• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول از همه بگم که من همیشه از پست های ادیت شده خوشم نمیومد - ( یک جورایی ناخوشایندند) - و در مورد اون ترد هیچ ارتباطی بین نام اون و پست های علی رضا وجود نداره تازه من فکر میکنم ترد قبل از پیدایش این گونه پست ها به ثبت رسیده.

کد:
جالب اینجاست که من هنوز ارشیو چتی که توش خودت از من خواستی که بیام و در اون ترد پست بدم رو دارم! و فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم.
[/CODE

من در این باره حق رو به دانیال میدم . و میگم علیرضا نباید همچین چیزی رو اینجا و با این لحن بیان میکرد.

نمیخوام زیادی وارد جزئیات بشم و از طرفی ادای آدم های ریش سفید رو در بیارم اما دوست دارم مقصر هر کی که هست و بحث اصلی هر چی که هست ، هر دو یا اقلاً یکیتون بزرگواری کنید و تمومش کنید به قول پارسا جان خوب نیست که توی این دنیای مجازی کسی بیاد و اینجور بحث ها رو بین اعضای اصلی این بخش که شبیه یک خانواده است رو  ببینه.

موفق باشید[/QUOTE]

بادی بیلدر جان ، 
عرض شود که همچنان به نظر می یاد که شما بنده را دروغگو می دانید و جرم علی رضا را تنها بد دهنی می دانید.علی رضا با نوشتن چنین حرفی ، تصویر یک رابطه را ایجاد کرده ، که من احتمالا باید مجنون باشم که در فکرش هم باشم:
برای یک ترد ، که فقط و فقط در گفتگوی آزاد لینک بهش دادم ، و هدف را قیمت گذاری دستگاه های بازار [COLOR="Red"]ایران[/COLOR] نوشتم ، از کسی که[COLOR="Red"] چند ماهی ست مطلقاً فعالیتی[/COLOR] در فروم نداشته است ، خواهش کنم در حالی که در [COLOR="Red"]کانادا[/COLOR] ساکن هست ، برای دستگاه های ایران نظر مرحمت کنند.

صدالبته نیازی نیست که دیگران بدانند ورژن های قبل از ادیت پست های علی رضا حاوی چه مطالب مشعشعی بوده است ( این اختیار برای مدیران در وی بی وجود دارد) و شما فرض کنید نهایت هتاکی ایشان همین هاست.

این چنین دیدی ، در پست های حسین و مانی هم وجود دارد متاسفانه ، اینکه قضیه را ماست مالی کنیم ، دردی از ما دوا نمی کند.
خطوط اخلاق ، حداقل در این مورد بسیار روشن است.

شاد باشید

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
او حالا کارش از هتاکی گذشته است و به دروغ گویی رسیده است. علی رضا یک آف لاین برای من گذاشته بود که این چیزی را که در ترد ات نوشته ای را قبول ندارم ، ایرادی دارد من درش پست بزنم ؟ من هم نوشتم که فروم برای همه است و همه چنین حقی دارند. طوری که علی رضا نوشته شما چنین برداشتی ازش دارید؟

امیدوارم که علی رضا شهامت داشته باشد و آرشیو چت مان را اینجا بگذارد ، یا صادقانه ( حداقل برای این بار ) از من بابت توصیف دروغ از وقایع عذرخواهی کند.

دانیال, شما که به عنوان مدیر یک بخش, اینقدر راحت به کاربران بخشت تهمت میزنی و توهین های بی پایه میکنی, حداقل به توهینی بکن که من نتونم بی گناهیمو ثابت کنم! اخه ارشیو چتی که هم من دارم هم تو داری, چیزیه که من بخوام پنهان کنم؟! یا تو این همه مدتی که من تو این بخش کار میکردم و با تو اشنا بودم, یک بار از من دروغی شنیدی؟!
این هم از ارشیو چت (برای اینکه احتمالا تهمت جلب کردن/دستکاری کردن تو ارشیو رو به من ندی, شات از صفحه گرفتم!):

2m4269j.jpg

همونطور که گفته بودم, دانیال " از من خواست که بیام و در اون ترد پست بدم" و حتی این رو تو اولین پستی که تو اون ترد دادم هم بیان کردم ("دانیال طبق صحبتی که باهم کردیم و تو گفتی بیام نظرم رو راجع به معیارهات اینجا بگم, میخوام بگم که با معیارات کاملا مخالفم") و حتی تو هم در پست بعدیت از من به خاطر شرکتم تشکر کردی: " ببین علی رضا ، این مقایسه شما کاملا نشان دهنده این هست که نظر های مخالف چقدر می تونه به ما کمک کنه. پس امیدوارم هیچ مخالفی نظرش رو از این فروم دریغ نکنه".
حالا ایا من ازت پرسیدم که " که ایرادی داره من پست بزنم؟!"؟! یا تو گفتی بیا نظرت رو بده؟!
یا در موردت این حرفت:
برای یک ترد ، که فقط و فقط در گفتگوی آزاد لینک بهش دادم ، و هدف را قیمت گذاری دستگاه های بازار ایران نوشتم ، از کسی که چند ماهی ست مطلقاً فعالیتی در فروم نداشته است ، خواهش کنم در حالی که در کانادا ساکن هست ، برای دستگاه های ایران نظر مرحمت کنند.
میبینم که علاوه بر نتیجه گیریهای بی پایه ات, میخوای حرف هم تو دهن من بزاری. من کی گفتم تو از من خواستی بیام تو قیمت گزاری نظر بدم؟! هرچند که بر اساس معیارهای خودت که بر این عقیده ای که قیمت محلی یک دستگاه بسیار وابسته به قیمت بین المللی اون دستگاه هست(!), بسیار جایز هست که من به عنوان یه منبعی که در" بین الملل" هستم(!), در مورد اعتبار یا عدم اعتبار قیمتهای بین المللی نظرم رو بگم.
حالا اگر بخوای طبق گفته های خودت عمل کنی, باید به خاطر تهمت دروغ گویی که به من زدی خیلی شجاعانه بیای و از من معذرت بخوای, ولی خوشبختانه هنوز محتاج معذرت خواهیت نیستم.

.من تصور می کردم که آشفته گویی تنها به طرفداری از ای بی ختم خواهد شد.

ولی من تصورمیکردم که اشفته گویی های تو به اون ترد ختم نمیشه: من نمیخواستم برگردم به بحثی که در اون ترد داشتیم, چون هرچقدر برمیگردم عقب, بیشتر به قول خودت به اشفته گویی تو و عدم دقتت در خوندن پستهای من پی میبرم. من در پستم گفتم که "در مورد ای بی, من قصد بحث کردن در مورد safe بودن یا غیر safe بودنش رو اینجا ندارم" و گفتم که " ممکنه فکر کنی من پشتیبانی بی خودی از ای بی میکنم" و بعدش توضیح دادم که اینطوری نیست. در حالی که تو در پست بعدی گفتی "دفاع جانانه از ای بی ، در این ترد نه به بحث قیمت گذاری ما کمک می کند و نه ضرر می رساند." حالا من نمیدونم تو اصلا وقت داشتی که پستهای من رو بخونی؟!
جالبتر اینجاست که با وجود اینکه من شونصد بار گفتم که قصد دفاع از ای بی رو ندارم, کماکان میبینم که باز هم تو این ترد میگی "من تصور می کردم که آشفته گویی تنها به طرفداری از ای بی ختم خواهد شد."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جلل خالق!

اما ظاهرا ما در مسایلی به مراتب پایه ای تر با هم مشکل داریم. شما شجاعانه حرف زدن را با توهین آمیز حرف زدن یکی می دانی.مشکل من با پست های شما عدم استفاده از "مخلصم و چاکرم" نیست. مشکل در استفاده از این سبک صبحت کردن است:
"دانیال من واقعا در شگفت هستم که حرف بسیار بسیار ساده من که بارها خودت تو همین پستت تعیید کردی, واقعا کجاش سخته؟!!"

حالا علاوه بر سوال بالا, باید این سوال رو هم اضافه کنم که کجای سوال من ایراد داره؟! نمیدونم شاید تو ایران شما از این اصطلاح استفاده نمکنی, اما اینجا خیلی میگیم why is it so hard for you to comprehend?!

حالا ایا فکر میکنی اگر مدیر یک بخش نظرات کاربرانش رو محترم ندونه و به "ماست مالی کردن قضایا" تشبیه کنه سبک نیست؟!!!!!

"خودت میدونی باید چیکار کنی!"

در پاسخ به حرفت که گفته بودی "من منظورتو از زدن اون ترد نفهمیدم و گویا فقط سانی بی فهمیده" گفتم " اگر فکر میکنی پست های من تو این ترد اسپم حساب میشه که خودت میدونی باید چیکار کنی" و در نتیجه, این دیگه جای گفتگو نداره (اگه پستهام مشکل داره delete کن) و به موضوع اصلی بحث به پرداز. فکر میکردم به وظایف مدیریتیت اشنایی داری و میدونی که پست اشتباه باید پاک/move بشه. حالا اگه تو تصور کردی که من " تهدید کردمت" به بن کردن(!!) این واقعا دیگه تقصیر من نیست.

"خیلی مهمه واسم که جوابتو بدونم! ولی هنوز "کبری صغری" بودنشو نمیگیرم!"(اینجا علی رضا به دلیل ندانستن معنی صغری-کبری در منطق ، تصور می کند که کسی باهاش خصومت دارد و ظاهرا سعی در جواب دادن دارد)

تا جایی که من میدونم صغری کبری کردن به معنای بزرگ کردن یک مسئله هست. حالا اگه اشتباه میکنم, خیلی خوشحال میشم که "معنی صغری-کبری در منطق " رو به ما بگی که ما هم بدونیم (و همچنین با رابطه یک اصطلاح عامیانه با منطق اشنا بشیم!!!...). گرچه گزشته از این, من بی سوادی خودم رو در زمینه این اصطلاح چندین بار در پستم مطرح کردم : "در مورد بخش بعدی حرفهات هم, نمیدونم منظورت از صغری کبری چیه...." و در جایی دیگر گفتم که " ولی هنوز "کبری صغری" بودنشو نمیگیرم...." و با وجود اعترافات مکرر به پایین بودن اطلاعت من در مورد این اصلاح, به جای اینکه بار اول معنیشو میگفتی, تو چندتا پست اخیرت کماکان اصرار داری که بهم بقبولونی که " کسی باهام خصومت داره و سعی در جواب دادن به اون رو دارم"!! مدیر جان, واقعا چرا؟!...

به فرض که اگر می خواستی از این شجاعت در پاسخ به عماد هم استفاده کنی ، باز هم چنین پستی می دادی؟
"عماد جان قیمتهای سامسونگ همه جا از سونی پایینتره( در واقعا قیمتهای سونی همیشه بیشتر از برندهای دیگه هست) "
معلومه که نه! متاسافانه هنوز صمیمیتی که با تو و چندتا از بچه های قدیمیه این بخش دارم رو با عماد ندارم. و به همین دلیل هرگز به خودم اجازه نمیدم حتی عماد رو "تو" صدا کنم. خودت هم میدونی چند سال پیش که اول اشناییمون بود, هیچ وقت غیر از شما چیز دیگه ای بهت نمیگفتم. ولی گویا بعد از این همه مکالمات صمیمی تو چت + این فرم هنوز خودتو به من نزدیک نمیدونی. حالا اگه میخوای صمیمیتمونو کنار بزارم و تو رو دانیال جان/دکتر جان/اقای دکتر/اقای مدیر صدا کنم, چشم. اگر هم میخوای با عماد صمیمیتر صحبت کنم, اون هم چشم. روش کار میکنم.

.همچنان به دلایلی که برشمردم ، فکر نمی کنم اصلا قصد تو بحث کردن در مورد قیمت دست دوم دستگاه ها در ایران باشد.بنابراین ، اصلا از توضیح دیگر دلایلم احراز می کنم.
نه! بحث من قیمتهای دست دوم دستگاهها در ایران نیست. بلکه معیارهای تو رو در این مورد میخواستم نقد کنم. چیزی که از ابتدا روشن بود, تو هم ازش استقبال کردی و ادامه دادی و فکر نمیکنم اصلا نیازی به دلیل اوردن داشته باشه.

. شما نوشته ای که از اونجا یاد گرفته ای که never jump into conclusion ، صد البته که من متوجه منظورت شدم ، ولی بهتر نبود این چیزی را که یاد گرفته ای ، دیکته درست و گرامر صحیح ش را هم یاد می گرفتی؟never jump to conclusions. امیدوارم چیزی که یاد گرفتی ، مثل دیکته اش یاد نگرفته باشی و معنی منطقی این اصطلاح را هم بدانی.
حالا با این تفاسیر شما مطمئنی در کشوری انگلیسی/فرانسوی زبان هستی؟
به اینجا که رسیدم, واقعا در خود میبینم که معزرت خواهی خودم رو به دلیل استفاده غیر قابل بخشش(!) از یک typo به تو ابراز کنم. صد البته که در استادی شما و بی سوادی من در زبان انگلیسی و البته فارسی هیچ شکی نیست. و حالا که اینو گفتم بازم میبینم که جا داره دوباره ازت معزرت خواهی کنم به خاطر این اشتباه لپی بزرگ (یاد اون "سه ماهه ی دوم تابستون" که یکی دو سال پیش گفته بودی افتادم).

من فکر کردم با توجه به زندگی در کشوری انگلیسی زبان معنی conflict of interests را بدانی، اما تو به خودت زحمت گوگل کردن هم ندادی و آشفته گویی مکرر کردی . معنای conflict of interest این ست که مثلا یک پزشک ، نمی تواند کالایی که تولید کارخانه داروسازی پدرش هست با بدون شواهد علمی تجویز کند.به همین سان ، یک مدیر نمی تواند یک کاربر هتاک به وی را ، توبیخ کند ، چون شبهه سوء استفاده از قدرت پیش خواهد امد.
اولا که با وجود اینکه بالغ بر شونصد بار گفتم من منظورم از "...میدونی باید چیکار کنی" این بود که Literary به عنوان یه مدیر میدونی باید چیکار کنی!!!(پستهامو پاک/move کنی), هنوز هم فکر میکنی من مانند یک تروریست و تو مانند یک رئیس جمهور, همیشه در صدد تهدید کردنتم!!اونم تهدید به بن کردن! دوما, من هنوز هم conflict of interest تو اون ترد نمیبینم چون همونطور که گفتم هیچ توهینی به کسی نکردم (و سوما با اینکه شرمناکم که در چنین بحثهای مهمی از غلط های جزیی مانند غلط های املایی صحبت کنم, باید بگم که conflict of interests نداریم, conflict of interest درسته).

من ابدا ً قصد به عرصه عمومی کشاندن رفتار زشت علی رضا را نداشتم ، او خودش این کار را کرد.(اینجا زیر چشم ترین ترد فروم است.
من با اینکه مدیر نیستم این رو متوجه میشم که این پستها ربطی به اون ترد نداره به همین دلیل اینجا ادامش دادم. ولی اگه شما اصرار داری که حتما باید تو اون ترد پیگیری بشه (!) میدونی خودت باید چیکار کنی (یعنی move کنیشون به اون ترد).

برداشت ساده من از حرف شما این هست که سوئ تفاهمی در این نوشته علی رضا وجود دارد و منظور واقعی ش این نیست که من بی شعور هستم.
دانیال یکم در تعبیر هایت از حرفهای دیگران تامل کن! من چه دلیلی داره که بخوام در مورد شعور شما صحبت کنم یا بخوام اونو اندازه بگیرم؟! کجای حرفهای من بحث از بی شعور بودن یا با شعور بودن بود؟!!
البته گویا غیر از استاد مصلمی شما در زبانها, شما بسیار در پیچاندن مسائل هم استادی. انتظار میرفت که اگه به املای conclusions دقت میکنی, حداقل به دلیل اینکه چرا این اصطلاح رو استفاده کردم هم دقت میکردی و به تمام حرفهایی که زدم پاسخ میدادی و به توهین های بی موردی که به عنوان مدیر یک بخش به من کردی هم پاسخ گو می بودی:
"آشکار هست که حرفهای علیرضا هیچ تلاشی جز اثبات خصومت درشون نیست"
"حرفهای علی رضا ، حرف های بیهوده و بعضاً هتاکانه هست"
" رفتاری مزورانه رو پیش گرفته"
" علیرضا من رو تهدید (!!!) به استفاده از وسیله ای کرده که نشان داده ام نمی توانم برای اهداف شخصی مصرف ش کنم"!!!(کجای حرفام تورو تهدید کردم خدا میدونه!)
"من ابدا قصد به عرصه عمومی کشاندن رفتار زشت علی رضا را نداشتم"
"لحن توهین آمیز علی رضا..."
دامن زدن به شایعات در مورد دلیل رفتن من....
چیزهایی که من در طول مدتی که اینجا بودم به احدی نگفتم و هرگز به خودم اجازه نخواهم داد چنین القابی رو به کسی نسبت بدم (حتی در جواب توهین های یک مدیر) و باور بکنی یا نکنی, حتی از کپی پیست کردن حرفهای تو شرم ناکم.
حالا اگه شما حرفهای من رو دارای "مطالب مشعشع(!)" میدونی, و توهین کردن و لقب دادن به افراد رو لحن برتر و احیانا قشر تحصیلکرده میدونی, چرا با این لحن والا, به جای به بیراهه کشوندن ترد, با دلایل منطقی حرفهای منو نقض و از معیارات دفعاع نکردی؟!
در مورد ادیت کردن, اگه تو این 3 سال دقت کنی, بیشتر پستهای من ادیت شده هستن (حتی تو xda) به خاطر ضعف شدید من در املا. گرچه دلیل ادیت ها در این پستهای اخیر این بود که بعد از خوندن پستم میفهمیدم که با سطح "ادب" بسیار بالای شما, اگر یکسری از حرفهامو حذف نکنم اتفاقات بدی خواهد افتاد! به همین دلیل مجبور شدم حرفهامو سانسور کنم ولی ابدا درشون چیزی اشتباه وجود نداشته و چیزی برای پنهان کردن ندارم و به همین دلیل ازت خواهش میکنم که ورژن های قبلی پستم رو اینجا قرار بده تا همگان ببینن که چیز نادرستی در پستهام ننوشته بودم (یادم میاد اخرین باری که پست قبلیم رو ادیت کردم, یک قسمتی که به توهین های تو به من اشاره کرده بودم و گفته بودم که من در هیچ کدام از پستهام اجازه لقب دادن به کسی رو به خودم نمیدم در حالی که مدیر یک بخش به راحتی به تمام افراد بخش هر لقبی که بخواد میده رو (که کاملا هم در پستهات گویا هستن) پاک کردم که جو اینجا رو مغتشش نکنم). گرچه هنوز متوجه نمیشم که به طور کلی, چه اشکالی داره اگه ادم اشتباه خودشو متوجه بشه و سعی در درست کردن/ادیت کردن اون بکنه؟! اگر حرف بزنم که میگی بی ادبم! اگر هم حرفهامو سانسور کنم و نزنم باز هم به سانسور ها اشاره میکنی و میگی بی ادبم! من باید چیکار کنم پس؟! شاید بر این عقیده ای که انسان جایز الخطا نیست و هرچیزی که گفته میشه باید همون دفعه اول درست باشه؟!

در اخر همونطور که همیشه گفتم معذرت خواهی نه تنها برای من شجاعت نمیخواد بلکه یکی از راحتترین کارهاییه که میتونم انجام بدم. اگر همه مشکلات با معذرت خواهی من حل میشه (!), حاضرم حتی یه روزه بیام ایران از نزدیک از تک تک بچه های فرم معذرت خواهی کنم با وجود اینکه نمیدونم دلیل معذرت خواهیم چیه. ولی نوع صحبت کردن من و رک گوییم رو نمیتونم عوض کنم.

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا جان یه عذرخواهی بنده به خاطر وارد نشدن به این بحث به شما بدهکارم. خیلی دوست دارم در این بحث وارد بشم و خیلی جاها با شما موافقم و البته خیلی جاها با دکتر . اما احساس میکنم وارد شدن بنده در این بحث که نه سر پیازم نه ته پیاز فقط مسئله رو حاد تر میکنه. باز هم شرمنده.
عماد جان باز داری راه تعارف کردن رو پیش میگیری ها. چه نیازی به شرمندگی هست؟ هرکسی آزاده که اگر احساس میکنه چیزی برای گفتن داره, اونو بگه یا اینکه نگه. همونطور که قبلا گفتم با حرفهای شما در مورد اشتباه بودن اون ترد کاملا موافقم و درواقع هر لحظه منتظر بودم که اون ترد به دلیل عدم اعتبار بسته بشه و یا پستهای ما پاک شه.
در مورد قیمتهای سونی و سامسونگ هم, بله در حد 2 به 1 نیست. من نمیدونستم قیمت جنسهای سونی 2 برار سامسونگ هست تو ایران.

پ.ن:به نظر من هر کی آزاد نظر خودش رو درباره یه گوشی بکه مثلا من بابت x800 فلان قیمت پول میدم یا در مورد فلان گوشی فلان قدر ولی کسی رو نمیتونم مجبور به فروش کنم

حسین منم گفته بودم که " همه میدونیم که من با قیمت گزاشتن رو دستگاهت, قصد خریدنش رو ندارم! فقط میخوام معیار خودت رو, با یه مثالی که شاید واست کاملا گویا باشه نقض کنم." و در ادامه اون سوال رو در مورد خرید X800 بر اساس معیارهای دانیال ازش کردم (که بعد از چند بار طفره رفتن با دلایل "محفوظ" گفت نه) چون همیشه به این اعتقاد دارم که ادم هر چیزی رو که برای خودش بخواد باید برای بقیه هم بخواد و بر عکس.

و در مورد اون ترد هیچ ارتباطی بین نام اون و پست های علی رضا وجود نداره تازه من فکر میکنم ترد قبل از پیدایش این گونه پست ها به ثبت رسیده.

کد:
جالب اینجاست که من هنوز ارشیو چتی که توش خودت از من خواستی که بیام و در اون ترد پست بدم رو دارم! و فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم.
[/CODE

من در این باره حق رو به دانیال میدم . و میگم علیرضا نباید همچین چیزی رو اینجا و با این لحن بیان میکرد.

نمیخوام زیادی وارد جزئیات بشم و از طرفی ادای آدم های ریش سفید رو در بیارم اما دوست دارم مقصر هر کی که هست و بحث اصلی هر چی که هست ، هر دو یا اقلاً یکیتون بزرگواری کنید و تمومش کنید به قول پارسا جان خوب نیست که توی این دنیای مجازی کسی بیاد و اینجور بحث ها رو بین اعضای اصلی این بخش که شبیه یک خانواده است رو  ببینه.

موفق باشید[/QUOTE]

بادی بیلدر جان, تو اون ترد من هم مانند عماد و سانی بی که یکسری مسائل که مستقیما در رابطه با موضوع اون ترد بود نقد کرده بودن, معیارهای دانیال رو در مورد خرید گوشی دست دوم نقد کردم. به نظر شما تو کدوم ترد باید این کار رو میکردم؟! در مورد ارشیو هم, مطمعن باشین اگه دانیال با من توهین امیز صحبت نمیکرد, هرگز نیازی نداشتم که بهش اصلا اشاره ای بکنم. در حالی که بعد از اتهامات دانیال, فکر میکنم اشاره به ارشیو یک نوع self defence طلقی بشه. موافقین؟
از طرفی, شما اشاره کوچک من به ارشیو رو بد میدونین, اما اشاره مکرر (هر یه خط در میون!) دانیال (که مدیر بخش هست) رو به ورژنهای ادیت شده پستهای من که [B]کاملا و 100%[/B] یک مسئله خصوصی بین کاربر و مدیر هست رو بد نمیدونین؟!( که البته در مورد من خوشبختانه چیز خصوصی نبوده).

در مورد انتقال پستها به گروه یا هرجای دیگه, بازهم مدیران خودشون میدونن باید چیکار کنن.

Last edited:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب از آرشیویی که علی رضا منتشر کرده ، همه چیز به قدر کافی گویا هست ، پیداست که من چه تقلایی برای وارد کردن نظر علی رضا در اون ترد دست زده ام.خوانندگان می توانند برای مطابقت توصیف وقایع با سخنان من و علی رضا از پست های عقب تر استفاده کنند ( لازم به ذکر است که من آرشیو چت را نداشتم ، تنها از روی حافظه نوشتم که پاسخی به آف لاین علی رضا داده ام، علی رضا از روی آرشیو چنان برداشتی کرده.اما هیچ نیازی نیست که بگویم آرشیو کمترین دخل و تصرفی درش نشده:happy:)
البته علی رضا برایش به صرفه تر است که این کوت از پست اش در همین ترد کنار آرشیو نیاید:
"جالب اینجاست که من هنوز ارشیو چتی که توش خودت از من خواستی که بیام و در اون ترد پست بدم رو دارم! و فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم"
برای هیجان انگیز تر شدن ماجرا ، سعی کنید کلمه خوب را در خوب تو ام نظرت رو اونجا بنویس.. را در جمله چت من نخوانید.علی رضا زیرش خط نکشیده ، لابد خوشش نمی آید شما هم بخوانید ، او این طوری خوانده و متوجه شده ، شما هم چنین کنید.

ظاهراً کار از کار گذشته ، و حتی کوت کردن اهداف من از ایجاد ترد ، توسط حسین( فرانکشتین) در همین ترد هم به چشم علی رضا نمی آید و اصرار بر سر دعوای برای انتخاب معیار های من توسط او هست.
حتی این کوت کردن ، که با بولد کردن و رنگی کردن هم همراه بوده ، باعث نشده که دست از تصحیح معیار های من برداره ، و به عنوان یکمنبع بین المللیچون ما خودمان به قیمت های بازار های بین المللی دسترسی نداریم ، سوپر من وار ، به کمک ما بیاید.

خوب در مراحل قبلی موفق شدیم که معنی تضاد منافع را به علی رضا بقبولانیم ، حالا سعی خواهیم کرد دو مفهوم جدید را جا بیاندازیم :

.اسپم کردن ، در این ساب فروم پی تی ، بنا بر مرامنامه ی تنظیمی که خود علی رضا هم در امضایش دارد ، برای کاربران با تجربه بن به همراه دارد. اینکه کسی با آرامش خاطر اسپم بزند و تهدید کند که اگر اسپم هست ، خودت میدونی باید چیکار کنی ، یا نشان از این دارد که به چیزی که شما را در امضایش توصیه به خواندن دقیق ش کرده ، بی تفاوت ست ، یا دارد مدیر را توصیه به بن شدن خودش می کند. پس نتیجه گیری ها برای علی رضا:
1.شما توان بن کردن من را ندارید ، من این اختیار را دارم.
2.شما تهدید به بن کردن من هم نکرده اید ، اگر چنین کرده بودید ، برخوردی شایسته ش با شما می شد.
3.من برداشت ام این نبوده که شما تهدید به بن کردن من کرده اید.
4.اما کاملا ً چنین برداشتی داشته ام ، که شما توصیه کرده اید که اگر جرات داری ، مرا بن کن.
5.بنابراین ، صورت مسئله تان را از اول بنویسید .

.صغری کبری کردن ، در فارسی کنایه از طولانی کردن کلام است . اصلا هم توهین آمیز نیست .صغری - کبری چیدن ، البته یک اصطلاح منطقی ست ، به این معنی که گوینده برای اثبات یک فرض ، ابتدا یک گزاره کوچک تر را اثبات می کند یا فرض بر صحیح بودنش می گیرد ، بعد صحت گزاره بزرگ تر را بدان وسیله اثبات می کند.
در هیچ کجای زبان فارسی ، صغری کبری کردن/چیدن به معنی بزرگ کردن یک مسئله به کار نرفته است.
(گرچه یک بار در آن ترد توضیح داده بودم)

از اختلاط صمیمیت و شجاعت البته من به جای خاصی نرسیدم ، از حضار کسی می تونه کمک کنه؟ لابد صمیمیت که جمع می شه ، یا احساس تجمیع ش که پیش می یاد ، شجاعت هم در درون آدم غلیان می کنه و مرتب به آدم این حس رو می ده که باید بروزش داد.(هرگونه تشابه مسئله با چایی خوردن و پسرخاله تکذیب می شود)
از شاخه به شاخه پریدن مشکلی از ما حل نمی کنه ، در ضمن ، فرم پرسش من در اون کوت خطاب به عماد ، استفهامی بود. نیازی به مایه گذاشتن از صمیمیت نبوداصلاً:happy:

علی رضا در فارسی فقط ایراد ندارد ، معنی typo را هم ظاهراً نمی داند. تایپو در دو جمله به فاصله زیاد از هم تکرار نمی شود ،به جایش می شود گفت که من شیوه درست استفاده از این اصطلاح را نمی دانستم. برای اطلاع بیشتر می توان نوشت که معنی منطقی این گزاره ( نوع درست اش ) همان صغری -کبری را درست چیدن است.
ولی باید اقرار کنم که از اون تایپوی من که ازش یاد کردی، بسی خاطرم را شاد و آب را گل آلود کردی.

گزاره های روبرو ، توهین نیستند ، اتهام هستند ، با توجه به حضور طرفین دعوی ، شایسته ست که طرفین ادله خود برای رد یا اثبات ارائه کنند:
" علیرضا من رو تهدید (!!!) به استفاده از وسیله ای کرده که نشان داده ام نمی توانم برای اهداف شخصی مصرف ش کنم"!!!(کجای حرفام تورو تهدید کردم خدا میدونه!)

گزاره زیر توهین هست ، بالا بروید پایین بیایید از جنس اخلاقی نیست:
"دانیال من واقعا در شگفت هستم که حرف بسیار بسیار ساده من که بارها خودت تو همین پستت تعیید کردی, واقعا کجاش سخته؟!!"

اینکه من به دیگران لقب داده ام ، صدالبته از نوع اتهام است ، و نیاز مند اثبات.
اینکه شما پست هایت را ادیت کنی و مسئله ای خصوصی بین من و شما باقی بماند ، کاری ست غیر ممکن ، مدیران دیگر و کاربران می توانند زمان آخرین ادیت پست را ببینند و با مقایسه ساده ای از زمان اولیه پست که بالای پست درج می شود ، می توان به نتیجه گیری ساده ولی تلخی رسید.

از فریسک کردن کوت های علی رضا ، ظاهراً خاطر کاربران بیشتر مکدر خواهد شد ، و باز conflict of interestپیش خواهد امد( علی رضا درست می گه ، این لفظ حقوقی جمع بسته نمی شه ، ولی بسیار امیدوار شدم که حداقل گشته و معنی حقوقی ش را پیدا کرده ، شروع خوبی ست).من تمام تلاشم را خواهم کرد که دیگر در خصوص این مسئله پاسخ پست های علی رضا را ندهم ، اما همچنان بابت رفتار زشت و توهین آمیزش ، درخواست عذرخواهی عمومی ش را از خودم دارم. این مسئله از دید من مختومه است.

موفق باشید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مي دونم كل بحث به من ربطي نداره
اما نظر كليم رو خواستم بگم

مدتيه علي رضا سر چيزي كه نمي دنم چيه ( مي تونه به زدن اون سايت و .. ربط داشته باشه ،‌اما اينجا انقدر موضوعات توو چت هم پيش مياد كه من ازش خبر ندارم ) با جمع ابنجا (حالا يا جمع يا خواصي ) دچار مشكل هست، توو اين مباحث ساده كه خيلي راحت هم حل ميشه،‌به نوعي اعتراضش از چيزي كه حاضر نيست به زبون بياره مي بينم، يعني احساس مي كنم مشكل علي رضا موضوع قيمت دادن يا اينكه سر قيمت دعوا شده نيست !!!! چون هيچ كدوم نه مي خوان جنس بفروشن نه مي خوان بخرن ! بلكه به عينه علي رضا داره به نوعي اعتراضش رو اعلام مي كنه،حتي حس مي كنم اعتراض به مديريت اينجا و اينكه چرا اين افراد مدير هستن هست( دلايلي دارم كه نمي دونم چقدر به واقعيت نزديك اما به عنوان مثال حس مي كنم هدف از شركت در بحث قيمت فروش، بيشتر اينه كه مثلا اثبات بشه دانيال صلاحيت مديريت اينجا رو نداره !!!!‌)
از طرف ديگه هم حس مي كنم مديريت براي حفظ محيط دوستانه اينجا مدتيه موضوعي به زبون نياورده تا اينكه بالاخره مجبور شده به مسائلي اشاره كنه

در كل آرزوم هست جاي حرفهاي گوشه كنايه دار ، اصل موضوع مطرح بشه، چون احساس مي كنم اين وضع به جمع ضرر مي زنه و مطمئنم اگر بحث رك و علني اعلام شه خيلي زود و راحت حل ميشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نظر می یاد که جدل تلخ من و علی رضا ، باعث شده که دوستان از مصرف اصلی این ترد خودداری کنند.
همان طور که نوشتم ، این بحث دیگر اینجا ادامه داده نخواهد شد. تنها پست ها برای قضاوت آیندگان خواهند ماند.

خوب دوستان دوباره شروع کنند به بحث های حاشیه ای دیگر:
ظاهرا ً تاچ پرو ( رافایل) کی بوردی به مراتب کاربردی تر از ایکس وان داره ، ولی هم چنان من ایکس وان رو ترجیح می دهم.
ولی برداشت شخصی ام ، به برداشت عماد نزدیک هست ، اگر کسی دستگاهی فسیل نداره ، فعلا خرید به صلاح نیست تا دستگاه مبتنی بر ویندوز موبایل 7 بیاید ، اچ تی سی با تاچ فلو تری دی ، و دستگاه های اکسلورومتر ، بازار رو تست می کنه تا اگر فاجعه نباشه ، مایکروسافت هم بپره وسط

موفق باشید

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
قهرماني تيم پر آوازه و قهرمان استقلال در مسابقات جام حذفي كشور را به همه آبي پوشان PPC كنار تبريك مي گويم :p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
قهرماني تيم پر آوازه و قهرمان استقلال در مسابقات جام حذفي كشور را به همه آبي پوشان PPC كنار تبريك مي گويم :p

ساعت خواب مرتضی جان ! :lol:

مونده بودم چرا این مرتضی چیزی نمیگه :eek:
حالا چرا انقدر دیر ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ساعت خواب مرتضی جان ! :lol:

مونده بودم چرا این مرتضی چیزی نمیگه :eek:
حالا چرا انقدر دیر ؟
میخواست ببینه که توی جام ملت های اوپا هم قهرمان میشه ، که اگه شد با هم تبریک بگه ! ، واسه همین دیر شد یکم !!! :lol:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مهم اينه كه تيمم براي قهرمانيش 7 دقيقه وقت اضافي نگرفتن :p

تبريك تبريكه :happy: دير و زود نداره :p

در ضمت اين استقلال قهرمان تيم هاي در پيت اروپايي رو قابل نمي دينه باهاشون مسابقه بده ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
مهم اينه كه تيمم براي قهرمانيش 7 دقيقه وقت اضافي نگرفتن :p

تبريك تبريكه :happy: دير و زود نداره :p

در ضمت اين استقلال قهرمان تيم هاي در پيت اروپايي رو قابل نمي دينه باهاشون مسابقه بده ;)

در عوض از تيم قهرمان استقلال اگه 6 امتياز كم مي شد سقوط مي كرد :lol:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اولا بسیار معذرت میخوام از غیبتم. دیروز, اول جولای, روز Canada day بود و از صبح زود تا ساعت 2 شب برنامه و آتیش بازی بود. جای همگی خالی.
ولی در مورد اون ترد, دانیال همونطور که قبلا گفتم, اگر میخوای جوابی بدی لطف کن, به جای اینکه یکسری از مطالب رو selection کنی و جواب بدی, اگر واقعا ادعایی داری, به تک تک موارد پاسخ گو باش. مثل کاری که من میکنم.
خوب از آرشیویی که علی رضا منتشر کرده ، همه چیز به قدر کافی گویا هست ، پیداست که من چه تقلایی برای وارد کردن نظر علی رضا در اون ترد دست زده ام.خوانندگان می توانند برای مطابقت توصیف وقایع با سخنان من و علی رضا از پست های عقب تر استفاده کنند ( لازم به ذکر است که من آرشیو چت را نداشتم ، تنها از روی حافظه نوشتم که پاسخی به آف لاین علی رضا داده ام، علی رضا از روی آرشیو چنان برداشتی کرده.اما هیچ نیازی نیست که بگویم آرشیو کمترین دخل و تصرفی درش نشده:happy:)
البته علی رضا برایش به صرفه تر است که این کوت از پست اش در همین ترد کنار آرشیو نیاید:
"جالب اینجاست که من هنوز ارشیو چتی که توش خودت از من خواستی که بیام و در اون ترد پست بدم رو دارم! و فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم"
برای هیجان انگیز تر شدن ماجرا ، سعی کنید کلمه خوب را در خوب تو ام نظرت رو اونجا بنویس.. را در جمله چت من نخوانید.علی رضا زیرش خط نکشیده ، لابد خوشش نمی آید شما هم بخوانید ، او این طوری خوانده و متوجه شده ، شما هم چنین کنید.
دانیال میبینم که شدیدا میخوای با بازی با کلمات, توهین دروغی که به من زدی رو cover کنی. مطمعن باش تو اگه به من نمیگفتی بیا نظرت رو در اون ترد بده من هیچوقت اینکار رو نمیکردم و در همون چت نظرم رو بهت میگفتم. چرا که اگه میخواستم نظرم رو اونجا بدم, خیلی واضحه که این کار رو از اول میکردم و تو چت مزاحم وقتت نمیشدم! پس, همونطور که قبلا گفتم, فقط به خاطر درخواست خودت اومدم و نظرم رو گفتم.
حالا جالب اینجاست که تو با اون لحن تهمت امیز گفتی که "او حالا کارش از هتاکی گذشته است و به دروغ گویی رسیده است." و بعد هم مانند همیشه, طبق زود داوریهای بی موردت گفتی که "امیدوارم که علی رضا شهامت داشته باشد و آرشیو چت مان را اینجا بگذارد ، یا صادقانه ( حداقل برای این بار ) از من بابت توصیف دروغ از وقایع عذرخواهی کند.". حالا خوشبختانه من شانس این رو داشتم که ازین اتهامت خودمو معاف کنم. ولی تو نه تنها به خواطر تهمت اشتباهت در موقعیت یک مدیر از من معذرت نخواستی و حافظه کمت رو بهانه کردی, بلکه حالا باز هم ازمن میخوای ازت معذرت خواهی کنم؟!:blink: دنیایه واقعا بدی شده!
ظاهراً کار از کار گذشته ، و حتی کوت کردن اهداف من از ایجاد ترد ، توسط حسین( فرانکشتین) در همین ترد هم به چشم علی رضا نمی آید و اصرار بر سر دعوای برای انتخاب معیار های من توسط او هست.
نمیدونم تو بر چه اساسی انتقاد از معیارهارو "دعوا برای انتخاب معیار" تلقی میکنی! کاملا واضحه که اگر کوچکترین مخوالفتی با پستهای من داشتی, در همون reply اولت, به جای استقبال از نظر مخالف من خیلی راحت میگفتی علیرضا, تو نباید راجع به این مسئله اینجا پست بدی.( همونطور که گفتم, تو در پست بعدت از حرفهای من استقبال کردی: " ببین علی رضا ، این مقایسه شما کاملا نشان دهنده این هست که نظر های مخالف چقدر می تونه به ما کمک کنه. پس امیدوارم هیچ مخالفی نظرش رو از این فروم دریغ نکنه".)
حتی این کوت کردن ، که با بولد کردن و رنگی کردن هم همراه بوده ، باعث نشده که دست از تصحیح معیار های من برداره ، و به عنوان یکمنبع بین المللیچون ما خودمان به قیمت های بازار های بین المللی دسترسی نداریم ، سوپر من وار ، به کمک ما بیاید.
هنوز نمیدونم چه جوری در خواست خودت برای شرکت کردن من در اون بحث رو, حرکت "سوپر من وارانه" میخونی!
.اسپم کردن ، در این ساب فروم پی تی ، بنا بر مرامنامه ی تنظیمی که خود علی رضا هم در امضایش دارد ، برای کاربران با تجربه بن به همراه دارد. اینکه کسی با آرامش خاطر اسپم بزند و تهدید کند که اگر اسپم هست ، خودت میدونی باید چیکار کنی ، یا نشان از این دارد که به چیزی که شما را در امضایش توصیه به خواندن دقیق ش کرده ، بی تفاوت ست ، یا دارد مدیر را توصیه به بن شدن خودش می کند.
مرحبا به شما! خوبه خودت میگی جواب اسپم برای کاربران با تجربه, بنه! حالا چه طوری من تو رو "تهدید به استفاده از وسیله ای که نشان داده ام نمی توانم برای اهداف شخصی مصرف ش کنم." کرده ام؟! نکنه بن کردن به دلیل اسپم کردن "اهداف شخصیه"؟! اگر اینطوره, پس باید گفت در مورد من (اگر فکر میکنی پستهام اسپم بودن) پارتی بازی کردی که بنم نکردی. چیزی که فکر نمیکنم زیاد شایسته یک مدیر باشه.
و باز هم کماکان متوجه نمیشم که یاد آوری من به یک مدیر برای اجرای قوانین, چطور میتونه دلیل بر "بی تفاوتی من به قوانین باشه!!!!"؟!؟!؟! چیزی که تو پستت بهش اشاره کرده بودی:" نشان از این دارد که به چیزی که شما را در امضایش توصیه به خواندن دقیق ش کرده ، بی تفاوت ست".بسیار جالبه!
.صغری کبری کردن ، در فارسی کنایه از طولانی کردن کلام است . اصلا هم توهین آمیز نیست .صغری - کبری چیدن ، البته یک اصطلاح منطقی ست ، به این معنی که گوینده برای اثبات یک فرض ، ابتدا یک گزاره کوچک تر را اثبات می کند یا فرض بر صحیح بودنش می گیرد ، بعد صحت گزاره بزرگ تر را بدان وسیله اثبات می کند.
در هیچ کجای زبان فارسی ، صغری کبری کردن/چیدن به معنی بزرگ کردن یک مسئله به کار نرفته است.
(گرچه یک بار در آن ترد توضیح داده بودم)
ممنون بابت توضیح (البته با تاخییر).
"یکبار قبلا اونو توضیح داده بودی"؟! میشه بگی کجا توضیح دادی؟! امیدوارم که باز هم حافظه پایین رو بهانه این حرف اشتباهت نکنی.
از اختلاط صمیمیت و شجاعت البته من به جای خاصی نرسیدم .
من هنوزم نمیفهمم شما "اختلاط صمیمیت و شجاعت" رو از کجا اوردی؟! خیلی راحت گفتی همونطوری که با تو حرف میرنم با عماد هم حرف میزنم؟! منم گفتم نه! چون به اندازه تو باهاش صمیمی نیستم! خیلی راحت!
اینجا باید اعتراف کنم که اگه حتی یه هفته هم به من وقت میدادن, هرگز امکان نداشت که قادر باشم که حرف ساده بالای خودم رو به "اختلاط صمیمیت و شجاعت" تفسیر کنم. قوه imagination تو دانیال واقعا جای تحسین داره.

علی رضا در فارسی فقط ایراد ندارد ، معنی typo را هم ظاهراً نمی داند. تایپو در دو جمله به فاصله زیاد از هم تکرار نمی شود ،به جایش می شود گفت که من شیوه درست استفاده از این اصطلاح را نمی دانستم.
دانیال فکر میکنم اگر شما تو بمبعی هم بری, نتونی کسی رو پیدا کنی که معنی typo رو ندونه. ولی برای اطلاع بیشتر شما, typo معنی بی نهایت ساده ای داره و اون هم این هست: خطا در حروف چینی. حالا نمیدونم شما بر اساس چه منطقی میگی " تایپو در دو جمله به فاصله زیاد از هم تکرار نمی شود. امار دقیقی در مورد حروفچینیهایی که در تمام دنیا نوشته میشن داری؟! هر کسی اگه املای درست کلمه ای رو ندونه, در 2 جمله که هیچی, حتی اگه یک کتاب هم بخواد بنویسه اون اشتباه رو شونصد بار تکرار میکنه! خیلی سادست به خدا! البته بازهم بازی با کلمات در جهت پیجوندن هدف اصلی بحث رو در تو تحسین میکنم.
گزاره های روبرو ، توهین نیستند ، اتهام هستند ، با توجه به حضور طرفین دعوی ، شایسته ست که طرفین ادله خود برای رد یا اثبات ارائه کنند:

گزاره زیر توهین هست ، بالا بروید پایین بیایید از جنس اخلاقی نیست:
میبینم که کماکان میخوای با بازی با کلمات اتهاماتی که به من زدی و توهین هایی که به من کردی رو cover کنی.
ولی به قول خودت, اگه بالا بری و پایین بیای, "حرفهای بیهوده و هتاکانه" , "دروغ گویی" ,"رفتار مزورانه", "رفتار زشت" , "لحن توهین امیز"....توهین هستن. و حتی اگر اتهام هستن, به قول خودت نیازمند اثبات هستن. میتونی مثل من که اون بالا با مدرک از "دروغ گو" بودن خودم رو تبرعه کردم, با مردک اثبات کنی اتهاماتت رو؟! (جالب اینجاست که خودتم اعتراف میکنی به من اتهام وارد کردی, ولی هیچ وقت درصدد اثباتش برنیومدی!!)
اینکه شما پست هایت را ادیت کنی و مسئله ای خصوصی بین من و شما باقی بماند ، کاری ست غیر ممکن ، مدیران دیگر و کاربران می توانند زمان آخرین ادیت پست را ببینند و با مقایسه ساده ای از زمان اولیه پست که بالای پست درج می شود ، می توان به نتیجه گیری ساده ولی تلخی رسید.
چه نتیجه تلخی میشه از ادیت کردن پستهام برد؟! تو که بمن تهمت زدن "حرفهای مشعشع(!)" زدی, منم بهت گفتم که برای اینکه همگان بدونن همچین چیزی نیست, ورژن های پستهامو اینجا قرار بده تا همه چیز روشن بشه. ولی میبینم که ازینکار ابتنا ورزیدی و کماکان داری به شایعات دامن میزنی. نمیدونم چه سودی داره این کار....
علی رضا درست می گه ، این لفظ حقوقی جمع بسته نمی شه ، ولی بسیار امیدوار شدم که حداقل گشته و معنی حقوقی ش را پیدا کرده ، شروع خوبی ست.
کاملا واضحه که اگه من املای درست این اصطلاح رو نمیدونستم, نمیتونستم بهت اشتباهتو گوشزد کنم. پس مشخصه که من نیازی به گوگل کردن این اصطلاح نداشتم چون همونطور که گفتم, املا و معنی درست اصطلاح رو already میدونستم.(نمدونم چرا فکر میکنی هیچکی اینجا این چیزهای واضح رو نمیفهمه!)
اما همچنان بابت رفتار زشت و توهین آمیزش ، درخواست عذرخواهی عمومی ش را از خودم دارم. این مسئله از دید من مختومه است.
شما اصولا گویا کارت این هست که دقیقا وسط یک بحث, هر وقت میبینی که دیگه بحث به نفع شما نیست, اونرو مختومه اعلام میکنی! کاری که تو این ترد وسط بحث انجام دادی, تو این ترد با بیراهه کشاندن ترد انجام دادی و حالا هم داری اینجا انجام میدی. جالب اینجاست که تمام مدیرا چپ و راست از کاربرا درخواست میکنن که بیان و در بحثها شرکت کنن و نظرات خودشونو بگن! در حالی که دقیقا وقتی بحث داره به نتیجه میرسه, اون رو مخطومه اعلام میکنن!
حالا این دفعه هم دانیال با خواهشهای مکرر در مورد معزرت خواهی من از خودش میخواد اینکارو اینجا بکنه. ولی باید بگم دانیال جان که خیر/هرگز/امکان نداره! به هرحال یادت نره که من و حسین, سمپادی هستیم.
من به خواطر کاری که نکردم هیچ دلیلی نمی بینم ازت معزرت بخوام و حالا دیگه نه به عنوان درخواست, بلکه به عنوان یک باید ازت میخوام که به خاطر اتهامات بی پایه ای که تو پست قبلیم لیستشون کردم و همچنین تهمت دروغگویی که به عنوان مدیر به من وارد کردی, ازم عذرخواهی کنی. (تازه تهمت "ماست مالی کردن" نظرات بقیه کاربران رو به خودشون واگزار میکنم).
اگر دوستان نظر مخالف این رو دارن, ill be more than happy to hear it.

Last edited:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مي دونم كل بحث به من ربطي نداره
اما نظر كليم رو خواستم بگم

مدتيه علي رضا سر چيزي كه نمي دنم چيه ( مي تونه به زدن اون سايت و .. ربط داشته باشه ،‌اما اينجا انقدر موضوعات توو چت هم پيش مياد كه من ازش خبر ندارم ) با جمع ابنجا (حالا يا جمع يا خواصي ) دچار مشكل هست، توو اين مباحث ساده كه خيلي راحت هم حل ميشه،‌به نوعي اعتراضش از چيزي كه حاضر نيست به زبون بياره مي بينم، يعني احساس مي كنم مشكل علي رضا موضوع قيمت دادن يا اينكه سر قيمت دعوا شده نيست !!!! چون هيچ كدوم نه مي خوان جنس بفروشن نه مي خوان بخرن ! بلكه به عينه علي رضا داره به نوعي اعتراضش رو اعلام مي كنه،حتي حس مي كنم اعتراض به مديريت اينجا و اينكه چرا اين افراد مدير هستن هست( دلايلي دارم كه نمي دونم چقدر به واقعيت نزديك اما به عنوان مثال حس مي كنم هدف از شركت در بحث قيمت فروش، بيشتر اينه كه مثلا اثبات بشه دانيال صلاحيت مديريت اينجا رو نداره !!!!‌)
از طرف ديگه هم حس مي كنم مديريت براي حفظ محيط دوستانه اينجا مدتيه موضوعي به زبون نياورده تا اينكه بالاخره مجبور شده به مسائلي اشاره كنه

در كل آرزوم هست جاي حرفهاي گوشه كنايه دار ، اصل موضوع مطرح بشه، چون احساس مي كنم اين وضع به جمع ضرر مي زنه و مطمئنم اگر بحث رك و علني اعلام شه خيلي زود و راحت حل ميشه

مرتضی جان, شما میخوای من چندتا جارو بهت نشون بدم که به وضوح گفتم من با هیچ کسی تو اینجا مشکل ندارم؟! فقط یه عدد بین یک و شونصد بگو, بعدش من با اون مقدار مدرک, میرسم خدمتت.
در مورد صلاحیت هم, همونطور که گفتم من نه در درصدد اثبات عدم صلاحیت کسی هستم و نه نیازی به اینکار دارم. کاربران اینجا توانایی تشخیص صلاحیت مدیران رو دارن.
اما اگه شما بعد از توهینهای مکرر دانیال به من به عنوان مدیر یک بخش, اتهامات او به من و خواهش های مکرر او مبنی بر معذرت خواهی بی پایه و اساس من نسبت به اون و همچنین "ماست مالی" تلقی کردن نظرات کاربران, در شایستگی و لیاقت اون در ارتباط با مدیریت شک کردین, بدونین که شکتون کاملا درست هست.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:lol::D مبارک باشه آقا :happy:

حالا که تاخیر! مجاز شد منم قهرمان نشدن آلمان رو به هلندی ها (خودم) تبریک میگم... مهم نیست که کی قهرمان بشه... مهم اینه که آلمان قهرمان نشه!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
حالا که تاخیر! مجاز شد منم قهرمان نشدن آلمان رو به هلندی ها (خودم) تبریک میگم... مهم نیست که کی قهرمان بشه... مهم اینه که آلمان قهرمان نشه!

مي بينم كه از قهرمان نشد آلمان خوشحالي!
آلمان شايسته قهرماني نبود. ;) حالا كه دانيال عزيز هم تيم مورد علاقش يعني اسپانيا قهرمان شده بايد يه جعبه شيريني رو اينجا پخش كنه ديگه ;) منم هلندي بودم :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تایید میشه ، خیلی زیاد ... به چشماتم خیلی میاد :lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مي بينم كه از قهرمان نشد آلمان خوشحالي!
آلمان شايسته قهرماني نبود. ;) حالا كه دانيال عزيز هم تيم مورد علاقش يعني اسپانيا قهرمان شده بايد يه جعبه شيريني رو اينجا پخش كنه ديگه ;) منم هلندي بودم :(

بابا چا تهمت و افترا می زنید:D
من کجام اسپانیایی بی اصل و نسب هست؟ ما فقط قلب مون برای یک تیم می تپه ، الان حسین می یاد می گه:lol:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
هيچ وقت صحنه ديروز از يادم نميره !
5 دقيقه در حالي كه شديدا دلم سوخته بود داشتم از خنده مي مردم !

مغازه يكي از بچه ها، نزديك يك گاراژ بودم كه كه سگ گنده اي داشت

يهو تگرگ شديدي شروع به باريدن كرد، اين سگ 5 دقيقه عين كسي كه از روح فرار مي كنه بيچاره يك چيز مي خورد سرش مي دويد راست،‌يهو يك چيز ديگه مي خورد سرش مي دويد چپ
حيووني اين دونه هاي تگرگ 5 دقيقه اين رو جوري بازي دادن كه خدا مي دونه،‌خييييلي دلم براش ولي كمكي هم از دستم بر نميومد اما جدا داشتم از خنده هم مي مردم ! زاويه اي كه ايستاده بودم اجازه فيلمبرداري نداد و تگرگ هم نمي زاشت برم بيرون فيلم بگيرم اما خيلي جالب بود
درست 5دقيقه در جا مي دويد راست، بعد چپ بعد جلو بعد عقب بعد ...

جدا طبيعت چه ها كه ندارد ! جلل الخالق !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این سگای گاراژ ها هم جالبن ! اگه پیاده رو رو از بالا نگاه کنی ، دم ِ در ِ گاراژ که سگه وایساده پشتش ، ملت قوس میگیرن و یه نیم دایره رو طی میکنن تا از جلوش رد نشن ( به جز سگ بازها ) بعدش اونیم که توی باغ نیست و صاف میره جلو در ، ییهو پرتاب میشه از جلو در اونور ِ خیابون از ترس

بالا