حسين جان جدي جدي شرمندم كردي، امروز كلي زحمتم گردنت بود، ممنونم، ولي جدا حال كردم، اصلا فكر نمي كردم مشكلم اينقدر سريع و راحت حل بشه :blush:
دستت درد نكنه، انشاالله بتونم جبران كنم
خواهش میکنم وظیفم بود انقدر ما رو شرمنده خودت نکن :blush:
حسين جان جدي جدي شرمندم كردي، امروز كلي زحمتم گردنت بود، ممنونم، ولي جدا حال كردم، اصلا فكر نمي كردم مشكلم اينقدر سريع و راحت حل بشه :blush:
دستت درد نكنه، انشاالله بتونم جبران كنم
مرتضی جان ،
سی دی مادر بورد رو ارباب ریخته دور
عرض شود که ، امروز یک برنامه CPUid بهم دادن که باهاش سعی کردم بفهمم که مادر بوردم چیه ، جلوی اسم سازنده خالی بود ، فکر کنم No nameهست. سولتک رو روی مادر بورد حک کرده ، اما مدل رو دستگاه گفت که PT880 هست.
هرچی هم گشتم داریور برایش پیدا نکردم
لطف می کنی بپرسی ، اگر لازمه ، می تونم کل مشخصات تکنیکی که برنامه در اختیارم گذاشت رو بهت بدم
من لنگ یک دیسک ناقابل شده ام ها
اونم فلاپی
:lol:
مرتضی جان به کمک و راهنمایی دوستان ویندوز جدید که دانلود کردم رو نصب کردم
حالا مشکل جدید ، کارت ATI رو برایش داریور از سایت رسمی که حالا مال AMDهم شده دانلود کردم ولی گیر داده که یا سخت افزار ایراد داره یا نرم افزار درستی استفاده نکردم و نصب نمی شه
سی دی ها ش رو البته پیدا کردم ، ولی فکر می کنم که بهتر باشه که آخرین درایور ها نصب باشه نه؟
راهنمایی استاد؟
دكتر جان فكر نكنم آخرين درايور ATI سري 9000 رو پشتيباني كنه ، بعد از 9000 سري x اومد !بعد x1000 بعد hd2000 الانم hd3000 رو داده
فعلا اون كه دارين رو نصب كنين تا لينك آخريني كه 9000 رو پشتيباني مي كنه پيدا كنيم
dr hardware هم كه simpson جان گفت مي تونين آخرين نسخش رو از خود سايتش مجاني بگيرين
www.drhardware.de
everest هم چيز خوب و تكميليه
توو درايور هاي جديد هم باگ ها و همينطور بعضي مشكلات با گيم هاي و برنامه هاي جديد شناخته ميشه و رفع ميشه
من شديدا معتاد كارتن شدم اين يكي 2 روز ! HORTON بعد دانكي شوت و ... همينطور نشستم وقت مي كشم
اين لينك آخرين درايور براي 9200
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html
مرتضی جان امیدوارم registration key را هم بتونید مجانی بگیرید.dr hardware هم كه simpson جان گفت مي تونين آخرين نسخش رو از خود سايتش مجاني بگيرين
www.drhardware.de
قربان منظور من از آخرین درایور ، همین بود که می فرمایید ، مشکل پابرجاست ، سی دی که هم که پیدا کردم ، داخلش فایل ست آپ که نداره ، وقتی هم به عنوان سی دی نصب داریور ور جی ای به خورد دیوایس منیجر ویندوز می دهم ش ، می گه چیزی پیدا نمی کنه
لعنت به این مسخره بازی های شرکت ها ، این یکی گرافیک کارت م که سولتک ( شرکت کلاهبردار که مادر بورد این دستگاه جدیده رو تولید کرده ) اصلا مشکلی نداره چون داریور هاشو انویدیا می ده که خیلی عالی آپدیت ارایه می کنه
موندم که چه کنم.
فعلا یکی دو فایل دیدم دارم دانلود می کنم ببینم هیچ کدام کار می کنند یا نه
ممنون می شم اگر راهنمایی جدیدی دارید
خواهش میکنم وظیفم بود انقدر ما رو شرمنده خودت نکن :blush:
مرتضی جان امیدوارم registration key را هم بتونید مجانی بگیرید.
----
دکتر جان اگه خواستید با این key ها میتونید ورژن جدید که فرقی هم با قبلی نداره را رجیستر کنید:
DRH26PREMIUM
DRV07PREMKEY
DRHVXPREMIUM
ورژن جدید را هم از اینجا میتونید دانلود کنید: http://www.4shared.com/file/47602289/dec67f55/DrHardware2008v900e-DVT_killinG_Machine_.html
راستی بچه ها .... علی رضا سیم کش چی شد !!! شهرام جون ( محمد ) کجاست !!! علی رضا لورد رو هم نمیبینما !!!! و ...
شهرام رو من میبینم گاهی ... خونه ش سر کوچه ی ماستراستی بچه ها .... علی رضا سیم کش چی شد !!! شهرام جون ( محمد ) کجاست !!! علی رضا لورد رو هم نمیبینما !!!! و ...
علیرضا که در تماسم باهاش ،دیگه کلی کلاسش رفته بالا اینجا نمیاد
شهرام هم به گفته خودش افتاده تو سیاست:happy: میدونی که پدر مادر نداره این نامرد احتمالا سرش زیر آب
علیرضا هم بعضی اوقات تو چت باهم لاس میزنیم هندونه زیر بغل هم میزاریم خلاصه که هر مشگل تم و از این حرفها داشته باشم سریعا خفت میشه:happy:
راستی خودت چه میکنی برادر؟؟؟:blush:
شهرام رو من میبینم گاهی ... خونه ش سر کوچه ی ماست
بابا بیزی ِ در حد ِ فلسطین
اینکه سر کوچه مونه ؟ آره ، ما 30 ِ پلاکمون اون 10 ِ !پس شهرام افتاده تو سیاست !!! :blink:
منم افتادم توی کار زمین و این حرفها
از یک طرف به پدر توی کار زمین کمک میکنم از طرف دیگه گاهی گوشی معامله ماشین میکنم
جمله دوم رو جدی گفتی یا شوخی پی پی سی کنار بود ؟
واسه شما هم اس ام اسش اومد ؟! کلا" نمایشگاه ِ دوربینه ...علیرضا که توی xda-developer کلی کل کل با یه بنده خدا داشت!!!!نمیدونم هنوز ادامه داره یا نه خیلی وقته اونجا نرفتم. همش سر یه xt9 برای p525 که درخواست کردم!البته آخرش به جاهای خوبی رسید
راستی کسی اینجا نمایشگاه سونی تو خیابان حجاب رو رفته ؟ چیزه به درد بخوری داشت ؟
آره sms اومد برام.واسه شما هم اس ام اسش اومد ؟! کلا" نمایشگاه ِ دوربینه ...
میگن بد نیست ، من نرفتم
کار کردن باهاش همونقدر لذت بخشه که ناراحت شدن از اینکه نمیتونم از امکاناتش استفاده کنمآره sms اومد برام.
البته از کسی شنیدم علاوه بر دوربین تلویزیون و PS3 هم بود. دیگه دقیقا نمیدونم.
آقا راستی با 40D شما چه میکنی ؟کار کردن باهاش باید لذت بخش باشه.
یه ضرب المثل بود یادم رفته الان! هر کی چی چی خواهد جوره چی کشد؟!کار کردن باهاش همونقدر لذت بخشه که ناراحت شدن از اینکه نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم
ادیت : نمیتونم استفاده کنم = بلد نیستم استفاده کنم