بعضی دوستان دیدن که من کارایی ندارم من هم با کمال میل قبول کردم که دیگه نیام؛اما برخی رفتارها خیلی اذیتم کرد اون هم از افرادی که قبلش کلی تعریف و تمجید از من می کردند؛اما متوجه شدم اونها غیر واقعی بودند؛به هر حال درسهای خوبی گرفتم که افراد وقتهایی به یک فرد احتیاج دارند حتی دست به تملق می زنند اما در وقتهایی که فرد گرفتار هست و نیاز به کمک داره نه تنها کمکش نمی کنن حتی آسوده هم نمی گذارنش که کارهاشو بکنه؛
از اونجایی که تمامی ِ موارد ِ ذکر شده ، در این جا در مورد ِ من صادق هست و هیچ Excludeی از من صورت نگرفته پس من مجبور میشم جواب گو باشم !
من از شما زمانی تعریف و تمجید میکردم ، چون سایت ِ پی تی N تا ادمین داره ، که همه شون سالهاست توی این کار هستند ، 2تا مدیر هم صرفا" به کارهای فرهنگی و سر و سامان دادن میپرداختند و نبود شما مشکلی ایجاد نمیکرد ! سایت ِ پی تی مدت ها بود که پا گرفته بود و با مشغول بودن ِ یک مدیر مشکلی پیش نمیاورد ! اما در هندهلد یوزرز ما ادمین هامون تازه داشتن تاتی تاتی میکردن ، شدیدا" به حضور ِ اعضا احتیاج داشتیم ، شما هم که همیشه ددر بودید ! خب حق هم داشتید ! ولی جناب ِ
لطیف!!! اگر شما قرار باشه همیشه گرفتار باشید که قربون ِ شکلت برم همیشه تعریف و تمجید دنبالت نیست که ! در ضمن در پی تی اعلام میکردید که وقت نمیکنید ولی در هندهلد ذره ای این مورد رو به خودتون راه ندادید ! همچنان میگم ، اون تعریف ها واقعی بودند و در زمان ِ مذکور هم لازم . اما اگر شما قرار باشه لوس باشید و وقتی هم مشکلی بوجود میاد و همه ی ما تحت ِ فشار هستیم حرکتی به خودتون ندید نمیشه ...
ببخشید من یه سوال از شما و همه ی دوستان دارم ، من به پدرم هم احتیاج ندارم ، شما کی باشید که به شما احتیاج داشته باشم ؟! مدیر ِ 600 پستی ِ پی تی به چه درد ِ من میخوره یکی به من میشه بگه ؟! همه از دوستی ِ صمیمانه ی من با دانیال ، موسس ِ بخش ِ پی پی سی ِ پی تی با خبر هستند خیلی راحت میتونستم اگه کاری قرار ِ از طریق تو بکنم از طریق ِ دانیال بکنم ! فکر میکنی اصلا" حرف بزنی !؟! تو کی هستنی که بخوام قصد ِ تملق داشته باشم ؟! من در گنجینه ی لغات ِ ذهنم تملق جایی نداره وگرنه الان وضعم خیلی بهتر بود ! این شما هستی که به مناسبت ِ شغل ِ زیباتون ، تملق از نکات ِ مثبت محسوب میشه ! و اگه اینطور نبود این کلمه ی مزورانه رو به ذهن هم راه نمیدادید !!!!
تعدادی از دوستان فلان کردند یعنی چی ؟ اگه با منی مثل ِ یه مرد بیا حرفاتو بزن !
از مدیران و کسایی که هستند خواهش میکنم دست به این پست نزنن ! دوست ندارم یک فرد ِ نازک نارنجی به من تهمت ِ تملق بزنه ! اونم در شرایطی که ایشون هیچ سودی نه برای من بلکه برای کس ِ دیگه ای هم نداره ! فک کردید اینجا بانکه ؟! در چه ضمینه ای صاحب نظر و پیشرو و تصمیم گیر بودید که بخوام تملق کنم ! شاید بشه اسم ِ اون تعریف و تمجید هارو ، مرحم ِ زخم های اون زمانتون گذاشت ! متاسفم که قصد ِ آرام کردنت رو داشتم !
خجالت بکش !