• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان مبارک برادر:)

یه لطفی به من حقیر بکن

3 تا از نقاط قوت گوشی رو ازنظر خودت بگو

همین جور 4 تا نقطه ء ضعف:)

خلاصه ببین میتونی مخ ما رو بزنی:)

ممنون حسين جان.
والا از نقطه هاي قوت گوشي خيلي بيشتر از اين ها رو مي تونم بگم.
واقعا از كار كردن باهاش لذت مي برم. واقعا خيلي قشنگ كار كردن ;)
من فكر مي كنم كه طراحش حتما يه PPC باز خفن بوده :D
نمي دونم بقيه محصولاتش و يا محصول ديگه اي اينجوري هست يا نه!؟ اما اين وقتي قلمش رو در مياري خود PPC از حالت standby بيرون مي ياد و آماده ي كار مي شه.
اگر اجازه بدين در مورد نقطه ضعف هاش بعدا صحبت كنم. الآن ممكنه اون چيزي كه مد نظر شما باشه نتونم توصيف كنم. ;)
خلاصه كه خوشحال مي شيم شما هم يه حال اساسي به خودت بدي ;)
77.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مخلصم مهدي جان.
والا هنوز يه ريزه كار داره. البته تو بخش حساب و كتابش.
چون از چند بخش تشكيل شده. مثلا، تقويم، وظايف، صندوق پستي، دفتر تلفن، يادداشت هاي روزانه، دخل و خرج، يادآور روزهاي مهم، فال حافظ، ديوان شمس و حافظ، بودجه و ... . ;) اتفاقا اين برنامه هم كار ريمايندر رو انجام مي شده. البته تر و تميز بودنش رو شما بايد تخصيص بدين. در ضمن به فارسي ساز هم نيازي ندارد.;)

احسنت ! عجب برنامه ی پر پر پیمونیه و اینکه به فارسی ساز ( عربی ساز ) نیاز نداره دیگه غوغا میشه . البته روی گوشی من فونت فارسی نمایش داده میشه اما راست به چپ بودنشون رعایت نمیشه .

سوما همین برنامه رو می گفتی که میخوای تجاریش کنی؟

من حاضرم بابت برنامه هایی که هموطنانمون به زبان خودمون مینویسن هزینه کنم ( یعنی لایسنس مایسنسو رجیسترو این حرفها رو هستم )

دست مریضاد داری آق شهرام ...
63izs7n.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
احسنت ! عجب برنامه ی پر پر پیمونیه و اینکه به فارسی ساز ( عربی ساز ) نیاز نداره دیگه غوغا میشه . البته روی گوشی من فونت فارسی نمایش داده میشه اما راست به چپ بودنشون رعایت نمیشه .

من حاضرم بابت برنامه هایی که هموطنانمون به زبان خودمون مینویسن هزینه کنم ( یعنی لایسنس مایسنسو رجیسترو این حرفها رو هستم )

دست مریضاد داری آق شهرام ...
63izs7n.gif

مخلصم مهدي جان ;)
شما هميشه به ما لطف داشتين ;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
راستي آقا حسين، لوگوي سايت شما رو هم تو سايتم گذاشتم. شما هم عنايت فرماييد.:D

شهرام جان شرمنده کردی که مارو قابل دونستی :blush:
لوگو شما رو هم گذاشتم
بنر هم اگه داری بده ثابت میزارم برات

:blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان... بعد از یک روز بی اینترنتی و خماری کشیدن در خدمتیم. عرض کنم که دوستانی که رسکو اکسپلورر 2008 رو نصب نکردن حتما این کارو بکنن که خیلی خدا شده... خصوصا خاصیت اسمارت اسکرولینگ جالبی داره...:cool:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه دوستان عزیز؛
شهرام جان بابت دستگاه جدیدت تبریک می گم؛همچنین همین جا با وجود اینکه چند ماهی هست که پاکت پی سی ندارم؛پیرو صحبتهای بادی بیلدر عزیز؛اعلام می کنم که خواستار خرید برنامه شما هستم؛امیدوارم که در کار برنامه نویسی و بقیه موارد زندگیت همواره موفق باشی؛

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام دوستان... بعد از یک روز بی اینترنتی و خماری کشیدن در خدمتیم. عرض کنم که دوستانی که رسکو اکسپلورر 2008 رو نصب نکردن حتما این کارو بکنن که خیلی خدا شده... خصوصا خاصیت اسمارت اسکرولینگ جالبی داره...:cool:

مخلصم سياوش جان.
البته يه مشكل بزرگ داره اينكه New Folder نمي سازه. ;) ولي اسمارت اسكرولينگ رو بنده نيز تاييد مي كنم.:happy:

سلام به همه دوستان عزیز؛
شهرام جان بابت دستگاه جدیدت تبریک می گم؛همچنین همین جا با وجود اینکه چند ماهی هست که پاکت پی سی ندارم؛پیرو صحبتهای بادی بیلدر عزیز؛اعلام می کنم که خواستار خرید برنامه شما هستم؛امیدوارم که در کار برنامه نویسی و بقیه موارد زندگیت همواره موفق باشی؛

خيلي ارادت داريم مجتبي جان.
ممنون از لطفت عزيزم. قابل شما رو نداره (دايموند رو عرض مي كنم).
در كل هنوز تصميم دقيقي در مورد تجاري كردن اين برنامه ندارم. شما اينقدر به اين حقير لطف داريد كه هميشه و همه جا من رو شرمنده خود كردين. حالا انشاالله كه چيز بدرد بخوري باشه ;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
مخلصم سياوش جان.
البته يه مشكل بزرگ داره اينكه New Folder نمي سازه. ;) ولي اسمارت اسكرولينگ رو بنده نيز تاييد مي كنم.:happy:

;)

من نمی دونم چرا همه میگن مشکل داریم !
من به ورژن 7.0 رو دارم و 100 تا فولدر هم میسازه اصلا هم مشکل نداره

در ضمن برای کسانی که میگن مشکل دارن ورژن 7.03 هم اومده در ppcwarez
مشکلات قبلیش رو حل کرده

http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=49&t=50119

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من نمی دونم چرا همه میگن مشکل داریم !
من به ورژن 7.0 رو دارم و 100 تا فولدر هم میسازه اصلا هم مشکل نداره

در ضمن برای کسانی که میگن مشکل دارن ورژن 7.03 هم اومده در ppcwarez
مشکلات قبلیش رو حل کرده

http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=49&t=50119

تائید میشه من یکماهی میشه دارم ازش استفاده میکنم ( پوشه جدید هم میسازه ) . اسمارت اسکرولینگش هم خوبه ولی سرعت وارد شده به فولدر رو میاره پایین ( یعنی موقعی که پوشه ها در حال حرکت هستند نمیتونی روشون کلیک کنی). بعد از ایست کامل میتونید وارد شید. کنایه از قطار

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان. میخواستم بگم دیگه داره حالم ازین که هر وقت میام تنها جایی که مطلب جدید داره ترد دیامونده بد میشه... بابا این چه وضعیه؟! کاشکی یه چیز جدیدی بیاد ازین یک بعدی بودن بیایم بیرون. من که دیگه دارم حالت تهوع پیدا می کنم:(

راستی دوستان یک umpc کوچک مثلا یکی دو مدل بدون کیبرد که ایسوس داشت کسی سراغ نداره؟؟؟ یه چیزی که هم کوچیک باشه و هم خوشگل! و هم ارزون! پرفورمنس متوسط.... خلاصه اینکه هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
روی کیو او کیو مدل 1 هم میتونی حساب کنی
تازه تو 24 هم به نمایش گذاشته شده :دی

به نظر بنده که 1-2 ماهی صبر کن . دستگاههای خوفی در راهه
و اصلا زیر اتم راضی نشو. برو سراغ همون اتم.

در مورد اینجا هم ایشالا پروژه سرانجام میرسه حالش رو میبریم :دی اینجا که دیگه ازش بخاری بلند نمیشه

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان. میخواستم بگم دیگه داره حالم ازین که هر وقت میام تنها جایی که مطلب جدید داره ترد دیامونده بد میشه... بابا این چه وضعیه؟! کاشکی یه چیز جدیدی بیاد ازین یک بعدی بودن بیایم بیرون. من که دیگه دارم حالت تهوع پیدا می کنم:(

راستی دوستان یک umpc کوچک مثلا یکی دو مدل بدون کیبرد که ایسوس داشت کسی سراغ نداره؟؟؟ یه چیزی که هم کوچیک باشه و هم خوشگل! و هم ارزون! پرفورمنس متوسط.... خلاصه اینکه هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم.

آی گل گفتی سیاوش جان ...

من دیروز یک ساعتی توی ایکس دی ای دولوپرز بودم ، آنجاهم همینطوره ، حدود 70 درصد بحث ها در مورد دایموند و یا راههای شبیه کردن گوشی های دیگه به دایمونده ( رام ، اینتر فیسی ، ساعتی و یا حتی رینگ تون هم باشه بالاخره بحث دایمونده ).

امیدوارم که جواد نشه .

من دیگه پاکت پیسی ارتقاً نمیدم تا یک پاکت پی سی با پرفرومنس بالا و سایز مناسب و مهمتراز ویژگی های قبل ، درگاه یو اس بی داشته باشه که لا اقل فلش مموری و پرینتر رو ساپورت کنه. رو پیدا کنم که در این صورت تا 1000000 تومن هم هزینش میکنم.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
تصميم گرفتم كه كم كم از برنامه جديد براي شما عكس بذارم.

HomeScreen.jpg

ارادت شديد ;)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد ایسوس دستگاه خوبی بود . اما دیگه الان بهتره فراموشش کنید.

راستش چند تا نکته بسیار مهم هست که بهتره اینجا بگم.
اولا بنده از هر یو ام پی سی داری که پرسیدم سریع ، اولین نکته گفته که بی خیال کی برد نشین. یکی از مهمترین مسائل در مورد یو ام پی سی کی برده که راحت و سریع باشه . برعکس پی پی سی که خودم به شخصه با کی بورد به هیچ وجه حال نمیکنم در یو ام پی سی کی بورد جزو واجباته چون با آن اسکرین کی برد هیچ کاری نمیشه کرد!

دوما در مورد خرید اصلا به هیچ سی پی یویی به جز اتم فکر نکنید (البته اگر میخواهید میتونین به کیو او کیو مدل 2 1.6 مگاهرتزی هم فکر کنید اما باز هم فکر کردن به اتم بهتره. در این بین ای ام دی رو که بی خیال شید چون خیلی عقبه . چیپ ست های جدیدی هم که قولش رو داده آدم رو به خنده میندازه چه برسه به قبلی ها . این سی پی یو های 800-1000 هم زیاد چنگی به دل نمیزنه.
یادتون باشه که سی پی یو های 1.6 اتم خودشون رو کشتن های دفینیشن 720p رو نمایش میدن . پس زیاد از پایین تری هاشون انتظار نداشته باشید (مگر این که حتی فیلم رو هم کانورت کنین رو یو ام پی سی!!) در ضمن یو ام پی سی میگیرین واسه چی؟ یه سری برنامه دارین که خیلی وقتها خوبه در کنارتون باشن. آیا این برنامه ها با سی پی یو های فیزوری 800 مگاهرتزی و بدون کارت گرافیک درست حسابی اجرا میشن (واسه من که خیلیهاشون میشن اما بعضی ها هم نمیشن) البته پرفورمنس بهتر از یه پنتیوم 3 800 مگاهرتزی است اما باز ...

سوما و از همه مهمتر اینکه دنبال اس اس دی باشید و لاغیر. مساله ای که خیلی یو ام پی سی دارها رو اذیت میکنه اینه که نمیشه دستگاه رو همیشه مثل پی پی سی روشن نگه داشت . از طرفی هایبرنیت و شات داون و دوباره بالا اومدن سیستم از 1 تا 5 دقیقه بسته به مدل تغییر میکنه . اولین و مهمترین روش بهبود این معضل اس اس دی و دومیش سی پی یو هستش . دومی که راجع بهش صحبت شد اولی هم به جز این قضیه یه مزیت اساسی دیگه داره اونم صرفه جویی در باطری. خلاصه گول حجم بالای هارد رو نخورید . آخرش این دستگاهها آپولو هوا نمیکنند . یه اس اس دی 8 گیگی از یه هارد 40 خیلی بهتره و البته امن تر!

-----------------------------------------
اگر میتونین به نوت بوک ها (همون شبه Eee پی سی ها) یه نگاهی بندازین.قیمت ها خیلی بهتره و البته دیزاین بدتر. الان شما ایی پی سی 900 رو میتونین حول و حوش 350 بخرین (به دلیل اومدن 910 اتم بیس!) . ام اس آی ویند هم که دستگاه همه چی تمومه 599 دلاره . 1.6 اینتل 8.9 ال سی دی اس اس دی 1 گیگ رم و ... یه مدل لینوکس هم داره با همون مشخصات 499 دلار (اگر بیاد 100% هک ویندوز ایکس پیش هم میاد) از اون طرف دل هم قول دستگاهی همه چیز تموم با 299$ رو برای 2 ماه دیگه داده . (البته لینوکس که اگه ویندوزش رو بخواین احتمالا 100$ گرونتر بشه) خلاصه خستتون نکنم . اگر 2-3 ماه دیگه دندون رو جیگر بگذارید با 300 -400 چوق ناقابل یک نوت بوک کوچولو موچولو و بسیار مناسب میخرید. اما تا اون موقع به خاطر کمبود تولید سی پی یو های اینتل و اس اس دی ها قیمت ها پایین نخواهد اومد .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا مهدی و پارسا و عماد واقعا ممنون...

راستش عماد جان خیلی خوب توضیح دادی و راهنمایی کردی اما دیزاین واسه من خیلی مهمه اصلا نمیتونم به Eee ها نگاه هم کنم.... پس با این حساب بیشتر به اوکیو فکر کنم دیگه. اوکیو1 چنده الان؟؟؟؟

بالا