vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
آقا مهدی و پارسا و عماد واقعا ممنون...
راستش عماد جان خیلی خوب توضیح دادی و راهنمایی کردی اما دیزاین واسه من خیلی مهمه اصلا نمیتونم به Eee ها نگاه هم کنم.... پس با این حساب بیشتر به اوکیو فکر کنم دیگه. اوکیو1 چنده الان؟؟؟؟
خواهش میکنم . امیدوارم بعدا به خاطر این انتخابت پشیمون نشی.
درمورد قیمت اکسپنسیس تا چند وقت پیش که 600 دلار میداد . الان چک نکردم . اما مطمئنا از آمازون و سایت های دیگه ارزون تر هم پیدا خواهی کرد. یه مدت هم کیو او کیو مدل 2 (نه E2( همون اول که مدل E2 اومده بود حراج شده بود حول و حوش 1000$ بود (فرق مدل 2 با E2 در نداشتن اسلات سیم کارت و 1.5 بودن عوض 1.6 گیگاهرتز بودنه) البته پارسا میگفت که ای 2 یک مدل اصلاح شده هم داره که برای خوندن در آفتاب مستقیم بهبود پیدا کرده که اونم گرونتره (ای 2 رو باید بالای 1600 دلار بگردی . تا 2.400 هم میرسه)
البته بنده به شخصه به این کیو او کیو ارادت خاصی دارم . این شرکت از یک سری مدیران سطح بالای اپل مکینتاش تشکیل شده که اجازه اجرای ایده هاشون رو در اپل نداشتند و برای عملی کردن ایده هاشون یک شرکت جدید زدند . نتیجه دستگاهی شد که هنوز که هنوزه بی رقیبه . کیفیت ساخت هم از نزدیک ندیدم اما از هر که شنیدم بی همتاست! (البته مدل 2 رو منظورم هست )
راستی حالا اگر خواستی مدل 1 رو بگیری باید 600-700 تومن خرج کنی به اون گیگابایت هم فکر کن. اون اتم بیس هست و از این نظر جلوتر . در ضمن یادت باشه کیو او کیو ال سی دی تاچ پسیو داره . یعنی با انگشت نمیتونی لمسش کنی. قلم مخصوصش رو فراموش نکنی (باید جداگانه بخری)