• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
محسن خلیلی رو ایولللل ...
داور بین المللی نمیخوایم نمیخوایم ... مرادی حیا کن ، داوری رو رها کن ...
پاکت پی سی استقلالی هم داره ؟! فکر نکنم داشته باشه ، داشته باشه الان خودشو میزنه به اون راه ، نزنه هم میاد که بگه من خودمو نزدم به اون راه :D

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حالا که استقلالی نداریم بزارین اینو بهتون بگم با داداشم خیلی کل کل پرسپولیس و استقلال داشتیم و داریم
یه روز تو این کل کل ها برگشت بهم گفت جواد بیا طرفدارای استقلالی رو ببین، یا همه مهندسن یا دکتر یا بازارین یا آدم مرفه بی درد چون یه تیم شاهنشاهی و قدیمیه
ولی پرسپولیسها رو نگاه کن یا همه ارازل اوباشن یا قشر بدبخت کارگر
یکم بهم برخورد، بهش گفتم جواب این حرفتو میدم، اومدم تو پی تی و بخش خودمونو اوردم
گفتم بیا اینم ملت پی پی سی دار (دونه دونه بچه ها رو بهش معرفی کردم ) که یا همه دکترن یا مهندس یا بیزنس من یا دانشجو نخبه یا خلاصه هر چی ملت خفنه اینجا پرسپولیسیه!
خلاصه کلی خر کیف شده بودم،اومد حرفو عوض کرد و خندید گفت باشه جوجه رو آخر پاییز میشمارن و معلوم میشه که امسال کی قهرمانه (همون اوایل فصل بود که پرسپولیس داشت همه بازی هاشو درو میکرد) همین الانم بهش مسیج دادم و پیروزی دقیقه ای 90 رو بهش تبریک گفتم هنوز جواب نداده! :lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوبه باز تو تکلیفت معلومه و حریفت استقلالیه و مشخص !
بابای من طرفدار هر تیمیه که با پرسپولیس مسابقه داره ! خفه میکنه منو تا بازی تموم بشه :D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
محلول؟:blink:محلول چی؟ کجا بریم بخوریم؟یادآوری کن اگر خوب باشه می ریم بخوریم:)

جدي يادت نمي آد ؟ !!! :D

مبارك باشه معافيت آقا مهرداد... خواستي بري دبي يا هر جاي ديگه پايه با حال نداشتي يه ندا بده با هم بريم! اگه محلولي چيزي هست به ما هم بديد... تنها خوري خوب نيست. آقا مجتبي شما هم؟!!!:blush:

مرسي سياوش جان . به روي چشم :happy:

حالا هی دل مارو که معافی نداریم ، هی هی هی آب کنید .

:D تو با اون تستي كه زدي مشخص هست مي توني خودت رو با فكر معاف كني :blush: جدي مي گما !!! يه روز بشين فكرش كن ببين چه جور مي توني معاف شي :lol: جون من پيدا مي كني :happy:

آقا به خدا نمی دونم محلول چی هست؛بگذارید مهرداد بیاد ببینیم منظورش از محلول چی هست؛

:lol::lol::lol:

سلام،
والا من که گرفتارم،خیلی دوست دارم بیام جهرم رو ببینم،اما الان هم از محل کارم دارم پیام می دم،:blink:اگر شما بیاید که خیلی عالی میشه،شام هم که عالی دیگه؛من که پایه ام،کی کی میای مهرداد جان؟
...
راستی مخلوط بستنی فالوده نخوردی؟بیا مهمون من،با هم می خوریم،اصلا" می ریم معجون بابا رحیم می زنیم،:lol:
...
خلاصه مهرداد جان ما منتظریم،

آقا حال کردی پس،به سلامتی،یه قرار بذار همگی ما رو مهمون مخلوط بستنی فالوده بکن دیگه:blink:
...
و
...
نوشته اي از مهرداد :

خب من بيام تهران يا شما ميايد جهرم .. . ؟ فالوده نه ! نهار مفصل:blink::D جريان بستني فالوده مخلوط چيه ديگه مد شده ؟ :D

:lol::lol::lol:

محلول همون معجون بود.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا من رسما" اعلام میکنم که آی کیوی من تو مایه های پلانگتون هست چون بچه ها - از جمله مهرداد - رسما" دارن مارو ... آقا بکشید بیرون !!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
حالا که استقلالی نداریم بزارین اینو بهتون بگم با داداشم خیلی کل کل پرسپولیس و استقلال داشتیم و داریم
یه روز تو این کل کل ها برگشت بهم گفت جواد بیا طرفدارای استقلالی رو ببین، یا همه مهندسن یا دکتر یا بازارین یا آدم مرفه بی درد چون یه تیم شاهنشاهی و قدیمیه
ولی پرسپولیسها رو نگاه کن یا همه ارازل اوباشن یا قشر بدبخت کارگر
یکم بهم برخورد، بهش گفتم جواب این حرفتو میدم، اومدم تو پی تی و بخش خودمونو اوردم
گفتم بیا اینم ملت پی پی سی دار (دونه دونه بچه ها رو بهش معرفی کردم ) که یا همه دکترن یا مهندس یا بیزنس من یا دانشجو نخبه یا خلاصه هر چی ملت خفنه اینجا پرسپولیسیه!
خلاصه کلی خر کیف شده بودم،اومد حرفو عوض کرد و خندید گفت باشه جوجه رو آخر پاییز میشمارن و معلوم میشه که امسال کی قهرمانه (همون اوایل فصل بود که پرسپولیس داشت همه بازی هاشو درو میکرد) همین الانم بهش مسیج دادم و پیروزی دقیقه ای 90 رو بهش تبریک گفتم هنوز جواب نداده! :lol:

:lol::lol: چقدر جالب :lol::p

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا من رسما" اعلام میکنم که آی کیوی من تو مایه های پلانگتون هست چون بچه ها - از جمله مهرداد - رسما" دارن مارو ... آقا بکشید بیرون !!!!

پارسا جان يه وقت نارحت نشيا :rolleyes: من دوست دارم كه اينا رو ميگم

حالا بگو بينم پلانگتون چيه ؟ شايد ميدونم اما بد تلفظ مي كنم :D و نمي فهمم آخه آي كيو من پايينه :D

پ . ن :

راستي من از خرس تنبل خيلي خوشم مي آد
از اينا هست كه هميشه مي خندن و 7 - 8 قرن طول مي كشه بره بالا درخت :D كسي نميتونه گير بياره ؟ :lol: جدي خيلي خوشم مي اد هميشه خندونه :lol: نــــــــازي چه خوب شد يادش افتادم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
جدي يادت نمي آد ؟ !!! :D

محلول همون معجون بود.
آقا من در خدمتتم؛کی میای؟اتفاقا" منم هوس کردم؛هر وقت اومدی تهران بگو تا با هم بریم؛
ولی واقعا" معجون کجا و محلول کجا؛منو بگو یه لحظه په فکرهایی به سرم زد؛به هر حال از اونجایی که من اهل محلولی جات نیستم؛واقعا" گیج شده بودم که منظورت از محلول چیه:lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان يه وقت نارحت نشيا :rolleyes: من دوست دارم كه اينا رو ميگم

حالا بگو بينم پلانگتون چيه ؟ شايد ميدونم اما بد تلفظ مي كنم :D و نمي فهمم آخه آي كيو من پايينه :D

پ . ن :

راستي من از خرس تنبل خيلي خوشم مي آد
از اينا هست كه هميشه مي خندن و 7 - 8 قرن طول مي كشه بره بالا درخت :D كسي نميتونه گير بياره ؟ :lol: جدي خيلي خوشم مي اد هميشه خندونه :lol: نــــــــازي چه خوب شد يادش افتادم
دیگه یکیو که سوژه کنین ، بیرون کشیدنش با خداست !!!

آره خرس تنبل ها هم باحالن ! ناخناشون تو مایه ی چنگکای اون قهرمان ایکس-من ه !

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا من در خدمتتم؛کی میای؟اتفاقا" منم هوس کردم؛هر وقت اومدی تهران بگو تا با هم بریم؛
ولی واقعا" معجون کجا و محلول کجا؛منو بگو یه لحظه په فکرهایی به سرم زد؛به هر حال از اونجایی که من اهل محلولی جات نیستم؛واقعا" گیج شده بودم که منظورت از محلول چیه:lol:

چشم هر وقت اومدم حتما مي ريم حالش رو مي بريم

اين ميتونه يكي از سوال هاي من از صندلي داغ شما باشه :D

راستي : كلي خنديدم الان ... :lol:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ای بابا
عجب جمعه شب خلوت و دلگیریه :(

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بهههههه :)
بابا کجا بودی (اسمایل احوال پرسی)

دلمون گرفت تو پی تی
پارسا دیگه ایدم نمیاد یه بحث راه بندازیم تو پی تی :(

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من معتاد شدم! :(

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
رفقا یعنی این حقیقت داره! (اسمایلی که تو این چند روز از بس چشماش از حدقه زده بیرون که دیگه لق میزنه و تراشکاری میخاد)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سياوش جان، منم پايم... :blush:

مخلصيم. پايه محلول؟؟؟! يا دبي و ...؟ در هر دو صورت من با تمام بروبچي كه فقط واسه تفريح به فرنگ!!! و دبي و هر جايي برن پايه هستم! در اين گونه سفر ها فقط خريد پاكت پي سي مجازه! بقيه اش تفريحات سالم! (نميدونم چرا بعد از تفريحات سالم علامت تعجب گذاشتم)
پارسا جون مهرداد راست ميگه. بشين يه فكري بكن كفالتي پزشكي اي چيزي... راستش من 2 سال خدمت نمودم در وزارت دفاع ولي بعدش فهميدم چقدر راه براي رسيدن به معافي هست!(همون قدر كه راه واسه رسيدن به خدا هست!) به هر حال اميدوارم موفق باشي... حالا ما با بچه ها ميريم عكس ميگيريم مياريم نشون ميديم! يژ:cool:
پ ن : ببخشيد كه خودمون رو وارد بحث هاي دوستانه كاربران فعال نموديم!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
رفقا یعنی این حقیقت داره! (اسمایلی که تو این چند روز از بس چشماش از حدقه زده بیرون که دیگه لق میزنه و تراشکاری میخاد)

بله جواد جان؛می بینم از طرفداران کریس د برگ هستی؛به همین خاطر برای اولین بار آهنگی از گروه آریان رو گوش می کنم.:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
مخلصیم مجتبی جان
کیه که آهنگایه به قول پارسا مخوفش رو گوش نکنه و دوس نداشته باشه!؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

جواد جان منم توي نميدونم روزنامه خوندم يا از يكي از اين كانال هاي ماهواره اي شنيدم.:cool:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خیلی وقته ...
عکس گروهیشونو اگه پیدا کردم آپ میکنم

بالا