• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
( پرس پلیس ) سایز بزرگ و قرمز رنگ

( Press Police ) سایز بزرگ

( همیشه قهرمان ) سایز بزرگ و قرمز رنگ

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اسمتان به ماه بفرستید!
قضیه از این قرار است که ناسا قرار است اواخر سال 2008 میلادی یک فضاپیمای بی‌سرنشین به ماه بفرستد. این مأموریت به منظور شناسایی مناطق مناسب در سطح ماه برای فرود‌های ایمن، شناسایی ذخایر بالقوه و میزان تشعشعات انجام می‌شود.
ناسا تصمیم گرفته اسم کسانی را که به این مأموریت علاقه نشان داده‌اند، جمع‌‌آوری کند، در این فضاپیما قرار بدهد و به ماه بفرستد و به عبارتی می‌خواهد یک تبلیغ آنلاین مؤثر برای این مأموریت انجام بدهد.
.
بعد از ثبت‌نام گواهی‌نامه مشارکتی دریافت می‌کنید که می‌توانید آن را با فرمت PDF دانلود کنید.
.
اعزام مدارگرد اکتشافی ماه یا LRO، نخستین گام ناسا برای مأموریت‌های سرنشین‌دار آینده اکتشافی به ماه و سیارات دیگر است. این مدارگرد یک سال، در مداری در ارتفاع پایین 50 کیلومتری دور ماه گردش خواهد کرد.

http://lunar.gsfc.nasa.gov/mission.html

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به به مجتبی جان اومدی اینورا دلمون تنگ شده بود در حد تیم ملی
اون قضایا حل شد به سلامتی یا هنوز درگیری ؟ : D
خدایی این فصل خیلی حال داد اول man u بعد پرسپولیس ایشالا دوباره man u
ولی بدجوری جای یووه خالیه توی این جشن های قهرمانی :lol:
آواتور جدیدت هم مبارک

سلام حسین جان،
راستش هنوز نه؛یه کاری که کردیم این بود که سیم اون خط دیگه خونه رو با خط خودم از ورودی که پارکینگ هست؛عوض کردن؛اما جالب این بود که اون سیم اصلا" رانژه نشد؛طی یک روزی که خط من رو اون سیم بود؛یک دقیقه هم نتونستم آن بشم؛بهشون گفتم دوباره سیمها را جابجا کنند؛الان 3 روزه که منتظرن من زنگ بزنم که بیان و سیم کشی را عوض کنند که متاسفانه یادم می ره؛اما می ترسم با عوض کردن سیم کشی هم مشکل حل نشه؛
در رابطه با آواتور هم به تبعیت از بچه های کلوب پرسپولیس،یک هفته آواتور پرسپولیسی خواهد بود،انشاله منچستر در مسکو انتقام سختی از چلسی خواهد گرفت و دل میلیونها هوادار خود من جمله من را شاد خواهد کرد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه های قدیمی اینجا:)

الان یه خبری خوندم که گفته بود خبر آمد خبری در راهست:rolleyes:

فقط یه کلمه:blush:

فرهاد

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بچه های قدیمی اینجا:)

الان یه خبری خوندم که گفته بود خبر آمد خبری در راهست:rolleyes:

فقط یه کلمه:blush:

فرهاد

حسین جان،دقت نکردی عزیز دل،
برو دوباره خبر رو بخون،یه جاییش حالگیریه که من هم گفتم؛اگر متوجه نشدی،بیا یاهو یه قهوه با هم بزنیم،

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اولندش كه اين تبعيض گري مديريت را قويا مورد اعتراض قرار داده و بسيار جاي شكايت به مراجع بالاتر را دارد :lol::p دونقطه دي

تيم محبوب آسيا ،‌استقلال عزيز :p نه تنها از طرف بر و بچ PPC كنار ،‌بلكه به عينه از طرف مديريت اين بخش بسيار مورد ظلم و ستم قرار گرفته :p

ما استقلالي هاي اصيل هر گونه حق اعتراض به مراجع جهاني را براي خود محفوظ مي دانيم :p;)

يادش بخير بچه كه بودم اولين بار با پدرم رفته بودم استاديوم، مسابقه فوتبال استقلال با يك تيم كه اصلا يادم نمياد (15-20 سال پيش بود ) بود، پدرم گفت اين يك تيم مشهور ايرانيه، يك رقيب هم داره به اسم پرسپوليس! اون موقع اونقدر بچه بودم كه رقيب برام به معني دشمن بود !‌ توو زهنم كارتون پسر شجاع و هاچ و ... تداعي شد و اينكه مثلا پسر شجاع آدم خوبست، رقيبش شيپورچي اينا آدم بده !‌اونجا بود كه فكر كردم استقلال آدم خوبست ! پيروزي آدم بده :lol:

من نه اهل فوتبالم نه 5-6 ساليه كه حتي فينال هايي كه تيم ملي ايران هم تووش بوده رو كامل نگاه كردم :happy: اما الكي اگر مجبور باشم تيمي رو بگم، استقلال رو مي گم ! جالبه برام دليل اينكه اينجا كي چرا كدوم تيم رو دوست داره بدونم !

دومندش ! 2 تا دكتر مفقود شدن :p كسي ازشون خبر نداره :f34r: ؟

سومندش داره به روزهايي كه از دست من و تاپيكهاي ناسازگاريم راحت ميشين نزديك و نزديكتر ميشين :( فكر كنم آخر هفته اگر بتونم هفته بعد رو بيام تهران و بعد از اونكه برگشتم ديگه اينور نيام و فقط يكجا برم ! كسي دوايي چيزي براي ترك اعتياد ميشناسه بهم بگه ؟ فكر كنم خيلي برام سخت باشه !

چهارمندش : استقلال سرور پرسپوليسه :lol::wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرتضی جان
من هرچه می کنم ، این درایور مزخرف رو نمی تونم نصب کنم.متاسفانه
ATI Radeon 9200SE تقریبا هر کاری بگی ، از ریست کردن بایوس سیستم توسط باطری در اوردن ، تا دانلود یک نسخه سورس ایکس پی ، که همه درایور ها رو داشته باشه انجام دادم ، شما هیچ نسخه قدیمی درایور نداری؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرتضی جان
ATI Radeon 9200SE تقریبا هر کاری بگی ، از ریست کردن بایوس سیستم توسط باطری در اوردن ، تا دانلود یک نسخه سورس ایکس پی ، که همه درایور ها رو داشته باشه انجام دادم ، شما هیچ نسخه قدیمی درایور نداری؟

دكتر جان آرشيو كاملي دارم ! فقط يك سوال، قبلا روو اين سيستم نصب ميشد يا اولين بار هست كه اين كارت رو نصب مي كنين ؟ موضوعي هم كه قديم يادم رفته بود بگم اينه كه از radeon به بعد ديگه ATI درايور بدون فايل نصب نداره !!!! فكر كنم CD مربوط به درايور خودش اوني كه الان دستتون هست نباشه !

مي گردم اون نسخه كه 9200 اضافه شده رو پيدا مي كنم توو اولين فرصت UPLOAD مي كنم سايتم لينك ميدم ( فكر كنم راحتترين جا باشه !‌)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
چهارمندش : استقلال سرور پرسپوليسه :lol::wacko:

با سلام.
رتبه 13 رو به تمامي استقلالي هاي عزيز تبريك عرض مي كنم... ;)

مرتضی جان

خيلي مخلصيم دكتر جان... عرض ادب و احترام... ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب کاربر فعال شدن hossein505 عزیز هم مبارکش باشه:rolleyes::)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسین جان واقعا" تبریکککک !!!

جدی فک کنم اگه نبودی نصف گوشی ها معرفی نمیشد و تاپیکی واسه شون زده نمیشد ...

ایول ایول ، داش حسی رو ایول :D

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
یه سلام به همه بچه های PPC باز
امیدوارم همتون هر جا که هستید موفق و پیروز باشید

حسین جان
من هم به نوبه خودم تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشی

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان
این همه امروز این ور و اون ور کردم وپست زدم ولی خودم نفهمیده بودم که فعال شدم
جدا اولش خیلی خوشحال شدم ولی الان که فکر میکنم میبینم مسئولیتم بیشتر میشه و باید بیشتر فعالیت کنم یه مقداری .....
ولی جدا اصلا فکر نمیکردم که منم فعال بشم چون توی این بخش کاربرانی فعال هستن و میشن که بار فنیشون بالا باشه و بتونن جواب مردم رو بدن از اونجایی که من سوابقم این جوری نبوده و پست هام بیشتر جنبه یادگیری داشته نه آموزش تعجب کردم !
در همین جا به همه بگم که از اونجایی که همتون هم میدونید من ادبیاتم افتضاحه و بازی با کلمات رو بلد نیستم (امیر حاج رضایی: به نظر بنده آقای .... باید ادبیاتشون رو عوض کنن :lol:) نمیتونم چه جوری ازتون تشکر کنم و فقط به این جمله اکتفا میکنم

از همه برو بچ تشکر میکنم ایشالا که بتونم عضو مفیدی برای این جامعه (PPC)باشم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تبریک با تاخیر من رو هم بپذیر حسین جان . ایشالا فعال تر هم بشی :دی

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دكتر جان شرمنده، ديشب گذاشتم UPLOAD بشه صبح بيدار شدم ديدم براي اولين بار UPLOAD فايلم توو CUTE FTP قطع شده ! رفتم سر كار فكر كردم برگردم UPLOAD تمومه ،‌برگشتم ديدم مثل نوابغ ( بخونين گيجها اما به روم نيارين :p ) يادم رفته بزارم روو UPLOAD براي همين دير شد

www.khepelesibilo.ir/9200.rar

2 فايل هست، يكي رسمي خود ATI يكي هم مال يك شركت هست كه درايور هاي خوبي ميزد. اگر با اينها نشد باز هم هست،‌اونقدر UPLOAD مي كنم تا بشه دونقطه دي

حسين جان مي دوني من به اين لفظ هيچ اعتقادي ندارم، اما عجيب غريب و غير خطي بودن من باعث نميشه اين عنوان بد باشه دونقطه پي . منم تبريك ميگم دونقطه ايكس

واي كه من هنوز توو خوشي خبر دكتر هستم :p اون آواتور كه توو ياهو مسنجر داره رو جاي داماد فرض كردم، جدا بهت مياد دكتر جان علامت بزرگتر دونقطه دي علامت كوچكتر

http://************/files/8csp9savrvdej53x23o0.jpg

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان
این همه امروز این ور و اون ور کردم وپست زدم ولی خودم نفهمیده بودم که فعال شدم
جدا اولش خیلی خوشحال شدم ولی الان که فکر میکنم میبینم مسئولیتم بیشتر میشه و باید بیشتر فعالیت کنم یه مقداری .....
ولی جدا اصلا فکر نمیکردم که منم فعال بشم چون توی این بخش کاربرانی فعال هستن و میشن که بار فنیشون بالا باشه و بتونن جواب مردم رو بدن از اونجایی که من سوابقم این جوری نبوده و پست هام بیشتر جنبه یادگیری داشته نه آموزش تعجب کردم !
در همین جا به همه بگم که از اونجایی که همتون هم میدونید من ادبیاتم افتضاحه و بازی با کلمات رو بلد نیستم (امیر حاج رضایی: به نظر بنده آقای .... باید ادبیاتشون رو عوض کنن :lol:) نمیتونم چه جوری ازتون تشکر کنم و فقط به این جمله اکتفا میکنم

از همه برو بچ تشکر میکنم ایشالا که بتونم عضو مفیدی برای این جامعه (PPC)باشم

ایول! عجب نطقی کردی داش حسین. آدم رو یاد برندگان اسکار میندازه این نطق زیبا! اتفاقا شما خیلی هم ادبیاتت خوبه و یک نکته که من قبلا هم گفتم شما واقعا یکی از کم تعصب ترین افرادی هستید که من دیدم (یا خوندم! ) و به هیچ وجه تا حالا دفاع غیر منطقی از شما در طرفداری از آنچه خودت دوست داری من ندیدم.
واقعا این مساله از نظر من خیلی مهم و ارزشمنده.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستی بچه ها همدیگر رو جز دوستاتون ادد کنید:)یه امکان بحال دیگه هست:)تازه اضافه شده:)

بالا