- نوشتهها
- 608
- لایکها
- 71
مخلصيم.
راستش ميدونستم اگه اسم سيتي سنتر رو بيارم فكر ميكنيد رفتم بقالي دنبال پاكت پي سي!!! اما از اين حرفا گذشته قيمت هايي كه گفتم اون هايي كه بيشتره واسه فروشگاه ها و عرضه كننده هاي معروفه و اون هايي كه كمتر مربوط به همين فروشگاه هاي كوچيكتر(يعني بي اهميت تر) واسه سفارش هم همون طور كه گفتم اصلا نميشه روشون حساب كرد چون فروشنده هاشون اجناس رو ميفروشن ولي اون هايي كه تلفن رو جواب ميدن چون به طور معمول يا سفارش دادن يا خبر ندارن چقدر فروش رفته شما رو به اشتباه ميندازن... من از دفتر تلفن (مثل همون كتاب اول خودمون!) شماره هاي همه فروشنده ها رو در آوردم (معروف) و به همه زنگ زدم و تقريبا همه اطلاعات نادرست دادن!!!آخرش هم با كمك اقوام و بستگان! تونستم چيزي كه ميخوام بگيرم. در مورد قيمت هم كه توضيح دادم... واسه اومدن و رفتن از امام اومدم كسي هم چك نكرد خودم هم پاكت پي سيم باهام بود اگر هم گير ميداد ميگفتم گوشيم خراب شده بود بردم واسه گارانتي دبي تعويضش كرد!:blush: (با عرض معذرت از داريوش بزرگ به خاطر دروغ!) جهت اطلاع يك گوشي با سيم كارت دبي(اتصالات) يك گوشي با سيم كارت ايرانسل و يك گوشي با سيم كارت همراه اول ! باهام بود. اگه وسايلت زياد نباشه كاريت ندارن. اگه خواستي خريد كني بگو چي ميخواي ببينم اصلا اونجا ديدم يا نه؟؟؟؟
اقا واقعا لطف کردی توضیح دادی ...
من 3 سال پیش که دوبی بودم سیتی سنتر که پاکت پی سی های خوبی داشت ولی زیاد تو نخشون نبودم (آدما عوض میشن دیگه ... بزرگ میشن دیگه ....)
باز هم اگه کاری داشتم مزاحمتون می شم
ممنون