خب من بيام تهران يا شما ميايد جهرم .. . ؟ فالوده نه ! نهار مفصل:blink: جريان بستني فالوده مخلوط چيه ديگه مد شده ؟
راستي آواتار جديد مبارك باشه مجتبي جان- يه آمار از آواتارت به ما بده ببينيم چي به چيه آخه عكس توي سيگناتورت هم شبيه همين آواتارت هست و لينكي كه به سيگناتورت مربوط ميشه هم اون بالا توي فلش پليرش همين بود باز
مـــيخواهيم بدانيــــم :happy:
سلام،
والا من که گرفتارم،خیلی دوست دارم بیام جهرم رو ببینم،اما الان هم از محل کارم دارم پیام می دم،:blink:اگر شما بیاید که خیلی عالی میشه،شام هم که عالی دیگه؛من که پایه ام،کی کی میای مهرداد جان؟
راستی مخلوط بستنی فالوده نخوردی؟بیا مهمون من،با هم می خوریم،اصلا" می ریم معجون بابا رحیم می زنیم،:lol:
آواتورم هم درسته که جدیده،اما در حقیقت همون اواتور قبلیم هست،نمی دونم در مورد آنتونی رابینز چقدر شناخت داری،اما تو لینکی که تو امضام هست می تونی به سایتش بری و بیو گرافیش رو بخونی،
یه مختصری ازش بگم،مشاور بیل کلینتون،مشاور آندره آغاسی،مشاور شرکتهای آی بی ام ،ای تی اند تی ،مشاور تیم ملی کاراته امریکا در سال 1986 و ...،انشاله یه معرفی کوتاه به صورت ویدئو کلیپ رو آپ می کنم و لینکش رو بهتون می دم،
ای کاش فرهاد اینجا بود،چون اولین آشنایی من و فرهاد هم سر همین آنتونی رابینز بود،
خلاصه مهرداد جان ما منتظریم،