• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حالا که تاخیر! مجاز شد منم قهرمان نشدن آلمان رو به هلندی ها (خودم) تبریک میگم... مهم نیست که کی قهرمان بشه... مهم اینه که آلمان قهرمان نشه!

10000000000000 درصد تایید میشه

من موندم تیم از این مزخرف تر هم تو دنیا وجود داره؟
لامصب هم مثل سگ شانس میاره (از همون سگ ها دمه گاراژ :lol:)
آدم وقتی بازی های تیم ملیشون و باشگاهاشون رو میبینه حالش به هم میخوره از بس سرد و بی روه بازی میکنن
یه دونه بازیکن تکنیکی هم ندارن
اه اه اه ....:wacko:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
قطبي: براي اداي دين به هواداران پرسپوليس بازگشتم

26.jpg

افشين قطبي در گفت و گويي خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است. براي اداي دين به سرزمين مادري‌ام و هواداران اين تيم بازگشتم.
وي در مورد همكاري‌اش با مربي جديد پرسپوليس، گفت: شناخت نسبتا خوبي از افشين پيرواني دارم. مي‌دانم يكي از بهترين مربيان ايراني است. بنابراين، مشكلي از كار در كنارش ندارم.
قطبي با اشاره به جذب چند بازيكن جديد براي سرخپوشان، گفت: با توجه به اطلاعاتي كه گرفته‌ام، تا كنون نفراتي كه به اين تيم آمده‌اند، از جمله بازيكناني بودند كه مورد توجه من قرار داشتند.
وي با ابراز عدم شناخت از داريوش مصطفوي، مديرعامل جديد پرسپوليس، عنوان كرد: شناخت چنداني از وي ندارم؛ اما اميدوارم با حضور در تهران و كاركردن در كنارش، روزهاي خوبي را تجربه كنيم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بابا حسین جان آلمان در این جام شانسی برد؟ گل این باستین شانسی بود؟ رسیدن شون به فینال به نظر من کاملا با شایستگی بود ، کلا فینالیست های این جام کاملا با لیاقت به فینال رسیدند. اگر تیم محبوب من که هیچ کس بهش اشاره نکرد ، این قدر جلوی اسپانیا بد بازی نکرده بود و منتظر رسیدن به مرحله بعد با تکیه بر پنالتی نمونده بود ، شایدمی شد گفت که اسپانیا هم در آن بازی بد بازی کرد و شایسته حضور در فینال نبود ، ولی خوب به نظر من ، تیم هایی که از همه قشنگ تر بازی می کردند ، به حق شان رسیدند.فقط دلم برای هلند کباب شد که ستون پنجم داشت توی تیم حریف ، دست شون رو خوند.واقعا نمی دونم چی بگم که چطوری حذف شدند. شاید همین بی بهانه بودن ، باعث می شه اون ها رو لایق فینالیست شدن ندونم

شاد باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قطبي: براي اداي دين به هواداران پرسپوليس بازگشتم

26.jpg

افشين قطبي در گفت و گويي خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است. براي اداي دين به سرزمين مادري‌ام و هواداران اين تيم بازگشتم.
وي در مورد همكاري‌اش با مربي جديد پرسپوليس، گفت: شناخت نسبتا خوبي از افشين پيرواني دارم. مي‌دانم يكي از بهترين مربيان ايراني است. بنابراين، مشكلي از كار در كنارش ندارم.
قطبي با اشاره به جذب چند بازيكن جديد براي سرخپوشان، گفت: با توجه به اطلاعاتي كه گرفته‌ام، تا كنون نفراتي كه به اين تيم آمده‌اند، از جمله بازيكناني بودند كه مورد توجه من قرار داشتند.
وي با ابراز عدم شناخت از داريوش مصطفوي، مديرعامل جديد پرسپوليس، عنوان كرد: شناخت چنداني از وي ندارم؛ اما اميدوارم با حضور در تهران و كاركردن در كنارش، روزهاي خوبي را تجربه كنيم.

جدیه؟
بابا یعنی مشکل قطبی ، کاشانی بود؟ اون مرد به این مومنی چطور می تونست با یک قطبی مشکل پیدا کند؟:happy:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بابا حسین جان آلمان در این جام شانسی برد؟ گل این باستین شانسی بود؟ رسیدن شون به فینال به نظر من کاملا با شایستگی بود ، کلا فینالیست های این جام کاملا با لیاقت به فینال رسیدند. اگر تیم محبوب من که هیچ کس بهش اشاره نکرد ، این قدر جلوی اسپانیا بد بازی نکرده بود و منتظر رسیدن به مرحله بعد با تکیه بر پنالتی نمونده بود ، شایدمی شد گفت که اسپانیا هم در آن بازی بد بازی کرد و شایسته حضور در فینال نبود ، ولی خوب به نظر من ، تیم هایی که از همه قشنگ تر بازی می کردند ، به حق شان رسیدند.فقط دلم برای هلند کباب شد که ستون پنجم داشت توی تیم حریف ، دست شون رو خوند.واقعا نمی دونم چی بگم که چطوری حذف شدند. شاید همین بی بهانه بودن ، باعث می شه اون ها رو لایق فینالیست شدن ندونم

شاد باشید

دکتر جان من خودم هم Forza Azzurri هستم و بعد از حذف دردناکش طرفدار اسپانیا بودم
خیلی بد شانسی آورد این ایتالیا ولی کلا حق اسپانیا بود
ولی میدون از کجا می سوزم اینکه این دونادونی ...... به دلپیرو بازی نمیداد !
دیده وقتی اون 10 دقیقه آخر اومد چی کار کرد آدم دلش می سوزه یه بازیکنی مثل dinatale که هیچی بارش نیست وتجربه هم نداره جای اسطوره ای به نام الکس بازی کنه :(

جدیه؟
بابا یعنی مشکل قطبی ، کاشانی بود؟ اون مرد به این مومنی چطور می تونست با یک قطبی مشکل پیدا کند؟:happy:

بله دکتر جان جدیده
ربطی هم به کاشانی نداشت چیز هایی که افشین میخواست خیلی زیاد بود اون اوایل و حبیب هم پول نداشت
ولی با اومدن مصطفوی - علی آبادی کلی پول داد به این پرسپولیس تا جاییکه زن قطبی به نام یوروم هم در باشگاه استخدام شد برای مدیر روابط عمومی و مدیریت سایت باشگاه اونم با هزینه 350 هزار دلار .... :wacko:

یه دستیار برزیلی هم آوردن برای قطبی
ولی تیم خوبی شده جدا

------------

Untitled-1.jpg

در ضمن الان اخبار اعلام کرد که بازی سوپر جام بین پرسپولیس و اس تق لال :D در 9 یا 8 مرداد برگزار میشه اونم با یه داور ایرانی !

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این دوناونی وقتی بازیکن بود (میلان) واقعا عظمتی بود... خیلی دوستش داشتم. خصوصا که پیش سه اسطوره هلندی مورد علاقه من بازی می کرد. اما از وقتی مربی شده واقعا ازش خوشم نمیاد با این کاراش. اه

راستی دیروز داداشم یک psp ازین مدل جدیداش! که رنگش طلاییه گرفته بود ... امتحانش کردم خیلی خوشم اومد! حیف گیمر نیستم. :cool:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان،
در جلسه امروز به پیشنهاد دانیال که من و حسین هم موافق با این پیشنهاد بودیم،دوست عزیزی به جمع کاربر فعالهای بخش اضافه خواهد شد،من درخواست را ارئه کرده ام و منتظر ادمین هستیم تا این کار انجام شود،
ضمنا" انشاله در آینده ای نزدیک جلسه ای عمومی برگزار خواهیم کرد؛
در نهایت بازگشت افشین قطبی و تکمیل شدن کادر فنی طلایی تیم پرسپولیس را به همه دوستداران تیم و استقلالیها :Dتبریک می گویم؛:)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام به همه دوستان،
در جلسه امروز به پیشنهاد دانیال که من و حسین هم موافق با این پیشنهاد بودیم،دوست عزیزی به جمع کاربر فعالهای بخش اضافه خواهد شد،من درخواست را ارئه کرده ام و منتظر ادمین هستیم تا این کار انجام شود،
ضمنا" انشاله در آینده ای نزدیک جلسه ای عمومی برگزار خواهیم کرد؛
در نهایت بازگشت افشین قطبی و تکمیل شدن کادر فنی طلایی تیم پرسپولیس را به همه دوستداران تیم و استقلالیها :Dتبریک می گویم؛:)

آقا من هم به اون دوست عزيز تبريك عرض مي كنم.
همچنين بازگشت افشين امپراطور رو هم صميمانه تبريك عرض مي كنم.;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این دوناونی وقتی بازیکن بود (میلان) واقعا عظمتی بود... خیلی دوستش داشتم. خصوصا که پیش سه اسطوره هلندی مورد علاقه من بازی می کرد. اما از وقتی مربی شده واقعا ازش خوشم نمیاد با این کاراش. اه

راستی دیروز داداشم یک psp ازین مدل جدیداش! که رنگش طلاییه گرفته بود ... امتحانش کردم خیلی خوشم اومد! حیف گیمر نیستم. :cool:

قربان دیگه لازم نیست غصه بخورید ،
لیپی بزرگ برگشت تا به امید یزدان پلوتون ، ژول ریمه 4 سال دیگه در شبه جزیره تمدید شه
دیگه اصلا به دون فکرم نکنید

جالبه که از جناب دومنک پستش رو نگرفتن

راستی یک چیزی ، من یک سیم کارت اعتباری ارم ، 3ماه پیش اعتبارش 300تومن هم نبود ، بعد از این مدت الان دیدم 1340تومن هست
بعد 100کیلوبایت استفاده داشته م ، اعتبار 100تومن کم شد ، ولی فرداش برگشت سر همون 1340تومن اینا.
دوباره امشب امتحان کردم همینطوری
کسی می دونه چرا؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا من هم به اون دوست عزيز تبريك عرض مي كنم.
همچنين بازگشت افشين امپراطور رو هم صميمانه تبريك عرض مي كنم.;)

من هم تبریک میگم پیشاپیش!

آقا شهرام یه چیزی رو کن دیگه بابا! (البته با تشکر مخصوص از کارای قبلی)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
راستی یک چیزی ، من یک سیم کارت اعتباری ارم ، 3ماه پیش اعتبارش 300تومن هم نبود ، بعد از این مدت الان دیدم 1340تومن هست
بعد 100کیلوبایت استفاده داشته م ، اعتبار 100تومن کم شد ، ولی فرداش برگشت سر همون 1340تومن اینا.
دوباره امشب امتحان کردم همینطوری
کسی می دونه چرا؟

نمي دونم چرا كوت كردم!؟! هرچي فكر مي كنم مي بينم نظر خواصي ندارم. :wacko:

من هم تبریک میگم پیشاپیش!

آقا شهرام یه چیزی رو کن دیگه بابا! (البته با تشکر مخصوص از کارای قبلی)

مخلصيم سياوش جان ;)
انشاالله باشد براي يه 10~15 روز ديگه :f34r:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دقت كردين يه موضوع رو!!!:eek:
دو صفحه اخير اولين پستش مال منه :D
باورم نمي شه :eek: يعني اگه من اول صفحه يه پست نزنم كسي اين كار رو نمي كنه :D
مثل ماه مي مونيد همه :cool::happy::blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بالاخره بعد از شب نشینی های 2 روزه ، Crysis هم تموم شد !
حالا کیو بکشیم ؟ :D

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

من هم یکماه پیش تمومش کردم - خیلی جالب بید .

اون غول آخرش عجب چیز گنده ای بووووود مجبور شدم گرافیک آبشن رو از Very High به High برگردونم .

راستی از پرنس آو پرشیا جدید خبری نشد ؟ چند هفته پیش توی یک سایتی خوندم که در حاله ساخته و با چه فیوچر های جدیدی ( در حد تیم ملی اسپانیا
1657.gif
) و چه موتور گرافیکی خفنی ساخته شده.

اگه جایی برای دانلود دیدید ما رو هم بی نصیب نگذارید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** راستی دانیال جان من همچنان از تورنت نتونستم دانلود کنم ***

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

فقط lego indiana jones !!‌بسي بازي مي كنم !
اما دبگه جدا از اين گيم ها خسته شدم ! ديگه همشون يكي يك اسلحه ميگيره دستش و ميره وسط چند هزار سرباز و تهش در حالي كه همه رو كشته و پيشونيش زخمي هم نشده !!!!! حالا يا دنيا رو نجات ميده يا دختر مورد علاقش رو دونقطه دي
ياد اون روزها كه سيستم نه گرافيكي داشت نه صدايي نه چيزي پس مجبور بودن گيم روخوب و كارآمد بسازن كه لااقل موضوعش آدم رو جذب كنه به خير
هنوز طعم خوش neverhood و چندين و چند گيم ديگه زير زبونمه !

من ديروز رو كلا عروسي بودم ! يك نتيجه گرفتم اون هم اينكه نمي تونم مثل داماد در حالي كه زنم كنارم نشسته وسط يك جمع چند صد نفري بشينم و همه نگاهم كنن :wacko: :blush:
من كلا خاضرم براي اينكه توو اين وضع قرار نگيرم كل موضوع زن گرفتن رو بيخيال شم :(
جدا احساس وحشت مي كنم ! نمي شه متاهلين بخش خاطره خودشون از اون لحظه شديدا وحشتناك رو طوري تعريف كنن كه من شايد ترسم ريخت و رفتم اصطلاحا قاطي مرغها !:p

دانيال جان ايرانسل آنچنان قاطي تشريف داره كه خدا مي دونه ! خدا لعنتشون كنه كه براي من كاملا برعكس كار مي كنه ! يعني به جاش چند برابر كم مي كنه، هيچ سرويسيش كار نمي كنه ! كلي ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فقط lego indiana jones !!‌بسي بازي مي كنم !
اما دبگه جدا از اين گيم ها خسته شدم ! ديگه همشون يكي يك اسلحه ميگيره دستش و ميره وسط چند هزار سرباز و تهش در حالي كه همه رو كشته و پيشونيش زخمي هم نشده !!!!! حالا يا دنيا رو نجات ميده يا دختر مورد علاقش رو دونقطه دي
ياد اون روزها كه سيستم نه گرافيكي داشت نه صدايي نه چيزي پس مجبور بودن گيم روخوب و كارآمد بسازن كه لااقل موضوعش آدم رو جذب كنه به خير
هنوز طعم خوش neverhood و چندين و چند گيم ديگه زير زبونمه !

من ديروز رو كلا عروسي بودم ! يك نتيجه گرفتم اون هم اينكه نمي تونم مثل داماد در حالي كه زنم كنارم نشسته وسط يك جمع چند صد نفري بشينم و همه نگاهم كنن :wacko: :blush:
من كلا خاضرم براي اينكه توو اين وضع قرار نگيرم كل موضوع زن گرفتن رو بيخيال شم :(
جدا احساس وحشت مي كنم ! نمي شه متاهلين بخش خاطره خودشون از اون لحظه شديدا وحشتناك رو طوري تعريف كنن كه من شايد ترسم ريخت و رفتم اصطلاحا قاطي مرغها !:p

دانيال جان ايرانسل آنچنان قاطي تشريف داره كه خدا مي دونه ! خدا لعنتشون كنه كه براي من كاملا برعكس كار مي كنه ! يعني به جاش چند برابر كم مي كنه، هيچ سرويسيش كار نمي كنه ! كلي ...

خوب من تجربه ام از همه دست به نقد تره. باید صادقانه بگویم که انگار آن ساعاتی که می فرمایید رو کسی گذاشته بود روی فست فوروارد ، این قدر سریع گذشت که اصلا من فرصت نکردم مضطرب بشم:lol:
عرض شود که در مورد بازی ها ، Guns of the patriots ریلیز شده ، و با اینکه بنده دستم به پی اس تری نمی رسه که تست ش کنم ، ولی خاطره خوش متال گییر ، واقعا یک داستان ماجرایی اکشن هیرو واقعی هست ، بدون اضافات مزخرف دیگر بازی ها ، اوج تمام لحظات همه متال گییر ها برای من ، در قسمت اول بود ، جایی که deep throat در حال فدا شدن برای زنده موندن snake یک لحظه قبل از مرگش برمی گرده و بریده بریده بهش می گه
remember snake , we are not tools of our governments.we are soldiers

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من هم یکماه پیش تمومش کردم - خیلی جالب بید .

اون غول آخرش عجب چیز گنده ای بووووود مجبور شدم گرافیک آبشن رو از Very High به High برگردونم .

راستی از پرنس آو پرشیا جدید خبری نشد ؟ چند هفته پیش توی یک سایتی خوندم که در حاله ساخته و با چه فیوچر های جدیدی ( در حد تیم ملی اسپانیا
1657.gif
) و چه موتور گرافیکی خفنی ساخته شده.

اگه جایی برای دانلود دیدید ما رو هم بی نصیب نگذارید .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

*** راستی دانیال جان من همچنان از تورنت نتونستم دانلود کنم ***

قربان دقیق بفرمایید مشکل دانلود شما کجاست
پیشنهاد من برای کلاینت تحت ویندوز utorrentهست.تنظیم خاصی هم نمی خواد
تنظیمات دیفالت برای برادبند خوب هم هست
بعد از مدتی که بگذارید دانلود سریع می شه ، اگر می بینید بعد از مثلا 3-4ساعت هم سرعت بالا نمی رود ، احتمالا پورت های شما بسته است.باید به فکر پی تو پی دیگری باشید

این هم یک تورنت خودم تست نکرده ام

اینم تایتانیک

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
...

خاطره من مربوط به فروردین امسال هستش - جشن ما در یک تالار بزرگ و به صورت غیر مختلط ( به خاطر سخت گیری ها و شرایط جدید رئیس جمهور محبوب حسین ) برگزار شد ، البته بعد از 2 ساعت به صورت غیر غیر مختلط درآمد .
اما از اون لحظه بگم که من چه حالی بهم دست داد . ( آقا مرتضی هم خوب زدی توی خال چه طور به این فکر افتادی ؟ ) من یکی دو ساعت اول رو به دلیل اینکه در قسمت اصلی تالار فقط خانوم ها حضور داشتند و در حالی که چشم های همه حاضرین به صورت شلاقی با زاویه 5 درجه در راستای افق به صورت من و سرکار خانم عروس میخ شده بود ، هنگ کرده بودم تا حالا اینهمه آدم یکهویی نیگام نکرده بودند میدونید بد تر از همه این بود که حدوداً 400 ~ 500 نفر میخواستن همون لحضه سلام العلیک کنند من هم سی پی یوم نمیکشید از طرف دیگه هم باید لبخند رو حفظ میکردم هم همه رو جواب میدادمو خوش آمدو خیلی ممنون که تشریف آوردید میگفتم با پیج پول 12 مگا بایتی رم کم آوردم - الان که فیلم رو نگاه میکنم کلی به اون لحضه میخندم. :lol: اما در کل خیلی صفا داشت . به قول دانیال روی فست فوروارد بود سریع ساعت 1 شد و تالاریه به زور تا ساعت 2 شب بیرونمون کرد من فکر میکنم اون چیزی که من اون شب دیدم حدود 30 درصد از وقایعی بود که اتفاق افتاد - 70 در صد بقیه رو توی فیلم دیدم که بعضی ها چقدر مایه گذاشتند ( البته جانی نه مالی ) و باید براشون جبران کنیم .
63izs7n.gif

نتیجه اخلاقی : یک فیلم بردار خوب کرایه کنید .

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام آقایون در مورد ایرانسل اینو بگم که این که چیزی نیست !
سیم کارت 1کی از دوستان من بدون طرح یا چیز دیگه ای gprs ش رایگان هست همیشه !
فکر کنم از این :blink: تر و :wacko: تر ، در مورد ایرانسل چیزی نباشه !

در مورد سیم کارت آقا دانیال هم :
ایرانسل توی طرح بهارش به حسب میزان استفادتون به شما اعتبار هدیه میداد هر از چند مدتی !
این اعتبار ها هی روی هم جمه شدن تا به 1000 تومنی رسیدن که سیم کارتتون اضافه داشته !
البته شایدم سیم کارتتون اعتبار کم نمیکنه !
از این ایرانول هیچی بعید نیست !

Last edited:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قربان دقیق بفرمایید مشکل دانلود شما کجاست
[/URL]

اول از همه تشکر میکنم بابت راهنماییهاتون .

مشکل من اینه که بعد از دادن لینک تورنت مورد نظر ، دانلود شروع نمیشه . حالا اگه تنظیمات خاصی داره و من ازشون بی خبرم لطفا بفرمایید.
لازم به ذکر که نت ـ من با پروکسی کار میکنه برای تمام برنامه ها باید پروکسی مربوطه رو وارد کرد مثلا : IE یا Firefox و دانلود منیجر ها ، یا هو مسنجر و غیره => 198.162.0.4... و پورت 8080 را باید وارد قسمت پروکسی اون برنامه کرد . اما در تورنت دانلودر ها همچین قسمتی وجود نداره .

بالا