خوب دوستان مجدد برا مجتبی یه مشگل پیش آمد که به مدت 3-4 روز تلفنش قطع شده و نمیتونه بیاد از همه معذرت خواسته قرار شد من این چند روز پیگیر کارا باشم
سلام دوستان... بچه های م اه واره رو کجا میشه گیر آورد؟؟؟ واسه 190 س وپ ر میخواستم ببینم چرا آپدیت نیومده یا کلا اوضاعش چطوره؟؟؟؟
فعلاً خبری نیست - مثل اینکه میخوان دیگه آپدیت بیرون ندن .
من که رفتم یک U90 گرفتم همه جا رو باز میکنه - ریکورد میکنه - ام پی تری و عکس رو نشون میده و تصویر در تصویر خفنی هم داره . 2 تیونر با کلی امکانات زوم و جابجایی تصاویر .
کجا رکورد میکنه ؟ هارد داره ؟ لابد نونم میگیره ؟!فعلاً خبری نیست - مثل اینکه میخوان دیگه آپدیت بیرون ندن .
من که رفتم یک U90 گرفتم همه جا رو باز میکنه - ریکورد میکنه - ام پی تری و عکس رو نشون میده و تصویر در تصویر خفنی هم داره . 2 تیونر با کلی امکانات زوم و جابجایی تصاویر .
قصد روده درازی: من اتوکد روش نصب کردم اما دلم نیومد آفیسش رو پاک کنم آفیس کرک شده بریزم . راهی نیست که اکتیویشن کدی براش پیدا کنم که با همین آفیس کار کنه (فقط 25 تا ترای میده که 2 تاش پریده) دوستان اگه سراغ دارن قصور نکنن :دی حوصله پاک و نصب کردن ندارم
KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
ماشاالله
زمان ما يك ديش هايي بود 180. چندين تيكه بود بايد به هم وصل مي كردي... تازه آنالوگ هم بود
فعلاً خبری نیست - مثل اینکه میخوان دیگه آپدیت بیرون ندن .
کجا رکورد میکنه ؟ هارد داره ؟ لابد نونم میگیره ؟!
کجا رکورد میکنه ؟ هارد داره ؟ لابد نونم میگیره ؟!
بابا دوست عزیز شما دیگه چرا ؟
مگه ریسیوری که ریکورد کنه چیزه عجیبیه ؟ ماها که دیگه توی این بخشها ( پاکت پی سی ) فعالیت میکنیم و به قول خودمون با تکنولوژی پیش میریم ، دیگه باید چشم بسته هرگونه پیشرفت تکنولوژی رو قبول کنیم . الان مموری کارت های موبایل ( M2 و مایکرو ) در حد ناخن کوچیکه دست آدمه و 8 گیگ فضا داره ، فردا میبینی نوک انگشتت یک میکرو چیپ بسیار نازک میزنن و 100 گیگ فضا رو همیشه همراهت داری دیگه انگشت تو هر سوراخی ( USB ) بکنی میتونی اطلاعات رو منتقل کنی .
اینو الان دیدم . اتفاقا منم دنبال یه همچین چیزی میگردم . یا اگه دستگاهی هم باشه که HDMI ساپورت بکنه دیگه چی میشه. من که تا حالا ندیدم . الان با توجه به تی وی های فول اچ دی خیلی حیفه کانالارو با کابل AV ببینیم ! مخصوصا اینکه با ش ر ی ن گ فول اچ دی ها هم فعال باشن .کامپوننت هم باز نسبت به av خیلی بهتر هستند . همونطور که میدونید کامپوننت ها پایین ترین سطح دیجیتال هستند ولی کابل AV آنالوگ هست.یکی یک دستگاه معرفی کنه که خروجی componentداشته باشه و اصلش ایران پیدابشه
سلام به همه دوستان؛
امیدوارم حال همگی خوب باشه،
متاسفانه مرکز مخابراتی جدیدی به نام بابایی راه انداختند و تلفنهای ما هم به اون مرکز منتقل شد،متاسفانه شماره تلفنهای شهرک ما هم تغییر پیدا کرد؛:hmm:ضمن اینکه در این مرکز جدید هنوز ای دی اس ال راه اندازی نشده،:hmm:الان هم که اومدم 5 بار دیسکانکت شدم،جالب اینجاست که سه بار هم هنگام دایال کردن شماره هوشمند،خونه یه بنده خدایی وصل می شد و اون بنده خدا هم دفعه سوم گوشی محکم رو تلفن کوبید،:hmm:خلاصه فردا احتمالا" امتیاز تلفن هم به علت مزاحمت از بنده سلب خواهد شد،:hmm::hmm:
اختلالات همچنان ادامه داره،اما بنده سعی می کنم به اینجا سر بزنم؛
اینو الان دیدم . اتفاقا منم دنبال یه همچین چیزی میگردم . یا اگه دستگاهی هم باشه که HDMI ساپورت بکنه دیگه چی میشه. من که تا حالا ندیدم . الان با توجه به تی وی های فول اچ دی خیلی حیفه کانالارو با کابل AV ببینیم ! مخصوصا اینکه با ش ر ی ن گ فول اچ دی ها هم فعال باشن .کامپوننت هم باز نسبت به av خیلی بهتر هستند . همونطور که میدونید کامپوننت ها پایین ترین سطح دیجیتال هستند ولی کابل AV آنالوگ هست.
کامپیوترم یه مقدار قدیمیه ولی بهترین راه اینه که با د ی و ی ب ی بگیریم بعد با DVI به ال سی دی وصل کنیم. البته اگه بخوایم از حداکثر کیفیت کا نا ل ها استفاده کنیم . با د ی و ی ب ی هم که اچ دی ها ردیفه ....
قربان عرض شود که چند مدل از استرانگ ها که ته اسم شان ایکس دارند چنین خاصیتی دارند ولی متاسفانه می گویند اصلش نیست و این تقلبی ها در صورت اقدام به فلش کردن ، چیپ اش مرخص می شود
برای اچ دی ام آی هم باید هزینه کنید هست ، مدل هایی از سامسونگ هست حدود 350تومن
به شخصه دنبال 4620Xبودم که می گویند اصلش بسیار عالی ست و 80تومن
موفق باشید و ما را هم خبر کنید:lol:
با این سریال امتحان کنید ببینید میشه؟
کد:KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
دیدی اینارو که میپرن وسط ؟؟؟ممنون سیمسون جان . کارنداد متاسفانه .فکر کنم باید برم سراغ آفیس 2007 کرک