اولا انتقادات دوستانه رو میپذیرم ودر موردش تفکر میکنم.
ثانیا فکر نمیکنید لحن کلامتون کمی داره از حالت دوستانه خارج میشه؟
ثالثا pt محل دوستی هاست پس راحت باشید
رابعا احتمالا شما معانی جملات منو کجکی برداشت کردی:lol:اگر شما بخودت گرفتی این مشکله خودته.دیگران مسلما همچین برداشتی از پستهای من نکرده اند و گرنه اوناهم میتونستند مثل شما اینجوری جواب بدند.
خامسا کل پستهای من فقط در یک جمله خلاصه میشه:
همه نیازمند پاکت پیسیهای قوی نیستند .گرچه cpuهای 200 مگاهرتزی بدرد کاربران پروفیشنال این فروم نمیخوره ولی همه روزه خیلیها دارند در سرتاسر دنیا از این ppcها میخرند و استفاده میکنند و شکایتی هم ندارند.(میخوای ادرس سایت رو بدم خودت بری ببینی
)
.....
ودر اخر شما هر کاری کنی و هر جور برداشت کنی و با هر لحنی جواب پستهای من رو بدی و منو به هر رفتاری متهم کنی ,من بازهم نظرم رو میدم و حرفم رو میزنم و جواب من همانا قسمت پنجم عرایضم در این پست هست.
پ.ن:حالا اگر کسی از دوستان میتونه با دلایل ( البته نه مثل ایشون)به من ثابت کنه که ppcهای مبتنی بر cpuی 200 بدرد هیچ کس نمیخوره و همه ی کسانی که از این نوع دیوایسها دارند در اشتباه مطلقند و متضرر ,بر سر من منت گذارده و من از این بابت که در این اشتباه بزرگ بوده ام از همه عذر خواهی خواهم کرد و در اولین فرصت ppcام رو میندازم سطل اشغال(چون راضی نیستم این مایه ی ننگ 200 مگاهرتزی را حتی به هموطنم بفروشم )