• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سین جان مطلب جالبی بود ولی به نظرم فقط مساله تبلیغات هستش... چون ده ها و بلکه صدها مدل تلفن همراه نسل سوم و نسل سه و نیم و سه و هفتادوپنج از نوکیا و se و ... وجود دارند که میتونن این کارو بکنن. یعنی بی صدا عکس بگیرند و با سرعت بالا مخابره کنن. حالا اپل یه آیفون نسل سوم زده داره خودشو جر میده:happy:

در راستای این حرف:
داداشم کا 850 داره توی بخش عکس برداریش یه گزینه داره برای سند کردن عکس . یه وبلاگ برای گوشیش در نظر گرفته شده که با ایرانسل یه عکس رو در عرض چند ثانیه میفرسته اونجا .. !!! و آدرس میده
البته عکس رو 800*600 کوچیک میکنه اما حرکت خیلی جالبی بود این کار !!! :happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در راستای این حرف:
داداشم کا 850 داره توی بخش عکس برداریش یه گزینه داره برای سند کردن عکس . یه وبلاگ برای گوشیش در نظر گرفته شده که با ایرانسل یه عکس رو در عرض چند ثانیه میفرسته اونجا .. !!! و آدرس میده
البته عکس رو 800*600 کوچیک میکنه اما حرکت خیلی جالبی بود این کار !!! :happy:

میگم دیگه! مهرداد جون عجب مثال کوبنده ای زدی خداییش. اونوقت اپل یه گوشی زده که حتی نمیشه متون رو کپی paste کرد توش و دوربین علیه السلامش فیلمبرداری هم نمی کنه! حتی واسه رینگتون هاش هم هزار تا مشکل داره ... اونوقت اومده پز تری جی بودنش رو میده. بابا الان بقیه از نظر پروتکول های انتقال دیتا ترکوندن و دیگه hsupa هم داره یه چیز معمولی حساب میشه کم کم .

راستی حسین 505 عزیز یه راهنمایی نمی کنی واسه پخش فایل های dat چه میشه کرد؟؟؟

عماد جان شما هم لطفا در زدن پست صرفه جویی بفرمایید. خصوصا در این ترد!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
میگم دیگه! مهرداد جون عجب مثال کوبنده ای زدی خداییش. اونوقت اپل یه گوشی زده که حتی نمیشه متون رو کپی paste کرد توش و دوربین علیه السلامش فیلمبرداری هم نمی کنه! حتی واسه رینگتون هاش هم هزار تا مشکل داره ... اونوقت اومده پز تری جی بودنش رو میده. بابا الان بقیه از نظر پروتکول های انتقال دیتا ترکوندن و دیگه hsupa هم داره یه چیز معمولی حساب میشه کم کم .

بابا من قیدش رو زدم کانورت کردم هرچی هم گشتم کدک براش پیدا نکردم !:(

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بابا من قیدش رو زدم کانورت کردم هرچی هم گشتم کدک براش پیدا نکردم !:(

عجیبه واقعا... دلیلش چیه؟ تا حالا نشده بود دنبال برنامه ای باشم واسه پاکت پی سی ولی وجود نداشته باشه...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با سلام

بعد از یک هفته دوری از پی تی اومدم که در خدمتتون باشم و البته با سئوالاتمم هم مزاحمتون خواهم شد .

میبینم که خیلی پیشرفت نداشته اما یک نظر سنجی دانیال جان تهیه کردند که جالب و کامل بود . نمیدونم کجا باید جواب داد اما من نظرم موافقه .
سر فرصت اونجا آماده بشه و اینجا هم نگه داشته بشه و بعد انتقال انجام بشه . در مورد هزینه برای یوزرها هم موافقم اصلاً همچین چیزی لازمه حالا اگه ادمین ها صلاح دونستند که بعضی ها بدون هزینه عضو بشن هم خوبه ؛ هزینه هم یه چیزی در حدود 5000 تا 10000 تومن باشه خوبه . البته من با بیشترش هم مشکلی ندارم اما تجربه نشون داده که خیلی ها همون 5 رو هم موافق نیستند . اما باید قبول کرد که برای برپا کردن واقعاً لازمه .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پیرو اون پستی ه قرار بود پاکت پی سی رو عوض کنم و یا صبر نم تا وین مو 7 بیاد - باید ب عرضتون برسونم که ترجیح دادم صبر نکنم :p

و از علاءالدین یک HTC Diamond P3700 خریدم با گارانتی 750 .

من فکر میکنم در حال حاضر آخره پات پی سیه . من خیلی مشکل پسندم اما این گوشی همه ی فاکتور هایی رو که من میخواستم داشت .انگار که تحقیق کرده هرچی عیب و کمو کاستی توی دیگر گوشی ها بوده اینجا برطرف کردند .
سرعت - رم - رام - حافظه - دیزان - سبکی - امکانات - ووو.

خریدنش شدیداً پیشنهاد میشه .

آقــــا شهرام قربون دستت راجع به G-Sensor هر چی داری برسون.
من چند تا بازی و تراز ، و خط کشو این حرفا گرفتم اما همشون فدای همون Teeter خود گوشی .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
پیرو اون پستی ه قرار بود پاکت پی سی رو عوض کنم و یا صبر نم تا وین مو 7 بیاد - باید ب عرضتون برسونم که ترجیح دادم صبر نکنم :p

من فکر میکنم در حال حاضر آخره پات پی سیه . من خیلی مشکل پسندم اما این گوشی همه ی فاکتور هایی رو که من میخواستم داشت .انگار که تحقیق کرده هرچی عیب و کمو کاستی توی دیگر گوشی ها بوده اینجا برطرف کردند .

من چند تا بازی و تراز ، و خط کشو این حرفا گرفتم اما همشون فدای همون Teeter خود گوشی .

آقا شدیدا تبریک میکم:)

شما رستگار شدید:rolleyes:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

مهدی جان کار خوبی کردی

مبارکت باشه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مهدی جان واقعا مبارک باشه. به خوشی........

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
به به آقا تبریک میگم ایشالا به پای هم پیر شین

البته منتظر ریویو درست و حسابی از شما و شهرام خان هم هستیم ! :D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

مبارک باشه مهدی جان :happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

من که توی فلیم بدون هیچ تغییری با tcpmp فیلم هایی رو که dat هستن باز میکنم حتی یه مدت پیش فیلم عصر یخبندان رو توی دو فایل با حجم های 300 و 400 (حدودن ) و از روی مموری کارت به راحتی اجرا کرد ... !!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من که توی فلیم بدون هیچ تغییری با tcpmp فیلم هایی رو که dat هستن باز میکنم حتی یه مدت پیش فیلم عصر یخبندان رو توی دو فایل با حجم های 300 و 400 (حدودن ) و از روی مموری کارت به راحتی اجرا کرد ... !!!

wow! مهرداد جان الان تست کردم جواب داد! به راحتی! فدای چشات! ایشالا خدا هر چی میخوای بهت بده.... ایشالا همزمان فراری اف 430 و ب ام و 750 داشته باشی با کلی چیزه دیگه:happy:

بقیه دوستان هم تست کنن جواب بدن.فقط در قسمت فیلتر برن و all files رو سلکت کنن.
میخوام ببینم این موضوع به گ فورس مربوطه یا نه؟؟؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با تشکر از تبریکات تمامی دوستان و آرزوی اینکه همه تون یک تاچ دیاموند در دست راست و یک تاچ پرو در دست چپ داشته باشید .

می خواستم از ادمین ها بپرسم نرم افزاری که فقط برای یک گوشی خواص ( مثلاً همین دیاموند ) کار میکنه ، در قسمت نرم افزار معرفی بشه و یا در تاپیک مربوط به همون گوشی بهتره ؟

----------------------------------------------------مثل این-------------------------------------------------------------------------

اضافه کردن کال هیستوری ( تاریخچه تماس ها ) به قسمت تاچ فلو .

عکس زیر توضیحات رو کامل تر میکنه .

attachment.php

شایان ذکر است که فقط بر روی تم های اصلی کار میکنه و بر روی این شبیه سازی شده ها جواب نخواهد داد.

دانلود برای رام ورژن : 1.93.831.1

دانلود برای رام ورژن : 1.37.000.0

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با تشکر از تبریکات تمامی دوستان و آرزوی اینکه همه تون یک تاچ دیاموند در دست راست و یک تاچ پرو در دست چپ داشته باشید .

می خواستم از ادمین ها بپرسم نرم افزاری که فقط برای یک گوشی خواص ( مثلاً همین دیاموند ) کار میکنه ، در قسمت نرم افزار معرفی بشه و یا در تاپیک مربوط به همون گوشی بهتره ؟

----------------------------------------------------مثل این-------------------------------------------------------------------------

اضافه کردن کال هیستوری ( تاریخچه تماس ها ) به قسمت تاچ فلو .

عکس زیر توضیحات رو کامل تر میکنه .

attachment.php

شایان ذکر است که فقط بر روی تم های اصلی کار میکنه و بر روی این شبیه سازی شده ها جواب نخواهد داد.

دانلود برای رام ورژن : 1.93.831.1

دانلود برای رام ورژن : 1.37.000.0

مهدی جان تو جفتش معرفی کن ، فقط تو قسمت نرم افزار توضیح بده که فقط برا دیاموند هست:)

با تشگر:)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان من یه مشکل مزخرف پیدا کردم اگه چیزی به ذهنتون رسید خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.

چند وقته پاکت پی سیم مشکل سینک شدن پیدا کرده. یعنی پیغام میده (کامپیوتر) که یو اس بی not recognize یا همچین چیزی... تا هارد ریست نکنم هم درست نمیشه. بعد هم یکی دو روز بعد همون آش و همون کاسه...

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان من یه مشکل مزخرف پیدا کردم اگه چیزی به ذهنتون رسید خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید.

چند وقته پاکت پی سیم مشکل سینک شدن پیدا کرده. یعنی پیغام میده (کامپیوتر) که یو اس بی not recognize یا همچین چیزی... تا هارد ریست نکنم هم درست نمیشه. بعد هم یکی دو روز بعد همون آش و همون کاسه...

پ ن : راستی اکثرا این اتفاق وقتی می افتاد که کامپیوتر به اینترنت متصل بود.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115

پ ن : راستی اکثرا این اتفاق وقتی می افتاد که کامپیوتر به اینترنت متصل بود.
خودش گفت هارد ريست كنيد؟
به كانكشن LAN بايد بسازه، مي سازه؟!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خودش گفت هارد ريست كنيد؟
به كانكشن LAN بايد بسازه، مي سازه؟!

سلام.
خودش؟!!! یعنی کی؟!
نه! کسی نگفت. خودم هارد ریست کردم. کی باید کانکشن بسازه؟ ببینید... چند روزه این جور شده. الان هارد ریست می کنی. همه چیز درست میشه. 2 ساعت بعد همون آش و همون کاسه...

بالا