• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستي! فكر كنم سرور PT يه ساعت عقبه!
الآن ساعت 4:26 است!:wacko:

در ضمن نيمه شب آمديم اسپم ايجاد كنيم كه مديران در خواب هستند! و ... .

شاید تنظیماتتون درست نیست:
برید به Edit option و DST Correction Option را on کنید.:)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حسین جان تبریک میگم کابر فعال شدنتونا. ببخشید که که دیر شد:)

خواهش میکنم فرشید جان
نه بابا دیر نشده زود هم هست چون هنوزم فکر میکنم حقم نیست

حسین جان من هم با کمی تاخیر کاربری فعالی رو تبریک میگم همیشه در زندگیت فعال باشی!!!!

بقیه دوستان هم امیدوارم لحظات شادی رو در پیش داشته باشن!

علی جان از شما هم ممنون ایشالا شما هم در لحظه لحظه زندگیت فعال باشی ( الیته یادت نره pt هم از زندگی مهم تره :lol: پس بازم مثل قبل فعال باش ;))

سلام بروبکس. چاکر همگی. حسین مبارک باشه فعال شدنت.

سعید جان غلامم

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شاید تنظیماتتون درست نیست:
برید به Edit option و DST Correction Option را on کنید.:)

فرشید جان چطوری؟:rolleyes::rolleyes:
طبق معمول یه خواهش داشتم:blush:
راستش یوزر و پسوورد آیمیت ام یادم نیست! اگه تونستی واسم بفرستشون.
مرسی

پارسا جان خیلی حالم گرفته شده ازین آواتار جدیدت. (البته ربطی به قهرمانی تیم نداره ها) دوستان آواتارو که عوض می کنند حس آدم ازش گرفته میشه!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
این الان شبیه ساز ppc هست یا pc ؟!

منم فكر كنم مال PC هست كه منم خيلي وقت پيش اينحا uploadش كرده بودم

http://rapidshare.com/files/103225773/Atari_Emulator_and_Rom.rar

شبيه ساز PPCش هم 2-3 صفحه قبل لينك داده بودم
http://www.3dum.net/files/PocketVCSSetup.exe

من كه اصلا نصبت به اين تغييرات خوشبين نيسنم !‌ يعني اميدي به از فيلتر در اومدن ندارم ! يعني اگر خوشبينانه مي خواستيم بگيم كه مديرها تصميم به باز كردن اينجا گرفتن اونوقت همشون ميومدن يا اينكه لااقل اعلام هم مي كردن به زودي از فيلتر در مياد !‌
اما الان بيشتر حس مي كنم موعد پرداخت سالانه VB رسيده بوده،‌گقتن حالا كه update كرديم چند تا تغيير هم بديم :(

چند وقت پيش عكسي از يك بلوك كننده سيگناهاي موبايل گذاشته بودم ،‌قيمت 250000 تومن توليد يكي از شركتهاي داخلي و خيلي جاها ديدم مي فروشن،‌رووش نوشته 18 متر اما عملا مي گن سالن بزرگي رو پوشش مي ده

امروز مجتمع كامپيوتر پايتخت بودم تا مجدد اون كارت لپ تاپ كه قراره موبايل هم جواب بده رو عكس و شرح بگيرم كه مغازه هه تعطيل بود :(

در آخر من كه كم نميارم :p ( بالاخره ميريزن سرم كتكه رو مي زنن ;)‌ ) استقلال سرور پرسپوليسه:lol::lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من كه اصلا نصبت به اين تغييرات خوشبين نيسنم !‌ يعني اميدي به از فيلتر در اومدن ندارم ! يعني اگر خوشبينانه مي خواستيم بگيم كه مديرها تصميم به باز كردن اينجا گرفتن اونوقت همشون ميومدن يا اينكه لااقل اعلام هم مي كردن به زودي از فيلتر در مياد !‌
اما الان بيشتر حس مي كنم موعد پرداخت سالانه VB رسيده بوده،‌گقتن حالا كه update كرديم چند تا تغيير هم بديم :(

:(

:lol::lol:

حالا حالا ها اینجا فیلتر میمونه رفیق:blush:

من با ادمینهای سایت حرف زدن ، اون بنده خدا ها دنبالش بودن ولی یه سری مشگلات پیش آمده که انشاالله حل بشه:rolleyes:

در باره آپدیت و خود فروم خدا رو شکر ادمینها روزی 7-8 بار دارند سر میزنند و با ما مدیرا هماهنگ میکنند :)خدا رو شکر اینجا برقراره حالا حالا ها:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرتضی جان تشکر از تلاشی که برای این حقیر می کنید
عرض شود که در تمامی ورژن هایی از فایل ست آپ که گیر اوردم ، چه انها که از سایت گرفتم و چه انها که شما زحمتش را کشیدید ، یک پیغام یک سان در همان ابتدای نصب می دهد ، که حتما فردا ازش عکس تهیه می کنم
دیگر دارم نا امید می شوم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مرتضی جان تشکر از تلاشی که برای این حقیر می کنید
عرض شود که در تمامی ورژن هایی از فایل ست آپ که گیر اوردم ، چه انها که از سایت گرفتم و چه انها که شما زحمتش را کشیدید ، یک پیغام یک سان در همان ابتدای نصب می دهد ، که حتما فردا ازش عکس تهیه می کنم
دیگر دارم نا امید می شوم

مرتضی جان این اروری ست که بلافاصله بعد از اجرای هر ورژنی از نرم افزار نصب کارت می گیرم
کس دیگری نظری نداره؟

فایل های ضمیمه

• ati.jpg
    ati.jpg
    94.8 KB · نمایش ها: 11

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
مرتضی جان این اروری ست که بلافاصله بعد از اجرای هر ورژنی از نرم افزار نصب کارت می گیرم
کس دیگری نظری نداره؟

چه ارور جالبیه من تا به حال ندیدم
یه کم سرچ کردم در موردش این ها رو پیدا کردم یه نگاه بنداز

این خوده سرچ

اینم چند تا لینک
http://forums.cnet.com/5208-7591_102-0.html?forumID=26&threadID=270066&messageID=2618901
http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-cards-money,1696.html

این مشکل رو مثل اینکه خیلی ها داشتن سرچ میکنی از همه سایت ها و انجمن ها این مشکل نقل شده

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دكتر جان ديال آپ داره ديوانم مي كنه ! از اون جالب تر خونه ما سر ظفر هست،‌اينجا طرف جردن و ولي عصر هر 2 ور اوتقدر باحاله كه خدا مي دونه !‌هنوز نمي دونم چه خبره اما فقط ياد خاطرات وسط خدمتم كه مدتي شلوغي هاي بود اقتادم ! از شانس اولين شب توو برج سايه گير افتاده بودم :lol: فكرش رو بكنين توو اون شلوغي هاي اون موقع من سرباز ! رفته بودم مغازه يكي از بچه ها توو برج سايه از در اومدم بيام بيرون ديدم گاز اشك آور پخش ميشه و ... بگزريم ...
الان اينجا بازم ...

دكتر جان همچين ايرادي اصلا يادم نمي اد ،‌ مسائل مختلفي مي تونه دليلش باشه، درايور هاي مادر بودر رو كامل نصب كردين ؟ به روز هست ؟ اميدوارم VIA هاي قديمي نباشه كه يادمه مشكلاتي داشت، توو Setup سيستم اگر بشه تنظيمات AGP رو يك نگاهي داشته باشين . لينك هاي حسين جان رو يك تعقيبي مي كنم انشالله جوابي پيدا بشه

EDIT 1 : الان ديدم پستهام شد 505 تا به ياد حسين 505 افتادم دونقطه پي

EDIT 2: اگر نديدمتون حلالم كنين !!!‌الان به كلوب پرسپوليس دعوت شدم دونقطه دي احتمالا شهيدم كنن دونقطه پرانتز بسته پرانتر بسته

Last edited:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام بر همه دوستان.
خوبید؟ چه خبرا؟!
تو بخش دانلود نرم افزار اگه کسی از دوستان این بروزر رو نذاشته اگه وقت داشتن یه مرحمتی بفرمایند: http://www.mozilla.org/projects/minimo/
خیلی عالیه.
راستی من چند ماه پیش کفش کردم چه طور با یه دل اکزیم و سونی اریکسون k750 به اینترنت وصل شم. (احتمالا کار مهمی نکردم و خودتون هم می دونید)
اول یه partnership به گوشیتون از قسمت بلوتوث پی‌پی‌سی می زنید بعد از کانکشن یه کانکشن بلوتوث می زنید و در قسمت dial هم شماره ی [ltr]*99***3#[/ltr] رو وارد می کنید. (ستار نود و نه سه تا ستاره سه مربع) بعد با یه سرعت قابل قبول به اینترنت وصل می شید. سرعت این بلوتوث به طور میانگین چیزی حدود 15 kbps هست که سرعت اینترنت ایرانسل رو پر می کنه.
حالا من نمی دونم این شماره ـه فقط واسه k750 هست یا یه کد پیشفرض برای اتصال به اینترنت در تمام گوشی هاست. (گوشی تون باید یه سیستم رو ساپورت کنه. اسمش s$@ بود!)
خب! تا بعد. بای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان ديال آپ داره ديوانم مي كنه ! از اون جالب تر خونه ما سر ظفر هست،‌اينجا طرف جردن و ولي عصر هر 2 ور اوتقدر باحاله كه خدا مي دونه !‌هنوز نمي دونم چه خبره اما فقط ياد خاطرات وسط خدمتم كه مدتي شلوغي هاي بود اقتادم ! از شانس اولين شب توو برج سايه گير افتاده بودم :lol: فكرش رو بكنين توو اون شلوغي هاي اون موقع من سرباز ! رفته بودم مغازه يكي از بچه ها توو برج سايه از در اومدم بيام بيرون ديدم گاز اشك آور پخش ميشه و ... بگزريم ...
الان اينجا بازم ...

دكتر جان همچين ايرادي اصلا يادم نمي اد ،‌ مسائل مختلفي مي تونه دليلش باشه، درايور هاي مادر بودر رو كامل نصب كردين ؟ به روز هست ؟ اميدوارم VIA هاي قديمي نباشه كه يادمه مشكلاتي داشت، توو Setup سيستم اگر بشه تنظيمات AGP رو يك نگاهي داشته باشين . لينك هاي حسين جان رو يك تعقيبي مي كنم انشالله جوابي پيدا بشه

EDIT 1 : الان ديدم پستهام شد 505 تا به ياد حسين 505 افتادم دونقطه پي

EDIT 2: اگر نديدمتون حلالم كنين !!!‌الان به كلوب پرسپوليس دعوت شدم دونقطه دي احتمالا شهيدم كنن دونقطه پرانتز بسته پرانتر بسته

مرتضی جان
امروز اتفاقا به توصیه یکی از دوستان ، سعی کردم مین بورد رو هم اول نصب کنم ، دوباره همین ارور رو گرفتم.فقط بگم که مین بورد سولتک هست که اصلا وب سایت نداره ، و چیپ ش 8237 هست ، ویا ، و کلی سر نصب رید درایور ش اذیت شده ام. توی سی دی که همراهش هست که اصلا درایور مادر بورد نبود ، از سایت ویا گرفتم ، ولی افاقه نکرد
دوباره عین همان خطا رو داد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چه ارور جالبیه من تا به حال ندیدم
یه کم سرچ کردم در موردش این ها رو پیدا کردم یه نگاه بنداز

این خوده سرچ

اینم چند تا لینک
http://forums.cnet.com/5208-7591_102-0.html?forumID=26&threadID=270066&messageID=2618901
http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-cards-money,1696.html

این مشکل رو مثل اینکه خیلی ها داشتن سرچ میکنی از همه سایت ها و انجمن ها این مشکل نقل شده

حسین جان ممنون از وقتی که گذاشتی

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
یه ضرب المثل بود یادم رفته الان! هر کی چی چی خواهد جوره چی کشد؟!
302.gif
ادبیاتم زیاد خوب نیست !
242.gif

بعضی وقتها خیلی چیزا آدمو راضی نمیکنه مجبور میشه هی بره بالاتر. منم برای دوربین از پایین شروع کردم هر کدوم یه عیبی داشت. البته من وقتی به G9 رسیدم راضی شدم ! چون بیشتر از اون میخواستم پیش برم جیبم یاری نمیکرد !
30.gif
البته اونم فعلا وقت نشده بخرم . یه مدتیه این فوجی S100 که اومده چشمو گرفته
32.gif

ولی slr یه چیزه دیگست. یعنی ارزش یاد گرفتن داره. فکر کنم رو نت هم منابع خوبی براش باشه.
در هر صورت مبارکه.
8.gif

اسم دوربین اومد یه چند تا سوال واسم پیش اومد.... بچه هایی که تو این کار هستن قیمت این 3 تا چنده !!!

دوربین فیلمبرداری سونی مدل های w35 - w80 - t300

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه های قدیمی اینجا:)

الان یه خبری خوندم که گفته بود خبر آمد خبری در راهست:rolleyes:

فقط یه کلمه:blush:

فرهاد

یه توضیح مختصر بده بینم حسین جان ... بعد از پست شما مجتبی عزیز;) پست شما رو خنثی کرد !!!
چی شد بالاخره ؟:blush:

خوب کاربر فعال شدن hossein505 عزیز هم مبارکش باشه:rolleyes::)

منم کاربر فعالی حسین رو بهش تبریک میگم .. اگر چه دیر کردم اما ایشالا مورد قبول قرار میگیره ;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
یه توضیح مختصر بده بینم حسین جان ... بعد از پست شما مجتبی عزیز;) پست شما رو خنثی کرد !!!
چی شد بالاخره ؟:blush:

منم کاربر فعالی حسین رو بهش تبریک میگم .. اگر چه دیر کردم اما ایشالا مورد قبول قرار میگیره ;)

قریونت برم مهرداد جان شرمنده کردی :blush:

دوستان امروز بدترین روز زندگیمه :(
pt برای منم برای اولین بار فیلتر شد دیگه همش باید با ultra بیام اینجا :eek:

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی. گروپ راه افتاده اینجا چرا اینقدر خلوت شده؟

یه مسئله .
هادی (ققنوس) از بچه های اشتراک یه تاپیک زده برای دانلود اشتراکی هزینه دانلود هم هر دی وی دی 400 تومان!!
من هم به فکرم رسید بازی های سنگین رو بهش بدیم دانلود کنه که با هزینه پستش حدود 1000 تومان یه خورده بیشتر یا کمتر میشه!! به درد همه هم میخوره.

فقط یه مشکلی هست . اون 33 تا بازی اسمش موجوده اما بدست آوردن لینک سالم و زنده و درست از بازیها از پی پی سی ورز برای 33 تا بازی یه خورده بیشتر از اونی که فکر میکردم زمان برده و این وسط مطمئنا بازی های سنگین دیگه ای هم موجوده و البته ورژن وی جی ای بعضی هم موجوده که برای بعضی ها بدرد میخوره .

حجم این بازی ها 2.5 گیگه که با همه این تفاسیر بعید میدونم به 1 دی وی دی بتونیم برسونیمش اما برای پیدا کردن و چک کردن لینک ها نیاز به کمک دارم.

اگه کسی پایه است خبر بده یه جوری کار رو تقسیم کنیم زودتر تموم بشه که با 1000 تومن یه مجموعه عالی از بازی رو داشته باشیم و هر کسی هم که خواست بتونه سفارش بده. بعد ها میتونه این مجموعه گسترش هم داده بشه.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دكتر شرمنده كه اين وضع بي اينترنتي نمي زاره بيشتر از اين كاري كنم
100% توو اولين فرصت مي گردم

توضبح اينكه به offline با حالي كه الان ديدم بهم رسيد توجه بفر ماييد :

ghanoone jadide footbal:nime aval 45 daghighe.nimeye dovom ta zamani ke perspolis bebare !

بالا