سلام به همه دوستان،
یکی از همکاران بنده قصد سفر زیارتی
به مالزی را دارند؛به همین منظور تصمیم گرفتم که از این فرصت استفاده کرده و یک دستگاه mwg flame را ابتیاع نمایم،
چند نکته به ذهنم رسیده که از دوستانی که فلیم دارند،بپرسم و همچنین نظر خبرگان را هم جویا شوم،
1-دوستانی که فلیم دارند،آیا با مشکل انتن دهی هنگام استفاده از سیم کارت ایرانسل مواجه هستند؟
2-آیا فکر می کنید که mwg flame مشکل رادیویی نداشته باشد؟(چه سوالی:blush
3-قیمت هایی که در اینترنت موجود هست،تا 404 دلار هم دیده شده،آیا در مالزی جایی را سراغ دارید که فلیم با قیمت مناسب (البته از برند mwg) را عرضه کند؟(لطفا" اگر موردی دیدید،لینک فراموش نشود)لطفا" نظرتان را در مورد
این لینک و
این لینک بفرمایید.
4- نکته ای که الآن به ذهنم رسید این هست که به لحاظ وی جی ای بودن و اسکرین بزرگتر فلیم،آیا مشکلات استفاده از برنامه ها زیاد است؟(با توجه به اینکه جدیدا" اکثر دستگاهها وی جی ای هستند؟)
5- دلیل قانع کننده ای بیاورید و من را از خرید فلیم منصرف کرده و دستگاه دیگری را برای خرید پیشنهاد کنید(البته به قیمت هم توجه داشته باشید؛بودجه در حد 400 تا 500 دلار)
در نهایت از همه دوستان استدعا دارم تا با توجه به اینکه همکار بنده ،اواخر این هفته،پرواز دارند، با ارائه نظرات خود تا روز 4 شنبه، بنده را در خرید هر چه بهتر یاری فرمایید،
و من ا... التوفیق