تولد مهرداد عزیز بچه ها
تولدش مبارک
مهرداد جان تولدت مبارک... ایشالا زندگی شادی داشته باشی زیر سایه پدر و مادر محترم....
تولد مهرداد عزیز بچه ها
تولدش مبارک
آره از روش های مخصوصی رسش رو کشیدم :lol:مهرداد جان تولدت مبارك. يادم باشه SMS ي هم تبريك بگم ! ( تنها كسي هستي كه من رو تحويل مي گيره )
بعد هم اينكه پارسا جان يادم مياد تاپيكي داشتي كه احضارت كرده بودن :lol: تعريف نكردي چي شد آخرش ! كي بود كه شوخي داشت ... ( نظر به اينكه هنوز اينجايي ديگه شوخي بودن موضوع تابلو هست ! )
\جدا با این ماشین بازیت خیلی حال میکنم یاده یکی از اقوام میافتم
موفق باشی
سلام دوستان،
راستش چند سوال در رابطه با خرید چند کالای خانگی دارم،اگر کسی اطلاعات خاصی داره،ممنون می شم در اختیارم بگذاره،
1-برای یه آپارتمان 52 متری شامل اتاق خواب و سالن پذیرایی؛اسپیلت چند بی تی یو جواب می ده؟با توجه به اینکه تنها سیستم گرمایشی آپارتمان شومینه هست؛ترجیح می دم که هم سرمایشی و هم گرمایشی باشه؛الان کولر آبی داره؛منتها می خوام به خاطر کمک به گرمایش در زمستان اسپیلت بگیرم؛بنده چند مدل از سامسونگ را دیده ام،نظر شما در مورد برندها چیست؟کلا" هر توصیه ای دارید بفرمایید؛(بودجه تا 700 تومن)
2-برای خرید ال سی دی تی وی 32 اینچ چه محصولی را پیشنهاد می کنید؟بنده بازهم چند مدل از سامسونگ را دیده ام؛چه نکاتی در خرید باید رعایت کنم؟(بودجه تا 1 میلیون تومن)
3-برای سینمای خانگی چطور؟ (بودجه تا 500 تومن)
مرسی
(یکی نیست به من بگه آخه اینجا بحش پاکت پی سی هست یا مشاوره لوازم خانگی:blush::blush
ياد كي ..... ياد كي
بگو .... بگو ديگه
من ميشناسمش ؟
مهرداد جان تولدت مبارك. يادم باشه SMS ي هم تبريك بگم ! ( تنها كسي هستي كه من رو تحويل مي گيره )
بعد هم اينكه پارسا جان يادم مياد تاپيكي داشتي كه احضارت كرده بودن :lol: تعريف نكردي چي شد آخرش ! كي بود كه شوخي داشت ... ( نظر به اينكه هنوز اينجايي ديگه شوخي بودن موضوع تابلو هست ! )
سلام دوستان،
راستش چند سوال در رابطه با خرید چند کالای خانگی دارم،اگر کسی اطلاعات خاصی داره،ممنون می شم در اختیارم بگذاره،
1-برای یه آپارتمان 52 متری شامل اتاق خواب و سالن پذیرایی؛اسپیلت چند بی تی یو جواب می ده؟با توجه به اینکه تنها سیستم گرمایشی آپارتمان شومینه هست؛ترجیح می دم که هم سرمایشی و هم گرمایشی باشه؛الان کولر آبی داره؛منتها می خوام به خاطر کمک به گرمایش در زمستان اسپیلت بگیرم؛بنده چند مدل از سامسونگ را دیده ام،نظر شما در مورد برندها چیست؟کلا" هر توصیه ای دارید بفرمایید؛(بودجه تا 700 تومن)
2-برای خرید ال سی دی تی وی 32 اینچ چه محصولی را پیشنهاد می کنید؟بنده بازهم چند مدل از سامسونگ را دیده ام؛چه نکاتی در خرید باید رعایت کنم؟(بودجه تا 1 میلیون تومن)
3-برای سینمای خانگی چطور؟ (بودجه تا 500 تومن)
مرسی
(یکی نیست به من بگه آخه اینجا بحش پاکت پی سی هست یا مشاوره لوازم خانگی:blush::blush
نظری که بچه ها می دن ، از جمله این بادی بیلدر که روی چشم ماست.
در مورد ال سی دی، من شاید بتونم یه کمی بیشتر بگویم ، چون به تازگی یک 37 با سینما خانگی خریدم
البته ، کسی که بخواد مثلا به یک پی سی وصل کنه و کیفیت خوف ازش بگیره و یک خط دانلود 1مگابیت داره و همه سریال ها رو اچ دی دانلود می کنه ، البته که باید به این چیزا توجه کنه.
راستی بنده دچار یه معضل اساسی شدم! من تصور میکردم شما هنوز قاطی مرغها نشدی . حالا موندم شدی یا خیلی خروس بازی رو دوست داری و خونه ی مجردی داری:happy: ببخشید بابت فضولی داشتم میمردم.
از دوستانی که نظر دادن تشکر می کنم؛همچنین از سایر دوستان هم می خوام که نظر خودشونو بیان کنند،فعلا" در مرحله کسب اطلاعات هستم؛
راستی چقدر نظرات مختلف هست؛به خصوص در رابطه با اسپیلت؛
در پاسخ عماد هم باید عرض کنم نه؛مجردم؛اما خوب می خوام از آذر یا دی یا درصد کمی بهمن بعد از امتحانات ترم برم آپارتمان خودم؛حالا باید ببینیم چی پیش میاد
با امتحانات چه می کنی؟فردا باید تموم بشه درسته؟
چند واحد دیگه داری؟(به غیر از این ترم)؟
عماد می خوام یک ایده در رابطه با یک شرکت تجاری رو که تو ذهنم داره شکل می گیره؛برم دنبالش(طی دو سال آینده)فیزیبلیتی نشده هست(حتی در سطح معمولی هم خوب بهش فکر نکردم) و بیشتر جنبه تخیل داره؛اما می خوام که به صورت جدی روش کار کنم؛تو درگیر پروژه ای هستی؟
حال و حوصله دردسر داری؟