• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
تولدت مبارک داداش. ایشاللا همیشه امپراطور زندگیت باشی
king.gif
( :دی تیریپ کل کل با حسین 505 :دی)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مرتضی کیه:دی
آقا تولدت مبارک باشه. ایشالا همونایی که بقیه گفتن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا مبارک باشه ... بسیار مشعوف گشتیم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب دوستان بنده به پست 1000 دارم نزدیک میشم یه قولی هم دادم برای اون تاپیک مشاوره . الان سعی میکنم هر روز یک قسمت از چیزی رو که تهیه کردم بگذارم نظراتتون رو بدین . اولش مقدمه است و بعضی ها ممکنه خسته بشن (البته قسمت اول اول رو نمیگذارم آخر سر میگذارم) اما فعلا نقدا این رو داشته باشین برای اطلاعات عمومی هم بد نیست . اگر نظری هم داشتین بدین. سعی میکنم هر روز یه تیریپ اینجوری داشته باشیم سرگرم شیم.
----------------------------------------------
پاکت پی سی چیه؟ قبل از جواب به این سئوال شاید بهتر باشه به سراغ اجدادش بریم و چاق سلامتی ای با PDA ها داشته باشیم. فلسفه ایجاد پی دی ای ها (دستیاران دیجیتالی شخصی) استفاده به عنوان یک تنظیم کننده (Organizer) الکترونیکی یا برنامه ریز روزانه قابل حمله(Portable) که به راحتی بتونه با کامپیوتر ارتباط برقرار کنه. هدف اصلی کمک به کامپیوتره تا جایگزینش شدن.
اسامی دیگه ای که برای این گجت های غالبا کاربردی و ریزه میزه به کار برده میشه هند هلد (HandHeld) و حتی پالم تاپ (Palmtop) هستش(که در حال حاظر هند هلد ها به خانواده ای از دیوایس های پرتابل الکترونیکی گفته میشه و پالم تاپ غلط مسطلحیه که در مورد کل پی دی ای ها به کار برده میشه – مثل پودر لباسشویی که خیلی ها تاید میگن ، یا دستمال کاغذی که کلینکس گفته میشه) این دستگاهها در طول زمان پیشرفت بسیاری کرده اند . از مدل های سیاه و سفید و بزرگ و کم ظرفیت اولیه که فقط میتونستن اطلاعات اولیه شخصی از جمله دفترچه تلفن، قرارملاقات ها و کارهای انجام شدنی(To do list) رو ذخیره و نمایش میدادند ، تبدیل به دستگاههایی شدند که میتونستند به اینترنت وصل شوند، به عنوان دستگاه جی پی اس عمل کنند و برنامه های پخش فرمت های صوتی تصویری رو ساپورت کنند. حتی کار به جایی رسید که به پی دی ای های اون زمان امکانات تلفونی (قابلیت پشتیبانی جی اس ام )، پخش غالب فرمت های صوتی تصویری به صورت درونی، و هر گجت الکترونیکی دیگه ای که تصورش رو بکنین در اونها قرار داده شد(کنترل تلویزیون ، بارکد خوان ...)

تولد پی دی ای ها

اجداد پی دی ای ها دو دستگاه Psion Organiser و Sharp Wizard بودند که سعی داشتند کامپیوتر هایی قابل حمل رو ارائه بدن. این دستگاهها یک کی برد کوچیک و یک صفحه بسیار کوچکتر داشتند که کارهای اولیه از جمله آلارم ساعت، تقویم، دفترچه تلفن و ماشین حساب رو به همراه داشتند. پشتیبانی از برخی برنامه های اختصاصی از جمله بازیها و صفحه گسترده ها (Spreadsheets) به اونها اضافه شده بود. اگر یه نگاهی به عکس پایین از پسیون ارگانایزر بندازین میفهمید که چی میگم(1983):
http://www.retro-electro.co.uk/COMPUTERS/psionbig.jpg
اتفاقا در بین سرچ ها به تبلیغش هم بر خوردم که خوندنش شدیدا توصیه میشه تا دستتون بیاد اون موقع های تک چی بوده و چه انتظاراتی ازش می رفته
http://wotsit.thingy.com/haj/ads-images/size2/psion-organiser-oct84.jpg
شارپ ویزارد هم یک سری دستگاههای ارگانایزر شارپ با شماره oz-7xxx هستش که عکس یکی از اولین هاش اینجاست. متاسفانه مدل oz-700 رو پیدا نکردم و مجبور شدم عکس مدل Oz-7000 که سال 1989 تولید شد رو اینجا بگذارم (این دستگاه 6 سال بعد از پسیون ارگانایزر اومده واسه همین هم اینقدر پیشرفته تره)
http://images.pcworld.com/news/graphics/123950-Gadget48-Sharp-Wizard_b.jpg
در سال 1986 پسیون ارگانایزر 2 تولید شد که بسیار محبوب شد و بیش از نیم ملیون فروخت!
http://www.retro-electro.co.uk/COMPUTERS/psionbig.jpg

سال 1993 اپل نیوتون مسیج پد رو با قیمت 700$ به بازار عرضه کرد. که از جمله قابلیت هاش ، داشتن دفترچه یادداشت(NotePad)، لیست کارها، تقویم، دفترچه تلفن، و برنامه های آدرس دهی بود. خیلی از امکاناتی که نیوتون داشت تبدیل به استاندارد جدید برای پی دی ای ها شد، از جمله صفحه نمایش حساس به فشار استایلوس (فینگر تاچ)، قابلیت تشخیص دست خط(Handwriting Recognition)، پرت اینفرارد ، و اسلات حافظه. اما ضعف اون بزرگیش، پیچیدگیش و قیمتش بود و البته برنامه تشخیص دستخطش خیلی بد عمل میکرد که اپل در سال 1998 تولید اون رو متوقف کرد (فکر کنم الان آیفون جا پای همین نیوتون مسیج پد گذاشته)

پالم(اون زمان شاخه ای از یو اس روبوتیکس بود) هم دستگاه پالم پایلوت (Palm Pilot) رو در سال 1996 معرفی کرد. قیمت کمتر از 300$، سیستم عامل پالم، قرارگیری در جیب لباس(پاکتبیلیتی) و قابلیت سینک شدن با کامپیوتر های شخصی از جمله ویژگی های دستگاه پالم بود. این دستگاه هفته ها با چند باطری AAA اش کار میکرد. کاربردش راحت بود و هزاران شماره تلفن ، قرار ملاقات و یادداشت رو ذخیره میکرد. البته یک علت کوچک بودنش هم نداشتن کی برد بود. کاربرها از کی برد و زبان Graffiti برای وارد کردن متن استفاده میکردند
http://tekgems.com/images/large/PDA-PALMPILOT-1B-soft.jpg

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تولد آقا مرتضی هست بچه ها:)

ساعات زندگیش خوش:)

به به آقا مرتضی تولد مبارک ایشالا 505 سال عمر با ppc داشته باشی ! :lol:

تولدت مبارک داداش. ایشاللا همیشه امپراطور زندگیت باشی
king.gif
( :دی تیریپ کل کل با حسین 505 :دی)

آقا مبارک باشه ... بسیار مشعوف گشتیم

منم همین طور!

مرتضی کیه:دی
آقا تولدت مبارک باشه. ایشالا همونایی که بقیه گفتن
مرتضي من پير مردم دونقطه دي

از همه دوستان كه لطف كردن و تبريك گفتن ممنونم :) اگر با اين وضع فيلتر و پروكسي بازار QUOTE كسي از دوستان رو فراموش كردم همينجا معذرت مي خوام، دانشگاهمون تنها جاي اميدم بود كه ديش مستقيم داشت و بي فيلتر ! اون رو هم ازمون گرفتن ظاهرا :( ديگه زندگي خيلي سخت شده !
جدا ممنونم، خيلي وقت بود تولدم رو تبريك نمي گفتن :blush: (به عبارتي دوستهاي دور و برم يا خود كشي كردن:( يا رفتن‌ يا ازدواج، خيلي وقته جز خانوادم كسي رو نداشتم بهم تبريك بگه ) احساس خوشاينديه كه بعد از چند سال دوباره تجربه كردم :happy: ممنونم

اين زندگي عجب زود ميگذره ! 28 سالم شد :( ;) وقتشه عصا بگيرم دستم دونقطه اس

راستي من از همون بچگي هم دوست نداشتم بزرگ شم، اكثرا بچه ها دوست دارن بزرگ شن چون خيلي محدود هستن،بزرگ كه مي شن پشيمون ميشن مي گن بچه بودم مسئوليت نداشتم كاش برگردم :p:lol: اما من از همون موقع متنفر بودم سنم زياد شه :p :wacko:

در انتها،من call of duty 4 رو وقتي دمو بود و يك مرحله دانلود كرده بودم،‌اما خود بازي رو نگرفته بودم تا پريروز،بسي دارم لذت مي برم ( توجه : براي خوندن اين جمله، سنم رو كه بالا نوشتم مطالعه نفرماييد :p )

پ . ن : نكته اي كه ديدم خيلي جالب بود ! بايد برم روي مبدل تقويم SMF كار كنم تا اين ايراد VB رو براي تقويم شمسي نداشته باشه،سالهاي كبيسه رو حساب نكردن ! يعني در اصل تولد من ديروز بود :blush:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مرتصی جان منم تبریک میگم. ایشالا همیشه به شادی...... :)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
مرتضي من پير مردم دونقطه دي

از همه دوستان كه لطف كردن و تبريك گفتن ممنونم :) اگر با اين وضع فيلتر و پروكسي بازار QUOTE كسي از دوستان رو فراموش كردم همينجا معذرت مي خوام، دانشگاهمون تنها جاي اميدم بود كه ديش مستقيم داشت و بي فيلتر ! اون رو هم ازمون گرفتن ظاهرا :( ديگه زندگي خيلي سخت شده !
جدا ممنونم، خيلي وقت بود تولدم رو تبريك نمي گفتن :blush: (به عبارتي دوستهاي دور و برم يا خود كشي كردن:( يا رفتن‌ يا ازدواج، خيلي وقته جز خانوادم كسي رو نداشتم بهم تبريك بگه ) احساس خوشاينديه كه بعد از چند سال دوباره تجربه كردم :happy: ممنونم

اين زندگي عجب زود ميگذره ! 28 سالم شد :( ;) وقتشه عصا بگيرم دستم دونقطه اس

راستي من از همون بچگي هم دوست نداشتم بزرگ شم، اكثرا بچه ها دوست دارن بزرگ شن چون خيلي محدود هستن،بزرگ كه مي شن پشيمون ميشن مي گن بچه بودم مسئوليت نداشتم كاش برگردم :p:lol: اما من از همون موقع متنفر بودم سنم زياد شه :p :wacko:

در انتها،من call of duty 4 رو وقتي دمو بود و يك مرحله دانلود كرده بودم،‌اما خود بازي رو نگرفته بودم تا پريروز،بسي دارم لذت مي برم ( توجه : براي خوندن اين جمله، سنم رو كه بالا نوشتم مطالعه نفرماييد :p )

پ . ن : نكته اي كه ديدم خيلي جالب بود ! بايد برم روي مبدل تقويم SMF كار كنم تا اين ايراد VB رو براي تقويم شمسي نداشته باشه،سالهاي كبيسه رو حساب نكردن ! يعني در اصل تولد من ديروز بود :blush:

بابا چه قدر احساس پیری میکنی آخه تو :wacko:
28 سال جزو بهترین سال های عمر هست هم جونی هم تجربه داری دیگه غمت چیه آخه ؟ :lol:
قدر بدون برادر

-----
در ضمن هیچ هم زشت نیست (بازی کردن رو میگم)
بابا همه عالم و آدم بره خودشون گیمر هستن هرکی هم بازی نمیکنه واقعا .... :wacko:
شدیدا هم از اونایی که بازی نمیکنن و بازی کردن رو کسر شان میدونن هم بیزارم :hmm:
من با خودم عهد کردم همیشه بازی کنم تا آخرین روز عمرم تا اینکه تو پیری کله نوه هام رو هم برنم :p
البته اگه تا اون موقع چشم ها سالم بمونه :lol:

پس گیم بازی کن تا زندگی بهت بچسبه ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا مرتضی تبریکات بنده نیز پذیرا باشید.:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بنده هم تولد مرتضی خان را تبریک عرض نموده و آرزوی بهترین ها را برای این مرد با تجربه دارم:rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
تولد مهرداد عزیز بچه ها:)

تولدش مبارک:)
:rolleyes:
به به،
حسین کیک و بیار،من که از این اسمایلی کیک و شمع و ... ندارم،
خودت ردیفش کن؛
مهرداد جان تولدت مبارک... ایشالا زندگی شادی داشته باشی زیر سایه پدر و مادر محترم....
بنده هم تبریک میگم . ایشالا دوج وایپر بگیری:دی فقط گرفتی بزار ماهم باهاش یه بوق بزنیم:دی
دوج وایپر کدومشه دیگه :D
به به... آقا مهرداد مباركه ;) انشاالله كه هميشه موفق و پيروز باشي ;)

Happy+Birthday+02.jpg

آقا مهرداد ، این همه نشین چرتکه بنداز :D این همه هکتارای زمینارو متر نکن ...
بیا فقیر فقرا ( من ) میخوایم این روز رو تبریک بگیم ...

مبارکه ه ه ه ه ... :)

مهرداد جان تولدت مبارك. يادم باشه SMS ي هم تبريك بگم ! ( تنها كسي هستي كه من رو تحويل مي گيره :p )

بعد هم اينكه پارسا جان يادم مياد تاپيكي داشتي كه احضارت كرده بودن :p:lol: تعريف نكردي چي شد آخرش ! كي بود كه شوخي داشت ;) ... ( نظر به اينكه هنوز اينجايي ديگه شوخي بودن موضوع تابلو هست ! )
:D اگه درست یادم باشه چند روز پیش بود تو فلیم جون اسمتو دیدم یه کلیک کردم با شماره 4828000 اگه یادت مونده باشه تلیدم و هنوز زنگ نخورده بود برداشتی گفتی ایيييييين کی بود دیگه :D:lol: منم دیسکانکت کردمممم فکر کنم داشتی با گوشیت بازی میکردی :D
از همگی تشکر میکنم به خاطر لطفی که دارن. منم امیدوارم مدیر اسبق اینجا, فرهاد, هم به زودی برگرده.
مهرداد تولدتو تبریک میگم و البته اینکه اون شماره تلفون ها به کجا رسید؟!

علیرضا جان تو هنوز اندر کف شناخت اونایی ؟ :D آی آی آی چه روزای خوشی داشتیما :wacko: خدا لعنت کنه اینترنت بدون adsl
:happy: چه خبرا علی جان :rolleyes:
اولا بازگشت عاشقانه علیرضا رو تبریک میگم ایشالا که دیگه نره :blush:

دوما هم تولد مهرداد عزیز رو هم تبریک میگم ایشالا یه نمایشگاه ماشین بزنی برادر جدا با این ماشین بازیت خیلی حال میکنم یاده یکی از اقوام میافتم
موفق باشی ;)

ایشالا ...
.....
آره ماشین بازی خیلی حال میده اما تا یه 3 ماه دیگه بیشتر هم حال میده :D :
سیاست رو بپا ... 100 هکتار زمین پاپایی به کارخونه سیمان جهت ساختش داده و قول فروش زمین به کارخونه پتروشیمی ... آخه اینجا هیچ کس نمیزاره کار بزرگ انجام بگیره ...
یه وام 500 ملیارد تومنی از خارج به وصیله پاپایی و شهردار داره جور میشه با صود 3 درصد و 4 درصد اطرافیان که جور میکنن برا این دو تا کارخونه و چیزای دیگه . 25 ملیاردش گیر ما میاد البته به صورت وام :happy: اون موقع میریم دور ماشین بازی :lol: ماشین من هم الان 10 روز هست زیر پای چند تا تهرانی توی شیراز برای اتمام کار وام داره گاییده میشه :D

بچه ها از همتون ممنونم
:blush:

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
آقا مرتضی تبریکات بنده نیز پذیرا باشید.:rolleyes:

بنده هم تولد مرتضی خان را تبریک عرض نموده و آرزوی بهترین ها را برای این مرد با تجربه دارم:rolleyes:

مرتصی جان منم تبریک میگم. ایشالا همیشه به شادی...... :)

از همه دوستان جدا ممنونم :blush: اين گذر سن برام خيلي جالبه !‌ ما الان چيزي داريم كه قديمي ها نداشتن ! خيلي دوست دارم بدونم در آينده ( اگر سنم برسه ) جمله هاي اينجا رو كه مي خونم چه حسي داره :lol: مثلا عوض 28 سال وقتي 82 سالم شد بيام اينجا :p:blush:;)

بابا چه قدر احساس پیری میکنی آخه تو :wacko:
28 سال جزو بهترین سال های عمر هست هم جونی هم تجربه داری دیگه غمت چیه آخه ؟ :lol:
قدر بدون برادر

-----
در ضمن هیچ هم زشت نیست (بازی کردن رو میگم)
بابا همه عالم و آدم بره خودشون گیمر هستن هرکی هم بازی نمیکنه واقعا .... :wacko:
شدیدا هم از اونایی که بازی نمیکنن و بازی کردن رو کسر شان میدونن هم بیزارم :hmm:
من با خودم عهد کردم همیشه بازی کنم تا آخرین روز عمرم تا اینکه تو پیری کله نوه هام رو هم برنم :p
البته اگه تا اون موقع چشم ها سالم بمونه :lol:

پس گیم بازی کن تا زندگی بهت بچسبه ;)

راجع به اين حس پيري، يكي ديگه از اون پستهاي دردناك هميشگيم رو بعدا با اجازه همه مي نويسم :p از اونها كه همه دعوام مي كنن چرا اينقدر زياد مينويسي :blush:
اما راجع به گيم بگم كه جدا مغز رو باز مي كنه،‌اين رو جدي مي گم، بچه هاي قديم توو كوچه خيابون مي رفتن، زندگي رو ياد مي گرفتن. بچه هاي امروزي نمي تونن !‌يعني جايي ندارن برن !‌ فقط مي تونن برن روو در و ديوار يادگاري حكاكي كنن ! بايد جايي باشه كه آدم توو فرصتها قرار بگيره، اونجا عكس العمل و راهكار رو پيدا كنه. من هر چي دارم از گيم دارم ! هميشه گفتم، براي گواهينامه كه رفته بودم،‌طرف مي گفت رانندگي كردي ! مي گفتم به خدا من از رانندگي متنفرم !‌همين گواهينامه رو هم محض اين ميگيرم نگن مهندسه خنگه رانندگي بلد نيست :p مي گفت نه !‌تو قبلا رانندگي كردي ، براش قصم خوردم به جز توو گيم جاي ديگه دست به ماشين نزدم :blush:

معماهاي tomb rider و indiana jones و خيلي بازيهاي ديگه و ... جدا ذهن آدم باز ميشه ! با تفكر بقيه آشنا ميشه،‌توو گروههاي گيم نويسي معمولا ركن اصلي روانشناسيه كه كمك ميكنه اين گيم براي من كاربر مفيد باشه
فقط تاكيد ميكنم،‌تمام اين تعريف ها وقتي صادق هست كه گيم رو محض تفريح و اطلاف وقت بازي نكينم،‌لااقل وقت بازي حواسمون به اين كه داريم چيكار مي كنيم هم باشه !‌ من از گيم هاي بيخود مثل فوتبال و ... كه فقط بايد زدن دكمه ها رو حفظ كنم متنفرم ! چيزي مي خوام كه كمكم كنه ...

عجب چيزيست اين DEVILMAYCRY4 :p باز هم مي گم اگر كار با HAMACHI رو بلدين خواستين بازي هاي دسته جمعي كنيم :blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عماد جان دستت درد نکنه... خوب آغاز کردی. فقط چرا همین الان تردش رو نمیزنی که بعدا زحمت جابجایی کشیده نشده؟ دلیلی داره؟

پ ن : آقا جون بچه هاتون اینقدر راجع به سن صحبت نکنید. :eek: بابا پس من که 30 رو اوپن کردم چی بگم؟ اصلا من میومدم اینجا چون سنم یادم میرفت حالا از شانسمون مرتضی هم تا فرصت گیر میاره به گذر عمر و مساله پیرمردی اشاره می کنه. (شوخی بود ها. از الان گفته باشم) ... لامصب این دهه طلایی 20 تا 30 سالگی مثل برق و باد می گذره.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
از همه دوستان جدا ممنونم :blush: اين گذر سن برام خيلي جالبه !‌ ما الان چيزي داريم كه قديمي ها نداشتن ! خيلي دوست دارم بدونم در آينده ( اگر سنم برسه ) جمله هاي اينجا رو كه مي خونم چه حسي داره :lol: مثلا عوض 28 سال وقتي 82 سالم شد بيام اينجا :p:blush:;)

راجع به اين حس پيري، يكي ديگه از اون پستهاي دردناك هميشگيم رو بعدا با اجازه همه مي نويسم :p از اونها كه همه دعوام مي كنن چرا اينقدر زياد مينويسي :blush:
اما راجع به گيم بگم كه جدا مغز رو باز مي كنه،‌اين رو جدي مي گم، بچه هاي قديم توو كوچه خيابون مي رفتن، زندگي رو ياد مي گرفتن. بچه هاي امروزي نمي تونن !‌يعني جايي ندارن برن !‌ فقط مي تونن برن روو در و ديوار يادگاري حكاكي كنن ! بايد جايي باشه كه آدم توو فرصتها قرار بگيره، اونجا عكس العمل و راهكار رو پيدا كنه. من هر چي دارم از گيم دارم ! هميشه گفتم، براي گواهينامه كه رفته بودم،‌طرف مي گفت رانندگي كردي ! مي گفتم به خدا من از رانندگي متنفرم !‌همين گواهينامه رو هم محض اين ميگيرم نگن مهندسه خنگه رانندگي بلد نيست :p مي گفت نه !‌تو قبلا رانندگي كردي ، براش قصم خوردم به جز توو گيم جاي ديگه دست به ماشين نزدم :blush:

معماهاي tomb rider و indiana jones و خيلي بازيهاي ديگه و ... جدا ذهن آدم باز ميشه ! با تفكر بقيه آشنا ميشه،‌توو گروههاي گيم نويسي معمولا ركن اصلي روانشناسيه كه كمك ميكنه اين گيم براي من كاربر مفيد باشه
فقط تاكيد ميكنم،‌تمام اين تعريف ها وقتي صادق هست كه گيم رو محض تفريح و اطلاف وقت بازي نكينم،‌لااقل وقت بازي حواسمون به اين كه داريم چيكار مي كنيم هم باشه !‌ من از گيم هاي بيخود مثل فوتبال و ... كه فقط بايد زدن دكمه ها رو حفظ كنم متنفرم ! چيزي مي خوام كه كمكم كنه ...

عجب چيزيست اين DEVILMAYCRY4 :p باز هم مي گم اگر كار با HAMACHI رو بلدين خواستين بازي هاي دسته جمعي كنيم :blush:

آخ گفتی DMC. ایکس باکس داری یا روی کامپیوتر اومده؟
من عاشق 1 تا 3 اش بودم . آخ که چه بازی ایه . حیف که 4 اش روی ایکس باکس و پی اس تری اومده (و البته کامپیوتر که فکر کنم با لپتاپ اجرا بشه)
از من میشنوی تموم شد برو سراغ 1 اش:D
عماد جان دستت درد نکنه... خوب آغاز کردی. فقط چرا همین الان تردش رو نمیزنی که بعدا زحمت جابجایی کشیده نشده؟ دلیلی داره؟

پ ن : آقا جون بچه هاتون اینقدر راجع به سن صحبت نکنید. :eek: بابا پس من که 30 رو اوپن کردم چی بگم؟ اصلا من میومدم اینجا چون سنم یادم میرفت حالا از شانسمون مرتضی هم تا فرصت گیر میاره به گذر عمر و مساله پیرمردی اشاره می کنه. (شوخی بود ها. از الان گفته باشم) ... لامصب این دهه طلایی 20 تا 30 سالگی مثل برق و باد می گذره.

ممنون سیاوش جان . تصمیم گیری شده که اون تاپیک قفل باشه و کسی توش پست نزنه . یه خورده اینجا پیش بره و اطلاعات بیشتر بشه و تایید میشه اونجا ادامه داد. البته فکر کنم بهتر باشه همه اش اینجا تایید بشه بعد بره اونجا یه ترد قفل 1 پسته زده بشه

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
آخ گفتی DMC. ایکس باکس داری یا روی کامپیوتر اومده؟
من عاشق 1 تا 3 اش بودم . آخ که چه بازی ایه . حیف که 4 اش روی ایکس باکس و پی اس تری اومده (و البته کامپیوتر که فکر کنم با لپتاپ اجرا بشه)
از من میشنوی تموم شد برو سراغ 1 اش:D

عماد جان برای pc اومده و 2 تا dvd هست
خودم هنوز نگرفتم !

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرت میشه با fz35 بازیش کرد:دی سی پی یو 2.1 کور 2 ، گرافیک جی فورس 8400 (با رم اضافی سی پی یو 1 گیگ)رم 2 گیگ

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
به نظرت میشه با fz35 بازیش کرد:دی سی پی یو 2.1 کور 2 ، گرافیک جی فورس 8400 (با رم اضافی سی پی یو 1 گیگ)رم 2 گیگ

فكر كنم اجرا بشه
نبايد مشكلي باشه

در مورد پيري منظورم سن نبود دونقطه دي
منظورم روح بود ! روح كسل و خسته و پير من دونقطه اس

توضيح خواهم داد بعدا دونقطه پي

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من نمیدونم چرا مدتی زیاد هست که هیچ دمزی (tsk) روی فلیم خانم اجرا نمیشه !!! :blink:
خیلی عجیبه ! خودم هم دمز برای vga میسازم اما بازم اجرا نمیشه !!!اجرا میشه اما باز همون دمز دفالت میاد :blink: گیچ ... میشویم...

--------------

بچه ها پمادی که دانیال جان برای من تجویز کرد رو کسی پیدا نکرد ؟
( tacrolimus یا pemecrolimus ) :blush:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان اینو بخونن :lol:

L4367I57j216.jpg

شرکت آمريکايي اپل براي جلوگيري از سوء استفاده هاي غير اخلاقي از دوربين هاي آيفون نسل سومي بکارگيري سيستم صداي واضح "شاتر" دوربين براي اين گوشي را در ژاپن اجباري کرد.
به گزارش پايگاه اينترنتي "اينتوموبايل"، به علت سوء استفاده هايي که از دوربين آيفون در عکسبرداري هاي غير اخلاقي از خانم هاي ژاپني شده است شرکت اپل سيستمي را طراحي کرده است که هنگام عکسبردار ي صداي شاتر هنگام عکس بسيار بلند است که ديگران متوجه آن مي شوند.
افراد سودجو در ژاپن بدون اين که خانم ها متوجه باشند با دوربين گوشي آيفون از آنها عکس هاي غير اخلاقي تهيه مي کنند.
اين دوربين ها به سيستمي مجهز شده اند که حتي هنگامي که گوشي در حالت سکون است صداي دوربين هنگام عکسبرداري به وضوح به گوش مي رسد.
با وجود اين که زمان زيادي از ارايه آيفون نسل سومي نمي گذرد، استفاده هاي غير اخلاقي از آن آغاز شده است.
عرضه گوش نسل سومي آيفون محصول اپل از 11جولاي در 21 کشور دنيا عرضه شده که ژاپن يکي از کشورهاي عرضه کننده اين گوشي است.
فروشگاه هاي سافت بانک عرضه کننده گوشي آيفون نسل سوم در ژاپن در همان روزهاي اوليه به دليل استقبال گسترده شهروندان ژاپني با کمبود روبرو شدند.
به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از سايت اينترنتي "موبايل واک" ، عرضه ايفون به همان تعداد وعده داد شده ، بوده است با اين حال بسياري از کاربران نتواستند آن را از فروشگاههاي "سافت بانک" SoftBank خريدار کنند.
ساف بانک که تنها شرکت مجاز عرضه کننده گوشي تلفن همراه آيفون 3G در ژاپن است ، فکر مي کرد استقبال از اين گوشي درميان ژاپني ها درحد متوسط باشد که پيش بيني و تحليل شرکت نادرست بود ه است.
"استيو جابز" مديرعامل شرکت اپل گفت : اين شرکت تاکنون هيچ بيانيه يا اعلاني مبني بر خالي يا تمام شدن موجودي گوشي آيفون 3G از ژاپن دريافت نکرده است.
قيمت گوشي آيفون 3G در ژاپن توسط شرکت سافت بانک ، معادل قيمت فروش آن توسط شرکت اي تي اند تي در آمريکا است ونسخه 8 گيگابايتي اين گوشي با قيمت 216 دلار و نسخه 16 گيگابايتي آن 329 دلار است.
بازارتلفن هاي همراه ژاپن از زمان عرضه گوشي هاي پيشرفته ، يکي از پررونق ترين بازارهاي دنيا است و گوشي آيفون نسل سومي از 11جولاي در 21 کشور جهان عرضه شده است که قبلا گفته شده بود اين گوشي در23کشورعرضه خواهد شد که از اين ميان فرانسه و سنگاپور اين گوشي را درزما ن مقرر ، عرضه نکردند.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سین جان مطلب جالبی بود ولی به نظرم فقط مساله تبلیغات هستش... چون ده ها و بلکه صدها مدل تلفن همراه نسل سوم و نسل سه و نیم و سه و هفتادوپنج از نوکیا و se و ... وجود دارند که میتونن این کارو بکنن. یعنی بی صدا عکس بگیرند و با سرعت بالا مخابره کنن. حالا اپل یه آیفون نسل سوم زده داره خودشو جر میده:happy:

بالا