• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام به همگی.
من به یه مشکل خفن عجیب (از نظر خودم !) برخوردم هر کی میتونه راهنمایی کنه.

2 روز پیش رفته بودم علائدین یه دفعه دیدم لایفم آنتن نداره ! ترسیدم نکنه مشکل از رادیوای باشه. تو راه برگشت هر چی نگاه کردم ببینم کی آنتن برمیگرده تا انقلاب که خبری نشد . از انقلاب به شهرک میومدم یاد پل گیشاه و مشکل آنتن دهی افتادم همونجا روشن کردم دیدم آنتن فوله و برگشت.

از امیر هم پرسیدم اونم گفت که اصولا با گیشاه مشکل داره فکر کردم مشکل از شبکه ای چیزی اون موقع بوده باشه (دبلیو 830 همون موقع مثل شیر آنتن میداد!!)

خلاصه همه چی به خیر و خوشی گذشت تا امروز صبح طرف خودمون و شهرک آنتن میداد به آزادی که رسیدم که سوار ماشین های قزوین بشم آنتن پرید !! (جالب اینکه با باطری استاتوس 5 تا آنتن داشتم آی آر تی سی آی میومد اما اون بالا آنتن در حال تعجب بود!)

منم قبلا گفتم کل راه تهران قزوین رو تست کردم آنتن خفن. شک کردم نکنه آزادی اون دفعه از دستم در رفته. زحمتتون ندم تا قزوین 1 خط هم آنتن نداشتم . وسطاش به فکر مشکل تو دستگاه افتادم سافت ریست . خاموش کردن جی اس ام و ... افتادم هیچکدوم افاقه نکرد. به دانشگاه هم رسیدم آنتن نداد (بابا من دفعه پیش کلی از اینجا صحبت کرده بودم) شکم به سیم کارت برد . سیم کارت رو با یکی از بچه ها عوض کردم دیدم بعله سیم کارته مثل اینکه خود به خود سوخته و خیالم راحت شد.

برگشتن به خونه سریع رفتم دفتر خدمات مشترکین که عوض کنم متاسفانه بسته بود منم شنبه یه تماس خفن مهم دارم که نمیتونم از دست بدم . اعصاب خورد به طرف خونه که بر میگشتم دیدم آنتن دارم اس ام اس ها رسید!! الانم فول آنتن خونه نشستم.

حالا موندم سیم کارت اگه سوخته بود پس چرا الان کار میکنه . اگه سالم بود و دستگاه مشکل داره بعضی جاها پس چرا با بعضی سیم کارت ها کار میکنه (وقبلا با همین سیم کارت کار میکرد!!)

اصلا چه کنم ؟ موندم شنبه ببرم دفتر خدمات بگم چی؟!! میترسم دوباره بزارتم سرکار!!

یه شکم دارم که در حال سوختگیه داره بازی در میاره ! کسی تجربه ای داره؟!
والا مخابرات ایران هیچ ثباتی نداره و ممکنه تو اون لحظه دچار اختلالات منطقه ای شده باشه ...
در مورد فلیم یه نکته رو باید بگم اینه که ... در مناطقی مثل گیشا فول انتنه ... یعنی سیگنال های انتنش کامل کامله ... ولی ارتباط برقرار نمی کنه ...
فعلا اگر کارت رو راه میندازه نبر مخابرات عوضش کنی ... اگر هم خیلی تلفنت مهمه و می ترسی از دستش بدی خطت رو دایورت کن به یه شماره دیگه یا از یه گوشیه معمولی استفاده کن ...
موفق باشی

taghdir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همگی.

2 روز پیش رفته بودم علائدین یه دفعه دیدم لایفم آنتن نداره ! ترسیدم نکنه مشکل از رادیوای باشه. تو راه برگشت هر چی نگاه کردم ببینم کی آنتن برمیگرده تا انقلاب که خبری نشد . از انقلاب به شهرک میومدم یاد پل گیشاه و مشکل آنتن دهی افتادم همونجا روشن کردم دیدم آنتن فوله و برگشت.

از امیر هم پرسیدم اونم گفت که اصولا با گیشاه مشکل داره فکر کردم مشکل از شبکه ای چیزی اون موقع بوده باشه (دبلیو 830 همون موقع مثل شیر آنتن میداد!!)

خلاصه همه چی به خیر و خوشی گذشت تا امروز صبح طرف خودمون و شهرک آنتن میداد به آزادی که رسیدم که سوار ماشین های قزوین بشم آنتن پرید !! (جالب اینکه با باطری استاتوس 5 تا آنتن داشتم آی آر تی سی آی میومد اما اون بالا آنتن در حال تعجب بود!)

منم قبلا گفتم کل راه تهران قزوین رو تست کردم آنتن خفن. شک کردم نکنه آزادی اون دفعه از دستم در رفته. زحمتتون ندم تا قزوین 1 خط هم آنتن نداشتم . وسطاش به فکر مشکل تو دستگاه افتادم سافت ریست . خاموش کردن جی اس ام و ... افتادم هیچکدوم افاقه نکرد. به دانشگاه هم رسیدم آنتن نداد (بابا من دفعه پیش کلی از اینجا صحبت کرده بودم) شکم به سیم کارت برد . سیم کارت رو با یکی از بچه ها عوض کردم دیدم بعله سیم کارته مثل اینکه خود به خود سوخته و خیالم راحت شد.

برگشتن به خونه سریع رفتم دفتر خدمات مشترکین که عوض کنم متاسفانه بسته بود منم شنبه یه تماس خفن مهم دارم که نمیتونم از دست بدم . اعصاب خورد به طرف خونه که بر میگشتم دیدم آنتن دارم اس ام اس ها رسید!! الانم فول آنتن خونه نشستم.

حالا موندم سیم کارت اگه سوخته بود پس چرا الان کار میکنه . اگه سالم بود و دستگاه مشکل داره بعضی جاها پس چرا با بعضی سیم کارت ها کار میکنه (وقبلا با همین سیم کارت کار میکرد!!)

آره دوست عزیز سیم کارت شما سوخته یعنی در اصل خود مخابرات سوزونده چون دارن شبکه رو از tci به mci تغییر میدن شما با مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی بون هزینه میتونی سیم کارت جدیدت روبگیری .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام به همگی.

ir-tci ها فاتحه !
ظاهرا تعداد دفعاتي كه مي تونه آنتن بپره و بر گرده ( در اصطلاح اينها روشن خاموش اما عملا پريدن آنتن و ... هم شمارش ميشه !‌)كمه.مثل من با ir-tci خداحافظي كن و به جمع ir-mci ها بپيوند :(
حالا با خط 0912 مثل من بياي شهرستان و سيم كارتت همينطوري بدون انتن بشه ( يعني در حالي كه ir-tci مي نويسه اما آنتن نداشته باشه ) مجبور ميشي تا رسيدن سيم كارت از تهران بري ايرانسل بخري، بعد معتاد شي جايزه اش بياد،‌بري يك گوشي ديگه بخري ! بعد براي جايزه هه يك چيني بخري و ....
خلاصه مني كه مشتري ندارم 3 خط و 3 گوشي دارم :lol:
اون 8 تومن و اظهار نظر مسئولاش كه اين مشكلي نيست و ... خيلي يك جا كه اسم نمي توان برد را مي سوزاند !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ای بابا:(
اینجا چرا اینجوریه؟
بعضی وقتها چنان خالی از سکنه میشه که ادم دلش میگیره
Just_Cuz_06.gif

اينجا همينه،‌امان از اين nic.ir ! زودي نامه نگاري دستي توو قرن 21 اينها تموم شه از شر من خلاص شين :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا از جواب هاتون ممنون . چه سرعتی!!

اول اینکه آنتن من تعجبه و فول نیست (البته تو باطری استاتوس فوله!!)
دوم هم دوستان توجه کنند که الان داره آنتن میده . یعنی آخر سوخته نسوخته. میخواد بسوزه؟ قصد داشته بسوزه منصرف شده!!
سوما من اصلا نمیتونم دو تا گوشی با خودم بکشم. یعنی همین یکیش رو هم به زور توجیبم میزارم. به نظرتون از این کیت ها جواب میده اگه مخابرات کار نداد سریع با برنامه برم رو ایرانسل؟ من که از مخابرات زده شدم وقتی موبایل بخوای اینجوری حقت رو میزاره کف دستت!!

چهارما اگه برم مخابرات قبول میکنه مشکل رو با 8 تومن عوض کنه ؟ مشکلم حل میشه اونوقت؟

پنجما کمــــــــــــــــــــک!!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
عماد جان شما سیم کارت با کد 1 یا 4 شروع میشه؟
تو دانشگاه (کرج) هرکی با این دو کد بود سیمش سوخت !!!
اصلا هم آنتن نمیده
رسیدم خونه tv اعلام کرد که شبکه مشکل داشته و تا ساعت 3:14 دقیقه مشکل حل شده (چه دقتی :lol:)

ولی تو دانشگاه یک میگفت چند روز پیش این جوری شده و رفته خدمات مشترکین و گفتن دارین کلا tci رو به mci تبدیل میکنیم تا بشه خدماتی مثل gprs و... رو ارائه کرد
درکل همه باید 7 -8 تومن پیاده شیم اینم خودش یه جور ترفنده دیگه (حلالشون باشه ;))

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد جان شما سیم کارت با کد 1 یا 4 شروع میشه؟
تو دانشگاه (کرج) هرکی با این دو کد بود سیمش سوخت !!!
اصلا هم آنتن نمیده
رسیدم خونه tv اعلام کرد که شبکه مشکل داشته و تا ساعت 3:14 دقیقه مشکل حل شده (چه دقتی :lol:)

ولی تو دانشگاه یک میگفت چند روز پیش این جوری شده و رفته خدمات مشترکین و گفتن دارین کلا tci رو به mci تبدیل میکنیم تا بشه خدماتی مثل gprs و... رو ارائه کرد
درکل همه باید 7 -8 تومن پیاده شیم اینم خودش یه جور ترفنده دیگه (حلالشون باشه ;))

آره پیش شماره درسته:D

بنده خدا ها چه کشیدن تو دانشگاه شما . البته اونا ترس از مشکل رادیوای ندارن. من بودم که کلی رنگ عوض کردم که نکنه ام دبلیو جی هم بعله!!

3:14 چیه؟ چرا درووووغ؟ واسه 6:30 اومد مگرنه عقلم کم نبود تا 6:15 دنبال دفتر خدمات بگردم:(

دستت درد نکنه . از نگرانی در آوردی منو:):blush: ایشالا هیچوقت گیر هیچ دستگاه مشکوک به مشکل رادیوای نیوفتی که بد دردیه;) مخصوصا که اولین تستر باشی. فکر کنم علائدین هم قضیه ای به همین شکل بوده چون رفت تو انقلاب مشکلی نبود!

راستی راهی وجود نداره همین زود تر تی سی آی رو بدیم ام سی آد بگیریم ؟ حوصله 3 روز قطعی رو ندارم . مخصوصا زمانی که کار آدم گیر بیوفته که ...

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
آره پیش شماره درسته:D

بنده خدا ها چه کشیدن تو دانشگاه شما . البته اونا ترس از مشکل رادیوای ندارن. من بودم که کلی رنگ عوض کردم که نکنه ام دبلیو جی هم بعله!!

3:14 چیه؟ چرا درووووغ؟ واسه 6:30 اومد مگرنه عقلم کم نبود تا 6:15 دنبال دفتر خدمات بگردم:(

دستت درد نکنه . از نگرانی در آوردی منو:):blush: ایشالا هیچوقت گیر هیچ دستگاه مشکوک به مشکل رادیوای نیوفتی که بد دردیه;) مخصوصا که اولین تستر باشی. فکر کنم علائدین هم قضیه ای به همین شکل بوده چون رفت تو انقلاب مشکلی نبود!

راستی راهی وجود نداره همین زود تر تی سی آی رو بدیم ام سی آد بگیریم ؟ حوصله 3 روز قطعی رو ندارم . مخصوصا زمانی که کار آدم گیر بیوفته که ...

چرا میشه برو زدوتر درخواست بده ولی فکر کنم اول باید قبلی به سوزه تا یکی دیگه بدن
این طور نیست؟
این جوری 2 تا 3 روز باز هم طول میکشه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب پس زودتر یه فکری واسه ایرانسل کنم که دایورتش کنم اون رو. این 7-8 تومن که از جیب ما رفته . هر چه با برنامه ریزی تر بره بهتره! (راهی واسه سوزوندن نداری :دی)

راستی هنوز سئوالم پابرجاست . دو سیم در یک گوشی کسی جواب گرفته ؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
خوب پس زودتر یه فکری واسه ایرانسل کنم که دایورتش کنم اون رو. این 7-8 تومن که از جیب ما رفته . هر چه با برنامه ریزی تر بره بهتره! (راهی واسه سوزوندن نداری :دی)

کاری نداره که برو بگو سیمم گم شده بسوزونینش نمیدونم پول بره سوزاندن هم میگیرن یا نه
راستی فکرکنم خودشون به خاطر این طرح سود آور تعویض نیاز به سوزاندن نداشته باشه وهمونجا بگیره ازت سیم رو و بعدا بهت یه سیم دیگه بدن

این سوال دومن رو هم من نفهیمدم یعنی چی؟
دو سیم کارت همراه اول دریک گوشی منظورت هست؟
یا چیزه دیگه ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
کاری نداره که برو بگو سیمم گم شده بسوزونینش نمیدونم پول بره سوزاندن هم میگیرن یا نه
راستی فکرکنم خودشون به خاطر این طرح سود آور تعویض نیاز به سوزاندن نداشته باشه وهمونجا بگیره ازت سیم رو و بعدا بهت یه سیم دیگه بدن

این سوال دومن رو هم من نفهیمدم یعنی چی؟
دو سیم کارت همراه اول دریک گوشی منظورت هست؟
یا چیزه دیگه ؟

چه آف تاپیکی اینجا راه انداختم من:D

قول میدم آخریشه . بنم نکنین.:p

اینی که بگی گم کردم که دهنت آسفالته . کلی پول اضافه و برو و بیا داره . چه کاریه میرم یه ایرانسل میگیرم:happy:

منظورم این کیت های برشی 2 سیم کارته هستش . کسی روی هیچ مدلی جواب گرفته . یه دونه از اینا برای تغییر آهسته از همراه اول مزخرف به ایرانسل مزخرف تر نیازه:happy:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پيش شماره من 09122 هست و سوختن يا تعويض اينها هيچ ربطي به تغيير خدمات يا افزايش اون نداره !
اعلام كردن كه توو سيم كارتهاي اوليه به ازاي تعداد دفعات روشن و خاموش كردن مشخصي ، سيم كارت باطل ميشه از طرف مخابرات !‌ يك سفسته هم براي دليلش گفته بودن كه يادم رفته و فقط اينقدر يادمه كه مزخرف بود !
كلا همراه اول قبلا زير مجموعه كامل مخابرات بود و با همون اسم سرويس هارو ارائه مي كرده اما الان ديگه مستقل هست !
در مورد عمدا سوزاندن سيم كارتها و شايعه اينكه تا آخر امسال قراره تمام ir-tci ها از رده خارج شن حرف و حديث و رد كردن مسئولين توو اينترنت زياده !
كلا مال من هم كه سوخت بردم مخابرات، هزينه اي نمي گيرن بلكه بعدا روو قبض موبايل مياد !

خدمات ايرانسل داره زياد تر ميشه و در مورد 2 سيم كارت كردن PPC ها جايي خوندم كه مدل برشي جواب داده اما بيا يكي از اين گوشي چيني ها بگير خلاص :lol:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

من شنبه میخوام یکی از برشی ها رو بخرم. اگه عجله نداری(که میدونم داری) صبر کن تا نتیجه رو بهت بگم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
پيش شماره من 09122 هست و سوختن يا تعويض اينها هيچ ربطي به تغيير خدمات يا افزايش اون نداره !
اعلام كردن كه توو سيم كارتهاي اوليه به ازاي تعداد دفعات روشن و خاموش كردن مشخصي ، سيم كارت باطل ميشه از طرف مخابرات !‌ يك سفسته هم براي دليلش گفته بودن كه يادم رفته و فقط اينقدر يادمه كه مزخرف بود !
كلا همراه اول قبلا زير مجموعه كامل مخابرات بود و با همون اسم سرويس هارو ارائه مي كرده اما الان ديگه مستقل هست !
در مورد عمدا سوزاندن سيم كارتها و شايعه اينكه تا آخر امسال قراره تمام ir-tci ها از رده خارج شن حرف و حديث و رد كردن مسئولين توو اينترنت زياده !
كلا مال من هم كه سوخت بردم مخابرات، هزينه اي نمي گيرن بلكه بعدا روو قبض موبايل مياد !

خدمات ايرانسل داره زياد تر ميشه و در مورد 2 سيم كارت كردن PPC ها جايي خوندم كه مدل برشي جواب داده اما بيا يكي از اين گوشي چيني ها بگير خلاص :lol:

خوب پس نسوزونم بهتره:D البته اگه به خاموش روشن شدنه که عجیبه تا حالا سیم کارتم نسوخته:lol:

آقا داری گولم میزنی ها . اگه جیبام جا داشت میگرفتم . اما عمرا جا نداره . همین یه پی پی سی رو هم اجباری با خودم این ور و اون ور میبرم:(

من شنبه میخوام یکی از برشی ها رو بخرم. اگه عجله نداری(که میدونم داری) صبر کن تا نتیجه رو بهت بگم.

نه بابا عجله چیه . چه بهتر . عالیه . خبرش رو حتما بهم بده ممنون میشم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان لینک رو ببینید جالبه :

لینک

طرف میگه ان96 داره ... بعد میگه 700 بریزید به حساب ، بعدش در محل تحویل بگیرید !!!!!!!!! اونم با یه ایرانسل !!!

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام دوستان

مجموعه 33 بازی با حجم بالا برای پاکت پی سی رو میتونید در یک دی وی دی با قیمت 6000 تومن از اینجا خریداری بفرمایید :

http://mobilestan.net/showthread.php?t=38989

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز...
می بخشید راستش من رفته بودم شهرستان واسه امتحان کنکور ارشد دانشگاه آزاد. میبخشید دیگه...

سلام سیاوش جان؛
برایت آروزی موفقیت در کنکور ارشد و بالاتر از اون کنکور زندگی را دارم؛ببخشید که تو همون ترد مشاوره این پست را نزدم چون جاش اونجا نبود؛
موفق باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
قابل توجه آقا عماد:rolleyes:
الان در وبلاگم دوقایل آپلود کردم که در رابطه با مدیریت ریسک بانکی است،بد ندیدم لینک دانلودش را اینجا برایت قرار دهم بلکه برایت قابل استفاده باشد.
دانلود اصول 25گانه برای نظارت بانکی موثر(حجم 604کیلوبایت)
دانلود اجرای توصیه های بال برای مدیریت ریسک بانکی(حجم275کیلو بایت)
موفق باشی؛

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان لینک رو ببینید جالبه :

لینک

طرف میگه ان96 داره ... بعد میگه 700 بریزید به حساب ، بعدش در محل تحویل بگیرید !!!!!!!!! اونم با یه ایرانسل !!!

جدا خیلی حالب بود :lol:
باید افسوس بخورید که نمیتونید به یک هم وطنتون اعتماد بکنید :(

ولی این ایرانسلش رو از کجا آوردی پارسا ؟ زنگ زدی ؟ یا خودت میفروشی :D

بالا