• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
آقا من زیاد مزاحم نمی شم فقط می خواستم بدونم با ppc هایی که صفحه کلید ندارند می شه بازی کرد!؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اِهم / بله / یس

البته با بعضی از دستگاههای خصیص باید بیخیال بعضی بازی ها شد (که خیلی این موارد کمه). مثلا اچ تی سی تاچ که 2 تا کلید بیشتر نداره و اون 2 تا رو تو بعضی بازیها نمیشه ازاین کرد (مثل ورمز) که واسه اونم معمولا یه کلک هایی میشه زد

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان نمیدونم توجه کردید یا نه؟
توی هر سایت درپیت و آشغال گرفته تا سایت های باکلاس و مشهور فارسی که در مورد پاکت پی سی نرم افزار میزارن
تمام نرم افزارهای شهرام جان اونجا پیدا میشه (البته با ذکر کپی رایت)
که حضور ایشون در اینجا واقعا مایه افتخاره ماست

شهرام جان اینو گفتم که یه کم مارو بیشتر تحویل بگیری و دیگه کدورتی بین ما باشه ;)
الیته هنوزم منظور اون پست n وقت پیش شما رو نفهمیدم که گفتی :
شما با من حال نمیکنی مگه من چی کار کردم ؟
164.gif

من دیگه غلط بکنم بگم opera خوبه بگم nod 32 نصب کنید
only firefox 3 , kaspersky
خوب شد ؟ :lol: منو عفو کن برادر
:cool:
به امید موفقت شهرام در همه زندگیش , ایشالا نرم افزارهای بیشتری هم بنویسی شهرام جان :blush:

امضا دفتر تحکیم وحدت pt

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
توی هر سایت درپیت و آشغال گرفته تا سایت های باکلاس و مشهور فارسی که در مورد پاکت پی سی نرم افزار میزارن

شهرام جان اینو گفتم که یه کم مارو بیشتر تحویل بگیری و دیگه کدورتی بین ما باشه ;)
164.gif

به امید موفقت شهرام در همه زندگیش , ایشالا نرم افزارهای بیشتری هم بنویسی شهرام جان :blush:

امضا دفتر تحکیم وحدت pt

ایول حسین جان... خداییش شهرام مایه افتخار ماست و حضورش غنیمته. ضمنا با این همه اطلاعات خیلی هم فروتن هست.

Farshid Masomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من زیاد مزاحم نمی شم فقط می خواستم بدونم با ppc هایی که صفحه کلید ندارند می شه بازی کرد!؟

سلام دوست عزيز

در جواب شما بايد بگم ... بله
معمولا بازيهاي ppc بيشتر با تاچ كار ميكنن و نيازي به كليد و دكمه ندارن
ولي حاا اگه شما به دكمه وابستگي داريد و اونجوري عادت كرديد اون حسابش فرق ميكنه :happy:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

164.gif

امضا دفتر تحکیم وحدت pt

مخلصم حسين جان.
شما شرمنده نموديد اين جانب را ;)
فقط من از بعضي از اين سايت ها خيلي ناراضي هستم! چون برنامه ي من رو توي يه سايت ديگه آپلود كردن و از اونجا لينك دادن. به همين دليل من خيلي از اطلاعات دانلود نرم افزار هام رو از دست دادم.
به هر حال ممنون از شما.
در ضمن! من يادم نمي ياد گفته باشم باهات حال نمي كنم. :f34r: شايد به خاطر اون عكس توي امضات بوده :D
[*] اميدوارم كه برنامه هام كمي سبك بشه! بازم برنامه هاي جديد بنويسم.

* - البته اميدوارم كه پولهاي داخل قلكم به اندازه اي برسه كه PPC مورد نظر را خريداري نموده و از شوق خريد آن نرم افزار هاي جديدي را خدمت شما ارائه نمايم. ;)

ایول حسین جان... خداییش شهرام مایه افتخار ماست و حضورش غنیمته. ضمنا با این همه اطلاعات خیلی هم فروتن هست.

ممنون سياوش جان عزيز.
البته دانايي و توانايي شما در زمينه اطلاعات مربوط به PPC بسيار بالاتر و كاملتر از اينجانب است. ;)

Farshid Masomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

164.gif

امضا دفتر تحکیم وحدت pt

1. :happy: آقاي دفتر تحكيم وحدت سلام :eek:
2. ماهم به داشتن دوستاني كه دوستاني مثله آقا شهرام دارن افتخار ميكنيم ;)
3. قربون اون دل نازكت برم كه زود در جهت رفع كدورت بر مياد . بابا لطيف ! مهربون ! با معرفت :)
4. مهربوني كه باش ! چرا از حقانيت NOD32 ميگذري !!!!! اونم در قبال كسپراسكي !!!!!
5. چخلس داش شهرام هم هستيم ;)

شاد باشيد و هميشه بهاري

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
1. :happy: آقاي دفتر تحكيم وحدت سلام :eek:
2. ماهم به داشتن دوستاني كه دوستاني مثله آقا شهرام دارن افتخار ميكنيم ;)
3. قربون اون دل نازكت برم كه زود در جهت رفع كدورت بر مياد . بابا لطيف ! مهربون ! با معرفت :)
4. مهربوني كه باش ! چرا از حقانيت NOD32 ميگذري !!!!! اونم در قبال كسپراسكي !!!!!
5. چخلس داش شهرام هم هستيم ;)

شاد باشيد و هميشه بهاري

قربان دبلیو :p:lol:

فرشید جان خیلی برام سخت بود ولی باید برای رفاقت بیشتر هزینه کرد و از جان هم گذشت ;) :cool:

فرشید شما نمیخوای استارت بزنی فعالیت دوباره رو ؟
همش که تو گفت و گو هستی که برادر ؟ :lol:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سالم مهرداد جان؛خوبی شما؟چه خبر از فلیم؟:)
قربان شما
ممنون . شما خوب باشید همه خوبن
از اون زمان که اعلام کردم با فلیم کار میکنم تا به الان فلیم خانم داره فاز مثبت میده :rolleyes::happy:

ایشالا که هیچ وقت با ADSL دیگه مشکلی نداشته باشی

ممنون مهرداد سالار.... نیستی ولی وقتی میای همه رو اسیر معرفتت می کنی...
مهرداد جون من که هر ماشینی می گیرم از ترس اینکه بخوان مارک هاشو بدزدن و در اثر این کار روش خط بیفته خودم همه رو می کنم... عجب بدبختی ای داریم تو این مملکت.
یعنی چی؟! علی لرد چرا نمیذاشت بری پیشش؟!

:lol: منم راستیتش کامپیوترم چند ماهی هست که خراب شده :D یه هارد جدید میخواد واسه همین خیلی وقت هست از کامپیوتر داداشم استفاده میکنم که بعد از اتمام امتحان های داداش کوچیکترم 80 % زمان کار با کامپیوترم رو صرف GAME با داداش کوچیکترم میکنم ... به هر حال همیشه که اینجوری نمیمونه ایشالا میشیم همون که بودیم :D
نمیدونم والا به بهونه اسباب کشی و این حرف ها نمیخواست برم پیشش :D

علیرضا جان به دفاع ازت بلند بشم ...

آقا ما که رفتیم شیراز بدون بروز هر مشکل 2 روز با علیلرد چیدیم رفتیم بیرون ! :happy:
احتمالا" این سری دافی مافی دورش بوده ، به دل نگیر مهرداد جان ... :lol:

:D:lol: دفه دیگه که رفتم شیراز اسیرش میکنم یه چند روزی حال بهش میدم . این دفعه که رفتم از همه نظر :lol: تهی بودم :lol:
ایشالا شما همه بیاین و بریم با هم یه قلیونبزنیم :D

عزیز جان بسیار خوشحالمان کردی ،
اون دارویی که گفتم پیدا شد یا نه؟دومی را می گویم ها ، چون شنیدم که تهران هست

فدای شما دانیال جان
نه قربان هر چه گشتم پیدا نشد که نشد شاید مقصر کسی بوده که سپردم توی تهران بگرده.
به هر حال یکی از داروها حتی آلمان هم نبود ××× به صورت قرص و آمپول بود اما پمادش نبود ×××

من موندم که چه کار کنم !!!! و تا این :D وضع من خوب نشه :D اون کار من عقب می افته :lol:

:blush:شما یه بار دیگه اسمش رو بنویسید همین جا بچه ها رو بسیج میکنیم ایشالا پیدا میشه :blush:

Farshid Masomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان دبلیو :p:lol:

فرشید جان خیلی برام سخت بود ولی باید برای رفاقت بیشتر هزینه کرد و از جان هم گذشت ;) :cool:

فرشید شما نمیخوای استارت بزنی فعالیت دوباره رو ؟
همش که تو گفت و گو هستی که برادر ؟ :lol:

عزيز دلِ برادر
من خيلي بايد پر رو باشم كه تو همچين جمعي استارت بزنم
خودت بهتر ميدوني كه من و تو سالهاپيش با خوندن مطالب اين بخش وارد دنياي PPC شديم
من چه جوري ميتونم توي جمعي كه افرادي حضور دارن كه من بيس اطلاعات پي پي سيم رو از اونها دارم اظهار نظر بكنم
هميشه شهامتت رو تحسين كردم و ميكنم ، چون شخصا ديدم كه تويي كه مدتها بعد من وارد PT شدي با چه سرعتي پيشرفت كردي تا جايي كه كابر فعال شدي
نه تنها تو ... من خيلي از دوستان اين بخش رو مدتهاست ميشناسم ، از زماني كه با طرح سوالات ابتدايي در خوصوص PPC شروع كردند و الان تا حدي پيشرفت كردند كه پيچيده ترين سوالات كاربران عادي رو جوابگو هستند
----
اين خيلي لذت بخشه و بايد به اساتيدي كه تو اين بخش از ابتدا ما و امثال مارو بدون هيچ چشمداشتي با اطلاعات نابشون راه انداختن احترام گذاشت . اين در حاليه كه PT شاهد نسل دوم و سوم متخصصان خودش در PPC هستش
و فكر ميكنم هممون اين پيشرفت سطح فني و علمي رو مديون مديران و تاسيس كننده هاي اين بخش هستيم
----
براي همين من ترجيح ميدم در چنين جمعي سكوت كنم و مثل هميشه استفاده كنم
براي همينه كه با اين آي دي نسبتا جديدم وارد ميشم و براي همينه كه معدود پستهايي كه ميزنم حالت خنثي يا سوالي داره

شاد باشي و هميشه بهاري

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان منم بازگشتِ یکی از قدیمی ترین اعضای فروم یعنی علیرضا سیمکش (The Great) رو تبریک میگم ...
اگه فرهادم برگرده فک کنم 2 تایی سطح اینجارو بخاطر اطلاعات خیلی بالاشون ، ببرن بالا ...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان منم بازگشتِ یکی از قدیمی ترین اعضای فروم یعنی علیرضا سیمکش (The Great) رو تبریک میگم ...
اگه فرهادم برگرده فک کنم 2 تایی سطح اینجارو بخاطر اطلاعات خیلی بالاشون ، ببرن بالا ...

با عرض سلام و در تاييد سخنان پارسا عزيز;)
شديدا از اينكه ديدم عليرضا دوباره در اينجا فعاليت مي كنه خيلي خيلي خوشحال شدم. من نيز اميدوارم كه فرهاد نيز به بياد و از حضور ايشون هم استفاده كنيم.;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بنده هم تایید میکنم . ایشالا که علیرضا هر جا که هست موفق باشه و اینجا ها خیلی بیشتر دیده بشه .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان شما
ممنون . شما خوب باشید همه خوبن
از اون زمان که اعلام کردم با فلیم کار میکنم تا به الان فلیم خانم داره فاز مثبت میده :rolleyes::happy:

ایشالا که هیچ وقت با ADSL دیگه مشکلی نداشته باشی

:lol: منم راستیتش کامپیوترم چند ماهی هست که خراب شده :D یه هارد جدید میخواد واسه همین خیلی وقت هست از کامپیوتر داداشم استفاده میکنم که بعد از اتمام امتحان های داداش کوچیکترم 80 % زمان کار با کامپیوترم رو صرف GAME با داداش کوچیکترم میکنم ... به هر حال همیشه که اینجوری نمیمونه ایشالا میشیم همون که بودیم :D
نمیدونم والا به بهونه اسباب کشی و این حرف ها نمیخواست برم پیشش :D

:D:lol: دفه دیگه که رفتم شیراز اسیرش میکنم یه چند روزی حال بهش میدم . این دفعه که رفتم از همه نظر :lol: تهی بودم :lol:
ایشالا شما همه بیاین و بریم با هم یه قلیونبزنیم :D

فدای شما دانیال جان
نه قربان هر چه گشتم پیدا نشد که نشد شاید مقصر کسی بوده که سپردم توی تهران بگرده.
به هر حال یکی از داروها حتی آلمان هم نبود ××× به صورت قرص و آمپول بود اما پمادش نبود ×××

من موندم که چه کار کنم !!!! و تا این :D وضع من خوب نشه :D اون کار من عقب می افته :lol:

:blush:شما یه بار دیگه اسمش رو بنویسید همین جا بچه ها رو بسیج میکنیم ایشالا پیدا میشه :blush:

Tacrolimus
Pemecrolimus
این دو تا عین هم هستن و یک کار می کنند ، من فکر می کنم که با این ها بشود یک امیدی به پس رفت بیماری پوستی شما باشد
ببینم کسی آشنا ناصرخسرو نداره؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
تولد مهرداد عزیز بچه ها:)

تولدش مبارک:)

بالا