من id خودمو میخوامممممممممممممممممممممممممممممممم، قبول نیست فقط برا من اینجوری بشه ، بزار من این سعید رو ببینم
سلام !
HU میخوام !
دوستان گل اونجا کی درست میشه !؟
این دفعه مشکل با سرور اصلی باید باشه !
نه !؟
میدونید که مشکل اور لود HU ماله چی بوده !
برای این بوده که این مملو اینقدر اونجا اسپم کرده که هاست هم تمام سایت رو بن کرده . حالا باید دانیال بره و ریش گرو بگذاره شاید ولمون کنند .
چه جالب !
OKEY
من دیگه اونور پست نمیدم تا سایت اور لود نشه !
ایشاللا که زودتر درست شه !
مزاح فرمودند قربان ، تازه کاریم دیگر شما ببخشید به بزرگی خودتون
بالاخره سایتی که در هر سایت روز یک ساب فروم ش آپدیت می شد و داد همه به هوا بود که بابا نمی شود همه ش را خواند ، این مشکلات به خصوص وقتی از تیم مدیریت تازه کاری برخوردار باشه عادی ست
تمنا دارم صبر پیشه کنید
هر وقت مشکل به طور کامل حل شد خبر می کنیم
مملو جان همچین میگی مثل قبل هرکی ندونه چند سال اونجا تلپیم
.
.
.
اینم عاقبت خرید از هاست خارجی! از این مشکلات اونقد کشیدم که به همین هاست ای زاغارت ایرونی دارم میسازم!
ایکس فکتور جان ؛ جَو رو متشنج نکن لطفاً - باز هم مثل قدیم به اچ یو برمیگردیم ( با صدای داریوش بخوانید ) دوباره میسازمت HU اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم ... اگر چه با phpBB خویش D:
ایکس فکتور جان ؛ جَو رو متشنج نکن لطفاً - باز هم مثل قدیم به اچ یو برمیگردیم ( با صدای داریوش بخوانید ) دوباره میسازمت HU اگر چه با خشت جان خویش / ستون به سقف تو میزنم ... اگر چه با phpBB خویش D:
آخيش! بالا خره يه نفر آدرس اين فروم جديد رو توي امضاش گذاشت
ديگه داشتم از بچه هاي فعال اينجا نا اميد ميشدم
فكر كردم رفتيد دنبال كار و زندگيهاتون و بي خيال پاكت پي سي هاتون شديد:wacko:
اما خوشحالم كه هنوز مينويسيد و راهنماييمون ميكنيد
آخي! ياد اينجا بخير. چقدر گپ زديم و گفتگو كرديم اينجا :blush::happy:
آخي! ياد اينجا بخير. چقدر گپ زديم و گفتگو كرديم اينجا :blush::happy:
جدا يادش بخير !
حالا من وقتي اينجا بودم كه فيلتر بود و هيچكس نميومد ! ببين قبلش چي بوده !
حيف كه اينجا چند ماهه ارزشش رو در حد يك وبلاگ پايين آورده ! روزي يكي 2 بار ميام سر ميزنم مطالب فانتزي جديدي كه توشو باز شده رو مي خونم و بعد دنبال دكمه ارسال نظر مي گردم كه بزنم و بنويسم ويلاگ جالبي دارين ! به وبلاگ منم سر بزنين :lol: