• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دكتر شرمنده كه اين وضع بي اينترنتي نمي زاره بيشتر از اين كاري كنم
100% توو اولين فرصت مي گردم

توضبح اينكه به offline با حالي كه الان ديدم بهم رسيد توجه بفر ماييد :

ghanoone jadide footbal:nime aval 45 daghighe.nimeye dovom ta zamani ke perspolis bebare !
وقتی شما 2 هفته قبل از پایان لیگ امید قهرمانی دارید :lol:::::::::::::: از اون 7 دقیقه هم میشد بوی امیدی بلند بشه ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان،
یکی از همکاران بنده قصد سفر زیارتی:D به مالزی را دارند؛به همین منظور تصمیم گرفتم که از این فرصت استفاده کرده و یک دستگاه mwg flame را ابتیاع نمایم،
چند نکته به ذهنم رسیده که از دوستانی که فلیم دارند،بپرسم و همچنین نظر خبرگان را هم جویا شوم،
1-دوستانی که فلیم دارند،آیا با مشکل انتن دهی هنگام استفاده از سیم کارت ایرانسل مواجه هستند؟
2-آیا فکر می کنید که mwg flame مشکل رادیویی نداشته باشد؟(چه سوالی:blush:)
3-قیمت هایی که در اینترنت موجود هست،تا 404 دلار هم دیده شده،آیا در مالزی جایی را سراغ دارید که فلیم با قیمت مناسب (البته از برند mwg) را عرضه کند؟(لطفا" اگر موردی دیدید،لینک فراموش نشود)لطفا" نظرتان را در مورد این لینک و این لینک بفرمایید.
4- نکته ای که الآن به ذهنم رسید این هست که به لحاظ وی جی ای بودن و اسکرین بزرگتر فلیم،آیا مشکلات استفاده از برنامه ها زیاد است؟(با توجه به اینکه جدیدا" اکثر دستگاهها وی جی ای هستند؟)
5- دلیل قانع کننده ای بیاورید و من را از خرید فلیم منصرف کرده و دستگاه دیگری را برای خرید پیشنهاد کنید(البته به قیمت هم توجه داشته باشید؛بودجه در حد 400 تا 500 دلار)

در نهایت از همه دوستان استدعا دارم تا با توجه به اینکه همکار بنده ،اواخر این هفته،پرواز دارند، با ارائه نظرات خود تا روز 4 شنبه، بنده را در خرید هر چه بهتر یاری فرمایید،
و من ا... التوفیق

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:cool:
سلام به همه دوستان،
یکی از همکاران بنده قصد سفر زیارتی:D به مالزی را دارند؛به همین منظور تصمیم گرفتم که از این فرصت استفاده کرده و یک دستگاه mwg flame را ابتیاع نمایم،
چند نکته به ذهنم رسیده که از دوستانی که فلیم دارند،بپرسم و همچنین نظر خبرگان را هم جویا شوم،
1-دوستانی که فلیم دارند،آیا با مشکل انتن دهی هنگام استفاده از سیم کارت ایرانسل مواجه هستند؟
3-قیمت هایی که در اینترنت موجود هست،تا 404 دلار هم دیده شده،آیا در مالزی جایی را سراغ دارید که فلیم با قیمت مناسب (البته از برند mwg) را عرضه کند؟(لطفا" اگر موردی دیدید،لینک فراموش نشود)لطفا" نظرتان را در مورد این لینک و این لینک بفرمایید.
4- نکته ای که الآن به ذهنم رسید این هست که به لحاظ وی جی ای بودن و اسکرین بزرگتر فلیم،آیا مشکلات استفاده از برنامه ها زیاد است؟(با توجه به اینکه جدیدا" اکثر دستگاهها وی جی ای هستند؟)
5- دلیل قانع کننده ای بیاورید و من را از خرید فلیم منصرف کرده و دستگاه دیگری را برای خرید پیشنهاد کنید(البته به قیمت هم توجه داشته باشید؛بودجه در حد 400 تا 500 دلار)

در نهایت از همه دوستان استدعا دارم تا با توجه به اینکه همکار بنده ،اواخر این هفته،پرواز دارند، با ارائه نظرات خود تا روز 4 شنبه، بنده را در خرید هر چه بهتر یاری فرمایید،
و من ا... التوفیق

مجتبی جان در خصوص نرم افزار و مشکل داشتن با وی جی ای... من شخصا هیچ مشکلی ندارم ولی با توجه به اینکه گیمر نیستم و هیچ بازی ای روی دستگاهم ندارم در خصوص گیم ها نمی تونم نظری بدم.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
شاید این جمعه بیاید ،شاید:eek:

:rolleyes: ایشالا .. اگه از اون جمعه ها نباشه !!!:wacko::blush:

به نقل از hossein505 :
قریونت برم مهرداد جان شرمنده کردی

دوستان امروز بدترین روز زندگیمه
pt برای منم برای اولین بار فیلتر شد دیگه همش باید با ultra بیام اینجا

فدای تو ...

فیلتر ؟ ultra ? ... [ ابراز(ض-ذ) :D ] همدردی با دوستان میکنی عزیزم اشکال نداره ...

سلام به همه دوستان،

و من ا... التوفیق

سلام مجتبی جان ایشالا که خوب و خوب و خوب باشی
با وجود اینکه توی تاپیک فلیم همه چیز رو نوشتم اما بازم میگم ...
من فقط توی شهر خودم مشکل آنتن دهی رو توی وجود گوشیم حس میکنم وگرنه هر جا تا به الان رفتم آنتن میداده ... درسته برخی از نقاط شیراز یا تهران آنتن قطع میشه اما به نظر من ارزشش رو داره ...
در مورد قیمت هم دانیال جان خیلی خیلی میتونه کمکت کنه ... یادت میاد اون قیمت های حراج رو ... :D
به شخصه مشکلی از نظر استفاده برنامه ها با توجه به vga بودن دستگاه ندارم الی یکی دو مورد که اصلا مهم نیست ... فقط موارد زیادی توی game ها میتونه پیش بیاد که اونا رو با عکس توی تاپیک گذاشتم و اون ها متعلق به قدیم بودن و الان با وجود بازی های vga و جدید فکر کنم بتونه شما رو ارضا کنه ...
5 - اگه شانس نداشته باشی و فلیم توی محل کار آنتن نده ;) پیشنهاد میکنم اول با فلیم یکی از دوستان یه تست کوچیک اونجا بزن ... شما اراده کن با پست در خونتونه ...:rolleyes:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان،

و من ا... التوفیق

expansys که فکر نمیکنم به موقع برسونه به دوستتون.
بگید از یکی از اینها بخره: http://www.mwg.com/where-to-buy.aspx?region=malaysia البته به احتمال زیاد گرونتر میدن!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:cool:

مجتبی جان در خصوص نرم افزار و مشکل داشتن با وی جی ای... من شخصا هیچ مشکلی ندارم ولی با توجه به اینکه گیمر نیستم و هیچ بازی ای روی دستگاهم ندارم در خصوص گیم ها نمی تونم نظری بدم.
مرسی سیاوش جان،اتفاقا" من هم گیمر نیستم،
:rolleyes: !!!:wacko::blush:

سلام مجتبی جان ایشالا که خوب و خوب و خوب باشی
با وجود اینکه توی تاپیک فلیم همه چیز رو نوشتم اما بازم میگم ...
من فقط توی شهر خودم مشکل آنتن دهی رو توی وجود گوشیم حس میکنم وگرنه هر جا تا به الان رفتم آنتن میداده ... درسته برخی از نقاط شیراز یا تهران آنتن قطع میشه اما به نظر من ارزشش رو داره ...
در مورد قیمت هم دانیال جان خیلی خیلی میتونه کمکت کنه ... یادت میاد اون قیمت های حراج رو ... :D
به شخصه مشکلی از نظر استفاده برنامه ها با توجه به vga بودن دستگاه ندارم الی یکی دو مورد که اصلا مهم نیست ... فقط موارد زیادی توی game ها میتونه پیش بیاد که اونا رو با عکس توی تاپیک گذاشتم و اون ها متعلق به قدیم بودن و الان با وجود بازی های vga و جدید فکر کنم بتونه شما رو ارضا کنه ...
5 - اگه شانس نداشته باشی و فلیم توی محل کار آنتن نده ;) پیشنهاد میکنم اول با فلیم یکی از دوستان یه تست کوچیک اونجا بزن ... شما اراده کن با پست در خونتونه ...:rolleyes:
مرسی مهرداد جان،
راستش یه اخطار باید به خودم بدم که اون تاپیک رو یادم نبود،حتما" می خونمش،
دستت درد نکنه بابت راهنماییهات،

قربونت،از شما به ما رسیده قربان،نهایتا" اگر آنتن نداد از خط ایرانسلم استفاده می کنم،

expansys که فکر نمیکنم به موقع برسونه به دوستتون.
بگید از یکی از اینها بخره: http://www.mwg.com/where-to-buy.aspx?region=malaysia البته به احتمال زیاد گرونتر میدن!

مرسی فرشید جان،البته من هنوز ندیدم،اما فکر کنم همونایی باشه که نمایندگی mwg تو مالزیه،اینا بدیش اینه که آدرس درست حسابی نداره،
مرسی از همگی دوستان،
باید عرض کنم که سفر همکارم به دلیل برخی مشکلات به اوائل تیرماه موکول شده،بنابراین وقت بیشتری خواهم داشت تا انتخاب مناسبتری داشته باشم،

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
ایول امروز pt بعد از 2 روز که فیلتر بود آزاد شد :lol::D:cool::p;):blush::):happy:

بروبچ همه چپغشون چاغه ؟

این آواتور ها رو که 100*100 کردن خیلی بد شده
دوستان دیگه آواتور عوض نکن که به سرنوشت مجتبی دچار میبشن

خدایی مزیت اینجا به جای های دیگه به همین آواتور های بزرگش بود :(

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
ایول امروز pt بعد از 2 روز که فیلتر بود آزاد شد :lol::D:cool::p;):blush::):happy:

بروبچ همه چپغشون چاغه ؟

این آواتور ها رو که 100*100 کردن خیلی بد شده
دوستان دیگه آواتور عوض نکن که به سرنوشت مجتبی دچار میبشن

خدایی مزیت اینجا به جای های دیگه به همین آواتور های بزرگش بود :(

چاکریم حسین آقا...

خوش به حالت بابت شیلتر...
این آواتار هم خیلی بد شده واقعا...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
چاکریم حسین آقا...

خوش به حالت بابت شیلتر...
این آواتار هم خیلی بد شده واقعا...

سلام.
من يه تلفن هوشمند پيدا كردم كه هر وقت مي خوام بيام PT از اون استفاده مي كنم. شيلتر هم نيست.
اين شماره : 9092303939.
سرعتشم كم نيست :p

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام.
من يه تلفن هوشمند پيدا كردم كه هر وقت مي خوام بيام PT از اون استفاده مي كنم. شيلتر هم نيست.
اين شماره : 9092303939.
سرعتشم كم نيست :p

سلام...
میشه بیشتر توضیح بدی؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام...
میشه بیشتر توضیح بدی؟
سلام
توی دایال آپ کانکشن با وارد کردن ِ این شماره بدون یوزر و پس میشه توی تهران وارد اینترنت شد
این شماره ی تنها نیست البته ، صدها شماره هست که وابسته به ISP ها هستند و پولش میره روی قبض !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان کسی با Ulead VideoStudio کار کرده ؟ من میخوام عکس هارو به صورت استریم در بیارم ولی با اینکه عکس ها بزرگه موقعی که رندر تموم شد ، از کیفیت عکس ها خیلی کم میشه ، راهش چیه ؟!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان کسی با Ulead VideoStudio کار کرده ؟ من میخوام عکس هارو به صورت استریم در بیارم ولی با اینکه عکس ها بزرگه موقعی که رندر تموم شد ، از کیفیت عکس ها خیلی کم میشه ، راهش چیه ؟!

مخلصيم بچه محل!:cool:
شما مي توانيد قبل از عمليات رنده *!:D گزينه ي Optimize رو غير فعال كنيد... ;)

*: به رفيق داشتم كه به رندر مي گفت رنده... :lol: يادش بخير! رفت خارجه!:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مخلصيم بچه محل!:cool:
شما مي توانيد قبل از عمليات رنده *!:D گزينه ي Optimize رو غير فعال كنيد... ;)

*: به رفيق داشتم كه به رندر مي گفت رنده... :lol: يادش بخير! رفت خارجه!:happy:
دمت قیییژ ...
ایشالله بیایم دم خونت رو آب و جارو کنیم ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
توی دایال آپ کانکشن با وارد کردن ِ این شماره بدون یوزر و پس میشه توی تهران وارد اینترنت شد
این شماره ی تنها نیست البته ، صدها شماره هست که وابسته به ISP ها هستند و پولش میره روی قبض !

آها...
میگم چه کنیم از دست شما تهرونی ها؟! تا کی تبعیض؟؟؟ آخه چرا؟؟؟؟؟ ولم کنین:hmm:

پ ن : مخلص داش پارسا... آقا دلمون تنگ شده واستون. زود امتحانات رو بده بیام بهت سر بزنم!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دمت قیییژ ...
ایشالله بیایم دم خونت رو آب و جارو کنیم ...

مخلصيم حاجي!:blush:
شما كه ما رو تحويل نمي گيري! بيا با هم شبي رو سحر كنيم!:cool::happy:

آها...

پ ن : مخلص داش پارسا... آقا دلمون تنگ شده واستون. زود امتحانات رو بده بیام بهت سر بزنم!

سلام سياوش جان.
به زودي قراره كه در شهرستان ها هم راه اندازي شود. فردا دارم ميام اهواز! ;) آدرس بده سمت منزل شما هم بيايم!;) مي گن هتل خيلي گرونه :lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مجتبی جان
در مورد خرید فلیم ، انتخابی بس مناسب هست برای مهندس هایی مثل تو:rolleyes:
اما این دوست ت اگر از پاکت پی سی سرش می شه ، بفرستش پاساژ علا الدین کوالا لامپور ، اونجا با چونه می تونه خیلی خوب بگیره ، ولی باید مطمئن باشی که سرش می شه و بهش نمی اندازن.
ببین اگر نمی دونه ، خودت حالیش کن که مثلا فلان چیز و فلان چیز رو روی دستگاه تست کنه که فکر نکنن یارو سادس بش بندازن
ادرس ش هم ندارم ؛ ولی بگو بهش که از جلوی KLCC سوار بشه مونوریل رو ، و بره یک مال گنده هست به اسم LOT10 اونجا البته ممکنه هی عوض بشه ولی این ور اون ورش پر مال هست ، بگو بره تو یکی ش شروع کنه ، نیم ساعته پیدا می شه ، فروشگاه هایش هم زیاد ندارن، یک غرفه ای هست که مثلا لوازم موبایل می فروشه ولی این رو هم داره.منتها خیلی خیلی خیلی پدرسوخته تشریف دارن ،ّبش بگو هر قیمتی داد ، با 30 جا مقایسه کنه نهایت نصف اون قیمت رو پیشنهاد بده
:lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آها...

شدیدا" ارادتمندیم سیاوش جان ، آره بابا ، توی گرمای 60 درجه بمونی چیکار بیا تهران ، مهدی بادی بیلدر هم بیاد بابا ، پاشید تابستون بیاید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام سياوش جان.
به زودي قراره كه در شهرستان ها هم راه اندازي شود. فردا دارم ميام اهواز! ;) آدرس بده سمت منزل شما هم بيايم!;) مي گن هتل خيلي گرونه :lol:

مخلصیم شهرام خان... باعث بسی افتخاره... شمارمو قبلا بهت دادم ولی چون میدونم شما ما رو جدی نگرفتی دوباره بهت پی ام می کنم!
راستی من اهواز نیستما. آبادانم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شدیدا" ارادتمندیم سیاوش جان ، آره بابا ، توی گرمای 60 درجه بمونی چیکار بیا تهران ، مهدی بادی بیلدر هم بیاد بابا ، پاشید تابستون بیاید

ما بیشتر... آقا این جا اینقدرا هم که شما گفتی گرم نشده ها. همش 48 درجست فعلا!!!
از لطفت هم ممنون. شاید یک ماه دیگه یه سر برم ارمنستان. الحمدلله شما هم که هنوز این خدمت لعنتی رو استاد نکردین دعوتتون کنم بام بیاین. کلاردشت که دیگه می تونین بیاین؟! ها؟ اگه یه ویلای یک هفته ای از شرکت گرفتم ردیف کنین یه میتینگ تو کلاردشت بذاریم! به حاج حسین هم بگین قلیون و ... رو هم ردیف می کنیم . خوبه ها:cool:

بالا