• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
مخلصيم.
راستش ميدونستم اگه اسم سيتي سنتر رو بيارم فكر ميكنيد رفتم بقالي دنبال پاكت پي سي!!! اما از اين حرفا گذشته قيمت هايي كه گفتم اون هايي كه بيشتره واسه فروشگاه ها و عرضه كننده هاي معروفه و اون هايي كه كمتر مربوط به همين فروشگاه هاي كوچيكتر(يعني بي اهميت تر) واسه سفارش هم همون طور كه گفتم اصلا نميشه روشون حساب كرد چون فروشنده هاشون اجناس رو ميفروشن ولي اون هايي كه تلفن رو جواب ميدن چون به طور معمول يا سفارش دادن يا خبر ندارن چقدر فروش رفته شما رو به اشتباه ميندازن... من از دفتر تلفن (مثل همون كتاب اول خودمون!) شماره هاي همه فروشنده ها رو در آوردم (معروف) و به همه زنگ زدم و تقريبا همه اطلاعات نادرست دادن!!!آخرش هم با كمك اقوام و بستگان! تونستم چيزي كه ميخوام بگيرم. در مورد قيمت هم كه توضيح دادم... واسه اومدن و رفتن از امام اومدم كسي هم چك نكرد خودم هم پاكت پي سيم باهام بود اگر هم گير ميداد ميگفتم گوشيم خراب شده بود بردم واسه گارانتي دبي تعويضش كرد!:blush: (با عرض معذرت از داريوش بزرگ به خاطر دروغ!) جهت اطلاع يك گوشي با سيم كارت دبي(اتصالات) يك گوشي با سيم كارت ايرانسل و يك گوشي با سيم كارت همراه اول ! باهام بود. اگه وسايلت زياد نباشه كاريت ندارن. اگه خواستي خريد كني بگو چي ميخواي ببينم اصلا اونجا ديدم يا نه؟؟؟؟

اقا واقعا لطف کردی توضیح دادی ...
من 3 سال پیش که دوبی بودم سیتی سنتر که پاکت پی سی های خوبی داشت ولی زیاد تو نخشون نبودم (آدما عوض میشن دیگه ... بزرگ میشن دیگه ....)
باز هم اگه کاری داشتم مزاحمتون می شم
ممنون

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام بچه ها. اتم نازنينم گم شد
54.gif
از ماشين پياده شدم ديدم تو جيبم نيس
54.gif
. خيلي مخلصيم. فعلا
52.gif

واقعا متاسفم:(:f34r:

yasin308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض به محضر دوستان ......

پسر دایی بنده چند روز پیش رفته یه Sony Ericsson P990i گرفته, دفترچه راهنماش هم دم دست نیست ببینم سیستم عامل و امکاناتش به چه صورت هست, گفتم چند تا سوال کلیدی از شما دوستان بپرسم, انشاالله که موجب تسریع امور بشه, البته میدونم این تاپیک جای گپ و گفتگو هست, ولی همین مورد رو لطفا به حساب یه گپ تخصصی-دوستانه فرض کنید و راهنمایی .......

1- میشه روی این مدل گوشی Windows Mobile C ریخت یا نه؟ اگه آره, روش از نصب درآوردن سیستم عامل قبلی و جایگزینی Windows Mobile C رو از کجا گیر بیارم؟ اصلا Windows Mobile C خوبه یا سیستم عامل فعلی؟
2- چه جور برنامه هایی به غیر از جاوا روی این گوشی ها قابل نصب هست؟
3- دایرکتوری یا سایتی رو سرغ دارین که Themems, بازی, برنامه کاربردی و ....... برای این مدل رو داشته باشه؟

پ.ن:
خیلی پر رو بازی در آوردم؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عرض به محضر دوستان ......

پسر دایی بنده چند روز پیش رفته یه Sony Ericsson P990i گرفته, دفترچه راهنماش هم دم دست نیست ببینم سیستم عامل و امکاناتش به چه صورت هست, گفتم چند تا سوال کلیدی از شما دوستان بپرسم, انشاالله که موجب تسریع امور بشه, البته میدونم این تاپیک جای گپ و گفتگو هست, ولی همین مورد رو لطفا به حساب یه گپ تخصصی-دوستانه فرض کنید و راهنمایی .......

1- میشه روی این مدل گوشی Windows Mobile C ریخت یا نه؟ اگه آره, روش از نصب درآوردن سیستم عامل قبلی و جایگزینی Windows Mobile C رو از کجا گیر بیارم؟ اصلا Windows Mobile C خوبه یا سیستم عامل فعلی؟
2- چه جور برنامه هایی به غیر از جاوا روی این گوشی ها قابل نصب هست؟
3- دایرکتوری یا سایتی رو سرغ دارین که Themems, بازی, برنامه کاربردی و ....... برای این مدل رو داشته باشه؟

پ.ن:
خیلی پر رو بازی در آوردم؟

دوست عزيز گوشي شما داراي سيستم عامل سيمبيان 9.1 سري uiq 3 هست. امكان تغيير سيستم عامل اون به ويندوز موبايل وجود نداره و به اين شايعات چيپ گوش نكنيد. شما بايد به انجمن موبايل همين سايت بريد همه چيز اونجا هست. اطلاعات بسيار خوبي بدست مياريد. http://forum.persiantools.com/f37.html

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
Windows Mobile C وجود نداره
ولی در کل رو p990 نمیتونین هیچ نوع Windows Mobile نصب کنین

پ.ن.: به نظر با هم پست زدیم:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
د د د
یاسین این چه پستی بود زدی ویندوز موبایل رو p990 ؟ اونم c ؟ اینو دیگه از کجا گیرآوردی ؟ نکنه منظورت CE هست ؟

yasin308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
د د د
یاسین این چه پستی بود زدی ویندوز موبایل رو p990 ؟ اونم c ؟ اینو دیگه از کجا گیرآوردی ؟ نکنه منظورت CE هست ؟

آره ........ منظورم همون بود, روم سیاه!!
حالا مگه این پاکت PC حساب نمیشه!!
چقدر .......... هست که نمیشه روش ویندوز موبایل CE روریخت!!

تاپیکش رو یافتم: http://forum.persiantools.com/t28535.html

ممنون از همه

پ.ن:
سعید, .......... , اوزومو قاشما !!:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آره ........ منظورم همون بود, روم سیاه!!
حالا مگه این پاکت PC حساب نمیشه!!
چقدر .......... هست که نمیشه روش ویندوز موبایل CE روریخت!!

تاپیکش رو یافتم: http://forum.persiantools.com/t28535.html

ممنون از همه

پ.ن:
سعید, .......... , اوزومو قاشما !!:blush:

نه نمیشه دیگه برادر:blush:

برادر ترکی اینجا پی نوشت نزن:happy:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
یاسین جان دیدم که به جواب رسیدی
ولی دلم نیومد سایت مبایل9 رو بهت معرفی نکنم
یه سر بهش بزن هم تم داره هم رینگ تون هم والپیپر هم برنامه هم ... (حالا هی بگین تهران بد جایه! :lol: )

yasin308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه نمیشه دیگه برادر:blush:

برادر ترکی اینجا پی نوشت نزن:happy:

چشم ......... البته اگه توجه کرده بودی, در قسمت پی نوشت ترکی نوشتم, اون هم بخاطر سعید بود!!

یاسین جان دیدم که به جواب رسیدی
ولی دلم نیومد سایت مبایل9 رو بهت معرفی نکنم
یه سر بهش بزن هم تم داره هم رینگ تون هم والپیپر هم برنامه هم ... (حالا هی بگین تهران بد جایه! :lol: )

مرسی, دارم استفاده می کنم, سایت خوبیه .....:p

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا متاسفم:(:f34r:

متاسفم
امیدوارم پیدا بشه

ممنون ار ابراز احساساتتون.:happy: خيلي چاكريم. :lol: صبح زدم يارو برداشت. عصري قرار گذاشتيم برام بياره. مرتيكه ... ميگه چون كارتونش همرات نيست نميام سر قرار. ميگم مال منه بابا. بهت اثبات ميكنم. زبون نفهم ميگه فقط و فقط كارتون. حالا كارتون كجاس؟ دست نفر قبلي كه ازش خريدم( كارتون دوبي بود كه تازه رسيده تهران و فرصت نكرده بودم بگيرم) . خلاصه كه دهنمون سرويس شد سر اين قضيه. اميدوارم فردا نريم بامبول در بياره سريالش نميخونه و اصلي نسيت و...:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون ار ابراز احساساتتون.:happy: خيلي چاكريم. :lol: صبح زدم يارو برداشت. عصري قرار گذاشتيم برام بياره. مرتيكه ... ميگه چون كارتونش همرات نيست نميام سر قرار. ميگم مال منه بابا. بهت اثبات ميكنم. زبون نفهم ميگه فقط و فقط كارتون. حالا كارتون كجاس؟ دست نفر قبلي كه ازش خريدم( كارتون دوبي بود كه تازه رسيده تهران و فرصت نكرده بودم بگيرم) . خلاصه كه دهنمون سرويس شد سر اين قضيه. اميدوارم فردا نريم بامبول در بياره سريالش نميخونه و اصلي نسيت و...:blush:
ایشالله که مشکلی پیش نمیاد .
با 4تا گردن کلفت برو که اگه خواست جیم بشه ، نذاری در بره :D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

اي ول اي ول
با برو بكس pt برو پدرشو در ميارن :D
ولي خوبه گفته با كارتون بيا و بگير و ببر :lol:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

اي ول اي ول
با برو بكس pt برو پدرشو در ميارن :D
ولي خوبه گفته با كارتون بيا و بگير و ببر :lol:

يك احتمال ديگه هم هست... اين كه بره سره قرار طرف با 4 تا گردن كلفت اومده باشه و كارتن رو هم ازش بگيره:blush: اونوقت طرف مقابل صاحب يك اتم به اضافه كارتن ميشه و فقط ميمونه شارژر و كابل يو اس بي و هندزفري! نگفته شارژر رو هم بيار ببينم؟؟؟!:p:D
از دوستان كسي يونان ارمنستان بلغارستان رفته؟(يكيش نه همشون!)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

آرم مخصوص پی تی بخش پی پی سی رو نشونش بده ، حله

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
دكتر جان و دوستان نيازي نبود. طرف با نامزدش اومده بود :دي . كارتون را گرفت و چك كرد و تحويل داد

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی خوشحال شدم
پس طرف با نامزدش بوده کلی کلاس جوونمردی و این حرفا گذاشته براش چه حالی کرده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان و دوستان نيازي نبود. طرف با نامزدش اومده بود :دي . كارتون را گرفت و چك كرد و تحويل داد

عزیز به نظرم شما باید یه پولی می گرفتی این قدر براشون اعتبار تولید کردید جلوی نامزد گرامی شون

بالا