• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مهدی و پارسا و عماد واقعا ممنون...

راستش عماد جان خیلی خوب توضیح دادی و راهنمایی کردی اما دیزاین واسه من خیلی مهمه اصلا نمیتونم به Eee ها نگاه هم کنم.... پس با این حساب بیشتر به اوکیو فکر کنم دیگه. اوکیو1 چنده الان؟؟؟؟

خواهش میکنم . امیدوارم بعدا به خاطر این انتخابت پشیمون نشی.

درمورد قیمت اکسپنسیس تا چند وقت پیش که 600 دلار میداد . الان چک نکردم . اما مطمئنا از آمازون و سایت های دیگه ارزون تر هم پیدا خواهی کرد. یه مدت هم کیو او کیو مدل 2 (نه E2( همون اول که مدل E2 اومده بود حراج شده بود حول و حوش 1000$ بود (فرق مدل 2 با E2 در نداشتن اسلات سیم کارت و 1.5 بودن عوض 1.6 گیگاهرتز بودنه) البته پارسا میگفت که ای 2 یک مدل اصلاح شده هم داره که برای خوندن در آفتاب مستقیم بهبود پیدا کرده که اونم گرونتره (ای 2 رو باید بالای 1600 دلار بگردی . تا 2.400 هم میرسه)
البته بنده به شخصه به این کیو او کیو ارادت خاصی دارم . این شرکت از یک سری مدیران سطح بالای اپل مکینتاش تشکیل شده که اجازه اجرای ایده هاشون رو در اپل نداشتند و برای عملی کردن ایده هاشون یک شرکت جدید زدند . نتیجه دستگاهی شد که هنوز که هنوزه بی رقیبه . کیفیت ساخت هم از نزدیک ندیدم اما از هر که شنیدم بی همتاست! (البته مدل 2 رو منظورم هست )

راستی حالا اگر خواستی مدل 1 رو بگیری باید 600-700 تومن خرج کنی به اون گیگابایت هم فکر کن. اون اتم بیس هست و از این نظر جلوتر . در ضمن یادت باشه کیو او کیو ال سی دی تاچ پسیو داره . یعنی با انگشت نمیتونی لمسش کنی. قلم مخصوصش رو فراموش نکنی (باید جداگانه بخری)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا مهدی و پارسا و عماد واقعا ممنون...

راستش عماد جان خیلی خوب توضیح دادی و راهنمایی کردی اما دیزاین واسه من خیلی مهمه اصلا نمیتونم به Eee ها نگاه هم کنم.... پس با این حساب بیشتر به اوکیو فکر کنم دیگه. اوکیو1 چنده الان؟؟؟؟
آره . اس اس دی رو شدیدا" بهش توجه کن . جوری که بدون ِ اس اس دی اصلا" نخر ! یه مقایسه میدیدم از OQO 2 .
یکیش مدلی بود که سی پی یو 1.5 و اس اس دی داشت و اون یکی سی پی یوی 1.6 و هارد 160
اونی که اس اس دی داشت با اینکه سرعتش 0.1 گیگاهرتز کمتر بود ، 2-3 مین سریع تر بالا اومد
وقتی ستند بای رو میزنی در یه چشم بهم زدن میرفت روی استندبای ولی هارد 160یه ، 1 دقیقه طول میکشید !!! :blink:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
من زیاد تو کار این UMPC ها نرفته بودم. میشه یه سایتی بگید که اونارو معرفی کنه؟
من چون فارکس کار میکنم و چند وقتیه زیاد خونه نیستم خیلی برام مهمه که بتونم بیرون از منزل چارت هارو نگاه کنم. البته الانم با همین پاکت پی سی کارم داره راه میفته ولی فقط مشکلم QVGA هستش. شدیدا الان به یه VGA احیاج دارم. البته اندازه هم برام مهمه. در غیر این صورت یه لپ تاپ میگرفتم. چون نمیتونم هی با خودم این ور اونور بکشونم. حالا یه تحقیقی هم درباره UMPC ها میکنم ببینم از لحاظ ابعاد چجوریه. از طرفی هم میگم اگه قیمت تاچ پرو زیاد بالا نباشه اونو بگیرم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من زیاد تو کار این UMPC ها نرفته بودم. میشه یه سایتی بگید که اونارو معرفی کنه؟
من چون فارکس کار میکنم و چند وقتیه زیاد خونه نیستم خیلی برام مهمه که بتونم بیرون از منزل چارت هارو نگاه کنم. البته الانم با همین پاکت پی سی کارم داره راه میفته ولی فقط مشکلم QVGA هستش. شدیدا الان به یه VGA احیاج دارم. البته اندازه هم برام مهمه. در غیر این صورت یه لپ تاپ میگرفتم. چون نمیتونم هی با خودم این ور اونور بکشونم. حالا یه تحقیقی هم درباره UMPC ها میکنم ببینم از لحاظ ابعاد چجوریه. از طرفی هم میگم اگه قیمت تاچ پرو زیاد بالا نباشه اونو بگیرم.
umpcportal دات کام بهترین سایتیه که بصورت ِ کلاسه شده همه رو داره ... وگرنه اطلاعاتش خییییلی خوب نیستش حمید جان

شما میتونی یه سونی Ux بخری ... پایتخت موجوده
حول و حوش ِ 1 تومنه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
[

با تشکر از عماد و پارسا...

راستی فعلا خرید از ایران واسم راحت تره. خصوصا حوصله اتفاقاتی که ممکنه دریک کشور جهان سومی واسه آدم بیفته مثل دزدی در گمرک (که بسیار هم امر رایجیه) و واسه پارسا هم پیش اومد... رو ندارم.

عماد جان منظورت از گیگا همون مدلیه که دکتر داره ؟؟؟ این سونی یو ایکس قدیمی نیست؟؟؟ به جز سونی کسی تو پایتخت چیزی ندیده؟؟؟

پ ن : پارسا جون کی بشه ببینیمت یه پایتخت گردی بکنیم در رکابت. :cool:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
[

با تشکر از عماد و پارسا...

راستی فعلا خرید از ایران واسم راحت تره. خصوصا حوصله اتفاقاتی که ممکنه دریک کشور جهان سومی واسه آدم بیفته مثل دزدی در گمرک (که بسیار هم امر رایجیه) و واسه پارسا هم پیش اومد... رو ندارم.

عماد جان منظورت از گیگا همون مدلیه که دکتر داره ؟؟؟ این سونی یو ایکس قدیمی نیست؟؟؟ به جز سونی کسی تو پایتخت چیزی ندیده؟؟؟

راستی این موضوعی که عماد در خصوص تاچ اوکیو گفت خورد تو ذوقم. من اصلا رابطه خوبی با استایلوس ندارم.

پ ن : پارسا جون کی بشه ببینیمت یه پایتخت گردی بکنیم در رکابت. :cool:
اولا گیگای دکتر الان بیشتر شبیه ِ یک طرح ِ ابتدایی هست در مقابل پدیده های موجود ...
دوما" یو ایکس ِ جدید ِ سونی شما میتونی روش به راحتی ورلد آو وارکرفت بازی کنی ... و از همه ی پاکت پی سی های موجود ِ بازار قوی تره ...
مدل Ux390 ش فک کنم 3 برابر ِ بهترین مدل ِ OQO 2 پرفورمنس داشت ... تاچ هم هست ولی مشکل زیاد دارن ! مدل های خوبش ( تا قبل از 390 ) ژاپنی اند و ژاپنی هاش نقره ای و بسیار زشتن . 490ش که جدید اومده مال ِ آمریکاست و مشکیه که خوبه اما گرونه
مشکل دوم صفحه ی 4.5 اینچیشه ، با این حال توی یو ام پی سی ها بهترین رزولوشن رو داره ( شفافیت و وضوحش محشره ولی چه فایده 4.5 اینچ ) مشکل بعدیش شیپ ِ غیر متعارف و احمقانشه ، حتی فکر اینو هم نمیتونید بکنید که توی جیب میتونه جا بشه چون بسیار عجیب و مزخرفه !!! شبیه ِ سفینه های فضایی میمونه که سال های 1970 توی فیلما بود !!! هر جاش تونستن خاستن یه تو رفتگی با بر آمدگی ایجاد کنن ( نقطه ی مقابل ِ این طراحی شخمی:D ، اوکیواو ِ 2 هست )
اگه با این مسائل مشکل ندارید بهترین انتخابه ...
توی پایتخت Eee هست ، گیگای دکتر هست ، Asus R2h هم یک جا دیدم ...

در ضمن ، بدانید و آگاه باشید :D که از دیدگاه خوره های یو ام پی سی داشتنه صفحه ی تاچ یه مصیبته ...

لایه ی تاچ نازک ترین لایه هست ، بعد از اون یع لایه واسه دیجیتایزر میاد روش که ال سی دی رو ضخیم تر و در عین حال کم خش-خور تر میکنه ، بعدشم این ال سی دی های عادیه که به هیچ اینپوتی نداره ( درجه نازکی تا ضخامت ) ، پس واسه کسایی که سلامت ِ دستگاهشون واسشون مهمه ، دیجیتایزر بودنه صفحه ی او کیو او موهبته ! و خیلی جاها دیدم که این رو به عنوان ِ مزیت های او کیو او ذکر کردن ...

پاسخ پ ن : تشریف بیارین ، میچوقیم همگی پایتخت ، کاری نداره که ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان یه خبر خوب که اونو جواد ( Gracious ) هم قطار ِ عزیزم واسم پی ام کرده ...
دقیقا" نوشته ی خودشو میذارم که اقتباس تو کار نباشه و پیست ِ خود ِ منبع باشه :D
:
پارسا خواستم بگم گوگل باز یه گل کاشته
اینجا http://www.lively.com/ یه سر بزن زود ریجستر کن
ممکنه فیلتر بشه

راستی رفیق اگه میشه این سایت رو تو گفتگو آزاد بخشمون بزن
تا بچه ها که ندیدن زودتر بیان و ریجستر کنن و ملت ایرانی زیادتر بشن

(به امید ریشه کن شدن یابو مسنجر)

خب همه چی واضحه ...

پ ن : یادش بخیر ، چه قدر ما این جواد رو دوست داشتیم ، سرش شلوغ شده دیگه خیلی کم میاد :(

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه خبر خوب که اونو جواد ( Gracious ) هم قطار ِ عزیزم واسم پی ام کرده ...
دقیقا" نوشته ی خودشو میذارم که اقتباس تو کار نباشه و پیست ِ خود ِ منبع باشه :D
:
پارسا خواستم بگم گوگل باز یه گل کاشته
اینجا http://www.lively.com/ یه سر بزن زود ریجستر کن
ممکنه فیلتر بشه

راستی رفیق اگه میشه این سایت رو تو گفتگو آزاد بخشمون بزن
تا بچه ها که ندیدن زودتر بیان و ریجستر کنن و ملت ایرانی زیادتر بشن

(به امید ریشه کن شدن یابو مسنجر)

خب همه چی واضحه ...

پ ن : یادش بخیر ، چه قدر ما این جواد رو دوست داشتیم ، سرش شلوغ شده دیگه خیلی کم میاد :(
آره یه چند روزیه با این lively آشنا شدم. نمیدونم تو کدوم وبلاگ دربارش توضیح داده بود . چیزه جالبی باید باشه ولی هنوز فرصت نشده تستش بکنم. نمیدونم چرا یاد second life افتادم!
امان از دست اینترنت های ذغالی که داریم استفاده میکنیم. به قول وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات محترم و دانامون همون 56 هم کفایت میکنه!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با سلام .

آقا من شنبه دارم میام ( شاید هم میرم ) تهران . ممکنه بخوام Q-tek 9000 رو رد کنم و یک چیز دیگه بگیرم حالا پی دی ای یا ee و یا ...

دوستانی که اینقدر خوب مشاوره میدن تو مایه های 500 تومن چی رو پیشنهاد میکنند ( یه زمانی هی میگفتیم دانشجویی حساب کنید - حالا باید بگیم متاهلی حساب کنید اون موقع پول نبود که خرج کنیم الان که پول هست ... نیست که خرج کنیم حالا میشه یه پول قلمبه دادو یک چیزی گرفت اما ممکنه یه لنگه دمپایی ، کفشی چیزی بیاد تو صورتت ... ( Only for laugh ) .

قابل توجه آقا سیاوش ( همسایه ) ، اگه چیزی خواستید و امکان رفتن به تهران برای چند روز آینده براتون مقدور نیست بفرمایید . اگرکمکی از دستم بر بیاد در خدمتیم .پیدا کردن شمارم آسونه - راهنمایی : پروفایل

برای خالی نبودن عریضه یه عکس پر از تکنولوژی هم ببینید .

motr_20meetup_202.jpg

500 تومن جدی بودها دوستان بکمکن . ( پنج شنبه ساعت 18:00 پروازه ) البته شنبه بعد از ظهر میرم دنبال گوشی.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با 500 فقط میتونی بری سراغ eee700 که اکیدا توصیه نمیشه . یعنی بی خیالش شی بهتره.

این دفعه ایشالا یه قرار بگذاریم همه همدیگه رو ببینیم دیداری هم با شما همشهری عزیز داشته باشیم:دی

من که هر چی فکر میکنم واسه یه پی پی سی متوسط باید 600 حداقل خرج کنی. هر چند به نظرم بهتره پی پی سیت رو فعلا رد نکنی بگذاری وین مو 7 بیاد بعدش خرج کنی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
با 500 فقط میتونی بری سراغ eee700 که اکیدا توصیه نمیشه . یعنی بی خیالش شی بهتره.

این دفعه ایشالا یه قرار بگذاریم همه همدیگه رو ببینیم دیداری هم با شما همشهری عزیز داشته باشیم:دی

من که هر چی فکر میکنم واسه یه پی پی سی متوسط باید 600 حداقل خرج کنی. هر چند به نظرم بهتره پی پی سیت رو فعلا رد نکنی بگذاری وین مو 7 بیاد بعدش خرج کنی

مرسی از راهنمایی .

والا ما هم مشتاق بچه های گل پی تی هستیم .

وین 7 رو خوب اومدی . :blush:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اول از اینرو روشن کنم که یکوقت فکر نکید میخوام بگن که من مغزم و آره و اینا ...

اما یک نمونه ی بسیار کوچییییییک از یک کار بسیار ساده رو براتون مثال میزنم دیگه خودتون قضاوت کنید .

معرفی یک برنامه و استقبالش بعد از 10 روز

همون برنامه و استقبال از اون بعد از -1- روز

در ضمن آقا شهرام خدا بهت صبر بده .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اول از اینرو روشن کنم که یکوقت فکر نکید میخوام بگن که من مغزم و آره و اینا ...

اما یک نمونه ی بسیار کوچییییییک از یک کار بسیار ساده رو براتون مثال میزنم دیگه خودتون قضاوت کنید .

معرفی یک برنامه و استقبالش بعد از 10 روز

همون برنامه و استقبال از اون بعد از -1- روز

در ضمن آقا شهرام خدا بهت صبر بده .

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
به گفته یکی از دوستان توی تاپیک آسیاتک این تعرفه سرویسهای اینترنت انگلیس هستش! دلم نیومد شما نبینید.
حداقل سرویس با سرعت 10Mbps که حساب کردم میشه 1280 کیلوبایت در ثانیه یا حدود 1.3 مگابایت درثانیه بدون محدودیت دانلود و یه سری سرویسهای دیگه نظیر phone و tv و... هستش با قیمت حدود 8 پوند در ماه!
یا 16Mbps که حدود 2 مگابایت در ثانیه میشه با همه امکانات بالا حدود 15 پوند در ماه!
واقعا چه اختلافی! آدم ناراحت میشه! بعد مرتیکه میاد میگه 56kbps برای ما کافیه. آخه.................

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان... خیلی مخلصیم.

پارسا جون و عماد خان ممنون از راهنمایی... راستش پارسا جون در زمینه umpc فعلا منم مثل مهدی مجبورم به وضعیت مالی موجودم بسازم. اون قسمتی هم که گفتم سونی قدیمیه واسه حفظ ظاهر و خلاصه لافش بود! فکر کنم در این زمینه باید کمی از تکنولوجی! عقب تر حرکت کنم و های تک بودن رو بیخیال بشم. توضیحات خوبی دادی در مورد اسکرین ها و خصوصا دیجیتایزر بودن اوکیو.... البته باز هم من فکر می کنم دیجیتایزر بودن واسه تبلت ها خوب باشه تا یو ام پی سی ها. چه کنیم که چیزی حالیمون نیست. با این توضیحات فکر می کنی گیگای دکتر قابل قبول باشه یا ازون چیزی که گفتم عقب تر یا جلوتر باشه؟؟؟؟

پ ن : مهدی جان چه می کنی با گردو خاک؟؟؟ راستش وقتی میام ماهشهر یا منطقه ویزه دوست دارم یه سری بهت بزنم که سعادتی بشه زیارتت کنیم اما هر چی فکر کردم کجای فجر 2 بیام ببینمت به نتیجه نرسیدم. شما لطف داری... اگر شد مزاحم میشم ولی احتمالا نشه! راستی حالا تا وین7 صبر می کنی یا نه؟؟؟ میخوای پاکت پی سی رو بذاری کنار کلا؟؟؟؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

پارسا جون و عماد خان ممنون از راهنمایی... راستش پارسا جون در زمینه umpc فعلا منم مثل مهدی مجبورم به وضعیت مالی موجودم بسازم. اون قسمتی هم که گفتم سونی قدیمیه واسه حفظ ظاهر و خلاصه لافش بود! فکر کنم در این زمینه باید کمی از تکنولوجی! عقب تر حرکت کنم و های تک بودن رو بیخیال بشم. توضیحات خوبی دادی در مورد اسکرین ها و خصوصا دیجیتایزر بودن اوکیو.... البته باز هم من فکر می کنم دیجیتایزر بودن واسه تبلت ها خوب باشه تا یو ام پی سی ها. چه کنیم که چیزی حالیمون نیست. با این توضیحات فکر می کنی گیگای دکتر قابل قبول باشه یا ازون چیزی که گفتم عقب تر یا جلوتر باشه؟؟؟؟

پ ن : مهدی جان چه می کنی با گردو خاک؟؟؟ راستش وقتی میام ماهشهر یا منطقه ویزه دوست دارم یه سری بهت بزنم که سعادتی بشه زیارتت کنیم اما هر چی فکر کردم کجای فجر 2 بیام ببینمت به نتیجه نرسیدم. شما لطف داری... اگر شد مزاحم میشم ولی احتمالا نشه! راستی حالا تا وین7 صبر می کنی یا نه؟؟؟ میخوای پاکت پی سی رو بذاری کنار کلا؟؟؟؟

پ ن 2: اگه شد یه زنگی امروز به داش جواد بزنم ببینم چرا اینقدر بی معرفت شده؟! خصوصا با وضعیت جدید....

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

من خودم گیگای دکتر رو پیشنهاد نمیکنم ... از هر طرف ِ ال سی دی ، یه سانتش ریسپانس ِ حسی نداشت :D

اما یو ایکس 280 ِ سونی 1و100 هست با گارانتی ِ نقش .
دست دوش رو تا 700 دیدم
یو ایکس 390 هم دست دو دیدم 850

اما میخوای غیر از این مارک بخری باید یا از خارج بخری یا من همیشه آمار ِ پایتخت رو داشته باشم تا اگه یه چیز ِ خوب اومد سریع برات بخرم تا نپره ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من خودم گیگای دکتر رو پیشنهاد نمیکنم ... از هر طرف ِ ال سی دی ، یه سانتش ریسپانس ِ حسی نداشت :D

اما یو ایکس 280 ِ سونی 1و100 هست با گارانتی ِ نقش .
دست دوش رو تا 700 دیدم
یو ایکس 390 هم دست دو دیدم 850

اما میخوای غیر از این مارک بخری باید یا از خارج بخری یا من همیشه آمار ِ پایتخت رو داشته باشم تا اگه یه چیز ِ خوب اومد سریع برات بخرم تا نپره ...

مرسی پارسا جان ... شرمنده می کنی. اگه لازم شد مزاحمت میشم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
تولد آقا مرتضی هست بچه ها:)

ساعات زندگیش خوش:)

بالا