• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه آقایون گل مخصوصا" همه ی آقایون گل (اسمایل بی مزگی !)

امیدوارم حال همگی خوب باشه !

دوستان چند مدت پیش 1 مطلب دیدم واسه اجرای فایل های DAT توی همی PT !
اما الان هرچی میگردم پیدا نمیکنمش !
میشه کمکم کنید ! ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همه آقایون گل مخصوصا" همه ی آقایون گل (اسمایل بی مزگی !)

امیدوارم حال همگی خوب باشه !

دوستان چند مدت پیش 1 مطلب دیدم واسه اجرای فایل های DAT توی همی PT !
اما الان هرچی میگردم پیدا نمیکنمش !
میشه کمکم کنید ! ؟

محمد جان از tcpmp استفاده کنید. بدون هیچ مشکلی کار می کنه.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
محمد جان از tcpmp استفاده کنید. بدون هیچ مشکلی کار می کنه.

سلام
مرسی
کارم راه افتاد و بعنوان اولین فایل ، ویدئوی live is life از hermes band را ریختم و کلیییییییییییییی حالیدم !
ممنون از شما بازم !

1 مشکل گنده !!!!
اینو توی کلوپ asus p525 نپرسیدم چون گفتم شاید کسی این مشکل را با سایر گوشی ها داشته تا حالا !

من جدیدا گوشیم که هنگ میکنه ( تعدادش هم زیاد شده ) و ریست میکنم بعد که گوشی میاد بالا دیکه صدا نداره !
یعنی نه از بازر صدا در میاد نه موقع مکالمه صدا میاد حتی با هندزفری !
باید هارد ریست کنم تا درست شه ، که تقریبا روزی 1-2 بار باید این کارو بکنم که خیلی ضد حاله !
در ضمن با برنامه ای فکر نکنم مشکل داشته باشه چون گوشی خام هم که باسه وقتی هنگ میکنه همین اتفاق میفته و رام گوشیم هم بهترین رام ریلیز شده هست و برگرفته از قیصر !

نمیدونید باید چیکارش کنم !؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
mamaloo_jamin جان اگر مشكلي نيست يك بار رام رو از نو بريز خلاص،‌دنبال مشكل بگردي مثل من الاكي 1 ماه الاف ميشي !‌آخرش هم دستگاه داغون ميشه هيچي نمي فهمي !

قديمها در اين مكان پست نصب ميشد !:blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
mamaloo_jamin جان اگر مشكلي نيست يك بار رام رو از نو بريز خلاص،‌دنبال مشكل بگردي مثل من الاكي 1 ماه الاف ميشي !‌آخرش هم دستگاه داغون ميشه هيچي نمي فهمي !

قديمها در اين مكان پست نصب ميشد !:blush:

سلام! البته الان هم مارو که نمیبینی آق مرتضی ولی پست نصب می کنیم! البته تقریبا به تنهایی!
الان از طرف عماد ماموریت دارم که بیام بهت خبر بدم هر چه زود تر در HU اعلام حضور کنی وگرنه شاکی میشیم! البته باز هم یاداوری می کنم شاکی شدن من میدونم واست مهم نیست ولی بقیه که مهم هستن! پس روی مارو زمین ننداز و سریع اعلام حضور کن! این یک اخطار جدیه.... الان پی ام هم میزنم (اگه مثل اچ یو غیر فعالش نکرده باشی!) که بعدا نگی اخطارو دریافت نکردی... خلاصه اینکه دست بجنبون که دیر میشه!

محمد جان مرتضی بهترین راه حل رو گفت. هارد ریست کن بعد رام رو دوباره نصب کن و دوباره هارد ریست کن. من بودم مموری رو هم فرمت می کردم و خلاص!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام! البته الان هم مارو که نمیبینی آق مرتضی ولی پست نصب می کنیم! البته تقریبا به تنهایی!
الان از طرف عماد ماموریت دارم که بیام بهت خبر بدم هر چه زود تر در HU اعلام حضور کنی وگرنه شاکی میشیم! البته باز هم یاداوری می کنم شاکی شدن من میدونم واست مهم نیست ولی بقیه که مهم هستن! پس روی مارو زمین ننداز و سریع اعلام حضور کن! این یک اخطار جدیه.... الان پی ام هم میزنم (اگه مثل اچ یو غیر فعالش نکرده باشی!) که بعدا نگی اخطارو دریافت نکردی... خلاصه اینکه دست بجنبون که دیر میشه!

محمد جان مرتضی بهترین راه حل رو گفت. هارد ریست کن بعد رام رو دوباره نصب کن و دوباره هارد ریست کن. من بودم مموری رو هم فرمت می کردم و خلاص!

شدید تایید می شه ، مرتضی اومدی با زبون خوش که اومدی ، نیومدی ، این قدر اینجا پی ام ت رو اسپم می کنم که....:hmm:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
والا مهرداد جان چه عرض کنم؟! در خصوص راه دور... ممکنه بهونه ای چیزی بوده باشه . مثل همون بهونه معروف که فعلا دختر ما میخواد درس بخونه یا ازین قبیل!

ولی خب. یه توضیح اضافه هم بدم. این آبادان میدونی که یه شهر صنعتیه و 100 سال بیشتر سابقه نداره. اما خب. با وجود این سابقه کم به دلیل اینکه تقریبا اکثریت قریب به اتفاق مردم خود شهر مهاجر هستند و آمیختگی بسیار زیادی از فرهنگ های مختلف بوجود اومده خود به خود فرهنگ خاصی پیدا کرده که با همه شهرهای صنعتی دیگه ایران متفاوته. بقیه شهرهای صنعتی ایران معمولا همه به فکر بازگشت به موطن اولیه هستند ولی به دلیل رفاه و شرایط خاص فرهنگی که سابق (زمان پیش از انقلاب) اینجا حاکم بوده و در نتیجه با وجود اینکه شهر شهر بزرگی نیست و در شلوغ ترین و در اوج ترین زمان فقط 500 هزار نفر جمعیت داشته و حالا حدود 350 هزار نفر اما تقریبا از نظر فضای فرهنگی کاملا مانند شهرهای بزرگ هستش که کسی به کسی کاری نداره و البته مردم هم عادتت دارند به فضایی که کسی تو کارشون دخالت نداشته باشه و کلا خیلی راحت هستند. (حالا از مظاهر ساده اش پوشش لباس گرفته تا بقیه چیزها)
در خصوص مطلبی که اول بحث عنوان کردم شاید باور نکنی خیلی خانواده ها هستند که مثلا اصالتا آذری هستند و بعد از 70 سال هم هنوز در منزل ترکی صحبت می کنند ولی به شدت به شهر متعصبند و کلا کسی نمیگه من ترکم یا کردم یا ... و همه خودشون رو آبادانی میدونن. اگه دقت کرده باشی وقتی صنعت نفت مثلا با استقلال یا پرسپولیس بازی داره حتی یک نفر هم استقلال یا پرسپولیس را تشویق نمی کنه .( حتی یک نفر)
خلاصه اینکه با توجه به این وضعیت مردم اکثرا با مناطقی ارتباط دارن که زیاد مناسبات سنتی درش مهم نباشه م حتی درون خود استان خوزستان هم با همه جا ارتباطی ندارند. شاید به همین دلیل زیاد ارتباط خانوادگی با مناطق دیگه که دارای مناسبات قوی سنتی و دارای پیچیدگی ها خاص میباشند ندارند. اینجا حتی مواردی مثل جهیزیه عروس و ازین قبیل هم تقریبا وجود نداره و خانواده ها در قید این مسایل نیستند. خب طبیعیه مثلا وقتی یک خانواده آبادانی با یک خانواده مثلا (کجا رو بگم که سوء تفاهم بوجود نیاد!) اصفهانی که فوق العاده در قیود این مسایل هستند (البته به جای خودش می تونه خوب هم باشه) به مشکلاتی بر خورد می کنن.
نتیجه اینکه این توضیح رو دادم که شاید بتونه به مفهوم راه دور از نظر مردم اینجا کمکی کرده باشه. البته اضافه می کنم که تا جایی که من از راه دور از شما شناخت دارم شما ازین نظر (از نظر آبادانی ها!) فکر نمی کنم مشکلی واستون باشه.

باز هم میپرسم. مساله بهانه ای چیزی نبوده؟ مطمئنی؟

سلام
خیلی سخنان جالبی بود :D
واسه من که مشکلی نیست . واقعا بهانه ای نبود و نیست چون هم اون پسندیده بید :D:blush::p هم هیچ گونه مانعی بر سر این راه نبوووووود :blush: :happy:
گاهی اینجوریاست دیگه :blush::eek:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من جدیدا گوشیم که هنگ میکنه ( تعدادش هم زیاد شده ) و ریست میکنم بعد که گوشی میاد بالا دیکه صدا نداره !

آقا همونطور که دوستان گفتند : باید دوباره رام بریزید.

گوشی من هم پارسال همینطور شد با تغییر رام درست شد.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه
ممنون از همتون برای کمک در مورد گوشیم مخصوصا آقا سیاوش و آقا مرتضی و آقا مهدی
رام را دوباره ریختم و فعلا بدون مشکل کار میکنه !
دست همتون درد نکنه !
;)
راستی خدمت دوستان گلی که از دانشگاهم پرسیده بودند باید عرض کنم که :
رتبم بالا شد !:wacko:
نه، برید بالا تر !
ای بابا خیلی بیشتر خیلیییییییییییییییییییییی:blink:
آره همین حدودا ! :(
خلاصه احتمالا غیرانتفاعی و احتمال خیلییی کمتر شبانه را بیارم !
احتمالا در رشته عمران یا معماری قبول میشم !
بیشترین شانس قبولیم را هم توی شمال میبینم که اگر خدا بخوات و بشه 4 سال حال میکنم ! :f34r:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سياوش جان همه برام عزيزن :( چرا اينطوري نوشتين. اطاعت امر دكتر و سياوش،‌همين الان ميام :blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
1 مشکل گنده !!!!
اینو توی کلوپ asus p525 نپرسیدم چون گفتم شاید کسی این مشکل را با سایر گوشی ها داشته تا حالا !

باید هارد ریست کنم تا درست شه ، که تقریبا روزی 1-2 بار باید این کارو بکنم که خیلی ضد حاله !
در ضمن با برنامه ای فکر نکنم مشکل داشته باشه چون گوشی خام هم که باسه وقتی هنگ میکنه همین اتفاق میفته و رام گوشیم هم بهترین رام ریلیز شده هست و برگرفته از قیصر !

سلام دوستان
بعد از انجام همه کارهایی که شما گفتید بازم مشکلم حل نشده
حتی 1 ورژن رام دیگه هم ریختم
که اون ازین بدتر بود !
با win mobile 5 مشکلی نداشتم !
این مشکل تقریبا از بعد از ریختن win mobile 6.1 بوجود آمد !
من چیکار کنم !؟ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
اعصابم را به F . . K داده !
xda developers ی ها هم لطف کردن و گفتن رام رو عوض کنم ! انگار خودمون نمیدونستیم ! :wacko::eek:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
پرسپولیس رو عشقست:happy:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
این فصل هم دهن همشون رو صاف میکینم

قربون کریم ترکه برم :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این فصل هم دهن همشون رو صاف میکینم

قربون کریم ترکه برم :blush:

بابا چه خبره ، رمزی حرف می زنید بگید چی شده؟
duel.gif

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بهه ! ببينين يك شب دندون پزشك بودم اينجا رو چيكار كردن !
جوجه رو آخر فصل مسابقات مي شمرن :p
تيمم اونقد قويه كه گل هم بخوره قويه :p اما اين قرمز الكي وقتي يك برد داره بايد اينقدر خوشحالي كرد :p:lol:

mamaloo_jamin جان چي شد كه اينطوري شد ؟
برنامه اي نصب كردي ،‌ مشكل سخت افزاري ... چي شد كه يهو خراب شد ؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
mamaloo_jamin جان چي شد كه اينطوري شد ؟
برنامه اي نصب كردي ،‌ مشكل سخت افزاري ... چي شد كه يهو خراب شد ؟

سلام !
والا خودمم تو کفم !
نمیدونم ! :(
با برنامه ها که مشکلی نیست !
چون گوشی خام خام هم که باشه بازم هنگ میکنه ! :wacko:
حدس میزنم کلا با win mobile 6.1 مشکل داره !چون رام اصلی خودش که 5 بود مشکلی نداشت !
تا حالا 2 تا رام 6.1 نصب کردم !
اول 1 رام خیلی باحال و بدون هیچ ایرادی
اما دومیش که آخرین رام معرفی شده توی XDA بود که به کل خدای هنگ و باگ بود !
منم عوضش کردم و دوباره همون رام 6.1 اولی را ریختم !
مشکلات هنگ از روزی که رام دومی را ریختم شروع شد اما با عوض کردن رام به همون رام اولی 6.1 بازم مشکل حل نشد !
البته میزان هنگ کردن ها کم شد اما تمام نشد !
تا اینکه این چند روز آخر گوشیم مرتبا هنگ میکرد و بعد از سافت ریست دیگه صدا نداشتم و مجبور به هارد ریست مییشدم !
هارد ریست کارم را فقط واسه نصف روز راه مینداخت !
یعنی روزی 2 بار هارد ریست که خیلی ضد حاله ! :(
حالا مشکل از کجاست نمیدونم ! :wacko:

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
ميشه يك بار تست كني و اول رام Wm5 رو بريزي بعد كليه مراحل نصب wm6 با unlock كردن و ... رو انجام بدين !
شايد جواب داد

بالا