• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شدیدا" ارادتمندیم سیاوش جان ، آره بابا ، توی گرمای 60 درجه بمونی چیکار بیا تهران ، مهدی بادی بیلدر هم بیاد بابا ، پاشید تابستون بیاید

ما بیشتر... آقا این جا اینقدرا هم که شما گفتی گرم نشده ها. همش 48 درجست فعلا!!!
از لطفت هم ممنون. شاید یک ماه دیگه یه سر برم ارمنستان. الحمدلله شما هم که هنوز این خدمت لعنتی رو استاد نکردین دعوتتون کنم بام بیاین. کلاردشت که دیگه می تونین بیاین؟! ها؟ اگه یه ویلای یک هفته ای از شرکت گرفتم ردیف کنین یه میتینگ تو کلاردشت بذاریم! به حاج حسین هم بگین قلیون و ... رو هم ردیف می کنیم . خوبه ها:cool:

راستی این چه وضعیه؟ انجمن پاکت پی سی روزی 5 تاپست به زور !!! اونم 3 تاشو خودم می زنم واسه همه می گم ایکس 650 بخرن!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان خوبم در انجمن محترم PT.
من يه ايميل از سايت www.pocketpcmag.com دريافت كردم، كه درخواست كرده در مسابقه اون ها شركت كنم. اما من هيچي در مورد اين سايت كه يه مجله است ندارم. :rolleyes: يكي ما رو راهنمايي كنه كه شركت كنيم، ارزش داره يا نه. خيلي مخلصيم;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
http://************/files/p0g0y8gp00427vxp5tk6.jpg
افشین رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

افشين قطبي يك‌شنبه ايران را ترك مي‌كند
قطبي: تغييرات مورد نظرم در پرسپوليس امكان‌پذير نبود
كاشاني: قطبي به دليل مسايل خانوادگي ايران را ترك مي‌كند
افشين قطبي: تصميم منطقـي گـرفتـم / مربي بعدي كار خيلي سختي دارد
"افشين قطبي" سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس رسما اعلام كرد كه ديگر در ايران نمي‌ماند.
هيچ وقت پرسپوليس را فراموش نمي کنم

منبع
http://perspolisnews.net

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:(:(:(
واقعا" جای تاسف داره؛البته حق هم داره از این مملکت بی در و پیکر بره؛اما اگر می موند خیلی به نفع ما بود؛فرهنگ جدیدی را که در این یکسال در حرفه مربیگری وارد کرد؛امیدوارم سرلوحه مربیان دیگر قرار گیرد؛
خصلت جالبی که ایشان داشتند این بود که درون گرا بودند؛طبق نظریه گیرت هافستد؛برخی مردم (به خصوص مردم ایران)برونگرا هستند؛یعنی خیلی موارد را در صورت شکست به عوامل بیرونی همانند داور؛زمین مسابقه؛وضعیت جوی و ... در فوتبال و سایر عوامل مثل عوامل ماورا الطبیعه و ...نسبت می دهند؛و این به شدت در مورد مربیان دیگر ایرانی دیده می شد؛که در بردها همه موفقیت را از آن خود دانسته و در باخت ها به داور و زمین و زمان اعتراض می کنند؛اما افشین قطبی نشان داد که فرافکنی در مورد پذیرفتن شکست کار درستی نیست؛
امیدوارم که این خصلت افشین قطبی سرلوحه کار نه تنها مربیان؛بلکه همه ما باشد؛

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
خیلی خوشحال شدم که رفت ، فقط ای کاش زودتر میرفت تا پرسپولیس هم قهرمان نمیشد !

ولی خب بازم جای شکرش باقیه که با رفتن قطبی پرسپولیس نمیتونه به هیچ وجه توی جام قهرمانان باشگاه های اسیا بدرخشه ، امیدوارم که استقلال هم نتونه قهرمان جام حذفی بشه !

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
واقعا" جای تاسف داره؛البته حق هم داره از این مملکت بی در و پیکر بره؛اما اگر می موند خیلی به نفع ما بود؛فرهنگ جدیدی را که در این یکسال در حرفه مربیگری وارد کرد؛امیدوارم سرلوحه مربیان دیگر قرار گیرد؛
خصلت جالبی که ایشان داشتند این بود که درون گرا بودند؛طبق نظریه گیرت هافستد؛برخی مردم (به خصوص مردم ایران)برونگرا هستند؛یعنی خیلی موارد را در صورت شکست به عوامل بیرونی همانند داور؛زمین مسابقه؛وضعیت جوی و ... در فوتبال و سایر عوامل مثل عوامل ماورا الطبیعه و ...نسبت می دهند؛و این به شدت در مورد مربیان دیگر ایرانی دیده می شد؛که در بردها همه موفقیت را از آن خود دانسته و در باخت ها به داور و زمین و زمان اعتراض می کنند؛اما افشین قطبی نشان داد که فرافکنی در مورد پذیرفتن شکست کار درستی نیست؛

با تمامي فرمايشات شما موافقم. ولي رفتن ايشون از قبل مشخص بود. هميشه همينطور بوده. هركي بخواد كاركنه نمي ذارن. هميشه همينطوري بوده. حالا انشاالله ايشون هرجا كه مي ره موفق و شاد باشه كه شادي رو براي ما به ارمغان آورد. ;)

ولی خب بازم جای شکرش باقیه که با رفتن قطبی پرسپولیس نمیتونه به هیچ وجه توی جام قهرمانان باشگاه های اسیا بدرخشه ، امیدوارم که استقلال هم نتونه قهرمان جام حذفی بشه !

توي جام قهرمانان آسيا مهم رنگ تيم نيست. مهم ايرانه. ;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

از همون دسته از افراد هستی که واسه اینکه یه سری مساول توی ذهن ِ خودت هست ، حاظری یه فرهنگ ، یه تمدن ، یه مملکت رو نابود کنی !!!
( امیدوارم که اینطوری نباشی البته )
قطبی میتونست فوتبال ایران رو بالا ببره ، مسئله پرسپولیس یا استقلال نیست

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با تمامي فرمايشات شما موافقم. ولي رفتن ايشون از قبل مشخص بود. هميشه همينطور بوده. هركي بخواد كاركنه نمي ذارن. هميشه همينطوري بوده. حالا انشاالله ايشون هرجا كه مي ره موفق و شاد باشه كه شادي رو براي ما به ارمغان آورد. ;)

توي جام قهرمانان آسيا مهم رنگ تيم نيست. مهم ايرانه. ;)
بله شهرام جان؛اینکه ایشون به شدت تحت فشار بودند؛درش شکی نیست؛اما اینم بگم که بنده به شدت به این حمید استیلی آلرژی دارم؛
از همون دسته از افراد هستی که واسه اینکه یه سری مسائل توی ذهن ِ خودت هست ، حاظری یه فرهنگ ، یه تمدن ، یه مملکت رو نابود کنی !!!
( امیدوارم که اینطوری نباشی البته )
قطبی میتونست فوتبال ایران رو بالا ببره ، مسئله پرسپولیس یا استقلال نیست

کاملا" موافقم؛
حالا این مسائل چی هست خود بهرین میاد و توضیح می ده؛اما امیدوارم این نباشه که مثلا" چون سپاهان تیم شهرستانی بوده ؛پرسپولیس نباید جام باشگاهها می رفت؛چرا که شما چهارشنبه دیدید که تو رشت چه مفتضحانه حذف شد و همیشه این بلا سر کسایی که بیش از اندازه مغرور بشن خواهد آمد؛سپاهانی ها بیش از اندازه بعد از قهرمانی پرسپولیس؛پرسپولیس را مورد حملات لفظی خودشون قرار دادند؛غافل از اینکه توان خودشون کم شده؛انشاله از خواب خرگوشی بیدار شده باشن؛

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب در این پست هم باید یک تقدیر و تشکر صورت بگیره؛
راستش طی صحبتهایی که پارسا با من داشت؛به من گفت که سیاوش جان به شدت مشغول راه انداختن تازه واردینی هست که در بخش مشاوره وارد می شن:rolleyes:؛بنده هم چند وقتی هست که این موضوع را می بینم؛اما واقعا" یک تشکر لفظی در یک پست را مناسب و کافی نمی بینم؛:blush:
اما در این پست می خوام از زحمات سیاوش جان تشکر کنم؛این نکته را هم لازم می دونم بگم که این تشکر نه تنها از طرف من؛بلکه همونطور که گفتم از طرف تمامی بچه های فروم هست:)؛از طرفی نمی خوام چیزی رو مطرح کنم که بعدا" عملی نشه؛اما بحثهایی با برگشتن ادمین ها مبنی بر افزایش سطوح کاربری و به پیشنهاد دانیال و من؛افزایش سطح دسترسی برای طبقات مختلف کاربری در گرفته؛که امیدوارم عملی بشه؛بنده هم اشاره کردم که ما مدیرا در مقابل عده زیادی از کاربر فعالا شرمنده ایم و نمی تونیم کاری بکنیم؛واقعا" ابزاری برای تشویق و بالاتر از اون تشکر از این دسته از کاربرا نداریم؛راستش خیلی مواقع خجالت می کشم؛از اینکه نمی تونم پا به پای این دوستان اینجا فعالیت کنم؛اما همیشه رفتار و متانت و فعالیت این دوستان را سرلوحه کارهای اینترنتی و حتی زندگیم قرار می دم؛:blush::rolleyes:

در پایان بازهم لازم می دونم از زحمات سیاوش عزیز تشکر کنم و همچنین از پارسا به خاطر حسن توجهشون؛
موفق باشید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستش طی صحبتهایی که پارسا با من داشت؛به من گفت که سیاوش جان به شدت مشغول راه انداختن تازه واردینی هست که در بخش مشاوره وارد می شن:rolleyes:؛بنده هم چند وقتی هست که این موضوع را می بینم؛اما واقعا" یک تشکر لفظی در یک پست را مناسب و کافی نمی بینم؛:blush:
اما در این پست می خوام از زحمات سیاوش جان تشکر کنم؛این نکته را هم لازم می دونم بگم که این تشکر نه تنها از طرف من؛بلکه همونطور که گفتم از طرف تمامی بچه های فروم هست:)؛از طرفی نمی خوام چیزی رو مطرح کنم که بعدا" عملی نشه؛اما بحثهایی با برگشتن ادمین ها مبنی بر افزایش سطوح کاربری و به پیشنهاد دانیال و من؛افزایش سطح دسترسی برای طبقات مختلف کاربری در گرفته؛که امیدوارم عملی بشه؛بنده هم اشاره کردم که ما مدیرا در مقابل عده زیادی از کاربر فعالا شرمنده ایم و نمی تونیم کاری بکنیم؛واقعا" ابزاری برای تشویق و بالاتر از اون تشکر از این دسته از کاربرا نداریم؛راستش خیلی مواقع خجالت می کشم؛از اینکه نمی تونم پا به پای این دوستان اینجا فعالیت کنم؛اما همیشه رفتار و متانت و فعالیت این دوستان را سرلوحه کارهای اینترنتی و حتی زندگیم قرار می دم؛:blush::rolleyes:

در پایان بازهم لازم می دونم از زحمات سیاوش عزیز تشکر کنم و همچنین از پارسا به خاطر حسن توجهشون؛
موفق باشید.
مجتبی جان لطف داشتن من فقط اشاره ی کوچیکی کردم ، بچه ها خیلی از این مسئله ابراز ِ خوشحالی میکردن و واقعا" جا داشت از این طریق مخوفانه تشکرات خودمو ابراز بدارم :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوشا به حال دوستانی که نت پر سرعت دارند و به همه جا سر میزنند:(

اومدم بکم زندم ولی کو حسی که بتونه این همه کندی رو تحمل کنه:f34r:

خوش باشید دوستان و یاد ما هم باشید:rolleyes:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
بله شهرام جان؛اینکه ایشون به شدت تحت فشار بودند؛درش شکی نیست؛اما اینم بگم که بنده به شدت به این حمید استیلی آلرژی دارم؛

من هم همينطور. هميشه از آدم هايي كه براي بالا رفتن سعي در پايين كشيدن كس ديگه اي رو دارن خوشم نيومده. ولي به حال اين كاري بود كه استيلي با دنيزلي هم كرد. مي تونيم اميدوار باشيم كه خود استلي هم تو زرد از آب در نياد. به هر حال بعد از مدت ها رفتيم آسيا و بايد شديدا تيم پشتيباني بشه. ;)

خوشا به حال دوستانی که نت پر سرعت دارند و به همه جا سر میزنند:(

اومدم بکم زندم ولی کو حسی که بتونه این همه کندی رو تحمل کنه:f34r:

خوش باشید دوستان و یاد ما هم باشید:rolleyes:

عرض ادب خدمت مدير دوست داشتني خودمون.;)
من هم در منزل دچار اين كندي شديد هستم و در محل كار هم PT فيلتر است.:(
انشاالله كه يكم از بودجه انرژي هسته اي رو هم به فن آوري اطلاعات و زيرساخت اختصاص دهند و ... .;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

موفق باشید.

سلام. آقا واقعا شرمندم کردین. هم شما و هم پارسا ... راستش من اومدم چند صفحه آخر ترد مشاوره خرید رو خوندم بعدش دیدم چند تا پست زدم که همه وهمه تقریبا یک چیز هستن!!! بعد به فکر افتادم یک متن آماده کنم بیام در جواب همه اونو paste کنم! همین جا هم گفتم که تقریبا به همه دارم میگم ایکس 650 بخرن:p
خلاصه اینکه واقعیتش جز چند پست شبیه به هم و تکراری چیز دیگه ای نزدم. این برخورد واقعا بزرگوارانه از طرف شما و پارسا واقعا من رو شرمنده کرد. ایشالا جبران می کنم لطف همه رو...
:cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

هزار افسوس ... متاسفانه کمتر کسی به این مسایل اهمیت میده... خصوصا مسایل مربوط به ماوراالطبیعه! وقتی آقای علی دایی که مثلا تحصیل کردست و این همه سال آلمان هم بوده میاد میگه من با خدا لابی کرده ام! و اگر ببازیم خواست خدا بوده! دیگه تکلیف بقیه شون مشخصه. من طرفدار پرسپولیس و استقلال نیستم ولی خدایی با قطبی خیلی حال می کردم. خداییش هم اگر می موند احتمالا روانی میشد. متاسفانه ما خیلی راحت موقعیت ها رو از دست میدیم.
چرا تیم ملی ما بعد از انقلاب حتی یک بار هم قهرمان آسیا نشده؟؟؟؟ چرا؟؟؟

پ ن : خداییش هم در باخت بزرگی خودش رو نشون میداد. مهم بزرگی و متانت بعد از باخته وگرنه بعد از برد و پیروزی که همه ... هستن!

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
خب دیگه بحث فوتبال رو تموم کنید خواهشا ، دوستان یه سوال داشتم ، من اگه بخواهم اچ تی سی تایتن 2 خودم رو توی ایران بفروشم چقدر میاره تقریبا ؟

گوشی تمیز و سالم هست ، به همراه کیف + شارجر + کابل یو اس بی + 3 عدد سی دی + قلم اضافی + سمعک ... 6 ماه استفاده شده .

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

خدایی کی میشه که شما این عنادی که داری بزاری کنار
کی ؟

موفق باشید.

جدا احسنت داره
من دیروز داشتم تو تاپیک های مشاوره میشگتم دیدم 90 درصد جواب ها و راهنمایی ها ماله سیاوش هست جدا تو فکر تشکر و قدردانی بودم که دیدم پارسا زود تر به فکر افتاده که دمش گرم حواسش بود

تشکرات شدید ما رو هم داشته باش سیاوش جان خدایی دمت گرم

نشان لیاقتی که (در این فروم امکانش موجود نیست ولی در جا های دیگه وجود داره) واقعا برازندت هست

مبارکت باشه

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
خدایی کی میشه که شما این عنادی که داری بزاری کنار
کی ؟

عناد جيه ؟ خب من از برسبوليس و استقلال خيلي بدم مياد ـ امسال هم اون از بيروزي كه قهرمان شد اينم از استقلال كه قهرمان جام حذفي ميخواهد بشه !!!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
عناد جيه ؟ خب من از برسبوليس و استقلال خيلي بدم مياد ـ امسال هم اون از بيروزي كه قهرمان شد اينم از استقلال كه قهرمان جام حذفي ميخواهد بشه !!!

من کلی گفتم به دل نگیر

(کلی نوشته بودم که به دلایل شخصی بی خیال شدم )

بالا