• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان صبر داشته باشید قرار شده یک هفته به صورت تست روی یک سرور دیگه بریم
ببینم بازم مشکل داریم یا نه
ایشالا که حل بشه

حسین جان این که نمیشه. خب مگه قرار نبود بریم به سمت ایران!!! این جوری که همش میشه آزمون و خطا دو تا مشتری هم که پیدا می کنیم از دست میدیم میره ها.

(البته با تشکر فراوان از همه کسانی که واقعا زحمت می کشن)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
حسین جان این که نمیشه. خب مگه قرار نبود بریم به سمت ایران!!! این جوری که همش میشه آزمون و خطا دو تا مشتری هم که پیدا می کنیم از دست میدیم میره ها.

(البته با تشکر فراوان از همه کسانی که واقعا زحمت می کشن)

سیاوش جان به خدا دست ما نیست
فعلا هم با دومین ..ir میتونی برین تو انجمن تا بعدا .com هم منتقل بشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سیاوش جان به خدا دست ما نیست
فعلا هم با دومین ..ir میتونی برین تو انجمن تا بعدا .com هم منتقل بشه

نمیشه حسین

لطفا لینکی که باهاش میره تو رو به من pm کن

با تشگر:)

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان عیدتون مبارک باشه !

نماز و روزه های گرفته شده و نگرفته شده اتون قبول باشه !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عید همه دوستان مبارک

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
HTC بازم همه رو غافل گیر کرد با T8290

gsmarena_003.jpg

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اگر اين روند غافلگيري اينطوري پيش بره، ديگه شورش در مياد
تفاوت PPC با گوشي موبايل اين بود كه اصطلاح كوچه بازاري توو 2 ماه خز نميشد :lol: نه اينكه شما ندونين چي بخرين !!!!!
نوكيا و سوني اريكسون كه نيست شبي يكي بزنه ! داره شورش در مياد !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اتفاقا خیلی خوبه ، اینجوری همه ی اسمارت فونها باید برن بوق بزنن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگر اين روند غافلگيري اينطوري پيش بره، ديگه شورش در مياد
تفاوت PPC با گوشي موبايل اين بود كه اصطلاح كوچه بازاري توو 2 ماه خز نميشد :lol: نه اينكه شما ندونين چي بخرين !!!!!
نوكيا و سوني اريكسون كه نيست شبي يكي بزنه ! داره شورش در مياد !
حالا خوبه بنده خدا 4-5 تا بعد از 1سال و نیم داده بیرون داری اینجوری میکنی

در ضمن اینو اختصاصی واسه یه اپراتور ِ روسی زده ، اگه عکس ِ پشتشو ببینی میفهمی چی میگم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اوخ ! حالا چرا می زنین :p:lol:

البته یک نکته هم که من دقت کردم اینه که فقط سعی می کنن با آخرین تکنولوژی موجود یک گوشی داشته باشن !
مثلا وقتی قطعات ساخت گوشی ای مثل X1 اومد مشابه مانند اون این HD اینها رو دادن نه اینکه همش بخوان گوشی بزنن، مهم اینه که تکنولوژی جدیدی اومده باشه ...
امیدوارم تا اومدن WM7 چیز جدیدی نیاد که لااقل بشه از موجود ها یکی رو انتخاب کرد ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
یاد باد آن روزگاران یاد باد ....

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شدیدا دلم برای روزهای پرشور اینجا تنگ شده

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام حسین؛
چه خبر مدیر؟اینجا هم سر می زدیا ناقلا:lol:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام مجتبی جان !
چه عجب از این طرفها ! نیستین :(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام حسین؛
چه خبر مدیر؟اینجا هم سر می زدیا ناقلا:lol:

داش مجتبی کجایی ؟
پیش ما دیگه نمیایی ؟ :D

آقا جان من یه شمار حساب بده من بریزم اون پول رو دیگه (فقط نگی قابل نداره)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام مجتبی جان !
چه عجب از این طرفها ! نیستین :(
سلام مرتضی جان؛
والا چند ماه هست که به شدت درگیر کارهام هستم؛جمعه انشاله آخرین سری اسباب و اثاثیه رو می بریم خونه و انشاله از جمعه دیگه تو خونه خودم هستم،انشاله بعد از این درگیریها کم کم فعالیتم رو بیشتر می کنم؛راستش دیگه اطلاعاتم به روز نیست اما می خوام برنامه بذارم تا به روزش کنم البته با استفاده از اطلاعات دوستان خوبم در اینجا؛

داش مجتبی کجایی ؟
پیش ما دیگه نمیایی ؟ :D

آقا جان من یه شمار حساب بده من بریزم اون پول رو دیگه (فقط نگی قابل نداره)

سلام حسین جان؛
من در خدمتتون هستم؛
اونجا که بعضی دوستان دیدن که من کارایی ندارم من هم با کمال میل قبول کردم که دیگه نیام؛اما برخی رفتارها خیلی اذیتم کرد اون هم از افرادی که قبلش کلی تعریف و تمجید از من می کردند؛اما متوجه شدم اونها غیر واقعی بودند؛به هر حال درسهای خوبی گرفتم که افراد وقتهایی به یک فرد احتیاج دارند حتی دست به تملق می زنند اما در وقتهایی که فرد گرفتار هست و نیاز به کمک داره نه تنها کمکش نمی کنن حتی آسوده هم نمی گذارنش که کارهاشو بکنه؛
خدا رو شکر دارم کارهامو انجام می دم؛این هفته هم دانشگاه نرفتم تا به کارام برسم؛
در رابطه با اون پول هم نگران نباش ازت می گیرم؛تا چند روز دیگه یه خبرایی می شه;)
به دوستان سلام برسونید؛

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بعضی دوستان دیدن که من کارایی ندارم من هم با کمال میل قبول کردم که دیگه نیام؛اما برخی رفتارها خیلی اذیتم کرد اون هم از افرادی که قبلش کلی تعریف و تمجید از من می کردند؛اما متوجه شدم اونها غیر واقعی بودند؛به هر حال درسهای خوبی گرفتم که افراد وقتهایی به یک فرد احتیاج دارند حتی دست به تملق می زنند اما در وقتهایی که فرد گرفتار هست و نیاز به کمک داره نه تنها کمکش نمی کنن حتی آسوده هم نمی گذارنش که کارهاشو بکنه؛

از اونجایی که تمامی ِ موارد ِ ذکر شده ، در این جا در مورد ِ من صادق هست و هیچ Excludeی از من صورت نگرفته پس من مجبور میشم جواب گو باشم !
من از شما زمانی تعریف و تمجید میکردم ، چون سایت ِ پی تی N تا ادمین داره ، که همه شون سالهاست توی این کار هستند ، 2تا مدیر هم صرفا" به کارهای فرهنگی و سر و سامان دادن میپرداختند و نبود شما مشکلی ایجاد نمیکرد ! سایت ِ پی تی مدت ها بود که پا گرفته بود و با مشغول بودن ِ یک مدیر مشکلی پیش نمیاورد ! اما در هندهلد یوزرز ما ادمین هامون تازه داشتن تاتی تاتی میکردن ، شدیدا" به حضور ِ اعضا احتیاج داشتیم ، شما هم که همیشه ددر بودید ! خب حق هم داشتید ! ولی جناب ِ لطیف!!! اگر شما قرار باشه همیشه گرفتار باشید که قربون ِ شکلت برم همیشه تعریف و تمجید دنبالت نیست که ! در ضمن در پی تی اعلام میکردید که وقت نمیکنید ولی در هندهلد ذره ای این مورد رو به خودتون راه ندادید ! همچنان میگم ، اون تعریف ها واقعی بودند و در زمان ِ مذکور هم لازم . اما اگر شما قرار باشه لوس باشید و وقتی هم مشکلی بوجود میاد و همه ی ما تحت ِ فشار هستیم حرکتی به خودتون ندید نمیشه ...

ببخشید من یه سوال از شما و همه ی دوستان دارم ، من به پدرم هم احتیاج ندارم ، شما کی باشید که به شما احتیاج داشته باشم ؟! مدیر ِ 600 پستی ِ پی تی به چه درد ِ من میخوره یکی به من میشه بگه ؟! همه از دوستی ِ صمیمانه ی من با دانیال ، موسس ِ بخش ِ پی پی سی ِ پی تی با خبر هستند خیلی راحت میتونستم اگه کاری قرار ِ از طریق تو بکنم از طریق ِ دانیال بکنم ! فکر میکنی اصلا" حرف بزنی !؟! تو کی هستنی که بخوام قصد ِ تملق داشته باشم ؟! من در گنجینه ی لغات ِ ذهنم تملق جایی نداره وگرنه الان وضعم خیلی بهتر بود ! این شما هستی که به مناسبت ِ شغل ِ زیباتون ، تملق از نکات ِ مثبت محسوب میشه ! و اگه اینطور نبود این کلمه ی مزورانه رو به ذهن هم راه نمیدادید !!!!

تعدادی از دوستان فلان کردند یعنی چی ؟ اگه با منی مثل ِ یه مرد بیا حرفاتو بزن !

از مدیران و کسایی که هستند خواهش میکنم دست به این پست نزنن ! دوست ندارم یک فرد ِ نازک نارنجی به من تهمت ِ تملق بزنه ! اونم در شرایطی که ایشون هیچ سودی نه برای من بلکه برای کس ِ دیگه ای هم نداره ! فک کردید اینجا بانکه ؟! در چه ضمینه ای صاحب نظر و پیشرو و تصمیم گیر بودید که بخوام تملق کنم ! شاید بشه اسم ِ اون تعریف و تمجید هارو ، مرحم ِ زخم های اون زمانتون گذاشت ! متاسفم که قصد ِ آرام کردنت رو داشتم !

خجالت بکش !

Last edited:
بالا