• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من با اون نظر پارساي عزيز كه گفت:
يه چند نفر رو براي تست برنامه ها و يه توضيح كوچولو + توضيح اينكه اگه سوالي داشتيد به اين لينك پست بدهيد ( لينك سوال و جواب در مورد ... ) انتخاب كنيد , موافقم و در اين موندم چرا عمليش نمي كنيد.

مثلا اين پست :

يا اينكه

منظورم اينه كه جوري بشه .. . كه اين سوال ها پيش نياد و باعث زدن پست هاي ... نشود

ما بقي موارد از جمله تشكر كردن هم تقصير برو بكس باحال نيست ... تقصير فروم هست كه كليد تشكر نداره :rolleyes:

در مورد ترد هاي تك من با مجتبي عزيز موافقم ... ديروز داشتم پست هاي اوليه اون ترد رو مي خوندم واقعا با الان كلي تفاوت داره !!! البته همه چيز قابل حل هست كمي حوصله و كمي تلاش مي خواد

يه فكري هم براي آپديت كردن راهنما :: عناوین مطرح شده در بخش بكنيم.
این موارد رو مطرح می کنیم؛اما انتظار نداشته باشید تغییرات به یکباره انجام بشه؛به زمان نیاز هست.
و البته کمی دردسر؛چون جابجا کردن پستهای نا مربوط کمی سخت هست؛اما این کار رو انجام خواهم داد.(در مورد ترد های تک)
موافقم.
کوچیک شما امیر هستم.
21.gif

بچه های همین جا بودن که می گفتن نذاشتن تا ریا نشه.
15.gif

من هم سعی می کنم از این به بعد به قوانین مدیر ها (= فروم پی‌پی‌سی) بیشتر توجه کنم.
چند وقت پیش یه آف تاپیک تو بخش نرم افزار اومدم (خام بودم!) که دکتر یه PM داد و تعجب کردم که اینجا چقدر خشکه!
به هر حال اگه سخت گیری هم باشه فکر می کنم حداقل برای این فروم خوب باشه. چون اینجا واقعا بحث های تخصصی خوبی هست.
23.gif

امیر جان از توجهتون ممنونم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان هفصدمین پستت مبارک.
خیلی فعالیت داریا ....
دو ماه پیش پستهات 30 تا از من کمتر بود ولی الان 200 تا از من بیشتره.:wacko:
امیدوارم همیشه اینقدر فعال باشی.;)
قربانت فرشید جان ، شما امر کن ما اصلا پست نمیزنیم :D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
فروم کلید تشکر داره ولی غیر فعاله.
فروم vBulletin® Version 3.6.8 هست و خیلی از امکاناتش غیر فعال هست اینجا.

مشکل نبود کلید تشکر یکی از ایرادهای اساسی PT هست.

اجازه بدید در یکی از معدود دفعات ، از دیدگاه ادمین های پی تی دفاع کنم
به نظر من این نداشتن تنکس یک نقطه قوت هست برای فروم نه ضعف

البته نظر من هست
اگر بحث بیشتر شد ، توضیح خواهم داد چرا

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اجازه بدید در یکی از معدود دفعات ، از دیدگاه ادمین های پی تی دفاع کنم
به نظر من این نداشتن تنکس یک نقطه قوت هست برای فروم نه ضعف

البته نظر من هست
اگر بحث بیشتر شد ، توضیح خواهم داد چرا

چه قوّتی دکتر؟
یکی از نتایج بی نظمی ها و اسپم ها نبود Thanks هست دیگه ...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
امیر جان خوشحالم که به گفته ی مدیر عمل میکنی ، خدا کنه علی آقا هم ببینن این ترد رو ...
منم تشکر میکنم ازشون واقعا"

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
چه پست توپي دادن جناب athlon64x2 !
دستتون درد نكنه
172.gif
بله؛واقعا" جالب بود؛اما من بحث زیر رو که توسط اتلون بیان شده بهش اعتقاد دارم؛موردی که باعث شده تا یکسال دیگه(حداقل)برای خرید دوایس جدید دست نگه دارم؛از همون اول به فکر خرید فلیم بودم و از طرفداران پر و پا قرصش؛اما با وجود اینکه در شرایط فعلی بهترین انتخاب هست؛هنوز فکر می کنم صبر کردن بهتر از خرید کردن هست؛جایی که جناب اتلون هم به خوبی این وضعیت رو مشخص کرده؛
در کل ديوايسهاي چون قيصر و اتم لايف و بسياري از ايتنهاي جديد ديوايسهاي زيبا ولي با عمر بسيار کوتاه از نظر به روز بودن هستند يک جور جوان ناکام! به نظر من براي کسي که ميخواد همين الان زوده زود از شر موبايل خنگش راحت بشه و يک پي پي سي بخره که نسبتا مدرن و کامل باشه مشخصات کاري ارگونوميکي قابل قبول و امکانات سخت افزاري نسبتا کاملي داشته باشه قيصر انتخابي نسبتا قابل قبوله اما براي کسي که الان يک ديوايس پي پي سي داره خريدش اشتباهه چون سال ديگه هيچ اسمي از قيصر نخواهد بود. بخصوص براي اغلب ما که خريد پي پي سي بخاطر بار مالي سنگين تصميمي جدي و با در نظر گرفتن کلي فاکتوره به نظر اين بنده حقير قيصر يک آپگريد آينده نگرانه محسوب نميشه همونطور که تمام ديوايسهاي مبتني بر سامسومگ sc34242A و اينتل pxa272 نيز آينده نگرانه نيستند و به قول طغرل "صداي کلنگ قبرشان به گوش ميرسههههه!" ديوايسهايي با عمر بازار کمتر از يکسال! فعلا براي پي پي سي داران بخصوص اگر کارشون با ديوايس فعلي رتق و فتق ميشه کمي صبر توشه کردن منطقي است . براي کساني هم که پلتفرم گوشيشون به ملکوت اعلي پيوسته وضع بدتر نخواهد شد چون سال ديگه در خوشبينانه ترين حالت بيش از 90% ديوايسهاي فعلي هم به آنها خواهند پيوست که اغلب اومپ هستند يا 64 مگ رم حتي فکر ميکنم 128 مگ رام هم کافي نباشه و تنها ديوايسهاي 520 به بالا با 128 مگ رم و 256 مگ رام به حياتشون ادامه بدن و همينطور وي جي آ شايد الزامي باشه فعلا که هيچ چيزي در مورد حداقل نيازهاي فوتون درز نکرده که همين نشون ميده خطري جدي ديوايسهاي فعلي و در نتيجه بازار فروششون رو تهديد ميکنه. از نظر فوتون در مورد 735 خيالمون از هر طرف راحته که با 64 مگ رم کل پلتفرم pxa272 به ملکوت اعلي خواهد پيوست . فعلا در پلتفرم بولورد و هرمون فعلي انتخاب pxa270 با 128 مگ رم و حداقل 256 مگ رام و قطعا وي جي آ آينده نگرانه ترين خريديه که ميشه انجام داد مثلا o2 فليم انده آينده نگريه!

من هم از جناب اتلون به خاطر مطالب پر مغز ایشون که قطعا" با صرف ساعتها وقت برای جمع آوری و به روز کردن اطلاعاتشون بدست اومده، و در اختیار گذاشتن این مطالب بدون هیچ چشم داشتی؛صمیمانه تشکر می کنم؛و امیدوارم که فعالیتشون تداوم داشته باشه؛
از امیر هم به خاطر اینکه اینجا تشکر کردند ممنونم.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
در کمتر از 10 دقیقه تلاش:cool:

تست آی کیو منو 105 داد :blush:
ولی ناجوانمردانه سخت بود:wacko:

=-=-=-پ ن-=-=-=-=

میگم حامد جان جریان این اسمایل سبز چیه که واسه اکثر تایتل پستهات انتخابش میکنی !؟ :eek:

:) من اگه مي دونستم 101 ميگيرم 6 تا ديگشم جواب مي دادم تازه 23 دقيقه هم زياد اومد !!! :lol:

حيف شد
4yfhwlg.jpg

yasin308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام, تازه واردی هستم رهگذر !!
تکه نانی و تکنولوژی برای زندگی می خواهم ........
آیا اینجا قراری بر مجال زندگانی هست؟

yasin308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه, ولی مال بچه ها رو انگولک می کنم!!
یه دوستی دارم, 1 ماهه خریده و از هیچ چیزش سر در نمی آره!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام, تازه واردی هستم رهگذر !!
تکه نانی و تکنولوژی برای زندگی می خواهم ........
آیا اینجا قراری بر مجال زندگانی هست؟

خوش آمدی عزیز:)

خوشحال میشیم از شما هم استفاده کنیم:)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
در کمتر از 10 دقیقه تلاش:cool:

تست آی کیو منو 105 داد :blush:
ولی ناجوانمردانه سخت بود:wacko:

=-=-=-پ ن-=-=-=-=

میگم حامد جان جریان این اسمایل سبز چیه که واسه اکثر تایتل پستهات انتخابش میکنی !؟ :eek:

:) من اگه مي دونستم 101 ميگيرم 6 تا ديگشم جواب مي دادم تازه 23 دقيقه هم زياد اومد !!! :lol:

حيف شد
4yfhwlg.jpg
با اين تفاصير من تست ايكيومو نگم بهتره... :wacko:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
138 ............................... ایول بابا :D تعریف از خود نباشه هااااااا

بچه ها یه سیب بزنین اول صبحی تست رو انجام بدید !

من میدونستم آی کیوم بالاس ولی نه تا این حد ! بچه بودم 122 بود اما الان شده 138 :D

داشت میکشیدش چشام باز موند :D
6src907.jpg

اینم واسه اینکه نگید طرف خالی بنده !

بالا