emperatour
Registered User
تولدت مبارک داداش. ایشاللا همیشه امپراطور زندگیت باشی
( :دی تیریپ کل کل با حسین 505 :دی)
آقا مبارک باشه ... بسیار مشعوف گشتیم
تولد آقا مرتضی هست بچه ها
ساعات زندگیش خوش
به به آقا مرتضی تولد مبارک ایشالا 505 سال عمر با ppc داشته باشی ! :lol:
تولدت مبارک داداش. ایشاللا همیشه امپراطور زندگیت باشی( :دی تیریپ کل کل با حسین 505 :دی)
آقا مبارک باشه ... بسیار مشعوف گشتیم
منم همین طور!
مرتضي من پير مردم دونقطه ديمرتضی کیه:دی
آقا تولدت مبارک باشه. ایشالا همونایی که بقیه گفتن
مرتضي من پير مردم دونقطه دي
از همه دوستان كه لطف كردن و تبريك گفتن ممنونم اگر با اين وضع فيلتر و پروكسي بازار QUOTE كسي از دوستان رو فراموش كردم همينجا معذرت مي خوام، دانشگاهمون تنها جاي اميدم بود كه ديش مستقيم داشت و بي فيلتر ! اون رو هم ازمون گرفتن ظاهرا ديگه زندگي خيلي سخت شده !
جدا ممنونم، خيلي وقت بود تولدم رو تبريك نمي گفتن :blush: (به عبارتي دوستهاي دور و برم يا خود كشي كردن يا رفتن يا ازدواج، خيلي وقته جز خانوادم كسي رو نداشتم بهم تبريك بگه ) احساس خوشاينديه كه بعد از چند سال دوباره تجربه كردم :happy: ممنونم
اين زندگي عجب زود ميگذره ! 28 سالم شد وقتشه عصا بگيرم دستم دونقطه اس
راستي من از همون بچگي هم دوست نداشتم بزرگ شم، اكثرا بچه ها دوست دارن بزرگ شن چون خيلي محدود هستن،بزرگ كه مي شن پشيمون ميشن مي گن بچه بودم مسئوليت نداشتم كاش برگردم :lol: اما من از همون موقع متنفر بودم سنم زياد شه :wacko:
در انتها،من call of duty 4 رو وقتي دمو بود و يك مرحله دانلود كرده بودم،اما خود بازي رو نگرفته بودم تا پريروز،بسي دارم لذت مي برم ( توجه : براي خوندن اين جمله، سنم رو كه بالا نوشتم مطالعه نفرماييد )
پ . ن : نكته اي كه ديدم خيلي جالب بود ! بايد برم روي مبدل تقويم SMF كار كنم تا اين ايراد VB رو براي تقويم شمسي نداشته باشه،سالهاي كبيسه رو حساب نكردن ! يعني در اصل تولد من ديروز بود :blush:
تولد مهرداد عزیز بچه ها
تولدش مبارک
به به،
حسین کیک و بیار،من که از این اسمایلی کیک و شمع و ... ندارم،
خودت ردیفش کن؛
مهرداد جان تولدت مبارک... ایشالا زندگی شادی داشته باشی زیر سایه پدر و مادر محترم....
دوج وایپر کدومشه دیگهبنده هم تبریک میگم . ایشالا دوج وایپر بگیری:دی فقط گرفتی بزار ماهم باهاش یه بوق بزنیم:دی
به به... آقا مهرداد مباركه انشاالله كه هميشه موفق و پيروز باشي
آقا مهرداد ، این همه نشین چرتکه بنداز این همه هکتارای زمینارو متر نکن ...
بیا فقیر فقرا ( من ) میخوایم این روز رو تبریک بگیم ...
مبارکه ه ه ه ه ...
اگه درست یادم باشه چند روز پیش بود تو فلیم جون اسمتو دیدم یه کلیک کردم با شماره 4828000 اگه یادت مونده باشه تلیدم و هنوز زنگ نخورده بود برداشتی گفتی ایيييييين کی بود دیگه :lol: منم دیسکانکت کردمممم فکر کنم داشتی با گوشیت بازی میکردیمهرداد جان تولدت مبارك. يادم باشه SMS ي هم تبريك بگم ! ( تنها كسي هستي كه من رو تحويل مي گيره )
بعد هم اينكه پارسا جان يادم مياد تاپيكي داشتي كه احضارت كرده بودن :lol: تعريف نكردي چي شد آخرش ! كي بود كه شوخي داشت ... ( نظر به اينكه هنوز اينجايي ديگه شوخي بودن موضوع تابلو هست ! )
از همگی تشکر میکنم به خاطر لطفی که دارن. منم امیدوارم مدیر اسبق اینجا, فرهاد, هم به زودی برگرده.
مهرداد تولدتو تبریک میگم و البته اینکه اون شماره تلفون ها به کجا رسید؟!
اولا بازگشت عاشقانه علیرضا رو تبریک میگم ایشالا که دیگه نره :blush:
دوما هم تولد مهرداد عزیز رو هم تبریک میگم ایشالا یه نمایشگاه ماشین بزنی برادر جدا با این ماشین بازیت خیلی حال میکنم یاده یکی از اقوام میافتم
موفق باشی
آقا مرتضی تبریکات بنده نیز پذیرا باشید.
بنده هم تولد مرتضی خان را تبریک عرض نموده و آرزوی بهترین ها را برای این مرد با تجربه دارم
مرتصی جان منم تبریک میگم. ایشالا همیشه به شادی......
بابا چه قدر احساس پیری میکنی آخه تو :wacko:
28 سال جزو بهترین سال های عمر هست هم جونی هم تجربه داری دیگه غمت چیه آخه ؟ :lol:
قدر بدون برادر
-----
در ضمن هیچ هم زشت نیست (بازی کردن رو میگم)
بابا همه عالم و آدم بره خودشون گیمر هستن هرکی هم بازی نمیکنه واقعا .... :wacko:
شدیدا هم از اونایی که بازی نمیکنن و بازی کردن رو کسر شان میدونن هم بیزارم :hmm:
من با خودم عهد کردم همیشه بازی کنم تا آخرین روز عمرم تا اینکه تو پیری کله نوه هام رو هم برنم
البته اگه تا اون موقع چشم ها سالم بمونه :lol:
پس گیم بازی کن تا زندگی بهت بچسبه
از همه دوستان جدا ممنونم :blush: اين گذر سن برام خيلي جالبه ! ما الان چيزي داريم كه قديمي ها نداشتن ! خيلي دوست دارم بدونم در آينده ( اگر سنم برسه ) جمله هاي اينجا رو كه مي خونم چه حسي داره :lol: مثلا عوض 28 سال وقتي 82 سالم شد بيام اينجا :blush:
راجع به اين حس پيري، يكي ديگه از اون پستهاي دردناك هميشگيم رو بعدا با اجازه همه مي نويسم از اونها كه همه دعوام مي كنن چرا اينقدر زياد مينويسي :blush:
اما راجع به گيم بگم كه جدا مغز رو باز مي كنه،اين رو جدي مي گم، بچه هاي قديم توو كوچه خيابون مي رفتن، زندگي رو ياد مي گرفتن. بچه هاي امروزي نمي تونن !يعني جايي ندارن برن ! فقط مي تونن برن روو در و ديوار يادگاري حكاكي كنن ! بايد جايي باشه كه آدم توو فرصتها قرار بگيره، اونجا عكس العمل و راهكار رو پيدا كنه. من هر چي دارم از گيم دارم ! هميشه گفتم، براي گواهينامه كه رفته بودم،طرف مي گفت رانندگي كردي ! مي گفتم به خدا من از رانندگي متنفرم !همين گواهينامه رو هم محض اين ميگيرم نگن مهندسه خنگه رانندگي بلد نيست مي گفت نه !تو قبلا رانندگي كردي ، براش قصم خوردم به جز توو گيم جاي ديگه دست به ماشين نزدم :blush:
معماهاي tomb rider و indiana jones و خيلي بازيهاي ديگه و ... جدا ذهن آدم باز ميشه ! با تفكر بقيه آشنا ميشه،توو گروههاي گيم نويسي معمولا ركن اصلي روانشناسيه كه كمك ميكنه اين گيم براي من كاربر مفيد باشه
فقط تاكيد ميكنم،تمام اين تعريف ها وقتي صادق هست كه گيم رو محض تفريح و اطلاف وقت بازي نكينم،لااقل وقت بازي حواسمون به اين كه داريم چيكار مي كنيم هم باشه ! من از گيم هاي بيخود مثل فوتبال و ... كه فقط بايد زدن دكمه ها رو حفظ كنم متنفرم ! چيزي مي خوام كه كمكم كنه ...
عجب چيزيست اين DEVILMAYCRY4 باز هم مي گم اگر كار با HAMACHI رو بلدين خواستين بازي هاي دسته جمعي كنيم :blush:
عماد جان دستت درد نکنه... خوب آغاز کردی. فقط چرا همین الان تردش رو نمیزنی که بعدا زحمت جابجایی کشیده نشده؟ دلیلی داره؟
پ ن : آقا جون بچه هاتون اینقدر راجع به سن صحبت نکنید. بابا پس من که 30 رو اوپن کردم چی بگم؟ اصلا من میومدم اینجا چون سنم یادم میرفت حالا از شانسمون مرتضی هم تا فرصت گیر میاره به گذر عمر و مساله پیرمردی اشاره می کنه. (شوخی بود ها. از الان گفته باشم) ... لامصب این دهه طلایی 20 تا 30 سالگی مثل برق و باد می گذره.
آخ گفتی DMC. ایکس باکس داری یا روی کامپیوتر اومده؟
من عاشق 1 تا 3 اش بودم . آخ که چه بازی ایه . حیف که 4 اش روی ایکس باکس و پی اس تری اومده (و البته کامپیوتر که فکر کنم با لپتاپ اجرا بشه)
از من میشنوی تموم شد برو سراغ 1 اش
به نظرت میشه با fz35 بازیش کرد:دی سی پی یو 2.1 کور 2 ، گرافیک جی فورس 8400 (با رم اضافی سی پی یو 1 گیگ)رم 2 گیگ