• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
فدات شم عزيزم :rolleyes:

اون شيشه روي نمره زايست اما اسپريه خيلي خفن و باحال هست

حتما به اوني كه از همه جا همه چيز مي خره پي ام ميدم بينم تمام شدش چند مي رسه دستم :lol:
دمت گرم بابا از اين حالي به هولي ها بيشتر بده :happy: مرسي گلم

راستي من 4 تا چشم هاي اي بي اس ترمز رو تميز كردم خيلي كثيف و گريسي بود . . . اما باز هم وقتي ترمز ميگيرم انگار پله پله رد مي كنه و ترمز خيلي كم ميگيره . ! گاهي اوقات هم پام رو كه ميزارم رو ترمز در جا مي ايسته اما كم اينجوري ميشه:blush: چرا پلق لق صدا ميدههههههه ترمز درست نميگيره ؟:( هزار خاري هاش هم سالمه فقط يكيش خيلي كم 10/3 ميليمتر خط افتاده اصلا چيزيش نيست :( به نظرت چه مشكلي داره ؟

آقا تق تق کردن که از خصوصیات ABS هست!
من دیدم هر وقت هر کی می خواد بگه ما ABS داریم یه جایی یهو ترمز میگیره بعد اون تق تقی که میکنه نشون میده ABS داره!
چون یه جورایی می دونی که سوزنیه که ضربه میزنه!
تریپ لنت نیست که مماس بشه:D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من دیدم هر وقت هر کی می خواد بگه ما ABS داریم یه جایی یهو ترمز میگیره بعد اون تق تقی که میکنه نشون میده ABS داره!
عليرضاي عزيز ما هم همين رو عرض كرديم ولي دوستان به نظرات كاربران غير فعال اهميتي نميدن:(:blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

اينا رو ميدونم علي رضاي عزيز :D

من وقتي يه هو ترمز ميگيرم يا پشت دست انداز يا چراغ قرمز ....

يه جورايي اي بي اس رد ميكنه ... ( آزاد مي كنه ) ( گير نميكنه و دوباره بگيره ) ( كم فشار مي آره و ضربه كافي نمي زنه )
:D فك كنم منظورم رو رسوندم :blush::D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
عليرضاي عزيز ما هم همين رو عرض كرديم ولي دوستان به نظرات كاربران غير فعال اهميتي نميدن:(:blush:

من مخلصم سياوش جان:rolleyes:

:happy::happy: من شرمنده :happy::happy: اين جور كه فكر مي كني نيست

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها اسپم زنی تو ترد ها داره زیاد میشه:blush:

به خصوص بچه های فعال بخش لطفا یه ذره مراعات کنید:)

هر چی میخواین از هم تشگر کنید یا نمیدونم حرف بزنید و.... اینجا رو برا همین درست کردن:rolleyes:

با تشگر:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من گمون میکردم در مورد ترد های حساس اینجوری باشه ...
مثلا وقتی علی آقا ( جناب athlon64x2 ) یه همچون نوشته های مخوفی رو توی پی دی ای ها تک مینویسن ، نمیشه که تشکر نکرد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مثلا وقتی علی آقا ( جناب athlon64x2 ) یه همچون نوشته های مخوفی رو توی پی دی ای ها تک مینویسن ، نمیشه که تشکر نکرد

پارسا جان با یه pm و یا نوشتن تشگر تو همین ترد هم میشه از علی آقا تشگر کرد:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من که میدونم الان به چشم یک کند ذهن داری بهم نگاه میکنی حسین جان :D
اولا نصف دوستان که این ترد رو نمیبینند ، فکر کنم علی آقا هم همینطور باشه
اما همه جای دنیا مخصوصا" توی فروم ها اینباکشون رو دوست دارند با این مسیج ها ببینند ، مخصوصا" توی XDA که اصلا پی ام هاشون یا بسته ست یا جواب تشکر هم نمیدن
فقط روزبه بود که توی xda جواب تشکر داد :D
اما با حرفت خیلی موافقم ، از طرفی شدیدا" گفته ت رو قبول دارم ، از طرفی گاهی نمیشه :(
یکی به داد ذهن پکیده ی من برسه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان من برنامه ی نود دیشب رو ندیدم ! کسی لینک دانلودی ازش نداره ؟!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حسین جان کار این صبحی ها بوده ما هیچ کاره ایم :lol:

بخدا اگه از کار رفقا تشکر نشه و حالا یکی دو مورد خوش و بش کردن نباشه اینجا اصلا فاز نمیده (نمیدونم چرا خلاف کردن اینهمه حال میده لول )
یادمه یه مدت تو یه فرم قدیمی (که بخش پی پی سیش خیلی فعال بود) عضو بودم
سر هم اینکه یکمی رابطمون دوستانه شد و از کارای رفقای اونجا تشکر کردیم مدیراشون سرمون آوار شدن که اینجا کاراش تخصیصیه ، اسپم نکنید
راستشو بخایی دوستام بهم میگن یکمی اجتماعی هستی (البته خدا داند من که همه رو از خودم دور میکنیم) از اونجا اومدم به پی تی خودمون از زمین تا زیر زمین محیطش با اونجا توفیر داشت
خیلی باهاش حال کردم و عضو شدم از اون موقع که اینجا عضوم تنها خاطره ای بدش واسه من رفتن فرهاد بود و بس! همش هم برام خاطرات خوب بوده و هست
اینجا هم کلی دوست پیدا کردم، اونم از نوع نخبه ها (نمونش خود تو ، پارسا ، دانیال ، مجتبی ، مهرداد ، فرهاد :( ، هر دو تا علیرضای عزیز ، علی ، سیاوش ، وسین عزیز که یه مدته ازش خبری نیست ، هیراد ، جواد ام جی ام، ایی. جی اچ . ان (بابا بیا اسمتو بگو) و حامد و شهرام و بهروز و سعید و .... شرمنده بقیه دوستان که الان حافظم یاری نمیده) خلاصه بنده کلی اینجا خاطرات دارم بخاطر این رفاقاتاش بخاطر این اسپمهاش! (اسمایل شوخی)
ولی با این تواصیف حسین جان به روی جفت چشمام، بنده سعی میکنم کمتر آف تاپیک بزنم
ولی خواهشا شماها هم نزارید محیط خشک و خالی بشه!
درضمن نگفتم اون فروم چی شد
همین یکی دو هفته ای پیش که به همون فروم سر زدم دیدم که شوربختانه بخش پی پی سیش بخاطر پستهای خیلی تخصصی! تعطیل شده و ملت تک و توک بهش سر میزنن

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بچه ها اسپم زنی تو ترد ها داره زیاد میشه:blush:

به خصوص بچه های فعال بخش لطفا یه ذره مراعات کنید:)

هر چی میخواین از هم تشگر کنید یا نمیدونم حرف بزنید و.... اینجا رو برا همین درست کردن:rolleyes:

با تشگر:)
مرسی حسین جان؛واقعا" هم همینگونه هست؛متاسفانه داره از ترد نرم افزار به تردهای دیگه هم منتقل میشه؛

پارسا جان باورت نمیشه که تو ترد نرم افزار چه می گذره؛من که سر می زنم واقعا" باید چهار؛پنج پست رو معدوم کنم؛جالب اینجاست که دوستان با وجود اینکه پستهاشون پاک میشه؛بازهم به کارشون ادامه می دن؛در ضمن دوستان دیگری هستند که جواب هم می دن به همون پستهای نا مربوط؛در صورتی که صراحتا" گفته شده جواب ندید؛چون کار ما رو برای پاکسازی ترد نرم افزار سخت تر می کنه؛
با پارسا هم موافقم که دوستانی هستند که مثل اتلون و یا برخی دوستان در ترد های تک و یا ترد معرفی برنامه زحمت می کشند؛من خودم به شخصه سعی می کنم با پی ام ازشون تشکر کنم؛

:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

بخدا اگه از کار رفقا تشکر نشه و حالا یکی دو مورد خوش و بش کردن نباشه اینجا اصلا فاز نمیده (نمیدونم چرا خلاف کردن اینهمه حال میده لول )
سر هم اینکه یکمی رابطمون دوستانه شد و از کارای رفقای اونجا تشکر کردیم مدیراشون سرمون آوار شدن که اینجا کاراش تخصیصیه ، اسپم کنید
راستشو بخایی دوستام بهم میگن یکمی اجتماعی هستی (البته خدا داند من که همه رو از خودم دور میکنیم) از اونجا اومدم به پی تی خودمون از زمین تا زیر زمین محیطش با اونجا توفیر داشت
خیلی باهاش حال کردم و عضو شدم از اون موقع که اینجا عضوم تنها خاطره ای بدش واسه من رفتن فرهاد بود و بس! همش هم برام خاطرات خوب بوده و هست
اینجا هم کلی دوست پیدا کردم، اونم از نوع نخبه ها (نمونش خود تو ، پارسا ، دانیال ، مجتبی ، مهرداد ، فرهاد :( ، هر دو تا علیرضای عزیز ، علی ، سیاوش ، وسین عزیز که یه مدته ازش خبری نیست ، هیراد ، جواد ام جی ام، ایی. جی اچ . ان (بابا بیا اسمتو بگو) و حامد و شهرام و بهروز و سعید و .... شرمنده بقیه دوستان که الان حافظم یاری نمیده) خلاصه بنده کلی اینجا خاطرات دارم بخاطر این رفاقاتاش بخاطر این اسپمهاش! (اسمایل شوخی)
همین یکی دو هفته ای پیش که به همون فروم سر زدم دیدم که شوربختانه بخش پی پی سیش بخاطر پستهای خیلی تخصصی! تعطیل شده و ملت تک و توک بهش سر میزنن

:happy:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3

سر هم اینکه یکمی رابطمون دوستانه شد و از کارای رفقای اونجا تشکر کردیم مدیراشون سرمون آوار شدن که اینجا کاراش تخصیصیه ، اسپم نکنید
بزار پولدار بشم یه سرور میخرم یه فر وم میزنم بیا اونجا هی از همدیگه تشکر کنیم
25r30wi.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مرسی حسین جان؛واقعا" هم همینگونه هست؛متاسفانه داره از ترد نرم افزار به تردهای دیگه هم منتقل میشه؛

پارسا جان باورت نمیشه که تو ترد نرم افزار چه می گذره؛من که سر می زنم واقعا" باید چهار؛پنج پست رو معدوم کنم؛جالب اینجاست که دوستان با وجود اینکه پستهاشون پاک میشه؛بازهم به کارشون ادامه می دن؛در ضمن دوستان دیگری هستند که جواب هم می دن به همون پستهای نا مربوط؛در صورتی که صراحتا" گفته شده جواب ندید؛چون کار ما رو برای پاکسازی ترد نرم افزار سخت تر می کنه؛
با پارسا هم موافقم که دوستانی هستند که مثل اتلون و یا برخی دوستان در ترد های تک و یا ترد معرفی برنامه زحمت می کشند؛من خودم به شخصه سعی می کنم با پی ام ازشون تشکر کنم؛

:)

مجتبی جان نرم افزار با جاهای دیگه که حالت تبادل اطلاعات داره فرق میکنه خب .
جاهای دیگه بحث بحث تبادل اطلاعات و نظراته ، من اگه از اتلون تشکر نکنم نشون از بی اهمیت بودنمه ، بخصوص اینکه من هم توی اون ترد بودم و جناب اتلون در جواب پست های من اون همه نوشته دادن ، خب نمیشه آدم چیزی نگه ، آدم باید احترامشو نسبت به حرف مقابل وقتی یه جایی گفت و گوئه برسونه ، نه تاپیک نرم افزار که هیچ ربطی به گفتگو نداره
شما بیا ببین توی فروما نصفش همه دارن میگن :
great post , tnx man , good job , keep working , awsome
خب نمیشه که آدم نگه

ولی من نظرم اینه که این تشکر نکردنا مال نرم افزار باشه ، نه جاهای دیگه
اما با این حال بازم چشم :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان نرم افزار با جاهای دیگه که حالت تبادل اطلاعات داره فرق میکنه خب .
جاهای دیگه بحث بحث تبادل اطلاعات و نظراته ، من اگه از اتلون تشکر نکنم نشون از بی اهمیت بودنمه ، بخصوص اینکه من هم توی اون ترد بودم و جناب اتلون در جواب پست های من اون همه نوشته دادن ، خب نمیشه آدم چیزی نگه ، آدم باید احترامشو نسبت به حرف مقابل وقتی یه جایی گفت و گوئه برسونه ، نه تاپیک نرم افزار که هیچ ربطی به گفتگو نداره
شما بیا ببین توی فروما نصفش همه دارن میگن :
great post , tnx man , good job , keep working , awsome
خب نمیشه که آدم نگه

ولی من نظرم اینه که این تشکر نکردنا مال نرم افزار باشه ، نه جاهای دیگه
اما با این حال بازم چشم :D

با نظرت تا حدودی موافقم،اما اینکه در ترد های تک بهتره که دستگاههای جدید معرفی بشه و در موردشون نظر داده بشه جای شک نیست،اون چیزی که مهم هست اینه که بعضا" پستهایی در همین های تک هم هست که از اون حدی که گفتم خارج شده؛چند پست هست که اگر خودتون هم ببینید متوجه می شید که زیاد ربطی به معرفی دستگاه یا اظهار نظر در مورد دستکاهها نداره(نمی دونم شاید دیدگاه من با شما متفاوت باشه)
در رابطه با تشکر کردن هم خدمتتون بگم که بله؛تشکر کردن نشونه توجهه و خیلی هم خوبه؛اما من اگر تشکر نکردم؛چون در این مورد وقت نکردم برم دنبال مطلب و در حقیقت نمی تونستم نظری داشته باشم؛به نوعی استفاده کننده از مطالب بودم؛بنابراین نمی تونستم برای اینکه تشکر کنم بیام و یه پست بدم،اما به این معنی هم نیست که استفاده نکردم،چرا استفاده می کنم و برام خیلی هم جالب هست،اما به صلاح نمی بینم که این جور بحثها رو با تشکر قطع کنم،(نظر شخصی هست)
ممکنه در پی ام این تشکرات رو ابراز کنم و یا اینکه اگر مطلبی داشتم در کنار ارائه مطلبم این کار رو بکنم.
بازهم در این رابطه سعی می کنیم تا با مدیرا صحبت کنم و به یه نتیجه منطقی برسیم؛
ممنونم که نظراتتون رو می گید.:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من با اون نظر پارساي عزيز كه گفت:
يه چند نفر رو براي تست برنامه ها و يه توضيح كوچولو + توضيح اينكه اگه سوالي داشتيد به اين لينك پست بدهيد ( لينك سوال و جواب در مورد ... ) انتخاب كنيد , موافقم و در اين موندم چرا عمليش نمي كنيد.

مثلا اين پست :

نوشته ای از bodybuilder2
یه ماشین حساب در حد تیم ملی - هر چیزی که فکرشو کنید داره . خوشم اومد که کم نمیاره .

و .....

سلام عزيز جون
كارتون واقعا عاليه ولي اين REGISTRATION مي خواهد مي شه اونم لطف كنيد؟

يا اينكه

اين برنامه كار نميكنه و لينك دانلودش مثل اينكه خراب شده

يه توضيح در مورد نحوه نصب اين برنامه بديد ممنون مي شم

منظورم اينه كه جوري بشه .. . كه اين سوال ها پيش نياد و باعث زدن پست هاي ... نشود

ما بقي موارد از جمله تشكر كردن هم تقصير برو بكس باحال نيست ... تقصير فروم هست كه كليد تشكر نداره :rolleyes:

در مورد ترد هاي تك من با مجتبي عزيز موافقم ... ديروز داشتم پست هاي اوليه اون ترد رو مي خوندم واقعا با الان كلي تفاوت داره !!! البته همه چيز قابل حل هست كمي حوصله و كمي تلاش مي خواد

يه فكري هم براي آپديت كردن راهنما :: عناوین مطرح شده در بخش بكنيم.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ما بقي موارد از جمله تشكر كردن هم تقصير برو بكس باحال نيست ... تقصير فروم هست كه كليد تشكر نداره :rolleyes:

فروم کلید تشکر داره ولی غیر فعاله.
فروم vBulletin® Version 3.6.8 هست و خیلی از امکاناتش غیر فعال هست اینجا.

مشکل نبود کلید تشکر یکی از ایرادهای اساسی PT هست.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

پارسا جان هفصدمین پستت مبارک.
خیلی فعالیت داریا ....
دو ماه پیش پستهات 30 تا از من کمتر بود ولی الان 200 تا از من بیشتره.:wacko:
امیدوارم همیشه اینقدر فعال باشی.;)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
به نقل از GracIouS :
ايي
65.gif
. جي اچ . ان (بابا بيا اسمتو بگو)
کوچیک شما امیر هستم.
21.gif

به نقل از imate_pda2k :
ما بقي موارد از جمله تشكر كردن هم تقصير برو بكس باحال نيست ... تقصير فروم هست كه كليد تشكر نداره
بچه های همین جا بودن که می گفتن نذاشتن تا ریا نشه.
15.gif

من هم سعی می کنم از این به بعد به قوانین مدیر ها (= فروم پی‌پی‌سی) بیشتر توجه کنم.
چند وقت پیش یه آف تاپیک تو بخش نرم افزار اومدم (خام بودم!) که دکتر یه PM داد و تعجب کردم که اینجا چقدر خشکه!
به هر حال اگه سخت گیری هم باشه فکر می کنم حداقل برای این فروم خوب باشه. چون اینجا واقعا بحث های تخصصی خوبی هست.
23.gif

بالا