سلام به همه دوستان؛
اینجا برق رفته؛بنده هم در این فرصت موفق شدم تنها چهار پست را جابجا کنم(آن هم با هم و یکجا)و در این مدت باطری لپ تاپ بنده از 75 درصد به 45 درصد رسید؛هنوز نتوانستم تاپیکها و تردهایی که آپدیت شده اند را بخوانم؛به خاطر اهمیت ترد معرفی نرم افزار ابتدا به اونجا و سپس به اینجا سر زدم؛
این مرکز مخابراتی جدید خیلی مشکل داره؛واقعا" سرعت دایال آپش هم خیلی پایین تر از دایال آپ معمولیه؛
البته انشاله از آذر و یا دی ماه جای ما عوض می شه و مرکز مخابراتی جدید دیگه ای دی اس ال داره؛ولی تا اون موقع باید با دایال آپ که اونم در مرکز ما دارای محدودیت سرعته:blink:سر کنم؛
دیگه باید به بازنشستگی جدا" فکر کنم؛هم خودم دیگه اطلاعاتم به روز نیست؛هم زیاد نمی تونم وقت بگذارم و مهمتر از اون دیگه ابزار کار کردن اینجا را ندارم:hmm:
راستی طی تماس اس ام اسی با فرهاد؛قول داده که به اینجا بیاد؛البته مفصل در اولین فرصت با هم صحبت خواهیم کرد؛امیدوارم علیرضا هم برگرده؛راستش چند وقتی هست از جواد خبری نیست؛(و البته کسی هم چیزی نمی گه)امیدوارم جواد هم اینجا ببینیم؛
یه دعایی هم آخر داشته باشیم برای تمامی دوستانی که مشغول امتحانات پایان ترم هستند؛انشاله همه موفق باشن و واحدها هم پاس بشه(همینطور خودم
گفتم به این بهانه یه دعایی هم برای خودم بکنم)
انشاله همگی شاد و موفق و بهروز باشن