• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام کبوتر! خیلی مخلصم... آخرین خبر اینکه مشکل از رسکو کیبرد و اینها هم نبود. مشکل حرکات آکروباتیک با MEMMAID بود. فعلا کیبرد رو هم نصب کردم و مشکلی نیست تا ببینم خدا چی بخواد.

سلام داداش
ایشالا که مشکلات از بین بره همیشه

آقا من هر چی سعی در پاک کردن یک پست توی هند هلد کردم نشد که نشد .. شهرام هم گفته بود فلان گزینه توی ادیت هست اما نبود !!!! :happy:

Last edited:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
راستی سیاوش جان چرا آبادانی ها دختراشون رو به راه دور نمیدن ؟؟؟ بسی باعث :D نارحتیمان شد :wacko:;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی سیاوش جان چرا آبادانی ها دختراشون رو به راه دور نمیدن ؟؟؟ بسی باعث :D نارحتیمان شد :wacko:;)

ولک سیاوش قظیه ناموسی شده ....

63izs7n.gif

محض خنده.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سياوش جان به خدا هر بار اومدم چيزي بگم ديدم بچه ها گفتنش !
خوب ويندوز عوض شده
كابل عوض شده
رام عوض شده !
ديگه همه چيز عوض شده و ايراد ظاهرا اينها نبوده،‌ميمونه چك كردن همون سر USB به سيستم روو PPC كه مشكل داره يا نه،‌چون بدترين اتفاق اينه كه روو همون سيستم يك PPC ديگه جواب داده

PPC ها USB 1.1 هستن اكثرا ،‌معمولا دستگاهاي USB2 با USB هايي كه جلوي كيس هست مشكل دارن، نويز ميگيرن اما براي اينها فكر نكنم مشكلي باشه هيچ وقت، اينكه بغضي وقتها سينك ميشه بغضي وقتها نه،‌جلوي تمام تصورات كه ممكنه تنظيمات مشكل داشته باشه رو مي گيره ! والله چه عرض كنم خوب.

مطمئنم به برنامه ربطي نداره! يعني 90% بعيد مي دونم، اما فكر كنم راه تستش اين باشه كه وقتي كه سينك نمي شه، بدون اينكه به كابل دست بزنين، برنامه شبيه ساز WM5TORAGE رو كه گوشي رو مثل حافطه ها ميشناسونه راه بندازين، اينطوري اگر ايراد نرم افزاري باشه با اين بايد شناخته بشه اما اگر سخت افزار باشه،‌اين هم جواب نبايد بده !

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:f34r::f34r:
ولک سیاوش قظیه ناموسی شده ....

63izs7n.gif

محض خنده.

چی ؟ کجا؟ کی؟ این چاقوی من کجاست؟؟؟:f34r: خون جلو چشامو گرفته...

چی؟؟؟ مهرداد؟؟؟؟ خب. انگار امر خیره... حالا که امر خیره و طرف هم آشناست (مهرداد) مهدی جان به قتل نیازی نیست. (اسمایل توکیو بدون توقف!)
حالا مهرداد جان شما که راه دور نیستی بابا... میخوای وساطت کنم؟؟؟

سياوش جان به خدا هر بار اومدم چيزي بگم ديدم بچه ها گفتنش !
خوب ويندوز عوض شده
كابل عوض شده
رام عوض شده !
ديگه همه چيز عوض شده و ايراد ظاهرا اينها نبوده،‌ميمونه چك كردن همون سر USB به سيستم روو PPC كه مشكل داره يا نه،‌چون بدترين اتفاق اينه كه روو همون سيستم يك PPC ديگه جواب داده

PPC ها USB 1.1 هستن اكثرا ،‌معمولا دستگاهاي USB2 با USB هايي كه جلوي كيس هست مشكل دارن، نويز ميگيرن اما براي اينها فكر نكنم مشكلي باشه هيچ وقت، اينكه بغضي وقتها سينك ميشه بغضي وقتها نه،‌جلوي تمام تصورات كه ممكنه تنظيمات مشكل داشته باشه رو مي گيره ! والله چه عرض كنم خوب.

مطمئنم به برنامه ربطي نداره! يعني 90% بعيد مي دونم، اما فكر كنم راه تستش اين باشه كه وقتي كه سينك نمي شه، بدون اينكه به كابل دست بزنين، برنامه شبيه ساز WM5TORAGE رو كه گوشي رو مثل حافطه ها ميشناسونه راه بندازين، اينطوري اگر ايراد نرم افزاري باشه با اين بايد شناخته بشه اما اگر سخت افزار باشه،‌اين هم جواب نبايد بده !

خب خدا رو شکر که مرتضی با ما قهر نیست! 60 نقطه ایکس!
مرتضی خان دستت درد نکنه. والا من اصلا به پورت های جلو نصب نمی کنم البته. فعلا که حرکات ژانگولر قبلی رو حذف نمودیم و ستگاه مشکلی دیگه نداره خدا رو شکر... (مم مید و پاکت هک و اینها) راستش من بر حسب عادت همه نوتیفیکیشن ها رو از مم مید پاک می کردم و احتمالا یکی دو تا از برنامه جدیدام مثل کیبرد و ازین قبیل با این مساله مشکل دارن... الان که هر کاری می کنم سینک نشه نمیشه! ولی بد جور اذیت شدم. کم این جوری اذیت شده بودم تو کاری.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خب خدا رو شکر که مرتضی با ما قهر نیست! 60 نقطه ایکس!
...

:blink: چرا بايد قهر باشم دونقطه منهي اس

الهي شكر ، سر خودم هم مشابهاتي اومده،‌اما من حاضرم سينك نشه ولي هارد ريست نكنم ! جدا ظلمه ...:blush:

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
این مقایسه دقیقا" صورت گرفته فقط چینی هست و بدیدش به گوگل ترنسلیت :

لینک

یه مقایسه هم هست که بین این دو تا و سونی اریکسون X1 هست و خدا رو شکر انگلیسیه ... ولی روی مقایسه ی ظاهری هست :

لینک

اگه بخوای منطقی ببینی قضیه رو و عشق ِ آیفون نباشی ، اولین کامنت ِ Engadget گویای همه چیز هست :

Wow, really makes the iphone look like the cow that it is!

در واقع آیفون سوسک میشه :D

ادیت : در مورد خوندن با اینکه صفحه ی دایاموند کوچیک تره ولی دو برابر آیفون پیکسل داره که بهتره واسه خوندن

و در مورد اون فورمت ها ، اگه لپ تاپ نخواید ، بهترین گزینه پاکت پی سی هست ، SWF فک کنم یه خواب باشه واسه آیفونی ها ؟! دقیق نمیدونم ... ولی این چیزیه که به عنوان نمونه میگم ، 3 ساله قابل مشاهده ست روی پاکت پی سی

ممنونم

---------------------------------------------------

آقایون بخش PPC یه سایت اگه ممکنه معرفی کنید برای خبرهای روز PPC
برای موبایل GSMArena هست ولی برای PPC نمی دونم
پیشایش ممنونم

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ممنونم

---------------------------------------------------

آقایون بخش PPC یه سایت اگه ممکنه معرفی کنید برای خبرهای روز PPC
برای موبایل GSMArena هست ولی برای PPC نمی دونم
پیشایش ممنونم

می تونی به این سایت ها یه سری بزنی ...
خیلی هست ... ولی اینها اخبارشون تقریبا از بقیه به روز تره
موفق باشید
http://msmobiles.com/
http://www.pocketpcthoughts.com/
http://www.coolsmartphone.com/index.php

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
خوب اگر بنا به گفته ی داریوش این ترد جایی دیگر قرار داشته و توسط علی رضا به اینجا انتقال داده شده ، وای به حالش

این تاپیک که زده شد من کلا مسافرت بودم !! ( یعنی دسترسی نداشتم که منتقل کنم , از اول در همین بخش PPC بوده :D )
فکر کنم منظور داریوش این باشه : http://forum.persiantools.com/t106288.html

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این تاپیک که زده شد من کلا مسافرت بودم !! ( یعنی دسترسی نداشتم که منتقل کنم , از اول در همین بخش PPC بوده :D )
فکر کنم منظور داریوش این باشه : http://forum.persiantools.com/t106288.html

سلام بر شوالیه تاریکی ( آقا به نظرت اینا اشتباه ترجمه نمی کنن ؟ من که می گم باید شوالیه سیاه ترجمه بشه ، البته موضوع فیلم رو نیگا نکردم که هیجان ش برای دیدن حفظ بشه)
عرض شود که بنده من باب شوخی نوشتم قربان ، اصلا ً قصدی نبود ، منتها داریوش جان این طوری نوشته بود ، من هم فکر کردم لابد باز دوباره داریوش را فرستادی دور هم باشیم:lol:

در ضمن ، حسین کلک تو از کجا می دونی این ترد موو شده؟ من که هیچ علامتی نمی بینم ، نکنه دسترسی مخصوص از دفتر ریاست جمهوری رسیده ؟:happy:
در نهایت اینکه ، منظور بنده همین علی رضا بوده ، قصد علی رضای دیگری را نکرده بودم والا:lol: به خودش هم البته آف لاین زده ام ، چون فکر می کردم لابد داریوش یک چیزی می دونه می گه دیگه ، یعنی این ترد کجا بوده که بهمن اینجا فرستادتش؟ ماهواره که دود شد رفت هوا

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
ترد تو گفتگوی ازاد بود.
amir_ali هم همونطور که تو پست اولش گفت, لینک قوانین بخش که تو امضای من هست رو دیده بوده و چون گویا قوانین خیلی confusing بوده واسش, اومد این تاپیک رو تو گفتگوی ازاد زد ( که حالا سر از اینجا در اورده).

Last edited:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:f34r::f34r:

چی ؟ کجا؟ کی؟ این چاقوی من کجاست؟؟؟:f34r: خون جلو چشامو گرفته...

چی؟؟؟ مهرداد؟؟؟؟ خب. انگار امر خیره... حالا که امر خیره و طرف هم آشناست (مهرداد) مهدی جان به قتل نیازی نیست. (اسمایل توکیو بدون توقف!)
حالا مهرداد جان شما که راه دور نیستی بابا... میخوای وساطت کنم؟؟؟
.

:D وساطت با چاقو رو نمیخوام نه :D:lol:

راستی راه دور چیه ؟ :p کجاست یعنی ؟ :p

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا مهرداد جان چه عرض کنم؟! در خصوص راه دور... ممکنه بهونه ای چیزی بوده باشه . مثل همون بهونه معروف که فعلا دختر ما میخواد درس بخونه یا ازین قبیل!

ولی خب. یه توضیح اضافه هم بدم. این آبادان میدونی که یه شهر صنعتیه و 100 سال بیشتر سابقه نداره. اما خب. با وجود این سابقه کم به دلیل اینکه تقریبا اکثریت قریب به اتفاق مردم خود شهر مهاجر هستند و آمیختگی بسیار زیادی از فرهنگ های مختلف بوجود اومده خود به خود فرهنگ خاصی پیدا کرده که با همه شهرهای صنعتی دیگه ایران متفاوته. بقیه شهرهای صنعتی ایران معمولا همه به فکر بازگشت به موطن اولیه هستند ولی به دلیل رفاه و شرایط خاص فرهنگی که سابق (زمان پیش از انقلاب) اینجا حاکم بوده و در نتیجه با وجود اینکه شهر شهر بزرگی نیست و در شلوغ ترین و در اوج ترین زمان فقط 500 هزار نفر جمعیت داشته و حالا حدود 350 هزار نفر اما تقریبا از نظر فضای فرهنگی کاملا مانند شهرهای بزرگ هستش که کسی به کسی کاری نداره و البته مردم هم عادتت دارند به فضایی که کسی تو کارشون دخالت نداشته باشه و کلا خیلی راحت هستند. (حالا از مظاهر ساده اش پوشش لباس گرفته تا بقیه چیزها)
در خصوص مطلبی که اول بحث عنوان کردم شاید باور نکنی خیلی خانواده ها هستند که مثلا اصالتا آذری هستند و بعد از 70 سال هم هنوز در منزل ترکی صحبت می کنند ولی به شدت به شهر متعصبند و کلا کسی نمیگه من ترکم یا کردم یا ... و همه خودشون رو آبادانی میدونن. اگه دقت کرده باشی وقتی صنعت نفت مثلا با استقلال یا پرسپولیس بازی داره حتی یک نفر هم استقلال یا پرسپولیس را تشویق نمی کنه .( حتی یک نفر)
خلاصه اینکه با توجه به این وضعیت مردم اکثرا با مناطقی ارتباط دارن که زیاد مناسبات سنتی درش مهم نباشه م حتی درون خود استان خوزستان هم با همه جا ارتباطی ندارند. شاید به همین دلیل زیاد ارتباط خانوادگی با مناطق دیگه که دارای مناسبات قوی سنتی و دارای پیچیدگی ها خاص میباشند ندارند. اینجا حتی مواردی مثل جهیزیه عروس و ازین قبیل هم تقریبا وجود نداره و خانواده ها در قید این مسایل نیستند. خب طبیعیه مثلا وقتی یک خانواده آبادانی با یک خانواده مثلا (کجا رو بگم که سوء تفاهم بوجود نیاد!) اصفهانی که فوق العاده در قیود این مسایل هستند (البته به جای خودش می تونه خوب هم باشه) به مشکلاتی بر خورد می کنن.
نتیجه اینکه این توضیح رو دادم که شاید بتونه به مفهوم راه دور از نظر مردم اینجا کمکی کرده باشه. البته اضافه می کنم که تا جایی که من از راه دور از شما شناخت دارم شما ازین نظر (از نظر آبادانی ها!) فکر نمی کنم مشکلی واستون باشه.

باز هم میپرسم. مساله بهانه ای چیزی نبوده؟ مطمئنی؟

بالا