• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
نوشته ای از bahrain View Post
سلام دوستان

مجموعه 33 بازی با حجم بالا برای پاکت پی سی رو میتونید در یک دی وی دی با قیمت 6000 تومن از اینجا خریداری بفرمایید :

http://mobilestan.net/showthread.php?t=38989

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا صفحه ش برای من باز نمیشه میشه یکی لطف کنه لیست بازی هاشو بزاره اینجا من خودم بگردم دانلودشون کنم .

پیشایپیش ممنونم.

63izs7n.gif

بازیهای این پک شامل

Atlantis Redux v1.4 با حجم 156 مگ

AtlantisRedux v1 با حجم 118 مگ

Egyptian Prophecy - The Fate of Ramses 1.2 با حجم 208 مگ

Return to Mysterious Island 1.22 با حجم 58.8 مگ

Secret Of The Lost Cavern v1.2 با حجم 142 مگ

Syberia با حجم 181 مگ

Syberia 2 v1.00 با حجم 216 مگ

The Secrets of Da Vinci v1.00 با حجم 206 مگ

Riven v1.10 با حجم 154 مگ

Broken Sword Shadow of the Templars v1.0 Full با حجم 109 مگ

Quake2 با حجم 194 مگ

Quake III Arena v1.1 با حجم 133 مگ

game boy با حجم 210 مگ

Quake Mobile v1.2 با حجم 63.7 مگ

DukeNukemFull با حجم 61.5 مگ

sphere-PDA v1.0 با حجم 59.4 مگ

Tony Hawk’s Pro Skater 2 با حجم 56.3 مگ

Gilbert Goodmate PDA با حجم 55.3 مگ

pocket quake 2 با حجم 48.4 مگ

CallOfDuty2_MultiplayerPatch با حجم 36.3 مگ

Call of Duty2 PocketPC Edition WM200X Retail با حجم 35.9 مگ

Allods v2 با حجم 36.2 مگ

ClayGun با حجم 23 مگ

Creatonia با حجم 31.5 مگ

Duke Nukem 3D v0.4c با حجم 11.6 مگ

Fade v.1.09 full version با حجم 12.1 مگ

FinalBurn v0.007 + 5 roms باحجم 35.6 مگ

Hammer Combat v1.0 با حجم 19.4 مگ

Myst 2.11 (Riven) Full -13 با حجم 29.4 مگ

Age of Empires Gold Edition با حجم 37.6 مگ

Sorcery 1.2 با حجم 18.8 مگ

The Quest (Codename Legacy 2) با حجم 17.5 مگ

Virtual Pool Mobile v1.29 با حجم 26.5 مگ

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اولا انتقادات دوستانه رو میپذیرم ودر موردش تفکر میکنم.;)
ثانیا فکر نمیکنید لحن کلامتون کمی داره از حالت دوستانه خارج میشه؟:cool:
ثالثا pt محل دوستی هاست پس راحت باشید:)
رابعا احتمالا شما معانی جملات منو کجکی برداشت کردی:lol:اگر شما بخودت گرفتی این مشکله خودته.دیگران مسلما همچین برداشتی از پستهای من نکرده اند و گرنه اوناهم میتونستند مثل شما اینجوری جواب بدند.
خامسا کل پستهای من فقط در یک جمله خلاصه میشه:همه نیازمند پاکت پیسیهای قوی نیستند .گرچه cpuهای 200 مگاهرتزی بدرد کاربران پروفیشنال این فروم نمیخوره ولی همه روزه خیلیها دارند در سرتاسر دنیا از این ppcها میخرند و استفاده میکنند و شکایتی هم ندارند.(میخوای ادرس سایت رو بدم خودت بری ببینی:D)
.....
ودر اخر شما هر کاری کنی و هر جور برداشت کنی و با هر لحنی جواب پستهای من رو بدی و منو به هر رفتاری متهم کنی ,من بازهم نظرم رو میدم و حرفم رو میزنم و جواب من همانا قسمت پنجم عرایضم در این پست هست.

پ.ن:حالا اگر کسی از دوستان میتونه با دلایل ( البته نه مثل ایشون)به من ثابت کنه که ppcهای مبتنی بر cpuی 200 بدرد هیچ کس نمیخوره و همه ی کسانی که از این نوع دیوایسها دارند در اشتباه مطلقند و متضرر ,بر سر من منت گذارده و من از این بابت که در این اشتباه بزرگ بوده ام از همه عذر خواهی خواهم کرد و در اولین فرصت ppcام رو میندازم سطل اشغال(چون راضی نیستم این مایه ی ننگ 200 مگاهرتزی را حتی به هموطنم بفروشم )

بسیار خب...

بنده هم مثل خودتون به هیچ وجه نیازی به پاسخ نمی بینم ولی جواب میدم!
من نه در موقعیتی هستم و نه خوشم میاد و نه بیکارم که به کسی ثابت کنم چیزی خوبه یا بده... بحثی هم در این مورد نداشته ام و ندارم. اگر چیزی گفتم نظرم بوده و البته شما بودید که یک قسمت از یک پست مرا کوت کردید و مرا دعوت به راحت بودن! فرمودید و بعد هم دعوت نمودید که به ترویج نظریات شما بپردازیم... در نتیجه ::::: اولا لحن شما دوستانه نبوده و تمسخر آمیز بوده. دوم اینکه بنده با نظر دادن شما مشکلی نداشته ام و شما بوده اید که با نظر دادن من مشکل داشته اید.
دوستانی هم که به قول خودتون اینجوری جواب نداده اند از جانب شما به راحت بودن دعوت نشدند پس دلیلی برای (اینجوری) جواب دادن نداشته اند.
بقیه مطالبی که فرمودید به من مربوط نمیشه و جوابی ندارم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
در پی بحثهای اخیر بین دوستان در رابطه با سی پی یو اومپ و انتخاب آن برای کاربران:
1-از دوستان تشکر می کنم که نظرات خودشان را ابراز کردند اما همگی می دانیم که نظرات هیچ کسی؛حجت نیست.
2- از برخی دوستان هم که کنایه آمیز پست می زنند انتظار دارم که بیشتر مراعات کنند؛بنده در اینگونه موارد سکوت را بیشتر ترجیح می دهم؛
3-قطعا" کسی که از بیرون به قضایا نگاه می کند؛با جمع بندی نظرات راه خود را انتخاب خواهد نمود؛حال فرضا" اگر بنده اشتباه کنم؛و خلاف نظر دوستان دیگر نظر بدهم؛قطعا" همگی دوستان اشتباه نکرده و به هر حال بعد از جمع بندی فرد مورد نظر نتیجه گیری درست را انجام خواهد داد.بنابراین در برخی موارد سعی می کنم تا نظر خود را بیان کنم؛و تا حد امکان دلایل خودم را مطرح کنم؛اما وارد مسائل حاشیه ای که هدف دیگری را دنبال می کند(به زعم خودم) نشوم.
4-فراموش نکنیم که همگی ما ممکن است دچار اشتباه هم شویم؛اما این موضوع نباید دستاویزی برای آزردن دیگران شود؛هیچ گاه فکر نکنیم اگر کسی پاسخ ما را نداده است؛پس ناراحت نشده؛ممکن است بروز نداده باشد و بدانیم اگر اینگونه باشد؛تبعات بدی را به جای خواهد گذاشت؛به خصوص در محیط مجازی که از صحبتهای عادی(به خاطر محدودیتهای اینترنت)احتمال برداشت غلط وجود دارد؛از نوشته های کنایه آمیز؛حتما" عده ای آزرده خواهند شد.
5-این مطالب صرفا" برای یادآوری خودم بوده و قصد جسارت به هیچ یک از دوستان را ندارم؛و اگر درخواستی هم داشته ام؛صرفا" دوستانه بوده که می تواند مورد قبول واقع نگردد.
موفق باشید.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام آقا مجتبی...
آقا من امروز برای بار دوم ریویوی شما از هدست بلوتوث استریو دی اس 970 رو خوندم و چون دوست عزیزم آقا حامد (دات نت) واسم یک هدست دی اس 980 خریده و الان هم به دستم رسیده و درگیر تست کردنش هستم خیلی از مطالب شما به من قوت قلب داد و استفاده نمودم.
یکی دو مورد هست که اگه زحمتی نیست میخواستم بپرسم و به نتیجه برسم...

در برخورد اول من هم به نظرم وین مدیا پلیر خیلی خوب بود از نظر کم مشکل بودن ولی مشکل اکولایزر وجود داره... اما وقتی اسکرین خاموش میشه بدون مشکل کار می کنه و البته در حالت اسکرین خاموش قابلیت جلو و عقب نمودن ترک ها رو از دست میده ولی به هر حال کار می کنه...
کور پلیر هم مثل مدیا پلیر ویندوز قابلیت هندل کردن رو داره و همچنین دارای اکولایزر هست که خیلی مفیده اما وقتی اسکرین خاموش میشه پخش موزیک رو متوقف می کنه... و این خیلی ناراحت کنندست خصوصا چون اسکرین گوشی من وی جی ای هست با کورپلیر مصرف باتریم وحشتناک بالا میره و ناچار به استفاده از وینمدیا پلیر هستم.

البته من فعلا مشکل سرعت ندارم (یا این طور فکر می کنم) ولی بعضی اوقات دستگاه بعد از مثلا 2 ساعت pair بودن و استفاده نشدن ازون هنگ می کنه... و البته همیشه این طور نیست ولی به هر حال یک استرس واسه من وجود داره و مجبورم هر چند دقیقه تست کنم ببینم هنگ کرده یا نه!!!
اگه در این خصوص راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون میشم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام آقا مجتبی...
آقا من امروز برای بار دوم ریویوی شما از هدست بلوتوث استریو دی اس 970 رو خوندم و چون دوست عزیزم آقا حامد (دات نت) واسم یک هدست دی اس 980 خریده و الان هم به دستم رسیده و درگیر تست کردنش هستم خیلی از مطالب شما به من قوت قلب داد و استفاده نمودم.

در برخورد اول من هم به نظرم وین مدیا پلیر خیلی خوب بود از نظر کم مشکل بودن ولی مشکل اکولایزر وجود داره... اما وقتی اسکرین خاموش میشه بدون مشکل کار می کنه و البته در حالت اسکرین خاموش قابلیت جلو و عقب نمودن ترک ها رو از دست میده ولی به هر حال کار می کنه...
کور پلیر هم مثل مدیا پلیر ویندوز قابلیت هندل کردن رو داره و همچنین دارای اکولایزر هست که خیلی مفیده اما وقتی اسکرین خاموش میشه پخش موزیک رو متوقف می کنه... و این خیلی ناراحت کنندست خصوصا چون اسکرین گوشی من وی جی ای هست با کورپلیر مصرف باتریم وحشتناک بالا میره و ناچار به استفاده از وینمدیا پلیر هستم.

البته من فعلا مشکل سرعت ندارم (یا این طور فکر می کنم) ولی بعضی اوقات دستگاه بعد از مثلا 2 ساعت pair بودن و استفاده نشدن ازون هنگ می کنه... و البته همیشه این طور نیست ولی به هر حال یک استرس واسه من وجود داره و مجبورم هر چند دقیقه تست کنم ببینم هنگ کرده یا نه!!!

خواهش می کنم،اون رویو دیگه قدیمی شده و من هم دیگه سن و سالم داره می ره بالا:lol:نیاز هست که دوستی پیدا بشه و هدستهای جدید رو مرور کنه،
اما نکته ای که هست اینه که خود به خود اسکرین در کور پلیر خاموش می شه؟یا اینکه دستی این کار رو می کنید؟اگر یادم مونده باشه باید از قسمت تولز گزینه بلنک اسکرین را مارک کنید؛و با این اوصاف در 970 مشکلی به وجود نمی آمد.
نمی دونم شما هم از این طریق اسکرین را خاموش می کنید یا از طریق دیگه ای،اما اگر از این طریق نیست؛حتما" امتحان کنید؛
در رابطه با هنگ کردن دستگاه؛من به همچین مشکلی بر نخورده بودم؛راستش باید فکر کنم ببینم چه مشکلی به وجود میاد که دستگاه هنگ می کنه؛اما من تجربه ای در این رابطه نداشتم؛اما احتمال ضعیف را به تماس می دم؛موقعی که دستگاه با هدست پیر شده؛تماس بگیرید ببینید هنگ می کنه یا نه؛

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خواهش می کنم،اون رویو دیگه قدیمی شده و من هم دیگه سن و سالم داره می ره بالا:lol:نیاز هست که دوستی پیدا بشه و هدستهای جدید رو مرور کنه،
اما نکته ای که هست اینه که خود به خود اسکرین در کور پلیر خاموش می شه؟یا اینکه دستی این کار رو می کنید؟اگر یادم مونده باشه باید از قسمت تولز گزینه بلنک اسکرین را مارک کنید؛و با این اوصاف در 970 مشکلی به وجود نمی آمد.
نمی دونم شما هم از این طریق اسکرین را خاموش می کنید یا از طریق دیگه ای،اما اگر از این طریق نیست؛حتما" امتحان کنید؛
در رابطه با هنگ کردن دستگاه؛من به همچین مشکلی بر نخورده بودم؛راستش باید فکر کنم ببینم چه مشکلی به وجود میاد که دستگاه هنگ می کنه؛اما من تجربه ای در این رابطه نداشتم؛اما احتمال ضعیف را به تماس می دم؛موقعی که دستگاه با هدست پیر شده؛تماس بگیرید ببینید هنگ می کنه یا نه؛

:happy: اختیار دارید. هنوز دود از کنده بلند میشه! میرم مواردی که گفتید تست کنم .

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام آقا مجتبی...

سیاوش جان مبارکت باشه
ولی یک چیزی شما با pocket music کار کردی؟ اصلا این مشکلاتی که میگی رو نداره و کیفیت صدای بهتری هم داره نسبت به core (نظر شخصی) واکولایز فوق الاده ای هم داره و از مزیت هاش اینه که در موقع خاموش بودن دستگاه کاملا مثل بنز کار میکنه !!
و میتونی کلید های گوشی رو تنظیم کنی برای کار های مختلف که در هنگام خاموش بودن دستگاه ازشون استفاده کنی (البته با وجود کلید های خوده 980 به کارت شما نمیاد ولی مزیت پاکت موزیکه) و کاملا هم با ds 220 من سازگاره
من پیشنهاد میدم برای موزیک فقط از pocket music ورژن 5.0.5 استفاده کن (چون 5.0.6 که فعلا جدید ترین ورژن هست مشکل داری)
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1644483&postcount=8051

در مورد اینکه میگی بعد از 2 ساعت pair بودن هنگ کرده برای من یک بار از ساعت 1 شب تا 10 صبح pair بود و استفاده ازش نمیکردم ولی هنگ نکرد :cool:
در ضمن من فقط یک بار هنگ داشتم با ds220 که در موقع تماس بود (بعد از اتمام تماس گوشی هنگ کرد بعد از استفاده یک ساعته از دستگاه) که برای بار اول بود چون کلا موقع تماس مشکل نداشتم باهاش که میشه گفت این جور هنگ کردن شانسیه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بالایی تایید میشه . پاکت میوزیک خیلی عالیه . هرچند باید از گزینه باسش حذر کنید که سرکاریه!!

وقتی نصب کردی هدست بلوتوث رو پیر کن . بعد برو تو پاکت میوزیک و کی مپ آپشنز اونجا دونه دونه تنظیم کن دکمه ها رو (معمولا پیش فرض درسته ) یکی از دکمه های پاکت پی سی رو هم بگذار ترن آف اسکرین و البته دو تا تیک کناریش رو هم بزن کاملا مشکلت حله .

یه نکته دیگه : سعی کن با اکولایزرش بازی کنی . کیفیت خیلی بهتر میشه . حالت های پریستش خوبه اما یه خورده تغییر عالی اش میکنه .

هر چند باسی که کور پلیر میده یه چیز دیگه است.

--------------------------------

از وسین به دوستان (تیریپ یوگی و دوستان!!) : بنده از هر کسی که در این بحث غیر عمدی مورد تمسخر و کنایه قرار دادم از صمیم قلب معذرت میخوام . زمانی هم که احساس کردم بحث داره به دلخوری و ناراحتی منجر میشه خودم رو کمی کنترل کنم و تا جایی که لازم بوده جواب های داخل بحث رو بدم و به حاشیه نرم و البته جاهایی هم سعی کردم کلا جواب ندم. اما به هر حال هر جایی دوستان بهشون بر خورده شدیدا معذرت میخوام

از وسین به سیاوش (ایشالا هر کی دیگه بخونه سوسک شه ، نه اصلا بره قزوین تو کوچه بن بست گیر کنه :دی با توام نخون اینجا رو !!) : سیاوش جان بنده یه معذرت خواهی اساسی هم به شما بدهکارم . چون شما در اون بحث هم عقیده با بنده بودید و یه جورایی به کمک بنده اومدید اما انگار این قضایا آتیشش آخر سمت شما کشیده شد و دلخوریش به شما هم رسید . خیلی خیلی از شما هم معذرت میخوام . اما باور کنید حس کردم اگر خودم رو در بحث وارد کنم قضیه بدتر خواهد شد.
ایشالا یه دفعه دعوای درست و حسابی راه انداختی ما رو هم خبر کن با چوب و چماق میایم از خجالتت در میایم :دی
دیگه هم استانی ای گفتن

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان عزیز.

از راهنمایی آقا مجتبی و آقا حسین و آقا عماد بسیار ممنونم.
1: با توضیح آقا مجتبی تونستم بدون هیچ مشکلی با کور پلیر کار کنم و تمام موارد قبلی برطرف شده اند. مرسی برادر مجتبی:)
2: حسین جان از راهنمایی های همیشگی شما هم ممنون. شما از کسانی هستید که همیشه به سوالات من پاسخ می دهید. (البته به اضافه عماد و پارسا و مجتبی و دکتر و زنده یاد سیم کش و دکتر و حاج حسین و امیر و ....:wacko::wacko:)
راستش حسین جان یک کشفی کردم انگار هدست بلوتوث با باتری استتیوس سازگار نیست:blink::blink::blink: نخندین بابا! ازوقتی دیسیبلش کردم که هنگ نکرده و به این دلیل این نتیجه رو گرفتم! این پاکت موزیک برنتمه مورد علاقه منه و خیلی حالم گرفته بود که ازش استفاده نمی تونستم بکنم که با توضیحی که شما دادید قابل تحمل تر شد. راستش من از پاکت پلیر هم خیلی خوشم میومد ولی مثل اینکه ناسازگارترین برنامه همین پاکت پلیره.

3: آقا عماد از توضیحات شما هم مطابق معمول خیلی استفاده کردم. الان هم میرم امتحان کنم.

توضیح: با اون تیکی که آقا مجتبی گفت مشکل کور پلیر کاملا حل شد. (یادآوری) البته مشکلی نبوده و مشکل کم اطلاعی من بود مثل همیشه... اون دفعه نمیدونستم فوتو ویوور اسکرین کپچر داره! حالا هم این برنامه تیک که مجتبی گفت! با این وضعیت اطلاعات میرم به بقیه هم راهنمایی می کنم چی بخرن! خدا آخر و عاقبت همه رو به خیر کنه!

توضیح 2: از دوستان به یوگی! یعنی از سیاوش به عماد! : (اگه کسی خوند همون توی کوچه بن بست گیر کنه تو قزوین!)
نه بابا... معذرت خواهی کدومه؟ من خداییش قصد طرفداری نداشتم و اصلا به بحث اینجوری نگاه نکرده بودم البته. علت این که طرفداری به نظر اومده شاید اینه که چون در عالم پاکت پی سی تحت تاثیر مکتب شما قرار گرفته ام! نظراتم در واقع بیشتر اوقات تکرار فرمایشات شما البته از جانب خودم هست! (و کلی کسب افتخار به این بابت) البته کمی هم میشه الان از نظرات فرهاد سوءاستفاده کرد چون نیستش و معمولا کسی هم زیاد یادش به گذشته نیست! فقط اشکال این دزدی اطلاعاتی اینه که وقتی فرهاد رفت این دستگاه های جدید نبودن پس بالاتر از تایتن یک دیگه نظریه ای از ایشون نیست واسه ثبت به نفع شخصی!!! البته مطالب مربوط به سی پی یو و ازین قبیلش هست که به دلیل اینکه خیلی از سوات من بالاتره می ترسم از جانب خودم بگم بعد یکی یه سوالی بپرسه یا خودم بیام ازین سوال های ضایع راجع به هدست و ازین قبیل بپرسم بعدش حسابی داداش سیاتون ضایع بشه.
عجب اعترافاتی کردم امشب :blush::blush::blush::blush::blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اگه این کفار از خدا بیخبر تو عالم تکنولوژی گیر کرده میدونستن نفرین های کوچه بن بستی قزوین چقدر جواب میده عمرا به سراغ پرایوت مسیج و پرایوسی و دستگاههای ضد استراغ سمع نمیرفتن:D

در ضمن سیاوش خان شما خودت یه پا تستری ها;) ماشالا فامیل پرملاتی هم داری. همه جور دستگاهی زیر دست و پات ریخته . ما باید نظرات شما رو ادامه بدیم:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آف تاپیک ول می دید دیگه ، مجتبی اون چوب بن من کوش؟:D

آقا مدیر سخت افزار پی تی الان کیه ؟ من به یک مشکلی برخوردم:
من یک پی سی که روش هارد ساتا وجود داشت ، یک هارد آی دی ای وصل کردم و مسترش هم کرده ام ، حالا می خوام ویندوز از اول بریزم ، وقتی بوت میشه و صفحه ابیه می یاد ، فقط درایو های موجود بروی هارد آی دی ای رو نشون می ده؟ لابد می فرمایید که خوب هارد آی دی ای رو قطع کن ، میخواهم بدونم راه حلی دیگری هم دارید؟

یک مشکل هم با DVI یک کارت گرافیکی پیدا کرده ام ، کارت رادیون ATI مدل 9200se هست ، رفتم به سایت ش و درایور مربوطش رو هم دی ال کردم. ولی مشکل این هست که یک مانیتور ال جی 1470 دارم که بروی یک دستگاه دیگرم بوده ، حالا می خواهم به این وصلش کنم ، مشکل این هست که وقتی از کابل VGAاستفاده می کنم تصویر رو دارم ، ولی با DVI مرتب ارور چک سینگنال کابل می ده ، سعی کردم درایورش رو هم نصب کنم ، ولی یک شیر پاک خورده ای یک درایوری نصب کرده که هنگام نصب این یکی ، ایراد می گیره و میگه compatible نیست.
راه حل؟؟
در ضمن چرا مانیتور ال جی این قدر تصویرش flicker داره؟ مرتب لرز می گیره ، سونی خودم این همه عمر کرده اصلا ازین مشکلات نداره ، دلیل ش نویز تولیدی توسط دستگاه های کناریش هست؟

ممنون

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
بسیار خب...

بنده هم مثل خودتون به هیچ وجه نیازی به پاسخ نمی بینم ولی جواب میدم!
من نه در موقعیتی هستم و نه خوشم میاد و نه بیکارم که به کسی ثابت کنم چیزی خوبه یا بده... بحثی هم در این مورد نداشته ام و ندارم. اگر چیزی گفتم نظرم بوده و البته شما بودید که یک قسمت از یک پست مرا کوت کردید و مرا دعوت به راحت بودن! فرمودید و بعد هم دعوت نمودید که به ترویج نظریات شما بپردازیم... در نتیجه ::::: اولا لحن شما دوستانه نبوده و تمسخر آمیز بوده. دوم اینکه بنده با نظر دادن شما مشکلی نداشته ام و شما بوده اید که با نظر دادن من مشکل داشته اید.
دوستانی هم که به قول خودتون اینجوری جواب نداده اند از جانب شما به راحت بودن دعوت نشدند پس دلیلی برای (اینجوری) جواب دادن نداشته اند.
بقیه مطالبی که فرمودید به من مربوط نمیشه و جوابی ندارم.

فکر میکنم این پست شما باید یه جوابیه داشته باشه که در pm جوابت رو دادم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فکر میکنم این پست شما باید یه جوابیه داشته باشه که در pm جوابت رو دادم.

دکتر جون تمو مش کن دیگه لطفا :blush:

نیومدیم اینجا کل کل کنیم ، با همه بچه هام سعی کنید به چیزای خوب فکر کنیم:rolleyes:

راستی میخوام یه قرار بزارم بچه ها دور هم جمع بشیم :)اونهایی که پایه هستند اعلام آمادکی کنند:)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3

نیومدیم اینجا کل کل کنیم ، با همه بچه هام سعی کنید به چیزای خوب فکر کنیم:rolleyes:

راستی میخوام یه قرار بزارم بچه ها دور هم جمع بشیم :)اونهایی که پایه هستند اعلام آمادکی کنند:)

حسین جان
فقط یکلام در برابر شما میتونم بگم : بروی چشم
تقدیم به تو عزیز
give_rose.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان
فقط یکلام در برابر شما میتونم بگم : بروی چشم
تقدیم به تو عزیز
give_rose.gif

کوچیکتم ، از آقائیت:)

برا دل من هم که شده به سیاوش یه مسج بزن یه جور از دلش در بیار:rolleyes:

خیلی مردی:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

حسین جان به شدت مشتاق دیدار دوستان هستیم؛منتها دوستان عزیز شهرستانی را چطور ببینیم؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان به شدت مشتاق دیدار دوستان هستیم؛منتها دوستان عزیز شهرستانی را چطور ببینیم؟

موضوع اینه که این کلوپ بچه های پاکت پسی راه بیوفته مثلا 5 شنبه ها صبح بریم کوه بعد هر کدوم از دوستان شهرستانی هم که اومدن میدونن که بچه ها هر 5 شنبه برنامه کوه رفتنشون سر جاش هست:)

هم ورزش و هم .....:happy:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
چه کاریه بریم پنج شنبه صبح کوووه؟!! این همه قهوه خونه و قلیون گذاشته حیف نیست بدنامون رو با ورزش خسته کنیم؟ :دی

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بچه ها كاشكه در نظر مي گرفتن كه حرفي كه يك انسان 30 ساله مي زنه شايد از لحاظ كلمات هموني باشه كه يك 20 ساله مي گه،‌اما معني و مفهوم پشتش زمين تا آسمون با هم فرق داره !‌ اگر اينها رو در نظر بگيريم اونوقت كوچيكتريم سو تفاهمي پيش نمياد :blush:
جوون كه بودم توو صحبت با بزرگترهام اين رو مي دونستم كه منظور اصلي اونها چيه! الانم مي دونم حرف رو چطور بزنم كه كه بقيه بفهمن منظورم چيه !

پيام بازرگاني ميان برنامه بود وگرنه همتون رو علامت بزرگتر دونقطه دي علامت كوچكتر !

راجع به كوه دلم رو آب نكنين :( انقدر دلم براي دماوند خدا بيامرز تنگ شده ! 10-12 سال بود كه نرفته بودم !!! عيد كه تهران بودم بالاخره رفتم كلكچال ( يادش بخير قديما بهش مي گفتم كْل كچل ! ) كلا بعد از اون سيل تجريش اينهمه تغييرات رو نديده بودم ! يادش بخير كه پاي كوه رسيدنش خودش عالمي داشت ! نه مثل الان كه ديدم پارك و باغ و ... عجب سنگ فرشي هم بود كف پارك سنگيه ! از خود كوه دردناك تر و سخت تر بود :lol:
واي كه اگر بتونم اين 2-3 آخر هفته رو يك سر بيام تهران چه حالي ميده دونقطه پرانتز بسته پرانتز بسته

اون قضيه قليونشم حرف نداره :lol: من متنفر از هر دود و دمي اون بالا اونقدر به اينكه مردم ميان سر كوه قليون بكشن خندم گرفته بود كه ... راستي من هنوزم تا بالاي كوه جونم در رفت :lol: چه نفس نفسي مي زدم :p مطمئنين همه با هم همقدم مي شه رفت ;)

اين ولايتي كه من دوره تبعيدم رو مي گزرونم ( هر جا غير از خونه آدم ميشه تيعيد گاه !‌) كوه خوب داره اما براي خيلي از شهر دوره ! كوه خود شهر هم يك تاكسي داره به مبلغ 300 تومان شما را به قله كوه مي رساند :lol::wacko:

دكنر جان مدير سخت افزار كه فعلا بي صاحاب هست و از بعد از بيرون انداخته شدن يكي كه من دليلش رو كه شنيدم خيلي ناراحت شدم !!!!! ظاهرا فعلا سيمور مديريت مي كنه فقط ! خيلي بهم بر خورد فرومي كه فيلتر و در پيت شده سر اين كه يكي مريض شده و توو حالت افسردگي بعد از كمك به اين و اون يك پست زده كه كمكم كنين !!!!!‌اونقدر اين جاي بي ارزش رو ادمين ها دست بالا گرفتن كه يا رو بن كردن !!!!!!!!!! اون هم اينجاي .... (آخيش ! دلم خنك شد ! خدا كنه تهمتي نزده باشم و حرفهايي كه شنيدم حقيقت بوده ،‌اگر غير اين بود من معذرت مي خوام )

ويندوز XP براي شناختن درايور SATA نياز داره توو CDش درايور مجزا داشته باشه ! يعني چون SATA بعد از XP اومد درايورش تووش نيست،‌ظاهرا بعضي سيستم ها مي تونن براي SATA ها حالتي از شبيه سازي IDE رو داشته باشن !‌مثل لپ تاپم كه وقتي مي خوام ويندوز بريزم اون رو باز مي كنم ! پس راه دوم اينه كه توو CD ويندوز درايور SATA رو اضافه كنين ! مي تونين به CD يك لپ تاپ مراجعه نماييد و نحوه اش رو ببينين !

دكتر جان 9200 يه مقدار ( دونقطه منهي اس ) هستش ! تازه خريدين ؟
بعيد مي دونم DVI به درد بخوري داشته باشه ! سيستم رو خاموش مي كنين مانيتور هاي ديگه رو قطع كنين بعد فقط DVI داره رو وصل كنين و چك كنين ؟

مانيتور هاي LG هم معمولا پيشفرض روو 60 هرتز ست ميشن ! يا درايور همراهش رو نصب كنبن ( كه علاج اصلي همينه ) يا فعلا :
display properties - >settings -> advance -> monitor
رفرش ريت رو بالا تر ببرين

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه ها كاشكه در نظر مي گرفتن كه حرفي كه يك انسان 30 ساله مي زنه شايد از لحاظ كلمات هموني باشه كه يك 20 ساله مي گه،‌اما معني و مفهوم پشتش زمين تا آسمون با هم فرق داره !‌ اگر اينها رو در نظر بگيريم اونوقت كوچيكتريم سو تفاهمي پيش نمياد :blush:
جوون كه بودم توو صحبت با بزرگترهام اين رو مي دونستم كه منظور اصلي اونها چيه! الانم مي دونم حرف رو چطور بزنم كه كه بقيه بفهمن منظورم چيه !

پيام بازرگاني ميان برنامه بود وگرنه همتون رو علامت بزرگتر دونقطه دي علامت كوچكتر !

راجع به كوه دلم رو آب نكنين :( انقدر دلم براي دماوند خدا بيامرز تنگ شده ! 10-12 سال بود كه نرفته بودم !!! عيد كه تهران بودم بالاخره رفتم كلكچال ( يادش بخير قديما بهش مي گفتم كْل كچل ! ) كلا بعد از اون سيل تجريش اينهمه تغييرات رو نديده بودم ! يادش بخير كه پاي كوه رسيدنش خودش عالمي داشت ! نه مثل الان كه ديدم پارك و باغ و ... عجب سنگ فرشي هم بود كف پارك سنگيه ! از خود كوه دردناك تر و سخت تر بود :lol:
واي كه اگر بتونم اين 2-3 آخر هفته رو يك سر بيام تهران چه حالي ميده دونقطه پرانتز بسته پرانتز بسته

اون قضيه قليونشم حرف نداره :lol: من متنفر از هر دود و دمي اون بالا اونقدر به اينكه مردم ميان سر كوه قليون بكشن خندم گرفته بود كه ... راستي من هنوزم تا بالاي كوه جونم در رفت :lol: چه نفس نفسي مي زدم :p مطمئنين همه با هم همقدم مي شه رفت ;)

اين ولايتي كه من دوره تبعيدم رو مي گزرونم ( هر جا غير از خونه آدم ميشه تيعيد گاه !‌) كوه خوب داره اما براي خيلي از شهر دوره ! كوه خود شهر هم يك تاكسي داره به مبلغ 300 تومان شما را به قله كوه مي رساند :lol::wacko:

دكنر جان مدير سخت افزار كه فعلا بي صاحاب هست و از بعد از بيرون انداخته شدن يكي كه من دليلش رو كه شنيدم خيلي ناراحت شدم !!!!! ظاهرا فعلا سيمور مديريت مي كنه فقط ! خيلي بهم بر خورد فرومي كه فيلتر و در پيت شده سر اين كه يكي مريض شده و توو حالت افسردگي بعد از كمك به اين و اون يك پست زده كه كمكم كنين !!!!!‌اونقدر اين جاي بي ارزش رو ادمين ها دست بالا گرفتن كه يا رو بن كردن !!!!!!!!!! اون هم اينجاي .... (آخيش ! دلم خنك شد ! خدا كنه تهمتي نزده باشم و حرفهايي كه شنيدم حقيقت بوده ،‌اگر غير اين بود من معذرت مي خوام )

ويندوز XP براي شناختن درايور SATA نياز داره توو CDش درايور مجزا داشته باشه ! يعني چون SATA بعد از XP اومد درايورش تووش نيست،‌ظاهرا بعضي سيستم ها مي تونن براي SATA ها حالتي از شبيه سازي IDE رو داشته باشن !‌مثل لپ تاپم كه وقتي مي خوام ويندوز بريزم اون رو باز مي كنم ! پس راه دوم اينه كه توو CD ويندوز درايور SATA رو اضافه كنين ! مي تونين به CD يك لپ تاپ مراجعه نماييد و نحوه اش رو ببينين !

دكتر جان 9200 يه مقدار ( دونقطه منهي اس ) هستش ! تازه خريدين ؟
بعيد مي دونم DVI به درد بخوري داشته باشه ! سيستم رو خاموش مي كنين مانيتور هاي ديگه رو قطع كنين بعد فقط DVI داره رو وصل كنين و چك كنين ؟

مانيتور هاي LG هم معمولا پيشفرض روو 60 هرتز ست ميشن ! يا درايور همراهش رو نصب كنبن ( كه علاج اصلي همينه ) يا فعلا :
display properties - >settings -> advance -> monitor
رفرش ريت رو بالا تر ببرين
مرتضی جان ،
یک توضیح کوچک در مورد اون مدیر اخراجی بدهم که حق مطلب ادا بشه ، جرمی که ایشون داشت بسیار فراتر از دعواعای زرگری اینترنتی بود ، و به راحتی می شد با تحت تعقیب قرار دادن شون ، به زندان شون انداخت. یعنی جرم کیفری مرتکب شده بود ، مدیران فروم برای اینکه آبرو ریزی از این فراتر نره ، از شکایت و این حرف ها گذشتند.

در مورد راهنمایی ها ،
قربان الان من هارد آی دی ای رو قطع کردم ، و تست کردم اصلا سی دی نصب ، نمی شناسه هارد ساتا رو به تنهایی ، در حالی که در ویندوزی که روش نصب هست ، به راحتی قابل دسترسی ست.

بنابراین ،همان طور که شما فرمودید ، و من هم از زمان خرید این سیستم یادم هست ، وقت نصب ویندوز ، یک فلاپی درایو فکر کنم نیاز بود که قبل از نصب استفاده کنید. به هر صورت ، الان من حتی سعی کردم به جای نصب از سی دی ، از توی ویندوز ایکس پی اجرا کنم ، و به قول معروف آپگرید کنم که با پیغام عجیب disk is not readable , files might be curroptمواجه شده.
کارت 9200 روی این دستگاه بوده که فکر کنم سال 84 گرفتم . جدید نیست قربان ، یعنی می فرمایید بی خیال سیستم دی وی آی شم و از همین وی جی ای ش استفاده کنم. لازمه بگم که من یک مانیتور 15 سونی هم دارم ، که بسیار قدیمی و بسیار ال سی دی عالی ست. مانده ام این ال جی 17اینچ رو استفادهکنم یا اینکه از خیر دی وی آی بگذرم و سونی رو با وی جی ای بش وصل کنم.

در مورد مشکل اول ، سی دی نصب 699مگ هست ، یعنی جای اضافه کردن نداره ، یا من درست متوجه فرمایش شما نشده ام ، منظور شما این هست که من چطوری وقتی که هنوز ویندوز نداره درایور نصب کنم؟

ممنون از راهنمایی های شما

بالا