• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا چون گفتی به عکس گیر ندیم منم دیگه گیر نمیدم !! بقیه هم دیگه به من گیر ندن:D

فقط هر کی عکس نداده زودتر با زبون خوش و گیر نداده عکس بده که مشمول الضمه نشه!!

هر کی هم عکس داده عکسهاش رو آپدیت کنه.

بنده هم موافقت خود رو با Hot Chamber از همین تریبون اعلام میکنم . همه یه دور دیگه برین روش ببینیم کی همه زندگیش رو بیشتر بیرون میریزه مستفیذ شیم!:دی

پ.ن: خودم هر چی فکر کردم یادم نیومد که جایی به کسی راجع به عکس گیری داده باشم .
در مورد شوخی هم حقیقتا به طور کل با شوخی های Pedophile حال نمیکنم . اما اگر هر یک از دوستان احساس کردن از این نمونه شوخی ها باهاشون کردم بدونن که 100% سوء تفاهم رخ داده . امیدوارم از هیچکدوم از شوخی هام همچین برداشتی نشه(در ضمن پیشنهاد میکنم دیگر دوستان هم دور این شوخی ها رو خط بکشن !)

عماد عکس رو رد کن بیاد، میدونی که من دسترسی به عکس هات دارم :happy:خودت بازبون خوش یکی بده واگر نه اون قرمزه رو میزارم اینجا هااااااااااا:happy:

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
داداش فعلا بحث رو عوض نکن عکس رو بده بیاد :rolleyes:

حسین جان .یه چند لحظه بذار من جواب وسین عزیز رو بدم.:hmm:

خودم هر چی فکر کردم یادم نیومد که جایی به کسی راجع به عکس گیری داده باشم .
در مورد شوخی هم حقیقتا به طور کل با شوخی های Pedophile حال نمیکنم . اما اگر هر یک از دوستان احساس کردن از این نمونه شوخی ها باهاشون کردم بدونن که 100% سوء تفاهم رخ داده . امیدوارم از هیچکدوم از شوخی هام همچین برداشتی نشه(در ضمن پیشنهاد میکنم دیگر دوستان هم دور این شوخی ها رو خط بکشن
وسین جان خواهشا رو پستها اسم نزار.شوخی های Pedophile دیگه چه صیغه ایه:blink:.چهار تا رفیق دارند باهم گفتمان میکنند.شما با این لفظ خودبخود داری این حس رو به خواننده القا میکنی که بعله اینجا از این شوخیا میکنند:hmm:
نه عزیز (میترسم تایپ کنم "عزیز "شما یه اسم روش بذاری)
نه برادر:)نه اینجا و نه هیچ جا از این خبرا نیست:eek:گفتم که چهار تا دوست باهم چت نوشتاری میکردند .فقط همین.بیایید بیخود رو خودمون اسم نگذاریم.این حرفا کدومه.ما دوستان همه باهم کیلومترها فاصله داریم و دلمون خوشه باهم چت میکنیم .فقط همین.یعنی گپ زدن و گفتگوی ازاد .نمیدونم منظورم رو گرفتید یا نه.:happy:
من احساس میکنم یکی دو تا از اعضا ویا دوست ندارند غیر از مسایل خاصی که خودشون مایلند,راجع بهش بحث بشه,صحبت دیگه ای بمیون بیاد.درست تشخیص دادم حسین خان یا نه؟;)
بهر حال بازم میگم اصلا دوست ندارم از این جور اصطلاحات بشنوم.ما همه مسلمانیم و معتقد به یه سری مسایل...

دوستان برای مدت کوتاهی احتمالا در خدمتتان نخواهم بود
.یاحق

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

وسین جان خواهشا رو پستها اسم نزار.شوخی های Pedophile دیگه چه صیغه ایه:blink:.چهار تا رفیق دارند باهم گفتمان میکنند.شما با این لفظ خودبخود داری این حس رو به خواننده القا میکنی که بعله اینجا از این شوخیا میکنند:hmm:
نه برادر:)نه اینجا و نه هیچ جا از این خبرا نیست:eek:گفتم که چهار تا دوست باهم چت نوشتاری میکردند .فقط همین.بیایید بیخود رو خودمون اسم نگذاریم.این حرفا کدومه.ما دوستان همه باهم کیلومترها فاصله داریم و دلمون خوشه باهم چت میکنیم .فقط همین.یعنی گپ زدن و گفتگوی ازاد .نمیدونم منظورم رو گرفتید یا نه.:happy:
من احساس میکنم یکی دو تا از دوستان دوست ندارند غیر از مسایل خاصی که خودشون مایلند,راجع بهش بحث بشه,صحبت دیگه ای بمیون بیاد.درست تشخیص دادم حسین خان یا نه؟;)
بهر حال بازم میگم اصلا دوست ندارم از این جور اصطلاحات بشنوم.ما همه مسلمانیم و معتقد به یه سری مسایل...

.یاحق

بابک جان موضوع اصلا این نیست راستش ، میدونید که اینجا یه فروم عمومی هست و خیلی از آدمها اینورا سرک میگشند به خصوص تو همین گفتگوی آزاد :blush: شما فکر کن که چند تا نخاله هم این میون اینجا باشند و ......

این اتفاقات متاسفانه افتاده من دوست ندارم اینجا آدرس بدم که برید ببینید چی شده و یا قسمت مدیران چی میکن و از این حرفها و چه توهین هایی به مدیران و کاربران تو مسیج خصوصی و تو پستها میشه:(

برا همین بود که گفتم تا بیشتر اوضاع خراب نشده و کسی به مشگل نخورده حل بشه موضوع واگرنه همه بچه های اینجا که میزون هستند اگر مشگلی بود عکس نمیدادند و.....:blush:

باز میکم اگر خواستید شوخی کنید من مشگل ندارم ، چون هر کسی میدونه که اینجا یه محیط مجازی هست و بچه ها دور هم جمع شدیم و البته راستش من خوشبختانه تو فروم چهره مردمی هستم(چه تعریفی کردم از خودم) و همه جا و تو همه بخش ها اوضاعم به راه :rolleyes: حتی 2-3 نمونه مدیرا یا کاربرای بخش دیگه از من خواسته بودند که به یوزرهای بخششون یه تذکری بدم و .....;)

در هر صورت بهتره این بحث تمام بشه و هیچ کس به دل نگیره چون موضوع علت خارجی داره:cool:

موفق باشید:)

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
میدونم حسین جان بچه های اینجا همه گلند.فقط خواستم تذکری بدم که بیخودی بابکار بردن یه سری الفاظ خودمون خودمون رو به چیزی که نیستیم متهم نکنیم.
بهر حال بگذریم ..............
حسین جان تو این مدت کوتاه که بیشتر از قبل باهات اشنا شده ام .یجورایی عاشق مرامت شده ام.یجورایی فکر میکنم خیلی بهم شبیه هستیم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
میدونم حسین جان بچه های اینجا همه گلند.فقط خواستم تذکری بدم که بیخودی بابکار بردن یه سری الفاظ خودمون خودمون رو به چیزی که نیستیم متهم نکنیم.
بهر حال بگذریم ..............
حسین جان تو این مدت کوتاه که بیشتر از قبل باهات اشنا شده ام .یجورایی عاشق مرامت شده ام.یجورایی فکر میکنم خیلی بهم شبیه هستیم.

من نوکرتم دادش:)

وجودت برا ما عزیز :rolleyes: باعث افتخاره که عین شما باشیم:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا چون گفتی به عکس گیر ندیم منم دیگه گیر نمیدم !! بقیه هم دیگه به من گیر ندن:D

فقط هر کی عکس نداده زودتر با زبون خوش و گیر نداده عکس بده که مشمول الضمه نشه!!

هر کی هم عکس داده عکسهاش رو آپدیت کنه.

بنده هم موافقت خود رو با Hot Chamber از همین تریبون اعلام میکنم . همه یه دور دیگه برین روش ببینیم کی همه زندگیش رو بیشتر بیرون میریزه مستفیذ شیم!:دی

پ.ن: خودم هر چی فکر کردم یادم نیومد که جایی به کسی راجع به عکس گیری داده باشم .
در مورد شوخی هم حقیقتا به طور کل با شوخی های Pedophile حال نمیکنم . اما اگر هر یک از دوستان احساس کردن از این نمونه شوخی ها باهاشون کردم بدونن که 100% سوء تفاهم رخ داده . امیدوارم از هیچکدوم از شوخی هام همچین برداشتی نشه(در ضمن پیشنهاد میکنم دیگر دوستان هم دور این شوخی ها رو خط بکشن !)

فکر کنم مشمول الذمه هست.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام عزیز دل برادر
toyou.gif

عکس رو که توضیح دادم حسین جان ولی حاضرم برای اینکه جبرانش کنم و دوستان بتونند چهره ی کاملتری از بنده را در ذهنشون ترسیم کنند,و همچنین بمنظور فعال شدن تاپیک صندلی داغ,روی صندلی بشینم.البته اول باید خاکاش پاک بشه .بدجوری خاک گرفته .لباسام رو خاکی میکنه.
خاکش پاک باشه رو توپ آمدی برادر:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم نظریه ایه:lol:
والا اصلا قباحت داره!
مخصوصا مسئله مسلحت **** در میونه!

به خاطر همین موارد هم که شده همه مشمولیم که از شیوع انتشار عکس های بر و بکس پی پی سی خودداری کنیم.

البته این بین اونایی که عکس دادن آب از سرشون گذشته:D این دسته از افراد برای اینکه وظیفه اشون رو ادا کنن باید عکس های جدید آپ کنن.

:happy:

مسلحت؟ مسلح شدن؟ :blink:مصلح شدن؟ :happy:
مصلحت؟:lol:
اقا از شوخی گذشته ، من فکر می کنم عماد لفظی صحیح رو استفاده کرد ، یعنی به این تیپ شوخی ها ، که انگ بسیار قوی در فرهنگ سنتی ما دارند ، به جای همجنسگرایانه باید پدوفیلیک گفت.
اما من هم فکر نمی کنم که هیچ یک از بچه ها ، منظورش از این جور شوخی ها ، نسبت دادن چیزی به کسی بود. به شخصه با شوخی های از دید بعضی سبک ام با این مایه اجتماعی ، بیشتر سعی دارم که انگ و stigmaیی که همراه مسئله همجنسگرایی هست را بزدایم.

همگی شاد باشید

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اقا از شوخی گذشته ، من فکر می کنم عماد لفظی صحیح رو استفاده کرد ، یعنی به این تیپ شوخی ها ، که انگ بسیار قوی در فرهنگ سنتی ما دارند ، به جای همجنسگرایانه باید پدوفیلیک گفت.
اما من هم فکر نمی کنم که هیچ یک از بچه ها ، منظورش از این جور شوخی ها ، نسبت دادن چیزی به کسی بود. به شخصه با شوخی های از دید بعضی سبک ام با این مایه اجتماعی ، بیشتر سعی دارم که انگ و stigmaیی که همراه مسئله همجنسگرایی هست را بزدایم.

همگی شاد باشید

به به آقای دکتر .

دلمون برات تنگیده بود .

آقا این واژه Pedophile رو توی گوگل ایمیج سرچ کنید به ایــنـــجـــا ها خواهید رسید .
monkey.gif

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آخ جون احضار شدم واسه بحث و دعوا :lol:

ويتامين خونم كم شده بود :p :بهمن

از شوخي گذشته حسين جان جدي جدي آدرس بخشهاي مذكور رو بده بريم درشون رو بزنيم فرار كنيم يا زنگ بزنيم فوت كنيم :lol: اگه عكس دارن بريم براشون شاخ و دم بكشيم :happy: خلاصه اگه ميان ميتينگ نمايشگاه كتاب بريم بزنيمشون :اسفند :lol::wacko:

در رابطه با عكس هم عرض كنم كه من يك عدد كاريكاتور از خودم اينجا گذاشته بودم :happy: ديگه بيشتر از اون شرمندم :p:lol:
حالا اگر خواستين هر كسي مي تونه تصورش از من رو اينجا بنويسه :f34r: ( يك آدم 180 كيلويي با كلي سيبيل از اين مال ركورد هاي گينس ! )

البته من هميشه مي گم مگه اول بايد خارجي ها يك كاري بكنن كه مد بشه :) مگه ما چيمون كمه :blush: مي خوام كلم رو كچل كنم ! بعد جاي ريش پروفسوري رو خالي كنم، بقيش بمونه، فكر كنم مد روز قشنگي بشه:happy::lol:

راستي هيچ دقت كردين الان فقط ما هستيم كه بحث هاي شيريني داريم :rolleyes: بقيه بخشها هم به پشتگرمي ما فعال هستن :blink::lol: (اين هم هندونه گذاشتم من زير بغل كل بخش PPC‌)

خوب، عزيزان استارت بحث هاي مذكور رو بزنن من هواي همتون رو دارم:lol: :p

راستي دكتر مثلهط يادت رفت :فروردين

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همه ی دوستان گل بخش، چه خبرا؟ خوش میگذره؟
تو این مدت که کمتر سر زدم اینورا چه بحث های جالبی شده:rolleyes:، بسی لذت بردیم.:)
اینقدر از این GTA تعریف کردید که با وجود اینکه یه بار تمومش کردم دوباره میخوام برم بخرمش. متأسفانه بعد از San Andreas ورژن دیگه ای برای PC نیومده ولی برای X360 و PS3 ورژن IV هم اومده:( این هم یه خبر در مورد زمان ریلیز شدنش برای PC: http://www.gameguru.in/pc/2008/29/pc-version-of-gta-iv-in-november-2008/

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

من احساس میکنم یکی دو تا از اعضا ویا دوست ندارند غیر از مسایل خاصی که خودشون مایلند,راجع بهش بحث بشه,صحبت دیگه ای بمیون بیاد.درست تشخیص دادم حسین خان یا نه؟;)

.یاحق

قربان بنده سعی کردم جوری که برداشت شوخی نشه و با اصطلاح نوع شوخی رو مشخص کنم. علت هم این بود که گفتن نام فارسی این جور شوخی ها رو هم یه جور توهین و البته هیزم ریختن در دامن این گونه شوخی ها میدونم.
بیشتر هم قصدم معذرت خواهی بود اگر حرفی زده باشم که یکی یا عده از دوستان رو آزار داده باشه. بنده به شخصه زیاد علاقه ای به اینگونه شوخی ها ندارم و چیپ میدونمشون و به من حق بدین که احساس کنم خیلی ها هم همچین احساسی نسبت به اینگونه شوخی ها دارند (حداقل با این سن و سالی که در این بخش عمومیت داره )

این از موضوع اول
اما چند مسئله میمونه اول از همه اینکه بنده پیشنهاد کردم:happy: (و دستور و یا تذکر ندادم که البته در حد و اندازه اش نیستم:happy:)

دوم اینکه اگر هم بودم (!) باز هم این رو مغایر اصول آزادی نیم بند موجود در همین دنیای مجازی میدونستم (هر چند که در صورت آزار رسوندن به دیگران این نوع شوخی ها رو هم مغایر آزادی میدونم)

و سوم اینکه شما با عرق اسلامی که دارید حاظر نیستید از اینگونه اصطلاحات رو بشنوید آیا من حق ندارم که پیشنهاد بدم که اینگونه مسائل مطرح نشه؟:happy:

در نهایت . بنده نه سر پیازم نه ته پیاز . معذرت خواهی ام رو از فرد یا افرادی که به اشتباه حس کردند شوخی های آنچنانی با آنها کرده ام تقدیم میکنم . و البته از شما هم بابت سوء تفاهم پیش آمده و کدورت بوجود آمده معذرت میخواهم

دکتر جان کجا میری بیا عکست رو بده:D

همگی شاد باشید

آقا ایرادای منو نگیرین. من خودم اعتراف میکنم که دیکتم افتضاحه:D عوضش تا دلتون بخواد حاظرم امتحان ریاضی بدم:happy:

بنده هم نگفتم که کسی همچین نسبتی به کسی داده . اما قبول کنیم که در حد شوخی چیزهایی عادی شده که البته دوستان این گونه شوخی ها رو شیرین میدونن و شما هم اونها رو موثر در ارتقای اجتماعی و بنده چه شوخیش و چه خودش رو مطرود.
به قول معروف:
Some like it hot

------------------------------------------------------

از مک وسین به حاج فرانکنشتاین

حاجی چند بدم از خجالت عکسم در بیام؟:lol: یه شب لایف خوبه؟:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان خوبم ، عزیزان هماره در فروم
ایتن بازان حرفه ای ، بالاخره مد های خفن ایتن دست به کار شده اند ، با یک پچ 14 کیلو بایتی مشکلات عمده سرعت دستگاه رو حل کردند
یک بابایی خیلی وقت پیش متوجه شده بودکه با تاچ کردن صفحه ، مصرف سی پی یو از 90درصد می گذره ، و همش فکر کرده بود اگر یک طوری بشه که این طوری نشه :happy:چی می شهههه
حالا من نصب ش کردم ، ظاهرا روی سه مدل تست شده و جواب داده
اما در کل ، به نظرم چیز توپی باشه ، نتایج تا اینجا خوب بوده ، دیگر هنگ نداشتم ، لود صفحات پروگرم عالی ست.
اما به نظرم همان طور که نوشته اند ، کمی مصرف باطری بالا می ره ، که البته مشکلی نیست ،این دستگاه یکی از بهترین رکورد های باطری رو داره
خبر های بیشتر رو به اطلاعات تون می رسونم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ایتن بازان حرفه ای ، بالاخره مد های خفن ایتن دست به کار شده اند ، با یک پچ 14 کیلو بایتی مشکلات عمده سرعت دستگاه رو حل کردند
یک بابایی خیلی وقت پیش متوجه شده بودکه با تاچ کردن صفحه ، مصرف سی پی یو از 90درصد می گذره ، و همش فکر کرده بود اگر یک طوری بشه که این طوری نشه :happy:چی می شهههه
اما در کل ، به نظرم چیز توپی باشه ، نتایج تا اینجا خوب بوده ، دیگر هنگ نداشتم ، لود صفحات پروگرم عالی ست.
اما به نظرم همان طور که نوشته اند ، کمی مصرف باطری بالا می ره ، که البته مشکلی نیست ،این دستگاه یکی از بهترین رکورد های باطری رو داره

مبارکه دانیال جان:) بالاخره مثل اینکه ایتن هم رو سفید شد.

راستی برای شما جالب نیست که چطور ایتن(و یا هر سازنده دیگه ای) در مشکلاتی میمونه که کوکر های حرفه ای اونها رو با ابزار های پارینه سنگی که دارند (و با منظر کورکورانه ای که برای تست رام دارند) حل میکنند؟!!

برای من که عجیبه. اتم نمونه بزرگی از عدم قدرت او2 و قدرت عظیم کوکر ها بود:lol:
فکر کنم جای این دو گروه (رام نویس ها و کوکر ها ) عوض بشه خیلی نتایج بهتری بگیریم;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

دکتر جان روی سه مدل ایتن نصب شده؟؟؟ میشه بگین چه مدل هایی؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من وقتي حدود 1 ساعت با گوشيم حرف مي زنم،حدود12-13% از باطريم خورده ميشه، اما 10 عدد sms كه رد و بدل مي كنم (مجموعا ارسال و دريافت 20 عدد !) 20% باطريم مي پره ! جدا موضوع چيه ؟! از اول و توو تمام WM هام همين مشكل رو داشتم !كسي مي دونه مشكل چيه ؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من وقتي حدود 1 ساعت با گوشيم حرف مي زنم،حدود12-13% از باطريم خورده ميشه، اما 10 عدد sms كه رد و بدل مي كنم (مجموعا ارسال و دريافت 20 عدد !) 20% باطريم مي پره ! جدا موضوع چيه ؟! از اول و توو تمام WM هام همين مشكل رو داشتم !كسي مي دونه مشكل چيه ؟

یه نگاه به گوشی روشن و تاچ فعال و سی پی یو لود بالا موقع اس ام اس زدن بزنی میفهمی:(
وقتی در حال صحبت هستی و مکالمه طولانیه اسکرین خاموش میشه. تاچ غیر فعال میشه سی پی یو لود به نحو شدیدی کم میشه (البته نه به اندازه استند بای:D) و البته رادیو ای که مصرف خیلی خفنی نداره به کار میوفته.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
یه نگاه به گوشی روشن و تاچ فعال و سی پی یو لود بالا موقع اس ام اس زدن بزنی میفهمی:(
وقتی در حال صحبت هستی و مکالمه طولانیه اسکرین خاموش میشه. تاچ غیر فعال میشه سی پی یو لود به نحو شدیدی کم میشه (البته نه به اندازه استند بای:D) و البته رادیو ای که مصرف خیلی خفنی نداره به کار میوفته.

ممنون و 100 البته ويبره رسيدن SMS و يك SMS هم براي DELIVERY اما با وجود اين من AUDIO NOTS رو دارم كه وقت مكالمه براي MP3 كردن مكالماتم فكر كنم از CPU كار مي كشه !
نمي دونم چرا حس مي كنم ديگه اين ميزان مصرف خيلي بالاست !

فقط مي خواستم بدونم در كل اين مشكل PPC هست يا دليل ديگه اي داره !

بالا