• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب دوستان مجدد برا مجتبی یه مشگل پیش آمد که به مدت 3-4 روز تلفنش قطع شده و نمیتونه بیاد از همه معذرت خواسته قرار شد من این چند روز پیگیر کارا باشم:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان... بچه های م اه واره رو کجا میشه گیر آورد؟؟؟ واسه 190 س وپ ر میخواستم ببینم چرا آپدیت نیومده یا کلا اوضاعش چطوره؟؟؟؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان... بچه های م اه واره رو کجا میشه گیر آورد؟؟؟ واسه 190 س وپ ر میخواستم ببینم چرا آپدیت نیومده یا کلا اوضاعش چطوره؟؟؟؟

فعلاً خبری نیست - مثل اینکه میخوان دیگه آپدیت بیرون ندن .

من که رفتم یک U90 گرفتم همه جا رو باز میکنه - ریکورد میکنه - ام پی تری و عکس رو نشون میده و تصویر در تصویر خفنی هم داره . 2 تیونر با کلی امکانات زوم و جابجایی تصاویر .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

من که رفتم یک U90 گرفتم همه جا رو باز میکنه - ریکورد میکنه - ام پی تری و عکس رو نشون میده و تصویر در تصویر خفنی هم داره . 2 تیونر با کلی امکانات زوم و جابجایی تصاویر .

ماشاالله ;)
زمان ما يك ديش هايي بود 180. چندين تيكه بود بايد به هم وصل مي كردي... تازه آنالوگ هم بود :p

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1

کجا رکورد میکنه ؟ هارد داره ؟ لابد نونم میگیره ؟!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قصد روده درازی: من اتوکد روش نصب کردم اما دلم نیومد آفیسش رو پاک کنم آفیس کرک شده بریزم . راهی نیست که اکتیویشن کدی براش پیدا کنم که با همین آفیس کار کنه (فقط 25 تا ترای میده که 2 تاش پریده) دوستان اگه سراغ دارن قصور نکنن :دی حوصله پاک و نصب کردن ندارم

با این سریال امتحان کنید ببینید میشه؟
کد:
KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

یکی یک دستگاه معرفی کنه که خروجی componentداشته باشه و اصلش ایران پیدابشه:(

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دکتر جان ما که همچین چیزی ندیدیم .

Last edited:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

بابا دوست عزیز شما دیگه چرا ؟

مگه ریسیوری که ریکورد کنه چیزه عجیبیه ؟ ماها که دیگه توی این بخشها ( پاکت پی سی ) فعالیت میکنیم و به قول خودمون با تکنولوژی پیش میریم ، دیگه باید چشم بسته هرگونه پیشرفت تکنولوژی رو قبول کنیم . الان مموری کارت های موبایل ( M2 و مایکرو ) در حد ناخن کوچیکه دست آدمه و 8 گیگ فضا داره ، فردا میبینی نوک انگشتت یک میکرو چیپ بسیار نازک میزنن و 100 گیگ فضا رو همیشه همراهت داری دیگه انگشت تو هر سوراخی ( USB ) بکنی میتونی اطلاعات رو منتقل کنی .

ضمناً یک توضیح دیگه راجع به U90 با توجه به اینکه یو اس بی میخوره و ریکورد میکنه - به یک جواب ساده میرسید که / کجا ریکورد میکنه / .
مدل های هارد دارش هم هست که با ظرفیت 100 گیگ ارائه شده اما دمه دست ما نبود برای همین از این مدل استفاده کردم .
راه حل هارد دار کردنش رو هم الان بهتون میگم -خیلی ها میپرسن چرا روی پی دی ای ها پورت یو اس بی نمیگزارن - من فکر میکنم مهم ترین دلیلش بالا رفتن مصرف باتری باشه و دلیل بعدی این باشه که مردم از ماوس گرفته تا پرینتر و پنکه usb و چای گرم کن usb ( که همشون موجودن ها یکی نیاد بگه خالی بندیه ) رو میکنن توی اون پورد و خدا میدونه چه بلایی سر اون گوشی و باطریش میاد .
خب بریم سراغ هارد دار کردن ریسیور های یو اس بی ریکورد - شما یک پورت یو اس بی به آی دی ایی که حدوداً 10 تا 12 تومن هستش رو میگیرید ( مدلSATA هم هست 2~3 تومن گرون تره ) و به هاردتون ( ترجیحاً زیر 100 گیگ باشه ) متصل میکنید . هارد دیسک اکسترنال رو به پی سی وصل میکنید و کل اون رو یک پارتیشن با FAT 32 میکنید. اگر چند درایو داشته باشه کلاً خوانده نمیشه . و پارتیشن غیر از فت و فت 32 رو ساپورت نمیکنه .
اگر کیفیت ریکورد سیستم از گزینه تصویر در تصویر همزمان براتون مهم تره سری ایکس 250 رو خریداری کنید . چون ریکورد عالی داره ولی PIP خیلی جالبی نداره .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

مگه ریسیوری که ریکورد کنه چیزه عجیبیه ؟ ماها که دیگه توی این بخشها ( پاکت پی سی ) فعالیت میکنیم و به قول خودمون با تکنولوژی پیش میریم ، دیگه باید چشم بسته هرگونه پیشرفت تکنولوژی رو قبول کنیم . الان مموری کارت های موبایل ( M2 و مایکرو ) در حد ناخن کوچیکه دست آدمه و 8 گیگ فضا داره ، فردا میبینی نوک انگشتت یک میکرو چیپ بسیار نازک میزنن و 100 گیگ فضا رو همیشه همراهت داری دیگه انگشت تو هر سوراخی ( USB ) بکنی میتونی اطلاعات رو منتقل کنی .

ضمناً یک توضیح دیگه راجع به U90 با توجه به اینکه یو اس بی میخوره و ریکورد میکنه - به یک جواب ساده میرسید که / کجا ریکورد میکنه / .
مدل های هارد دارش هم هست که با ظرفیت 100 گیگ ارائه شده اما دمه دست ما نبود برای همین از این مدل استفاده کردم .
راه حل هارد دار کردنش رو هم الان بهتون میگم -خیلی ها میپرسن چرا روی پی دی ای ها پورت یو اس بی نمیگزارن - من فکر میکنم مهم ترین دلیلش بالا رفتن مصرف باتری باشه و دلیل بعدی این باشه که مردم از ماوس گرفته تا پرینتر و پنکه usb و چای گرم کن usb ( که همشون موجودن ها یکی نیاد بگه خالی بندیه ) رو میکنن توی اون پورد و خدا میدونه چه بلایی سر اون گوشی و باطریش میاد .
خب بریم سراغ هارد دار کردن ریسیور های یو اس بی ریکورد - شما یک پورت یو اس بی به آی دی ایی که حدوداً 10 تا 12 تومن هستش رو میگیرید ( مدلSATA هم هست 2~3 تومن گرون تره ) و به هاردتون ( ترجیحاً زیر 100 گیگ باشه ) متصل میکنید . هارد دیسک اکسترنال رو به پی سی وصل میکنید و کل اون رو یک پارتیشن با FAT 32 میکنید. اگر چند درایو داشته باشه کلاً خوانده نمیشه . و پارتیشن غیر از فت و فت 32 رو ساپورت نمیکنه .
اگر کیفیت ریکورد سیستم از گزینه تصویر در تصویر همزمان براتون مهم تره سری ایکس 250 رو خریداری کنید . چون ریکورد عالی داره ولی PIP خیلی جالبی نداره .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان؛
امیدوارم حال همگی خوب باشه،
متاسفانه مرکز مخابراتی جدیدی به نام بابایی راه انداختند و تلفنهای ما هم به اون مرکز منتقل شد،متاسفانه شماره تلفنهای شهرک ما هم تغییر پیدا کرد؛:hmm:ضمن اینکه در این مرکز جدید هنوز ای دی اس ال راه اندازی نشده،:hmm:الان هم که اومدم 5 بار دیسکانکت شدم،جالب اینجاست که سه بار هم هنگام دایال کردن شماره هوشمند،خونه یه بنده خدایی وصل می شد و اون بنده خدا هم دفعه سوم گوشی محکم رو تلفن کوبید،:hmm:خلاصه فردا احتمالا" امتیاز تلفن هم به علت مزاحمت از بنده سلب خواهد شد،:hmm::hmm:
اختلالات همچنان ادامه داره،اما بنده سعی می کنم به اینجا سر بزنم؛

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1

ای بابا چرا میزنی . :D نه آقا عجیب نیست.
منظورم این بود مثل دریم ب ا ک س ها هارد میخوره یا مثل نیوشن ب ا ک س ها با USB کپچر میکنی. :)
بعد دیدم امکاناتش خیلی خوب و زیاده گفتم شاید نون هم میگیره ! :blush:
ولی خیلی عالیه. حدود قیمتش میدونی چنده ؟
قابلیت ش ر ی ن گ هم داره ؟ برای شو ت ا ی م میخوام.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
یکی یک دستگاه معرفی کنه که خروجی componentداشته باشه و اصلش ایران پیدابشه
اینو الان دیدم . اتفاقا منم دنبال یه همچین چیزی میگردم . یا اگه دستگاهی هم باشه که HDMI ساپورت بکنه دیگه چی میشه. من که تا حالا ندیدم . الان با توجه به تی وی های فول اچ دی خیلی حیفه کانالارو با کابل AV ببینیم ! مخصوصا اینکه با ش ر ی ن گ فول اچ دی ها هم فعال باشن .کامپوننت هم باز نسبت به av خیلی بهتر هستند . همونطور که میدونید کامپوننت ها پایین ترین سطح دیجیتال هستند ولی کابل AV آنالوگ هست.
کامپیوترم یه مقدار قدیمیه ولی بهترین راه اینه که با د ی و ی ب ی بگیریم بعد با DVI به ال سی دی وصل کنیم. البته اگه بخوایم از حداکثر کیفیت کا نا ل ها استفاده کنیم . با د ی و ی ب ی هم که اچ دی ها ردیفه ....

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان؛
امیدوارم حال همگی خوب باشه،
متاسفانه مرکز مخابراتی جدیدی به نام بابایی راه انداختند و تلفنهای ما هم به اون مرکز منتقل شد،متاسفانه شماره تلفنهای شهرک ما هم تغییر پیدا کرد؛:hmm:ضمن اینکه در این مرکز جدید هنوز ای دی اس ال راه اندازی نشده،:hmm:الان هم که اومدم 5 بار دیسکانکت شدم،جالب اینجاست که سه بار هم هنگام دایال کردن شماره هوشمند،خونه یه بنده خدایی وصل می شد و اون بنده خدا هم دفعه سوم گوشی محکم رو تلفن کوبید،:hmm:خلاصه فردا احتمالا" امتیاز تلفن هم به علت مزاحمت از بنده سلب خواهد شد،:hmm::hmm:
اختلالات همچنان ادامه داره،اما بنده سعی می کنم به اینجا سر بزنم؛

من به نوبه خودم از فعالیت های بسیار چشمگیر! مخابرات در هزاره سوم تشکر می کنم.:rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینو الان دیدم . اتفاقا منم دنبال یه همچین چیزی میگردم . یا اگه دستگاهی هم باشه که HDMI ساپورت بکنه دیگه چی میشه. من که تا حالا ندیدم . الان با توجه به تی وی های فول اچ دی خیلی حیفه کانالارو با کابل AV ببینیم ! مخصوصا اینکه با ش ر ی ن گ فول اچ دی ها هم فعال باشن .کامپوننت هم باز نسبت به av خیلی بهتر هستند . همونطور که میدونید کامپوننت ها پایین ترین سطح دیجیتال هستند ولی کابل AV آنالوگ هست.
کامپیوترم یه مقدار قدیمیه ولی بهترین راه اینه که با د ی و ی ب ی بگیریم بعد با DVI به ال سی دی وصل کنیم. البته اگه بخوایم از حداکثر کیفیت کا نا ل ها استفاده کنیم . با د ی و ی ب ی هم که اچ دی ها ردیفه ....

قربان عرض شود که چند مدل از استرانگ ها که ته اسم شان ایکس دارند چنین خاصیتی دارند ولی متاسفانه می گویند اصلش نیست و این تقلبی ها در صورت اقدام به فلش کردن ، چیپ اش مرخص می شود
برای اچ دی ام آی هم باید هزینه کنید هست ، مدل هایی از سامسونگ هست حدود 350تومن
به شخصه دنبال 4620Xبودم که می گویند اصلش بسیار عالی ست و 80تومن
موفق باشید و ما را هم خبر کنید:lol:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قربان عرض شود که چند مدل از استرانگ ها که ته اسم شان ایکس دارند چنین خاصیتی دارند ولی متاسفانه می گویند اصلش نیست و این تقلبی ها در صورت اقدام به فلش کردن ، چیپ اش مرخص می شود
برای اچ دی ام آی هم باید هزینه کنید هست ، مدل هایی از سامسونگ هست حدود 350تومن
به شخصه دنبال 4620Xبودم که می گویند اصلش بسیار عالی ست و 80تومن
موفق باشید و ما را هم خبر کنید:lol:

دکتر جان من از این 4620x سه تا گرفتم تاحالا. یکی برا خودم و یکی برا بهروز که پارسال خریدم و یکی هم برای یکی از دوستان که 3 ماه پیش خریدم. هرسه رو از فروشنده های PT خریدم. بابک و یکی دیگه که یادم نیست. آقا بابک الان هم میفروشه. تلفنش رو PM میکنم براتون.
ولی پورت USBیشون فقط قابلیت اتصال به USB flash memory و اتصال به یک Strong دیگه رو دارند و فکر نمیکنم بشه بهشون HD وصل کرد! روی همون flashها هم نمیشه record کرد، فقط امکان اجرای Audio ، Video ، عکس ، Softcam و patchها وجود داره.
این سه تایی که خریدم همشون اورجینال هستند و بدون مشکل Upgrade میشوند و کار میکنند.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان؛
اینجا برق رفته؛بنده هم در این فرصت موفق شدم تنها چهار پست را جابجا کنم(آن هم با هم و یکجا)و در این مدت باطری لپ تاپ بنده از 75 درصد به 45 درصد رسید؛هنوز نتوانستم تاپیکها و تردهایی که آپدیت شده اند را بخوانم؛به خاطر اهمیت ترد معرفی نرم افزار ابتدا به اونجا و سپس به اینجا سر زدم؛:(
این مرکز مخابراتی جدید خیلی مشکل داره؛واقعا" سرعت دایال آپش هم خیلی پایین تر از دایال آپ معمولیه؛:(البته انشاله از آذر و یا دی ماه جای ما عوض می شه و مرکز مخابراتی جدید دیگه ای دی اس ال داره؛ولی تا اون موقع باید با دایال آپ که اونم در مرکز ما دارای محدودیت سرعته:blink:سر کنم؛
دیگه باید به بازنشستگی جدا" فکر کنم؛هم خودم دیگه اطلاعاتم به روز نیست؛هم زیاد نمی تونم وقت بگذارم و مهمتر از اون دیگه ابزار کار کردن اینجا را ندارم:hmm:
راستی طی تماس اس ام اسی با فرهاد؛قول داده که به اینجا بیاد؛البته مفصل در اولین فرصت با هم صحبت خواهیم کرد؛امیدوارم علیرضا هم برگرده؛راستش چند وقتی هست از جواد خبری نیست؛(و البته کسی هم چیزی نمی گه)امیدوارم جواد هم اینجا ببینیم؛
یه دعایی هم آخر داشته باشیم برای تمامی دوستانی که مشغول امتحانات پایان ترم هستند؛انشاله همه موفق باشن و واحدها هم پاس بشه(همینطور خودم:Dگفتم به این بهانه یه دعایی هم برای خودم بکنم)
انشاله همگی شاد و موفق و بهروز باشن:):rolleyes:

بالا