• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
توجه

هر چه سعی کردم پست بالا ادیت نشد -

در قسمت کانکشن تورنت گزینه ی پروکسی وجود داره اما متاسفانه باز هم با وارد کردن آی پی دانلود امکان پذیر نیست .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اول از همه تشکر میکنم بابت راهنماییهاتون .

مشکل من اینه که بعد از دادن لینک تورنت مورد نظر ، دانلود شروع نمیشه . حالا اگه تنظیمات خاصی داره و من ازشون بی خبرم لطفا بفرمایید.
لازم به ذکر که نت ـ من با پروکسی کار میکنه برای تمام برنامه ها باید پروکسی مربوطه رو وارد کرد مثلا : IE یا Firefox و دانلود منیجر ها ، یا هو مسنجر و غیره => 198.162.0.4... و پورت 8080 را باید وارد قسمت پروکسی اون برنامه کرد . اما در تورنت دانلودر ها همچین قسمتی وجود نداره .

سلام به همه :دي
آقا مهدي عزيز شما اين تورنت هاي رو با چه نرم افزاري دانلود مي كنيد؟;) در هر صورت من Bitlord رو پيشنهاد مي كنم.;)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه :دي
آقا مهدي عزيز شما اين تورنت هاي رو با چه نرم افزاري دانلود مي كنيد؟;) در هر صورت من Bitlord رو پيشنهاد مي كنم.;)

شهرام بیتلورد رو نصف آنتی ویروس ها تورجان تشخیص می دن ها:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
توجه

هر چه سعی کردم پست بالا ادیت نشد -

در قسمت کانکشن تورنت گزینه ی پروکسی وجود داره اما متاسفانه باز هم با وارد کردن آی پی دانلود امکان پذیر نیست .

بابا این نت شما هم عجیب غریبه!:lol:
عرض شود که از سطح دیپلم رفت بالا من گیر کردم ، شرمنده ، باز نیگا می کنم ببینم چرا این طوری هست ، ولی می شه بگید جرا باید با پراکسی برید؟ توی شبکه هستید؟
من البته پیشنهاد می کنم در بخش شبکه و ای دی اس ال همین پی تی سئوال کنید یا با بهروز مدیر شبکه مشورتی داشته باشید
موفق باشید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
خوب من تجربه ام از همه دست به نقد تره. باید صادقانه بگویم که انگار آن ساعاتی که می فرمایید رو کسی گذاشته بود روی فست فوروارد ، این قدر سریع گذشت که اصلا من فرصت نکردم مضطرب بشم:lol:

دكتر cheet speedش هر قدر هم سريع باشه،‌باز هم لااقل 5دقيقش رو كه حس مي كنم :p همين هم برام مرگ آوره :wacko::blush:

خاطره من مربوط به فروردین امسال هستش - جشن ما در یک تالار بزرگ و به صورت غیر مختلط ( به خاطر سخت گیری ها و شرایط جدید رئیس جمهور محبوب حسین ) برگزار شد ، البته بعد از 2 ساعت به صورت غیر غیر مختلط درآمد .
اما از اون لحظه بگم که من چه حالی بهم دست داد . ( آقا مرتضی هم خوب زدی توی خال چه طور به این فکر افتادی ؟ ) من یکی دو ساعت اول رو به دلیل اینکه در قسمت اصلی تالار فقط خانوم ها حضور داشتند و در حالی که چشم های همه حاضرین به صورت شلاقی با زاویه 5 درجه در راستای افق به صورت من و سرکار خانم عروس میخ شده بود ، هنگ کرده بودم تا حالا اینهمه آدم یکهویی نیگام نکرده بودند میدونید بد تر از همه این بود که حدوداً 400 ~ 500 نفر میخواستن همون لحضه سلام العلیک کنند من هم سی پی یوم نمیکشید از طرف دیگه هم باید لبخند رو حفظ میکردم هم همه رو جواب میدادمو خوش آمدو خیلی ممنون که تشریف آوردید میگفتم با پیج پول 12 مگا بایتی رم کم آوردم - الان که فیلم رو نگاه میکنم کلی به اون لحضه میخندم. :lol: اما در کل خیلی صفا داشت . به قول دانیال روی فست فوروارد بود سریع ساعت 1 شد و تالاریه به زور تا ساعت 2 شب بیرونمون کرد من فکر میکنم اون چیزی که من اون شب دیدم حدود 30 درصد از وقایعی بود که اتفاق افتاد - 70 در صد بقیه رو توی فیلم دیدم که بعضی ها چقدر مایه گذاشتند ( البته جانی نه مالی ) و باید براشون جبران کنیم .
63izs7n.gif

نتیجه اخلاقی : یک فیلم بردار خوب کرایه کنید .

ممنون از روحيه اي كه دادين :p:lol: من ديگه قطعا زن نمي گيرم :lol::lol:

راستي اون ايراد تورنت مي تونه احتمالا مال اين باشه كه از مركز ساير پورتهاي شما رو بسته باشن،مخصوصا توو محلهاي كار و اينها اينكار رو مي كنن تا كاربران فقط سرشون به كار مشغول باشه و از ساير موارد پرهيز كنند :lol:
پورت تورنت يادم نيست چنده، اما با پروكسي و پورت 8080 مطمئنم جواب نميده

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همه،
آخه مرتضی الان موقع حرف زدن از این هست که تو عروسی 400 نفر آدمو نگاه می کنن؟:hmm::eek:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چه بحث قشنگی امرروز اینجا:happy:

من هم میخوام خاطره شب عروسیم رو بکم البته بکم همه شما باید جلوی من بوق بزنید:rolleyes:چون فکر کنم اولین نفر بودم تو قسمت f83:blush:

تا دقایقی دیگر منویسم:cool:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام به همه،
آخه مرتضی الان موقع حرف زدن از این هست که تو عروسی 400 نفر آدمو نگاه می کنن؟:hmm::eek:

مجتبي جان سالن عذا خوري ديروز ،‌يك سن درست كرده بودن درست مثل سالن تئاتر‌!‌ عروس داماد رو فرستادن روو ميزي كه اون بالا بود :lol:
داماد هم كه همبازي دوران طفوليت بنده بود ! كمكي با روحياتش آشنام :blush: راستش كاملا لبخندش رو كه مي ديدم مي دونستم يعني توو دلش چيه :wacko::lol:

وسط عروسي چند دقيقه خودم رو گذاشتم جاي اون جوون ! مي خواستم داد بزنم فرار كنم بگم نمييييي خواااااااااااااااااااااااااااااااام :p:lol::lol::lol:

راستي دكتر جان برنامه هايي كه نياز دارن به اينرتنت وصل بشن،‌وقتي از آنتي ويروس مجتمعي كه فايروال هم داره استفاده كنين ،‌به عنوان ويروس شناخته ميشن ! من اون برنامه رو نديدم چون به فايلهاي تورنت اعتقادي ندارم،‌اكثر هنواني كه مينويسن با محتوي خيلي خيلي فرق ميكنه ! اينه كه به همين رپيدشير خودم هنوز قانع هستم

راستي بخش Warez سايتي كه توو اولين و آخرين جمع اينترنتيمون چند ماه پيش معرفي كرده بودم هر روز داره بهتر ميشه ! بازي هاي بهتر و نر افزار هاي جالبتر http://www.capa.ru/pda/

وقابل توجه دوستاني كه دنبال دانلود HDTV بودن !
http://www.capa.ru/hdtv/

البته موقع استفاده از اين سايت بايد كمي چشمهاتون رو درويش كنين :wacko::lol::p:blush:

edit : يادم رفت بگم وقت دانلود برنامه از سايت مراقب باشين كه خيلي هاش روسي هست، يعني بعد از نصب ممكنه باعث مكافات بشه ! البتهدردسر فقط اين خواهد بود كه منوهاي برنامه رو نشناسين و مجبور شين برنامه رو uninstall كنين، نه اينكه به سيستم آسيبي بزنه

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از اونجایی که من کلا از این رسم و رسومات بدممیاد :blush: بیخیال عروسی بودیم که خانواده عروس ما رو تو عمل انجام شده قرار دادن که آره شده یه جشن کوچیک بگیریم و نمیدونم تو پسر فلانی هستی و یه داماد جون آمده تو فامیلو و این دختر همین یه شب آرزو ش (البته بنده خدا این من فکر میکرد)و..........

گفتن تو همین اصفهان بگیر و تهران رو بیخیال:rolleyes:

و از اونجایی که ما خیلی اهل پیچ هستیم تن به این حرفها نمیدادیم که یه روز دیدم برادر خانمم آمد و ما رو خفت کرد که بریم ماشین گل بزنیم:blink::eek: ما هم خیلی لاتی گفتیم بیخیال ، اونم میخواست رو روان ما بره گفت دادش نترس پولش و من حساب میکنم;) خلاصه ما خفن بهمون بر خورد که دادش ما این هستیم و اون هستیمو و .....(خلاصه خر شدیم):blush:

رفتیم و ماشین رو گل زدیم:p

فعلا همین قدر باشه تا حسش بیاد:)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
يك چيز رو مطمئنم،‌اون هم اينه كه اين شب آرزوي هر دختريه !
نمي شه اون رو از دخترها گرفت،‌امروز جايي همين بحث رو داشتم،دوستي گفت مراسم عروسي براي مردها هيچ جزبه اي نداره،‌فوقش اينه كه به زور مي برن رستوران و غذايي مي خورن و شب هم جايي جمع ميشن،‌اما دختر ها و زنها تازه اينجاست كه شادي و لذت براشون مياد،‌آرايش و آمادگي چندين ساعته قبل از اين مراسم،‌جمع شدن و شوخي و خنده و شاديشون، احساس خوشي عروس، اينكه لباس سفيدش رو مي پوشه و ميشه گل مجلس، اينكه اين مراسم اگر برگزار ميشه،جزو معدود تفريحات بانوان هست و حقي كه نبايد ازشون گرفت !

راستي حسين جان، چرا ما اينقدر توو مسائل تفاهم داريم دونقطه دي :blush:

با كمال ميل در حال خواندن داستان هستم :p:blush::lol: ادامش :p ادامش :p ... :lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چاکرم مرتضی جان:)

آره خلاصه سفارش گل زدن ماشین رو دادیم و آمدیم:rolleyes:

نگو که بابا با 22 نفر از فامیلها دارند سمت اصفهان پرواز میکنن( به حساب بابای بدبخت و بی پول ما:eek:)

سرتون رو درد نیارم که خانمم وقت آرایش تو بهترین آرایشگاه شهر رو گرفته بود:wacko::eek:

اینجا بود که من کاملا آچ مز شده بودم و کلی عصبی (برعکس خونسردی که رو غد بازیم نشون میدادم) رفتم لاتی قلیون رو چاقیدم رفتم تو حیاط خونه شروع به گشیدن کردم که یاد فاجعه آمیز ترین چیز زندگیم افتادم:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

تازه یادم افتاده بود که خانواده خانم اصلا تو کار دین و ... نیستن و از همه بدتر بابا که عشقش مجلس قاطی و این حرفا:hmm::wacko:

همون جا بود که من اعیال رو صدا زدم گفتم مشتی من یکی نیستم بیا بپیچیم بریم تهران همه رو سر کار بزاریم که دیدم خانم گفت حاج حسین همه برنامه ها چیده شده سفارش سفره و . ........... داده شده;):(

بقیش باز تو قسمت بعد:)(اگر عمری بود)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
يك چيز رو مطمئنم،‌اون هم اينه كه اين شب آرزوي هر دختريه !
نمي شه اون رو از دخترها گرفت،‌امروز جايي همين بحث رو داشتم،دوستي گفت مراسم عروسي براي مردها هيچ جزبه اي نداره،‌فوقش اينه كه به زور مي برن رستوران و غذايي مي خورن و شب هم جايي جمع ميشن،‌اما دختر ها و زنها تازه اينجاست كه شادي و لذت براشون مياد،‌آرايش و آمادگي چندين ساعته قبل از اين مراسم،‌جمع شدن و شوخي و خنده و شاديشون، احساس خوشي عروس، اينكه لباس سفيدش رو مي پوشه و ميشه گل مجلس، اينكه اين مراسم اگر برگزار ميشه،جزو معدود تفريحات بانوان هست و حقي كه نبايد ازشون گرفت !

راستي حسين جان، چرا ما اينقدر توو مسائل تفاهم داريم دونقطه دي :blush:

با كمال ميل در حال خواندن داستان هستم :p:blush::lol: ادامش :p ادامش :p ... :lol:

خيلي خوب دخترارو مي شناسيا شيطون :D
ترس نداره كه ;) فقط كافيه كه وقتي 500 نفر دارن تو رو نگاه مي كنن تو فقط به دو سه نفر خيره بشي!;)

چاکرم مرتضی جان:)

آره خلاصه سفارش گل زدن ماشین رو دادیم و آمدیم:rolleyes:

نگو که بابا با 22 نفر از فامیلها دارند سمت اصفهان پرواز میکنن( به حساب بابای بدبخت و بی پول ما:eek:)

سرتون رو درد نیارم که خانمم وقت آرایش تو بهترین آرایشگاه شهر رو گرفته بود:wacko::eek:

اینجا بود که من کاملا آچ مز شده بودم و کلی عصبی (برعکس خونسردی که رو غد بازیم نشون میدادم) رفتم لاتی قلیون رو چاقیدم رفتم تو حیاط خونه شروع به گشیدن کردم که یاد فاجعه آمیز ترین چیز زندگیم افتادم:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

تازه یادم افتاده بود که خانواده خانم اصلا تو کار دین و ... نیستن و از همه بدتر بابا که عشقش مجلس قاطی و این حرفا:hmm::wacko:

همون جا بود که من اعیال رو صدا زدم گفتم مشتی من یکی نیستم بیا بپیچیم بریم تهران همه رو سر کار بزاریم که دیدم خانم گفت حاج حسین همه برنامه ها چیده شده سفارش سفره و . ........... داده شده;):(

بقیش باز تو قسمت بعد:)(اگر عمری بود)

مخلصيم حسين جان.;)
آقا من حاظرم كه با اين همه مشغله روزانه، بشينم داستان بخونم! البته اگه به قلم شما نوشته شده باشه.;) خيلي حال كردم با نگارشت ;) حالي دادي
77.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستش حسین جان،قربون دهنت،منم اصلا" دل خوشی از این مراسم و اینا ندارم،خیلی دوست دارم که اصلا" مراسم نداشته باشم و خیلی ساده،مثل پسرعموی کوچیکم تو محضر عقد کنم و برم سر خونه زندگی،اما پدر و مادر من کوتاه نمی آن و می گن مثل پسر عمو بزرگه باید مراسم بگیری و ....
من زمان مراسم عروسی خودم،می خوام یه برنامه غافلگیر کننده بذارم،مثلا" به دوستام بگم منو بدزدن:blink::blink::blink:برای دو ساعت و بعد برگردم:lol:
نظرتون چیه؟:lol::lol:
احتمالا" پدرم بفهمه که نقشه خودم بوده همونجا منو به فیض شهادت می رسونه:lol::lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شهرام جان خیلی غلامم:rolleyes: به مولا حرفهای دلگرم کننده تو و مرتضی بود یاد خاطرهها افتادم و نوشتم:rolleyes:

آره خلاصه من و خانمم که 180 درجه با فامیلمون فرق داشتیم شروع کردیم به عذا گرفتن:blush: وای بچه ها نمیدونید چه حس خفنی بود:f34r:

ما هم که از همه جا مونده و رونده و کار نکرده افتادیم تو خرج ، اونم چه خرجی نگفتن بهتر:eek: هی ما میگفتیم بابا این نامردی مردم نون ندارند بخورند من اینجا فلان کارو کنم ملت مارو مسخره میگردند حالا شما حساب کنید یه ایل خانمم محترمه از شب قبل آمدن ;) که خلاصه من وضعیت رو نکم بهتره:blush:

ما هم که عشق لاتی و این حرفا فقط قلیون میگشیدم کار به جای رسید که گفتن داماد معتاد:eek: (یادشون رفته بود رفته بودم تو ...... یه خدمتی به ..... کرده بودم .....و ثابت شده بود که من یه ورزشگار واقعی هستم:p

وای بچه ها واقعا نمیشه ادامه داد که اون شب چی گذشت برماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:rolleyes:

داشت یادم میرفت (چون دانیال بابای ما رو میشناسه میکم که اون حالش رو ببره:happy:) بابای ما هم که به عشقتون مجرد هست افتاده بود تو باغ هلو:eek:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستش حسین جان،قربون دهنت،منم اصلا" دل خوشی از این مراسم و اینا ندارم،خیلی دوست دارم که اصلا" مراسم نداشته باشم و خیلی ساده،مثل پسرعموی کوچیکم تو محضر عقد کنم و برم سر خونه زندگی،اما پدر و مادر من کوتاه نمی آن و می گن مثل پسر عمو بزرگه باید مراسم بگیری و ....
من زمان مراسم عروسی خودم،می خوام یه برنامه غافلگیر کننده بذارم،مثلا" به دوستام بگم منو بدزدن:blink::blink::blink:برای دو ساعت و بعد برگردم:lol:
نظرتون چیه؟:lol::lol:
احتمالا" پدرم بفهمه که نقشه خودم بوده همونجا منو به فیض شهادت می رسونه:lol::lol:

حاجی خرمی هااااااا:blush:

این قبری که تو بالاش فاتح میخونی مرده توش نیست:blush:

وقتش بشه یه جوری میندازنت تو کردآب که نفهمی از کجا خردی ب خصوص آدمهایی مثل من و تو:cool:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب،عرض کنم که اون دوست عزیزی که قبلا" کاربر فعالیشون رو تبریک گفته بودم،امروز کاربر فعال شدند؛بنده مجددا" به sunnyboy(حمید عزیز)تبریک می گم؛امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشه؛راستش ما مدیرا به شدت از سیستم دو سه سطحی پی تی ناراحتیم؛اما تنها کار ما جهت قدردانی از دوستان؛کاربر فعال کردنشان هست؛که خیلی ناچیزه؛و ما ابزار دیگه ای نداریم،ببخشید؛

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
منم تبریک میکم به آقا حمید گل ، شرمنده که دیر یادمون افتاد البته باز دمه دانیال گرم که حواسش بود:)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
sunnyboy جان من هم به نوبه خودم تريك مي گم
اما اين وسط خيلي خوشحالم ! :p خيلي خيلي خوشحالم :p چون مجبتي جان با اون ايده دزديده شدن 2 ساعته اش آنچنان اميدي براي تشكيل خانواده در من بوجود آورده كه حد نداره :lol::lol::lol:

حسين جان داستان زيبا و آموزنده اي بود :p يادم باشه خودم برنامه ريزي يك مجلس كوچيك و كم خرج رو بكنم تا وقتي برام برنامه ريزي مي كنن ... :lol::lol:;)

شهرام جان شانس من بين اون 500 نفر به 2 تا دوشيزه خيره ميشم ! همونجا عروس خانم من را ... :lol::p

edit : راستي من امروز Eee PC 4G رو دستم گرفتم، با قيمتي حدود 450 تومن به حدي تحريك هستم اين رو بخرم كه خدا م ي دونه !
توو جعبه درايور هاي XP هم بود !
چيز خيلي نازيه
http://eeepc.asus.com/global/700.htm

Last edited:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستي اون ايراد تورنت مي تونه احتمالا مال اين باشه كه از مركز ساير پورتهاي شما رو بسته باشن،مخصوصا توو محلهاي كار و اينها اينكار رو مي كنن تا كاربران فقط سرشون به كار مشغول باشه و از ساير موارد پرهيز كنند :lol:
پورت تورنت يادم نيست چنده، اما با پروكسي و پورت 8080 مطمئنم جواب نميده

اینکه با پورت 8080 جواب نده رو من اطلاع ندارم اما آی تی ما آنقدری وارد نیست که سایتی چیزی رو ببنده تنها کاری که کرده یا هو مسنجر رو بسته که اون رو هم من دورش زدم .

میگم دوستان راپیدشیری راه حلی برای برداشتن محدودیت زمانی ( مدت استفاده اکانت پریمیوم ) راپید شیر رو بلدند ؟

با تشکر قبلی .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خيلي خوب دخترارو مي شناسيا شيطون :D
ترس نداره كه ;) فقط كافيه كه وقتي 500 نفر دارن تو رو نگاه مي كنن تو فقط به دو سه نفر خيره بشي!;)

به اونایی هم خیره شو که اگه خدایی نکرده زنت طلاق خواست ، بذر ِ آشنایی رو از همون موقع کاشتی و نخ رو به همون 2 - 3 نفر دادی :D به هر کسی نیگا نکن که :lol:

راستش حسین جان،قربون دهنت،منم اصلا" دل خوشی از این مراسم و اینا ندارم،

آی گفتی مجتبی ! آی گفتی ! اصلا" خودم میرم عروسی حالم بد میشه چه برسه که یه روزس خودم توی اون محیط باید کرال ِ پشت برم !!!!

حاجی خرمی هااااااا:blush:

این قبری که تو بالاش فاتح میخونی مرده توش نیست:blush:

وقتش بشه یه جوری میندازنت تو کردآب که نفهمی از کجا خردی ب خصوص آدمهایی مثل من و تو:cool:

چرا داداش ، فقط باید از قبل کاری میکردی که ملت حساب ببرن ! :D
باید با عیال همچین تیز بازی در میاوردین که مجال ِ فکر کردن ندی بهشون ...

### حالا بقول حاج حسین ِ بزرگ ، در رفتن از زیرش کاریست بش دشوار ...
مرتضی جان قصه نخور ، یه ون ِ دلیکا کرایه میکنیم ، 3 ساعت توی شهر میچرخونیمت ، بستنی هم بهت میدیم ، فقط قیل از ربودنت!!! یکی دو ظرف ِ تپل از غذاهاتون بیار که پشت ِ ون با بچه ها حالشو ببریم :D ###

ATTENTION : در آخر هم اکتیویشن آو کاربر فعالیزاسیون ِ حمید مبارک :D

بالا