• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
همه اینا رو بریز دور:D
منم عاشق رزیدنت اویل بودم.

فارنهایت رو که بازی کردم دیگه حوصله فکر کردن به داستان های احمقانه رزیدنت اویل رو هم ندارم:(
یا دویل نور کرای (البته 2و 3 اش افت شدیدی داشت)
حتی متال گیر (چقدر با 2 اش حال کردم!!)

آخ گفتی فارنهایت :blush::blush::blush::blush:
من دیونه این بازی هستم :lol: خداییش تا 100 سال دیگه لنگش پیدا نمیشه

راستی بچه ها کسی میدونه چرا سایت ppc warez بسته شده.از دیروز هر چی میرم توش پیغام ارور میده.بعضی وقتها هم مینویسه:کارگران مشغول کارند:eek::wacko::lol:

توی چند ماهه گذشته این برای 4 هم هست که down میشه هر دفه هم یک پیغام میده
ولی با این آدرس هم میشه رفت اونجا
http://www.ppcwarez.info/
راستش من مانوئل رو هیچ وقت بخشی از یک بازی نمیدونم ...

موقعی که توی دنیای Grim Fandango بودم توی موقعیت بدی بودم ، تمام شخصیت هارو توی ذهنم ربط میدادم به آدم های واقعی ِ اطرافم ... محیط عجیبش همیشه منو مسحور ِ خودش کرده و شاید فک میکنم خودم دارم توش بازی میکنم ... واسه همین وقتی میخوام مثالی بزنم گریم فندنگو در میره ... :(
وقتی که یک محیط ِ عجیب روی حستون اثر کنه ؛ اونم جوری که نشه بیرونش آورد خیلی بد مدل میشه ، خودتون حس میکنین دیوونه شدید ( بلا نسبت )
شاید یه روزی ماکت شهر هاشو به نمایش گذاشتم

مانوئل جان (ببخشید پارسا جان :D) معلومه که بدجوری اوضاعت خراب بوده که این قدر رفتی تو بازی هنوز هم نیومدی بیرون (هر موقع یاده اون موقع میوفتم (که همدیگر رو دیدیم به جای اینکه بگی من پارسا هستم
گفتی من مانوئل هستم !!) یادم نمیره جا خوردم !
پیش خودم گفتم عجب گیمری این دیگه انقدر آدم تو نخه یه بازی میتونه باشه ؟ دست منو هم از بغل بسته !:p
حالا فهمیدم قضیه چی بوده
----
خیلی با اون حرفت حال کردم :p ولی نمی دونم چرا؟ به دلم بد جوری چسبید :blush:

خیلی چاکریم داش

--------
یک چیزی هم که جالب بود برام تعداد گیمر ها تو این بخش زیاده که من خیلی حال کردم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اخریش dmc4 هستش که میدونم برای 360 وps3 موجوده (برای pc نمیدونم داره یا نه)خودم نسخه ی xbox360 ش رو دارم.عالیه:D

ما که از این بی حیایی ها (360) نداریم. از اول تو کار پی اس بودیم . الان هم ازمون گذشته . ولی یادمه دموهای پی اس تریش رو که میدیدم کف میکردم. کیفیتش تو ایکس باکس 360 هم همونه؟ مهمون نمیخوای بیاد دویل می کرای بازی کنه!:D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آخ گفتی فارنهایت :blush::blush::blush::blush:
من دیونه این بازی هستم :lol: خداییش تا 100 سال دیگه لنگش پیدا نمیشه

آره منم تو کفش بودم . چه فیلمنامه(بازی نامه) ای . اون اعصاب و روان رو کنترل کردن هم حال خودش رو داشت .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره منم تو کفش بودم . چه فیلمنامه(بازی نامه) ای . اون اعصاب و روان رو کنترل کردن هم حال خودش رو داشت .

میبینم که تمام دوستان اینکاره ( بازی خور ) هستند .

آب نبوده وگر نه همه شناگران خوبی هستید .

الآن توی پی سی اساسین اساسی حال میده لامذهب زده روی دست پرنس آو پرشیا ( من فکر میکردم دیگه آخره بازی ، پرنسه و هیچ وقت رو دستش نمیاد ) اما حالا این
Assassin's_Creed.jpg
زده رو دستش .

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
ما که از این بی حیایی ها (360) نداریم. از اول تو کار پی اس بودیم . الان هم ازمون گذشته . ولی یادمه دموهای پی اس تریش رو که میدیدم کف میکردم. کیفیتش تو ایکس باکس 360 هم همونه؟ مهمون نمیخوای بیاد دویل می کرای بازی کنه!:D

کیفیت تو نسخه ی 360 با ps3 برابره:)

الآن توی پی سی اساسین اساسی حال میده لامذهب زده روی دست پرنس آو پرشیا ( من فکر میکردم دیگه آخره بازی ، پرنسه و هیچ وقت رو دستش نمیاد ) اما حالا این

درسته که بلحاظ گرافیکی از pop بالاتره.ولی کلا من زیاد باهاش حال نکردم و بنظرم pop یه چیز دیگه بود.البته خیلی از دوستانم هم در فروم بازی سنتر با من هم عقیده هستند.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
کلا این دو بازی خیلی با هم فرق دارن
میشه گفت با هم مقایسه نشن بهتر هست
هر کدوم بره خودشون محشر هستن
ولی من با ass. بیشتر حال کردم (البته بره من خیلی کندهست تا اورشلیم بیشتر نرفتم تا همونجا مشکل کرک داره)
ولی یکم خسته کننده میشه بازی چون نوع کار ها همونه
از این لحاظ داستان pop بهتره به نظرم

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یه مشتری برای این htc touch dual ما پیدا کنید. تقریبا نوه. 2 روز از خریدش میگذره. با گوشی حال نکردم. اگر کسی با پاکت پیسی حال میکنه بیاد ببره.
ممنونم
http://forum.persiantools.com/t106158.html

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا یه مشتری برای این htc touch dual ما پیدا کنید. تقریبا نوه. 2 روز از خریدش میگذره. با گوشی حال نکردم. اگر کسی با پاکت پیسی حال میکنه بیاد ببره.
ممنونم
http://forum.persiantools.com/t106158.html

ای بابا؛من رو بگو اومدم که تبریک بگم:blush:
به این زودی می خوای از دنیای پی پی سی خداحافظی کنی؟همش 2 روز؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
میبینم که تمام دوستان اینکاره ( بازی خور ) هستند .

آب نبوده وگر نه همه شناگران خوبی هستید .

Assassin's_Creed.jpg
زده رو دستش .

اصولا من با پرینس آف پرشیا زیاد حال نمیکردم . هرچند 1و2 و 3 اش رو خوردم . اما کلا به نظرم ما ایرانیا تعصب بی خودی و پیش داوری در مورد این بازی داریم.

شخصیت پرنسس که مثل میمون راه میره و استیلش مثل میمونه!! از در و دیوار هم مثل میمون بالا میره و این ور و اون ور میپره. به نظرم اگه یه دم واسش میزاشتن و میبردنش سیاره میمون ها بازی جذاب تر میشد:D

اساسین کرید هم تبلیغاتش رو دیدم . نه 360 و پی اس تری دارم و نه قصد آپگرید پی سی . پس به ما نیومده. اما اگه قراره با پرینس مقایسه بشه زیاد هم علاقه ای بهش نخواهم داشت:D

اما جالبه چقدر اینکاره داریم. بادی جان شما هم:D

من تنها بازی ای که رو پی سی حال کردم (به جز کانتر که شبکه ای بود) ومپایر د مسکورید بود!! آر جی پی داستان تیم ملی:happy: تازه یه راه چیت پیدا کردم (چیت مثل اینکه هیچ جا تو نت نداره!!) آخرش اونقدر پول و قدرت اضافه آورده بودم به فکر بودم نقدش کنم:lol:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ای بابا؛من رو بگو اومدم که تبریک بگم:blush:
به این زودی می خوای از دنیای پی پی سی خداحافظی کنی؟همش 2 روز؟

ای بابا. شما فقط واسه تبریک این طرف ها میای؟ دستگاهت چطوره ؟ خودت چطوری مجتبی جان؟:D (این دفعه از قصد جاشون عوض شد:p)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ای بابا. شما فقط واسه تبریک این طرف ها میای؟ دستگاهت چطوره ؟ خودت چطوری مجتبی جان؟:D (این دفعه از قصد جاشون عوض شد:p)

سلام عماد جان،
من هر روز سر می زنم؛
اما بیشتر مواقع خواننده ام(خیلی صدام خوبه:lol:)دستگاهم هم تو کماست،هنوز خودم هیچ کاری نکردم،برخی از دوستان کابلش رو درست کردن اما من هنوز خودم وقت نکردم انجامش بدم،ضمن اینکه محسن هم داره می بردش دوبی،
راستی،کارت در رابطه با اون چیزی که از من خواسته بودی،انجام شد؟اگر انجام نشده من فایل پی دی افش رو هم پیدا کردم؛توصیه های بانک مرکزی در رابطه با مدیریت ریسک ؛اگر هنوز هم به کارت میاد بگو تا برات میل کنم؛
موفق باشی؛

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خيلي حال مي ده كلي راه برين، با اين ريش و سيبيل كلي مغازه رو دنبال گيم نورهود برايPS بگردين ! مثل بچه ها تاكيد كنين كه من همين رو مي خوام ! بعد بياين خونه، image 620 مگي رو بردارين،‌ فلش 1 گيگتون رو از كلي نقشه GPS خالي كنين ! بعد برنام و همه چيز رو رو به راه كنين ! بعد كار نكنه :lol:
بسي داداش سيا ضايع ميشود ! ما را چه مربوط :blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
@ حسین505 : من مخلصم داداش ...

----------------------

پرینس آف پرشیا 1 و 2 خوب بود ! اونم چون مثلشون نیومده بود !

یادمه من 386 داشتم و شماره 2ش 2تا فلاپی بود و روی 486 فقط میومد و من بسی ناراحت شدم ! اون موقع اول دبستان بودم :lol:

بعد که کامپیوتر رو در حد بنز مجهر کردم عین عقده ای ها اول پرینس 2 رو نصب کردم ! :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام عماد جان،
من هر روز سر می زنم؛
اما بیشتر مواقع خواننده ام(خیلی صدام خوبه:lol:)دستگاهم هم تو کماست،هنوز خودم هیچ کاری نکردم،برخی از دوستان کابلش رو درست کردن اما من هنوز خودم وقت نکردم انجامش بدم،ضمن اینکه محسن هم داره می بردش دوبی،
راستی،کارت در رابطه با اون چیزی که از من خواسته بودی،انجام شد؟اگر انجام نشده من فایل پی دی افش رو هم پیدا کردم؛توصیه های بانک مرکزی در رابطه با مدیریت ریسک ؛اگر هنوز هم به کارت میاد بگو تا برات میل کنم؛
موفق باشی؛

خوب به سلامتی پس کابلش درست شد.
اگر ببرتش دبی راهی ندارن به جز اینکه بوردش رو عوض کنن. پیشنهاد میکنم اول یه تلاشی بکن که الکی 150 تو خرج نیوفتی. در هر صورت اگر این راه هم عملی نشد هنوز همون 150 خرجت میشه!!

کارم هم درست نشد . استاد نامرد 18.5 رو بالاتر نمیبرد (شاید به این راحتی ها نمیبرد) منم دیدم سرتوش شلوغه مزاحم نشدم. نقدا همگی دست به دست هم دادن معدل من بیچاره رو پایین بکشن. اما منم در یک اقدام ضربتی چند تا اختیاری گرفتم حالشون رو بگیرم:D

راستی شما از تجارت الکترونیک پروژه ای چیزی داری که تو ایران اجرا شده باشه یا طرحی که بشه پیاده کرد(در حد طرح!!)

یه استاد داریم گیر داده پروژه باید بدین . منم تزم رو دستم باد کرده موندم و حوضم!
منم که دیدم یه دوست مدیریت بازرگانی بیشتر نداریم. دیگه دست به دامان شمائیم. هر کاری بکنی خیرش رو میبینی:happy:

خيلي حال مي ده كلي راه برين، با اين ريش و سيبيل كلي مغازه رو دنبال گيم نورهود برايPS بگردين ! مثل بچه ها تاكيد كنين كه من همين رو مي خوام ! بعد بياين خونه، image 620 مگي رو بردارين،‌ فلش 1 گيگتون رو از كلي نقشه GPS خالي كنين ! بعد برنام و همه چيز رو رو به راه كنين ! بعد كار نكنه :lol:
بسي داداش سيا ضايع ميشود ! ما را چه مربوط :blush:

خیالی نیست تو پی سی یه بار دیگه بازی کن یاد بچگی ها . چقدری این بازی حال میداد:D
اما یه راهی هست که فیلما و عکسا و آهنگا رو بر میداری و ایزو رو سبک تر میکنی هم رو دستگاههای ضعیف تر جواب میده هم جای کمتری میگیره . تو فروم برنامه هستش . یه سر بزن شاید راه داد

@ حسین505 : من مخلصم داداش ...

----------------------

پرینس آف پرشیا 1 و 2 خوب بود ! اونم چون مثلشون نیومده بود !

یادمه من 386 داشتم و شماره 2ش 2تا فلاپی بود و روی 486 فقط میومد و من بسی ناراحت شدم ! اون موقع اول دبستان بودم :lol:

بعد که کامپیوتر رو در حد بنز مجهر کردم عین عقده ای ها اول پرینس 2 رو نصب کردم ! :D

اون اولیش باحال بود. من که اون زمان dx5 داشتم کلی حال مینمودم. البته قبلش 80286 داشتم کلی مخ باباهه رو زدم تا یه 486 واسم خرید.
اما این چیزی که راجع به پرینس میگم مربوط به پرینس 1 و 2 و 3 یوبی سافت و پی اس 2 هستش. همه بازی ها سه بعدی و جدید

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
آنتن دهیش ضعیفه.و برای مکالمه خیلی مشکل دارم.

داریوش خان .
اولین پستت رو که دیدم که نوشته بودی ppc خریدی.بسی تعجب کردم.پیش خودم گفتم این همون داریوش خودمونه؟:blink:که بالا و پایین میرفتی میگفت فقط نوکیا :cool:این همون داریوشه که با مازیار بقیه ی بچه های طرفدار se کل مینداخت سر انتندهی نوکیا وهر پستش یه صفحه میشد که 6680 چنین است و چنان؟:blink::blink:
چطوری اومده سراغ ppc اونم بین این همه گوشی ppc ؟
بعد به خودم گفتم خب ادمیزاده و ..........لابد داریوش خان هم بعد کلی نوکیا عوض کردن ,چیزی دستگیرش نشده و و گمشده اش رو تو ppc پیدا کرده (مثل بنده و خیلی از بچه های اینجا)
راستش خوشحال شدم که دوباره اینجا و ppcدار دیدمت:Dولی خب پستی نزدم.منو یادت نمیاد چون ایدیم رو عوض کردم:happy:
الان میبینم که داریوش خان هنوز 2 روز نگذشته.پشیمون شده و دوباره همون بحث انتن دهی و از این چیزا رو میکنه:wacko:
.........
دوست عزیز واقعا دیگه الان بحث انتندهی گوشیها تاریخ مصرفش تموم شده. وهمه ی گوشیها تقریبا همه یکجورند .یا انتن میدند یا انتن نمیدند.تفاوت ها فاحش نیست گرچه قبلا هم نبود.(البته کلا ppcها زیاد برای استفاده بعنوان تلفن مناسب نیستند و شاید در کورس انتندهی گوشها اندکی پایین تر باشند ولی حداقل برای من یکی هرگز محسوس نبوده)
.....
واما من ضمن تبریک بشما برای ورودتون به جمع ppcدارن چند نکته رو خدمتتون عرض کنم.
اولا چرا تاچ دوال؟؟؟؟ .بشخصه معتقدم با هزینه ای که کردید انتخاب های بهتری داشتید.
ثانیا حالا که خریدید مبارکتون باشه.در حد خودش گوشیه خوبیه ولی دوستانه توصیه میکنم فکر فروشش رو از سر بدر کنید چون بد جوری تو فروش ppc ضرر هست .شاید باورتون نشه من در عرض یک هفته با تعویض دو تا ppc بیچاره شدم و نزدیک به 350 تومن ضرر دادم:eek:دوست ندارم شما هم ضرر کنی
ثالثا پیشنهاد میکنم اگه میتونید ورژن نرم افزاری رادیوی گوشیتون رو اپگرید کنید .فکر میکنم کمی از مشکل انتن دهیتون رو بتونه کم کنه.
باز هم ورود شما رو بجمع صمیمی ppcداران pt تبریک میگم.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
داریوش خان .
اولین پستت رو که دیدم که نوشته بودی ppc خریدی.بسی تعجب کردم.پیش خودم گفتم این همون داریوش خودمونه؟:blink:که بالا و پایین میرفتی میگفت فقط نوکیا :cool:این همون داریوشه که با مازیار بقیه ی بچه های طرفدار se کل مینداخت سر انتندهی نوکیا وهر پستش یه صفحه میشد که 6680 چنین است و چنان؟:blink::blink:
چطوری اومده سراغ ppc اونم بین این همه گوشی ppc ؟
بعد به خودم گفتم خب ادمیزاده و ..........لابد داریوش خان هم بعد کلی نوکیا عوض کردن ,چیزی دستگیرش نشده و و گمشده اش رو تو ppc پیدا کرده (مثل بنده و خیلی از بچه های اینجا)
راستش خوشحال شدم که دوباره اینجا و ppcدار دیدمت:Dولی خب پستی نزدم.منو یادت نمیاد چون ایدیم رو عوض کردم:happy:
الان میبینم که داریوش خان هنوز 2 روز نگذشته.پشیمون شده و دوباره همون بحث انتن دهی و از این چیزا رو میکنه:wacko:
.........
دوست عزیز واقعا دیگه الان بحث انتندهی گوشیها تاریخ مصرفش تموم شده. وهمه ی گوشیها تقریبا همه یکجورند .یا انتن میدند یا انتن نمیدند.تفاوت ها فاحش نیست گرچه قبلا هم نبود.
.....
واما من ضمن تبریک بشما برای ورودتون به جمع ppcدارن چند نکته رو خدمتتون عرض کنم.
اولا چرا تاچ دوال؟؟؟؟ .بشخصه معتقدم با هزینه ای که کردید انتخاب های بهتری داشتید.
ثانیا حالا که خریدید مبارکتون باشه.در حد خودش گوشیه خوبیه ولی دوستانه توصیه میکنم فکر فروشش رو از سر بدر کنید چون بد جوری تو فروش ppc ضرر هست .شاید باورتون نشه من در عرض یک هفته با تعویض دو تا ppc بیچاره شدم و نزدیک به 350 تومن ضرر دادم:eek:دوست ندارم شما هم ضرر کنی
ثالثا پیشنهاد میکنم اگه میتونید ورژن نرم افزاری رادیوی گوشیتون رو اپگرید کنید .فکر میکنم کمی از مشکل انتن دهیتون رو بتونه کم کنه.
باز هم ورود شما رو بجمع صمیمی ppcداران pt تبریک میگم.

متاسفانه 2 تا چیز حسابی خورد توی ذوقم. از قبل میدونستم کیفیت پخش موزیک هدفن و بلندگو و عکس و باید خیلی پایینتر باشه اونم من که N73 داشتم. ولی واقعا پخش فیلمش خوب نیست.
بعد اینکه متاسفانه بحث آنتن دهی تاریخ مصرفش تموم نشده. منم هم امیدوارم که تموم بشه. ولی الان این فقط با خط دولتی خوب کار میکنه و با خط ایرانسل هیچ مکالمه بدون قطع و وصل صدا نتونستم داشته باشم و متاسفانه الان همه زنگها و اس ام اس هام میره به خط ایرانسل. ضمن اینکه ظاهرا ایرنترنت ایرانسل روی این گوشی کار نمیکنه برای همین دیگه مجبورم با ضرر هم که شده بفروشمش و گرنه چیزهای خوبی هم داره که قابل تامله ولی واقعا مکالمه چیزی نیست که به راحتی بتونم ازش بگذرم. متاسفانه هنوز اون بحث قدیمیه آنتن دهی وجود داره. دیگه نوکیا ندارم که از بقیه گوشیها بد بگم و از گوشی خودم تعریف کنم! اگر اینطور نبود منم الان ضرر فروش این گوشی نمیرفت تو پاچم.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
متاسفانه 2 تا چیز حسابی خورد توی ذوقم. از قبل میدونستم کیفیت پخش موزیک هدفن و بلندگو و عکس و باید خیلی پایینتر باشه اونم من که N73 داشتم. ولی واقعا پخش فیلمش خوب نیست.
بعد اینکه متاسفانه بحث آنتن دهی تاریخ مصرفش تموم نشده. منم هم امیدوارم که تموم بشه. ولی الان این فقط با خط دولتی خوب کار میکنه و با خط ایرانسل هیچ مکالمه بدون قطع و وصل صدا نتونستم داشته باشم و متاسفانه الان همه زنگها و اس ام اس هام میره به خط ایرانسل. ضمن اینکه ظاهرا ایرنترنت ایرانسل روی این گوشی کار نمیکنه برای همین دیگه مجبورم با ضرر هم که شده بفروشمش و گرنه چیزهای خوبی هم داره که قابل تامله ولی واقعا مکالمه چیزی نیست که به راحتی بتونم ازش بگذرم. متاسفانه هنوز اون بحث قدیمیه آنتن دهی وجود داره. دیگه نوکیا ندارم که از بقیه گوشیها بد بگم و از گوشی خودم تعریف کنم! اگر اینطور نبود منم الان ضرر فروش این گوشی نمیرفت تو پاچم.
مسلما بیشتر ppcها و البته نه همشون ,در مقابل گوشیهای جدید دوربین دار نوکیا و سونی ,و گوشیهای این دو برند که برای موزیک ساخته شده اند, بلحاظ پخش موزیک و دوربین کم میارند.خب این موضوع رو خودت هم میدونستی:cool:چون ppcها بیشتر برای بیزنس هستش تا یک موزیک پلیر یا دوربین عکاسی.البته با برنامه های خاصی میشه این دو رو تا حدی بهبود بخشید ولی در انتها مسلما رضایت کامل بدست نخواهد اومد:lol:برای پخش فیلم شما یهcoreplayer نصب کن . تو دیدن فرمتهای ویدئویی کوچک ترین مشکلی نخواهید داشت.
در مورد انتن دهی قبلا هم گفته ام منم با ایرانسل در تهران با ppcام همین مشکل رو داشتم.فکر میکنم کلا نمیشه روی ایرانسل زیاد حساب کرد:happy:وایرانسل نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش انتندهی باشه.
بازم میگم فروم xda-developers رو یه نگاهی بنداز .احتمالا اپگریدی برای بالا بردن ورژن رادیوی گوشیت موجود باشه:)

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب کماکان بحث بازی ها هم که داغه! برای اینکه کم نیارم هم باید بگم کل هم میندازیم دوستان هر بازی که بگید تمامی بازی های گفته شده رو هم بازی کردم! LOL
بازی های خوبی هم که بازی کردم و حافظه ام یاری میکنه:
Star Craft
Devil May Cry
call of duty +multiplayer
SNK VS CAPcom
Prince Of Persia
Marvel Alliance
warcraft+WOW
syberia
guitar hero
tekken
assassin's creed
king of fighter
tap a jam
zuma
pacman
riveride
:lol:
........

خلاصه هر genre که بگید :cool: ولی بازی که هنوز باهاش حال میکنم starcraft هست که ورژن 2 رو همه رو دق مرگ کردن تا release کنن!

اصولا من با پرینس آف پرشیا زیاد حال نمیکردم . هرچند 1و2 و 3 اش رو خوردم . اما کلا به نظرم ما ایرانیا تعصب بی خودی و پیش داوری در مورد این بازی داریم.

شخصیت پرنسس که مثل میمون راه میره و استیلش مثل میمونه!! از در و دیوار هم مثل میمون بالا میره و این ور و اون ور میپره. به نظرم اگه یه دم واسش میزاشتن و میبردنش سیاره میمون ها بازی جذاب تر میشد:D

اساسین کرید هم تبلیغاتش رو دیدم . نه 360 و پی اس تری دارم و نه قصد آپگرید پی سی . پس به ما نیومده. اما اگه قراره با پرینس مقایسه بشه زیاد هم علاقه ای بهش نخواهم داشت:D

اما جالبه چقدر اینکاره داریم. بادی جان شما هم:D

من تنها بازی ای که رو پی سی حال کردم (به جز کانتر که شبکه ای بود) ومپایر د مسکورید بود!! آر جی پی داستان تیم ملی:happy: تازه یه راه چیت پیدا کردم (چیت مثل اینکه هیچ جا تو نت نداره!!) آخرش اونقدر پول و قدرت اضافه آورده بودم به فکر بودم نقدش کنم:lol:
وسین جان این حرفا چیه آخه charecter setting و concept بازی یکی از زیبا ترین کارها بوده و هیچگونه تعصبی در کار نبوده چون ارتباطی با تعصب ایرانی ها نداره !
من به طرز مخوفی تمام ART Gallery بازی رو کشیدم بیرون واقعا حال کردم از همه لحاظ و جالب اینجا بود که با اینکه در اصل بازی هیچ ربطی به ایرانی ها نداره ولی سازندگان خیلی concept پرشیا رو خوب در آوردن در حد خودشون و بیشتر جالب اینکه بیشتر سلاح ها اسامی ایرانی داشتن!

:lol: و اون راه رفتن و استایل و حرکات comboo های بسیار خوبی برای چه سازندگان و چه بازی کننده ها محسوب میشه!

بالا