این موارد رو مطرح می کنیم؛اما انتظار نداشته باشید تغییرات به یکباره انجام بشه؛به زمان نیاز هست.من با اون نظر پارساي عزيز كه گفت:
يه چند نفر رو براي تست برنامه ها و يه توضيح كوچولو + توضيح اينكه اگه سوالي داشتيد به اين لينك پست بدهيد ( لينك سوال و جواب در مورد ... ) انتخاب كنيد , موافقم و در اين موندم چرا عمليش نمي كنيد.
مثلا اين پست :
يا اينكه
منظورم اينه كه جوري بشه .. . كه اين سوال ها پيش نياد و باعث زدن پست هاي ... نشود
ما بقي موارد از جمله تشكر كردن هم تقصير برو بكس باحال نيست ... تقصير فروم هست كه كليد تشكر نداره
در مورد ترد هاي تك من با مجتبي عزيز موافقم ... ديروز داشتم پست هاي اوليه اون ترد رو مي خوندم واقعا با الان كلي تفاوت داره !!! البته همه چيز قابل حل هست كمي حوصله و كمي تلاش مي خواد
يه فكري هم براي آپديت كردن راهنما :: عناوین مطرح شده در بخش بكنيم.
و البته کمی دردسر؛چون جابجا کردن پستهای نا مربوط کمی سخت هست؛اما این کار رو انجام خواهم داد.(در مورد ترد های تک)
موافقم.
کوچیک شما امیر هستم.
بچه های همین جا بودن که می گفتن نذاشتن تا ریا نشه.
من هم سعی می کنم از این به بعد به قوانین مدیر ها (= فروم پیپیسی) بیشتر توجه کنم.
چند وقت پیش یه آف تاپیک تو بخش نرم افزار اومدم (خام بودم!) که دکتر یه PM داد و تعجب کردم که اینجا چقدر خشکه!
به هر حال اگه سخت گیری هم باشه فکر می کنم حداقل برای این فروم خوب باشه. چون اینجا واقعا بحث های تخصصی خوبی هست.
امیر جان از توجهتون ممنونم.