• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
مرسي پارسا جون. لطف داريد. كشف بزرگي كه كردم اين بود كه دبي به هر فروشگاهي زنگ بزني هر چي بخواي ميگن داريم ولي وقتي ميري ميبيني كه يك هفته هست كه تموم كردن ولي خودشون هم نميدونن!!!:blink:
قيمت ها خيلي با هم متفاوت بودن...
ايتن ايكس 500 معمولي : از 1970 تا 1980 درهم.
فليم: از 3299 تا 3499 ( نفهميدم چرا اينقدر متفاوت بود شايد به گارانتي مربوط بود؟)
زينك 2690 درهم
htc p3600 trinity black :2849
تايتن 1 :2790 درهم.
لايف همه جا 3150 تا 3199 درهم بود ولي يك آشنا پيدا كردم 2900 درهم ميداد (البته 2 تا داشت فقط) و صد البته خر شدم كه نخريدم. :(:(:( آها يادم اومد! لايف رو توي سوپر ماركت! كارفور سيتي سنتر هم ديدم 2999 درهم! اين 2 مورد از همه ارزونتر بودن ولي بقيه كه فروشنده هاي حرفه اي بودن همون قيمتي كه گفتم ميدادن.
تايتن 2 اگه اشتباه نكنم (دقيق يادم نيست ولي يه جايي ياد داشت كردم) 3199 درهم يا كمتر. ولي در دبي به زور 2 جا ديدم... البته همه ميگفتن به زودي ميارن دوباره.
ايسوس p535 :2799
اين ايسوس رو به بدبختي گير آوردم.
اما ادونتيج: من كمترين قيمت ادونتيج رو 4800 درهم ديدم اما حامد ميگفت 4600 هم گير مياد اما چون تو نخش نبودم نميدونم؟؟؟؟
اگر قيمت هايي كه دادم زياد حرفه اي نيست ببخشيد ديگه. واسه همين هم كلي از دوستام غرغر شنيدم!:blush:

سلام آقا سیاوش
وقتتون بخیر
چند تا سئوال داشتم که اگه محبت کنید جواب بدید ممنون می شم
مراکز خاصی رو تو دبی برای خرید PPC رفتین یا همین سیتی سنتر و امثال اونها رو ؟ اگه لطف کنی اسمشون رو هم بگی ممنون می شم
بعد اینکه فقط همین یه دستگاه PPC رو اوردین ؟ از کدوم فرودگاه (امام یا مهر اباد)؟ بهتون گیر ندادند؟ یا گوشی رو باز کردین اوردین؟ خودتون موبایل دیگه ای نداشتین که بخوان گیر بدن که چرا 2 تا موبایل داری (آخه عادت دارند به همه چی گیر بدن)؟
اگه قبل از رفتن به دبی تلفن یا ایمیلی از این فروشگاه های PPc باز داشته باشی می تونی سفارش بدی تا برات بیارن رفتی اونجا معطل نشی و سریع خرید کنی؟
باز هم اگر مورد خاصی بود که بتونه تو این مورد (خرید PPC از دبی ) کمک کنه ممنون می شم بگین ...
با تشکر
ببخشید اگه یکم زیاد سئوال کردم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
لطف دارید.
همونطور که گفتم در اندیشه جبران زحماتتون هستم.
امروز رسید به دستم. همونطور که گفته بودید لوازم جانبی و همه چیزش کامل بود.
البته خیلی از دوستان نمیدونند که شما یه P535 برای من اوردید و من هم نمیدونم چطوری باید جبران کنم.

از نظر دیزاین خیلی عالی هست. دوربینش هم بهتر از اونیه که فکرشو میکردم.
ویندوز عربیش داره حالم رو بهم میزنه و در صدد تعویزش هستم.
GPSش را هم هر کار کردم نتونستم راه بندازم.:(

خواهش ميكنم وظيفه بود. ببخشيد كه بقيه سفارش هاتون رو نتونستم بگيرم. راستش اوايل DS970 به تورم خورد (همون طور كه قبلا گفتم شايد هم به حامد گفتم!) ولي ترسيدم بگيرم بعدش گوشي گيرم نياد.
اگه بدوني اين اذانش چه ضد حال هايي به ما زد؟! اومده بوديم تهران ساعت 5 صبح خوابيديم بعد يهو ديديم از توي اتاق صداي اذان مياد هر چي با ضبط و راديو و تلويزيون و كامپيوتر ور رفتيم ديديم از اون ها نيست! بعد كشف كرديم كه گوشي شما از توي جعبه! داره ميخونه!:D راستي اسكرين پروتكتور هم نداشت:eek: نميشد واسه اسكرين پروتكتور معامله رو بهم زد ديگه... استايلوس هم در محدوده اي كه من رفتم بعدش نتونستم گير بيارم. آدرس دوستم رو هم توي دبي دادم بهشون واسه فرستادن گارانتيش... البته لوكال هستش.
پارسا جون جات خالي يه مزدا 3 قرمز اتوماتيك داشتيم كه در اثر تصادف روبروي كالج آمريكايي ها عقب و جلوش داغون شد:( چون مزدا دوست داشتي گفتم بدوني!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
خوب بچه ها من از مسافرت آمدم:)
جالب اینه هر کس می خوات بره مسافرت از ترس سوغاتی چیزی نمی گه! ولی وقتی بر می گرده ...
21.gif

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام آقا سیاوش
وقتتون بخیر
چند تا سئوال داشتم که اگه محبت کنید جواب بدید ممنون می شم
مراکز خاصی رو تو دبی برای خرید PPC رفتین یا همین سیتی سنتر و امثال اونها رو ؟ اگه لطف کنی اسمشون رو هم بگی ممنون می شم
بعد اینکه فقط همین یه دستگاه PPC رو اوردین ؟ از کدوم فرودگاه (امام یا مهر اباد)؟ بهتون گیر ندادند؟ یا گوشی رو باز کردین اوردین؟ خودتون موبایل دیگه ای نداشتین که بخوان گیر بدن که چرا 2 تا موبایل داری (آخه عادت دارند به همه چی گیر بدن)؟
اگه قبل از رفتن به دبی تلفن یا ایمیلی از این فروشگاه های PPc باز داشته باشی می تونی سفارش بدی تا برات بیارن رفتی اونجا معطل نشی و سریع خرید کنی؟
باز هم اگر مورد خاصی بود که بتونه تو این مورد (خرید PPC از دبی ) کمک کنه ممنون می شم بگین ...
با تشکر
ببخشید اگه یکم زیاد سئوال کردم

مخلصيم.
راستش ميدونستم اگه اسم سيتي سنتر رو بيارم فكر ميكنيد رفتم بقالي دنبال پاكت پي سي!!! اما از اين حرفا گذشته قيمت هايي كه گفتم اون هايي كه بيشتره واسه فروشگاه ها و عرضه كننده هاي معروفه و اون هايي كه كمتر مربوط به همين فروشگاه هاي كوچيكتر(يعني بي اهميت تر) واسه سفارش هم همون طور كه گفتم اصلا نميشه روشون حساب كرد چون فروشنده هاشون اجناس رو ميفروشن ولي اون هايي كه تلفن رو جواب ميدن چون به طور معمول يا سفارش دادن يا خبر ندارن چقدر فروش رفته شما رو به اشتباه ميندازن... من از دفتر تلفن (مثل همون كتاب اول خودمون!) شماره هاي همه فروشنده ها رو در آوردم (معروف) و به همه زنگ زدم و تقريبا همه اطلاعات نادرست دادن!!!آخرش هم با كمك اقوام و بستگان! تونستم چيزي كه ميخوام بگيرم. در مورد قيمت هم كه توضيح دادم... واسه اومدن و رفتن از امام اومدم كسي هم چك نكرد خودم هم پاكت پي سيم باهام بود اگر هم گير ميداد ميگفتم گوشيم خراب شده بود بردم واسه گارانتي دبي تعويضش كرد!:blush: (با عرض معذرت از داريوش بزرگ به خاطر دروغ!) جهت اطلاع يك گوشي با سيم كارت دبي(اتصالات) يك گوشي با سيم كارت ايرانسل و يك گوشي با سيم كارت همراه اول ! باهام بود. اگه وسايلت زياد نباشه كاريت ندارن. اگه خواستي خريد كني بگو چي ميخواي ببينم اصلا اونجا ديدم يا نه؟؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جون جات خالي يه مزدا 3 قرمز اتوماتيك داشتيم كه در اثر تصادف روبروي كالج آمريكايي ها عقب و جلوش داغون شد چون مزدا دوست داشتي گفتم بدوني!

حیف باشه ... ایشالله هیچ کس تصادم نکنه ...
آقا رفتی کیف کردیا ... :D
سیاوش جان همیشه به خوشی بگذره واست ، موفق باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
امشب دوستان نیستند؟
فقط پارسای عزیز رو می بینم که داره از سنگر محافظت می کنه؛
پارسا چه خبرا؟با هم یه چاق سلامتی دونفره بکنیم و من برم بخوابم؛
:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قربانت مجتبی جان ... درس آدم رو بی رمق میکنه ...
شما چطوری ؟!
خوبی ؟!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
قربانت مجتبی جان ... درس آدم رو بی رمق میکنه ...
شما چطوری ؟!
خوبی ؟!

قربانت؛من هم خوبم؛فقط چشمام و سرم درد می کنه؛
اشکال نداره عوضش مطالب جدید یاد می گیری و توانمند می شی:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قربانت؛من هم خوبم؛فقط چشمام و سرم درد می کنه؛
اشکال نداره عوضش مطالب جدید یاد می گیری و توانمند می شی:happy:
توی این سیستم آموزشی درس خوندن هیچ توانمندی به آدم نمیده ...
دوست داشتم یه جوری بود که مدلش فرق میکرد و بیشتر تجربی بود تا یه سری درس های دیکته شده

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها. اتم نازنينم گم شد
54.gif
از ماشين پياده شدم ديدم تو جيبم نيس
54.gif
. خيلي مخلصيم. فعلا
52.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
توی این سیستم آموزشی درس خوندن هیچ توانمندی به آدم نمیده ...
دوست داشتم یه جوری بود که مدلش فرق میکرد و بیشتر تجربی بود تا یه سری درس های دیکته شده

آره حق داری؛ایران هست دیگه،نمی شه کاریش کرد؛البته تو مقاطع بالاتر بهتر میشه؛اما همچنان مشکلی که میگی وجود داره؛
پارسا جان؛من می رم برای خواب و دیدن خوابهای خیلی خیلی خوب:D که حداقل فردا ساعت 5 که بیدار شدم،سر حال باشم :lol:امیدوارم که تو هم شب خوبی داشته باشی.
امیدوارم دکتر هم فردا بیاد و صتدلی داغمون داغ تر بشه؛
دوستان همگی شب خوبی داشته باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام بچه ها. اتم نازنينم گم شد
54.gif
از ماشين پياده شدم ديدم تو جيبم نيس
54.gif
. خيلي مخلصيم. فعلا
52.gif

من که یکسری پیشنهادها به این دوستمون کردم،دوستان اگر موردی به ذهنتون می رسه بفرمایید،پیشنهاد می کنم شما هم داستان با جزئیات بفرمایید تا دوستان بتونن به شما کمک کنن؛
شب بخیر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مجتبی جان شبت بخیر ... امپراطور جان عرض همدردی میکنیم

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوستان . گوشي تو جيبم بود. از ماشين پياده شدم احساس كردم سبكم يخورده. جيبم و.. رو گشتم ديدم بله گوشي نيست. هرچي هم زنگ ميزنم برنميداره.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون دوستان . گوشي تو جيبم بود. از ماشين پياده شدم احساس كردم سبكم يخورده. جيبم و.. رو گشتم ديدم بله گوشي نيست. هرچي هم زنگ ميزنم برنميداره.

اووووووووووه چه ضد حالي:(
زود برو مخابرات با قبض آخرت و مراحل شكايت و اعلام شماره سريال رو بده... ضمنا با ايرانسل هم تماس بگير ببين اونا چطوري سريال گوشي هاي دزدي رو ميگيرن. ضمنا ممكنه از سيم كارتت هم سوء استفاده بشه. به هر حال خبر بدي بود. فيلمي عكسي چيزي كه خصوصي باشي روش نداشتي؟؟؟ خيلي موضوع رو جدي بگير. اگر هم خبري شد همين جا اعلام كن.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
تو سایت ایستگاه یه آگهی مژدگانی و اینا بزنید.

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
اووووووووووه چه ضد حالي:(
زود برو مخابرات با قبض آخرت و مراحل شكايت و اعلام شماره سريال رو بده... ضمنا با ايرانسل هم تماس بگير ببين اونا چطوري سريال گوشي هاي دزدي رو ميگيرن. ضمنا ممكنه از سيم كارتت هم سوء استفاده بشه. به هر حال خبر بدي بود. فيلمي عكسي چيزي كه خصوصي باشي روش نداشتي؟؟؟ خيلي موضوع رو جدي بگير. اگر هم خبري شد همين جا اعلام كن.

از جيب نزدن. افتاده. اره يكروز صبر ميكنم. اگر خبري نشد اطلاع ميدم به مخابرات. نه چيزي توش نداشتم خصوصي

بالا