• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
edit : راستي من امروز Eee PC 4G رو دستم گرفتم، با قيمتي حدود 450 تومن به حدي تحريك هستم اين رو بخرم كه خدا م ي دونه !
توو جعبه درايور هاي XP هم بود !
چيز خيلي نازيه
http://eeepc.asus.com/global/700.htm

توی پایتخت همون مغازه ی سر نبشی ؟!
آخه 4 گیگیش کمه ، 20ش بود مثل بنز میخریدمش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منم تبریک میکم به آقا حمید گل ، شرمنده که دیر یادمون افتاد البته باز دمه دانیال گرم که حواسش بود:)

حمید جان مبارک باشه... ایشالا بیشتر از نظرات و مطالب مفیدتون استفاده کنیم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
توی پایتخت همون مغازه ی سر نبشی ؟!
آخه 4 گیگیش کمه ، 20ش بود مثل بنز میخریدمش

من فكر مي كردم فقط من دوست ندارم توو اون موقعيت بيام :p :lol: نگو درد همست :lol::blush: پس دوره اي توو روزش همديگه رو مي دزديم :lol:

والله چند ماهيه تهران نيومدم :( هنوز اينجام، يكي از بچه ها كارش اينه،چند رنگش رو آورده، خيلي سبك و شيك هست! جدا خوشم اومد، نداشتن CD رام مهم نيست، حافظه رو هم الان 4 گيگ 20 تومنه ! 8 گيگ زير 40 تومن ! اون هم حله،فقط اگر مودم داخلش داشت مي خريدم
الان سايت اصليش بودم،
http://wiki.eeeuser.com/eee_pc_701
همين از همه بهتره، مدل 10 اينچش هم خوشم نيومد ، اين رو از بقيه بهتر ميبينم
20 گيگ 550 دلار هست ! نمي ارزه. حتي 8 گيگش شده 500 دلار تنها فرقش هم رم 1 گيگ و حافظه 2 برابر هست

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا که تاخیر! مجاز شد منم قهرمان نشدن آلمان رو به هلندی ها (خودم) تبریک میگم... مهم نیست که کی قهرمان بشه... مهم اینه که آلمان قهرمان نشه!
تایید میشه;)

کاربر فعال شدن حمیدجان رو هم تبریک میگم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من فكر مي كردم فقط من دوست ندارم توو اون موقعيت بيام :p :lol: نگو درد همست :lol::blush: پس دوره اي توو روزش همديگه رو مي دزديم :lol:

والله چند ماهيه تهران نيومدم :( هنوز اينجام، يكي از بچه ها كارش اينه،چند رنگش رو آورده، خيلي سبك و شيك هست! جدا خوشم اومد، نداشتن CD رام مهم نيست، حافظه رو هم الان 4 گيگ 20 تومنه ! 8 گيگ زير 40 تومن ! اون هم حله،فقط اگر مودم داخلش داشت مي خريدم
الان سايت اصليش بودم،
http://wiki.eeeuser.com/eee_pc_701
همين از همه بهتره، مدل 10 اينچش هم خوشم نيومد ، اين رو از بقيه بهتر ميبينم
20 گيگ 550 دلار هست ! نمي ارزه. حتي 8 گيگش شده 500 دلار تنها فرقش هم رم 1 گيگ و حافظه 2 برابر هست

بنده هم خیلی تو کف این ایییی ها بودم. اولش قول زیر 200 دلار رو داده بود ایسوس نامرد. بعد شد 350 دلار (مدل 2 گیگ که کلا از اول تولید درست و حسابی نشد) این مدل 900 اش هم توصیه میشه از این جهت که 8.9 اینچ با همون وزن و اندازه است و اون دو تا نوار کنار که اسپیکر شده و الکی به فنا رفته مانیتور میشه . منم دستم گرفتم مانیتور واسه این دستگاه خیلی کوچیکه (اینجوری مشکل حله) اما 550$!!! همه میگن کو قول 200$؟! اگر اینقدر پول میدین برای مدل 901 اش پول بدین که سی پی یو اتم داره (از نظر مصرف باطری و پرفورمنس خیلی بهتر عمل میکنه) قیمت هم تقریبا مشابهه. مدل 10 اینچ هم که دو مدل اس اس دی و هارد دار داره که هر دو دیگه اون قضیه کوچکی رو فراموش کرده اند (قیمت که خیلی وقت پیش فراموش شده بود)
در کل در حال حاظر با توجه به قیمت های بسیار عالی یو ام پی سی های جدید (یکی دو مدل گیگا بایت زده حول و حوش 700$) و امکاناتی که نه تنها از اییی کم نداره زیاد هم داره) و تو جیب برو بودنشون قید ایییی رو زدم. به شما هم توصیه میکنم اگر تو کفش هستین منتظر رقیب هاش بشین
در این بازار MSI یه مدل WIND رو داده یکی دو هفته دیگه بیرون میاد با امکانات و قیمت و اندازه معقولانه تر و البته بسیار زیباتر که به شخصه خفن ترجیحش میدم

اورکس (بعضی ها پاکت پی سی هاش رو میشناسن) در این عالم پا گذاشته و قول دستگاه خیلی ارزونی رو داده

گیگابایت 1 دستگاه خوف از این رده معرفی کرده که اتفاقا 8.9 اینچه ، مثل اینکه تبلت هم هست اتم 1.6 گیگاهرتزیه و قیمتش رو هم اعلام نکرده (حدودا فکر کنم همون 500-600$ بشه)

یکی دو مارک اروپایی و آمریکایی دیگه هم وارد شدن.

خلاصه موج اییی همه رو گرفته . همه دیدن این ایسوس قول دستگاه ارزون داده اما الان دستگاههای گرون و بی امکانات رو مثل نقل و نبات میفروشه همه دست به کار شدن.

آها بنیاد XO هم این وسط همون دستگاه های 200 دلاری خودش رو هنوز داره قول میده . اما فعلا که ویندوز ندارند. البته دستگاهها در اصل 100 دلار هستند اما با خرید هر دستگاه شما باید یک دستگاه هم برای کشور های جهان سوم بخرید تا به اونها بدن و اونها هم با سواد شن! مایکروسافت هم یکی از ساپورتر های اصلیشه و قول سیستم عامل مجانی (احتمالا ایکس پی ) رو براش داده. (دستگاه جدیدشون کی برد نداره عوضش 2 تا مانیتور داره:D)

کاش یه تاپیک یو ام پی سی بود اینا اونجا جالب جمع میشد. (ایشالا دفعه بعد)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بنده هم خیلی تو کف این ایییی ها بودم. اولش قول زیر 200 دلار رو داده بود ایسوس نامرد. بعد شد 350 دلار (مدل 2 گیگ که کلا از اول تولید درست و حسابی نشد) این مدل 900 اش هم توصیه میشه از این جهت که 8.9 اینچ با همون وزن و اندازه است و اون دو تا نوار کنار که اسپیکر شده و الکی به فنا رفته مانیتور میشه . منم دستم گرفتم مانیتور واسه این دستگاه خیلی کوچیکه (اینجوری مشکل حله) اما 550$!!! همه میگن کو قول 200$؟! اگر اینقدر پول میدین برای مدل 901 اش پول بدین که سی پی یو اتم داره (از نظر مصرف باطری و پرفورمنس خیلی بهتر عمل میکنه) قیمت هم تقریبا مشابهه. مدل 10 اینچ هم که دو مدل اس اس دی و هارد دار داره که هر دو دیگه اون قضیه کوچکی رو فراموش کرده اند (قیمت که خیلی وقت پیش فراموش شده بود)
در کل در حال حاظر با توجه به قیمت های بسیار عالی یو ام پی سی های جدید (یکی دو مدل گیگا بایت زده حول و حوش 700$) و امکاناتی که نه تنها از اییی کم نداره زیاد هم داره) و تو جیب برو بودنشون قید ایییی رو زدم. به شما هم توصیه میکنم اگر تو کفش هستین منتظر رقیب هاش بشین
در این بازار MSI یه مدل WIND رو داده یکی دو هفته دیگه بیرون میاد با امکانات و قیمت و اندازه معقولانه تر و البته بسیار زیباتر که به شخصه خفن ترجیحش میدم

اورکس (بعضی ها پاکت پی سی هاش رو میشناسن) در این عالم پا گذاشته و قول دستگاه خیلی ارزونی رو داده

گیگابایت 1 دستگاه خوف از این رده معرفی کرده که اتفاقا 8.9 اینچه ، مثل اینکه تبلت هم هست اتم 1.6 گیگاهرتزیه و قیمتش رو هم اعلام نکرده (حدودا فکر کنم همون 500-600$ بشه)

یکی دو مارک اروپایی و آمریکایی دیگه هم وارد شدن.

خلاصه موج اییی همه رو گرفته . همه دیدن این ایسوس قول دستگاه ارزون داده اما الان دستگاههای گرون و بی امکانات رو مثل نقل و نبات میفروشه همه دست به کار شدن.

آها بنیاد XO هم این وسط همون دستگاه های 200 دلاری خودش رو هنوز داره قول میده . اما فعلا که ویندوز ندارند. البته دستگاهها در اصل 100 دلار هستند اما با خرید هر دستگاه شما باید یک دستگاه هم برای کشور های جهان سوم بخرید تا به اونها بدن و اونها هم با سواد شن! مایکروسافت هم یکی از ساپورتر های اصلیشه و قول سیستم عامل مجانی (احتمالا ایکس پی ) رو براش داده. (دستگاه جدیدشون کی برد نداره عوضش 2 تا مانیتور داره:D)

کاش یه تاپیک یو ام پی سی بود اینا اونجا جالب جمع میشد. (ایشالا دفعه بعد)
آقا عماد راست می گه ایسوس اولش حرف از 200دلار زده بودا

در ضمن اورکس فکر کنم یک مدل داده بیرون، یکی دو ماه پیش مرورش رو تو برایت هند خوندم ، مثل اینکه توی وال مارت می فروشن به شکل عمده ، یعنی مثلا برید شهروند از روی شلف کنار سیب زمینی پیاز لپ تاپ بردارید ، نکات مثبتی هم ازش گفته بود. ولی فکر کنم بازم از قیمتش شکایت کرده بود

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
داش حمید گل بشدت مبارکه فعال شدنت. امیدوارم از مطالب خوبت استفاده کنیم. ارادتمند تو سعید

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام به همه دوستان
اول از همه ببخشید که 3 روز پیچوندم و خبری هم ندادم (البته برای کسی هم مهم نبودم :lol:) ولی خوب وظیفم بود که میگفتم
چون خودم هم نمیدونستم که میخوام برم خونه بودم داشتم fifa آنلاین میزدم تو wcgzone که پسر خالم اومد خونه ما گفت حاجی ساکتو ببند می خوایم بریم شمال و تو 5 دقیقه ساک رو جمع و جور کردم رفتم

بزام شرمنده ;)
-----------------------
دوما هم چه خبر بوده اینجا بدجوری خسته شدم تا همه رو بخونم
البته یه سری هاشم در پایین جواب میدم

------------------------------------------------
قربان دیگه لازم نیست غصه بخورید ،
لیپی بزرگ برگشت تا به امید یزدان پلوتون ، ژول ریمه 4 سال دیگه در شبه جزیره تمدید شه
دیگه اصلا به دون فکرم نکنید

جالبه که از جناب دومنک پستش رو نگرفتن

راستی یک چیزی ، من یک سیم کارت اعتباری ارم ، 3ماه پیش اعتبارش 300تومن هم نبود ، بعد از این مدت الان دیدم 1340تومن هست
بعد 100کیلوبایت استفاده داشته م ، اعتبار 100تومن کم شد ، ولی فرداش برگشت سر همون 1340تومن اینا.
دوباره امشب امتحان کردم همینطوری
کسی می دونه چرا؟

دکتر جان برای منم همین جوری هست البته وقتی به 3060 رسید دیگه با اینترنت ازش کم نمیشه
ولی جدیدا اصلا وصل نمیشه :wacko:

بالاخره بعد از شب نشینی های 2 روزه ، Crysis هم تموم شد !
حالا کیو بکشیم ؟ :D

پارسا جان ایول
جدا خیلی فاز میده من بدبخت توی اون منطقه که زیر آب بود کلی مونده بودم چون سرعتم بسیار پایین می اومد
در ضمن با veri low هم به زور بازی کردم

ولی چرا انقدر دیر بازی کردی؟ این بازی ماله 6 ماه پیشه شایدم بیشتر
؟

فقط lego indiana jones !!‌بسي بازي مي كنم !
اما دبگه جدا از اين گيم ها خسته شدم ! ديگه همشون يكي يك اسلحه ميگيره دستش و ميره وسط چند هزار سرباز و تهش در حالي كه همه رو كشته و پيشونيش زخمي هم نشده !!!!! حالا يا دنيا رو نجات ميده يا دختر مورد علاقش رو دونقطه دي
ياد اون روزها كه سيستم نه گرافيكي داشت نه صدايي نه چيزي پس مجبور بودن گيم روخوب و كارآمد بسازن كه لااقل موضوعش آدم رو جذب كنه به خير
هنوز طعم خوش neverhood و چندين و چند گيم ديگه زير زبونمه !

من ديروز رو كلا عروسي بودم ! يك نتيجه گرفتم اون هم اينكه نمي تونم مثل داماد در حالي كه زنم كنارم نشسته وسط يك جمع چند صد نفري بشينم و همه نگاهم كنن :wacko: :blush:
من كلا خاضرم براي اينكه توو اين وضع قرار نگيرم كل موضوع زن گرفتن رو بيخيال شم :(
جدا احساس وحشت مي كنم ! نمي شه متاهلين بخش خاطره خودشون از اون لحظه شديدا وحشتناك رو طوري تعريف كنن كه من شايد ترسم ريخت و رفتم اصطلاحا قاطي مرغها !:p

دانيال جان ايرانسل آنچنان قاطي تشريف داره كه خدا مي دونه ! خدا لعنتشون كنه كه براي من كاملا برعكس كار مي كنه ! يعني به جاش چند برابر كم مي كنه، هيچ سرويسيش كار نمي كنه ! كلي ...

آخ زدی تو خال

هوس کردم دوباره بازی کنم
همین امروز فردا دوباره نصب میکنم
دمت گرم یادم اینداختی :D

خوب،عرض کنم که اون دوست عزیزی که قبلا" کاربر فعالیشون رو تبریک گفته بودم،امروز کاربر فعال شدند؛بنده مجددا" به sunnyboy(حمید عزیز)تبریک می گم؛امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشه؛راستش ما مدیرا به شدت از سیستم دو سه سطحی پی تی ناراحتیم؛اما تنها کار ما جهت قدردانی از دوستان؛کاربر فعال کردنشان هست؛که خیلی ناچیزه؛و ما ابزار دیگه ای نداریم،ببخشید؛

حمید جان مبارکت باشه :p
(اسمایل قلب و تیر ):lol:

------------

در ضمن کلی خندیدم در مورد داستان های شب عروسی
دست همتون درد نکنه کلی شاد شدیم و پند گرفتیم !

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
حالا تمام PC هاي بد قيمت ديگه به كنار ! اين لپ تاپ هاي 100 دلاري خيلي جالبن ! همون ها كه قرار بود براي كمك به بچه هاي نيازمند مناطق محروم، يكي به قيمت 100 دلار توو كشور هاي پيشرفته فروخته شه، يكي به جاش به نيازمند ها داده بشه :lol: اينهمه پشتيبان و ... هم داره ! شنيدم هنوز هيچكدوم زير 180 دلار فروخته نشده :lol::wacko:
تازه خود همين asus هم از 350 دلار شروع ميشه ميرسه به 900 دلار !
س
توو هيچ سري چيز جزابي نديدم ! فقط اين سري 701 حصن قيمت داره ! يعني آدم دلش مياد پول يك گوشي موبايل ( 400 تومن ) رو بده يك لپ تاپ كوچيك مسافرتي ( لااقل براي چك ميل و سايت ( فكر كنم همه اعتراف مي كنن كه توو PPC اين كار اعمال شاق هست :p هز چند راحت شدني ) ) بخره ! اما ديگه مثلا 550 دلار بدم ...

من هنوزم براي بازي هاي آنلاين بين بچه ها از HAMACHI استفاده ميكنم ! ببينم ميشه كلوب بازي PT در اين رو راه انداخت يا نه :p كسي پايه هست ؟‌

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان ایول
جدا خیلی فاز میده من بدبخت توی اون منطقه که زیر آب بود کلی مونده بودم چون سرعتم بسیار پایین می اومد
در ضمن با veri low هم به زور بازی کردم

ولی چرا انقدر دیر بازی کردی؟ این بازی ماله 6 ماه پیشه شایدم بیشتر
؟

یکی بهم گفت تا کامپیوترت آپ نشده بازیش نکن تا بهت بچسبه ، من هم همینکارو کردم واسه همین طول کشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان یک فلش مموری هست که به ( کظم غیض!) دچار شده. کامپیوتر نمیشناسش و میگه باید فرمت بشه ولی فرمت هم نمیشه... خلاصه لطف کنید یه راهنمایی بفرمایید/ ممنوننننننننن. ویروس یابی هم نمیشه....

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان یک فلش مموری هست که به ( کظم غیض!) دچار شده. کامپیوتر نمیشناسش و میگه باید فرمت بشه ولی فرمت هم نمیشه... خلاصه لطف کنید یه راهنمایی بفرمایید/ ممنوننننننننن. ویروس یابی هم نمیشه....

اگر گارانتی نداره - باید جاکلیدیش کنی :blink:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اگه خواستی من 2-3 تا از این جاکلیدی ها دارم :دی بزنش زمین شاید درست شه:دی

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اگه خواستی من 2-3 تا از این جاکلیدی ها دارم :دی بزنش زمین شاید درست شه:دی

تایید میشه

من خودم یه کول دیسک رو 4 بار بردم گارانتی و نو گرفتم
هر دفه هم که قاطی میکرد میزدم زمین و فوتبال باهاش بازی میکردم که کلا نشناسه تا تعویض کننش :lol:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه. خیلی شرمندم یه چند روزی این *** من با مشکل مواجع شده بود و نمیتونستم اینجا سر بزنم.
306.gif

آقا حسابی خجالت زده شدیم
241.gif
والا از اون موقع که ما یادمونه پاکت پی سی دار شدیم و هیچی ازش نمیدونستم فقط اینجا بود که اطلاعات منو برد بالا و همیشه از تجربیات دوستان خوب اینجا استفاده میکردیم.
281.gif
امیدوارم بتونم لیاقتشو داشته باشم و ازش خوب استفاده کنم. جا داره از مدیران خوب اینجا و همچنین دوستان گلم که به من لطف داشتند تشکر کنم
277.gif

mojtaba2741
در جلسه امروز به پیشنهاد دانیال که من و حسین هم موافق با این پیشنهاد بودیم،دوست عزیزی به جمع کاربر فعالهای بخش اضافه خواهد شد،من درخواست را ارئه کرده ام و منتظر ادمین هستیم تا این کار انجام شود،
ضمنا" انشاله در آینده ای نزدیک جلسه ای عمومی برگزار خواهیم کرد؛

shahram_k-jam
آقا من هم به اون دوست عزيز تبريك عرض مي كنم.
همچنين بازگشت افشين امپراطور رو هم صميمانه تبريك عرض مي كنم.

siavash78
من هم تبریک میگم پیشاپیش!

mojtaba2741
خوب،عرض کنم که اون دوست عزیزی که قبلا" کاربر فعالیشون رو تبریک گفته بودم،امروز کاربر فعال شدند؛بنده مجددا" به sunnyboy(حمید عزیز)تبریک می گم؛امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشه؛راستش ما مدیرا به شدت از سیستم دو سه سطحی پی تی ناراحتیم؛اما تنها کار ما جهت قدردانی از دوستان؛کاربر فعال کردنشان هست؛که خیلی ناچیزه؛و ما ابزار دیگه ای نداریم،ببخشید؛

FrankenStein
منم تبریک میکم به آقا حمید گل ، شرمنده که دیر یادمون افتاد البته باز دمه دانیال گرم که حواسش بود

khepelesibilo
sunnyboy جان من هم به نوبه خودم تريك مي گم

siavash78
حمید جان مبارک باشه... ایشالا بیشتر از نظرات و مطالب مفیدتون استفاده کنیم.

ُSimpson
کاربر فعال شدن حمیدجان رو هم تبریک میگم.

emperatour
داش حمید گل بشدت مبارکه فعال شدنت. امیدوارم از مطالب خوبت استفاده کنیم. ارادتمند تو سعید

Hossein505
حمید جان مبارکت باشه
(اسمایل قلب و تیر )

تشکر و قدردانی از همه دوستان و آرزوی سلامتی موفقیت و شادی ...

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
WOWWWWWWWWWW
sorry
من نمیدونستم
آقا حمید مبارک ها باشه !
از زحماتتون در مورد asus p525 هم ممنونم واقا !
بازم مبارک ( هر چی اسمایل خوشحالی هست ! )

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
WOWWWWWWWWWW
sorry
من نمیدونستم
آقا حمید مبارک ها باشه !
از زحماتتون در مورد asus p525 هم ممنونم واقا !
بازم مبارک ( هر چی اسمایل خوشحالی هست ! )
آقا خیلی مخلصیم.
وظیفه بود.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگر گارانتی نداره - باید جاکلیدیش کنی :blink:

اتفاقا مهدی جان جا سوییچی ماشینم هم خراب شده!

ولی واقعا غیر از مهدی هیچ کس مارو تحویل نگرفت... تازه به پارسا اس ام اس هم زدم هیچ جوابی نداد:(:( با مرام حداقل همدردی میکردی!

البته چیزه قابل داری نیست فقط چون واسه شرکته یکم ضایع هستش ... به نظرتون میشه با مکینتاش فرمتش کرد؟

لطفا یکم هم مارو با مشکلاتمون تحویل بگیرید. :f34r:

ادیت : متوجه نشده بودم که حسین خان و برادر عماد هم نظر دادن باهاش فوتبال بازی کنم! از شما هم ممنون!
انصافا واسه فوتبال یکم کوچیکه. حالا هندبال یه چیزی....

Last edited:
بالا