• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام.
خودش؟!!! یعنی کی؟!
نه! کسی نگفت. خودم هارد ریست کردم. کی باید کانکشن بسازه؟ ببینید... چند روزه این جور شده. الان هارد ریست می کنی. همه چیز درست میشه. 2 ساعت بعد همون آش و همون کاسه...
گفتم شايد كانكشن رو نمي سازه كه احتمالا بي ربط گفتم.
ببينيد بريد start/conect to/show all conecctions بعد پي‌پي‌سي رو وصل كنيد. يه كانكشن LAN بايد وصل بشه. ميشه؟!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
گفتم شايد كانكشن رو نمي سازه كه احتمالا بي ربط گفتم.
ببينيد بريد start/conect to/show all conecctions بعد پي‌پي‌سي رو وصل كنيد. يه كانكشن LAN بايد وصل بشه. ميشه؟!

مرسی.

دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سینک نمیشه. مشکل استفاده از اینترنت نیست ها. کلا اکتیو سینک نمیشناسه دستگاه رو. کامپیوتر هم ارور مید که usb deivice not recognize

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
مرسی.

دوست عزیز مشکل اینه که اصلا سینک نمیشه. مشکل استفاده از اینترنت نیست ها. کلا اکتیو سینک نمیشناسه دستگاه رو. کامپیوتر هم ارور مید که usb deivice not recognize
اگه چيپ ستتون VIA هست، يو‌اس‌بي رو دوباره نصب كنيد.
تو همون CD مادربردتون هست. يواس‌بي من هم زياد مي پره!
شما هرمس داشتيد؟ اگه درست نشد http://www.htcwiki.com/thread/835284/ رو بخونيد
Step 1: Press Start
Step 2: Select settings
Step 3: Select (6) Connections
Step 4: Select (0) More
Step 5: Select (1) USB to PC
Changing the type of USB connection your device uses can help with problems
connecting ActiveSync.
Step 6: Disable the option - Enable advanced network functionality
Step 7: Press done 3 times
Step 8: Return to main screen.
Step 9: Uninstall unrecognized USB device in device manager (on PC)
Step 10: reboot Phone and reconnect

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
اگه ممکنه یه مقایسه بین Apple iPhone و HTC Touch Diamond داشته باشین ممنون میشم.
از لحاظ CPU و RAM و مخصوصا OS
میخوام بدونم مکینتاش میتونه سیستم عامل قوی تری باشه یا Win Mobile 6.1
----------------------------------------------------
مثلا برای دیدن فایل های PDF صفحه ی نمایش 2.8 اینچی به نظر شما میتونه مناسب باشه یا نه؟!
البته این فقط یه مثال بود ... منظورم فقط PDF نیست.
مثلا قابلیت باز کردن فایل FLV ، SWF و فایل های صوتی و تصویری...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه ممکنه یه مقایسه بین Apple iPhone و HTC Touch Diamond داشته باشین ممنون میشم.
از لحاظ CPU و RAM و مخصوصا OS
میخوام بدونم مکینتاش میتونه سیستم عامل قوی تری باشه یا Win Mobile 6.1
----------------------------------------------------
مثلا برای دیدن فایل های PDF صفحه ی نمایش 2.8 اینچی به نظر شما میتونه مناسب باشه یا نه؟!
البته این فقط یه مثال بود ... منظورم فقط PDF نیست.
مثلا قابلیت باز کردن فایل FLV ، SWF و فایل های صوتی و تصویری...
این مقایسه دقیقا" صورت گرفته فقط چینی هست و بدیدش به گوگل ترنسلیت :

لینک

یه مقایسه هم هست که بین این دو تا و سونی اریکسون X1 هست و خدا رو شکر انگلیسیه ... ولی روی مقایسه ی ظاهری هست :

لینک

اگه بخوای منطقی ببینی قضیه رو و عشق ِ آیفون نباشی ، اولین کامنت ِ Engadget گویای همه چیز هست :

Wow, really makes the iphone look like the cow that it is!

در واقع آیفون سوسک میشه :D

ادیت : در مورد خوندن با اینکه صفحه ی دایاموند کوچیک تره ولی دو برابر آیفون پیکسل داره که بهتره واسه خوندن

و در مورد اون فورمت ها ، اگه لپ تاپ نخواید ، بهترین گزینه پاکت پی سی هست ، SWF فک کنم یه خواب باشه واسه آیفونی ها ؟! دقیق نمیدونم ... ولی این چیزیه که به عنوان نمونه میگم ، 3 ساله قابل مشاهده ست روی پاکت پی سی

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پارسا جون این آیفون حتی توانایی یک copy , paste ساده متن رو هم نداره! اصلا تعطیله به نظر من . حتی به نظر من سیستم عامل قوی و معروف مک او اس رو هم ضایع کرده اپل با این آیفونش. هر چند که واقعا زیباست.

اگه چيپ ستتون VIA هست، يو‌اس‌بي رو دوباره نصب كنيد.
تو همون CD مادربردتون هست. يواس‌بي من هم زياد مي پره!
شما هرمس داشتيد؟ اگه درست نشد http://www.htcwiki.com/thread/835284/ رو بخونيد

مرسی... رفتم خونه تست می کنم.
آره قبلا هرمس داشتم. الان هم آلتیمیت... چطور مگه؟ اگه امری باشه در خدمتم.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
پارسا جون این آیفون حتی توانایی یک copy , paste ساده متن رو هم نداره! اصلا تعطیله به نظر من . حتی به نظر من سیستم عامل قوی و معروف مک او اس رو هم ضایع کرده اپل با این آیفونش. هر چند که واقعا زیباست.

مرسی... رفتم خونه تست می کنم.
آره قبلا هرمس داشتم. الان هم آلتیمیت... چطور مگه؟ اگه امری باشه در خدمتم.

با سلام.
خیلی مخلصیم سیاوش جان. در مورد مشکلت برای من هم چند باری اتفاق افتاد. از وقتی کابل شیلد دار خریدم این مشکلم حل شده. :happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با سلام.
خیلی مخلصیم سیاوش جان. در مورد مشکلت برای من هم چند باری اتفاق افتاد. از وقتی کابل شیلد دار خریدم این مشکلم حل شده. :happy:

سلام استاد...
مرسی از راهنماییت. این کارو هم می کنم.:cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بعد از 17 بار هارد ریست!!! و یکبار عوض نمودن ویندوز! و تعویض سه کابل یو اس بی!!!! و حل نشدن موضوع!!!!!!!!!! و اخوی صغیر و تست اکتیو سینک با پاکت پی سیی ایشان متوجه شدم که ایراد از کامپیوتر و کابل و ... نیست.

پس از فشار زیاد به مغز عزیزم یادم اومد که چند روز پیش خواستم برنامه رام اینستالر آلتیمیت رو تست کنم و بعد که تست کردم گوشی رو ریکاوری کردم و ...
تنها دلیلش میتونست همین باشه. دوباره رام نصب کردم و فعلا الحمدلله مشکلی نیست. ولی جد و آبادم در اومد تو این 2 روز... چقدر هم سرم شلوغ بود.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مرسی.

آقا من رسما اعلام می کنم کم آوردم... مشکل از کامپیوتر نیست. با چند تا کامپیوتر دیگه هم تست کردم وضع به همین منوال هست.

هارد ریست می کنی شکل حل میشه... اما وقتی نرم افزار هارو نصب می کنی دوباره .....

کلیه نرم افزار ها رو هم یکی یکیدوباره تست کردم... گفتم شاید مثلا اس پی بی بکاپ 2 که نسخه جدیده و تازه نصب کردم باگ بوجود میاره اما باز هم نتیجه ای حاصل نشد...

دوستان گوشه چشمی به ما نمی کنند؟؟؟؟؟؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
آقا من رسما اعلام می کنم کم آوردم... مشکل از کامپیوتر نیست. با چند تا کامپیوتر دیگه هم تست کردم وضع به همین منوال هست.

هارد ریست می کنی شکل حل میشه... اما وقتی نرم افزار هارو نصب می کنی دوباره .....

کلیه نرم افزار ها رو هم یکی یکیدوباره تست کردم... گفتم شاید مثلا اس پی بی بکاپ 2 که نسخه جدیده و تازه نصب کردم باگ بوجود میاره اما باز هم نتیجه ای حاصل نشد...

دوستان گوشه چشمی به ما نمی کنند؟؟؟؟؟؟

سیاوش جان s200 دادش منم همینجوری شده هیچ راهی براش گیر نیاوردم به جز هارد ریست
ولی بازم اینجوری میشه
الیته مقداری فکر کنم پورت usb دستگاه مشکل پیدا کرده
بعضی از اوقات خود به خود قطع و وصل میشه
برای شما این جوری میشه؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
usb deivice not recognize يعني دستگاه كلا به سيستم شناسونده نميشه !
اين يعني مشكل سخت افزاري هست نه نرم افزاري !
به USB هاي پشت سيستم وصل كنين ، بقيه راهها كه ظاهرا تست شده
كانكتور روي PPC رو چك كنين مشكل پيدا نكرده باشه

(من مطمئنم چند پست اينجا پاك شده !‌)

Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شايد مال كهولت سنم باشه ! اما يادمه يك پست ديده بودم كه كلي تعجب كردم !‌ نمي دونم ! اليته رفتم اينجا فكر كنم مشكلم حل شد

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب... از همدردی تون ممنون. سالخورده مرد فوروم (اشاره به مرتضی) هم بالاخره یه جایی مارو تحویل گرفت و یه جوابی به ما داد هر چند از سر بی حوصلگی سه نقطه اف!

حسین جان مرسی از همدردیتون!

گله @ مرتضی : واسه مشکل همه وقت بذار جز من !

از شوخی گذشته یک اتفاق ساده فعلا مشکلم رو حل کرده... یکی از دفعاتی که داشتم زور میزدم سینک کنم یه پیغام اکتیو سینک داد (قبلا هم بعضی اوقات میداد) مبنی بر اینکه بعضی مطالب از گوشی شما (یعنی من!) قابل سینک نیستن (مثلا فایل ها) و سه گزینه داد که من با یک اقدام انقلابی لاکن ساده یعنی انتخاب گزینه 2 که اجازه بعضی تغییرات رو به اکتیو سینک میداد فعلا مشکلی مشاهده نمی کنم. (تو رو خدا دعا کنید که یک بار دیگه با ماشین عزیزم تصادف کنم و خسارت مالی ببینم ولی پاکت پی سیم مشکل سخت افزاری نداشته باشه که اگه دوباره بعدا ارور داد قطعا میزنمش تو دیوار)

حسین جان ببین از نوشته های در اوج خستگیم میتونی چیزی برداشت کنی واسه داداشت؟ اگه نه یه تک زنگ بم بزن ببینیم چه کار میشه کرد.
:f34r::f34r::f34r: (هفت جد و آبادم فعلا در گور دارن به خود میلرزن) از بس نرم افزار نصب کردم بیفایده حالم داره به هم میخوره. هم رو کامپیوتر و هم پاکت پی سی...

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
خب... از همدردی تون ممنون. سالخورده مرد فوروم (اشاره به مرتضی) هم بالاخره یه جایی مارو تحویل گرفت و یه جوابی به ما داد هر چند از سر بی حوصلگی سه نقطه اف!

از شوخی گذشته یک اتفاق ساده فعلا مشکلم رو حل کرده... یکی از دفعاتی که داشتم زور میزدم سینک کنم یه پیغام اکتیو سینک داد (قبلا هم بعضی اوقات میداد) مبنی بر اینکه بعضی مطالب از گوشی شما (یعنی من!) قابل سینک نیستن (مثلا فایل ها) و سه گزینه داد که من با یک اقدام انقلابی لاکن ساده یعنی انتخاب گزینه 2 که اجازه بعضی تغییرات رو به اکتیو سینک میداد فعلا مشکلی مشاهده نمی کنم. (تو رو خدا دعا کنید که یک بار دیگه با ماشین عزیزم تصادف کنم و خسارت مالی ببینم ولی پاکت پی سیم مشکل سخت افزاری نداشته باشه که اگه دوباره بعدا ارور داد قطعا میزنمش تو دیوار)

حسین جان ببین از نوشته های در اوج خستگیم میتونی چیزی برداشت کنی واسه داداشت؟ اگه نه یه تک زنگ بم بزن ببینیم چه کار میشه کرد.
:f34r::f34r::f34r: (هفت جد و آبادم فعلا در گور دارن به خود میلرزن) از بس نرم افزار نصب کردم بیفایده حالم داره به هم میخوره. هم رو کامپیوتر و هم پاکت پی سی...
آقا اون لينكي كه دادم رو خونديد؟!
via نبود؟
اون كانكشن هم ربطي به اينترنت نداشت. در واقع كانكشن بين كامپيوتر هست و پي‌پي‌سي ...
پ.ن
من آخر نفهميدم درست شد يا نه! ;-(
شما ويستا داريد؟

Last edited:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

به فروم شون سر زدی عزیز؟
:blink:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا اون لينكي كه دادم رو خونديد؟!
via نبود؟
اون كانكشن هم ربطي به اينترنت نداشت. در واقع كانكشن بين كامپيوتر هست و پي‌پي‌سي ...
پ.ن
من آخر نفهميدم درست شد يا نه! ;-(
شما ويستا داريد؟

متوجه شدم قربان. نه... ایکس پی اس پی 2 . اصلا ویستا واسه اکتیو سینک استاندارد نیست !
مرسی از راهنماییت. در آخر این پست کشف بزرگم رو عرض می کنم!

به فروم شون سر زدی عزیز؟
:blink:

دکتر جان آره ولی مساله از یک جای ناراحت کننده نشات میگیره...

مساله اینه که از وقتی رام جدید نصب کردم برنامه رسکو کیبرد رو نصب نکرده بودم. دستگاه هیچ مشکلی نداره ولی به محض نصب نمودن کیبرد یه پیغام پسغام هایی میده کامپیوتر مبنی بر نشناختن ولی سینک میشه و بعد از یکی دو بار قطع و وصل کردن کلا دیگه گوشی رو نمیشناسه... این بود حاصل سه شب نخوابیدن. به آیمیت و خودم و کلیه دارندگان آلتیمیت تبریک عرض می نمایم بابت این موضوع!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

:D بسی زیبا بود :D آخه منم یه بار همینجوری شدم با pda2k البته اون زمان ناشی بودم و مشکل چیز دیگه ای بود ... گوشی رو زدم زمین ! اما چیزیش نشد !!! :lol: حالا تو هم بزن زمین وقتی اعصابت خورد شد ایشالا که چیزیش نمیشه :wacko:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:D بسی زیبا بود :D آخه منم یه بار همینجوری شدم با pda2k البته اون زمان ناشی بودم و مشکل چیز دیگه ای بود ... گوشی رو زدم زمین ! اما چیزیش نشد !!! :lol: حالا تو هم بزن زمین وقتی اعصابت خورد شد ایشالا که چیزیش نمیشه :wacko:

سلام کبوتر! خیلی مخلصم... آخرین خبر اینکه مشکل از رسکو کیبرد و اینها هم نبود. مشکل حرکات آکروباتیک با MEMMAID بود. فعلا کیبرد رو هم نصب کردم و مشکلی نیست تا ببینم خدا چی بخواد.

بالا