او حالا کارش از هتاکی گذشته است و به دروغ گویی رسیده است. علی رضا یک آف لاین برای من گذاشته بود که این چیزی را که در ترد ات نوشته ای را قبول ندارم ، ایرادی دارد من درش پست بزنم ؟ من هم نوشتم که فروم برای همه است و همه چنین حقی دارند. طوری که علی رضا نوشته شما چنین برداشتی ازش دارید؟
امیدوارم که علی رضا شهامت داشته باشد و آرشیو چت مان را اینجا بگذارد ، یا صادقانه ( حداقل برای این بار ) از من بابت توصیف دروغ از وقایع عذرخواهی کند.
دانیال, شما که به عنوان مدیر یک بخش, اینقدر راحت به کاربران بخشت تهمت میزنی و توهین های بی پایه میکنی, حداقل به توهینی بکن که من نتونم بی گناهیمو ثابت کنم! اخه ارشیو چتی که هم من دارم هم تو داری, چیزیه که من بخوام پنهان کنم؟! یا تو این همه مدتی که من تو این بخش کار میکردم و با تو اشنا بودم, یک بار از من دروغی شنیدی؟!
این هم از ارشیو چت (برای اینکه احتمالا تهمت جلب کردن/دستکاری کردن تو ارشیو رو به من ندی, شات از صفحه گرفتم!):
همونطور که گفته بودم, دانیال " از من خواست که بیام و در اون ترد پست بدم" و حتی این رو تو اولین پستی که تو اون ترد دادم هم بیان کردم ("دانیال طبق صحبتی که باهم کردیم و تو گفتی بیام نظرم رو راجع به معیارهات اینجا بگم, میخوام بگم که با معیارات کاملا مخالفم") و حتی تو هم در پست بعدیت از من به خاطر شرکتم تشکر کردی: " ببین علی رضا ، این مقایسه شما کاملا نشان دهنده این هست که نظر های مخالف چقدر می تونه به ما کمک کنه. پس امیدوارم هیچ مخالفی نظرش رو از این فروم دریغ نکنه".
حالا ایا من ازت پرسیدم که " که ایرادی داره من پست بزنم؟!"؟! یا تو گفتی بیا نظرت رو بده؟!
یا در موردت این حرفت:
برای یک ترد ، که فقط و فقط در گفتگوی آزاد لینک بهش دادم ، و هدف را قیمت گذاری دستگاه های بازار ایران نوشتم ، از کسی که چند ماهی ست مطلقاً فعالیتی در فروم نداشته است ، خواهش کنم در حالی که در کانادا ساکن هست ، برای دستگاه های ایران نظر مرحمت کنند.
میبینم که علاوه بر نتیجه گیریهای بی پایه ات, میخوای حرف هم تو دهن من بزاری. من کی گفتم تو از من خواستی بیام تو قیمت گزاری نظر بدم؟! هرچند که بر اساس معیارهای خودت که بر این عقیده ای که قیمت
محلی یک دستگاه بسیار وابسته به قیمت
بین المللی اون دستگاه هست(!), بسیار جایز هست که من به عنوان یه منبعی که در" بین الملل" هستم(!), در مورد اعتبار یا عدم اعتبار قیمتهای بین المللی نظرم رو بگم.
حالا اگر بخوای طبق گفته های خودت عمل کنی, باید به خاطر تهمت دروغ گویی که به من زدی خیلی شجاعانه بیای و از من معذرت بخوای, ولی خوشبختانه هنوز محتاج معذرت خواهیت نیستم.
.من تصور می کردم که آشفته گویی تنها به طرفداری از ای بی ختم خواهد شد.
ولی من
تصورمیکردم که اشفته گویی های تو به اون ترد ختم نمیشه: من نمیخواستم برگردم به بحثی که در اون ترد داشتیم, چون هرچقدر برمیگردم عقب, بیشتر به قول خودت به اشفته گویی تو و عدم دقتت در خوندن پستهای من پی میبرم. من در پستم گفتم که "در مورد ای بی, من قصد بحث کردن در مورد safe بودن یا غیر safe بودنش رو اینجا ندارم" و گفتم که " ممکنه فکر کنی من پشتیبانی بی خودی از ای بی میکنم" و بعدش توضیح دادم که اینطوری نیست. در حالی که تو در پست بعدی گفتی "دفاع جانانه از ای بی ، در این ترد نه به بحث قیمت گذاری ما کمک می کند و نه ضرر می رساند." حالا من نمیدونم تو اصلا وقت داشتی که پستهای من رو بخونی؟!
جالبتر اینجاست که با وجود اینکه من شونصد بار گفتم که قصد دفاع از ای بی رو ندارم, کماکان میبینم که باز هم تو این ترد میگی "من تصور می کردم که آشفته گویی تنها به طرفداری از ای بی ختم خواهد شد."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جلل خالق!
اما ظاهرا ما در مسایلی به مراتب پایه ای تر با هم مشکل داریم. شما شجاعانه حرف زدن را با توهین آمیز حرف زدن یکی می دانی.مشکل من با پست های شما عدم استفاده از "مخلصم و چاکرم" نیست. مشکل در استفاده از این سبک صبحت کردن است:
"دانیال من واقعا در شگفت هستم که حرف بسیار بسیار ساده من که بارها خودت تو همین پستت تعیید کردی, واقعا کجاش سخته؟!!"
حالا علاوه بر سوال بالا, باید این سوال رو هم اضافه کنم که کجای سوال من ایراد داره؟! نمیدونم شاید تو ایران شما از این اصطلاح استفاده نمکنی, اما اینجا خیلی میگیم why is it so hard for you to comprehend?!
حالا ایا فکر میکنی اگر مدیر یک بخش نظرات کاربرانش رو محترم ندونه و به "ماست مالی کردن قضایا" تشبیه کنه سبک نیست؟!!!!!
"خودت میدونی باید چیکار کنی!"
در پاسخ به حرفت که گفته بودی "من منظورتو از زدن اون ترد نفهمیدم و گویا فقط سانی بی فهمیده" گفتم " اگر فکر میکنی پست های من تو این ترد اسپم حساب میشه که خودت میدونی باید چیکار کنی" و در نتیجه, این دیگه جای گفتگو نداره (اگه پستهام مشکل داره delete کن) و به موضوع اصلی بحث به پرداز. فکر میکردم به وظایف مدیریتیت اشنایی داری و میدونی که پست اشتباه باید پاک/move بشه. حالا اگه تو تصور کردی که من " تهدید کردمت" به بن کردن(!!) این واقعا دیگه تقصیر من نیست.
"خیلی مهمه واسم که جوابتو بدونم! ولی هنوز "کبری صغری" بودنشو نمیگیرم!"(اینجا علی رضا به دلیل ندانستن معنی صغری-کبری در منطق ، تصور می کند که کسی باهاش خصومت دارد و ظاهرا سعی در جواب دادن دارد)
تا جایی که من میدونم صغری کبری کردن به معنای بزرگ کردن یک مسئله هست. حالا اگه اشتباه میکنم, خیلی خوشحال میشم که "معنی صغری-کبری در منطق " رو به ما بگی که ما هم بدونیم (و همچنین با رابطه یک اصطلاح عامیانه با منطق اشنا بشیم!!!...). گرچه گزشته از این, من بی سوادی خودم رو در زمینه این اصطلاح چندین بار در پستم مطرح کردم : "در مورد بخش بعدی حرفهات هم, نمیدونم منظورت از صغری کبری چیه...." و در جایی دیگر گفتم که " ولی هنوز "کبری صغری" بودنشو نمیگیرم...." و با وجود اعترافات مکرر به پایین بودن اطلاعت من در مورد این اصلاح, به جای اینکه بار اول معنیشو میگفتی, تو چندتا پست اخیرت کماکان اصرار داری که بهم بقبولونی که " کسی باهام خصومت داره و سعی در جواب دادن به اون رو دارم"!! مدیر جان, واقعا چرا؟!...
به فرض که اگر می خواستی از این شجاعت در پاسخ به عماد هم استفاده کنی ، باز هم چنین پستی می دادی؟
"عماد جان قیمتهای سامسونگ همه جا از سونی پایینتره( در واقعا قیمتهای سونی همیشه بیشتر از برندهای دیگه هست) "
معلومه که نه! متاسافانه هنوز صمیمیتی که با تو و چندتا از بچه های قدیمیه این بخش دارم رو با عماد ندارم. و به همین دلیل هرگز به خودم اجازه نمیدم حتی عماد رو "تو" صدا کنم. خودت هم میدونی چند سال پیش که اول اشناییمون بود, هیچ وقت غیر از شما چیز دیگه ای بهت نمیگفتم. ولی گویا بعد از این همه مکالمات صمیمی تو چت + این فرم هنوز خودتو به من نزدیک نمیدونی. حالا اگه میخوای صمیمیتمونو کنار بزارم و تو رو دانیال جان/دکتر جان/اقای دکتر/اقای مدیر صدا کنم, چشم. اگر هم میخوای با عماد صمیمیتر صحبت کنم, اون هم چشم. روش کار میکنم.
.همچنان به دلایلی که برشمردم ، فکر نمی کنم اصلا قصد تو بحث کردن در مورد قیمت دست دوم دستگاه ها در ایران باشد.بنابراین ، اصلا از توضیح دیگر دلایلم احراز می کنم.
نه! بحث من قیمتهای دست دوم دستگاهها در ایران نیست. بلکه معیارهای تو رو در این مورد میخواستم نقد کنم. چیزی که از ابتدا روشن بود, تو هم ازش استقبال کردی و ادامه دادی و فکر نمیکنم اصلا نیازی به دلیل اوردن داشته باشه.
. شما نوشته ای که از اونجا یاد گرفته ای که never jump into conclusion ، صد البته که من متوجه منظورت شدم ، ولی بهتر نبود این چیزی را که یاد گرفته ای ، دیکته درست و گرامر صحیح ش را هم یاد می گرفتی؟never jump to conclusions. امیدوارم چیزی که یاد گرفتی ، مثل دیکته اش یاد نگرفته باشی و معنی منطقی این اصطلاح را هم بدانی.
حالا با این تفاسیر شما مطمئنی در کشوری انگلیسی/فرانسوی زبان هستی؟
به اینجا که رسیدم, واقعا در خود میبینم که معزرت خواهی خودم رو به دلیل استفاده غیر قابل بخشش(!) از یک typo به تو ابراز کنم. صد البته که در استادی شما و بی سوادی من در زبان انگلیسی و البته فارسی هیچ شکی نیست. و حالا که اینو گفتم بازم میبینم که جا داره دوباره ازت معزرت خواهی کنم به خاطر این اشتباه لپی بزرگ (یاد اون "سه ماهه ی دوم تابستون" که یکی دو سال پیش گفته بودی افتادم).
من فکر کردم با توجه به زندگی در کشوری انگلیسی زبان معنی conflict of interests را بدانی، اما تو به خودت زحمت گوگل کردن هم ندادی و آشفته گویی مکرر کردی . معنای conflict of interest این ست که مثلا یک پزشک ، نمی تواند کالایی که تولید کارخانه داروسازی پدرش هست با بدون شواهد علمی تجویز کند.به همین سان ، یک مدیر نمی تواند یک کاربر هتاک به وی را ، توبیخ کند ، چون شبهه سوء استفاده از قدرت پیش خواهد امد.
اولا که با وجود اینکه بالغ بر شونصد بار گفتم من منظورم از "...میدونی باید چیکار کنی" این بود که Literary به عنوان یه مدیر میدونی باید چیکار کنی!!!(پستهامو پاک/move کنی), هنوز هم فکر میکنی من مانند یک تروریست و تو مانند یک رئیس جمهور, همیشه در صدد تهدید کردنتم!!اونم تهدید به بن کردن! دوما, من هنوز هم conflict of interest تو اون ترد نمیبینم چون همونطور که گفتم هیچ توهینی به کسی نکردم (و سوما با اینکه شرمناکم که در چنین بحثهای مهمی از غلط های جزیی مانند غلط های املایی صحبت کنم, باید بگم که conflict of interests نداریم,
conflict of interest درسته).
من ابدا ً قصد به عرصه عمومی کشاندن رفتار زشت علی رضا را نداشتم ، او خودش این کار را کرد.(اینجا زیر چشم ترین ترد فروم است.
من با اینکه مدیر نیستم این رو متوجه میشم که این پستها ربطی به اون ترد نداره به همین دلیل اینجا ادامش دادم. ولی اگه شما اصرار داری که حتما باید تو اون ترد پیگیری بشه (!) میدونی خودت باید چیکار کنی (یعنی move کنیشون به اون ترد).
برداشت ساده من از حرف شما این هست که سوئ تفاهمی در این نوشته علی رضا وجود دارد و منظور واقعی ش این نیست که من بی شعور هستم.
دانیال یکم در تعبیر هایت از حرفهای دیگران تامل کن! من چه دلیلی داره که بخوام در مورد شعور شما صحبت کنم یا بخوام اونو اندازه بگیرم؟! کجای حرفهای من بحث از بی شعور بودن یا با شعور بودن بود؟!!
البته گویا غیر از استاد مصلمی شما در زبانها, شما بسیار در پیچاندن مسائل هم استادی. انتظار میرفت که اگه به املای conclusions دقت میکنی, حداقل به دلیل اینکه چرا این اصطلاح رو استفاده کردم هم دقت میکردی و به
تمام حرفهایی که زدم پاسخ میدادی و به توهین های بی موردی که به عنوان مدیر یک بخش به من کردی هم پاسخ گو می بودی:
"آشکار هست که حرفهای علیرضا هیچ تلاشی جز اثبات خصومت درشون نیست"
"حرفهای علی رضا ، حرف های بیهوده و بعضاً هتاکانه هست"
" رفتاری مزورانه رو پیش گرفته"
" علیرضا من رو
تهدید (!!!) به استفاده از وسیله ای کرده که نشان داده ام نمی توانم برای اهداف شخصی مصرف ش کنم"!!!(کجای حرفام تورو تهدید کردم خدا میدونه!)
"من ابدا قصد به عرصه عمومی کشاندن
رفتار زشت علی رضا را نداشتم"
"لحن توهین آمیز علی رضا..."
دامن زدن به شایعات در مورد دلیل رفتن من....
چیزهایی که من در طول مدتی که اینجا بودم به احدی نگفتم و هرگز به خودم اجازه نخواهم داد چنین القابی رو به کسی نسبت بدم (حتی در جواب توهین های یک مدیر) و باور بکنی یا نکنی, حتی از کپی پیست کردن حرفهای تو شرم ناکم.
حالا اگه شما حرفهای من رو دارای "مطالب مشعشع(!)" میدونی, و توهین کردن و لقب دادن به افراد رو لحن برتر و احیانا قشر تحصیلکرده میدونی, چرا با این لحن والا, به جای به بیراهه کشوندن ترد, با دلایل منطقی حرفهای منو نقض و از معیارات دفعاع نکردی؟!
در مورد ادیت کردن, اگه تو این 3 سال دقت کنی, بیشتر پستهای من ادیت شده هستن (حتی تو xda) به خاطر ضعف شدید من در املا. گرچه دلیل ادیت ها در این پستهای اخیر این بود که بعد از خوندن پستم میفهمیدم که با سطح "ادب" بسیار بالای شما, اگر یکسری از حرفهامو حذف نکنم اتفاقات بدی خواهد افتاد! به همین دلیل مجبور شدم حرفهامو سانسور کنم ولی ابدا درشون چیزی اشتباه وجود نداشته و چیزی برای پنهان کردن ندارم و به همین دلیل ازت خواهش میکنم که ورژن های قبلی پستم رو اینجا قرار بده تا همگان ببینن که چیز نادرستی در پستهام ننوشته بودم (یادم میاد اخرین باری که پست قبلیم رو ادیت کردم, یک قسمتی که به توهین های تو به من اشاره کرده بودم و گفته بودم که من در هیچ کدام از پستهام اجازه لقب دادن به کسی رو به خودم نمیدم در حالی که مدیر یک بخش به راحتی به تمام افراد بخش هر لقبی که بخواد میده رو (که کاملا هم در پستهات گویا هستن) پاک کردم که جو اینجا رو مغتشش نکنم). گرچه هنوز متوجه نمیشم که به طور کلی, چه اشکالی داره اگه ادم اشتباه خودشو متوجه بشه و سعی در درست کردن/ادیت کردن اون بکنه؟! اگر حرف بزنم که میگی بی ادبم! اگر هم حرفهامو سانسور کنم و نزنم باز هم به سانسور ها اشاره میکنی و میگی بی ادبم! من باید چیکار کنم پس؟! شاید بر این عقیده ای که انسان جایز الخطا
نیست و هرچیزی که گفته میشه باید همون دفعه اول درست باشه؟!
در اخر همونطور که همیشه گفتم معذرت خواهی نه تنها برای من شجاعت نمیخواد بلکه یکی از راحتترین کارهاییه که میتونم انجام بدم. اگر همه مشکلات با معذرت خواهی من حل میشه (!), حاضرم حتی یه روزه بیام ایران از نزدیک از تک تک بچه های فرم معذرت خواهی کنم با وجود اینکه نمیدونم دلیل معذرت خواهیم چیه. ولی نوع صحبت کردن من و رک گوییم رو نمیتونم عوض کنم.