• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
فرق بين حرف منطقي و حماقت ( بر خلاف خيلي چيز هاي ديگه كه معمولا مي گن خيلي كمه !‌) خيلي زباده،در عجبم از اصرار بر انجام همون حماقت !
شايد چون پارسا جان توو پست قبلي از اينكه توو اشاره ها اسمشون رو نمي بريم ناراحت ميشن، اين هست كه به طور مستقيم مي گم روي صحبتم با پارسا هست
از اينكه علاقه خاصي توو پافشاري بر موضوعات عجيب غريب داره كه اولا به طور مستقيم معمولا توهين به طرف مقابل هست دوما خوراك تفرقه،‌در عجبم. شايد من در رابطه با خودم اين صبر رو داشته باشم كه نتنها پيگير قضيه نشم بلكه سعي كنم اون حرف رو يكجوري ماست مالي كنم كه به جمع آسيبي نرسه، اما لااقل اين كار رو در برابر توهيني كه به بقيه مي شه نمي تونم تحمل كنم .
در عجبم از بقيه كه در چنين مواردي پشتيباني هم مي كنن ...
بگذريم

مجتبي جان اميدوارم كارها به خوبي پيش بره، مي دوني كه مدتهاست در خلاف جهت كردم و اومدم ساكن تبريز شدم و نمي تونم كمكي كنم، راستش اين 6-7 سال آخر هم كه به زوري سالي 2 هفته حوصله كنم بيام تهران،‌ وگر نه خيلي خوشحال مي شدم بتونم كمكي كنم، يادمه روزي كه پيشنهاد داده بودم براي حفظ جمع و ساختارش تا وقتي كه بتونه سر پا بايسته، با همين وضع ( همين مديرها و .. ) منتقل شيم اونجا، خيلي واضح گفته بودي كار داري و در نهايت به زور به درخواست بقيه قبول كرده بودي فعلا عنوان رو بگيري،‌تا اگر روزي سرت خلوت شد بياي.
من همون روز اول كه اومدم اينجا ،‌اوضاع اومد دستم و ياد گرفتم روو خيلي چيزها حساب نكنم،لااقل از شما هم كه سني از تون گذشته اين انتظار رو داشتم، اميدوارم بعضي حرفها رو از اين گوش بگيرين و اونقدر بي ارزش هستن كه از اون يكي گوش بيرون بدين، كاري كه بارها و بارها من انجام دادم.

راستي مجتبي جان بسته با شرايط پيش اومده اين خواسته من شايد خيلي خيلي زياد باشه اما مي خواستم خواهش كنم اگر بشه به خاطر من اصلا بحث رو ادامه ندين:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فرق بين حرف منطقي و حماقت ( بر خلاف خيلي چيز هاي ديگه كه معمولا مي گن خيلي كمه !‌) خيلي زباده،در عجبم از اصرار بر انجام همون حماقت !
شايد چون پارسا جان توو پست قبلي از اينكه توو اشاره ها اسمشون رو نمي بريم ناراحت ميشن، اين هست كه به طور مستقيم مي گم روي صحبتم با پارسا هست
از اينكه علاقه خاصي توو پافشاري بر موضوعات عجيب غريب داره كه اولا به طور مستقيم معمولا توهين به طرف مقابل هست دوما خوراك تفرقه،‌در عجبم. شايد من در رابطه با خودم اين صبر رو داشته باشم كه نتنها پيگير قضيه نشم بلكه سعي كنم اون حرف رو يكجوري ماست مالي كنم كه به جمع آسيبي نرسه، اما لااقل اين كار رو در برابر توهيني كه به بقيه مي شه نمي تونم تحمل كنم .
در عجبم از بقيه كه در چنين مواردي پشتيباني هم مي كنن ...
بگذريم

وقتی رو در روی من صحبت میکنید ، بسیار خوشحال میشم و روی کارهام فکر میکنم ، همین که روی صحبت رو دقیقا" مشخص میکنی ، ازت ممونم ، از همون اول هم همینطوری بودی ، بحث رو با خودم میکردی و اگرم مشکلی بوجود میومد بین ِ من و تو ، آسیبش به بقیه نمیرسید ...

ولی انتظار نداشتم حرفی از نفاق بزنی ... چون مرتضی ، من و تو اگر بینمون مشکلی بوجود میومد و تو بخاطر ِ مشکلات بوجود اومده میرفتی و همه رو تنها میذاشتی ، به بقیه خیانت میکردی ، ولی نکردی اینکارو چون برای بقیه احترام قایل بودی !

مجتبی به خاطر ِ حرف ِ من ، توی اون شرایط ِ سخت همه رو تنها گذاشت ، حالا گیریم حرف ِ من به بدترین شکل بوده ، پشتیبانی هم مال ِ اینه که بچه ها بودن و دیدن که چجوری بخاطر ِ کسی که چندین سال ازش کوچیکتره و معلوم نیست صلاحیت ِ نظر دادن داشته باشه ، همه رو تنها گذاشت و به خواهش های بزرگتر از خودشم توجه نکرد !

این نامردی نیست ؟ این لوس بودن رو نمیرسونه ؟!

باز هم مرسی عزیز

ادیت : من در تمام ِ مدتی که ممکنه شما از من شاکی باشید به کسی بی احترامی نکردم ، ولی شاهد بودی که مجتبی رسما" منو متملق معرفی کرد ! شما بودی بحث رو شروع نمیکردی ؟! شاید نه ، چون من حاضر نیستم کسی بهم تهمت بزنه اونم به این وضوح

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پارسا جان موضوع ايني كه بگم من آدم خوبي هستم كه شما بدي مي كني بعد من مي گذرم نيست !!!!!!!
موضوع اينه كه خودت آدم خوبي هستي و من مي دونم اون كاري كه مي كني از سري بدي نيست، يعني من مي دونم اگر چيزي ميگي به اين دليل كه مي خواي توهيني كني يا بدي كني يا ... نيست، اما جدا توو سيك گفتنت معمولا كلماتي به كار مي بري كه اگر طرف مقابل توو شرايطي كه مناسب نيست باشه؛ يك دريا سو برداشت مي كنه، شايد سنم كم و فوقش 28 سال ( قويا سن كميه، خودم هم خوب مي دونم ) باشه، امام توو اين مدت نظر به اينكه توو شهر خودم نبودم و اكثرا اين ور اون ور بودم، دوستهاي ثابتي نداشتم، به عبارتي مثل ماركوپلو جهان گردي كردم و همه جوره آدم ديدم، ديگه اكثر نوع برخوردها و دليلش رو مي دونم،قصدم هم از اين حرفها ناراحت كردنت نبود، اما مي خواستم بدوني كه همه چيز اون جور كه مييبني و انتظار داري نيست،‌مردم و رفتارهاشون نبايد هميشه بر وفق مراد آدم باشن ...
مطابق معمول اينجا،يك سري سو برداشت و اختلافي پيش اومده كه مطمئنم انشاالله زود حل ميشه.
ولي خيلي ازت ممنون ميشم توو كلماتي كه مي خواي به كار ببري تفكر بيشتري كني، باور كن ظاهر خيلي از اونها جدا ....

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
یه درخواستی از دوستان دارم
خواهشا بحث رو ادامه ندید هرکی هر چیزی میخواد فقط به من بگه
من موندم چرا کسی به من گیر نداد ؟

من بودم که ایده اون جلسه کذایی رو بیان کردم
خودم هم جلسه رو برگزار کردم چون میخواستم از اون بلاتکلیفی در بیایم ولی اصلا فکر نمیکردم کار به اینجا ها بکشه

مجتبی جون نمی دونم شما حرف های توی اون جلسه پارسا رو دیدی؟ یا ار کسی شنیدی
پارسا داشت یه چیز کلی رو میگفت که مجبور به مثال هم شد که کاشکی نام نمی برد تا به اینجا ها نمی رسید
مجتبی جان شما خودت رو بزار بجای بقیه دوستان توی اون موقع
زمانی که همه چیز روی هوا بود و همه سر درگم بودن و کم کم همه چیز میخواست شکل بگیره
بچه ها شدیدا نیاز به همکاری و همفکری کاربرانی با تجربه مثل شما رو داشتن
شما اگر برای بچه ها مهم نبودی که اصلا حرفی از شما نمی زدن ؟
اون زمان بچه ها اصلا اطلاعی از مشغله های شما نداشتن و حتی کاربران عادی اون زمان دسترسی به
بخش مخفی مدیران نداشتن که ببینن شما هر روز سر میزنی و پیگیر کار ها هستی
خوده من توی اون مدت برام سوال شده بود که چرا این هیئت امنا انقدر کم کاره ؟ و مقداری هم دلخور شده بودم از دست اون هیئت که چرا اصلا به فکر نیست و این حرف ها
همون موقع با عماد صحبت کردم و گفت کاشی پسپورد و یوزر من رو داشتی (برای دسترسی به بخش مدیران)ومیددی که بچه ها چه قدر فعالن و پیگیر همه کار ها هستن
عماد خودش می تونه باید این حرف منو تایید کنه

پس شما هم مقداری باید به بچه ها حق میدادی که وقتی خبر نداشتن و نمی دیدن فعالیت های شما رو
انتقاد کنن
نمی خوام بگم که کار پارسا درست بود ها نه -
ولی شما هم نمی دونم چرا خیلی زود به دل گرفتی و میدون رو خالی کردی ؟

درکل نمی دونم شما ها رو به چی قسم بدم که کنار بیاید ؟ فقط تمومش کنید و دیگه بحث رو کش ندید
به خدا دیگه بد تر از این نمیشه توی این مدت کوتاه 3 تا 4 تا از این اختلافات داشتیم که نتیجه همگیش چیزی
جز بد تر شدن اوضاع و تفرقه بیشتر بین اعضا نشد !!

پس تمومش کنید :eek:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان موضوع ايني كه بگم من آدم خوبي هستم كه شما بدي مي كني بعد من مي گذرم نيست !!!!!!!
موضوع اينه كه خودت آدم خوبي هستي و من مي دونم اون كاري كه مي كني از سري بدي نيست، يعني من مي دونم اگر چيزي ميگي به اين دليل كه مي خواي توهيني كني يا بدي كني يا ... نيست، اما جدا توو سيك گفتنت معمولا كلماتي به كار مي بري كه اگر طرف مقابل توو شرايطي كه مناسب نيست باشه؛ يك دريا سو برداشت مي كنه، شايد سنم كم و فوقش 28 سال ( قويا سن كميه، خودم هم خوب مي دونم ) باشه، امام توو اين مدت نظر به اينكه توو شهر خودم نبودم و اكثرا اين ور اون ور بودم، دوستهاي ثابتي نداشتم، به عبارتي مثل ماركوپلو جهان گردي كردم و همه جوره آدم ديدم، ديگه اكثر نوع برخوردها و دليلش رو مي دونم،قصدم هم از اين حرفها ناراحت كردنت نبود، اما مي خواستم بدوني كه همه چيز اون جور كه مييبني و انتظار داري نيست،‌مردم و رفتارهاشون نبايد هميشه بر وفق مراد آدم باشن ...
مطابق معمول اينجا،يك سري سو برداشت و اختلافي پيش اومده كه مطمئنم انشاالله زود حل ميشه.
ولي خيلي ازت ممنون ميشم توو كلماتي كه مي خواي به كار ببري تفكر بيشتري كني، باور كن ظاهر خيلي از اونها جدا ....
مرسی مرتضی جان ...

همیشه برای کسانی که حتی منطقی من رو بکوبند احترام قائلم و برایم عزیزند ، شما که به سبک ِ برادرانه و رو در رو انتقاد میکنید ، جای خود دارید

باز هم ممنون

آقا اینجا هم که کامل از فیلتر در اومده ، بقول ِ سیاوش تهدیدیه واسه HU ، اما من میگم حتی میشه استفاده کردو مراجعینش رو ....
:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب بچه ها تولد Simpson دیگه ، خودتوت شلوغش کنید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
هپی برت دی سیپمسون ، هپی برت دی سیپسون ، هپی برت دی فرشید جان ، هپی برت دی تو یو :D

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سيمپسون جان تبريك، هر چند كه مي دونم سرويس ،‌PT معمولا يك روز ديرتر خبر ميده :p

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
فرشید جون تبریک

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
فرشید جون مبارکه!
حالا که اونور اب هم رفتی, دیگه چند تا ppc خوب بگیر حالشو ببر:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
از اونجایی که تمامی ِ موارد ِ ذکر شده ، در این جا در مورد ِ من صادق هست و هیچ Excludeی از من صورت نگرفته پس من مجبور میشم جواب گو باشم !
من از شما زمانی تعریف و تمجید میکردم ، چون سایت ِ پی تی N تا ادمین داره ، که همه شون سالهاست توی این کار هستند ، 2تا مدیر هم صرفا" به کارهای فرهنگی و سر و سامان دادن میپرداختند و نبود شما مشکلی ایجاد نمیکرد ! سایت ِ پی تی مدت ها بود که پا گرفته بود و با مشغول بودن ِ یک مدیر مشکلی پیش نمیاورد ! اما در هندهلد یوزرز ما ادمین هامون تازه داشتن تاتی تاتی میکردن ، شدیدا" به حضور ِ اعضا احتیاج داشتیم ، شما هم که همیشه ددر بودید ! خب حق هم داشتید ! ولی جناب ِ لطیف!!! اگر شما قرار باشه همیشه گرفتار باشید که قربون ِ شکلت برم همیشه تعریف و تمجید دنبالت نیست که ! در ضمن در پی تی اعلام میکردید که وقت نمیکنید ولی در هندهلد ذره ای این مورد رو به خودتون راه ندادید ! همچنان میگم ، اون تعریف ها واقعی بودند و در زمان ِ مذکور هم لازم . اما اگر شما قرار باشه لوس باشید و وقتی هم مشکلی بوجود میاد و همه ی ما تحت ِ فشار هستیم حرکتی به خودتون ندید نمیشه ...

ببخشید من یه سوال از شما و همه ی دوستان دارم ، من به پدرم هم احتیاج ندارم ، شما کی باشید که به شما احتیاج داشته باشم ؟! مدیر ِ 600 پستی ِ پی تی به چه درد ِ من میخوره یکی به من میشه بگه ؟! همه از دوستی ِ صمیمانه ی من با دانیال ، موسس ِ بخش ِ پی پی سی ِ پی تی با خبر هستند خیلی راحت میتونستم اگه کاری قرار ِ از طریق تو بکنم از طریق ِ دانیال بکنم ! فکر میکنی اصلا" حرف بزنی !؟! تو کی هستنی که بخوام قصد ِ تملق داشته باشم ؟! من در گنجینه ی لغات ِ ذهنم تملق جایی نداره وگرنه الان وضعم خیلی بهتر بود ! این شما هستی که به مناسبت ِ شغل ِ زیباتون ، تملق از نکات ِ مثبت محسوب میشه ! و اگه اینطور نبود این کلمه ی مزورانه رو به ذهن هم راه نمیدادید !!!!

تعدادی از دوستان فلان کردند یعنی چی ؟ اگه با منی مثل ِ یه مرد بیا حرفاتو بزن !

از مدیران و کسایی که هستند خواهش میکنم دست به این پست نزنن ! دوست ندارم یک فرد ِ نازک نارنجی به من تهمت ِ تملق بزنه ! اونم در شرایطی که ایشون هیچ سودی نه برای من بلکه برای کس ِ دیگه ای هم نداره ! فک کردید اینجا بانکه ؟! در چه ضمینه ای صاحب نظر و پیشرو و تصمیم گیر بودید که بخوام تملق کنم ! شاید بشه اسم ِ اون تعریف و تمجید هارو ، مرحم ِ زخم های اون زمانتون گذاشت ! متاسفم که قصد ِ آرام کردنت رو داشتم !

خجالت بکش !

کسی که اینقدر ناراحت می شه و حرفها رو به خودش می گیره و میاد و جواب هم می ده؛مشخص هست که چقدر در این جریانات تاثیر گذار بوده؛این مورد رو همگی دوستان تو این چند پست دیدن؛کسی که به قول خودش انتقاد پذیر هست با چه الفاضی اومده و جواب داده؛اما اینها هم برای من اهمیتی نداره؛امیدوارم همیشه موفق باشه؛کسی که نمی تونه به اعصابش مسلط باشه قطعا" در زندگی دچار مشکل می شه؛

مرتضی جان؛انسانها زندگی متفاوتی دارند؛شما یک نوع زندگی من یک نوع زندگی دیگه؛هر کسی دردسرهای خودش روداره؛همکار من که من رو می بینه نمی تونه من و مشکلات منو درک کنه؛من هم همینطور؛چه برسه به محیط مجازی،شاید مشکلات برخی دوستان حتی از من بیشتر هم باشه و یا کمتر؛به هر حال من تصمیم به رفتن گرفتم و رو تصمیمم هم ایستادم؛نه صرفا" به خاطر حرفهایی که زده شد؛بلکه به خاطر اینکه واقعا" نمی تونستم تا چند ماه وقت بگذارم؛و از این لحاظ برخی دوستان ناراحت بودند؛من تو اون شرایط قبول کردم که مدیر بشم و خیلی هم ممنونم که به من اعتماد کردید؛اما از همون اول نیومدم بگم که من می رم؛سعی می کردم هم به کارام برسم و هم به اونجا؛هرچند خیلی محدود؛بنابراین تصمیم گرفتم که حداقل به علائق خودم در زمینه پاکت پی سی فکر نکنم و به مسائل اساسی که نیاز به رای گیری داشت برسم؛اما شاید به قول حسین اینها چون قابل رویت نبوده موجب شده تا انتقاد هم بشه؛کما اینکه من بارها هم گفتم که همون مقدار فعالیت هم خیلی کم بوده و مستوجب انتقاد؛و من هم 80 درصد به دلیل کمبود وقت رفتم؛سایر حرف و حدیثها هم صرفا" نقش کاتالیزور را داشتند؛ما در همین پی تی مدیرهایی داشتیم که بیش از یک یا دوسال به فروم سر نزدند؛اما بعدا" برگشتند؛در همین پی تی وقتهایی که من برگشتم با وجود پستهای کمی که دارم مورد محبت دوستان مدیر قرار گرفتم؛هیچ گاه گفته نشد که چون تو نبودی دیگه نیا؛حسین فرانکی هموراه پشت من بود؛از طرف افرادی خارج از بخش پاکت پی سی اینطور با من برخورد می شد اونم افرادی که چندین هزار پست دارند؛اما تو جمع صمیمی ما که در یک محیط تخصصی پاکت پی سی فعالیت می کردیم؛این قضیه از سوی اعضا تحمل نشد؛من هم صرفا" به خاطر بهبود کارها و اینکه فردی که وقت بیشتری داره فعالیت کنه اونجا رو رها کردم؛نه قهر کردم و نه چیز دیگه ای؛چون احساس می کردم نمی تونم به فعالتهای تخصصی تا چندین ماه برسم؛
این موضوع که برخی دوستان در نبود من از من انتقاد کردند کمی من رو متحیر و ناراحت کرد؛که اگر همین انتقاد رو در رو انجام می شد؛من باز هم همین تصمیم را می گرفتم؛اما دلخوری کوچکی که از بابت رودررو نگفتن حرفا دیگر در من وجود نداشت؛پارسا جان شمایی که منتقد هستید و می گید که رو در رو و مستقیم حرفهام و به شما بزنم؛در اون جلسه هم چنین کاری کردید؟اصلا" شما بنده رو خبر کردید که چنین جلسه ای وجود داره؟
مقداری به عقب برگردید و رفتارها و لحن صحبتهای خودتون و من و دیگر دوستان رو ببینید.بله من که خجالت کشیدم از این حرفهایی که زدید؛اما بازهم آروزی موفقیت می کنم برای فروم و اگر درگیریهام تموم بشه به اون فروم بر می گردم(صرفا" به عنوان یه کاربر ساده)چون مدیران می دونن که کار در فروم چه کار پردردسری هست؛
حسین جان من حرفهای شما رو قبول دارم؛اما باور کن تو اون شرایط که نیز به فعالیت شدید در اون فروم نیاز بود؛من تا چند ماه نمی تونستم فعالیت کنم؛اما من دیگه من بعد از این در این رابطه صحبت نخواهم کرد؛در نهایت بازهم می گم رفتن من صرفا" به خاطر حرف و حدیثها نبود؛خودم از مدتها قبل از اون جریانات به چند نفری گفته بودم که وقت کار کردن ندارم؛این مورد رو هم حتی در پی تی مطرح کردم؛یعنی حتی فروم هم برای من مطرح نبود؛اما در پی تی مدیران و احسان با بزرگواری تمام درخواست من رو رد کردند در صورتی که به خاطر فعالیتهای کمم من خودم فکر می کردم که باید مسئولیت رو به فرد دیگری که بیشتر می تونه وقت بگذاره واگذار کنم؛
در نهایت از تمامی دوستان ممنوم؛از آقا مرتضی گرفته که فکر می کنم با وجود هم سن بودن از من بزرگتر باشه چند ماهی و البته در اخلاق و رفتار از من بزرگتر هست تا حسین 505 عزیز که همیشه به من لطف داشته و پارسا که فکر می کنه من باید خجالت بکشم؛
در نهایت سالروز تولد فرشید رو تبریک میگم؛ببخشید که دیر شد؛من به خاطر اثاث کشی و نداشتن نت و دو روز تعطیلی نتونستم به اینجا سر بزنم؛
موفق باشید.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مجتبی جان همیشه به من لطف دارین
خوشحالم لااقل ظاهرا موضوع تموم شده و امیدوارم کسی ادامه نده و اگر موضوعی هنوز باقی مونده من همیجا از همه معذرت می خوام تا انشاالله همه چیز برطرف بشه. فقط باز خواهش می کنم دیگه هر چی که هست تموم بشه.به خاطر اینکه جز ناراحتی نتیجه ای باقی نمی گذاره.

راستی ، خیلی خوشحالم فرصتی شده برگردین، امیدوارم یواش یواش روال کارهاتون هم مشخص بشه و وقت بیشتری برای کارهایی که بهش علاقه دارین پبدا کنین.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا این جا که دیگه شیلتر نیست تکلیفش چی میشه ؟ :D

اونور چی ؟ :D

اینور چی ؟ :D

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب بچه ها تولد Simpson دیگه ، خودتوت شلوغش کنید
مرسی حسین جان، لطف داری:)
هپی برت دی سیپمسون ، هپی برت دی سیپسون ، هپی برت دی فرشید جان ، هپی برت دی تو یو :D
پارسا جان قربون شعر گفتنت برم. خیلی چاکریم.
سيمپسون جان تبريك، هر چند كه مي دونم سرويس ،‌PT معمولا يك روز ديرتر خبر ميده :p
مرسی مرتضی جان.
فرشید جون تبریک
مرسی حسین جان
فرشید جون مبارکه!
حالا که اونور اب هم رفتی, دیگه چند تا ppc خوب بگیر حالشو ببر:D
مرسی علیرضا جون، خیلی دوست داریم:rolleyes:
PPC خوب بیاد میریم تو کارش:cool:
در نهایت سالروز تولد فرشید رو تبریک میگم؛ببخشید که دیر شد؛من به خاطر اثاث کشی و نداشتن نت و دو روز تعطیلی نتونستم به اینجا سر بزنم؛
مرسی مجتبی جان، امیدوارم کاراتون رو به راه بشه.

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
پارسا و مجتبی, گرچه من اصلا در جریان اتفاقات افتاده نیستم. اما به نظر میاد از چیزای پیش پا افتاده ای ناراحت شدین.

بعد از این همه مدت که تو این بخش فعالیت کردم, مدیر همین بخش, دانیال, جلوی همه به بدترین شکل به من گفت دروغگو. و بعد از اینکه من خلافشو ثابت کردم (که خودشم تایید کرد), خودش و بقیه کاربرا خیلی راحت از کنار این تهمتش به من گذشتن!! و تازه میگفتن "علیرضا تو با یکی مشکل داری! بگو با کی!"," علیرضا از زدن فرم جدید خوشش نمیاد", "علیرضا کار بدی کرد که ارشیو چتشو گزاشت (تنها مدرکی که برای اثبات حرفهام داشتم)"

به هر حال تو کشوری که وزیرش مدرک دیپلم داشته باشه, از مدیرانش انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت.

(البته حسین و مجتبی عزیز برای من همیشه گرامی خواهند بود.)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اي پروردگارا
عاجزانه در خواست دارم در PT يك عدد آسمانخراش چند طبقه باسزي تا من خودم رو از اون بالا بندازم پايين همه راحت شن

عزيزان كس ديگه اي نبود ؟ اصلا الان خودم ميام به تك تم بچه ها فحش مي دم، بعد همه اينجا بياين با هم دعوا كنيم !
اونقده خوبه
بجه محل ها يك طرف بقيه هم همون طرف ! منم تك ! (آيكون گريه كه PT نداره !‌)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ربنا آتنا :D

مرتضی جان بازی رو دیدی ؟ کیف کردی ؟ خدایی باید بیشتر میزدیم !

حالا فردا هم استقلال میبره این جوجه موجه ها از صدر میان پایین

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
shy.gif

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
فرشید جان من اینجا بهت تبریک نگفتم می بخشی... به شما و ممل تبریک میگم سالروز میلادتون رو ...

:cool::cool::cool:

بالا