• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی.
خوبین . خوشین ؟ سلامتین؟ اینجا که باز خوابیده . جدی جدی یه فکری بکنین . منم خسته شدم:D

--------------------

راستی چند تا خبر بی ربط و جالب از منبع کاملا موثق

1- منتظر دو استعفا در دولت معظم باشید. 1- وزیر اقتصاد 2- رئیس بانک مرکزی
2- حداقل تورم امسال 20% (ّبی برو برگرد ) که اگر طبق روند های گذشته عمل بشه و جراحی های اقتصادی هم بکار نیاد 30 درصد پیش بینی میشه
3- دعا کنین جراحی های اقتصادی که رئیس جمهور محبوب حسین به سرش زده اتفاق نیوفته . ما که از جزئیاتش با خبر شدیم اول از خنده دلدرد گرفتیم. بعدش از گریه چشم درد! خدا میدونه تو این 1 سال چه تــــری میشه به این مملکت زد که تا 2500 سال آینده هم نشه پاکش کرد:lol::(.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام به همگی.
خوبین . خوشین ؟ سلامتین؟ اینجا که باز خوابیده . جدی جدی یه فکری بکنین . منم خسته شدم:D

--------------------

2- حداقل تورم امسال 20% (ّبی برو برگرد ) که اگر طبق روند های گذشته عمل بشه و جراحی های اقتصادی هم بکار نیاد 30 درصد پیش بینی میشه
3- دعا کنین جراحی های اقتصادی که رئیس جمهور محبوب حسین به سرش زده اتفاق نیوفته . ما که از جزئیاتش با خبر شدیم اول از خنده دلدرد گرفتیم. بعدش از گریه چشم درد! خدا میدونه تو این 1 سال چه تــــری میشه به این مملکت زد که تا 2500 سال آینده هم نشه پاکش کرد:lol::(.
آره ، الهام به روز قبول کرد بالاخره ...

اما این مشکلات با این کارا حل نمیشه !

اگه توی اطرافیان کارمند دولت داشته باشید میدونید این آقاهه چه تز هایی داده !!! قربون ِ IQ !

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همگی.

--------------------

سلام عماد جان،
این حرفا رو اینجا نگو که من می رم برای تفسیر و اونوقت دیگه نمی شه منو از منبر آورد پایین،
در رابطه با وزیر اقتصاد که حرفش زیاد بوده،اما رئیس بانک مرکزی چرا ؟چون رئیس بانک مرکزی پیشنهاد وزیر بوده و البته مظاهری هم زمانی که بهش گفتن؛شرط و شروطی گذاشته؛یکی از اونها تحولات در مدیریت ارشد بانک مرکزی و جذب نیروها و مدیران از بانکهای مختلف بوده؛مثلا" جناب راعی قبلا" مدیر عامل بانک تجارت بوده اما یک ماه و نیم بعد به عنوان معاون بانک مرکزی انتخاب می شه تا جایی که وزیر گفته که من فکر نمی کردم ظرف یک ماه و نیم دوبار در مراسم تودیع راعی شرکت کنم؛
من متنی در رابطه با عملکرد طهماسب مظاهری نوشتم،در اونجا گفتم،عملکرد مظاهری بسیار عالی بوده و از نظر من بدون نقص؛اخیرا" ایشان اعلام کرده اند که نرخ سود تسهیلات باید افزایش یابد؛و این بدلیل مشورت گرفتن ایشان از اساتید اقتصا بوده است؛در آن جلسه برخی اساتید حتی نرخ 36 درصد معادل 3 درصد بازار را پیشنهاد داده بودند؛اما رئیس جمهور محبوب همجنان دوست دارند به یکه تازی ادامه دهند؛
البته بنده حرفهایی مبنی بر استعفا وزیر کشور هم شنیدم؛که البته قرار هست به عنوان رئیس دانشگاه علامه منصوب بشن:blink::hmm:
اما یه نکته هم از دانشگاه بگم؛همگی اساتید اعتقاد دارند که امسال وضعیت وخیمی را در پیش رو داریم؛ای کاش سال 87 آغاز نمی شد و .... اما صحبتهای استاد مدیریت استراتژیک ما از همه دردناکتر بود؛
امیدوارم که این حرفها همش در حد حرف باقی مانده و پیش بینی ها غلط از آب در بیاید؛
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه ها یا من از مرحله خیلی پرت ام یا اینکه خبر های عماد قدیمی ست:
وزیر ها هر دو کنار رفته اند ، پورمحمدی که از چینندگان کابینه اولیه ، که تا امروز 9 تغییر در خودش دیده بوده ، به معاونت اولی خواهد رسید ، و معاون اول کنونی به پست وزیر اقتصاد نقل مکان خواهد کرد. این خبر روز 5 شنبه اعتماد ملی بود.

در مورد گمانه زنی ها ، فکر می کنم ، نتیجه چندان تفاوتی نمی کند ، بلکه پیام این تحولات ست که می بایست به آن توجه کرد.

طرح احمدی نژاد گرچه که هنوز جزییات زیادی ازش به بیرون درز نکرده است ، ولی دو کار مهم می کند ، اول اینکه شاه کارت مخالفان دولت و رییس جمهور محبوب حسین را از دستشان خارج خواهد کرد ، چون ایده ایشان مبنی بر تقسیم مستقیم پول نفت را از ایشان دزدیده و حتی قبل از فرا رسیدن انتخابات ریاست جمهوری ، احتمالا عملیاتی خواهد کرد. در این صورت ، از کروبی تا نوری (وزیر خاتمی ) را جارو خواهند کرد به گوشه اتاق قدرت. از سوی دیگر ، عواقب اجتماعی این طرح ، قطع نظر از مسایل اقتصادی ش ، بسیار بسیار وسیع خواهد بود ، اگر طرح 6 ماه دوام بیاورد ، مانند طرح بنزین سهمیه ای ، به عنوان یک عادت پذیرفته خواهد شد. برای اقشار شهری ، این پول که تا قبل از این بخش قابل توجهی ش به صورت خدمات نسبتاً رایگان در اختیارشان قرار می گرفت ، مفت هم گران ست ، چون مجبورند یک چیزی بگذارند رویش تا تورم واکنشی که ایجاد می کند را جبران کرده و دوباره از دولتی که حالا خزانه اش برای تامین سازمان های وابسته اش خالی ست ، خدمات بخرند. این خشم این بخش از اجتماع را از تحولات بیشتر خواهد کرد ، گرچه ، همان طور که گفتم ، با خروج عملی مخالفان دولت از کورس رقابت ( به دلیل اینکه تنها ایده انتخابی شان را 50هزار تومان معروف گذاشتند و از توسعه سیاسی غافل شده اند ) نباید نگران اقدامات غیر قهر آمیز این قشر باشند . اما برای روستاییان که از این پول بیش از 3 دهه ست که محرومیت کامل داشته ند، بسیار مفید و موثر واقع خواهد شد ، روستایی به مدیر بانک و مسئول بیمه و کنتور خوان برق و هزار کوفت و زهرمار خدماتی دیگر اصلا نیازی حس نمی کند ، پس از بیکاری شان هم ناراحت نخواهد شد ، برعکس ، دلش به پولی خوش خواهد شد که تا قبل از این اصلا داشتنش را به خواب هم نمی دید. در صورت استمرار طرح ، این بخش ، مهم تر از حق هسته ای ، این پول را حق مسلم خود خواهند دانست. از سوی دیگر ، استمرار طرح ، اقشار شهری را به سوی گزینه های نه لزوما مسالمت آمیز سوق خواهد داد ، چون ریسک پذیری درگیر شدن با حاکمیت ، بیشتر از هزینه های کمرشکن زندگی شهری ایران امروز نخواهد بود.
همه این ها را که کنار هم می چینم ، آینده ای بسیار پرتحول را در فراروی می توان دید ، اما این تحولات لزوما مسالمت آمیز و لزوما در کنترل کاست قدرت نخواهد بود ، ولی به وضوح ، آنها را برای مردم ایران خوش شگون ارزیابی می کنم.
شاد باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به به . مجتبی جان پایه ی همیشگی مباحث اقتصادی . آقا بیا یه شرکت بزنیم بریم تو کار مشاوره اقتصاد و مالی . من بیشتر مالی تو اقتصادی:D کارمون میگیره ها:happy:

پارسا و دکتر جان : والا بنده 5 شنبه تهران نبودم از دنیا به دور بودم . این خبر هم پنج شنبه 8 صبح 100% تایید شد(امیدوارم الهام زودتر وزیر اقتصاد رو خبر نداده باشه:D)

اما اصل ماجرا:

خبر بنده یه بخشش قدیمی داشت . اما مطمئنا شما و هیچ کدوم از دوستان خبر استعفای رئیس بانک مرکزی رو نشنیده بودید. متاسفانه اونقدر قضیه بیخ داره که بنده هم به خاطر مسائلی که ممکنه برای منبعش پیش بیاد نمیتونم وارد جزئیات بشم . اما خودتون میتونین حدث بزنین که علت استعفا چیه !! حالا شاید به خاطر اینکه وضعیت زیاد بیخ پیدا نکنه یک ماهی هم رئیس بانک مرکزی باقی بمونه اما از پایه و بنیان بزودی برداشته خواهد شد (با تمامی معاونین و ...)

اصلا ماجرا از کجا شروع شد؟

همونجور که اطلاع دارین رقم بودجه دولت محترم امسال هم به صورت کیلویی تعیین شد و دولت بر خلاف سیاست انقباضی ای که باید در پیش بگیره باز هم دم از توسعه و سازندگی و سفر های استانی و ... میزنه (که حقیقتا این سیاست به حدی احمقانه است که حتی در روزنامه ها هم دیگه دلیل منطقی براش نمیارن و فقط به مسخره از اون نام می برن!!) رقم بودجه حدود 58 میلیارده که با توجه به سفر های استانی کم خرج!! رئیس جمهور که حدود 3-4 میلیارد هر سال میشه حدود 61-2 میلیارد به طور کل دولت امسال خرج خواهد کرد. این پول به کجا اضافه میشه؟ به نقدینگی جامعه و در نتیجه با فرمولی بسیار ساده که در حد اقتصاد کلان ترم 2 دانشگاهه (اونم برای صنایع!!) اگر همه بخش های دولت به طور کامل با هم همکاری کنن و بخش خصوصی هم همکاری کنه . مسائل سیاسی اقتصادی دیگه ای بوجود نیاد ! منطقه دچار تنش نشه ! دولت به قولش عمل کنه و بیشتر از بودچه و سفر های استانی خرج نکنه و بعضی ها هم چیزای اضافی نخورند!! میشه 20% ناقابل!!!
این 20% ناقابل غیر قابل کاهش ! غیر قابل دستکاری و غیر قابل چانه زنیه و به زور چوب و باتوم و تعزیرات و سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و ... پایین نمیاد . یعنی این 20% رو چشم بسته قبول کنین. هر چند که سیاست دولت نشون داده که معمولا از این حداقل 50 تا 100 درصد تورم واقعی (ّبه خاطر مسائل سیاسی ! سیاست های غلط و رعایت نکردن حریم بودجه ) بیشتر بوده.

اما مشکل اصلی کجاست: رئیس جمهور محبوب حسین(کپی رایت دکتر) به مردم طبق معمول قول داده که تورم رو کنترل کنه ! و وقتی بهش اطلاع دادن که اینجور میشه گفته شما غلط کردین . تورم باید 1 رقمی بشه . حالا یه سری دکترای اقتصاد و مشاور های اقتصادی هی زدن تو سرشون که بابا جون کاری از دست ما بر نمیاد . بترکونیم میشه 20% اونم با اما و اگر . چی چی داری میگه یک رقمی! اونم برگشته گفته شما بلد نیستین . بزارین من خودم جراحی اقتصادی میکنم که حظ کنین برین تو کتابای اقتصادی هم بنویسین طرح فلان رئیس جمهور!! تز های ایشون رو هم که همه در تمامی رشته ها دیده اند و دیگه جای بحث نداره!!

جالب اینجاست که هیچ کدوم از تز های ایشون سر سوزنی کاری با نقدینگی نداشته . البته به جز یکی از تزها که به زودی به اجرا گذاشته میشه . اونم محدودیت برداشت بیش از 5 میلیون تومان در روز از یک حساب !!(که البته فکر کردن با این کار نقدینگی رو کنترل میکنن !!!)

خیلی دوست دارم تز ها رو کامل شرح بدم . شاید یه قسمت هاییش رو بدونین . دوستان بیان بگن چی میدونن من اصلاح کنم :D اینجا محیط عمومیه و دولت ما دوست داره هر چی که مربوط بهش میشه سیاسی جلوه بده!!

البته یکی دوتاشون خیلی درز کردن . از جمله اینکه بانک ها به دو دسته تقسیم خواهند شد: بانک های قرض الحسنه (با سود بانکی 0 برای وام دادن و گرفتن مشابه صدر اسلام) و بانک های سرمایه گذاری با سود بانکی نامعلوم (که وام به کارخانجات میدن و روش اینطوریه که مثلا ایران خودرو وام میخواد اعلام میکنه بانک ها تو روزنامه پذیره نویسی میکنن شما به ایران خودرو بخشی از وام رو قرض میدین اما ایران خودرو هیچ درصدی رو تضمین نمیکنه و حتی اگه ضرر کرد از پولتون کم میکنه!!!) که با این تصمیم به علاوه محدودیت 5 میلیون تومانی اگر اجرا بشه سال دیگه باید بیخیال بازار پول به کلی و بالتبع بازار سرمایه بشیم و البته تورم بیش از 100 درصد در زمین خانه و طلا رو انتظار داشته باشیم.

دو تای دیگه رو هم برم یه سرچی بکنم ببینم تا چه حدی میتونم بگم .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
میبینم که باز بحث سیاسی شد :)

خدا آخر و عاقبت همه رو ختم به خیر کنه:rolleyes:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببخشید که میپرم وسط حرفهاتون، مرسی بابت تشکرهاتون در فروم رسکو.
مثل اینکه در ساخت کیبورد فارسی به مشکل برخورده اند. گفته نمیتونیم علانتهای فارسی و لاتین رو همزمان ببینیم! کسی میدونه مشکل از کجاست؟ اینا فارسی ساز دارن؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید که میپرم وسط حرفهاتون، مرسی بابت تشکرهاتون در فروم رسکو.
مثل اینکه در ساخت کیبورد فارسی به مشکل برخورده اند. گفته نمیتونیم علانتهای فارسی و لاتین رو همزمان ببینیم! کسی میدونه مشکل از کجاست؟ اینا فارسی ساز دارن؟
اینا یه روزبه قلی زاده کم دارن

justp990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهربونا سلام.
قبل از هرچیز از همه کاربران و مدیران و همه و همه برای این نوشته کم ربطم عذرخواهی میکنم اونم هزارتا!
گوگل ارت نام خلیج فارس رو به خلیج عربی تبدیل کرده! یه رای گیری آنلاین هست در اعتراض به این قضیه ، اگه آمار اعتراضات به یه میلیون برسه ، گوگل ارث قول داده که نامشو به خلیج فارس برمیگردونه.
من دیشب که اعتراضنامه رو امضا کردم آمارصدوخورده ای هزار اعتراض بود.
از همه اونایی که دوست ندارن نام خلیج فارس عوض بشه میخوام که هم خودشون رای بدن و هم از طریق اس ام اس و آف گذاشتن برای همدیگه و لینک رو توی امضا قراردادن همه رو خبر کنن.
بازم از اینکه این پست بی ربط رو اینجا گذاشتم عذرمیخوام.

http://www.petitiononline.com/sos02082/petition.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
این پست در ترد معرفی نرم افزار زده شده بود،که به علت مغایرت با قوانین به نویسنده پست اخطار داده شد؛اما بدلیل اهمیت موضوع از جهات دیگر،به اینجا انتقال داده شد؛

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مهربونا سلام.
قبل از هرچیز از همه کاربران و مدیران و همه و همه برای این نوشته کم ربطم عذرخواهی میکنم اونم هزارتا!
گوگل ارت نام خلیج فارس رو به خلیج عربی تبدیل کرده! یه رای گیری آنلاین هست در اعتراض به این قضیه ، اگه آمار اعتراضات به یه میلیون برسه ، گوگل ارث قول داده که نامشو به خلیج فارس برمیگردونه.
من دیشب که اعتراضنامه رو امضا کردم آمارصدوخورده ای هزار اعتراض بود.
از همه اونایی که دوست ندارن نام خلیج فارس عوض بشه میخوام که هم خودشون رای بدن و هم از طریق اس ام اس و آف گذاشتن برای همدیگه و لینک رو توی امضا قراردادن همه رو خبر کنن.
بازم از اینکه این پست بی ربط رو اینجا گذاشتم عذرمیخوام.

http://www.petitiononline.com/sos02082/petition.html
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
این پست در ترد معرفی نرم افزار زده شده بود،که به علت مغایرت با قوانین به نویسنده پست اخطار داده شد؛اما بدلیل اهمیت موضوع از جهات دیگر،به اینجا انتقال داده شد؛

با تشکر از آقایان gustp990 و آقا مجتبی عزیز... من میخواستم این لینک رو بدم که دوستان زحمتش رو کشیدن. خواهش می کنم دوستان جدی بگیرن و در پتیشن شرکت کنند.
ضمنا واقعا شرایط موجود تاسف انگیزه. نهایت نامردی با تاریخ این مملکت داره میشه و دولت محترم هم عین خیالش نیست و .... . فکر می کنید آخرش چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حیف واقعا. از کوروش بزرگ تا فردوسی تا ... این همه برای تاریخ و هویت این سرزمین تلاش کردند و الان به راحتی همه چیز به بازی گرفته شده. فکر می کنید گوگل یه شب خوابیده صبح بلند شده این اسم رو عوض کرده؟ اصلا مگه در این قرن 21 که کوچکترین مساله ای خسارات هنگفت به خاطی وارد می کنه و با دادگاه و غیره روبرو می کنه این بی عرضگی (البته اگه خوشبینانه نگاه کنیم بی عرضگی ) مسولین تهوع آور نیست؟؟؟ چرا باید اینجوری بشه؟ یعنی این کشورهای به تمام معنی بی هویت و جعلی هاشیه خلیج پارس واقعا این لیاقت رو دارن که اسم جایی که به نام ما بوده و هست عوض کنند؟ و اونوقت امثال خود من با تحمل هزار خفت به دبی میریم و به نام خلیج عربی تعظیم می کنیم. چرا من نباید به جای تفریح یا هر زهر مار دیگه نمیرم مالزی؟ یا جاهای دیگه؟ چرا چون منی که از این مسایل ناراحت میشوم چشمم رو به همه چیز میبندم و حاضر میشم به خاطر تفریح و اصلا هیچ و پوچ دست به دامان این بی هویت ها میشوم؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان!
متاسفانه هر دفعه که میام یه سر یه بچه ها بزنم و احوالشون رو جویا بشم! خبر بدی رو هم باید بدم!

خوب در مملکت پر از آرامش و خوشی و دوستی و صفا که همه در رفاه کامل بسر میبرن مسئله بمب گذاری و کشت و کشتار کم بود که این هم اضافه شد!
دیشب طرف های ساعت 9 در منزل یکی از دوستان بودیم که صدای انفجاری رو شنیدیم! بیرون که اومدیم و پیگیری کردیم دیدیم که در یکی از حسینیه های شیراز در خیابان شهید آقایی به گفته مردم طراف بمبی منفجر شده که کشته و زخمی داده!ما نتونستیم نزدیک بشیم و پلیس و آمبولانس همه جا رو پر کرده بود!
واقعا عجب جامعه جالبی شده دیگه به هیچ عنوان امنیت نیست!کم کم باید با ترس و لرز در خیابونها راه رفت , به دانشگاه رفت و ...........
البته هنوزخبر درست و حسابی و واقعی وجود نداره مبنی بر اصل ماجرا ولی تعداد مجروهین بالا بوده و کشته ها حدود 10 11 نفر اعلام شده!

http://sayehtanha.blogfa.com/post-214.aspx
http://p30geek.wordpress.com/2008/04/12/shiraz-bomb/

بازم مثل همیشه باید گفت افسوس س س س س ...........

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
با سلام به همه دوستان!
متاسفانه هر دفعه که میام یه سر یه بچه ها بزنم و احوالشون رو جویا بشم! خبر بدی رو هم باید بدم!

خوب در مملکت پر از آرامش و خوشی و دوستی و صفا که همه در رفاه کامل بسر میبرن مسئله بمب گذاری و کشت و کشتار کم بود که این هم اضافه شد!
دیشب طرف های ساعت 9 در منزل یکی از دوستان بودیم که صدای انفجاری رو شنیدیم! بیرون که اومدیم و پیگیری کردیم دیدیم که در یکی از حسینیه های شیراز در خیابان شهید آقایی به گفته مردم طراف بمبی منفجر شده که کشته و زخمی داده!ما نتونستیم نزدیک بشیم و پلیس و آمبولانس همه جا رو پر کرده بود!
واقعا عجب جامعه جالبی شده دیگه به هیچ عنوان امنیت نیست!کم کم باید با ترس و لرز در خیابونها راه رفت , به دانشگاه رفت و ...........
البته هنوزخبر درست و حسابی و واقعی وجود نداره مبنی بر اصل ماجرا ولی تعداد مجروهین بالا بوده و کشته ها حدود 10 11 نفر اعلام شده!

http://sayehtanha.blogfa.com/post-214.aspx
http://p30geek.wordpress.com/2008/04/12/shiraz-bomb/

بازم مثل همیشه باید گفت افسوس س س س س ...........

الان شنیدم چی شده خیلی ناراحت شدم :(
از این به بعد چی میخواد بشه ؟ :wacko:
فقط اسوس و تاسف ....
124310-54-02_n.jpg

اینم آمار دقیق از ایرنا
تعداد كل حادثه ديدگان انفجار شيراز ‪۲۰۲‬نفر اعلام شد

دانلود فیلم لحظه انفجار

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
الان شنیدم چی شده خیلی ناراحت شدم :(
از این به بعد چی میخواد بشه ؟ :wacko:
فقط اسوس و تاسف ....
124310-54-02_n.jpg

اینم آمار دقیق از ایرنا
تعداد كل حادثه ديدگان انفجار شيراز ‪۲۰۲‬نفر اعلام شد

دانلود فیلم لحظه انفجار
حسین جون ، داشتم نون پنیر میخوردم ، بمب که پکید منم داشتم خفه میشدم :D پرید گلوم :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با تشکر از آقایان gustp990 و آقا مجتبی عزیز... من میخواستم این لینک رو بدم که دوستان زحمتش رو کشیدن. خواهش می کنم دوستان جدی بگیرن و در پتیشن شرکت کنند.
ضمنا واقعا شرایط موجود تاسف انگیزه. نهایت نامردی با تاریخ این مملکت داره میشه و دولت محترم هم عین خیالش نیست و .... . فکر می کنید آخرش چی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حیف واقعا. از کوروش بزرگ تا فردوسی تا ... این همه برای تاریخ و هویت این سرزمین تلاش کردند و الان به راحتی همه چیز به بازی گرفته شده. فکر می کنید گوگل یه شب خوابیده صبح بلند شده این اسم رو عوض کرده؟ اصلا مگه در این قرن 21 که کوچکترین مساله ای خسارات هنگفت به خاطی وارد می کنه و با دادگاه و غیره روبرو می کنه این بی عرضگی (البته اگه خوشبینانه نگاه کنیم بی عرضگی ) مسولین تهوع آور نیست؟؟؟ چرا باید اینجوری بشه؟ یعنی این کشورهای به تمام معنی بی هویت و جعلی هاشیه خلیج پارس واقعا این لیاقت رو دارن که اسم جایی که به نام ما بوده و هست عوض کنند؟ و اونوقت امثال خود من با تحمل هزار خفت به دبی میریم و به نام خلیج عربی تعظیم می کنیم. چرا من نباید به جای تفریح یا هر زهر مار دیگه نمیرم مالزی؟ یا جاهای دیگه؟ چرا چون منی که از این مسایل ناراحت میشوم چشمم رو به همه چیز میبندم و حاضر میشم به خاطر تفریح و اصلا هیچ و پوچ دست به دامان این بی هویت ها میشوم؟

سیاوش جان ،
ضمن ابراز همدردی با شما دوست وطندوست ، باید به شما تذکر بدهم که اینگونه کلام ، گرچه ناشی از ناراحتی و اندوه هست ، آلوده به تنفر و مشکوک به نژاد پرستی ست.
بنده همین ماه در دوبی بودم ، به سبب آشنایی با خانواده های متمول ایرانی - اماراتی آشنا شدم ، اما اینها همه چیز هستند به جز بی هویت. نه به خاطر رگه ای ایرانی داشتن ، بلکه به دلیل درست دیدن دنیا .
بر خلاف ما ، اینها ، خود تفکر غربی را وارد کرده اند ( ما محصولات ش را بسیار دوست داریم و می پرستیم ، آنها خود تفکر را بسیار عزیز داشته اند . ما عاشق کت و شلوار پیر کاردین شده ایم ، آنها عاشق فکر اقتصادی پشت بنگاه لباس . ما عاشق موتورولا شدیم و آنها عاشق ایده بازرگانی ش . ما عاشق اپل مکینتاش شدیم و آنها عاشق ایده های نابغه ای به نام "جابز" ) و شاید به همین دلیل موقعیتی که تصادفی می توانست سهم هر یک از حاشیه نشینان خلیج از جمله ما باشد را از آن خود کرده اند.
این کشور ، تنها در یک امارت دست دوم ش ، 220میلیارد دلار پروژه در دست احداث دارد.

نهایتا ً اینکه ، سیاوش جان خیلی هم به حال و روز شان حسودی ت نشود. امروز ، در جهان اسلام ، به جز یک دو استثنا ، از جمله ترکیه و همین امارات متحده ، اگر هر رای گیری آزادی بر گزار شود ، تندرو ترین فاشیست های اسلامی ، با ایده های ترور و ***** دست جمعی که ابتدای انقلاب 1979 بسیار محبوب بود ، بر سر کار می آیند.
تقریبا ً 3/4 جهان اسلام باور دارد که اسلام ، تمام ابزار های لازم برای حکومت کردن را در اختیار دارد و بسیار کارا تر از سیستم های غربی ست.
بیش از نیمی از جهان اسلام ، ترور کور به شیوه استشهاد را به عنوان روشی برتر ستایش می کنند که تنها اختصاص به بندگان خاص دارد.
آمریکا ستیزی در جهان اسلام ، اغلب عددی بالاتر از 70% را نشان می دهد.
البته شما هم تصدیق می فرمایید که اولین نظر سنجی علمی در ایران ، نتایج شگفت انگیزی خواهد داشت که من و شما را بسیار به آینده این سرزمین امیدوار می کند.

چیزی که امروز به مسلمانان حتی اروپا با ساعت ها بحث علمی نمی توان نشان داد ( ناتوانی اسلام سیاسی در اداره امور ) را مردم ما به تجربه ای سنگین اما گران بها دریافته اند.

شاد باشید و دیگران را نیز شاد کنید ، چه ایرانی باشند چه عرب

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به به . مجتبی جان پایه ی همیشگی مباحث اقتصادی . آقا بیا یه شرکت بزنیم بریم تو کار مشاوره اقتصاد و مالی . من بیشتر مالی تو اقتصادی:D کارمون میگیره ها:happy:

پارسا و دکتر جان : والا بنده 5 شنبه تهران نبودم از دنیا به دور بودم . این خبر هم پنج شنبه 8 صبح 100% تایید شد(امیدوارم الهام زودتر وزیر اقتصاد رو خبر نداده باشه:D)

اما اصل ماجرا:

خبر بنده یه بخشش قدیمی داشت . اما مطمئنا شما و هیچ کدوم از دوستان خبر استعفای رئیس بانک مرکزی رو نشنیده بودید. متاسفانه اونقدر قضیه بیخ داره که بنده هم به خاطر مسائلی که ممکنه برای منبعش پیش بیاد نمیتونم وارد جزئیات بشم . اما خودتون میتونین حدث بزنین که علت استعفا چیه !! حالا شاید به خاطر اینکه وضعیت زیاد بیخ پیدا نکنه یک ماهی هم رئیس بانک مرکزی باقی بمونه اما از پایه و بنیان بزودی برداشته خواهد شد (با تمامی معاونین و ...)

اصلا ماجرا از کجا شروع شد؟

همونجور که اطلاع دارین رقم بودجه دولت محترم امسال هم به صورت کیلویی تعیین شد و دولت بر خلاف سیاست انقباضی ای که باید در پیش بگیره باز هم دم از توسعه و سازندگی و سفر های استانی و ... میزنه (که حقیقتا این سیاست به حدی احمقانه است که حتی در روزنامه ها هم دیگه دلیل منطقی براش نمیارن و فقط به مسخره از اون نام می برن!!) رقم بودجه حدود 58 میلیارده که با توجه به سفر های استانی کم خرج!! رئیس جمهور که حدود 3-4 میلیارد هر سال میشه حدود 61-2 میلیارد به طور کل دولت امسال خرج خواهد کرد. این پول به کجا اضافه میشه؟ به نقدینگی جامعه و در نتیجه با فرمولی بسیار ساده که در حد اقتصاد کلان ترم 2 دانشگاهه (اونم برای صنایع!!) اگر همه بخش های دولت به طور کامل با هم همکاری کنن و بخش خصوصی هم همکاری کنه . مسائل سیاسی اقتصادی دیگه ای بوجود نیاد ! منطقه دچار تنش نشه ! دولت به قولش عمل کنه و بیشتر از بودچه و سفر های استانی خرج نکنه و بعضی ها هم چیزای اضافی نخورند!! میشه 20% ناقابل!!!
این 20% ناقابل غیر قابل کاهش ! غیر قابل دستکاری و غیر قابل چانه زنیه و به زور چوب و باتوم و تعزیرات و سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده و ... پایین نمیاد . یعنی این 20% رو چشم بسته قبول کنین. هر چند که سیاست دولت نشون داده که معمولا از این حداقل 50 تا 100 درصد تورم واقعی (ّبه خاطر مسائل سیاسی ! سیاست های غلط و رعایت نکردن حریم بودجه ) بیشتر بوده.

اما مشکل اصلی کجاست: رئیس جمهور محبوب حسین(کپی رایت دکتر) به مردم طبق معمول قول داده که تورم رو کنترل کنه ! و وقتی بهش اطلاع دادن که اینجور میشه گفته شما غلط کردین . تورم باید 1 رقمی بشه . حالا یه سری دکترای اقتصاد و مشاور های اقتصادی هی زدن تو سرشون که بابا جون کاری از دست ما بر نمیاد . بترکونیم میشه 20% اونم با اما و اگر . چی چی داری میگه یک رقمی! اونم برگشته گفته شما بلد نیستین . بزارین من خودم جراحی اقتصادی میکنم که حظ کنین برین تو کتابای اقتصادی هم بنویسین طرح فلان رئیس جمهور!! تز های ایشون رو هم که همه در تمامی رشته ها دیده اند و دیگه جای بحث نداره!!

جالب اینجاست که هیچ کدوم از تز های ایشون سر سوزنی کاری با نقدینگی نداشته . البته به جز یکی از تزها که به زودی به اجرا گذاشته میشه . اونم محدودیت برداشت بیش از 5 میلیون تومان در روز از یک حساب !!(که البته فکر کردن با این کار نقدینگی رو کنترل میکنن !!!)

خیلی دوست دارم تز ها رو کامل شرح بدم . شاید یه قسمت هاییش رو بدونین . دوستان بیان بگن چی میدونن من اصلاح کنم :D اینجا محیط عمومیه و دولت ما دوست داره هر چی که مربوط بهش میشه سیاسی جلوه بده!!

البته یکی دوتاشون خیلی درز کردن . از جمله اینکه بانک ها به دو دسته تقسیم خواهند شد: بانک های قرض الحسنه (با سود بانکی 0 برای وام دادن و گرفتن مشابه صدر اسلام) و بانک های سرمایه گذاری با سود بانکی نامعلوم (که وام به کارخانجات میدن و روش اینطوریه که مثلا ایران خودرو وام میخواد اعلام میکنه بانک ها تو روزنامه پذیره نویسی میکنن شما به ایران خودرو بخشی از وام رو قرض میدین اما ایران خودرو هیچ درصدی رو تضمین نمیکنه و حتی اگه ضرر کرد از پولتون کم میکنه!!!) که با این تصمیم به علاوه محدودیت 5 میلیون تومانی اگر اجرا بشه سال دیگه باید بیخیال بازار پول به کلی و بالتبع بازار سرمایه بشیم و البته تورم بیش از 100 درصد در زمین خانه و طلا رو انتظار داشته باشیم.

دو تای دیگه رو هم برم یه سرچی بکنم ببینم تا چه حدی میتونم بگم .
عماد نگذارمان در خماری ،
ما قضیه رییس بانک مرکزی رو سربسته شنیده ایم ، ولی مثل اینکه شما خبرهای بدتری هم داری

راستی حسین چرا یه کم از معنی کارهای رییس جمهوری محبوب ش برایمان نمی گه؟;)

عماد جان ، شما هم قضیه 50هزار تومان پول نفت به دست مردم دادن رو تایید می کنی؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
عماد نگذارمان در خماری ،
ما قضیه رییس بانک مرکزی رو سربسته شنیده ایم ، ولی مثل اینکه شما خبرهای بدتری هم داری

عماد جان ، شما هم قضیه 50هزار تومان پول نفت به دست مردم دادن رو تایید می کنی؟

بله قربان . قسمت دوم سیاست مهار تورم دولت همینه که شما فرمودید.

همون مسئله ای که آقای جنتی برای پیروزی انتخاباتی بیان کردند که 50 هزارتومن به هر نفر و همه خندیدند رو بعد از 3 سال دولت محبوب حسین با جدیت بیش از پیش داره دنبال میکنه .
اما این 50 هزار تومن از کجا میاد.
مشاورین ارشد رئیس جمهوری تز دادند که ما اگر بنزین رو با فوب خلیج فارس ( که الان حدود 535 تومنه) و بدون سهمیه بندی بفروشیم رقمی حدود 90 هزار میلیارد صرفه جویی میشه . اما این 90 هزار میلیارد واسه کل کشور به ازای هر نفر 50 هزار تومن کافی نیست. پس چه کنیم؟ بیایم به اونهایی که تاحالا از این سوبسید استفاده نکرده اند حال بدیم. یعنی دهک های بالا بنزین آزاد بخرن تا به دهک های پایین جامعه نفری 50 هزار تومن پول بدیم!!
ایده شاید در ظاهر ایده ی قشنگی باشه . اما 500% افزایش قیمت بنزین رو اگه تصور کنین میفهمین چه تورم شدیدی این جامعه رو فرا میگیره و مطمئنا قیمت اگر این نوسان رو داشته باشه ارزش ریال در برابر دلار به شدت کاهش پیدا میکنه و در نتیجه دیگه قیمت فوب خلیج فارس 525 نخواهد بود و شاید 70-80 درصد هم تغییر کنه و مثلا بشه 900-1000 تومن !و دوباره یک تورم مجدد . به این میگن اغتشاش در قیمت . قیمت در بازار با عرضه و تقاضا تعیین میشه ولی اگر شوک خیلی بزرگی به اون وارد شه ممکنه هیچوقت به تعادل نرسه یا حداقل در آینده نزدیک نرسه و ببینین چه بلایی سر ارزش ریال ما خواهد اومد . این وسط یه تورم 100 درصدی اصلا دور از انتظار نیست . اما چه ایرادی داره دهک پایین ما نفری 50 تومن داره بره حال کنه و به رئیس جمهور محبوبش رای بده

این سیاست شدیدا داره دنبال میشه و یکی از دلایل اصلی تغییر رئیس بانک مرکزی مخالفت شدید با این سیاست و سیاست قبلی که گفتم هستش .

البته بنده هم به ایشون حق میدم . هیچ کسی سیاستی را تایید نمیکنه که منجر به از بین رفتن کلیه ساختارهای زیر دستی خودش(کل بانکها و **** های اقتصادی بشه)

---------

سیاست آخر هم که از همه جالب تره کنترل قیمت دلار به روش افزایش عرضه است . اگه کسی اطلاعی داره یه توضیحاتی بده کاملش کنم (این احمقانه ترین سیاست اقتصادی است که تا بحال ارائه شده:lol:)

----------------------------
متاسفانه بعد از انقلاب اسلامی ایران این چند ماه اخیر اولین و تنها زمانی بود که بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دارایی با هم هماهنگی کاملی داشتند و بدون دعوا و خشونت با هم همکاری میکردند . اما مثل اینکه کسی نمیخواد ما مرجع تصمیم گیری مالی و پولی مشترکی در کشورمون داشته باشیم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
عارضم به حضور همه كه من مدتيه زندگيم فقط همين زندگي مجازيه كه دارم! يعني اگر اينجا كمي از اون حس و حال خارج بشه من هم شديدا دچار ناراحتي مي شم !
معمولا سعي مي كنم وقتي ديدم اينجا سوت و كور شد با بحثي كه مي دونم همه رووش حساسيت دارن كمي به اينجا جاني دوباره بدم! يك بار از فوتبال مي گم يك بار جايي كه همه روو PPC غيرتي ميشن از گوشي در پيت چيني مي گم :lol: و و و ...
اما اين چند روزه اينجا حسابي داغ بود ;) ولي مشكل داغيه اينجا اين بود كه سر موضوعي داغ بود كه اصلا فايده نداره ! كاربردش هم فقط يك چيزه! همانا خورد كردن اعصاب خودمون ! دونستن اينها در حالي كه كاري از دستمون بر نمياد جدا جز اينكه توو 13 سالگي پير بشيم !!!!!!!‌كاربرد ديگه نداره ! اين وضع رو اصلاح كه نميشه كرد ! يعني كار من و شما نيست ! الكي شلوغش كردن كار به جايي نمي رسونه ! از طرف ديگه تغيير حكومت هم كه شدني نيست !دليل اول اينكه كمي ميخ محكم تر از اين حرفها زده شده كه به سن من و شما قد بده ! دوما همه مسايل به كنار، فرضم كه عوض شد ! كي مي خواد بياد ؟ رئيس جمهور خوش چهره تر منتخب مردم ايران :lol: ( خودش ميگه ) دوست دختر عزيزم ! مريم خانوم رجوي :lol::lol: ؟ يا كسي از بلاد دور تر يا ... ؟ جدا عوض بشه كي مي خواد بياد ؟ خداوكيلي اگر الان يك آمريكايي در حال مرگ باشه كسي از ما كمكش مي كنه كه حالا اميد داشته باشيم اونها بيان و به جاي بخور بخور به ما كمك كنن! ما بار هاضربه اين تغييرات خورديم ! الان تنها راه باقيمونده از نظر من همانا ساختن با همين وضع و فقط سعي در اصلاح اون هست :blush: اما خوب، كاري براي اصلاحش از دست من كه بر نمياد ! پس سعي مي كنم با ندونستن اين آباداني هاي صورت گرفته :wacko: لااقل در كنار آسيبي فيزيكي كه مي خورم،‌اعصابم خورد نباشه !

براي تنوع بين بحثها مي خوام چيزي بزارم كه چند روزه بسي با آن حال مي كنم:lol::happy:

http://************/files/w1hjfk9y2mqt9g2x8ja4.jpg

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
QUOTE=king_dani;1716023]

[/QUOTE]

راستش دانیال جان ترجیح میدم ببینم چیکار میکنن تا نظر بدم والله من اگر مشاور ریئس جمهور بودم میدونستم اینقدر مشاور و وزیر و وکیلام...... اینقدر اسکول هستند که این چیزایی که ما ها داریم تحلیل میکنیم رو نمیفهمند خود مو دار میزدم:rolleyes:

ببینم این دور بری های رئیس جمهور محبوبم چقدر سواد دارند بعدش میایم یه کلام قصاری هم ما میگیم:)

من نوکرتم:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
همون مسئله ای که آقای جنتی برای پیروزی انتخاباتی بیان کردند که 50 هزارتومن به هر نفر و همه خندیدند رو بعد از 3 سال دولت محبوب حسین با جدیت بیش از پیش داره دنبال میکنه

کروبی نبود این آقاهه ؟ :blink:

-----------------------

اما در مورد ایده ی قشنگی که عماد عزیز فرمود ؛ این ایده بیشتر کثیف مینماید تا قشنگ ، راضی کردن قشر عظیم یک مملکت توسط دولت = رضایت اون ملت از دولت .
و چون قشر عظیمی از مملکت عزیزمون با 10 هزار تومن ِ باد آورده ، هزاران بار شکر گذارده و به یاد جمله خداوند روزی رسان است میافتند ، 50 هزار تومن مبلغ بس زیاد محسوب شده و لذا برای مدتی کوتاه رضایت کامل نسبت به افراد قشنگ-مسلک رو حاصل نموده و تا نصب سوپاپ بعدی از طرف این افراد قشنگ-مسلک ، خوشحال باقی میمونند ...

این حرکت ها در واقع حق السکوت هست ، عناوین دیروز رو دیدید ؟ از گوگل گرفته تا نان گران شد ! خب این جور قضایا باید به یه شکلی درست بشه دیگه ...

خپل جان دست ما رو هم بگیر ...

حسین عزیز ، واقعا" برای تحلیل مسائل ، صبر میکنی تا مثلا" دور و بری ها چطور از آب در میایند ؟!
یعنی وقتی الهام تکذیب کرد شما باورت شد و منتظر ِ حرکت های وزرای کشور شدی ؟

در ضمن ، گویا ***** هم مخالفت کرده با عزل وزیر کشور !!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

خپل جان دست ما رو هم بگیر ...

حسین عزیز ، واقعا" برای تحلیل مسائل ، صبر میکنی تا مثلا" دور و بری ها چطور از آب در میایند ؟!
یعنی وقتی الهام تکذیب کرد شما باورت شد و منتظر ِ حرکت های وزرای کشور شدی ؟

در ضمن ، گویا ***** هم مخالفت کرده با عزل وزیر کشور !!!

راستش پارسا جان من خودم درباره عوض کردن وزاء زیاد فکر نمیکنم چون همون آش و همون کاسه هست من آدمی هستم که به سیستم معتقدم نه به افراد چه متدین ترینشون چه لائیک ترینشون بیان تو این سیستم همین چیزی میشه که شده (این نظر شخصی هست) برا همین تا زمانی که سیستم درست نشه تو هر جا مشگل همیشه هست

من در مورد تحلیل وضع اقتصاد گفتم که نظری ندارم راستش نظر که دارم ، واقعیت امر از نظر من حقیر اینه که دولت احمدی نژاد واقعا آچ مز شد تو این مورد یعنی فکرش رو نمیکرد که اینگونه بشه ، حالا هم چون فکر میکنه مشگل تورم روانی هست یا حداقل مقدار زیادی از اون اینگونه هست میخواد با اینجور حرکتها از حالت شوگ بوجود آمده بیرون بیاد (که نظر من معلوم(همیشه سیستم هست که حل کننده هست نه افراد)) یه سری کارهای عجولانه هم انجام میده که البته بعضی از اینها به نظر من کامل درست وبعضی فقط دهن پر کن ، در هر صورت من نگرشم همیشه به بیرون هست یعنی سیاست خارجی گشور برام مهم تر از اقتصاد و سیاست داخلی هست و از اوضاع به وجود آمده در سیاست خارجی گشور که کاملا تائیدش میکنم (جز کنار آمادن با این گشور های حاشیه خلیج فارس) معلوم بود این اتفاق میوفته ، خلاصه که گشور انقلاب کرده و نیاز به بازسازی سیستم و ..... داره ، برا من میتونه منطقی باشه که یک یا چند نسل به باد برند اما گشورم بتونه حرف برا گفتن داشته باشه (البته حرف برا گفتن از نظر من شاید یه نمه متفاوت باشه با نظر دوستان ، خیلی ها میکن چون امارت اقتصاد مثلا قوی (کاملا پفکی) داره حرف برا گفتن داره ، برا من حرف برا گفتن داشتن یعنی گشوری مثل آمریکا که 100 گشور یه چیز رو قبول میکنن و 1 گشور میاد وتو میکنه خلاصه که بر میگرده به طرز فکر ها دیگه پارسا جان.منو ببخش پارسا عزیز من طرز فکرم اینجوری و شما اونجوری ، مهم اینه که بغل هم داریم زندگی میکنیم و همون درد گشور مون رو داریم اگر روزی هم لازم به بحث باشه دوستانه همه با هم کنار هم با هم بحث میکنیم

پ.ن:کاملا نظرات شخصی هست

بالا