• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
به جون عزیزت فکر نکنم تو این مایع ها هم باشه هاااا:cool:

چرا هست
auto focous داره اولا
بعدشم گفتم ممکن هست به خاطر این باشه که کیفیت lcd من از اون بالاتر هست 1
اما عکس گرفته شده با sony ericson را رو گوشیم اجرا کردم، بازم مال خودم بهتر بود !
:lol::lol::lol:
از معدود مواردی بود که به ppc خودم افتخار کردم ! :lol:

Farshid Masomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم خوشامد میگم. دوستان آقا حسین روی سر ما جا دارند...

قربون يو :blush:
اين فرمول دوستي كه شما مطرح فرموديد كاملا برگشت پذيره و با توجه به دوستي شما با 505 جايگاهتون روي چشم ماست ;)

گمونم حسين ديشب اين لطف شما رو خونده بود چون عملا توي استخر لطف فرمودن روي سر ما جلوس كردند :wacko:
به شكلي كه بنده عملا معناي واقعيه اين اصطلاح رو تا اعماق مهره هاي گرني و در اعماق آب حس كردم
لذا به دليل آسيب ديدگي و طول درمان تا اطلاع ثانوي از پذيرش دوستان در ناحيه ي سر و گردن معذورم
ليكن علاقه مندان ميتوانند در روي چشم ما سكنا گزينند

Farshid Masomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
shahram_k-jam و mojtaba2741 عزيز

ضمن تشكر از لطف و حسن برخوردتون
براي اطلاعات بيشتر در خصوص ميزان ارادت بنده به جوابيه ي من به siavash78 مراجعه فرماييد

شاد باشيد و هميشه بهاري

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام با مرام
به جون جفتمون تنها دليل بازگشت گودزيلا (اينجانب) ملاقات با جنابعالي بود
چوب كاريمون فرموديد
حاجي چه التماسي كردي رفقا مارو تحويل بگيرن
دمت قييييييژ
اين داستاني كه تو واسه ما ساختي منو ياد خدا بيامرز كزت انداخت :(
ايشالا اين بار مثله اون دفه نشه و بشه به دوستي پايدار و محكم اينجا بنا كنيم
;)
شاد باشيد و هميشه بهاري

غلامم :blush:

قربون يو :blush:
اين فرمول دوستي كه شما مطرح فرموديد كاملا برگشت پذيره و با توجه به دوستي شما با 505 جايگاهتون روي چشم ماست ;)

گمونم حسين ديشب اين لطف شما رو خونده بود چون عملا توي استخر لطف فرمودن روي سر ما جلوس كردند :wacko:
به شكلي كه بنده عملا معناي واقعيه اين اصطلاح رو تا اعماق مهره هاي گرني و در اعماق آب حس كردم
لذا به دليل آسيب ديدگي و طول درمان تا اطلاع ثانوي از پذيرش دوستان در ناحيه ي سر و گردن معذورم
ليكن علاقه مندان ميتوانند در روي چشم ما سكنا گزينند

عجبا قرار نبود لو بدی که :lol::D:D:D:D:D

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
مهدی جان دستت درست که خبر دادی
--------------------------------------------------------
ایول

علیرضا جان دمت گرم
خدایی بد جوری دلم برات تنگ شده
بیا دیگه جات خیلی خالیه :blush:

سلام به همه در اين مورد كه دوستان توي سوالات مربوط به نرم افزار گفتن ، آقا عليرضا هم لطف كردنو به منم توي پرايوت جواب دادن در مورد asus p525 !

والا دليل اينكه رفتنو نميدونم اما خوب اگر چيزي بوده اگر قابل تمام شدن هست، تموم شه تا آقا عليرضا برگردن ديگه !

مثل خورشيد پشت ابر شده ( اين چند روزه آخر ديني خوندم ! اين كار آقا عليرضا، شده مثل ولايت معنوي و ايناااااااااا :lol:)

به هر حال ممنون از همه و آقا عليرضا !

Last edited:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
آقاي احمدي نژاد هم كه فعلا حال شما پولدارا رو گرفته و قراره سهميه بنزين ماشين خارجي شما رو قطع كنه :lol:
:D

سلام !
بابا ين چه وضعيه !؟ !؟ !؟ ! ؟!

كسي شمارشو نداره كه بخايم بهش بگيم ! ؟؟

در ضمن اين مورد شامل همه ماشين خارجي هي ميشه هاااااااا !
چه جديد چه قديمي ! :wacko::wacko:

تازه اينا كه چيزي نيست
از 1 مهر بايد 1 ماليات جديد هم ملك داران محترم بدن !
اونم اينكه مثلا 1 ملك را 10 سال پيش خريدي 1000000 تومن !
حالا ميخاي بفروشي شده 100000000000 تومن !
بايد 1 درصديو ( كه هنوز مشخص نيست ) بپردازي !

ديگه چي ميخايم ! ؟

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
سلام به بر و بچه ها گل مخصوصا shahram k-jam عزیز - مدیران عزیز بخش PPC و سایر اعضای فعال.
ببخشید که زیاد وقت نمی کنم بیام تو گپ شما عزیزان.
الآن اومدم بهتون این خبر رو بدم که من یک پکیج از PPC آماده کردم که فکر کنم یک آچار براتن باشه و لوازمتون رو کامل کنه .اگه دوست داشتید اینجا رو نگاه کنید:
http://www.mobile4persian.com/shop/ppc.htm
من سعی کردم که قیمت هم مناسب باشه.
امیدوارم خوشتون بیاد.

در ضمن بچه ها بازی های playstation برای PPC هم از دست ندید:
http://forum.persiantools.com/t108023.html

موفق باشید.:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقاي احمدي نژاد هم كه فعلا حال شما پولدارا رو گرفته و قراره سهميه بنزين ماشين خارجي شما رو قطع كنه :lol:
;):D

این دیکه قابل گذشت نیست ، واقعا این یکی خیلی مسخره بود:(:eek:

ما تازه خودمون رو داشتیم جمع جور میکردیم یک عدد گاری 4 چرخ از دیار قربت فراهم کنیم:(

واقعا اینجا نمیشه زندگی کرد:wacko:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

ما تازه خودمون رو داشتیم جمع جور میکردیم یک عدد گاری 4 چرخ از دیار قربت فراهم کنیم:(

به به؛می بینم صدای حسین هم در اومده:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا کسی که دوو 93 داره یعنی مرفه هستش پس باید بنزین رو آزاد بخره !!!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

مي بينم كه آقاي پرزيدنت داره طرفداراشو از دست مي ده ;)

آقا کسی که دوو 93 داره یعنی مرفه هستش پس باید بنزین رو آزاد بخره !!!

به هر حال پارسا جان! خارجي كه هست ;) ما كلا با خارجي ها مخالفيم ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به دل نگیرید . همونطور که گفتم یکی از ارکان اصلاحات اقتصادی آزاد شدن صد درصدی نرخ بنزینه که در آینده نزدیک محقق میشه. صبر کنید کمتر از یک سال دیگه همه بنزین آزاد 700-800 تومنی میخریم.

-----------------

بالاخره برای پدرم یه نوت بوک گرفتم
امروز پایتخت بودم به قصد ایکس پی اس 1530 رفته بودم بابام دوباره سونی ها رو دید نتونست خودش رو نگه داره . اصرار کرد که من گارانتی 3 ساله میخوام و لاغیر. ما هم رفتیم سراغ ایران رهجو . جالب این که سری لپ تاپ های گارانتی ایران رهجو به کل فرق داره . کلا کاستومایزشن ، شماره مدل ها (2 رقمی بر خلاف 3 رقمی) و قیمت ها متفاوته . البته خوب بود .یه اف زد 35 گرفتم . صفحه 15.4 سی پی یو 2.1 ، 3 مگ کش . رم 2 گیگ ، گرافیک جی فور 8400 یک گیگیو 200 گیگ هارد و بلوتوث و وایرلس و مودم و کارت ریدر و خروجی فول اچ دی 1530 . متاسفانه مدل های دیگه بازار اینا رو همه یه جا نداشتن . ما هم همه رو با یه قیمت معقول با یه کیف زشت و یه موس مجانی گرفتیم:دی

مثل اینکه ایکس پی هم با 15000 تومن رو این مدل نصب میکردند که بابام بیخیالش شد (کی از قیافه ویستا میگذره)

قصد روده درازی: من اتوکد روش نصب کردم اما دلم نیومد آفیسش رو پاک کنم آفیس کرک شده بریزم . راهی نیست که اکتیویشن کدی براش پیدا کنم که با همین آفیس کار کنه (فقط 25 تا ترای میده که 2 تاش پریده) دوستان اگه سراغ دارن قصور نکنن :دی حوصله پاک و نصب کردن ندارم

----------------

راستی چشم ما هم به جمال دیاموند روشن شد و در دستمون لمس شد . یکی از مغازه ها رو کلی مخش رو زدم تا آورد 750 هم میداد نامرد! چقدر کوچیک . مشکی براق (عشق من!) فقط یه چیزی بین خودمون باشه . اصلا با تیپش حال نکردم .بیشتر شبیه اسمارت فونه تا پی پی سی . اقتدار نداره . اما واقعا چه سایزی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به دل نگیرید . همونطور که گفتم یکی از ارکان اصلاحات اقتصادی آزاد شدن صد درصدی نرخ بنزینه که در آینده نزدیک محقق میشه. صبر کنید کمتر از یک سال دیگه همه بنزین آزاد 700-800 تومنی میخریم.

-----------------

بالاخره برای پدرم یه نوت بوک گرفتم
امروز پایتخت بودم به قصد ایکس پی اس 1530 رفته بودم بابام دوباره سونی ها رو دید نتونست خودش رو نگه داره . اصرار کرد که من گارانتی 3 ساله میخوام و لاغیر. ما هم رفتیم سراغ ایران رهجو . جالب این که سری لپ تاپ های گارانتی ایران رهجو به کل فرق داره . کلا کاستومایزشن ، شماره مدل ها (2 رقمی بر خلاف 3 رقمی) و قیمت ها متفاوته . البته خوب بود .یه اف زد 35 گرفتم . صفحه 15.4 سی پی یو 2.1 ، 3 مگ کش . رم 2 گیگ ، گرافیک جی فور 8400 یک گیگیو 200 گیگ هارد و بلوتوث و وایرلس و مودم و کارت ریدر و خروجی فول اچ دی 1530 . متاسفانه مدل های دیگه بازار اینا رو همه یه جا نداشتن . ما هم همه رو با یه قیمت معقول با یه کیف زشت و یه موس مجانی گرفتیم:دی

مثل اینکه ایکس پی هم با 15000 تومن رو این مدل نصب میکردند که بابام بیخیالش شد (کی از قیافه ویستا میگذره)

قصد روده درازی: من اتوکد روش نصب کردم اما دلم نیومد آفیسش رو پاک کنم آفیس کرک شده بریزم . راهی نیست که اکتیویشن کدی براش پیدا کنم که با همین آفیس کار کنه (فقط 25 تا ترای میده که 2 تاش پریده) دوستان اگه سراغ دارن قصور نکنن :دی حوصله پاک و نصب کردن ندارم

----------------

راستی چشم ما هم به جمال دیاموند روشن شد و در دستمون لمس شد . یکی از مغازه ها رو کلی مخش رو زدم تا آورد 750 هم میداد نامرد! چقدر کوچیک . مشکی براق (عشق من!) فقط یه چیزی بین خودمون باشه . اصلا با تیپش حال نکردم .بیشتر شبیه اسمارت فونه تا پی پی سی . اقتدار نداره . اما واقعا چه سایزی

آره ایران رهجو یکسری مدلهایی را حتی وارد می کنه که نمایندگیهای دیگه وارد نمی کنن و مثل اینکه قیمتهاش هم مناسب تر هست(اینطور که شنیدم)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
حقیقتا مناسب تره . و البته کاملا متفاوت(کلا مدل ها ادامه 2 رقمی دارند ، برخلاف مدل های 3 رقمی بازار! یعنی کلا کدینگ متفاوته!)
.
من عذا گرفته بودم که یه سونی پدر مادر دار و همه چی دار اصلا نیست . هر کدوم یه چیزی داره یه چیزه دیگه نداره یا اگه همه رو داره قیمت بالای 2!!
یه همه چیز دار 1500 ای اما پیدا شد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها کسی آخرین قیمت دیاموند رو تو ایران داره؟؟

بالا