من بالاخره یک htc dual touch خریدم.
هنوز بهش عادت نکردم ولی کلا جالبه. فقط از ظهر نتونستم اینترنت ایرانسلش رو وصل کنم. کسی میدونه باید چه کرد؟
مبارک داریوش جان
http://www.forum.persiantools.com/t89445.html
من بالاخره یک htc dual touch خریدم.
هنوز بهش عادت نکردم ولی کلا جالبه. فقط از ظهر نتونستم اینترنت ایرانسلش رو وصل کنم. کسی میدونه باید چه کرد؟
همه اینا رو بریز دور
منم عاشق رزیدنت اویل بودم.
فارنهایت رو که بازی کردم دیگه حوصله فکر کردن به داستان های احمقانه رزیدنت اویل رو هم ندارم
یا دویل نور کرای (البته 2و 3 اش افت شدیدی داشت)
حتی متال گیر (چقدر با 2 اش حال کردم!!)
راستی بچه ها کسی میدونه چرا سایت ppc warez بسته شده.از دیروز هر چی میرم توش پیغام ارور میده.بعضی وقتها هم مینویسه:کارگران مشغول کارند:wacko::lol:
راستش من مانوئل رو هیچ وقت بخشی از یک بازی نمیدونم ...
موقعی که توی دنیای Grim Fandango بودم توی موقعیت بدی بودم ، تمام شخصیت هارو توی ذهنم ربط میدادم به آدم های واقعی ِ اطرافم ... محیط عجیبش همیشه منو مسحور ِ خودش کرده و شاید فک میکنم خودم دارم توش بازی میکنم ... واسه همین وقتی میخوام مثالی بزنم گریم فندنگو در میره ...
وقتی که یک محیط ِ عجیب روی حستون اثر کنه ؛ اونم جوری که نشه بیرونش آورد خیلی بد مدل میشه ، خودتون حس میکنین دیوونه شدید ( بلا نسبت )
شاید یه روزی ماکت شهر هاشو به نمایش گذاشتم
اخریش dmc4 هستش که میدونم برای 360 وps3 موجوده (برای pc نمیدونم داره یا نه)خودم نسخه ی xbox360 ش رو دارم.عالیه
آخ گفتی فارنهایت :blush::blush::blush::blush:
من دیونه این بازی هستم :lol: خداییش تا 100 سال دیگه لنگش پیدا نمیشه
آره منم تو کفش بودم . چه فیلمنامه(بازی نامه) ای . اون اعصاب و روان رو کنترل کردن هم حال خودش رو داشت .
ما که از این بی حیایی ها (360) نداریم. از اول تو کار پی اس بودیم . الان هم ازمون گذشته . ولی یادمه دموهای پی اس تریش رو که میدیدم کف میکردم. کیفیتش تو ایکس باکس 360 هم همونه؟ مهمون نمیخوای بیاد دویل می کرای بازی کنه!
الآن توی پی سی اساسین اساسی حال میده لامذهب زده روی دست پرنس آو پرشیا ( من فکر میکردم دیگه آخره بازی ، پرنسه و هیچ وقت رو دستش نمیاد ) اما حالا این
آقا یه مشتری برای این htc touch dual ما پیدا کنید. تقریبا نوه. 2 روز از خریدش میگذره. با گوشی حال نکردم. اگر کسی با پاکت پیسی حال میکنه بیاد ببره.
ممنونم
http://forum.persiantools.com/t106158.html
میبینم که تمام دوستان اینکاره ( بازی خور ) هستند .
آب نبوده وگر نه همه شناگران خوبی هستید .
الآن توی پی سی اساسین اساسی حال میده لامذهب زده روی دست پرنس آو پرشیا ( من فکر میکردم دیگه آخره بازی ، پرنسه و هیچ وقت رو دستش نمیاد ) اما حالا اینزده رو دستش .
ای بابا؛من رو بگو اومدم که تبریک بگم:blush:
به این زودی می خوای از دنیای پی پی سی خداحافظی کنی؟همش 2 روز؟
ای بابا. شما فقط واسه تبریک این طرف ها میای؟ دستگاهت چطوره ؟ خودت چطوری مجتبی جان؟ (این دفعه از قصد جاشون عوض شد)
سلام عماد جان،
من هر روز سر می زنم؛
اما بیشتر مواقع خواننده ام(خیلی صدام خوبه:lolدستگاهم هم تو کماست،هنوز خودم هیچ کاری نکردم،برخی از دوستان کابلش رو درست کردن اما من هنوز خودم وقت نکردم انجامش بدم،ضمن اینکه محسن هم داره می بردش دوبی،
راستی،کارت در رابطه با اون چیزی که از من خواسته بودی،انجام شد؟اگر انجام نشده من فایل پی دی افش رو هم پیدا کردم؛توصیه های بانک مرکزی در رابطه با مدیریت ریسک ؛اگر هنوز هم به کارت میاد بگو تا برات میل کنم؛
موفق باشی؛
خيلي حال مي ده كلي راه برين، با اين ريش و سيبيل كلي مغازه رو دنبال گيم نورهود برايPS بگردين ! مثل بچه ها تاكيد كنين كه من همين رو مي خوام ! بعد بياين خونه، image 620 مگي رو بردارين، فلش 1 گيگتون رو از كلي نقشه GPS خالي كنين ! بعد برنام و همه چيز رو رو به راه كنين ! بعد كار نكنه :lol:
بسي داداش سيا ضايع ميشود ! ما را چه مربوط :blush:
@ حسین505 : من مخلصم داداش ...
----------------------
پرینس آف پرشیا 1 و 2 خوب بود ! اونم چون مثلشون نیومده بود !
یادمه من 386 داشتم و شماره 2ش 2تا فلاپی بود و روی 486 فقط میومد و من بسی ناراحت شدم ! اون موقع اول دبستان بودم :lol:
بعد که کامپیوتر رو در حد بنز مجهر کردم عین عقده ای ها اول پرینس 2 رو نصب کردم !
ای بابا؛من رو بگو اومدم که تبریک بگم:blush:
به این زودی می خوای از دنیای پی پی سی خداحافظی کنی؟همش 2 روز؟
آنتن دهیش ضعیفه.و برای مکالمه خیلی مشکل دارم.
داریوش خان .
اولین پستت رو که دیدم که نوشته بودی ppc خریدی.بسی تعجب کردم.پیش خودم گفتم این همون داریوش خودمونه؟:blink:که بالا و پایین میرفتی میگفت فقط نوکیا این همون داریوشه که با مازیار بقیه ی بچه های طرفدار se کل مینداخت سر انتندهی نوکیا وهر پستش یه صفحه میشد که 6680 چنین است و چنان؟:blink::blink:
چطوری اومده سراغ ppc اونم بین این همه گوشی ppc ؟
بعد به خودم گفتم خب ادمیزاده و ..........لابد داریوش خان هم بعد کلی نوکیا عوض کردن ,چیزی دستگیرش نشده و و گمشده اش رو تو ppc پیدا کرده (مثل بنده و خیلی از بچه های اینجا)
راستش خوشحال شدم که دوباره اینجا و ppcدار دیدمتولی خب پستی نزدم.منو یادت نمیاد چون ایدیم رو عوض کردم:happy:
الان میبینم که داریوش خان هنوز 2 روز نگذشته.پشیمون شده و دوباره همون بحث انتن دهی و از این چیزا رو میکنه:wacko:
.........
دوست عزیز واقعا دیگه الان بحث انتندهی گوشیها تاریخ مصرفش تموم شده. وهمه ی گوشیها تقریبا همه یکجورند .یا انتن میدند یا انتن نمیدند.تفاوت ها فاحش نیست گرچه قبلا هم نبود.
.....
واما من ضمن تبریک بشما برای ورودتون به جمع ppcدارن چند نکته رو خدمتتون عرض کنم.
اولا چرا تاچ دوال؟؟؟؟ .بشخصه معتقدم با هزینه ای که کردید انتخاب های بهتری داشتید.
ثانیا حالا که خریدید مبارکتون باشه.در حد خودش گوشیه خوبیه ولی دوستانه توصیه میکنم فکر فروشش رو از سر بدر کنید چون بد جوری تو فروش ppc ضرر هست .شاید باورتون نشه من در عرض یک هفته با تعویض دو تا ppc بیچاره شدم و نزدیک به 350 تومن ضرر دادمدوست ندارم شما هم ضرر کنی
ثالثا پیشنهاد میکنم اگه میتونید ورژن نرم افزاری رادیوی گوشیتون رو اپگرید کنید .فکر میکنم کمی از مشکل انتن دهیتون رو بتونه کم کنه.
باز هم ورود شما رو بجمع صمیمی ppcداران pt تبریک میگم.
مسلما بیشتر ppcها و البته نه همشون ,در مقابل گوشیهای جدید دوربین دار نوکیا و سونی ,و گوشیهای این دو برند که برای موزیک ساخته شده اند, بلحاظ پخش موزیک و دوربین کم میارند.خب این موضوع رو خودت هم میدونستیچون ppcها بیشتر برای بیزنس هستش تا یک موزیک پلیر یا دوربین عکاسی.البته با برنامه های خاصی میشه این دو رو تا حدی بهبود بخشید ولی در انتها مسلما رضایت کامل بدست نخواهد اومد:lol:برای پخش فیلم شما یهcoreplayer نصب کن . تو دیدن فرمتهای ویدئویی کوچک ترین مشکلی نخواهید داشت.متاسفانه 2 تا چیز حسابی خورد توی ذوقم. از قبل میدونستم کیفیت پخش موزیک هدفن و بلندگو و عکس و باید خیلی پایینتر باشه اونم من که N73 داشتم. ولی واقعا پخش فیلمش خوب نیست.
بعد اینکه متاسفانه بحث آنتن دهی تاریخ مصرفش تموم نشده. منم هم امیدوارم که تموم بشه. ولی الان این فقط با خط دولتی خوب کار میکنه و با خط ایرانسل هیچ مکالمه بدون قطع و وصل صدا نتونستم داشته باشم و متاسفانه الان همه زنگها و اس ام اس هام میره به خط ایرانسل. ضمن اینکه ظاهرا ایرنترنت ایرانسل روی این گوشی کار نمیکنه برای همین دیگه مجبورم با ضرر هم که شده بفروشمش و گرنه چیزهای خوبی هم داره که قابل تامله ولی واقعا مکالمه چیزی نیست که به راحتی بتونم ازش بگذرم. متاسفانه هنوز اون بحث قدیمیه آنتن دهی وجود داره. دیگه نوکیا ندارم که از بقیه گوشیها بد بگم و از گوشی خودم تعریف کنم! اگر اینطور نبود منم الان ضرر فروش این گوشی نمیرفت تو پاچم.
وسین جان این حرفا چیه آخه charecter setting و concept بازی یکی از زیبا ترین کارها بوده و هیچگونه تعصبی در کار نبوده چون ارتباطی با تعصب ایرانی ها نداره !اصولا من با پرینس آف پرشیا زیاد حال نمیکردم . هرچند 1و2 و 3 اش رو خوردم . اما کلا به نظرم ما ایرانیا تعصب بی خودی و پیش داوری در مورد این بازی داریم.
شخصیت پرنسس که مثل میمون راه میره و استیلش مثل میمونه!! از در و دیوار هم مثل میمون بالا میره و این ور و اون ور میپره. به نظرم اگه یه دم واسش میزاشتن و میبردنش سیاره میمون ها بازی جذاب تر میشد
اساسین کرید هم تبلیغاتش رو دیدم . نه 360 و پی اس تری دارم و نه قصد آپگرید پی سی . پس به ما نیومده. اما اگه قراره با پرینس مقایسه بشه زیاد هم علاقه ای بهش نخواهم داشت
اما جالبه چقدر اینکاره داریم. بادی جان شما هم
من تنها بازی ای که رو پی سی حال کردم (به جز کانتر که شبکه ای بود) ومپایر د مسکورید بود!! آر جی پی داستان تیم ملی:happy: تازه یه راه چیت پیدا کردم (چیت مثل اینکه هیچ جا تو نت نداره!!) آخرش اونقدر پول و قدرت اضافه آورده بودم به فکر بودم نقدش کنم:lol: