• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه بچه های خوب PT
ما یه چد وقتی نبودیم. از همه چی هم بیخبریم! البته بعضی وقتها اینجا سر میزدم ولی وقت نمیکردم همه ترد هارو دقیق بخونم.! درگیر کارای ادامه تحصیل خارج از کشور بودم که به مشکل برخوردم. اعصابم یه چند وقتی خیلی خورد بود. البته الانشم زیاد حال خوبی ندارم....

mamaloo_jamin جان هنوز که داری رام عوض میکنی ؟ آخه چرا ؟
یادته یه بار تو ترد P525 گفتی یه برنامه ( دقیقا یادم نیست اسمشو ) برای صدا بود که مشکل قطعی صدای گوشیت برای اون بود ؟ چی شد ؟ از طرفی هم میگی وقتی رام تمیز ( بدون نصب برنامه خاص ) داری بازم هنگ میکنه.
فکر نمیکنم مشکل از جناب P525 باشه . چون میگی با WM5 مشکلی نداری. ولی من با همین رام Kaiser که خودت داری چند ماهی بدون مشکل دارم باهاش کار میکنم.
یه کاری کن. من چند وقتیه xda نرفتم . از رامهای کوک شده حدی خبری نداری ؟ این vivi و دوستان اونجا ماهی چند دفعه رام کوک میکنن! خلاصه کوکرهای خوبی هستند. معمولا با رامهای جدید باگهای احتمالی قبلی هم برطرف میشه. برو ببین چه خبره و جدیدترین رام کدومه.؟ باز من خودم برم خونه میبینم حتما .....

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ما یه چد وقتی نبودیم. از همه چی هم بیخبریم! البته بعضی وقتها اینجا سر میزدم ولی وقت نمیکردم همه ترد هارو دقیق بخونم.! درگیر کارای ادامه تحصیل خارج از کشور بودم که به مشکل برخوردم. اعصابم یه چند وقتی خیلی خورد بود. البته الانشم زیاد حال خوبی ندارم....

یادته یه بار تو ترد P525 گفتی یه برنامه ( دقیقا یادم نیست اسمشو ) برای صدا بود که مشکل قطعی صدای گوشیت برای اون بود ؟ چی شد ؟ از طرفی هم میگی وقتی رام تمیز ( بدون نصب برنامه خاص ) داری بازم هنگ میکنه.
فکر نمیکنم مشکل از جناب P525 باشه . چون میگی با WM5 مشکلی نداری. ولی من با همین رام Kaiser که خودت داری چند ماهی بدون مشکل دارم باهاش کار میکنم.
یه کاری کن. من چند وقتیه xda نرفتم . از رامهای کوک شده حدی خبری نداری ؟ این vivi و دوستان اونجا ماهی چند دفعه رام کوک میکنن! خلاصه کوکرهای خوبی هستند. معمولا با رامهای جدید باگهای احتمالی قبلی هم برطرف میشه. برو ببین چه خبره و جدیدترین رام کدومه.؟ باز من خودم برم خونه میبینم حتما .....

خبرا اون وره:D

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ميشه يك بار تست كني و اول رام Wm5 رو بريزي بعد كليه مراحل نصب wm6 با unlock كردن و ... رو انجام بدين !
شايد جواب داد
ممنونم !
حتما انجام میدم خودم هم قاط زدم !
آخه خیلی عجیبه توی این مدتی که ppc داشتم هر مشکلی بوده به راحتی حل شده !
خدا کنه سخت افزاری نباشه که اگه باشه ... :(

خدا بد نده !
ایشاللا که درست میشه !
ببخشد فضولی میکنم اما کدوم کشور چه رشته ای و بن بست چرا !؟
واسه ما ایرانی ها بن بست وجود نداره ! به هر چی که بخوایم میرسیم !
ایشاللا شما هم میرسی

سلام آقا حمید
من فقط 2تا رام ریخنم !
یکی برای بار اول که از 5 ارتقاء دادم به 6 (همین رام شما )
دومین بار آخرین رام اون موقع را ریختم !
هنگ ها با رام دوم شروع شد و حتی با برگردوندن اون به رام کوک شده از قیصر باز هم هنگ میکرد !
برای همین دارم رام عوض میکنم ! :(
آره اون برنامهSRS Effect بود با اوون مشکل داشت !
اما خوب بعد از پاک کردن برنامه سالم میشد !
به xda سر زدم اما متاسفانه ازش چیزی سر در نیاوردم !
انگلیسیم زیاد بد نیست اما اوننجا به نظرم 1 جوری میاد !
در واقع خیلی بزرگه و منم نتونستم چیزی پیدا کنم از توش :(
اگر لطف کنید و کمکم کنید برای رام جدید ممنون میشم ( ببخشد که زحمت رامن های منم همیشه با شماست ! )
تنها کاری که میتونم برا تشکر بکنم اینه که دعا کنم رامتون هیچ وقت خراب نشه ! :lol:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ممنونم !
حتما انجام میدم خودم هم قاط زدم !
آخه خیلی عجیبه توی این مدتی که ppc داشتم هر مشکلی بوده به راحتی حل شده !
خدا کنه سخت افزاری نباشه که اگه باشه ... :(

راستش ويندوز با تمام عيب و نقص و اعصاب خورد كني اي كه داره،‌اين يك حصن رو داره كه اگر بالا اومد يعني سيستم سالمه !
اميدوارم اين تنها حصن ويندوز به نواده اش WM هم منتقل شده باشه و با خيال راحت بتونم بگم اگر ويندوز گوشي بالا مياد يعني سالمه

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
راستش ويندوز با تمام عيب و نقص و اعصاب خورد كني اي كه داره،‌اين يك حصن رو داره كه اگر بالا اومد يعني سيستم سالمه !
اميدوارم اين تنها حصن ويندوز به نواده اش WM هم منتقل شده باشه و با خيال راحت بتونم بگم اگر ويندوز گوشي بالا مياد يعني سالمه

امیدوارم همینطوری باشه !
ppc با تمام حسن هاش این اعصاب خوردی ها رو هم داره دیگه !
در واقع با توجه به کارهای باخالی که انجام میده ، آدم توقع این جور مشکلات را نداره !
اما درستش میکنم ( البته بدون کمک شما که نمیشه ! )
:wacko:
ممنون

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
والله رك بگم
من توو PPC حصني نديدم آنچنان !
اصلا بهش اعتماد ندارم ! نمي تونم توو NOTE چيزي بنويسم !‌همش مي ترسم اورژانسي ويندوز بپره ! كل آرشيوم بپره !
از نصب برنامه مي ترسم ! مي گم الانه كه قاطي كنه !
از اينكه چيزيش بشه نگرانم ! درسته كه خراب بشه يكي ديگه مي خرم،‌اما در كل چون مي دونم تعميركار مثل آدم نداره و فوقش ميان برد يكي كه مثلا صفحه اش شكسته رو با برد من عوض مي كنن ناراحتم

كلا قابل استفاده بي مصرفه !
اگر دوستش دارم سر چند تا تكنولوژيه كه بهم داد

خيلي وقته دارم روو winmo كار مي كنم

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خدا بد نده !
ایشاللا که درست میشه !
ببخشد فضولی میکنم اما کدوم کشور چه رشته ای و بن بست چرا !؟
واسه ما ایرانی ها بن بست وجود نداره ! به هر چی که بخوایم میرسیم !
ایشاللا شما هم میرسی
بد نبینی.
فعلا پذیرش دانشگاه EMU قبرس رو گرفتم تو رشته IT. اینجا 4 ترمشو آزاد خوندم. من فکر میکردم وقتی پذیرشم با مهر سفارت بیاد میتونم با سند خارج بشم ولی وقتی وزارت علوم رفتم میگن این قانون فقط برای بالای لیسانس هستش! یعنی فقط برای مستر اجازه خروج بهت میدن! حالا فعلا منتظر خبرم . خلاصه سر همین داستانا خیلی اعصابم داغون شدو...........
سلام آقا حمید
من فقط 2تا رام ریخنم !
یکی برای بار اول که از 5 ارتقاء دادم به 6 (همین رام شما )
دومین بار آخرین رام اون موقع را ریختم !
هنگ ها با رام دوم شروع شد و حتی با برگردوندن اون به رام کوک شده از قیصر باز هم هنگ میکرد !
برای همین دارم رام عوض میکنم !
آره اون برنامهSRS Effect بود با اوون مشکل داشت !
اما خوب بعد از پاک کردن برنامه سالم میشد !
به xda سر زدم اما متاسفانه ازش چیزی سر در نیاوردم !
انگلیسیم زیاد بد نیست اما اوننجا به نظرم 1 جوری میاد !
در واقع خیلی بزرگه و منم نتونستم چیزی پیدا کنم از توش
اگر لطف کنید و کمکم کنید برای رام جدید ممنون میشم ( ببخشد که زحمت رامن های منم همیشه با شماست ! )
تنها کاری که میتونم برا تشکر بکنم اینه که دعا کنم رامتون هیچ وقت خراب نشه !
منم الان xda بودم آخرین رام هم همون PDA_Mobiz 10 هستش.
نمیدونم والا! واسه من خیلی کم پیش میاد مثلا شبها موقع خواب خاموش میکنم صبح که بلند میشم روشن میکنم هنگ میکنه مجبورم دوباره ریست کنم! ولی خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه.
پستتو تو xda دیدم. منتظر بشو ببین چی میگن . یا اینکه منتظر رام جدید باش. یا اینکه یه بار دیگه رامتو عوض کن با فرمت کردن مموری.....

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
بد نبینی.
فعلا پذیرش دانشگاه EMU قبرس رو گرفتم تو رشته IT. اینجا 4 ترمشو آزاد خوندم. من فکر میکردم وقتی پذیرشم با مهر سفارت بیاد میتونم با سند خارج بشم ولی وقتی وزارت علوم رفتم میگن این قانون فقط برای بالای لیسانس هستش! یعنی فقط برای مستر اجازه خروج بهت میدن! حالا فعلا منتظر خبرم . خلاصه سر همین داستانا خیلی اعصابم داغون شدو...........

ایشاللا که درست میشه !
1 راه که چند تای زیادی از دوستام امتحان کردن را براتون میگم !
الیته لقمه دور سر تاب دادن هست !
ولی به عنوان آخرین راه قابل امتحان و قابل اعتماد هست !
اونم اینکه : شما برای سفر به مکه میری !
تنها جایی که با 15 میلیون وثیقه میتونی به راحتی از ملکت خارج شی !
اما شما به محض ورود به عربستان کارهاتو که از قبل درست کردی را به کار میگیری !
یعنی از 1 شهر توی عربستان مثل جده شما میرین به هر کشور دیگه !
ابته این وسط نمیتونین برگردیت تا مورد عفو ***** واقع بشید و 15 میلیونتون هم میپره !
این راه را 3-4 تا از دوستام انجام دادن و الان هر کدومشون 1 جای این کره خاکی هستند !
اما همونطور که گفتم این آخرین راه میتونه باشه !

ایشاللا که کار شما از طریق سفارت و وزارت علوم حل میشه !
منم الان xda بودم آخرین رام هم همون PDA_Mobiz 10 هستش.
نمیدونم والا! واسه من خیلی کم پیش میاد مثلا شبها موقع خواب خاموش میکنم صبح که بلند میشم روشن میکنم هنگ میکنه مجبورم دوباره ریست کنم! ولی خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه.
پستتو تو xda دیدم. منتظر بشو ببین چی میگن . یا اینکه منتظر رام جدید باش. یا اینکه یه بار دیگه رامتو عوض کن با فرمت کردن مموری.....
نه نه نه !
رفتم توی pda mobiz آخرین رام ورژن 15 بود که اسمشو clean rom گذاشتن !
امیدوارم که مشکلی نداشته باشه !
فعلا دارم دانلودش میکنم !
امیدورام که درست کار کنه !
ممنون از اینکه به فکرمی آقا حمید گل !

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ایشاللا که درست میشه !
1 راه که چند تای زیادی از دوستام امتحان کردن را براتون میگم !
الیته لقمه دور سر تاب دادن هست !
ولی به عنوان آخرین راه قابل امتحان و قابل اعتماد هست !
اونم اینکه : شما برای سفر به مکه میری !
تنها جایی که با 15 میلیون وثیقه میتونی به راحتی از ملکت خارج شی !
اما شما به محض ورود به عربستان کارهاتو که از قبل درست کردی را به کار میگیری !
یعنی از 1 شهر توی عربستان مثل جده شما میرین به هر کشور دیگه !
ابته این وسط نمیتونین برگردیت تا مورد عفو ***** واقع بشید و 15 میلیونتون هم میپره !
این راه را 3-4 تا از دوستام انجام دادن و الان هر کدومشون 1 جای این کره خاکی هستند !
اما همونطور که گفتم این آخرین راه میتونه باشه !

ایشاللا که کار شما از طریق سفارت و وزارت علوم حل میشه !

نه نه نه !
رفتم توی pda mobiz آخرین رام ورژن 15 بود که اسمشو clean rom گذاشتن !
امیدوارم که مشکلی نداشته باشه !
فعلا دارم دانلودش میکنم !
امیدورام که درست کار کنه !
ممنون از اینکه به فکرمی آقا حمید گل !
ایول. راه جالبیه . اتفاقا خیلی وقت پیش با دوستام در این مورد صحبت میکردیم. ولی خوب همونطور که گفتی 15 تومن میپره. واسه من 15 تومن کم پولی نیست. با این 15 تومن میتونم توی انگلیس 2 سال مستر بخونم! ولی خوب برای خیلی ها پولی نیست و اگه قصد اقامت داشته باشی میتونی یه چنین کارایی بکنی و دیگه برنگردی! ( البته اینم بگم فکرکنم علاوه بر اون پول سند هم میخوان ! که به راحتی ازش نمیشه گذشت. الان شرایط جوریه که سخت اجازه خروج میتونی بگیری )
امان از دست این سربازی. هر چی میکشیم از اینه! حالا ایشالا که درست بشه.......

در مورد رام من PDA Mobiz نرفتم. والا نمیدونم اونجا چه زبونیه! با گوگل هم نتونستم translate کنم به انگلیسی. پس mobiz 15 هم اومده !!!!!!! عجب . میرم ببینم چجوریه. شاید خودمم عوض کردم ......
فعلا.....
کاری کردی خبرشو بده.....

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
ایول. راه جالبیه . اتفاقا خیلی وقت پیش با دوستام در این مورد صحبت میکردیم. ولی خوب همونطور که گفتی 15 تومن میپره. واسه من 15 تومن کم پولی نیست. با این 15 تومن میتونم توی انگلیس 2 سال مستر بخونم! ولی خوب برای خیلی ها پولی نیست و اگه قصد اقامت داشته باشی میتونی یه چنین کارایی بکنی و دیگه برنگردی! ( البته اینم بگم فکرکنم علاوه بر اون پول سند هم میخوان ! که به راحتی ازش نمیشه گذشت. الان شرایط جوریه که سخت اجازه خروج میتونی بگیری )
امان از دست این سربازی. هر چی میکشیم از اینه! حالا ایشالا که درست بشه.......
سلام آقا حمید !
من این راهو برای آخرین تلاش شما پیشنهاد دادم !
وگرنه 15 میلیون 100% پول کمی نیست !
یعنی واقعا باید طلبه باشید برای رفتن اونور و ادامه تحصیل و حداقل 20 سال از ایران دور میمونید !
و 15 میلیون هم دادید !
اما اگر هدفتون واقعا اونور باشه و موفقیتو در ادامه تحصیل خارج از کشور میبینید 150 میلیون هم ارزش موفقیتتون را داره !
راستی من 1 مدت زیاد دنبال معافی بودم !
ادامه بحث سربازی را در پرایویت براتون میفرستم چون مسائل خصوصی میشند !
پس حتما اونجا را چک کنید !
شاد باشد و سلامت

در مورد رام من PDA Mobiz نرفتم. والا نمیدونم اونجا چه زبونیه! با گوگل هم نتونستم translate کنم به انگلیسی. پس mobiz 15 هم اومده !!!!!!! عجب . میرم ببینم چجوریه. شاید خودمم عوض کردم ......
فعلا.....
کاری کردی خبرشو بده.....

اونجا زبون THAI هست
منم نتونستم ترجمه کنم !
اما لینک هاش مشخص هست !
این لینک خود سایت PDA MOBIZ قسمت ASUS P525 هستو اینم لینک رپید شیر !
والا من خونه adsl ندارم !
باید برم cofee net برای دانلودش !
تا فردا پس فردا دانلود میکنم و نتیجه را در فروم asus p525 خودمون میگم !
فعلا!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی از پیشنهادات و لینک صفحه PDA Mobiz .
برات پی ام گذاشتم.....

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
مرسی از پیشنهادات و لینک صفحه PDA Mobiz .
برات پی ام گذاشتم.....

خواهش میکنم !
میگما من امشب نیتونم توی پی ام چیزی بگذارم ! :blink: :wacko:
چراشو نمیدونم
ببخشید که جواب پی ام را بعدا میدم :(

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
امشب یکی رو میفرستم دم خونه شون تفهیم اتهام بشن !

سلام آقایون گل !
الان من از بازداشتگاه با ppc دارم ین پستو میگذارم ( علم تا کجا پیشرفت کرده ! )
1 چند تا دیشب ریختن در خونمون گفتن از گارد PT هستند منو گرفتن بردن !
ببخشید
قول میدم دیگه تکرار نشههههه !
آزادم میکنییییییید ! ؟

خوب شماها کم پیدا شدین ( البته حق دارید و ایشاللا موفق باشید اما زووووووووووووووووووودتر دیگههههههه :p )

به زودی گفتگوی آزاد با کاربران زیادتری مواجه خواهد شد ! :lol:
شاد باشید

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
والله رك بگم
من توو PPC حصني نديدم آنچنان !

100% اون حصني كه شما منظورته با اين حسن PPC ها فرق داره. شايد واسه همين نديدي!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
100% اون حصني كه شما منظورته با اين حسن PPC ها فرق داره. شايد واسه همين نديدي!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

شهرام جان هر جا پست دارم و كلمه حسن رو نوشتم نگاه كنين :wacko: همه رو حصن مي نويسم ! بعد 1% رو ميبينم و اصلاح مي كنم ! اما اكثرا مي مونه :(
كاش صرفا اين كلمه بود ! همه كلمات همين طوري ميشه !

بعدشم اي پرسپوليسي، اي قرمز ! حالا مي خواي سوتي ما آبي ها رو بگيري :lol:;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان هر جا پست دارم و كلمه حسن رو نوشتم نگاه كنين :wacko: همه رو حصن مي نويسم ! بعد 1% رو ميبينم و اصلاح مي كنم ! اما اكثرا مي مونه :(
كاش صرفا اين كلمه بود ! همه كلمات همين طوري ميشه !

بعدشم اي پرسپوليسي، اي قرمز ! حالا مي خواي سوتي ما آبي ها رو بگيري :lol:;)

مي بينم كه داري يواش يواش با ما راه مي ياي!
سر اون هوووووووووووو كه تو اچ يو بهم گفته بودي... اگه اونجا نبود! اينجا بود خيلي بد برخورد مي كردم. :D اما خب شديدا احساس رفاقت بهم دست داد الآن. :blink:

بالا