• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بنده هم تبریک میگم . ایشالا دوج وایپر بگیری:دی فقط گرفتی بزار ماهم باهاش یه بوق بزنیم:دی

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اولا بازگشت عاشقانه علیرضا رو تبریک میگم ایشالا که دیگه نره :blush:

دوما هم تولد مهرداد عزیز رو هم تبریک میگم ایشالا یه نمایشگاه ماشین بزنی برادر جدا با این ماشین بازیت خیلی حال میکنم یاده یکی از اقوام میافتم
موفق باشی ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
به به... آقا مهرداد مباركه ;) انشاالله كه هميشه موفق و پيروز باشي ;)

Happy+Birthday+02.jpg

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا مهرداد ، این همه نشین چرتکه بنداز :D این همه هکتارای زمینارو متر نکن ...
بیا فقیر فقرا ( من ) میخوایم این روز رو تبریک بگیم ...

مبارکه ه ه ه ه ... :)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مهرداد جان تولدت مبارك. يادم باشه SMS ي هم تبريك بگم ! ( تنها كسي هستي كه من رو تحويل مي گيره :p )

بعد هم اينكه پارسا جان يادم مياد تاپيكي داشتي كه احضارت كرده بودن :p:lol: تعريف نكردي چي شد آخرش ! كي بود كه شوخي داشت ;) ... ( نظر به اينكه هنوز اينجايي ديگه شوخي بودن موضوع تابلو هست ! )

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مهرداد جان تولدت مبارك. يادم باشه SMS ي هم تبريك بگم ! ( تنها كسي هستي كه من رو تحويل مي گيره :p )

بعد هم اينكه پارسا جان يادم مياد تاپيكي داشتي كه احضارت كرده بودن :p:lol: تعريف نكردي چي شد آخرش ! كي بود كه شوخي داشت ;) ... ( نظر به اينكه هنوز اينجايي ديگه شوخي بودن موضوع تابلو هست ! )
آره از روش های مخصوصی رسش رو کشیدم :lol:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
از همگی تشکر میکنم به خاطر لطفی که دارن. منم امیدوارم مدیر اسبق اینجا, فرهاد, هم به زودی برگرده.
مهرداد تولدتو تبریک میگم و البته اینکه اون شماره تلفون ها به کجا رسید؟!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان،
راستش چند سوال در رابطه با خرید چند کالای خانگی دارم،اگر کسی اطلاعات خاصی داره،ممنون می شم در اختیارم بگذاره،
1-برای یه آپارتمان 52 متری شامل اتاق خواب و سالن پذیرایی؛اسپیلت چند بی تی یو جواب می ده؟با توجه به اینکه تنها سیستم گرمایشی آپارتمان شومینه هست؛ترجیح می دم که هم سرمایشی و هم گرمایشی باشه؛الان کولر آبی داره؛منتها می خوام به خاطر کمک به گرمایش در زمستان اسپیلت بگیرم؛بنده چند مدل از سامسونگ را دیده ام،نظر شما در مورد برندها چیست؟کلا" هر توصیه ای دارید بفرمایید؛(بودجه تا 700 تومن)
2-برای خرید ال سی دی تی وی 32 اینچ چه محصولی را پیشنهاد می کنید؟بنده بازهم چند مدل از سامسونگ را دیده ام؛چه نکاتی در خرید باید رعایت کنم؟(بودجه تا 1 میلیون تومن)
3-برای سینمای خانگی چطور؟ (بودجه تا 500 تومن)
مرسی
(یکی نیست به من بگه آخه اینجا بحش پاکت پی سی هست یا مشاوره لوازم خانگی:blush::blush:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان میتونین لطف کنین این برنامه رو امتحان کنین ببینین برای smartphone هاست یا نه؟!
من چون گوشیم دستم نیست نمیتونم تستش کنم.

Zumboi:
33xwvax.png

البته به نظر برای smartphone هاست...
مرسی

فایل های ضمیمه

• ZumobiWMOC_signed.cab
    771.7 KB · نمایش ها: 2

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان،
راستش چند سوال در رابطه با خرید چند کالای خانگی دارم،اگر کسی اطلاعات خاصی داره،ممنون می شم در اختیارم بگذاره،
1-برای یه آپارتمان 52 متری شامل اتاق خواب و سالن پذیرایی؛اسپیلت چند بی تی یو جواب می ده؟با توجه به اینکه تنها سیستم گرمایشی آپارتمان شومینه هست؛ترجیح می دم که هم سرمایشی و هم گرمایشی باشه؛الان کولر آبی داره؛منتها می خوام به خاطر کمک به گرمایش در زمستان اسپیلت بگیرم؛بنده چند مدل از سامسونگ را دیده ام،نظر شما در مورد برندها چیست؟کلا" هر توصیه ای دارید بفرمایید؛(بودجه تا 700 تومن)
2-برای خرید ال سی دی تی وی 32 اینچ چه محصولی را پیشنهاد می کنید؟بنده بازهم چند مدل از سامسونگ را دیده ام؛چه نکاتی در خرید باید رعایت کنم؟(بودجه تا 1 میلیون تومن)
مرسی
(یکی نیست به من بگه آخه اینجا بحش پاکت پی سی هست یا مشاوره لوازم خانگی:blush::blush:)

راجه به کولر زیاد نمیشه با اطمینان صحبت کرد چرا که هر مدل خوب و بد داره ( منظورم همون بگیر نگیره خودمونه ) من توشیبا گرفتم و عالیست .

اما راجع به ال سی دی - همه میگن 32 بد ترین انتخابه ، چرا حالا که داری پول میدی پس سایز بزرگ ترـ یک برند دیگه رو نمیخری ؟ اما من کاملاً مخالفم چرا که هیچ وقت نباید کیفیت رو فدای کمیت کرد .

به نظر من بهترین و باز هم بهترین انتخاب سونی است . دقیقاً با بودجه شما هم میخونه . البته برندی مثل ایکس ویژن رو هم تو مایه های 650 تومن میتونی داشته باشی یا سامسونگ رو با 800 تومن و همینطور پاناسونیک رو ولی اگه تونستی یک مغازه که دو تا رو کنار هم روشن کنه که خودتون هم ببینید متوجه عمق فاجعه خواهید شد.
همونطور که میدونید کیفیت نمایش ال سی دی ها هم مثل دوربین عکاسی بر حسب مگا پیکسل هستش . سعی بشه حداقل 1080 ( یک مگا پیکسل ) { اگه کسی نیاد بگه بعد از 512 میشه 1024 ) و در صورت توان 2 مگاپیکسل خریداری بشه . یادتون باشه که در سونی باید تصویر در تصویر و جینگولک بازی هایی مثل رم ریدر و ماشین زمان و چراغ های بزگ رنگی دور فریم رو بی خیال شید و فقط امکانات درونی مثل سرعت پاسخ گویی تصویر فوق العاده بالا و صدای فراگیر و پشتیبانی حرفه ای از های دیفینیشن و بلو ری رو مد نظر داشته باشید.

به خاطر اینکه ایرانی بودنم رو ثابت کنم و بگم این پست تبلیغاتی نبوده لازمه بدونید که سونی ( اقلاً در ایران ) برند خیلی خوبی نیست دلیلش رو هم همه میدونیم - وارد نشدن جنس اصلی مثلاً سیستم صوتی برای ماشین ، سونی Out هستش سی دی رام رایتر و مخصوصاً دی وی دی رام های این مدل عمر مفید 1 ساله دارند. دقیقاً به اندازه گارانتی . اما در مورد تصویر بدونید که سونی سگش هم نسبت به بقیه برند ها شرف داره :blink:

بعد از انتخاب و خرید هر برندی از ال سی دی ها حتماً تست کامل عدم وجود پیکسل روخته رو با چشم غیر مسلح انجام بدید ممکنه جنس فروخته شده پس گرفته نشه و شامل 3 ~ 5 پیکسل سوخته لازم برای تعویض در صورت دارا بودن گارانتی بشید در حالی که فقط یک پیکسل سوخته وجود داشته باشه. ( امیدوارم اقلاً این نکته رو جدی بگیرید )

اینجا هم میتونید یک سری اطلاعات راجه به این سایز دریافت کنید .

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
ياد كي ..... ياد كي
بگو .... بگو ديگه
من ميشناسمش ؟ :rolleyes:

نه فرشید جان شما نمیشناسیش از دوستان فامیل هستش برات نگفتم کیه
یه قرار بزار بریم باهم صفا اونجا میگم طرف کیه :p

----------------

دوستان همگی توجه کنید در کلوب زیرزمین ppc داریم تصمیم گیری میکنیم در مورد آینده فروم و همچنین خداحافظی عماد از اینجا
http://forum.persiantools.com/group.php?groupid=33
خواهشا نظراتون رو بدید و سعی کنید عماد رو متقاعد کنید برای موندن

قبلا هم گفتم ولی کسی توجهی نکرد ! :(

Last edited:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

مجتبی جان ،
این مشکل ما رو حل نکردی ها استاد:lol:
البته حل شدنی هم نبود ، کارت ریمارک رو باز کردم رو گیگا با چیپ غیر ویا بستم ، مثل بنز بدون حتی نصب نرم افزار شروع به کار کرد
مشکل از ویا و رادیون هست ، مثل اینکه با هم نمی سازند
بعد یک خواهش داشتم اون هم این بود که در بحث های اینجا شرکت کن و نظرت را بده استاد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان،
مرسی

نظری که بچه ها می دن ، از جمله این بادی بیلدر که روی چشم ماست.
اما همان طور که نوشت ، نقطه ضعف سونی ها همین جاست که اشاره شد.
در مورد ال سی دی، من شاید بتونم یه کمی بیشتر بگویم ، چون به تازگی یک 37 با سینما خانگی خریدم
ببین ، شما باید به فکر استفاده از دستگاهت باشی ، وقتی من 95% مصرف ام را پخش دایویکس های زیرنویس دار و ماهواره که حداکثر کیفیت تصویر تولیدی ش ، کامپوننت هست تشکیل می دهد ، به نظر اشتباه ست هزینه بالا برای دستگاه اچ دی کردند ، به این دلیل ساده که ، کیفیت تولیدی شما در دستگاه هایی که داریم بالانیست ، این یک حقیقت ست ، و ارزون ترین اچ دی پلیر ، ایران بیش از 1میلیون قیمت داره .تازه کو دی وی دی حاوی تصاویر با کیفیت اچ دی؟ البته ، کسی که بخواد مثلا به یک پی سی وصل کنه و کیفیت خوف ازش بگیره و یک خط دانلود 1مگابیت داره و همه سریال ها رو اچ دی دانلود می کنه ، البته که باید به این چیزا توجه کنه.
ولی تاکید می کنم مادامی که دنبال کیفیت حداکثر ماهواره های معمول+دی وی دی دیدن هستید ، خودتان را با اعداد و ساپورت اچ دی خسته نکنید ، ببینید چی می خواهید.
در مورد خرید هم ، شما عددی که برای سینما خانگی گذاشتی ، بالاست کمی نسبت به تلویزیون
من یک 37 سامسونگ سری جدید گرفتم ، اولش می خواستم یک مدل پایین تر را بخرم که فول اچ دی نبود(1مگاپیکسلی بود به قول خودشون) ولی دیدم علاوه بر اون ، وضوح تصویر این خیلی بیشتره
یک سینما خانگی هم گرفتم ، قیمت 390 ، تی ایکس 35 ، البته به دلیل کیفیت صدا بالاتر نسبت به 25 نگرفتم ، به این دلیل که خروجی اچ دی ام آی می داد.خلاصه شما اول برو یک کم این دو مارک رو بالا پایین کن و از خیر ال جی هم بگذر ، ایکس ویژن و سامسونگ
شاد باشید

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
نظری که بچه ها می دن ، از جمله این بادی بیلدر که روی چشم ماست.

غلامم :blush:
میخوامت هوار تا

در مورد ال سی دی، من شاید بتونم یه کمی بیشتر بگویم ، چون به تازگی یک 37 با سینما خانگی خریدم

من پارسال ایام عید یک bravia 46 سری ( S ) گرفتم 3.6 میلیون که البته الان ارزان تر از این حرفها شده - و میخوام این رو بگم که با گذشت یکسال و پیدایش 100 ها مدل جدیدتر هنوز داره کل میندازه . 32 های این سری که دیگه آخرشن .

یک مثال در حد پنجم دبستان میزنم شاید اینطوری خودم رو راضی تر کنم ... :cool:

شما اگه از یک دیواس که دارای خروجی 100 درصد هستش استفاده کنید و یک ورودی با قدرت 50 رو بهش وصل کنید اون بعد از پردازش همون 50 رو بهتون میده .
حالا اگه یک دستگاه بگیرید که خروجی رو 80 درصد بهتون بده و شما یک ورودی باقدرت 50 رو بهش وصل کنید مطمئنآ به شما 40 درصد خروجی میده . پس باز هم ضرر میکنید .

البته اگه به این امید که من نمیتونم سیستم اچ دی رو بهش وصل کنم و یا بلو ری گیرم نمیاد پیش بریم ، اصلاً نمیشه خرید درستی انجام داد .
من شخصاً غیر از نمایندگی فروش ال سی دی جای دیگه ای سیستم پخش اچ دی رو ندیدم .و تا بحال موفق به پخش هیچ مدل از این فرمت بر روی سیستمم نشدم اما میدونم نهایتاً تا دو سال دیگه همه جا همانند DVD پلیر های الان در قیمت بسیار مناسب یافت خواهد شد . و از طرف دیگه همه ما میدونیم که تلویزیونی که میخریم بالای 2 سال ازش استفاده میکنیم پس مثل گوشی موبایل نگاهش نکنید که الان چول فلان امکانش غیر قابل استفادست پس نمیخریم و هر موقع که رایج شد اقدام به تعویض سیستم میکنیم .
***( البته اینها همه نظرات شخصی منه شاید یکی وضع مالیش خوب باشه بتونه سالی یک بار ال سی دیش رو تعویش کنه نه مثل ما .....ها که یکسال به خاطرـ خریدش جون کندیم ) ***

البته ، کسی که بخواد مثلا به یک پی سی وصل کنه و کیفیت خوف ازش بگیره و یک خط دانلود 1مگابیت داره و همه سریال ها رو اچ دی دانلود می کنه ، البته که باید به این چیزا توجه کنه.

حالا اگه کسی این امکاناتی که گفتید داشت ولی لینک و آدرس درستی برای دانلود نداشت و تا به حال موفق به این کار نشده بود ، کمکش میکنید !!!
63izs7n.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کلیپهای High Definition رو از اینجا میشه دان کرد .

اگر کسی لینک از یک فیلم کامل رو داره لطف نه به ما هم بگه .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همگی. من هم در بحث لازمه شرکت کنم . 2 روزه که با خودم کلنجار میرم که پست نزنم میبینم نمیشه . با اجازه دوستان . اگه بعدا لازم شد پاکش میکنم :دی

بنه از شهریور 82 تا شهریور 84 در دفتر مرکزی سامسونگ Liasion Office به عنوان مدیر کالا مشغول به کار بودم:cool: محصول بنده البته A/V بدون تلویزیون و کم کوردر بود . یعنی در کل هوم تیتر ، دی وی دی ، ضبط و کمکوردر. البته 1-2 ماهی هم تلویزیون به من محول شده بود که به خاطر زیادی کار از زیرش در رفتم :D اولش که رفته بودم به خیال خودم کار صنایعی میکردم و تو محیطی که زبان اول انگلیسی بود و به جز 2-3 نفر فارسی بلد نبودن کلی انگلیسیم رو تقویت میکردم . اما روز آخر انگلیسیم افتضاح شده بود . هنوز نصف جمله بندیهام از دست این کره ای های زبون نفهم خرابه!! دایره لغات هم که در حد قرآنی!! از غذاهاشون که چی بگم:D خلاصه خاطره ی جالبی بود.

سه نفر همکار دیگه هم داشتم که اونها بعد از بنده اونجا موندن اما الان یکی رفته سربازی اون یکی هم مشهد و دسترسی بهش ندارم. یکیشون لوازم خانگی رو داشت یکیشون موبایل و یکیشون تلویزیون و مانیتور و پرینتر

خوب سرتون رو درد نیارم . فقط میخواستم بگم بنده به عنوان یکی از کارمند های اسبغ سامسونگ به شخصه هیچ اعتقادی به سامسونگ و کیفیت افتضاحش ندارم ! ال جی که هیچ باید جلوی سامسونگ بوغ بزنه .
جالب اینه که اکثر محصولات وارداتی سامسونگ به ایران (تقریبا 99%) چینی هستند و از کارخانه دوم چینی (2 کارخانه داره که بدتره به ایران صادر میکنه!) و از محصولات دسته 2 اش وارد میشه . علت اینه که قیمت های کالاهای خوب سامسونگ با سونی تفاوت چندانی نداره و البته کیفیت کالاهای خوبش هم همینطور اما چون ایرانی ها حاظر به پرداخت این هزینه در برابر جنس سامسونگ نیستند کالاهای کیفیت 2 به ایران میرسه! البته هر چه ما سعی بر فرهنگ سازی و تبلیغ سازی کردیم و وارد کننده هامون رو وادار به واردات اجناس خوب نشد که نشد! اونها هم سود میخواستند (و قناعت نداشتند!) و جالب تر اینکه حتی HQ سئول رو هم متقاعد کرده بودند که سفارش ایران برچسب کره ای روی محصولاتشون بزنه:lol: حتی کار به جایی رسید که در مورد بعضی محصولات چون از چین نمیتونستند برچسب کره بزنند روی جایی که نوشته بود ساخت کره یه برچسب چین میزدند و در ایران این برچسب ها رو میکندند یا حتی نمیکندند و به مشتری میگفتند که این کره ای است این برچسب رو بکن و خودت ببین:lol::D

اما در مورد کیفیت بالا و مدل های نمایشگاهی واقعا هیچ برند دیگه ای حرفی واسه گفتن نداره . اون زمان یه پنل ال سی دی آورده بودند (در زمانی که حرفی آنچنان از اچ دی نبود در ایران کسی ندیده بود 83) و یه دستگاه که مثل دی وی دی پلیر بود اما 4 تا هارد 250 داشت و فقط 30 دقیقه فیلم داخلش بود (کلیپ) . روی این پنل 50-60 اینچی به حدی تصویر کیفیت داشت که دهن همه ما باز مونده بود. نماینده ای که با این تلویزیون فرستاده بودند یک ذره بین آورد و فیلم رو استوپ کرد و به ما جزئیات رو با ذره بین نشون داد:eek: چیزی که بنده دیدم هنوز هم در پنل های 2 مگاپیکسل و فول اچ دی و ... ندیده ام!! لازم به ذکر نیست که این پنل فقط به ما و چند فروشنده اصلی و نمایندگان وارد کنندگان نشون داده شد و هیچوقت تولید و واردات تجاری نداشت:happy:

سامسونگ میتونه و به کیفیت عالی تولید میکنه ولی این کیفیت برای از ما بهترانه . علتش هم بی جنبگی خود ماست:lol: چند وقت پیش بود که یکی از همکارهای قدیمی رو دیدم که از قول جانشینش شنیده بود که یک سری ال سی دی با کنتراست بسیار بالا سامسونگ تولید کرده که 80 هزار دلار قیمت داره (در مدل 40 اینچ!) وبه قدری کنتراست و سرعت پاسخگویی بالاست که سامسونگ با فروش هر کدوم یه ال سی دی معمولی با همون سایز به مشتری هدیه میده تا کنار هم بگذاره و تفاوت کیفیت رو با چشم ببینه!! اما چه کسی در ایران برای یک مانیتور 40 اینچ اینقدر هزینه میپردازه؟!!! به شخصه خود بنده هم این قدر پول نمیدم.

اما در جواب مجتبی.
اولا در مورد کولر گازی اون زمان توشیبا حرف اول و آخر رو میزد . بگذار ببینم همکارم از سربازی برگشته که مشخصات دقیق و بی تی یو دقیق برات بگیرم .
دوما در مورد ال سی دی اگر تونستی سونی یا پاناسونیک بگیر. اگر بنده جای شما باشم و اچ دی هم نگیرم حداقل سعی میکنم مدل های دیجیتال بگیرم . متاسفانه مدل های معمولی اون زمان خیلی ارزون تر و فراوان تر بودند الان رو نمیدونم.در مورد تصویر در تصویر و ... هم سعی میکنم دنبالش نباشم چون هزینه ی اضافی بیخودی تحمیل میشه بهم.
در مورد حرف فروشنده ها هم سعی میکنم که از این گوش بشنوم و از اون گوش بیرون بدم !!! من 2 سال با این موجودات سر و کله زدم و اگر من نشناسم که چه موجودات خطرناک و آبزیر کاهی هستند کی قراره بشناسه؟!!(این موجودات برای یه خودکار اضافی یا 1000 ریال حاشیه سود بیشتر از یک برند یا حتی 1 هفته مهلت فروش اعتباری بیشتر حاظرند بدترین مارک چینی رو بهترین ساخته دست بشر نشون بدن و بهترین مارک رو یک تکه آشغال!) از من میشنوی قبلا تصمیم کامل رو بگیر و فقط دنبال قیمت برو.

راستی بنده دچار یه معضل اساسی شدم! من تصور میکردم شما هنوز قاطی مرغها نشدی . حالا موندم شدی یا خیلی خروس بازی رو دوست داری و خونه ی مجردی داری:happy: ببخشید بابت فضولی داشتم میمردم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستی بنده دچار یه معضل اساسی شدم! من تصور میکردم شما هنوز قاطی مرغها نشدی . حالا موندم شدی یا خیلی خروس بازی رو دوست داری و خونه ی مجردی داری:happy: ببخشید بابت فضولی داشتم میمردم.

از دوستانی که نظر دادن تشکر می کنم؛همچنین از سایر دوستان هم می خوام که نظر خودشونو بیان کنند،فعلا" در مرحله کسب اطلاعات هستم؛
راستی چقدر نظرات مختلف هست؛به خصوص در رابطه با اسپیلت؛
در پاسخ عماد هم باید عرض کنم نه؛مجردم؛اما خوب می خوام از آذر یا دی یا درصد کمی بهمن بعد از امتحانات ترم برم آپارتمان خودم؛حالا باید ببینیم چی پیش میاد:D
با امتحانات چه می کنی؟فردا باید تموم بشه درسته؟
چند واحد دیگه داری؟(به غیر از این ترم)؟
عماد می خوام یک ایده در رابطه با یک شرکت تجاری رو که تو ذهنم داره شکل می گیره؛برم دنبالش(طی دو سال آینده)فیزیبلیتی نشده هست(حتی در سطح معمولی هم خوب بهش فکر نکردم) و بیشتر جنبه تخیل داره؛اما می خوام که به صورت جدی روش کار کنم؛تو درگیر پروژه ای هستی؟
حال و حوصله دردسر داری؟:D

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
از دوستانی که نظر دادن تشکر می کنم؛همچنین از سایر دوستان هم می خوام که نظر خودشونو بیان کنند،فعلا" در مرحله کسب اطلاعات هستم؛
راستی چقدر نظرات مختلف هست؛به خصوص در رابطه با اسپیلت؛
در پاسخ عماد هم باید عرض کنم نه؛مجردم؛اما خوب می خوام از آذر یا دی یا درصد کمی بهمن بعد از امتحانات ترم برم آپارتمان خودم؛حالا باید ببینیم چی پیش میاد:D
با امتحانات چه می کنی؟فردا باید تموم بشه درسته؟
چند واحد دیگه داری؟(به غیر از این ترم)؟
عماد می خوام یک ایده در رابطه با یک شرکت تجاری رو که تو ذهنم داره شکل می گیره؛برم دنبالش(طی دو سال آینده)فیزیبلیتی نشده هست(حتی در سطح معمولی هم خوب بهش فکر نکردم) و بیشتر جنبه تخیل داره؛اما می خوام که به صورت جدی روش کار کنم؛تو درگیر پروژه ای هستی؟
حال و حوصله دردسر داری؟:D

خوب پس خروس بازی رو دوست داری:D. خوش به حالت ما که به فکر خونه اجاره ای با سر و همسر و هزینه های زندگی باید باشیم. از الان عذا گرفتم دارم رو مخ همسر گرامی کار میکنم تاریخ مراسمات پر خرج عقب بیوفته:lol:

امتحانهای ما هنوز شروع نشده:blink: اولیش تجارت الکترونیکه 20 ام . هنوز مثال عملی واسش پیدا نکردم . اصلا مثال عملی واسه هیچ نوع مدل تجاری پیدا نکردم که نکردم . حوصله کتاب هم ندارم.:lol:

واحد ها هم یه پایانی مونده و یه سمینار . که هیچکدوم کلاس نداره . پایانی رو که اگر هم بگیرم ترم بعد تحویل نمیدم (ایشالا کارای پذیرش جور بشه زودتر ردش کنم !) سمینار هم که واحد گلابی سرچ در اینترنت و گپ با استاده:lol: من قراره برم مقاله سرچ کنم براش بیارم از الان پایانیم رو دارم:D این کارا واسه من که بی معنیه.

در مورد دردسر هم تنم میخاره براش . هر کار و کمکی بود در خدمتم. پروژه و کار و ازدواج و ... هم همیشه من درگیرم اما به این نتیجه رسیدم هر چی کارام بیشتر باشه راندمانم بالاتره! خلاصه رو بنده به شخصه حساب کن:p

بالا