• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
...
مجتبی
جان
...

دكتر جان ياد اولين روزي افتادم كه مجتبي جان طي messageي پاي من رو به گفتگوي اين بخش باز كرد !
تاپيكي زده بودم در مورد GPS كه مجتبي جان اون رو بستن و پيغام دادن كه راجع به GPS تاپيك زياد هست و لطفا اونجا بحث رو پيگيري كنين
منم اطاعت امر كردم و توو اون تاپيكها پست داده بودم و سوالم رو پرسيده بودم كه ديدم يكي اومد و نوشت سلام مجتبي جان ....
راستش من اسمم مرتضي هست و فاميليم مجت... ( بقيش رو بعدا مي گم :p) هستش ! مي دونين كه كدوم شهر هستم ،‌اينجا لهجه غليظ هست و از بچگي من رو جاي مرتضي به خاطر شباهت اسم و فاميل ،‌مجتبي صدا مي كردن :lol:
اون پست بعد از سوالم رو كه ديدم و كلمه مجتبي‌،اولش ‌فكر كردم خطاب من هستم، فكر كردم كسي من رو اينجا شناخته در حالي كه من نمي شناسمش و اونقدر نزديك هست كه هنوز من رو مجتبي صدا مي زنه و من اصلا نمي دونم كي هست !!!!!!!‌ بعد بقيه پستها رو ديدم و متوجه موضوع حضور مجتبي جان شدم و ...

در ادامه سوالم توو اون تاپيك،‌به اين نكته هم اشاره كردم كه : وقتي كلمه مجتبي رو ديدم ترسيدم ...

فرداش كه on شدم ديدم مجتبي جان طي message ي از من خواستن بيام اينجا، ديدم پستي زدن و نوشتم كه از چيه كلمه مجتبي ترسيدين :p ، يعني صرفا به خاطر اينكه يك تاپيك شما رو قفل كردم،‌اسمم ترسناك شده :blush:

بعد از اون هم كمي اينجا موندم و موندنم بيشتر و بيشتر شد:blush:

راجع به اون via هم جدا شرمندم، راستش بعضي مشكل ها هست كه تا ديده نشه و تجربه نشه دونستنش خيلي سخته، البته اميد داشتم با نصب درايور جديد via حل شه اما ظاهرا نشد
فكر كنم تنها راه خريد كارت 10-20 تومني معمولي دست 2 ( آكبند AGP بعيد مي دونم پيدا بشه ) باشه

در رابطه به اون بحث هم به روي چشم، همين الان به عنوان شاگرد اينجا با اجازه چند خطي مي نويسم،‌اما جدا خوندن 3 صفحه آخر براي پيدا كردن سررشته بحث خيلي سخت بود !!!!:p

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام... خستم شد از مگس پرونی! سوال مجتبی و راهنمایی دوستان در خصوص خریذ صوتی تصویری واسه من خیلی جذاب بود. مرسییی

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يک نمه قسمت pocketpc خلوت نشده،نسبت به 2-3 هفته پيش قبل از امتحانام که اينجا بودم و الان 5-6 تا تاپيک بيشتر پست نخوردن،برو بچ کجان؟!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اینجا خوابیده. دیگه هم بیدار بشو نیست. یه نگاهی اینجا بنداز
اگر هم دوست داشتی یه نظر بده . جای دوری نمیره:D

سلام... خستم شد از مگس پرونی! سوال مجتبی و راهنمایی دوستان در خصوص خریذ صوتی تصویری واسه من خیلی جذاب بود. مرسییی

این همون قضیه ایه که میگم . وقتی شما میگی خسته شدی ما چی بگیم؟! ایشالا که مشکل حل شه و همه سرگرم شیم:دی

Last edited:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب پس خروس بازی رو دوست داری:D. خوش به حالت ما که به فکر خونه اجاره ای با سر و همسر و هزینه های زندگی باید باشیم. از الان عذا گرفتم دارم رو مخ همسر گرامی کار میکنم تاریخ مراسمات پر خرج عقب بیوفته:lol:

در مورد دردسر هم تنم میخاره براش . هر کار و کمکی بود در خدمتم. پروژه و کار و ازدواج و ... هم همیشه من درگیرم اما به این نتیجه رسیدم هر چی کارام بیشتر باشه راندمانم بالاتره! خلاصه رو بنده به شخصه حساب کن:p
ما که دوست داریم؛منتها بابا جان و مادر گرامی طی اقدامی هماهنگ نزدیک یک سال هست که به بنده می گن وقتی فوق گرفتی یا خودت می ری سراغ زندگیت یا با اردنگی می ندازیمت بیرون،بنده هم طی اقدامی ضربتی دو سال پیش یک عدد آپارتمان گرفتم تا خود را مهیای به قول شما خروس بازی کنم؛اما امان که پی به نقشه شوم آنها نبرده بودم؛آنها هم فکر من را خوانده بودند؛بنابراین باید خواب خروس بازی را ببینم؛:D
به سلامتی انشاله،موفق و سعادتمند باشی،
در رابطه با دردسره هم به موقع خدمت می رسیم:)،فعلا" روی ایده کار کنم و بعدش رو امکانات و بعدشم استارت،منتظر چند تن از دوستان هم هستم،:rolleyes:
دكتر جان ياد اولين روزي افتادم كه مجتبي جان طي messageي پاي من رو به گفتگوي اين بخش باز كرد !
تاپيكي زده بودم در مورد GPS كه مجتبي جان اون رو بستن و پيغام دادن كه راجع به GPS تاپيك زياد هست و لطفا اونجا بحث رو پيگيري كنين
منم اطاعت امر كردم و توو اون تاپيكها پست داده بودم و سوالم رو پرسيده بودم كه ديدم يكي اومد و نوشت سلام مجتبي جان ....
راستش من اسمم مرتضي هست و فاميليم مجت... ( بقيش رو بعدا مي گم :p) هستش ! مي دونين كه كدوم شهر هستم ،‌اينجا لهجه غليظ هست و از بچگي من رو جاي مرتضي به خاطر شباهت اسم و فاميل ،‌مجتبي صدا مي كردن :lol:
اون پست بعد از سوالم رو كه ديدم و كلمه مجتبي‌،اولش ‌فكر كردم خطاب من هستم، فكر كردم كسي من رو اينجا شناخته در حالي كه من نمي شناسمش و اونقدر نزديك هست كه هنوز من رو مجتبي صدا مي زنه و من اصلا نمي دونم كي هست !!!!!!!‌ بعد بقيه پستها رو ديدم و متوجه موضوع حضور مجتبي جان شدم و ...

در ادامه سوالم توو اون تاپيك،‌به اين نكته هم اشاره كردم كه : وقتي كلمه مجتبي رو ديدم ترسيدم ...

فرداش كه on شدم ديدم مجتبي جان طي message ي از من خواستن بيام اينجا، ديدم پستي زدن و نوشتم كه از چيه كلمه مجتبي ترسيدين :p ، يعني صرفا به خاطر اينكه يك تاپيك شما رو قفل كردم،‌اسمم ترسناك شده :blush:

راجع به اون via هم جدا شرمندم، راستش بعضي مشكل ها هست كه تا ديده نشه و تجربه نشه دونستنش خيلي سخته، البته اميد داشتم با نصب درايور جديد via حل شه اما ظاهرا نشد
فكر كنم تنها راه خريد كارت 10-20 تومني معمولي دست 2 ( آكبند AGP بعيد مي دونم پيدا بشه ) باشه

در رابطه به اون بحث هم به روي چشم، همين الان به عنوان شاگرد اينجا با اجازه چند خطي مي نويسم،‌اما جدا خوندن 3 صفحه آخر براي پيدا كردن سررشته بحث خيلي سخت بود !!!!:p

به به آقا مجتبی(ببخشید مرتضی:D)راستش یادم اومد،البته تاپیک جی پی اس رو نه،ولی بعدش رو تو ذهنم هست،راستش منم تعجب کردم دکتر زده مجتبی،فکر کردم اشتباها" پست شما رو کوت کرده،اما وقتی دیدم پست منو هم جواب داده،متوجه شدم اشتباه لپی بوده،از این لپای تپل که ادم دوست داره بکشدش:D
خلاصه مرتضی جان امیدوارم همیشه موفق باشی،
راستش متاسفام که جو اینجا سرد شده و فعالیتها کمرنگ؛اما همیشه گفتم که همه چیز دست خود ماست؛

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
می خواستم این پست رو بعد از پست قبلی بزنم،که به دلیل اینکه صفحه باز نشد،تو کلیپ بورد موند تا الان بزنم،
---------------------------------------------------------------------
ما که دوست داریم؛منتها بابا جان و مادر گرامی طی اقدامی هماهنگ نزدیک یک سال هست که به بنده می گن وقتی فوق گرفتی یا خودت می ری سراغ زندگیت یا با اردنگی می ندازیمت بیرون،بنده هم طی اقدامی ضربتی دو سال پیش یک عدد آپارتمان گرفتم تا خود را مهیای به قول شما خروس بازی کنم؛اما امان که پی به نقشه شوم آنها نبرده بودم؛آنها هم فکر من را خوانده بودند؛بنابراین باید خواب خروس بازی را ببینم؛:D

آقا خودم مچ خودمو گرفتم:D:blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
می خواستم این پست رو بعد از پست قبلی بزنم،که به دلیل اینکه صفحه باز نشد،تو کلیپ بورد موند تا الان بزنم،
---------------------------------------------------------------------

آقا خودم مچ خودمو گرفتم:D:blush:

خدا رو شکر که متوجه نقشه ها شدی! قدر آزادی را بدون مجتبی جان.......:cool:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علت اینه که قیمت های کالاهای خوب سامسونگ با سونی تفاوت چندانی نداره

عماد جان قیمتهای سامسونگ همه جا از سونی پایینتره( در واقعا قیمتهای سونی همیشه بیشتر از برندهای دیگه هست)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
يک نمه قسمت pocketpc خلوت نشده،نسبت به 2-3 هفته پيش قبل از امتحانام که اينجا بودم و الان 5-6 تا تاپيک بيشتر پست نخوردن،برو بچ کجان؟!
از بس که این کاربر خفنه هست ، اول اسم ش روزبه قلی زاده هست ، کم سر می زنه و برنامه هایش رو دیر به دیر آپدیت می کنه:lol:
بسیار ارادت مندیم قربان
در ضمن ، عماد راست می گه ، یک تفقدی کنید ، یک نظری در اون ترد بدهید ممنون می شویم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

شرمنده قربان ،
ما خیلی ارادت داریم

بادی بیلدر جان
بهترین سورس ، تورنت ها هست، هر فیلمی خواستید سرچ کنید ، تهش 720p هم بزنید یا پHD Rip
موفق باشید

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب من خیلی مردد بودم که این پست رو کوت کنم و پاسخی بدهم یا نه.چون در اثر بخشی ش اطمینانی نداشتم.
دلیل ش هم ساده است ، حرف های علی رضا ، قبل از هر چیز در شان این فروم و اعضایش نیست ، مرز میان توهین و هتاکی رو به شدت مخدوش می کنه و آشکار هست که هیچ تلاشی جز اثبات خصومت درشون نیست.
گلایه من از علی رضا ، نه بابت حرف های بیهوده و بعضاً هتاکانه ش هست ، بلکه بابت این هست که رفتاری مزورانه رو پیش گرفت ، و به جای اینکه از موردی که باعث ناخشنودی ش در فروم می شه ، و ظاهراً دلیل اون رو من می دونه ، با من مستقیم صبحت کنه ، یک تاپیک که می تونست از دید من برای افرادی تازه وارد مفید باشه رو قربانی می کنه.
صدالبته که علی رضا باید از زندگی در مغرب زمین یاد گرفته باشه که این رفتار تا چه حد در میان افراد حرفه ای مذموم هست.
و صد البته علی رضا لفظ Conflict of Interests به گوشش خورده ، من در طول مدیریت ام ، هرگز کسی را بابت توهین به خودم بن نکرده ام ، علی رضا هم بابت هیچ مسئله ای توسط من بن نشده ( اصلا ً بعید می دانم بن شده باشه) ، به دور از انصاف ست که بنده را تهدید به استفاده از وسیله ای بکنی که نشان داده ام نمی توانم برای اهداف شخصی مصرف ش کنم.

از توهین ها که بگذریم ، مابقی پست شما ، تکرار مکررات ست ، تنها به ذکر چند نکته کوتاه بسنده خواهم کرد:
.صغری و کبری چیدن یک اصطلاح است در منطق ، همان دو جز یک قضیه ریاضی ست. اگر شما معنی کلمه ای را نمی دانید ، احتمال کوچکی بدهید که کسی قصد توهین به شما را ندارد. این گونه زندگی شما که امیدوارم بسیار هم دراز باشد ، قابل تحمل تر خواهد شد.
.مسئله ای که من مطرح کردم بسیار ساده است : معیار های من برای قیمت گذاری همین هاست که در پست اول گفتم ، اگر کمی به دور از عصبانیت پست من یا حسین یا سانی بوی راخوانده بودی ، متوجه می شدی که این قیمت ها برای خرید و فروش نیست ، تعیین ارزش بازار محلی این دستگاه هاست.اگر قرار به تعیین قیمت با بازار افتضاح ایران بود ، زدن این ترد معنی نداشت.
.دفاع جانانه از ای بی ، در این ترد نه به بحث قیمت گذاری ما کمک می کند و نه ضرر می رساند. اما ما را از بحث دور می کند. فکر می کنم در سخنان شما و حسین ، این نکته بارز بود ، که خرید از ای بی ، بر خلاف ادعای اولیه شما ، دارای ریسک هم هست.همین عامل ، برای کسانی که خرید از طریق آنها می بایست برای دوستان من صورت می گرفت ، عاملی بازدارنده بود. مابقی توضیحات شما، تنها من را از این متاسف کرد که شما به دلیل بی تجربگی ،چند صد دلار ضرر کرده اید. امیدوارم دیگر چنین تجربه تلخی نداشته باشید.
.و پاسخ به سئوال شما ، خیر ، بنده دستگاه خود را نه تنها 350 تومان نمی فروشم ، بلکه به قیمت اولیه هم نمی فروشم.دلایل ش برای خودم محفوظ ست ، که در صورتی که این ترد به مسیر اصلی ش باز گردد و به قیمت گذاری روی دستگاه ایکس 800 برسم ، عنوان خواهم کرد.

در آخر امیدوارم که این واقعه ، باعث کدورتی میان هیچ کس نشود ، و کاربران گرامی این فروم ، هرگونه توهینی را به دیده اغماض ببینند

شاد باشید

دانیال جان من یکی از چیزهای خیلی خوبی رو که تو زندگیم یاد گرفتم این بوده که همیشه بی پرده و صادقانه حرفهامو بزنم و خوشبختانه چیز زیادی از "تعارف" و "تعارف کردن" یاد نگرفتم ولی متاسفانه از همه انتظار دارم که مثل من, باهام رک و راست حرف بزنن.
با اینکه چند بار بعد از پستت پستمو خوندم, چیزی غیر از نظرات شخصی خودم, که رک و راست گفته بودم و منتظر جوابهای رک و راست تو هم بودم, پیدا نکردم. و در نتیجه نمیدونم کجای حرفهام مزورانه بوده.
ولی این رو باید بدونی که برخلاف تصورت, افراد حرفه ای هیچ گاه با تعارف و مخلصم و چاکرم صحبت نمیکنن! این حرف منو یاد مثال بسیار جالب فیروز کریمی تو یکی از مصاحبه هاش میندازه که میگه: "لطف بفرمایین از سمت راست یک سانتر بفرمایین. تشکر میکنم از حصن توجه حضرت عالی.از اون ور هم اقای افشین غنچه عراقی تشریف بیاورن لطف بفرماین یک سر بنوازن. با عرض تشکر و سپاسگزاری". خیلی واضحه که این جور حرف زدن به درد نشریات و احیانا بخش فرهنگ و هنر میخوره, نه افراد حرفه ای که روی مسئله ای حرفه ای دارن بحث حرفه ای میکنن(تصور کنین مثلا مامور FBI موقع دستور دادن از این لحن استفاده کنه). به همین دلیل, بر خلاف انچه که تصور میکنی, صادقانه و رک حرف زدن رو از جمعهای حرفه ای اینطرف یاد گرفتم.
یکی دیگه از چیزهایی که اینجا یاد گرفتم این بوده که Never jump into conclusion: شما اگه تصور میکنی که خصومتی بین من و تو هست, خوشحال میشم که همینجا بگی که منم بدونم. چون من با هیچ کدوم از افراد این بخش هیچ خصومتی ندارم. و از اونجایی که بسیار رک هستم, اگر کوچکترین خصومتی بین من و تو اتفاق میفتاد, بی دریغ اگر در همون لحظه اینجا مطرحش نمیکردم, حتما تو چت به خودت میگفتم.
و با اینکه بیشتر از شونصد بار در همین فرم و حتی به خودت تو چت گفتم که منه بی تقصیر, فقط و فقط به خاطر اینکه حس پست زدن در اینجا نبود به اینجا نیومدم, هنوز هم فکر میکنی " موردی هست که باعث ناخشنودی من در فروم می شه". و اصرار داری که به شایعات دامن بزنی.
جالب اینجاست که من هنوز ارشیو چتی که توش خودت از من خواستی که بیام و در اون ترد پست بدم رو دارم! و فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم. ولی حالا در اخر میبینم به خاطر اینکه شما jump into conclusion, من ادم "توهین کاری شدم" و خصومت شخصی با تو دارم! نمیدونم اگر حرفهای درست و منطقی من رو توهین حساب میکنی, این نتیجه گیری هات در مورد من رو چی حساب میکنی؟! باید این نکته رو یاد اور بشم که اگه یک چیزی وجود داشته باشه که قطعا در جمع های حرفه ای دیده نمیشه, همین jump into conclusion هست.
در مورد conflict of interests باید بگم که همونطر که از اسمش پیداست, یک conflict بین Interest ها هست: تو از ابی خوشت میاد من از قرمز, تو از قرمه سبزی خوشت میاد من از قیمه,... ولی بعضی از بحثها, مربوط به نظرهای شخصی افراد نمیشن, بلکه منطق خالص هستن: اگه خورشید بالا سرمون باشه و من بگم شبه و تو بگی روزه, ایا فکر میکنی این conflict of interests هست؟! یا بی منطقی من هست؟!
در مورد بن کردن هم, اشاره میکنم به حرف بسیار زیبای مهران مدیری تو برنامه مثلث شیشه ای: " یک جمله ساده رو میشه به تعداد مردم دنیا تفسیرش کرد. ولی بعضی از تفسیرها هستن که واقعا جای تفکر دارن". منظور من از " اگر فکر میکنی پست های من تو این ترد اسپم حساب میشه خودت میدونی باید چیکار کنی" این بود که اگر پستهام اسپم هست, خیلی راحت پاکشون کن! کاری که بارها واسم اتفاق افتاده (حتی فرهاد که از دوستان صمیمیه من هست در زمان مدیریتش بسیاری از پست های من رو به دلیل pruning پاک کرد) و کاملا هم درست بوده. یا مثل کاری که الان من دارم میکنم, پستهارو به این بخش انتقال بده. حالا, با وجود تمام این option ها, این که تو حرف من رو به این تفسیر کردی که " من تو رو تهدید به استفاده از وسیله ای که برای اهداف شخصی استفاده نمیکنی" کردم (و در ادامش من رو متهم کردی) دیگه واقعا تحت کنترل من نیست.
گرچه حتی بن کردن به خاطر اسپم کردن هم اهداف شخصی حساب نمیشه مگر اینکه خود مدیر خصومتی با شخص داشته باشه.
به هرحال الان من 100000 درصد حق رو به تو میدم که از حرفهای من ناراحت شی چون همونطور که گفتم, بسیاری از ادمهایی که باهاشون کار کردم خیلی ساده انتظار داشتن که " نظرات سانسور شن". بحث منطقی, دلایل منطقی میخواد. من انتظار داشتم همونطور که من خیلی ساده و راحت نظرم رو با منطقم میگم, تو هم به دور از حاشیه, نظر خودت رو منطقی بگی و اگر فکر میکنی من اشتباه میکنم من رو قانع کنی و اگر هم فکر میکنی درست میگم, خیلی راحت قبول کنی. ولی همچین اتفاقی نمیدونم چرا هیچ وقت نمیفته و بجاش, همه ناراحت میشن.
به هرحال همونطور که گفتم, اخلاق من اینه که صادقانه و بدون حاشیه چیزی رو که فکر میکنم بگم no matter who my audience is و اصلا هم این رو اخلاق بدی نمیدونم. به خاطر این کار هم خیلی شهرت دارم و دوستانم سعی میکنن با من پیش ادم مهمی نرن چون ممکنه اتفاقات غیر پیشبینی بیفته. تا حالا چندین بار جلو پروفسور های دانشگام واستادم و گفتم سوالهایی که شما مطرح کردین, به دلالیل منطقی, poorly designed questions هستن. و درحالی که دوستم پاشو به من میزد که این حرفو نگم, پروفسور خیلی راحت و شجاعانه حرف منو قبول کرد ( و درستش هم همینه).
به هرحال من برای شونصدمین بار اعلام میکنم که هیچ گونه خصومتی نه با تو و نه با هیچ فرد دیگه ای تو این فرم تا به این لحظه ندارم و هروقت خواستی که اون بحث رو به صورت منطقی ادامه بدیم, دوباره به من بگو و من دوباره بهت اعتماد میکنم و تو اون ترد باهات همکاری میکنم.

Last edited:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
@Mojtaba
ای بابا . گول نخوری :دی من باشم یه عمر تو پذیرایی میخوابم اما به زور خونه بخت نمیرم(راجع به دختر این اصطلاح رو بکار میبرن نه؟!!)

@alireza
من گفتم تفاوت چندانی نداره . قبول دارم که در مورد کیفیت مشابه سونی قیمت بالاتری داره . اما قیمت ها اونقدر هم از هم دور نیست. اون زمان 2 ضبط با یک مشخصات از سونی و سامسونگ نسبت قیمتی 2 به 1 یا شاید بیشتر هم داشتند. آیا اونجا هم همین اختلاف قیمت فاحش هست؟!! من که با سایت قیمتی در اغلب جاها چک میکردم حداکثر 20% اختلاف قیمتی از مدل های مشابه وجود داشت! البته شما اونجایی نظرات شما مغتنمه . در ضمن مخلصیم:دی

@kingdani
دکتر جان بنده نه سر پیازم نه ته پیاز در مورد صحبت شما و علیرضا. فقط وقتی نوشته هاتون رو خوندم و نوشته های علیرضا یه چیزی به ذهنم رسید . احساس میکنم شما از دست بنده به خاطر گفتن نظراتم در تایپک قیمت گذاری دلخور شده اید. احتمالاً هم مشابه نظری که نسبت به علیرضا داشتید تصور میکنید که بنده از روی خصومت اون جوابها رو دادم .
حقیقتش بنده یکی دو دقیقه بعد از زدن اون تاپیک پستتون رو خوندم و همونموقع علاقه داشتم که جواب بدم . اما همونطور که قبلا هم گفتم حس کردم که اگر بنده در اونجا پست بزنم این پست ممکنه این احساس رو بوجود بیاره که بنده باعث نگرفتن تاپیک شدم. دو سه روزی صبر کردم بعد که دیدم خبری از نتیجه نشد و استقبال نشد خواستم حرف دلم رو بزنم . حرفهایی که زدم به نظرم اصولی اقتصادی داشت و نظرات کاملا از بدون قصد و غرض بود. امیدوارم حرفهای بنده رو بپذیرید و کمتر از بنده کدورتی به دل بگیرید. از این بابت که در تاپیک شما پست زدم معذرت میخوام.

@alireza
علیرضا جان یه عذرخواهی بنده به خاطر وارد نشدن به این بحث به شما بدهکارم. خیلی دوست دارم در این بحث وارد بشم و خیلی جاها با شما موافقم و البته خیلی جاها با دکتر . اما احساس میکنم وارد شدن بنده در این بحث که نه سر پیازم نه ته پیاز فقط مسئله رو حاد تر میکنه. باز هم شرمنده

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
هروقت خواستی که اون بحث رو به صورت منطقی ادامه بدیم, دوباره به من بگو و من دوباره بهت اعتماد میکنم و تو اون ترد باهات همکاری میکنم.

این تیکه ش رو خوب اومدی .

امیدوارم که این سوء تفاهم ( کوچیک ) حل بشه و ما هر دو بزرگوار رو با هم داشته باشیم .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
@Mojtaba
ای بابا . گول نخوری :دی من باشم یه عمر تو پذیرایی میخوابم اما به زور خونه بخت نمیرم(راجع به دختر این اصطلاح رو بکار میبرن نه؟!!)

@alireza
من گفتم تفاوت چندانی نداره . قبول دارم که در مورد کیفیت مشابه سونی قیمت بالاتری داره . اما قیمت ها اونقدر هم از هم دور نیست. اون زمان 2 ضبط با یک مشخصات از سونی و سامسونگ نسبت قیمتی 2 به 1 یا شاید بیشتر هم داشتند. آیا اونجا هم همین اختلاف قیمت فاحش هست؟!! من که با سایت قیمتی در اغلب جاها چک میکردم حداکثر 20% اختلاف قیمتی از مدل های مشابه وجود داشت! البته شما اونجایی نظرات شما مغتنمه . در ضمن مخلصیم:دی

@kingdani
دکتر جان بنده نه سر پیازم نه ته پیاز در مورد صحبت شما و علیرضا. فقط وقتی نوشته هاتون رو خوندم و نوشته های علیرضا یه چیزی به ذهنم رسید . احساس میکنم شما از دست بنده به خاطر گفتن نظراتم در تایپک قیمت گذاری دلخور شده اید. احتمالاً هم مشابه نظری که نسبت به علیرضا داشتید تصور میکنید که بنده از روی خصومت اون جوابها رو دادم .
حقیقتش بنده یکی دو دقیقه بعد از زدن اون تاپیک پستتون رو خوندم و همونموقع علاقه داشتم که جواب بدم . اما همونطور که قبلا هم گفتم حس کردم که اگر بنده در اونجا پست بزنم این پست ممکنه این احساس رو بوجود بیاره که بنده باعث نگرفتن تاپیک شدم. دو سه روزی صبر کردم بعد که دیدم خبری از نتیجه نشد و استقبال نشد خواستم حرف دلم رو بزنم . حرفهایی که زدم به نظرم اصولی اقتصادی داشت و نظرات کاملا از بدون قصد و غرض بود. امیدوارم حرفهای بنده رو بپذیرید و کمتر از بنده کدورتی به دل بگیرید. از این بابت که در تاپیک شما پست زدم معذرت میخوام.

@alireza
علیرضا جان یه عذرخواهی بنده به خاطر وارد نشدن به این بحث به شما بدهکارم. خیلی دوست دارم در این بحث وارد بشم و خیلی جاها با شما موافقم و البته خیلی جاها با دکتر . اما احساس میکنم وارد شدن بنده در این بحث که نه سر پیازم نه ته پیاز فقط مسئله رو حاد تر میکنه. باز هم شرمنده

عماد جان پست های شما ، صادقانه عرض کنم که هرگز بنده رو ناراحت نکرده است ، دلیلی برای ناراحتی وجود ندارد وقتی مخالف شما شما را بدون توهین به شعور و هتاکی مورد انتقاد قرار می دهد. تمنا دارم پست های علی رضا را ، که تنها یکی ش در طول 6 ساعت 7 بار توسط خودش ادیت شده است بخوانید ، و با پست خود مقایسه کنید.
در ضمن بنده هم به تصمیم شما مبنی بر وارد بحث نشدن احترام می گذارم.

این تیکه ش رو خوب اومدی .

امیدوارم که این سوء تفاهم ( کوچیک ) حل بشه و ما هر دو بزرگوار رو با هم داشته باشیم .

بادی بیلدر جان ،
پست های علی رضا را ، اگر باز هم ادیت شان نکند ، لطفا با دقتی بیشتر بخوانید و لطفا به من بگویید ، عنوان تردی که من زدم ، چه ربطی به پست های علی رضا دارد. برداشت ساده من از حرف شما این هست که سوئ تفاهمی در این نوشته علی رضا وجود دارد و منظور واقعی ش این نیست که من بی شعور هستم.

کد:
حالا نمیدونم یا من نمیتونم منظورمو خوب برسونم, یا اینکه حرفم واقعا بار علمیش بالاست و درک کردنش سخت!

من ابدا ً قصد به عرصه عمومی کشاندن رفتار زشت علی رضا را نداشتم ، او خودش این کار را کرد.(اینجا زیر چشم ترین ترد فروم است.

او حالا کارش از هتاکی گذشته است و به دروغ گویی رسیده است. علی رضا یک آف لاین برای من گذاشته بود که این چیزی را که در ترد ات نوشته ای را قبول ندارم ، ایرادی دارد من درش پست بزنم ؟ من هم نوشتم که فروم برای همه است و همه چنین حقی دارند. طوری که علی رضا نوشته شما چنین برداشتی ازش دارید؟

کد:
جالب اینجاست که من هنوز ارشیو چتی که توش خودت از من خواستی که بیام و در اون ترد پست بدم رو دارم! و فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم.
امیدوارم که علی رضا شهامت داشته باشد و آرشیو چت مان را اینجا بگذارد ، یا صادقانه ( حداقل برای این بار ) از من بابت توصیف دروغ از وقایع عذرخواهی کند.

هرگز هم قصد مکدر کردن خاطر دوستان را در اینجا ندارم ، گرچه لحن توهین آمیز علی رضا در آن ترد به اینجا تسری پیدا نکرده است. اما تقاضا دارم دوستان قبل از پست زدن و دعوت به صلوات فرستادن ، پست های رد و بدل شده را بخوانند تا سوء تفاهم واقعی رخ ندهد.

علی رضا جان ،
.امیدوارم که اگر در هر مرحله به اشتباهت پی بردی ، شهامتی که ادعای داشتن ش را داری به کمک ات بیایدو شجاعانه و خیلی رک و راست عذرخواهی کنی.
.من تصور می کردم که آشفته گویی تنها به طرفداری از ای بی ختم خواهد شد. اما ظاهرا ً ما در مسایلی به مراتب پایه ای تر با هم مشکل داریم. شما شجاعانه حرف زدن را با توهین آمیز حرف زدن یکی می دانی.مشکل من با پست های شما عدم استفاده از "مخلصم و چاکرم" نیست. مشکل در استفاده از این سبک صبحت کردن است:
"دانیال من واقعا در شگفت هستم که حرف بسیار بسیار ساده من که بارها خودت تو همین پستت تعیید کردی, واقعا کجاش سخته؟!!"
"خودت میدونی باید چیکار کنی!"
"خیلی مهمه واسم که جوابتو بدونم! ولی هنوز "کبری صغری" بودنشو نمیگیرم!"(اینجا علی رضا به دلیل ندانستن معنی صغری-کبری در منطق ، تصور می کند که کسی باهاش خصومت دارد و ظاهرا ً سعی در جواب دادن دارد)

به فرض که اگر می خواستی از این شجاعت در پاسخ به عماد هم استفاده کنی ، باز هم چنین پستی می دادی؟
"عماد جان قیمتهای سامسونگ همه جا از سونی پایینتره( در واقعا قیمتهای سونی همیشه بیشتر از برندهای دیگه هست) "
قضاوت با خوانندگان است.

.همچنان به دلایلی که برشمردم ، فکر نمی کنم اصلا قصد تو بحث کردن در مورد قیمت دست دوم دستگاه ها در ایران باشد.بنابراین ، اصلا از توضیح دیگر دلایلم احراز می کنم.تنها به ذکر چند نکته بسنده می کنم:
. شما نوشته ای که از اونجا یاد گرفته ای که never jump into conclusion ، صد البته که من متوجه منظورت شدم ، ولی بهتر نبود این چیزی را که یاد گرفته ای ، دیکته درست و گرامر صحیح ش را هم یاد می گرفتی؟never jump to conclusions. امیدوارم چیزی که یاد گرفتی ، مثل دیکته اش یاد نگرفته باشی و معنی منطقی این اصطلاح را هم بدانی
.من فکر کردم با توجه به زندگی در کشوری انگلیسی زبان معنی conflict of interests را بدانی، اما تو به خودت زحمت گوگل کردن هم ندادی و آشفته گویی مکرر کردی . معنای conflict of interest این ست که مثلا یک پزشک ، نمی تواند کالایی که تولید کارخانه داروسازی پدرش هست با بدون شواهد علمی تجویز کند.به همین سان ، یک مدیر نمی تواند یک کاربر هتاک به وی را ، توبیخ کند ، چون شبهه سوء استفاده از قدرت پیش خواهد امد.
حالا با این تفاسیر شما مطمئنی در کشوری انگلیسی/فرانسوی زبان هستی؟

موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اوه اوه چه بحثی شده:)

من یه بار دیگه بچه ها همه پستها رو تو اون تردد خوندم که ببینم موضوع چی بود و از کجا این کل کل شروع شد:blush:

من با اجازتون پست اول اون تردد رو اینجا کت میکنم:rolleyes:

خوب اساتید خودم ،
عرض شود که به منظور همراهی با طرح جامع ارتقا امنیت اجتماعی ، و همگام با مبارزه با مفاسد اقتصادی و همسویی با دولت خدمتگزار تصمیم گرفتم که در یک ترد ، قیمت دستگاه های رایج بازار ایران رو در صورتی که دست دوم باشن ، با دلایل کارشناسی شده ( با دعوت از اساتید پشت شهرداری و مال خران عزیز ) قیمت گذاری کنیم.
توجه کنید که مهم نیست قیمت بازار این دستگاه ها چقدر باشه ، مهم نیست که کسی موافق باشه یا مخالف این قیمت ها ، تنها شما سعی کنید با معیار هاتون ، که ترجیح داره میان همه دستگاه ها قابل محک زدن باشه ، بگید فلان دستگاه رو در صورت دست دوم بودن و بی مشکل بودن ، چقدر می خرید؟
در ضمن ، بهتره که مثلا بگید اگر فلان ایراد رو هم داشت( جعبه نداشت ، قلم یدک شکسته بود ، ال سی دی خورد شده بود ، خوددستگاه از زیر چرخ کامیون در امده بود ) چقدر کسر میکنید.
خوب خودم هم در پست بعدی توضیح می دهم که چه معیار هایی دارم برای قیمت گذاری و برای دست گرمی یکی دو قیمت ول خواهم داد

و بعد تو پست بعد دانیال معیارش رو اینجور نوشت و نسبت به اون قیمت داد:rolleyes:

معیار های من برای قیمت گذاری تمامی دستگاه ها :
.قیمت بین المللی نو دستگاه
.میزان استقبال عموم از دستگاه در ایران
.میزان کاربری امکانات دستگاه در ایران
.نظر کاربران بین المللی در مورد دستگاه ، سخت افزار و نرم افزار ش
.نظر کاربران ایرانی در مورد کارکرد دستگاه
.میزان خرابی دستگاه
و یکی دو معیار نه چندان همه گیر هست.

از اینجا به بعد بود که بچه ها شروع به نظر دادن کردن :rolleyes:البته نه درباره قیمت گوشیها بلکه در باره معیار هر کس :cool:
من به نظرم بچه ها یه بار دیگه کل تردد رو بخونن ببین مشگل از کجا شروع شد:)

پ.ن:به نظر من هر کی آزاد نظر خودش رو درباره یه گوشی بکه مثلا من بابت x800 فلان قیمت پول میدم یا در مورد فلان گوشی فلان قدر ولی کسی رو نمیتونم مجبور به فروش کنم:rolleyes:من خودم 2 تا اتم اگزگ فروختم به قیمت 720:rolleyes: و ..... ولی خوب خودم بخوام بخرم الان بیشتر از 350-400 پول نمیدم:rolleyes:

پ.ن:نظرات کاملا شخصی هست:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
همونطوری که اعضای یک خونواده توی محیط بیرون با هم وارد مشاجره نمیشن ، فک کنم بهتره که این پستا اگه پاک نمیشه ، لا اقل به قسمت گروپ بره تا خصوصی تر باشه و جلوه ی بدی نداشته باشه ... بهتر بود به این تاپیک کشیده نمیشد از ابتدا

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان میتونین لطف کنین این برنامه رو امتحان کنین ببینین برای smartphone هاست یا نه؟!
من چون گوشیم دستم نیست نمیتونم تستش کنم.

Zumboi:
33xwvax.png

البته به نظر برای smartphone هاست...
مرسی
سلام.
ببخشید من چند روزی مسافرت بودم!

آره نصب شد. اجرا هم شد. فقط اکانت نداشتم. با خود برنامه خواستم اکانت بسازم که فکر کنم wifi مشکل داشت نشد . الان اومدم خونه میرم رو سایتش یه اکانت میسازم ببینم چجوریاس . به نظر میاد widget های خوبی داشته باشه .

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
همونطوری که اعضای یک خونواده توی محیط بیرون با هم وارد مشاجره نمیشن ، فک کنم بهتره که این پستا اگه پاک نمیشه ، لا اقل به قسمت گروپ بره تا خصوصی تر باشه و جلوه ی بدی نداشته باشه ... بهتر بود به این تاپیک کشیده نمیشد از ابتدا

منم همینو میگم

ما این همه مشکل خارجی داشتیم کم نبود :eek:
جنگ های داخلی هم به وجود اومد :(

جدا من که میگم اصلا مهم نیست که کی تقصیر کاره و کی درست میگه
هرچه زودتر این بحث و جدل از بین بره به نفع هممون هست

یکیتون بزرگی بکنه وکلا این بحث رو تموم کنه
واین پست هارو پاک کنه

هر روز بدتر از دیروز :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:eek:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بادی بیلدر جان ،
پست های علی رضا را ، اگر باز هم ادیت شان نکند ، لطفا با دقتی بیشتر بخوانید و لطفا به من بگویید ، عنوان تردی که من زدم ، چه ربطی به پست های علی رضا دارد. برداشت ساده من از حرف شما این هست که سوئ تفاهمی در این نوشته علی رضا وجود دارد و منظور واقعی ش این نیست که من بی شعور هستم.
]

اول از همه بگم که من همیشه از پست های ادیت شده خوشم نمیومد - ( یک جورایی ناخوشایندند) - و در مورد اون ترد هیچ ارتباطی بین نام اون و پست های علی رضا وجود نداره تازه من فکر میکنم ترد قبل از پیدایش این گونه پست ها به ثبت رسیده.

کد:
جالب اینجاست که من هنوز ارشیو چتی که توش خودت از من خواستی که بیام و در اون ترد پست بدم رو دارم! و فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم.
[/CODE

من در این باره حق رو به دانیال میدم . و میگم علیرضا نباید همچین چیزی رو اینجا و با این لحن بیان میکرد.

نمیخوام زیادی وارد جزئیات بشم و از طرفی ادای آدم های ریش سفید رو در بیارم اما دوست دارم مقصر هر کی که هست و بحث اصلی هر چی که هست ، هر دو یا اقلاً یکیتون بزرگواری کنید و تمومش کنید به قول پارسا جان خوب نیست که توی این دنیای مجازی کسی بیاد و اینجور بحث ها رو بین اعضای اصلی این بخش که شبیه یک خانواده است رو  ببینه.

موفق باشید

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
ببخشید من چند روزی مسافرت بودم!

آره نصب شد. اجرا هم شد. فقط اکانت نداشتم. با خود برنامه خواستم اکانت بسازم که فکر کنم wifi مشکل داشت نشد . الان اومدم خونه میرم رو سایتش یه اکانت میسازم ببینم چجوریاس . به نظر میاد widget های خوبی داشته باشه .
من روی سایت خودش یه اکانت ساختم و آدرس دانلود برنامه هم برام sms شد . وقتی به اون لینک رفتم نوشت که این برنامه فعلا برای گوشی شما ساپورت نمیشه اگه بشه ایمیل میزنیم بهت میگیم! با اونیم که attach کردی نصبش مشکل نداره لاگین هم میکنه ولی موقع آپدیت گیر میکنه.! کلا درست کار نکرد!

بالا