• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
جدا خیلی حالب بود :lol:
باید افسوس بخورید که نمیتونید به یک هم وطنتون اعتماد بکنید :(

ولی این ایرانسلش رو از کجا آوردی پارسا ؟ زنگ زدی ؟ یا خودت میفروشی :D
اون پایین از مشخصات آگهی فقط ایرانسل گذاشته !!!

دقتت پایین رفته ها ! پرچم ِ دقتت بالا باشه همیشه ایشالله :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قابل توجه آقا عماد:rolleyes:
الان در وبلاگم دوقایل آپلود کردم که در رابطه با مدیریت ریسک بانکی است،بد ندیدم لینک دانلودش را اینجا برایت قرار دهم بلکه برایت قابل استفاده باشد.
دانلود اصول 25گانه برای نظارت بانکی موثر(حجم 604کیلوبایت)
دانلود اجرای توصیه های بال برای مدیریت ریسک بانکی(حجم275کیلو بایت)
موفق باشی؛

مجتبی جان دستت درد نکنه . اون توصیه های کمیته بال رو داشتم . دومی رو هم یه نگاهی میندازم ایشالا که بعدا به دردم بخوره. خیلی خیلی ممنون:)

سلام دوستان

مجموعه 33 بازی با حجم بالا برای پاکت پی سی رو میتونید در یک دی وی دی با قیمت 6000 تومن از اینجا خریداری بفرمایید :

http://mobilestan.net/showthread.php?t=38989

خیلی قیمتش بالا نیست؟ حجم اطلاعات 2.5 گیگه ! خیلی طلبه هستین میشه از سایت های ورز لینک رپید شیرش رو 1 ساعته گیر آورد .

2.5 گیگ در 600 تومن هر گیگ دانلود = 1500 تومن . شما بگیر 1000 تومن میشه 2500 تومن .

این قیمت که داره میده 2 تا چهار برابره قیمتیه که به صورت سفارشی برات دانلود کنن!! نکنه خودش نشسته بازی ها رو کرک کرده؟:D

اما لیست خوبی بود .پایه شدم دانلود کنم .اگر هم قیمت رو ارزون تر میده یا دوستان حاظر به خرید اشتراکی هستند به خاطر اینکه خودش زحمت جع آوری کشیده حاظرم ازش بخرم. اما عمرا بیشتر از 2500 هزینه نمیکنم:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
داره بارون میباره:)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اون پایین از مشخصات آگهی فقط ایرانسل گذاشته !!!

دقتت پایین رفته ها ! پرچم ِ دقتت بالا باشه همیشه ایشالله :D

پارسا جان من منظورت رو بد گرفتم فکر کردم میگی گوشی با یک ایرانسل فروخته میشه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
نه خیر منظورش اینه که شماره ایرانسل داده تماس بگیری . پول بریزی بعدش برات بفرسته . چه تضمینی داره شماره رو نندازه تو جوب پولت رو هم بخوره یه آب هم روش ؟ با 10 تومن یه ایرانسل میخرن !

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
نه خیر منظورش اینه که شماره ایرانسل داده تماس بگیری . پول بریزی بعدش برات بفرسته . چه تضمینی داره شماره رو نندازه تو جوب پولت رو هم بخوره یه آب هم روش ؟ با 10 تومن یه ایرانسل میخرن !

عماد جان دست مریضا واقعا فکرمیکنی من انقدر ..... :wacko:
خودمو باختم :(

من فهمیدم چی میگه بابا ولی اون اول نفهمیده بودم منظورش رو - ولی بعدش گرفتم قضیه رو
نیازی نبود آبروی نداشته ما رو هم .....:f34r:

در کل جدی نگیر خیلی می خوامت عماد جان :p دست گل درد نکنه
ولی خوب شلوغ پلوغ کردی تا همه یادشوت بره که عکس ندی ها :lol:
همچنان منتظریم :blush:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عماد جان دست مریضا واقعا فکرمیکنی من انقدر ..... :wacko:
خودمو باختم :(

من فهمیدم چی میگه بابا ولی اون اول نفهمیده بودم منظورش رو - ولی بعدش گرفتم قضیه رو
نیازی نبود آبروی نداشته ما رو هم .....:f34r:

در کل جدی نگیر خیلی می خوامت عماد جان :p دست گل درد نکنه
ولی خوب شلوغ پلوغ کردی تا همه یادشوت بره که عکس ندی ها :lol:
همچنان منتظریم :blush:

حسين جان چراقت خاموشه يا offي ؟
راجع به رپيدشير كارت دارشتم اما 2 روزه آنلاين نمي بينمت :(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آخه من از بعدش خبر نداشتم :دی نگفتی که فهمیدم که من اینجوری جواب ندم . شرمنده

اصلا عکس منو میخوای چیکار این همه عکس خوشکل داری مگه بس نیست؟ اگه کافی نیست توصیه میکنم حسین جان (فرانکنشتاین) سری دوم عکس ها رو از بچه ها بگیره واست تنوع شه.

اصلا از این مقوله های بی حیایی بگذریم . بریم سر اصل موضوع.

پارسا میگفتی ایرانسل داده بود؟ :دی

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حسين جان چراقت خاموشه يا offي ؟
راجع به رپيدشير كارت دارشتم اما 2 روزه آنلاين نمي بينمت :(

مرتضی جان من درگیر عروسی برادم هستم برای همین کم پیدا شدم
ولی زورد تر میگفتی با off یا پیغام خصوصی
من در خدمتم ولی از فردا
شمارم رو هم برات میفرستم کاری داشتی Sms کن برادر

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مشمول الضمه ای اگه عکس ندادی عکس بچه ها رو دید میزنی:D

اصلا چه معنی داره یکی از بچه های پی پی سی عکس نده؟!!
یالا عکس بده:lol:

من از همین منبر اعلام میدارم که هر کسی در این دنیا عکس به حسین نده و تو اون تاپیک عکس نگیره سوسک میشه و تو اون دنیا با خرچنک و زالو محشور میشه. دیگه خودتون حساب کارتون رو بکنین که همانا خدا شاخه این دسته از افراد را از بیخ و بن خشک خواهد کرد:D

:D:D:D
بسی از این جملات لذت بردیم :lol:

:) عرض ادب به همه بچه های گل و عزیز پی پی سی کنار :)

کجایی پرشین تولز ِ بدون شیلتر که یادت بخیر:guilty:

با تعجب الان من بدون شیلتر شکن اومدم و باز شد :blink: :D پروردگارا ممنونم ;)

بچه های تهران قیمت تویوتا لگسوز 6 سیلندر فول آپشن چنده ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بسی از این جملات لذت بردیم :lol:

:) عرض ادب به همه بچه های گل و عزیز پی پی سی کنار :)

با تعجب الان من بدون شیلتر شکن اومدم و باز شد :blink: :D پروردگارا ممنونم ;)

ما که نمیدونیم . این ماشینا واسه شما مرفه های بیدرده . خریدی بگو قیمتش چنده ما هم آگاه شیم:D واسه دوستامون تعریف کنیم یه بابایی رو میشناسیم خدات تومن پول ماشین داده;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

ضمن تبریک حضور مجددت ...

اگه به لکسزی ها بگی مادرت تویوتا ِ شاکی میشنا ، جایی نگی ... !!! :happy:

مثل اینفینیتی که از نیسان بودنش فراریه ... :lol:

اما لکسز ... ( فک میکنم مدل سدانشو میخوای ... )
خب جهت اطلاعت بگم 4 مدل هست :
سری IS
سری ES - سری ِ کمی مخوف --- 90 الی 110
سری GS - سری یکم بیشتر مخوف + امکانات و استیل ِ اسپرت - کلی نیومده اما یکی از دوستام خرید 130
سری LS - سری لوکس و لاگژری و مخوف ترین سدان ِ عرضه شده ... از 180 تا 200
این آخریه هیبریدش هم توی تهران هست ، در ضمن این آخریه و یکی مونده به آخری کنسول ِ پی اس تری دارشم هست که در صدنلی عقب کارگذاشته شده و با این امکانات قیمت هاش بالا پایین میره

ادیت : اگه بتونی خودت بیاری یا بگی یکی واست بیاره بهتره ...اینجوری میتونی از هر مدل 20 تومن ارزون تر بخری
ادیت 2 : بسته به امکانات ِ داخلی قیمتش میتونه تغییر ِ زیادی بکنه ... مثل X3 هست که از 60 تومن داره تا 100 تومن
ادیت 3 : شاسی بلنداشو اصلا چون خوشم نمیاد سراغش نرفتم
ادیت 4 : وقتی میتونی سری 3 ِ 2008 بگیری سقف کروک ، لکسز دیگه کجا بود ... مگر اینکه واسه آدم ِ سن بالا بخوای که اینجوری خوبه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ضمن تبریک حضور مجددت ...

اگه به لکسزی ها بگی مادرت تویوتا ِ شاکی میشنا ، جایی نگی ... !!! :happy:

مثل اینفینیتی که از نیسان بودنش فراریه ... :lol:

اما لکسز ... ( فک میکنم مدل سدانشو میخوای ... )
خب جهت اطلاعت بگم 4 مدل هست :
سری IS
سری ES - سری ِ کمی مخوف --- 90 الی 110
سری GS - سری یکم بیشتر مخوف + امکانات و استیل ِ اسپرت - کلی نیومده اما یکی از دوستام خرید 130
سری LS - سری لوکس و لاگژری و مخوف ترین سدان ِ عرضه شده ... از 180 تا 200
این آخریه هیبریدش هم توی تهران هست ، در ضمن این آخریه و یکی مونده به آخری کنسول ِ پی اس تری دارشم هست که در صدنلی عقب کارگذاشته شده و با این امکانات قیمت هاش بالا پایین میره

ادیت : اگه بتونی خودت بیاری یا بگی یکی واست بیاره بهتره ...اینجوری میتونی از هر مدل 20 تومن ارزون تر بخری
ادیت 2 : بسته به امکانات ِ داخلی قیمتش میتونه تغییر ِ زیادی بکنه ... مثل X3 هست که از 60 تومن داره تا 100 تومن
ادیت 3 : شاسی بلنداشو اصلا چون خوشم نمیاد سراغش نرفتم
ادیت 4 : وقتی میتونی سری 3 ِ 2008 بگیری سقف کروک ، لکسز دیگه کجا بود ... مگر اینکه واسه آدم ِ سن بالا بخوای که اینجوری خوبه

آخ پارسا گفتی سری سه و کردی کبابم! یه آنتیکش رو سراغ دارم... هر روز می بینمش و به چشم خواهری ! عجب تیکه ایه! چه کنم با این عشق؟؟؟ (اسمایل تیر و قلب و سه قطره خون)
راستی قیمت سری 5 های هشت نه سال کار کرده خیلی عالیه ها... به نظرتون بگردم یه تمییزش رو پیدا کنم؟؟؟
فقط مشکل لوازم یدکی داره لامصب...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آخ پارسا گفتی سری سه و کردی کبابم! یه آنتیکش رو سراغ دارم... هر روز می بینمش و به چشم خواهری ! عجب تیکه ایه! چه کنم با این عشق؟؟؟ (اسمایل تیر و قلب و سه قطره خون)
راستی قیمت سری 5 های هشت نه سال کار کرده خیلی عالیه ها... به نظرتون بگردم یه تمییزش رو پیدا کنم؟؟؟
فقط مشکل لوازم یدکی داره لامصب...
سری 3 یا باید طرح قدیم های Ci باشه ، یعنی 330 Ci های کوپه ...
یا 2008 های کوپه ...

اما سری 5 ِ قدیمی ... سال 2000 ش 26-27 تومنه ، اما 92ش 14 تومن هم گیر میاد .
اگه سری 3 نسل سوم بگیری ( یعنی همینایی که توی کبری 11 میبینیم و یه مدتی خیلی بود ) که میشه مال 8-9 سال پیش لوازمش گیر میاد اما قبل 97 سخت گیر میاد .

گرچه این طرح قدیمی ها الانم تولید میشه و فقط بیرونش شبیه قدیمیاس اما توش 2008 ِ !

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
شما چرا فکر می کنید دیگران که مانند شما نمی اندیشند راحت نیستند؟؟؟ ضمنا من هم توصیه می کنم یک بار دیگه پست های گذشته رو بخونید. شخص حضرتعالی فرمودید که مثلا کسی که یک دیوایس قدرتمند خریده به دلیل اینکه هیچ کاری نمی تونه باهاش انجام بده واسه توجیه خودش میاد و میگه مثلا فلان بازی رو من می تونم انجام بدم و روی بقیه اجرا نمیشه و گفتید که این بازی ها رو مثلا با psp خیلی بهتر میشه انجام داد و ... . حالا هم این بیان و کلی گویی خود رو فراموش کرده اید و می گویید همه پاور پوینت لازم ندارند و غیره. به غلط های سهوی هم که تیکه می پرانید!!! توصیه های روانشناسانه هم که می فرمایید! به نظر خودتان در موقعیتی هستید که دیگران باید خودشان را با شما وفق بدهند نه؟؟؟
حالا یک تئوری دیگه هم میشه مطرح کرد... شما چون دیوایس 200 مگاهرتزی خریده اید خرید خودتون رو با گفتن اینکه فلان کار و بهمان کار رو (مثلا همین بازی) رو با دستگاه های مخصوصشان که قوی تر هستند باید انجام داد توجیه نمی فرمایید؟
البته این موضوع به هیچ وجه به من مربوط نیست ولی موقعی که شما در خصوص دیگران اظهار نظر می فرمایید باید انتظار داشته باشید دیگران هم در مورد شما اظهار نظر بفرمایند.

ضمنا همون طور که خودتون بهتر می دونید اینجا محل تبادل نظر می باشد و شما هم می توانید تشریف بیاورید و در خصوص سوال های پرسیده شده اظهار نظر شخصی بفرمایید و مانع فریب خوردن تازه وارد ها بشویدولی آیا درست است که به جز اظهار نظر یک دعوت به پیروی هم بفرمایید و دیگران را هم ملزم به نشر عقایدتون بکنید؟؟؟ (بازگشت به پی نوشت مطرح شده)
اولا انتقادات دوستانه رو میپذیرم ودر موردش تفکر میکنم.;)
ثانیا فکر نمیکنید لحن کلامتون کمی داره از حالت دوستانه خارج میشه؟:cool:
ثالثا pt محل دوستی هاست پس راحت باشید:)
رابعا احتمالا شما معانی جملات منو کجکی برداشت کردی:lol:اگر شما بخودت گرفتی این مشکله خودته.دیگران مسلما همچین برداشتی از پستهای من نکرده اند و گرنه اوناهم میتونستند مثل شما اینجوری جواب بدند.
خامسا کل پستهای من فقط در یک جمله خلاصه میشه:همه نیازمند پاکت پیسیهای قوی نیستند .گرچه cpuهای 200 مگاهرتزی بدرد کاربران پروفیشنال این فروم نمیخوره ولی همه روزه خیلیها دارند در سرتاسر دنیا از این ppcها میخرند و استفاده میکنند و شکایتی هم ندارند.(میخوای ادرس سایت رو بدم خودت بری ببینی:D)
.....
ودر اخر شما هر کاری کنی و هر جور برداشت کنی و با هر لحنی جواب پستهای من رو بدی و منو به هر رفتاری متهم کنی ,من بازهم نظرم رو میدم و حرفم رو میزنم و جواب من همانا قسمت پنجم عرایضم در این پست هست.

پ.ن:حالا اگر کسی از دوستان میتونه با دلایل ( البته نه مثل ایشون)به من ثابت کنه که ppcهای مبتنی بر cpuی 200 بدرد هیچ کس نمیخوره و همه ی کسانی که از این نوع دیوایسها دارند در اشتباه مطلقند و متضرر ,بر سر من منت گذارده و من از این بابت که در این اشتباه بزرگ بوده ام از همه عذر خواهی خواهم کرد و در اولین فرصت ppcام رو میندازم سطل اشغال(چون راضی نیستم این مایه ی ننگ 200 مگاهرتزی را حتی به هموطنم بفروشم )

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان من درگیر عروسی برادم هستم برای همین کم پیدا شدم
ولی زورد تر میگفتی با off یا پیغام خصوصی
من در خدمتم ولی از فردا
شمارم رو هم برات میفرستم کاری داشتی Sms کن برادر

حسين جان من اين پست رو زدم،‌رفتم سرم رو گذاشتم روو بالش! همين الان بيدار شدم !!!!!!!!
اصلا نيميدونم چم بود !
پيغام شما دريافت شد خيلي خيلي ممنون حتما sms مي زنم و بسي مباركا باشه :blush: به پاي هم پير شن. حسين جان تا 19 اين ماه ميلادي وقت دارم :p در حقيقت زود گفتم :p

حالا بعد از مدتها ديدم 2 تا پيغام خصوصي دارم‌! ‌اولي مال شما بود دومي يكي از تاپيك هام توسط يكي ( بيخيال موضوع شين ! ) پاك شده بود :lol: اون هم مباركاباشه :(

osho

Registered User
لایک‌ها
1
درود بر دوستان عزیز

یه سری به اینجا بزنید و نظر بدید و راهنمایی کنید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اولا انتقادات دوستانه رو میپذیرم ودر موردش تفکر میکنم.;)
ثانیا فکر نمیکنید لحن کلامتون کمی داره از حالت دوستانه خارج میشه؟:cool:
ثالثا pt محل دوستی هاست پس راحت باشید:)
رابعا احتمالا شما معانی جملات منو کجکی برداشت کردی:lol:اگر شما بخودت گرفتی این مشکله خودته.دیگران مسلما همچین برداشتی از پستهای من نکرده اند و گرنه اوناهم میتونستند مثل شما اینجوری جواب بدند.
خامسا کل پستهای من فقط در یک جمله خلاصه میشه:همه نیازمند پاکت پیسیهای قوی نیستند .گرچه cpuهای 200 مگاهرتزی بدرد کاربران پروفیشنال این فروم نمیخوره ولی همه روزه خیلیها دارند در سرتاسر دنیا از این ppcها میخرند و استفاده میکنند و شکایتی هم ندارند.(میخوای ادرس سایت رو بدم خودت بری ببینی:D)
.....
ودر اخر شما هر کاری کنی و هر جور برداشت کنی و با هر لحنی جواب پستهای من رو بدی و منو به هر رفتاری متهم کنی ,من بازهم نظرم رو میدم و حرفم رو میزنم و جواب من همانا قسمت پنجم عرایضم در این پست هست.

پ.ن:حالا اگر کسی از دوستان میتونه با دلایل ( البته نه مثل ایشون)به من ثابت کنه که ppcهای مبتنی بر cpuی 200 بدرد هیچ کس نمیخوره و همه ی کسانی که از این نوع دیوایسها دارند در اشتباه مطلقند و متضرر ,بر سر من منت گذارده و من از این بابت که در این اشتباه بزرگ بوده ام از همه عذر خواهی خواهم کرد و در اولین فرصت ppcام رو میندازم سطل اشغال(چون راضی نیستم این مایه ی ننگ 200 مگاهرتزی را حتی به هموطنم بفروشم )
اولا خیلی خوبه .
دوما" من نمیتونم اینو جواب بدم .
سوما" شما که از همون اول راحت بودید :lol:
چهارما" اینم نمیوتنم جواب بدم . وظیفه ی الباقیست .
پنجم میرسیم به بحث اصلی که پاسخ پ ن شما هم هست : ببینید ، چه بخواید چه نخواید سی پی یو های 200 خیانت بزرگی به عالم پاکت پی سی کرد . همین 5700 ِ نوکیا 300 و خورده ای سی پی یوش کلاک شده و این 200 ها ( گرچه کار رو راه میندازه ) اما واقعا" خریدا بالاجبار میخرنش . حالا علتش رو عرض میکنم خدمتتون . ببینید ، فرض کنید شما یک مکانیک هستید . و باید پیچ ها و پرچ های زیادی رو باز کنید . اگه بخواید وسایلش رو بخرید ممکنه با خریدن ِ یه آچار فرانسه کارتون راه بیافته و از 10 تا 5تا پیچ رو باز کنید ، اما اگه پکیجی که میخرید انبردست و پیچگوشتی و آچار ِ اِل و و و هم داشته باشه ، اگر خودتون مشکل نداشته باشید از 10 تا پیچ 10تاشو باز میکنید . شما هیچ وقت نمیدونید که توان ِ باز کردن ِ همه ی پیچ ها رو با یه فرانسه خواهید داشت یا نه ، نمیدونید اصلا" خستگی این مجال رو به شما میده یا نه . و وقتی فقط به اون اکتفا کنید نصف پیچ ها بسته باقی میمونه . پس وظیفه ی هر کار بلدی به هر مبتدی اینه که بهش بگه نکنه یه وقت فقط آچار فرانسه بخریا ، برو یه کیف ِ کامل بخر که اگه یه جایی داشتی گیر میکردی به کمکت بیان . قضیه ی سی پی یوی 200 هم همینه ... یه جور آچار فرانسه هست ...

اما شما کمی دور ور داشتی و این هیچ ایرادی نداره ...

نباید نگران ِ این چیزا باشی ... باید بذاری کسایی که 20 -30 تا پاکت پی سی از زیر دستشون گذشته ، همون طوری که گفتم بقیه رو به خرید یه پکیج ِ کامل دعوت کنن چون این وظیفه ی کسیه که راه رو رفته ... هیچ مربی ِ کارای فنی نمیگه : بابا تو که لازم نیست پیچ آنچنانی باز کنی ، برو یه چیزی بخر که بتونی مهره های ساده رو وا کنه ... وللش :lol:

شما خودت آچار فرانسه داری ... :p

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خیلی قیمتش بالا نیست؟ حجم اطلاعات 2.5 گیگه ! خیلی طلبه هستین میشه از سایت های ورز لینک رپید شیرش رو 1 ساعته گیر آورد .

اما لیست خوبی بود .پایه شدم دانلود کنم .ا:D

نوشته ای از bahrain View Post
سلام دوستان

مجموعه 33 بازی با حجم بالا برای پاکت پی سی رو میتونید در یک دی وی دی با قیمت 6000 تومن از اینجا خریداری بفرمایید :

http://mobilestan.net/showthread.php?t=38989

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا صفحه ش برای من باز نمیشه میشه یکی لطف کنه لیست بازی هاشو بزاره اینجا من خودم بگردم دانلودشون کنم .

پیشایپیش ممنونم.

63izs7n.gif

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
اولا خیلی خوبه .
دوما" من نمیتونم اینو جواب بدم .
سوما" شما که از همون اول راحت بودید :lol:
چهارما" اینم نمیوتنم جواب بدم . وظیفه ی الباقیست .
پنجم میرسیم به بحث اصلی که پاسخ پ ن شما هم هست : ببینید ، چه بخواید چه نخواید سی پی یو های 200 خیانت بزرگی به عالم پاکت پی سی کرد . همین 5700 ِ نوکیا 300 و خورده ای سی پی یوش کلاک شده و این 200 ها ( گرچه کار رو راه میندازه ) اما واقعا" خریدا بالاجبار میخرنش . حالا علتش رو عرض میکنم خدمتتون . ببینید ، فرض کنید شما یک مکانیک هستید . و باید پیچ ها و پرچ های زیادی رو باز کنید . اگه بخواید وسایلش رو بخرید ممکنه با خریدن ِ یه آچار فرانسه کارتون راه بیافته و از 10 تا 5تا پیچ رو باز کنید ، اما اگه پکیجی که میخرید انبردست و پیچگوشتی و آچار ِ اِل و و و هم داشته باشه ، اگر خودتون مشکل نداشته باشید از 10 تا پیچ 10تاشو باز میکنید . شما هیچ وقت نمیدونید که توان ِ باز کردن ِ همه ی پیچ ها رو با یه فرانسه خواهید داشت یا نه ، نمیدونید اصلا" خستگی این مجال رو به شما میده یا نه . و وقتی فقط به اون اکتفا کنید نصف پیچ ها بسته باقی میمونه . پس وظیفه ی هر کار بلدی به هر مبتدی اینه که بهش بگه نکنه یه وقت فقط آچار فرانسه بخریا ، برو یه کیف ِ کامل بخر که اگه یه جایی داشتی گیر میکردی به کمکت بیان . قضیه ی سی پی یوی 200 هم همینه ... یه جور آچار فرانسه هست ...

اما شما کمی دور ور داشتی و این هیچ ایرادی نداره ...

نباید نگران ِ این چیزا باشی ... باید بذاری کسایی که 20 -30 تا پاکت پی سی از زیر دستشون گذشته ، همون طوری که گفتم بقیه رو به خرید یه پکیج ِ کامل دعوت کنن چون این وظیفه ی کسیه که راه رو رفته ... هیچ مربی ِ کارای فنی نمیگه : بابا تو که لازم نیست پیچ آنچنانی باز کنی ، برو یه چیزی بخر که بتونی مهره های ساده رو وا کنه ... وللش :lol:

شما خودت آچار فرانسه داری ... :p
پارسا جون خوبی؟:)هر وقت پستی میزنی,گشادگی خاطر برما پدیدار میشود.:rolleyes:
راستش حسش نیست بحث رو با دوستان پروفیشنال pt ادامه بدم.بقول خودت وللش.....
ممنون از بابت جوابت.ما اساسا دوستت داریم.البته اگه بعضیها جور دیگه ای برداشت نکنند:lol:
ای شیطون.عکسهای خوبی میگیریها ;)عکسات رو تو ترد" اخرین عکسی که گرفتم"میبینم.منم یه canon G9 دارم.زیاد هم باهاش عکس میگیرم.ولی حال اپلود کردن و گذاشتنش رو ندارم:happy:

بالا