• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلامت که اره خیلی هم کیفوره:D
از 24 ساعت 20 ساعتو می خوابه! حسین هم میدونه:lol:
حالا قراره خودش بیاد در چندروز اتی در یک حرکت انقلابی نقطه نظراتشو اعلام کنه به سلامتی!!:eek:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلامت که اره خیلی هم کیفوره:D
از 24 ساعت 20 ساعتو می خوابه! حسین هم میدونه:lol:
حالا قراره خودش بیاد در چندروز اتی در یک حرکت انقلابی نقطه نظراتشو اعلام کنه به سلامتی!!:eek:

خوب خیلی خوشحالم.
حسین بدجنس چرا نیامدی حداقل اینجا یک پست بزنی

می گم چطوریه جریان کنکورش؟ تهران رو زد تو گوشش؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب خیلی خوشحالم.
حسین بدجنس چرا نیامدی حداقل اینجا یک پست بزنی

می گم چطوریه جریان کنکورش؟ تهران رو زد تو گوشش؟

دانیال جان چی بگم هر شب که میام اینجا خودت ماشاالله سوالهای بچه ها رو جواب دادی و....:)

فرهاد هم که هماهنگ هست و خودش میاد یه نطقی میگنه:rolleyes:

من فقط میتونم بیام بگم که منم تو نظر سنجی شرکت کردم و به شماره 6 رای دادم:):happy:(اون یکی کی هست که به 6 رای داده؟؟؟؟:happy:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب بسلامتی از این چهار ساعت که فرهاد بیداره،بگو 10 مین آنلاین بشه که ببینیم زنده س یا مرده :D

لااقل ی ناهار خرج بندازیمش :D

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من احساس می کنم به پستهای من یه حالی داره داده میشه!!
اولا PT یه پیغامی چیزی میداد وقتی پستا پاک میشد!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا من احساس می کنم به پستهای من یه حالی داره داده میشه!!
اولا PT یه پیغامی چیزی میداد وقتی پستا پاک میشد!!

قربان بنده مسئول تمام حال های شما هستم.من برای حفظ نظم مجبور هستم در ترد نرم افزار هر چیزی غیر از معرفی برنامه باشه رو پاک کنم. قبلا ً هم پی تی تنظیماتش طوری بود که خبر می داد پست شما پاک شده اما الان فکر کنم شما فقط می تونید اخطار من رو ببینید که پایین جای خالی پست شما دیده می شه

به هر حال ، امیدوارم از این همه مخفی بازی که شما در می یارید در مورد فرهاد ، اخرین نتیجه ای گرفته بشه

:lol::blink:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قربان بنده مسئول تمام حال های شما هستم.من برای حفظ نظم مجبور هستم در ترد نرم افزار هر چیزی غیر از معرفی برنامه باشه رو پاک کنم. قبلا ً هم پی تی تنظیماتش طوری بود که خبر می داد پست شما پاک شده اما الان فکر کنم شما فقط می تونید اخطار من رو ببینید که پایین جای خالی پست شما دیده می شه

به هر حال ، امیدوارم از این همه مخفی بازی که شما در می یارید در مورد فرهاد ، اخرین نتیجه ای گرفته بشه

رفتن فرهاد کار شما هست :D :p

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دوستان همان طور که می بینید فروم ما در حال تغییر و تحوله ، اگر امدید و دیدید که ترد مورد علاقه شما جابجا شده ، کمی به من فرصت بدید تا همه چیز به روی روال بیافته

ممنون از توجه تون

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خوب دوستان همان طور که می بینید فروم ما در حال تغییر و تحوله ، اگر امدید و دیدید که ترد مورد علاقه شما جابجا شده ، کمی به من فرصت بدید تا همه چیز به روی روال بیافته

ممنون از توجه تون
حالا که زحمت کشیدید این قسمت اینجوری شد و بخشها مجزا شدند یه پیشنهاد دارم:
چطوره مثل ppcwarez تو قسمت نرم افزار بیایم برای هر نرم افزار یه ترد باز کنیم ؟ این روش چند تا مزیت داره :
1 - هر برنامه ای که تو هر ترد معرفی میشه همونجا هم فقط درباره اون برنامه بحث میشه و مشکلات و سوالات مربوط به اون نوشته میشه. اینجوری دیگه لازم نیست برای سوال درباره یه برنامه بریم یه جای دیگه و بحث ها و مشکلات نرم افزاری همه یه جا باشه ...
2 - ایندکسینگ و جستجو خیلی راهتتره.
3 - مشاهده برنامه ها خیلی راهتره به این صورت که چون هر کدوم ترد خودشونو دارند برای اول title هارو میبینیم .

نظر شما چیه ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
حالا که زحمت کشیدید این قسمت اینجوری شد و بخشها مجزا شدند یه پیشنهاد دارم:
چطوره مثل ppcwarez تو قسمت نرم افزار بیایم برای هر نرم افزار یه ترد باز کنیم ؟ این روش چند تا مزیت داره :
1 - هر برنامه ای که تو هر ترد معرفی میشه همونجا هم فقط درباره اون برنامه بحث میشه و مشکلات و سوالات مربوط به اون نوشته میشه. اینجوری دیگه لازم نیست برای سوال درباره یه برنامه بریم یه جای دیگه و بحث ها و مشکلات نرم افزاری همه یه جا باشه ...
2 - ایندکسینگ و جستجو خیلی راهتتره.
3 - مشاهده برنامه ها خیلی راهتره به این صورت که چون هر کدوم ترد خودشونو دارند برای اول title هارو میبینیم .

نظر شما چیه ؟
:thumbsup: منم بد جور موافقم :snitch:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:thumbsup: منم بد جور موافقم :snitch:

قربان پیشنهاد شما خیلی خوبه منتها من واقعا دست تنها نمی رسم اون همه ترد رو مدراتوری کنم. ببینید ، پی پی سی وارز ، یک مجموعه بزرگ از مدراتور ها رو داره. پی تی قابلیت مدراتوری رو به مدیران منحصر می دونه ، اگر می شد مثلا هر کاربر فعالی یک زیر فروم رو تحت نظر بگیره که خیلی خوب می شه.
از همه بدتر اینکه مدیر دیگر هم مدتی رفته گل بچینه
:(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

من که هیچ اخطاری ندیدم!
یه پست میزنمیم بعد یه مدت که میایم چک کنیم کی جواب داده میبینیم خوده پست هم نیست:D;)
هیچ اخطارو پیغامی هم که داده نمیشه جا داره حداقل پست Move میشد:happy::D

رفتن فرهاد کار شما هست

درسته, به هرحال هیچ عامل خارجی که وجود نداره
مخفی کاری هم والا وجود نداره من یه بار راجع به این موضوع با یکی صحبت کردم فرهاد بسیار ناراحت شد از دست من
یه ترد مدیران وجود داره که ما که بهش دسترسی نداریم اما دانیال که داره فکر می کردم بدونه قضایارو

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
من هرچی می گردم کلوپ هیوندای رو پیدا نمی کنم
127fs4573872.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم که گفتم اینجا عنوان کنم ببینم این مشکل رو بقیه بچه های pt هم دارن یا....
به نظرم اشکال از PT باشه....
خب ماجرا اینه که من از وقتی در بخش پاکت پی سی ساب فروم ایجاد شده ....وقتی وارد ساب فروم ها میشم تاپیک هایی که پست جدید دارن رو نشون نمیده به عبارتی هیچ تمایزی با مابقی تاپیک ها نداره:wacko: ...در صورتی که هیچ بخش دیگه ای این مشکل رو نداره حتی توی پیج اصلی تاپیک ppc هم همه چیز درسته... مشکل فقط در ساب فروم هاس.....
browser هم فایر فاکس هست اما با توجه به درست بودن مابقی بخش ها بعید به نظر میرسه از browser باشه
....
:blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب همان طور که می بینید ، فروم با تبدیل ش به ساب فروم های جدید ، مشکلی که پیش امده اینه که کسی دیگه به خودش زحمت نمی ده به ساب فروم تخصصی ش بره ، همین پایین پست می زنه و هر 6 ساعت یک بار ،یک پست می زنه که "چی شد؟ " "چرا جواب نمی دید؟"
به نظر تون چه راه حلی می رسه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب همان طور که می بینید ، فروم با تبدیل ش به ساب فروم های جدید ، مشکلی که پیش امده اینه که کسی دیگه به خودش زحمت نمی ده به ساب فروم تخصصی ش بره ، همین پایین پست می زنه و هر 6 ساعت یک بار ،یک پست می زنه که "چی شد؟ " "چرا جواب نمی دید؟"
به نظر تون چه راه حلی می رسه؟
من فکر می کنم که انونسمنت جدید لازمه،ضمنا" فکر می کنم که اگر بشه این راهنمای بخش رو هم به روز کرد؛راه دوری نره،همچنین پیشنهاد می دم که اگر امکان داره همه بخشها در ساب فروهای خودشون قرار بگیرن و بحثهایی که مربوط به گروه خاصی میشن،مثل کاربرای فعال تو قسمتی که تحت ساب فروم نیست باشه و دسترسی به این قسمت محدود بشه؛
اینا همش الان به ذهنم رسید و شاید زیاد پخته نباشه:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام بچه ها:)

من امدم اصفهان و تا جمعه اینجا هستم گسی از بچه ها هست که بخوایم یه قراری بزاریم همدیگرو ببینیم:)

ستاد دوست یابی PT:)

بالا