• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مجتبی جان در مورد جواد باید بگم اگه اشتباه نکنم بعد از نوروز تنها 2 یا سه پست زده! البته پی ام داده بود بهم که میاد اینجا ولی فقط مطالعه می کنه!!! این هم مثل اینکه داره اپیدمی میشه... چند تا پی ام واسش زدم که هنوز درست حسابی جوابی نداده. اگه شد فردا بهش زنگ میزنم.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
من هم روزي چندين بار به تمامي بخش هاي PT سر مي زنم و مطالب جديد رو مطالعه مي كنم. ولي خوب هيچ چيز واسه ارسال پيدا نمي كنم. خداييش خجالت مي كشم كه فقط تو گپ و گفتگو دارم پست مي زنم. قبلا كه يكم وقت خالي بيشتر داشتم، معمولا ماهي يه برنامه مي نوشتم كه از خجالت شما در بيام! ولي الآن كه همون هم وقت نمي كنم. البته اگه خدا بخواد داره پروژه هام يكي پس از ديگر تحويل مي شه. من از زماني هم كه به PT اومدم، چيز زيادي در مورد PPC نمي دونستم. با كمك دوستان بود كه حالا مي تونم چند تا شركت سازنده PPC رو نام ببرم. دكتر با انگيزه اي كه ايجاد كرد چند برنامه اي نوشتم و... .
به خاطر همين من هم فقط به يك خواننده ي مطالب تبديل شدم.:( باز هم ببخشيد كه يه Label كاربر فعال اين بخش رو اشغال كردم. ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان؛
اینجا برق رفته؛بنده هم در این فرصت موفق شدم تنها چهار پست را جابجا کنم(آن هم با هم و یکجا)و در این مدت باطری لپ تاپ بنده از 75 درصد به 45 درصد رسید؛هنوز نتوانستم تاپیکها و تردهایی که آپدیت شده اند را بخوانم؛به خاطر اهمیت ترد معرفی نرم افزار ابتدا به اونجا و سپس به اینجا سر زدم؛:(
این مرکز مخابراتی جدید خیلی مشکل داره؛واقعا" سرعت دایال آپش هم خیلی پایین تر از دایال آپ معمولیه؛:(البته انشاله از آذر و یا دی ماه جای ما عوض می شه و مرکز مخابراتی جدید دیگه ای دی اس ال داره؛ولی تا اون موقع باید با دایال آپ که اونم در مرکز ما دارای محدودیت سرعته:blink:سر کنم؛
دیگه باید به بازنشستگی جدا" فکر کنم؛هم خودم دیگه اطلاعاتم به روز نیست؛هم زیاد نمی تونم وقت بگذارم و مهمتر از اون دیگه ابزار کار کردن اینجا را ندارم:hmm:
راستی طی تماس اس ام اسی با فرهاد؛قول داده که به اینجا بیاد؛البته مفصل در اولین فرصت با هم صحبت خواهیم کرد؛امیدوارم علیرضا هم برگرده؛راستش چند وقتی هست از جواد خبری نیست؛(و البته کسی هم چیزی نمی گه)امیدوارم جواد هم اینجا ببینیم؛
یه دعایی هم آخر داشته باشیم برای تمامی دوستانی که مشغول امتحانات پایان ترم هستند؛انشاله همه موفق باشن و واحدها هم پاس بشه(همینطور خودم:Dگفتم به این بهانه یه دعایی هم برای خودم بکنم)
انشاله همگی شاد و موفق و بهروز باشن:):rolleyes:

مجتبی جان مگه قرار نبود از این حرفا نزنی؟!
شما هم چند وقت میری سواحل قناری بر میگردی. از مدیرای دیگه یاد بگیر:happy:
ایشالا همه واسه پایان ترم موفق باشیم:p

دیدی اینارو که میپرن وسط ؟؟؟ :D
کرک آفیس2007 میخوای ؟

دقیقا. دلم نمیاد آفیسش رو پاک کنم . فقط به جز این سریال نامبر2-3 تای دیگه هم گیر آوردم هیچ کدوم کار نداد. نمیدونم چه کنم . احتمالا باید پاکش کنم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دقیقا. دلم نمیاد آفیسش رو پاک کنم . فقط به جز این سریال نامبر2-3 تای دیگه هم گیر آوردم هیچ کدوم کار نداد. نمیدونم چه کنم . احتمالا باید پاکش کنم.

اگه مال نوت بوکه ، راه دیگه ای نداری ، چون نسخه ی مادر هست و باید خودشو ولیدیت کنی

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون سیمسون جان . کارنداد متاسفانه .فکر کنم باید برم سراغ آفیس 2007 کرک
خواهش میکنم، crack شده و نشده که فرقی نداره. هردو کار خودشونو انجام میدن:)

رکورد به 13.5 رسید! جالب اینجاست که ایران با وجود اینکه کابرانش اکثراً با ipهای anonymous دانلود میکنند با 480هزار دانلود در جایگاه پنجم و بعد از آمریکا ، آلمان ، ژاپن و انگلستان قرار دارد:cool:

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اگه مال نوت بوکه ، راه دیگه ای نداری ، چون نسخه ی مادر هست و باید خودشو ولیدیت کنی

آره واسه نوت بوکه . به خاطر همین دلم نمیومد دست بهش بزنم . اما یه دی وی دی بکاپ گرفتم الان میرم تو کار نصب آفیس کرک شده .
2-3 روزه هی با خودم کلنجار میرم اصلا ویندوز رو پاک کنم 2 تا ویندوز ایکس پی و آلتیمیت رو بریزم اما دلم نمیاد. حوصله اش رو هم ندارم . این یکی رو هم مجبورم عوض کنم:(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

با تمام احترامی که برای همه اساتید قائلم بازم میگم که این ff خیلی ....... :wacko:

اپرا هم این رکورد کذایی رو میخواد چی کار؟:lol:
مثلا این پیکان خودمون رکورد فروش رو زده دلیل بر خوب بودنش هست ؟
اینم مثل همون رکورد ff میمونه که اصلا دلیل بر بهتر بودنش نیست چون بالغ بر 80 درصد کاربران اینتر نت کاملا آماتور هستن و هیچی حالیشون نیست !
دوستان به شما بر نخوره ها اصلا منظورم به شما نیست (کاملا جدی میگم)
شما جزو اون 20 در صد هستین :cool:

نظر کاملا شخصی

بازم میگم برین opera 9.5 که تازه اومده رو دانلود کنید ;)

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با تمام احترامی که برای همه اساتید قائلم بازم میگم که این ff خیلی ....... :wacko:

اینم مثل همون رکورد ff میمونه که اصلا دلیل بر بهتر بودنش نیست چون بالغ بر 80 درصد کاربران اینتر نت کاملا آماتور هستن و هیچی حالیشون نیست !

کفر نگو حاج حسین:)

هیچی رو دست فایر فاکس نمیاد مشتی:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دست حاج حسین505 بخاطر مقاله ی دایاموند درد نکنه ... ایول ... ایول ، داش حسینو ایول

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

نظر کاملا شخصی

من نسخه آخر Opera رو هم دانلود كردم و ديدم. همچنين Safari رو. من اكثرا به دليل شغل دولتي كه دارم در محل كار به اينترنت گردي مي پردازم. البته به صورت حرفه اي :p به همين دليل به امكانات Browser ها خيلي اهميت مي دم. البته اين رو هم بايد بگم كه اگر Micro$oft اون بلا رو سر Opera نمي آورد، شايد اصلا FireFox توليد هم نمي شد. ايده مال Opera بود. بعد از شكستي كه به Opera تحميل شد FireFox از اين ايده استفاده كرد و بازار رو مال خود كرد. شما بايد به اين نكته توجه داشته باشيد هر كسي كه با يك محصول كار مي كنه از اون چي مي خواد؟ ;) فروش PPC بيشتر بوده يا گوشي هايي كه حتي دوربين هم نداشته؟ از خيلي ها سوال كني مي گن اين همه امكانات مي خوام چي كار...!
البته نمي شه امكانات FireFox رو هم منكر شد. با اين تفاوت كه شايد اين امكانات رو خيلي راحت تر به كاربر ارائه مي كنه. ;)

کفر نگو حاج حسین:)

هیچی رو دست فایر فاکس نمیاد مشتی:)

مخصل حسين عزيز.
نمودار سعودي روي ديوار اتاق محل كارتيم حاجي. :D

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خواهش میکنم، crack شده و نشده که فرقی نداره. هردو کار خودشونو انجام میدن:)

رکورد به 13.5 رسید! جالب اینجاست که ایران با وجود اینکه کابرانش اکثراً با ipهای anonymous دانلود میکنند با 480هزار دانلود در جایگاه پنجم و بعد از آمریکا ، آلمان ، ژاپن و انگلستان قرار دارد:cool:

من 4 بار دانلود کردم ( به همین خاطر رکورد بالا رفته ) :دبلیو

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دست حاج حسین505 بخاطر مقاله ی دایاموند درد نکنه ... ایول ... ایول ، داش حسینو ایول

دوستان فریب حاج حسین اصلی رو نخورید!!! حاج حسین = فرانکشتین ... حسین 505 = حسین جان!

خلاصه این حاجی رو اشتباهی استفاده نکنید. در همین صفحه اول خود حاج حسین نسبت حاجی را به حسین آقا 505 داد و دوستان هم ادامه دادند و فریب خوردند. این یک توطئه است.:cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان فریب حاج حسین اصلی رو نخورید!!! حاج حسین = فرانکشتین ... حسین 505 = حسین جان!

خلاصه این حاجی رو اشتباهی استفاده نکنید. در همین صفحه اول خود حاج حسین نسبت حاجی را به حسین آقا 505 داد و دوستان هم ادامه دادند و فریب خوردند. این یک توطئه است.:cool:

خیبری ها همه حاجی هستند:cool::happy:

بالا