر مخابرات عوضش کنی ... اگر هم خیلی تلفنت مهمه و می ترسی از دستش بدی خطت رو دایورت کن به یه شماره دیگه یا از یه گوشیه معمولی استفاده کن ...
موفق باشی