• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حسين جان جدي جدي شرمندم كردي، امروز كلي زحمتم گردنت بود، ممنونم، ولي جدا حال كردم، اصلا فكر نمي كردم مشكلم اينقدر سريع و راحت حل بشه :blush:
دستت درد نكنه، انشاالله بتونم جبران كنم

خواهش میکنم وظیفم بود انقدر ما رو شرمنده خودت نکن :blush:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرتضی جان ،
سی دی مادر بورد رو ارباب ریخته دور:D
عرض شود که ، امروز یک برنامه CPUid بهم دادن که باهاش سعی کردم بفهمم که مادر بوردم چیه ، جلوی اسم سازنده خالی بود ، فکر کنم No nameهست. سولتک رو روی مادر بورد حک کرده ، اما مدل رو دستگاه گفت که PT880 هست.
هرچی هم گشتم داریور برایش پیدا نکردم

لطف می کنی بپرسی ، اگر لازمه ، می تونم کل مشخصات تکنیکی که برنامه در اختیارم گذاشت رو بهت بدم
من لنگ یک دیسک ناقابل شده ام ها
اونم فلاپی
:lol:

دکتر جان با این نرم افزار مشخصات دقیق را میشه فهمید:
http://www.4shared.com/file/47555605/cb03d4cd/Dr_Hardware_2007_Premium_Edition_v800e.html

Windows XP SP2 را هم تست کنید، نباید مشکلی داشته باشه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرتضی جان به کمک و راهنمایی دوستان ویندوز جدید که دانلود کردم رو نصب کردم
حالا مشکل جدید ، کارت ATI رو برایش داریور از سایت رسمی که حالا مال AMDهم شده دانلود کردم ولی گیر داده که یا سخت افزار ایراد داره یا نرم افزار درستی استفاده نکردم و نصب نمی شه
سی دی ها ش رو البته پیدا کردم ، ولی فکر می کنم که بهتر باشه که آخرین درایور ها نصب باشه نه؟
راهنمایی استاد؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان به کمک و راهنمایی دوستان ویندوز جدید که دانلود کردم رو نصب کردم
حالا مشکل جدید ، کارت ATI رو برایش داریور از سایت رسمی که حالا مال AMDهم شده دانلود کردم ولی گیر داده که یا سخت افزار ایراد داره یا نرم افزار درستی استفاده نکردم و نصب نمی شه
سی دی ها ش رو البته پیدا کردم ، ولی فکر می کنم که بهتر باشه که آخرین درایور ها نصب باشه نه؟
راهنمایی استاد؟

دكتر جان فكر نكنم آخرين درايور ATI سري 9000 رو پشتيباني كنه ، بعد از 9000 سري x اومد !‌بعد x1000 بعد hd2000 الانم hd3000 رو داده
فعلا اون كه دارين رو نصب كنين تا لينك آخريني كه 9000 رو پشتيباني مي كنه پيدا كنيم
dr hardware هم كه simpson جان گفت مي تونين آخرين نسخش رو از خود سايتش مجاني بگيرين
www.drhardware.de

everest هم چيز خوب و تكميليه

توو درايور هاي جديد هم باگ ها و همينطور بعضي مشكلات با گيم هاي و برنامه هاي جديد شناخته ميشه و رفع ميشه

من شديدا معتاد كارتن شدم اين يكي 2 روز ‌ !‌ HORTON بعد دانكي شوت و ... همينطور نشستم وقت مي كشم :(

اين لينك آخرين درايور براي 9200
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان فكر نكنم آخرين درايور ATI سري 9000 رو پشتيباني كنه ، بعد از 9000 سري x اومد !‌بعد x1000 بعد hd2000 الانم hd3000 رو داده
فعلا اون كه دارين رو نصب كنين تا لينك آخريني كه 9000 رو پشتيباني مي كنه پيدا كنيم
dr hardware هم كه simpson جان گفت مي تونين آخرين نسخش رو از خود سايتش مجاني بگيرين
www.drhardware.de

everest هم چيز خوب و تكميليه

توو درايور هاي جديد هم باگ ها و همينطور بعضي مشكلات با گيم هاي و برنامه هاي جديد شناخته ميشه و رفع ميشه

من شديدا معتاد كارتن شدم اين يكي 2 روز ‌ !‌ HORTON بعد دانكي شوت و ... همينطور نشستم وقت مي كشم :(

اين لينك آخرين درايور براي 9200
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html

قربان منظور من از آخرین درایور ، همین بود که می فرمایید ، مشکل پابرجاست ، سی دی که هم که پیدا کردم ، داخلش فایل ست آپ که نداره ، وقتی هم به عنوان سی دی نصب داریور ور جی ای به خورد دیوایس منیجر ویندوز می دهم ش ، می گه چیزی پیدا نمی کنه:(
لعنت به این مسخره بازی های شرکت ها ، این یکی گرافیک کارت م که سولتک ( شرکت کلاهبردار که مادر بورد این دستگاه جدیده رو تولید کرده ) اصلا مشکلی نداره چون داریور هاشو انویدیا می ده که خیلی عالی آپدیت ارایه می کنه
موندم که چه کنم.
فعلا یکی دو فایل دیدم دارم دانلود می کنم ببینم هیچ کدام کار می کنند یا نه
ممنون می شم اگر راهنمایی جدیدی دارید

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
www.drhardware.de
مرتضی جان امیدوارم registration key را هم بتونید مجانی بگیرید.

----
دکتر جان اگه خواستید با این key ها میتونید ورژن جدید که فرقی هم با قبلی نداره را رجیستر کنید:
DRH26PREMIUM
DRV07PREMKEY
DRHVXPREMIUM
ورژن جدید را هم از اینجا میتونید دانلود کنید: http://www.4shared.com/file/47602289/dec67f55/DrHardware2008v900e-DVT_killinG_Machine_.html

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این لینک رو ببینید

http://www.pocketgamer.org/showthread.php?s=&threadid=3660

روش نصب ویندوز 98 بر روی پاکت پیسی ( البته با شبیه ساز داس ) قبلاً راجع به این موضوع بحث شده بود . و من ویندوز 3.11 رو روی گوشیم که Qvga بود نصب کردم خیلی گزینه ها ریز شده بود اما حالا که VGA گرفتم حوس کردم یکبار دیگه اینو تست کنم - می خواستم ببینم کسی از دوستان 95 یا 98 رو نصب کرده ؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
قربان منظور من از آخرین درایور ، همین بود که می فرمایید ، مشکل پابرجاست ، سی دی که هم که پیدا کردم ، داخلش فایل ست آپ که نداره ، وقتی هم به عنوان سی دی نصب داریور ور جی ای به خورد دیوایس منیجر ویندوز می دهم ش ، می گه چیزی پیدا نمی کنه:(
لعنت به این مسخره بازی های شرکت ها ، این یکی گرافیک کارت م که سولتک ( شرکت کلاهبردار که مادر بورد این دستگاه جدیده رو تولید کرده ) اصلا مشکلی نداره چون داریور هاشو انویدیا می ده که خیلی عالی آپدیت ارایه می کنه
موندم که چه کنم.
فعلا یکی دو فایل دیدم دارم دانلود می کنم ببینم هیچ کدام کار می کنند یا نه
ممنون می شم اگر راهنمایی جدیدی دارید

دكتر جان ATI اون موقع ها كارتي داشت به اسم RAGE و RAGE TEATER و ... توو اونها مشكل اصلي ATI درايورش بود كه مخصوص هر كارتي زده مي شد !‌كلاATI اجازه نمي داد هيچ برند ديگه اي از چيپ هاش استفاده كنه و همه كارت هاش رو خودش مي زد ‌هر بار هم كه يك سري خواص رو توليد مي كرد با اون درايور مخصوص خودش رو مي داد ! و ممكن بود 2 تا RAGE128 ىيدا كنين كه درايورشون يكي نباشه!
بعد كارتي داد به اسم RADEON ، يك كارت بود كه توو زمان خودش خيلي خيلي قوي بود !‌ بد از مدتي هم كارت ضعيف تري داد از روي همون كه 2 خروجي داشت و وقتي من مي خريدم فروشنده گفت اين جديد تره بهتره !‌اما برد تست كردم ديدم چند تا از واحدها سخت افزاريش رو حذف كردن به جاش 2 خروجي گزاشتن ! اسمش RADEON VE بود

وقتي ATI خواست بقيه محصولاتش رو بده به RADEON اسم RADEON 7500 داد و به RADEON VE اسم RADEON 7000 و بعد بقيه محصولات رو با اسم RADEON XXXX توليد كرد !

محصوليش كه خيلي قوقا كرد RADEON 8500 بود كه NVIDIA اون زمان GEFORCE 3 رو توليد مي كرد و يهو خيلي دست و پا شكسته از روي اون GEFORCE4 رو داد كه نمي خوام بحثي كنم در كل فقط هم دوره با اينها درايور CATALYST سري ATI هم شروع شد، به عبارتي ATI تنها مشكلش كه همون درايور بود رو با اين محصول حل كرد ! و توو اون زمان با كمپاني HERCULES قرار دادي بست و اولين كارت ATI با برد برندي ديگه به اسم HERCULES 8500 FDX توليد شد !
بعد از اون هم CATALSYT اونقدر خوب جواب داد كه توليد برندهاي مختلف با چيپ ATI شروع شد !‌ديگه سري 9200 نبايد مشكلي داشته باشه !

يعني مطمئن نيستم اما يجورايي بايد جاي ديگه دنبال مشكل بود ! Dentator شركت nvidia هم كه ديگه حرف نداره، البته NVIDIA فقط به خاطر خريد VOODOO و كپي برداري از اون توو GRFORCE 3-4 كه هنوز سر پاست ! و ATI با محصولات با كيفيتش تونست بازار رو به دست بگيره !

من هنوز hercules 8500 fdx خودم رو يادگاري نگه داشتم !‌ سعي مي كنم روو اينيكي سيستمم نصب كنم ببينم درايورش با SP2 يا چيز ديگه مشكل نداشته باشه ! راستي، اگر تهران بودم سري درايور هاي ATI رو دارم :lol: اون اوايل هر چي ميومد مي گرفتم write مي كردم !‌اما الان همه رو over write مي كنم :p

يك دريا غلط املايي داشتم :p به كنار
فقط خواستم بگم خط ايرانسل پيام رساني گرفتم كه وقتي بهش زنگ مي زنين مي گه خط مسدوده :blink::lol:اما مي تونين بهش خيلي راحت SMS بزنين ! توو سايتم هم نوشتمش :
09356540271
اينيكه فقط ميشه بهش SMS زد باعث شده بتونم خيلي راحت اعلام عمومي بكنمش :p
در صورت لزوم ساير خطوطم رو براتون PM يا SMS مي كنم :f34r:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خواهش میکنم وظیفم بود انقدر ما رو شرمنده خودت نکن :blush:

حسين جان اين موضوع هميشه براي من عذاب عليم بوده :p اينكه اينقدر راحت حل شده جدا جاي تشكر داره :blush:

مرتضی جان امیدوارم registration key را هم بتونید مجانی بگیرید.

----
دکتر جان اگه خواستید با این key ها میتونید ورژن جدید که فرقی هم با قبلی نداره را رجیستر کنید:
DRH26PREMIUM
DRV07PREMKEY
DRHVXPREMIUM
ورژن جدید را هم از اینجا میتونید دانلود کنید: http://www.4shared.com/file/47602289/dec67f55/DrHardware2008v900e-DVT_killinG_Machine_.html

simpson جان اين drhardware كه من از نسخه هاي اوليه اش تا الان رو آرشيو دارم و هميشه مي گرفتم تا از ديتابيس benchmarkش استفاده كنم براي ديدن تفاوت CPU ها رجيستر شدش با نشدش براي كاري كه ما مي خوايم فرقي نداره !‌ راحت همون رو از سايت دانلود كنين، هيچي كم نمياره !

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
راستی بچه ها .... علی رضا سیم کش چی شد !!! شهرام جون ( محمد ) کجاست !!! علی رضا لورد رو هم نمیبینما !!!! و ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستی بچه ها .... علی رضا سیم کش چی شد !!! شهرام جون ( محمد ) کجاست !!! علی رضا لورد رو هم نمیبینما !!!! و ...

علیرضا که در تماسم باهاش ،دیگه کلی کلاسش رفته بالا اینجا نمیاد:(

شهرام هم به گفته خودش افتاده تو سیاست:happy: میدونی که پدر مادر نداره این نامرد احتمالا سرش زیر آب:eek:

علیرضا هم بعضی اوقات تو چت باهم لاس میزنیم:) هندونه زیر بغل هم میزاریم:) خلاصه که هر مشگل تم و از این حرفها داشته باشم سریعا خفت میشه:happy:

راستی خودت چه میکنی برادر؟؟؟:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شهرام رو من میبینم گاهی ... خونه ش سر کوچه ی ماست

بابا بیزی ِ در حد ِ فلسطین :D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
علیرضا که در تماسم باهاش ،دیگه کلی کلاسش رفته بالا اینجا نمیاد:(

شهرام هم به گفته خودش افتاده تو سیاست:happy: میدونی که پدر مادر نداره این نامرد احتمالا سرش زیر آب:eek:

علیرضا هم بعضی اوقات تو چت باهم لاس میزنیم:) هندونه زیر بغل هم میزاریم:) خلاصه که هر مشگل تم و از این حرفها داشته باشم سریعا خفت میشه:happy:

راستی خودت چه میکنی برادر؟؟؟:blush:

پس شهرام افتاده تو سیاست !!! :blink: :D

منم افتادم توی کار زمین و این حرفها
از یک طرف به پدر توی کار زمین کمک میکنم از طرف دیگه گاهی گوشی معامله ماشین میکنم ;)

شهرام رو من میبینم گاهی ... خونه ش سر کوچه ی ماست

بابا بیزی ِ در حد ِ فلسطین :D

:D:D:D جمله دوم رو جدی گفتی یا شوخی پی پی سی کنار بود ؟ ;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پس شهرام افتاده تو سیاست !!! :blink: :D

منم افتادم توی کار زمین و این حرفها
از یک طرف به پدر توی کار زمین کمک میکنم از طرف دیگه گاهی گوشی معامله ماشین میکنم ;)

:D:D:D جمله دوم رو جدی گفتی یا شوخی پی پی سی کنار بود ؟ ;)
اینکه سر کوچه مونه ؟ آره ، ما 30 ِ پلاکمون اون 10 ِ ! :D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
علیرضا که توی xda-developer کلی کل کل با یه بنده خدا داشت!!!!
242.gif
نمیدونم هنوز ادامه داره یا نه خیلی وقته اونجا نرفتم. همش سر یه xt9 برای p525 که درخواست کردم!
242.gif
البته آخرش به جاهای خوبی رسید
83.gif

راستی کسی اینجا نمایشگاه سونی تو خیابان حجاب رو رفته ؟ چیزه به درد بخوری داشت ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
علیرضا که توی xda-developer کلی کل کل با یه بنده خدا داشت!!!!
242.gif
نمیدونم هنوز ادامه داره یا نه خیلی وقته اونجا نرفتم. همش سر یه xt9 برای p525 که درخواست کردم!
242.gif
البته آخرش به جاهای خوبی رسید
83.gif

راستی کسی اینجا نمایشگاه سونی تو خیابان حجاب رو رفته ؟ چیزه به درد بخوری داشت ؟
واسه شما هم اس ام اسش اومد ؟! کلا" نمایشگاه ِ دوربینه ...

میگن بد نیست ، من نرفتم

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
واسه شما هم اس ام اسش اومد ؟! کلا" نمایشگاه ِ دوربینه ...

میگن بد نیست ، من نرفتم
آره sms اومد برام.
البته از کسی شنیدم علاوه بر دوربین تلویزیون و PS3 هم بود. دیگه دقیقا نمیدونم.

آقا راستی با 40D شما چه میکنی ؟
28.gif
کار کردن باهاش باید لذت بخش باشه.
300.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره sms اومد برام.
البته از کسی شنیدم علاوه بر دوربین تلویزیون و PS3 هم بود. دیگه دقیقا نمیدونم.

آقا راستی با 40D شما چه میکنی ؟
28.gif
کار کردن باهاش باید لذت بخش باشه.
300.gif
کار کردن باهاش همونقدر لذت بخشه که ناراحت شدن از اینکه نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم :p

ادیت : نمیتونم استفاده کنم = بلد نیستم استفاده کنم :D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
کار کردن باهاش همونقدر لذت بخشه که ناراحت شدن از اینکه نمیتونم از امکاناتش استفاده کنم :p

ادیت : نمیتونم استفاده کنم = بلد نیستم استفاده کنم :D
یه ضرب المثل بود یادم رفته الان! هر کی چی چی خواهد جوره چی کشد؟!
302.gif
ادبیاتم زیاد خوب نیست !
242.gif

بعضی وقتها خیلی چیزا آدمو راضی نمیکنه مجبور میشه هی بره بالاتر. منم برای دوربین از پایین شروع کردم هر کدوم یه عیبی داشت. البته من وقتی به G9 رسیدم راضی شدم ! چون بیشتر از اون میخواستم پیش برم جیبم یاری نمیکرد !
30.gif
البته اونم فعلا وقت نشده بخرم . یه مدتیه این فوجی S100 که اومده چشمو گرفته
32.gif

ولی slr یه چیزه دیگست. یعنی ارزش یاد گرفتن داره. فکر کنم رو نت هم منابع خوبی براش باشه.
در هر صورت مبارکه.
8.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيزم و يه سلام مخصوص هم خدمت بچه محل گلم.
خيلي خيلي خدمت تمامي شما دوستان عرض ادب دارم.
دلم براي تمامي دوستام در اين تالار گفتگو تنگ شده بود...
با توجه به كمتر شدن كار و مشكلات كه داره به شكلات تبديل مي شه سعي بر اين خواهم گذاشت كه بيشتر از پيش در خدمت شما باشم. اتفاقا سعي دارم كه يه نرم افزار جديد هم به تمامي شما دوستان تقديم كنم كه انشاالله خدا كمك خواهد كرد و از شرمندگي شما در خواهم آمد.
در ضمن سالروز به رسميت شناخته شدن رژيم لعنتي :eek: اسرائيل را هم به همه .... عرض مي كنم.
همچنين پيشاپيش قهرماني تيم پرسپوليس رو هم تبريك عرض مي كنم.;)

بالا