• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان ،
یک توضیح کوچک در مورد اون مدیر اخراجی بدهم که حق مطلب ادا بشه ، جرمی که ایشون داشت بسیار فراتر از دعواعای زرگری اینترنتی بود ، و به راحتی می شد با تحت تعقیب قرار دادن شون ، به زندان شون انداخت. یعنی جرم کیفری مرتکب شده بود ، مدیران فروم برای اینکه آبرو ریزی از این فراتر نره ، از شکایت و این حرف ها گذشتند.

در مورد راهنمایی ها ،
قربان الان من هارد آی دی ای رو قطع کردم ، و تست کردم اصلا سی دی نصب ، نمی شناسه هارد ساتا رو به تنهایی ، در حالی که در ویندوزی که روش نصب هست ، به راحتی قابل دسترسی ست.

بنابراین ،همان طور که شما فرمودید ، و من هم از زمان خرید این سیستم یادم هست ، وقت نصب ویندوز ، یک فلاپی درایو فکر کنم نیاز بود که قبل از نصب استفاده کنید. به هر صورت ، الان من حتی سعی کردم به جای نصب از سی دی ، از توی ویندوز ایکس پی اجرا کنم ، و به قول معروف آپگرید کنم که با پیغام عجیب disk is not readable , files might be curroptمواجه شده.
کارت 9200 روی این دستگاه بوده که فکر کنم سال 84 گرفتم . جدید نیست قربان ، یعنی می فرمایید بی خیال سیستم دی وی آی شم و از همین وی جی ای ش استفاده کنم. لازمه بگم که من یک مانیتور 15 سونی هم دارم ، که بسیار قدیمی و بسیار ال سی دی عالی ست. مانده ام این ال جی 17اینچ رو استفادهکنم یا اینکه از خیر دی وی آی بگذرم و سونی رو با وی جی ای بش وصل کنم.

در مورد مشکل اول ، سی دی نصب 699مگ هست ، یعنی جای اضافه کردن نداره ، یا من درست متوجه فرمایش شما نشده ام ، منظور شما این هست که من چطوری وقتی که هنوز ویندوز نداره درایور نصب کنم؟

ممنون از راهنمایی های شما

خوب خداروشكر من نوشته بودم اگر غير از اينه معذرت مي خوام ! پس براي ادا شدن اصل قضيه يك بار ديگه هم معذرت مي خوام كه خبر نداشتم چه خبره ! بگذريم مهم اينه كه هر چي كه بوده گذشته ( فراموش نكنين ممكنه توو بخش مديريت اينطوري مطرح كردن تا ... الله اعلم !‌‌)

XP بيشتر از 580 تا 600 مگ نيست معمولا !‌ اون BLUE EYE كه احتمالا دارين و 699 مگ شده به خاطر WM جديد و كمي پچ هاست كه رووش ربختن ! وگرنه جا هست و اسم برنامه اي كه اين كار رو مي كرد فراموش كردم ! فلاپي رو مي دين و خودش به ويندوز اضافه مي كنه و حتي برنامه اي خواستين اضافه مي كنه !‌يادمه يكي از بچه ها براي خودش DVD ساخته بود كه مي نداخت نصب رو مي زد و كل سيستم تمام ميشد :happy:
من چون ديدم روو لپ تاپ بود يادم رفت بگم توو سيستمهاي معمولي ميشه فلاپيش رو انداحت :p

توو Setup سيستم ( اون اول كه del رو مي زنين ) كمي بگريدن،‌شايد اون گزينه شبيه ساز كردن IDE رو پيدا كردين
داخل خود ويندوز هم ست آپ رو اجرا كنين دفعه اول كه مي خواد بياد بالا باز هم هارد رو پيدا نمي كنه متاسفانه و اين اين علاجش نيست !
توو خروجي 9200se فكر نكنم DVI با VGA تفاوت كيفيت آنچناني داشته باشه !‌يعني مهم اينه كه كدوم مانيتور رو بخواين ! كيقت ارسال تصوير يكيه وگر نه !

EDIT 1:
اين هم اسم برنامه هه !‌:
http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/nLite.shtml

EDIT 2 :
هيچ نيازي نيست XP شما CD بشه !‌ مي تونين توو DVD رايت كنين !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
1-

http://news.softpedia.com/news/Install-Windows-XP-On-SATA-Without-a-Floppy-F6-47807.shtml

2-

Windows XP - Installing to SATA _WITHOUT_ a Floppy Disk

--------------------------------------------------------------------------------

Hello everyone.

OK, a little background on this one. My floppy disk controller on my motherboard is very broken, and thus making it impossible to use a standard SATA install with Windows XP. For those who haven't done this before, this involves getting the SATA drivers on to a floppy disk, and then hitting F6 whilst Windows is starting the setup. It then loads them off the floppy so you can use your SATA drive.

I'm sure theres not that many people out there with my problem, but more likely, a lot of people out there who hate floppys and haven't used one for a few years. This puts you off buying a SATA drive.

So I've managed to make a WinXP CD with the SATA drivers built into it. After many hours of internet research and tens of CDs later, I finally got one that worked. To save everyone else the same problems, I'm gonna post up to let you know how to do it properly!

UPDATE: POST #12 : Easier way to do it!

Please note: This is based on an nForce2 motherboard which uses the Si3112r SATA controller. As far as I am aware that is all of the nForce2 boards, but plz correct me if I am wrong.

Please note: I do not own a copy of Nero, so I have had to make the burning process for Easy CD Creator 5. I will post up the instructions for Nero, but I do not know if these will work.

STAGE 1 - WINDOWS CD PREP
Take your Windows XP CD and copy all the files on it to your hard drive into a directory (C:\WinXPCD for example). Also take note of what the CD is called.

STAGE 2A - SATA DRIVER PREP
Go to C:\WinXPCD\i386\ and open "TXTSETUP.SIF" using notepad

Using the Find tool, find the [SourceDisksFiles] section, and paste the following line underneath it (directly under the heading is easiest):
si3112r.sys = 1,,,,,,_x,4,1

Find the [HardwareIdsDatabase] section, and paste this line underneath it:
PCI\VEN_1095&DEV_3112&SUBSYS_61121095 = "Si3112r"

Find the [SCSI.Load] section and paste:
si3112r = si3112r.sys,4

Find the [SCSI] section, and paste:
si3112r = "Silicon Image SiI 3112 SATARaid Controller"

Save and exit this file. This file is for the text-based portion of the install (before we get XP's GUI). It keeps us from having to insert a floppy and pressing F6 during setup.

STAGE 2B - SATA DRIVER PREP
Go to C:\WinXPCD\i386\ and create / open "WINNT.SIF" using notepad. I am lead to believe that if you are using an SP1 WinXP CD, or if you have slipstreamed the files, then this file may already exist. If it does not exist (as it did not with me) then just create it.

This is a file that WinXP setup looks for for an automated GUI portion of the setup. This is called an "unattended installation", and is used to answer some of the questions XP asks during the installation (and even some questions it doesn't ask). This file is called an "answer file". For more on setting up a custom unattended install, look here: http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=202

Paste all of the following into the file:
[Data]
AutoPartition=0
MsDosInitiated="0"
UnattendedInstall="Yes"

[Unattended]
UnattendMode=ProvideDefault
OemPreinstall=Yes
OemSkipEula=Yes
NoWaitAfterTextMode=1
NoWaitAfterGUIMode=1
TargetPath=\WINDOWS
DriverSigningPolicy=Ignore
OemPnPDriversPath="Drivers\SATA\SI3112r"

[GuiUnattended]
OEMSkipWelcome = 1

[UserData]
ProductKey=xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
FullName=""
OrgName=""

You need to replace the ProductKey xxxxxs with your actual product key. If you do not want to do this, then simply remove the line completely.

The OemPnPDriversPath line will tell XP setup where to look for the .INF files for each of your devices. It will look in these paths first before checking it's own database of device drivers. The paths given are relative to a $OEM$\$1 folder we shall soon create. That is, "Drivers\SATA\SI3112r" tells it to look for a .INF file under C:\WinXPCD\$OEM$\$1\Drivers\SATA\SI3112r. If you wish to add additional drivers other than the SATA ones described here, you add more paths on the SAME LINE, each path seperated by ";".

Save and exit this file.

STAGE 3 - SATA DRIVER FILE INTEGRATION
From the Asus / Abit / SI website (I am on a Abit NF7-S, and used the drivers from the Asus website, so it is not important to get the ones for your particular motherboard), download the latest Si3112r drivers.

Extract and copy the 'Si3112r.sys' file into the i386 folder.

At the root of the CD files (eg. C:\WinXPCD\), make the following folder structure: \$OEM$\$1\Drivers\SATA\si3112r (so you now have C:\WinXPCD\$OEM$\$1\Drivers\SATA\si3112r).

Copy the following files to the si3112r directory (don't worry if you can't find them all, just copy what you have. The ones marked in italics you DO need to worry about though!):

si3112r.cat (shows driver is digitally signed for Windows)
si3112r.inf (Tells Windows what to install later in setup)
si3112r.mpd (used for Win9x)
si3112r.sys (driver for the controller)
siisupp.vxd (used for Win9x)
siwinacc.sys (SATALink driver accelerator)
txtsetup.oem (used to install XP)

STAGE 4 - BURNING THE CD
As said eariler, I have only tried this with Easy CD Creator 5, but will post up the instructions for Nero as well.

Easy CD Creator 5
Download the following file: bootfiles.zip

Extract boot.ima to your C:\ from the file you just downloaded.

Start Easy CD Creator.

Select File > New CD Project > Bootable CD from the menu.
1.) Set Bootable CD Type: to No Emulation.
2.) Set Load Segment: to 0x7c0. (Could be wrong here, try 0x0000 if that doesnt work)
3.) Set Sector Count: to 4.
4.) Press the Browse ... button.
5.) Locate the BootSector file (boot.ima) in the folder C:\OS\BOOT.
6.) Click the Open button.
7.) Click the OK button.

Select File > CD Project Properties from the menu.

1.) Enter in the Volume Label. You should have noted down eariler what your Windows XP disk was called. However, if you didn't (or you can't for whatever reason) heres a quick guide on how to figure it out:

---------------------------

Please note: If you are using a copy supplied by HP / Dell / Compaq / Gateway or a MSDN or media version, you MUST look the volume name up off your CD.

Windows XP SP0:
WXPVOL_EN

[WX] - Standard Windows XP Starting Label
[P] / [H] - Professional / Home edition
[FPP] / [CCP] / [OEM] / [VOL] / [EVL] - Retail / Upgrade / OEM / Corporate or Volume / Professional Evaluation
[_EN] - Lanuage, _EN for English

Windows XP SP1:
XRMPOEM_EN

[XRM] - Standard Windows XP SP1 Starting Label
[FPP] / [CCP] / [OEM] / [VOL] - Retail / Upgrade / OEM / Corporate or Volume

Windows XP SP1a / SP2:
X1APOEM_EN

[X1A] - Standard Windows XP SP1a / SP2 Starting Label
[FPP] / [CCP] / [OEM] / [VOL] - Retail / Upgrade / OEM / Corporate or Volume

---------------------------

2.) Set the File System to Joliet.
3.) Set the Physical format of disc to Mode 1: CDROM.
4.) Click the File System tab.
5.) Enter MICROSOFT_CORPORATION in the Publisher Name:, and Prepared By:
6.) Select Use original file date.
7.) Click the File Types tab.
8.) Select Add all Files.
9.) Uncheck Do not add Hidden files.
10.) Uncheck Do not add System files.
11.) Click the OK button.

Select all files and folders in the C:\WinXPCD folder.
1.) Click the Add button.
2.) Click the Record button.
3.) Select Record CD under Recording Options.
4.) Select Disc-At-Once under Recording Method.
5.) Select your write speed (I prefer writing as slow as possible to make sure the CD is of good quality. Imo you should never write faster than 16x on important CDs)
5.) Click Start Recording button.

FINISHED!

Nero 5.5
Download the following file: bootfiles.zip

Extract boot.ima to your C:\ from the file you just downloaded.

Start Nero - Burning Rom.

Select File > New... from the menu.
(If the Nero Wizard starts, click the Close Wizard button.)
1.) Select CD-ROM (Boot).
2.) Select Image file from Source of boot image data.
3.) Set Kind of emulation: to No Emulation.
4.) Set Load segment of sectors (hex!): to 07c0. (could be wrong here, try 0000 if that doesn't work)
5.) Set Number of loaded sectors: to 4.
6.) Press the Browse... button.
7.) Locate the BootSector file (boot.ima) in the folder C:\
8.) Click the Open button.
9.) Click the ISO tab.
- Set File-/Directorynames length to ISO Level 2 (Max. of 31 chars).
- Set Format to Mode 1.
- Set Character Set to ISO 9660.
- Check the Joliet check box.
- Check all Relax ISO Restrictions.
10.) Click the Label tab.
- Select ISO9660 from the drop down box.
- Enter the Volume Label, System Identifier, Volume Set, Application.

You should have noted down eariler the Volume label of your Windows XP disk (what is was called). However, if you didn't (or you can't for whatever reason) scroll up to the Easy CD Creator section for a quick guide on how to figure it out.

11.) Click the Dates tab.
- Select Use the date and time from the original file from File Dates.
12.)Click the Burn tab.
- Check Write.
- Check Finalize CD (No further writing possible!).
- Set Write Method to Disc-At-Once. (We have had Track-At-Once work as well.)
- Click the New button.
- Locate the folder C:\OS\ROOT.
- Select everything in the folder and drag it to the ISO compilation panel.
13.) Click the Write CD Dialog button.
14.) Click the Boot tab.
- Verify the settings. Correct if needed.
- Click the Write button.

FINISHED!

Well I hope that is of use. As it is such a long document (as you can see) PLEASE tell me any corrections or problems you have encountered, I must have made a mistake somewhere .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
چی هست که اینقدر شاد شدید ؟

اون اولي كه شادم كرده بود برنامه sms هست !‌ فكر كردم مشكل Delivery رو حل كرده !‌چون با وجودي كه دليوريم بازه اما sms هاش رو نشون نمي داد !‌ ولي يكي از گوشي هامو خاموش كردم،‌با اون يگي SMS زدم،‌جايي براي ديدم deliveri پيدا نكردم :(

اما خيلي از باگهاي اين سيستم جديد sm6.1 رو حل كرده !‌منجمله اينكه وقتي با يكي در تماس هستين و فقط يكي از sms هاش رو مي خواين پاك كنين ميشه و ...
كلا خيلي خيلي خيلي باحاله!

دومي كه شادترم كرد شبيه ساز آتاري توو PPC بود :happy:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من اینجا یه آف تاپیک زده بودم یا مدیر ها پاک کردن :دی یا نزده بودم.

خوب باز میزنم ببینم کی منو بن میکنن.

آقا راهنمایی کنید.
لپ تاپ میخوام 1.5 یا 1 تومن

واسه بابام
آفیس و اتوکد فقط کار داره
اما ویستا و ایکس پی رو می خواد داشته باشه (درایور ها رو)

صفحه 15 اینچ، رو صفحه نمایش هم حساسه

هر چی وزن کمتر بهتر
یاری برسانید

فعلا به 1530 و اف زد سونی رسیدم. و البته مک بوک که میترسم.

هم دنبال قیمت پایین ترم هم کیفیت بهتر. خسته شدم از گشتن

کسی راهنمایی ای نمیتونه بکنه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من اینجا یه آف تاپیک زده بودم یا مدیر ها پاک کردن :دی یا نزده بودم.

خوب باز میزنم ببینم کی منو بن میکنن.

آقا راهنمایی کنید.
لپ تاپ میخوام 1.5 یا 1 تومن

واسه بابام
آفیس و اتوکد فقط کار داره
اما ویستا و ایکس پی رو می خواد داشته باشه (درایور ها رو)

صفحه 15 اینچ، رو صفحه نمایش هم حساسه

هر چی وزن کمتر بهتر
یاری برسانید

فعلا به 1530 و اف زد سونی رسیدم. و البته مک بوک که میترسم.

هم دنبال قیمت پایین ترم هم کیفیت بهتر. خسته شدم از گشتن

کسی راهنمایی ای نمیتونه بکنه؟

عماد من یک مک بوک خریدم ، پایه ای ترین مدلش ، که فکر کنم 603 هست ، 2گیگ هست و من با 70 تومن رمش رو هم 2 گیگ کردم ، 80هارد داره ، کش 4مگ. لئوپارد هم مثل عروس روش هست. شد 1.330 اگر صدبار دیگه هم قرار باشه لپ تاپ غیر کاربرد حرفه ای بخوام بخرم ، همین رو انتخاب می کنم.
اگر باهاش موافق نیستی ، من ام1530 سری ایکس پی اس دل رو پیشنهاد می کنم. کولاکه لامصب ، اگر به 13 راضی می شه که 1330 ایکس پی اس.منتها مواظب باش ، دل ها ، تنظیمات مختلف دارن مقایسه شون کل حتما بعد بخر
در خدمتیم اگر چیزی تونستم اضافه کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرتضی جان این قدر که شلوغش کردی من که نفهمیدم که دقیقا چی شد ، ولی فکر کنم دومی رو که نوشته باید بخونم.خلاصه توی بد دردسری توی این شلوغ پلوغی زندگی افتادم.

ممنون از راهنمای ت ، حتما در جریان می گذارم که چه کنم . کس دیگری نظری نداره؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان این قدر که شلوغش کردی من که نفهمیدم که دقیقا چی شد ، ولی فکر کنم دومی رو که نوشته باید بخونم.خلاصه توی بد دردسری توی این شلوغ پلوغی زندگی افتادم.

ممنون از راهنمای ت ، حتما در جریان می گذارم که چه کنم . کس دیگری نظری نداره؟

دكتر جان همين لينك رو ببينين بسه بسه :lol:
http://news.softpedia.com/news/Install-Windows-XP-On-SATA-Without-a-Floppy-F6-47807.shtml

فلاپي هم اصولا سايت مادر بورد ميده !

يعني يا همون فلاپي رو از سايت مادر بورد بگيرين و اول نصب F6 رو بزنين و فلاپي رو بندازين و Setup حل ميشه !
‌يا با اين لينك كه دادم فلاپي رو به CD ويندوز اضافه كنين و از اين به بعد يك CD دارين كه مشكلي نداره !

آهان ! اين دومي كه گذاشتم هيچ ربطي به اين موضوع نداشت !
http://rapidshare.com/files/114303178/sym-sms-chat_1.05.rar
يك برنامه براي مديريت SMS ‌! نصب كردم ديدم خيلي از مشكل هارو حل كرده !‌فكر كنم كسي نصبش كنه ديگه بعد اون دلش نياد پاكش كنه !‌جدا ضرر نكردم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد من یک مک بوک خریدم ، پایه ای ترین مدلش ، که فکر کنم 603 هست ، 2گیگ هست و من با 70 تومن رمش رو هم 2 گیگ کردم ، 80هارد داره ، کش 4مگ. لئوپارد هم مثل عروس روش هست. شد 1.330 اگر صدبار دیگه هم قرار باشه لپ تاپ غیر کاربرد حرفه ای بخوام بخرم ، همین رو انتخاب می کنم.
اگر باهاش موافق نیستی ، من ام1530 سری ایکس پی اس دل رو پیشنهاد می کنم. کولاکه لامصب ، اگر به 13 راضی می شه که 1330 ایکس پی اس.منتها مواظب باش ، دل ها ، تنظیمات مختلف دارن مقایسه شون کل حتما بعد بخر
در خدمتیم اگر چیزی تونستم اضافه کنم

از راهنماییت بسیار ممنون دکتر جان . خودم هم از مک بوک خوشم اومد فقط یه مشکلی هست . پدر بنده میگه 15 و لاغیر. هر چی هم تو سرش میخونم که بابا 2 اینچ به سبکی می ارزه میگه به درد من 13 نمیخوره. فکر کنم مک بوک 13 باشه و مک بوک پرو که خیلی گرون میشه 15 و باید قید مک بوک رو بزنم.

پس شما 1530 رو پیشنهاد میدی. خیلی ها پیشنهاد دادن . احتمالا همین رو بخرم واسش . خسته شدم از بس گشتم . انتخاب پی پی سی خیلی ساده تر از انتخاب لپ تاپه:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از راهنماییت بسیار ممنون دکتر جان . خودم هم از مک بوک خوشم اومد فقط یه مشکلی هست . پدر بنده میگه 15 و لاغیر. هر چی هم تو سرش میخونم که بابا 2 اینچ به سبکی می ارزه میگه به درد من 13 نمیخوره. فکر کنم مک بوک 13 باشه و مک بوک پرو که خیلی گرون میشه 15 و باید قید مک بوک رو بزنم.

پس شما 1530 رو پیشنهاد میدی. خیلی ها پیشنهاد دادن . احتمالا همین رو بخرم واسش . خسته شدم از بس گشتم . انتخاب پی پی سی خیلی ساده تر از انتخاب لپ تاپه:(

اره عزیز ، ببین ، مک بوک 13.3 هست نه 13:D شاید پدر راضی شدن چون واقعا ارزش ش رو داره
در ضمن ، ایکس پی اس ها واقعا جنس ارزنده ای هستن
خیلی هم ازش وارد کردن صد در صد یدکی ش زیاده

در ضمن من صفحه قبل رو نگاه کردم ، کسی پست ش پاک نشده بوده ها
موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان همين لينك رو ببينين بسه بسه :lol:

فلاپي هم اصولا سايت مادر بورد ميده !

يعني يا همون فلاپي رو از سايت مادر بورد بگيرين و اول نصب F6 رو بزنين و فلاپي رو بندازين و Setup حل ميشه !
‌يا با اين لينك كه دادم فلاپي رو به CD ويندوز اضافه كنين و از اين به بعد يك CD دارين كه مشكلي نداره !

آهان ! اين دومي كه گذاشتم هيچ ربطي به اين موضوع نداشت !
http://rapidshare.com/files/114303178/sym-sms-chat_1.05.rar
يك برنامه براي مديريت SMS ‌! نصب كردم ديدم خيلي از مشكل هارو حل كرده !‌فكر كنم كسي نصبش كنه ديگه بعد اون دلش نياد پاكش كنه !‌جدا ضرر نكردم

قربان من لینک رو دیدم برنامه رو هم دانلود کردم ولی وقت ایمیج گرفتن از سی دی ویندوز ایراد می گیره 5 بار فکر کنم زیادی خط داره سی دی . دارم یک ویندوز از تورنت دانلود می کنم ، امیدوارم به درد بخوره
من فلاپی رو ندارم ، امکانش نیست که متحویات ش رو برایم جایی آپلود کنید
مادر بورد سولتک هست با چیپ ست ویا ، در ضمن مدلش هم احتمالا f800هست
هارد هم 80 ساتا مکستور
ممنون از کمک بی شائبه شما

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حسین جان به شدت مشتاق دیدار دوستان هستیم؛منتها دوستان عزیز شهرستانی را چطور ببینیم؟

بابا من 4~ 5 روز اومدم تهران 3 بار هم علاالدین رو کاملاً متر کردم ( یک جسجار هم خریدم ( اسمایلی خنده همراه با 32 تا دندون )) اما یکی از بچه های پی تی رو هم ندیدیم ( با علم اینکه در همین تاپیک بزرگ نوشتم که من دارم میام تهران و علاالدین- البته فکر میکنم دوستان فکرکردن که شاید یکی از این بچه شهرستانی ها ( اسمایلی کله سبز رنگ ) بیادو خراب شه سرشون . ( من ٍ نوعی رو میگم )
اما اینو بگم نترسید باب برای من که هم خونه ی اخوی اونجاست و هروقت هم که ماموریتی باشه شرکت هتل رزرو میکنه . بقیه دوستان هم اگر بیایند وضعیتشون از ما ( من ) بهتره - البته این برداشتی بوده که در این دنیای مجازی از اونها داشتم .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دكتر جان اگر CD درايور مادر بورد رو داشته باشي معمولا فكر كنم تووش هست، اما من باز هم اينترنت رو گشتم چيزي پيدا نشد :(
بايد از بچه هايي كه توو بازار توو كار نصب هستن بپرسم ببينم دارن يا نه !

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

پیشنهادی که دکتر دادن کاملا پیشنهاد خوبی است!
ولی من یک پیشنهاد دیگری دارم و اون اینکه به پدر 14.2 " رو پیشنهاد کنید! هم وزنش قابل تحمل هست هم سایز lcd جوابگو هست البته کمی به سختی گیر میان ولی عالی هستن!دل سونی اچ پی مک بوک همگی دارن!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اره عزیز ، ببین ، مک بوک 13.3 هست نه 13:D شاید پدر راضی شدن چون واقعا ارزش ش رو داره
در ضمن ، ایکس پی اس ها واقعا جنس ارزنده ای هستن
خیلی هم ازش وارد کردن صد در صد یدکی ش زیاده

در ضمن من صفحه قبل رو نگاه کردم ، کسی پست ش پاک نشده بوده ها
موفق باشی

موافقم دکتر جان . سعیم رو میکنم .:D امیدوارم راضی بشه.

اما اگه نشد اول میرم سراغ ایکس پی اس بعدش اف زد.

دستتون از بابت راهنمایی درد نکنه

پس من پستم ، پست نشده . چون یه بار نوشتم اومدم دیدم نیست. :D

پیشنهادی که دکتر دادن کاملا پیشنهاد خوبی است!
ولی من یک پیشنهاد دیگری دارم و اون اینکه به پدر 14.2 " رو پیشنهاد کنید! هم وزنش قابل تحمل هست هم سایز lcd جوابگو هست البته کمی به سختی گیر میان ولی عالی هستن!دل سونی اچ پی مک بوک همگی دارن!

والا 14.2 که به درد هیچ کدوممون نمیخوره . نه پدرم به 15 اینچش میرسه . نه من جرات حملش رو به این ور و اون ور پیدا میکنم.
با 13 اینچ هم حتی یه جورایی مشکل دارم:D

اما از بابت پیشنهادتون ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان من درگیر عروسی برادم هستم برای همین کم پیدا شدم
ولی زورد تر میگفتی با off یا پیغام خصوصی
من در خدمتم ولی از فردا
شمارم رو هم برات میفرستم کاری داشتی Sms کن برادر

حسين جان جدي جدي شرمندم كردي، امروز كلي زحمتم گردنت بود، ممنونم، ولي جدا حال كردم، اصلا فكر نمي كردم مشكلم اينقدر سريع و راحت حل بشه :blush:
دستت درد نكنه، انشاالله بتونم جبران كنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان اگر CD درايور مادر بورد رو داشته باشي معمولا فكر كنم تووش هست، اما من باز هم اينترنت رو گشتم چيزي پيدا نشد :(
بايد از بچه هايي كه توو بازار توو كار نصب هستن بپرسم ببينم دارن يا نه !

مرتضی جان ،
سی دی مادر بورد رو ارباب ریخته دور:D
عرض شود که ، امروز یک برنامه CPUid بهم دادن که باهاش سعی کردم بفهمم که مادر بوردم چیه ، جلوی اسم سازنده خالی بود ، فکر کنم No nameهست. سولتک رو روی مادر بورد حک کرده ، اما مدل رو دستگاه گفت که PT880 هست.
هرچی هم گشتم داریور برایش پیدا نکردم

لطف می کنی بپرسی ، اگر لازمه ، می تونم کل مشخصات تکنیکی که برنامه در اختیارم گذاشت رو بهت بدم
من لنگ یک دیسک ناقابل شده ام ها
اونم فلاپی
:lol:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ما که نمیدونیم . این ماشینا واسه شما مرفه های بیدرده . خریدی بگو قیمتش چنده ما هم آگاه شیم:D واسه دوستامون تعریف کنیم یه بابایی رو میشناسیم خدات تومن پول ماشین داده;)

نه عماد جان اینقدر ها هم بی درد نیستیم :D دکتر خودش در جریان درد ما هست :lol:
دیشب واسه بابا ردیفش کردم 95 چوق واقعا ماشین عالی هست

ضمن تبریک حضور مجددت ...

اگه به لکسزی ها بگی مادرت تویوتا ِ شاکی میشنا ، جایی نگی ... !!! :happy:

مثل اینفینیتی که از نیسان بودنش فراریه ... :lol:

اما لکسز ... ( فک میکنم مدل سدانشو میخوای ... )
خب جهت اطلاعت بگم 4 مدل هست :
سری IS
سری ES - سری ِ کمی مخوف --- 90 الی 110
سری GS - سری یکم بیشتر مخوف + امکانات و استیل ِ اسپرت - کلی نیومده اما یکی از دوستام خرید 130
سری LS - سری لوکس و لاگژری و مخوف ترین سدان ِ عرضه شده ... از 180 تا 200
این آخریه هیبریدش هم توی تهران هست ، در ضمن این آخریه و یکی مونده به آخری کنسول ِ پی اس تری دارشم هست که در صدنلی عقب کارگذاشته شده و با این امکانات قیمت هاش بالا پایین میره

ادیت : اگه بتونی خودت بیاری یا بگی یکی واست بیاره بهتره ...اینجوری میتونی از هر مدل 20 تومن ارزون تر بخری
ادیت 2 : بسته به امکانات ِ داخلی قیمتش میتونه تغییر ِ زیادی بکنه ... مثل X3 هست که از 60 تومن داره تا 100 تومن
ادیت 3 : شاسی بلنداشو اصلا چون خوشم نمیاد سراغش نرفتم
ادیت 4 : وقتی میتونی سری 3 ِ 2008 بگیری سقف کروک ، لکسز دیگه کجا بود ... مگر اینکه واسه آدم ِ سن بالا بخوای که اینجوری خوبه

به به عزیز دل خودم
آقا جاتون سبز یه دونه از اون 200 چوقی 8 سیلندرش سوار شدم :wacko: ..... از کنسول جلو آپشن های ماشین رو که دنبال کنی و از وسط صندلی های عقب که بگذری تا بالای صندلی های عقب کنسول و آپشن ها ادامه داشت اینجوری که صندلی ردیف عقب نصف میشد
کلا 4 تا دی وی دی و 2 تا پلیر ... یکی که جلو بود لمسی و 4 تا صندلی هاش ماساژور جالب با کنترل و گرم کن سرد کن و دو تا صندلی جلو فول برقی + فرمان برقی .... سوئیچ که نداشت فقط رموت داشت... درب ماشین فقط روی هم میزاشتی خودش بدون صدا چفت میکرد ... از داخل > پشت هر کدوم از شیشه ها حتی اون سه گوش کوچیک پرده برقی بالا می اومد ... و جالب ترین نکته اینجا بود که برای پارک کردن ماشین ;) نیازی به دنده عقب نبود !!! :lol: رو برو جای پارک وسط خیابون ایست میکنی چرخ ها 90 درجه میچرخن و از عرض ماشین شرو به حرکت میکنه و ... :wacko::happy: تا انجام ندادم باور نکردم :lol: روی آئینش که قطب نما دیجیتالی + ( یه کلید داره وقتی میزنیم نور بالا ها رو سبز میکنه - کوپه داداشم هم این رو داره ) ... دیگه بگم که از ماشین بابام یه 12 سانتی بزرگتر بود !!!! اما خیلی خیلیییی عالی بود . :) حالا مال پاپایی هم بدک نیست :D میشه هر از گاهی باهاش مانوور داد :p

راستی پارسا جان هنوز کار زمین تمام نشده ها :wacko: از این بر و اونبر به اندازه 2 و نیم برابر بزرگترش کردیم .. من یکی که دارم کم کم . کم میارم از خستگی اونجا :(

ادیت :
کاشک نفرات بازدید کننده بیشتر بود و در ادامه مسابقه عکاسی بخش موبایل یک مسابقه برای خودمون راه مینداختیم و برا جایزه طبق پست آخر علیرضا توی بخش مسابقه عکاسی سیم کارت اعتباری به برنده ها هدیه می دادیم
خیلی خلوت شده اینجا !!!!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان ،
سی دی مادر بورد رو ارباب ریخته دور:D
عرض شود که ، امروز یک برنامه CPUid بهم دادن که باهاش سعی کردم بفهمم که مادر بوردم چیه ، جلوی اسم سازنده خالی بود ، فکر کنم No nameهست. سولتک رو روی مادر بورد حک کرده ، اما مدل رو دستگاه گفت که PT880 هست.
هرچی هم گشتم داریور برایش پیدا نکردم

لطف می کنی بپرسی ، اگر لازمه ، می تونم کل مشخصات تکنیکی که برنامه در اختیارم گذاشت رو بهت بدم
من لنگ یک دیسک ناقابل شده ام ها
اونم فلاپی
:lol:

دكتر جان حتما مي گردم، اما هاستم بالاخره آماده شده و شديدا سرم شلوغ آماده كردن اونه تا يواش يواش از دستم راحت شين !

چند روزي هستم اما نمي دونم بعدش چطوري خداحافظي كنم ! دلم تنگ ميشه ! اصلا نمي دونم مي تونم يا نه !

راستي، كسي در رابطه با اون برنامه SMS نظري نداره ؟ كيبورد خود VITO رو هم باهاش نصب كردم عجب چيزي شده !
http://rapidshare.com/files/114774011/ZoomBoard.2.01.cab
من كه خيلي خوشم اومده

بالا