ranj9119
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 881
- لایکها
- 0
مسوله ایندکسینگ خیلی خوبه ولی راه دیگه ای نیست؟؟؟ مثلاً نمیشه توی وی بولتین مثله پی اچ بی بی از لینک های Synopsis که خودشون تولید میشن استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا شرمنده میکنیدا!!!دمت گرم هیراد! واقعا یه کار اساسی بود که بالاخره یه روزی باید انجام میشد:happy:
من یه پیشنهاد واسه ترد تم و رینگتون دارم:
اگه بشه کلا اونو ترد تم کنیم و بخش رینگتون روحذف کنیم چون تو بخش مبایل یه ترد واقعا فعالتر مخصوص رینگتون هست که بچه های ppc هم میتونن بهره مند شن ازش!(واسه همین میشه ringtone هایی که اینجا معرفی شده رو تو اون merge کرد مثلا!) ولی چون تم های ppc متفاوته با بقیه گوشیها میشه اون ترد رو اختصاصی به تم Ppc اختصاص داد!!!
اول یک چیزی بگم ،
به نظرم این پیشنهاد رو در ترد پیشنهادات مطرح می کردید بهتر بود
اینجا رو بخونید
دوم اینکه این منوط به نظر کسی ست که بیشترین زحمت رو کشیده برای اون ترد ، یعنی آقای عطاییان
شرمنده اگه پستو اینجا میزنم دوباره:blush: اما منم کاملا موافقم که باید با آقای عطاییان مشورت بشه. اگه این کار عملی بشه , با حذف چیزهای اضافی ارزش کارهای ایشون هم بالا تر میره.
پس جریمه ما سنگین تره؛می گم چطوره ناهار جریمه تخطی دوستان کاربر فعالی باشه؟حالا اگر علیرضا بستنی ام داد؛اشکالی نداره به شرطی که تو همه ما رو ببره کانادا تا اونجا بستنی بخوریم؛چطوره؟
دلم برای اینجا تنگ شده بود؛هرچند که تو اداره هر یکی دو ساعت یه بار آن می شم و به اینجا سر می زنم؛اما وقتی تو خونه هستم خیلی راحت ترم؛
دانیال جان چه خبر؟فرهاد چی کار می کنه؟این چند روز اخیر به نظر کمی فروم سوت و کور بود؛این طور نیست؟
من هم که کل آرشیو برنامه هام رو از دست دادم؛اگر از دوستان کسی بتونه برام آرشیوش رو رایت کنه و بفرسته؛ سعی می کنم که یه جوری از خحالتش در بیام اگر در توانم باشه؛به هیراد یه بار گفتم اما مثل اینکه سرش شلوغه؛
شاد باشید.
شوخی کردم بابا ،
همین طوری هم کابران فعال از فروم فراری هستن:blush:
ولی با کانادا بردن موافقم
من آرشیو دارم ، خیلی هم مرتبه ولی خیلی نقلیه ، یعنی تنها برنامه هایی که خودم دوست دارم رو یک جا جمع کردم
خواستی بگو عزیز
پس جریمه ما سنگین تره؛می گم چطوره ناهار جریمه تخطی دوستان کاربر فعالی باشه؟حالا اگر علیرضا بستنی ام داد؛اشکالی نداره به شرطی که تو همه ما رو ببره کانادا تا اونجا بستنی بخوریم؛چطوره؟
دلم برای اینجا تنگ شده بود؛هرچند که تو اداره هر یکی دو ساعت یه بار آن می شم و به اینجا سر می زنم؛اما وقتی تو خونه هستم خیلی راحت ترم؛
دانیال جان چه خبر؟فرهاد چی کار می کنه؟این چند روز اخیر به نظر کمی فروم سوت و کور بود؛این طور نیست؟
من هم که کل آرشیو برنامه هام رو از دست دادم؛اگر از دوستان کسی بتونه برام آرشیوش رو رایت کنه و بفرسته؛ سعی می کنم که یه جوری از خحالتش در بیام اگر در توانم باشه؛به هیراد یه بار گفتم اما مثل اینکه سرش شلوغه؛
شاد باشید.
مرسی ،آقا مجتبی من آرشیوم زیاد تکمیل نیست ولی اگه تهرانید یه سی دی رایت می کنم می فرستم براتون.