بنده هم خیلی تو کف این ایییی ها بودم. اولش قول زیر 200 دلار رو داده بود ایسوس نامرد. بعد شد 350 دلار (مدل 2 گیگ که کلا از اول تولید درست و حسابی نشد) این مدل 900 اش هم توصیه میشه از این جهت که 8.9 اینچ با همون وزن و اندازه است و اون دو تا نوار کنار که اسپیکر شده و الکی به فنا رفته مانیتور میشه . منم دستم گرفتم مانیتور واسه این دستگاه خیلی کوچیکه (اینجوری مشکل حله) اما 550$!!! همه میگن کو قول 200$؟! اگر اینقدر پول میدین برای مدل 901 اش پول بدین که سی پی یو اتم داره (از نظر مصرف باطری و پرفورمنس خیلی بهتر عمل میکنه) قیمت هم تقریبا مشابهه. مدل 10 اینچ هم که دو مدل اس اس دی و هارد دار داره که هر دو دیگه اون قضیه کوچکی رو فراموش کرده اند (قیمت که خیلی وقت پیش فراموش شده بود)
در کل در حال حاظر با توجه به قیمت های بسیار عالی یو ام پی سی های جدید (یکی دو مدل گیگا بایت زده حول و حوش 700$) و امکاناتی که نه تنها از اییی کم نداره زیاد هم داره) و تو جیب برو بودنشون قید ایییی رو زدم. به شما هم توصیه میکنم اگر تو کفش هستین منتظر رقیب هاش بشین
در این بازار MSI یه مدل WIND رو داده یکی دو هفته دیگه بیرون میاد با امکانات و قیمت و اندازه معقولانه تر و البته بسیار زیباتر که به شخصه خفن ترجیحش میدم
اورکس (بعضی ها پاکت پی سی هاش رو میشناسن) در این عالم پا گذاشته و قول دستگاه خیلی ارزونی رو داده
گیگابایت 1 دستگاه خوف از این رده معرفی کرده که اتفاقا 8.9 اینچه ، مثل اینکه تبلت هم هست اتم 1.6 گیگاهرتزیه و قیمتش رو هم اعلام نکرده (حدودا فکر کنم همون 500-600$ بشه)
یکی دو مارک اروپایی و آمریکایی دیگه هم وارد شدن.
خلاصه موج اییی همه رو گرفته . همه دیدن این ایسوس قول دستگاه ارزون داده اما الان دستگاههای گرون و بی امکانات رو مثل نقل و نبات میفروشه همه دست به کار شدن.
آها بنیاد XO هم این وسط همون دستگاه های 200 دلاری خودش رو هنوز داره قول میده . اما فعلا که ویندوز ندارند. البته دستگاهها در اصل 100 دلار هستند اما با خرید هر دستگاه شما باید یک دستگاه هم برای کشور های جهان سوم بخرید تا به اونها بدن و اونها هم با سواد شن! مایکروسافت هم یکی از ساپورتر های اصلیشه و قول سیستم عامل مجانی (احتمالا ایکس پی ) رو براش داده. (دستگاه جدیدشون کی برد نداره عوضش 2 تا مانیتور داره
)
کاش یه تاپیک یو ام پی سی بود اینا اونجا جالب جمع میشد. (ایشالا دفعه بعد)