• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
پارسا جان اين حرفا چيه اين كارا چيه :rolleyes: منو ببين ... داري ميبيني ؟ يه كم دقيق تر نگاه كن ... ديدي ؟

من فليم دارم : اما نه سيم كارت مخابرات روش كار ميده نه اينجا ايرانسل كار ميده ... فقط مواردي كه بازي بخوام بكنم يا در ماشين بابام و داداشم رو باز كنم ازش استفاده مي كنم = بي استفاده

پي دي اي تو كا دارم : تاچ اسكرينش رو عزيز دلم زد شكوند ديگه درست نكردم آخه بايد بفرستم تهران با 55 تومن خرج = بي استفاده

ان 91 دارم : هر چند بار درستش مي كنم باز هم بعد از 4 ساعت يا كمتر شارژ خالي ميكنه ... چند بار هم گوشي باز شده كه تعمير بشه اما نشده = بي استفاده

ان 90 دارم : اگه خدا راضي باشه دارم با ان 90 كار ميكنم :blush: مي دوني چند وقته !!! !!!

غصه نمي خواد بخوري كه ...
الان پول رو بذار كنار همون گوشي كه دستت هست استفاده بكن ايشالا پول بيشتري جمع مي كني و چيزي كه دوست داري مي خري

به حرف حسين هم گوش كن ( به چيزي كه دل داره دل نبند ) اينو زياد ازش شنفتم

=> پي نوشت :

زماني كه فليم رو خريده بودم شب اولي كه داشتم باهاش حال ميكردم طوطي جونم سيم هندزفريشو تيكه كرد اينقدر اعصابم خورد شده بو كه اونو پرت كردم به پرده اتاقم بي چاره ضرب برگشتش طرف خودم اومد دوباره با كف دست زدم تو سرش :f34r: خدا من رو ببخشه :hmm::f34r: فليم دل نداشت اما طوطي جونم هر وقت من رو ميبينه واسم ميميره:hmm::f34r: خدا من رو ببخشه :eek: الان هم فليم فتاده گوشه خونه

راستي به جمله زيباي امضاي منم توجه كن ... مرسي كه همشو خوندي
همون قبل از زدن پست در تالار پاکت‌پی‌سی .... ؟
smilingsmiley.gif

مبارک باشه پارسا جان. ولی فکر نمی کنی در مورد لپتاپ داری زیاد خرج می کنی؟! این SZ ها فک کنم قیمتش با گارانتی و مخلفات 2 تا یک و نهصدتو می خوره! واقعا به لپتاپی با این قدرت و گرون نیاز داری؟! دستگاهی که مهمترین وی‍ژگی ش تجهیزات وایزلزش هست! خیلی می تونی صرفه جویی کنی که از بقلش پول یه پی‌پی‌سی رو هم در بیاری!
به هر حال هر کسی دنبال چیزی می ره که بهش نیاز داره! خود من الآن یه پی‌پی‌سی نه چندان جدید و قوی می خوام مثل s200 ! چون وقتی ل‍پتاپ بگیرم، مسلما کار اصلی م با پاکت پی سی که کتاب خوندن بود رو بهتر و راحت تر می تونم انجام بدم! واسه آقا جواد دقیقا بر عکس!
موفق باشی عزیز!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
امیر جان آخه نمی خوام اتفاقی که در مورد ویزاردم افتاد و موقعی که خریدمش امکاناتش خوب نبود رو دوباره تجربه کنم

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
امیر جان آخه نمی خوام اتفاقی که در مورد ویزاردم افتاد و موقعی که خریدمش امکاناتش خوب نبود رو دوباره تجربه کنم
با 1400 مي توني يه سوني (اصللا" سوني ها كلا گرونن!) بگيري كه رمش مثل همين مدله (دو گيگ كه به نظر من خيلي هم زياده) با همين cpu و... (احتمالا مانيتور بزرگ تر اگه بخواي)!
اين دستگاه قيمتش زياده فقط به خاطر امكانات وايرلزش (به به! اونم تو ايران چه صفايي داره!) و اين كه ساخت ژاپنه احتمالا!
آقا عجله نكن! يه مرتبه ديدي بر عكس شد! يه دستگاه مي گيري كه زياد پاش خرج كردي!

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اون کاربر باید بن بشه ! حالا ما بلد نبودیم دلیل نبود این حرفا ! همه که همه چی رو نمی دونن
175.gif
167.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
با 1400 مي توني يه سوني (اصللا" سوني ها كلا گرونن!) بگيري كه رمش مثل همين مدله (دو گيگ كه به نظر من خيلي هم زياده) با همين cpu و... (احتمالا مانيتور بزرگ تر اگه بخواي)!
اين دستگاه قيمتش زياده فقط به خاطر امكانات وايرلزش (به به! اونم تو ايران چه صفايي داره!) و اين كه ساخت ژاپنه احتمالا!
آقا عجله نكن! يه مرتبه ديدي بر عكس شد! يه دستگاه مي گيري كه زياد پاش خرج كردي!

سریهای SZ امکانات وایرلس خاصی ندارن : یه دونه بلوتوث+WIFI(مدلهای امریکاییش هم WAN دارن که SZ650 امریکایی نیست)
چیزی که سری SZ داره که هیچ کدوم از سریهای دیگه vaio ندارن جنس بدنست که از کربن ساخته شده که در جتها استفاده میشه که هم وزن نوت بوک رو مثل پرکاه کرده هم بدنه رو مقاوم ترش کرده
قیمت بالاش به خاطر mobility بودن و سایز کوچیک و وزن بسیار کمش هست (قطر LCD اون اندازه stylus p525 منه!!)
CPU dual core با core 2 duo از زمین تا زیر زمین فرق میکنه ها....
cpu این SZ650 + رم 2GB خیلی قدرتمند کردش گرچه با ویستا مشکل داره
اون سنسور fingerprint هم خیلی کارایی داره, باهاش میتونی برنامه run کنی, messenger , windows accountو email login کنی,scroll کنی...

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

:lol: چي بگيم والا !!! :lol: لعنت بر شيطان كثيف :f34r:

عجب چیز خفنی ها ! من خودم تو فکر تهیه فراری 0005 بودم ولی اینم خیلی خوبه ها ؟
قیمت ؟

http://www.buy.com/prod/acer-ferrar...z-15-4-wsxga/q/loc/101/203829181.html#moreimg

-------------------------------------------
انگار نه انگارانجمن لپتاپ داریم !

به دانيال عزيز تكيه كن چيزاي [ مخوفي ( به قول پارسا جان ) ] سراغ داره

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
نمی دونم ولی من اولین سری ای بود که می دیدم وایرلز 802.11.n رو هم ساپورت می کنه! fingerprint شم منو یاد عشقم lenovo می ندازه!:happy:
راستی سونی ها cpu ی dual core هم دارن؟! یا core dou یود یا santa rosa یا همین !

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
از شهرام عزيز كه اين همه واسه اين فروم زحمت ميكشه تشكر مي كنم... فارسي سازي رو كه قولشداده بود رو مثل اينكه داره راهش ميندازه :happy: ايشالا كه به فليم هم بخوره :rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ای وای زانتیا به این نازی چرا پلاکشو تعویض نکردی ؟

آخه 376 تومن بيمه بايد بدم ... 360 تومن جريمه 3 سال رو بايد بدم ...50 تومن هم جدا خرج اينبر و اونبر كارهاش داره :D جمعا ميشه 700 800 تومن :lol:

خب دو تا ساب و وٌوفر ديگه ميزارم روش با اين پول :lol:

:lol:
nam40.jpg

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
wow
WOW
مرد مومن این چی چی بید ؟
wow.gif

2 تا سابووفر دیگه رو میخوای کجاش جا بدی ؟
راست میگی ؟ این همونه ؟ ولی این نقره ایه ها اون که مشکیه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
wow
WOW
مرد مومن این چی چی بید ؟
wow.gif

2 تا سابووفر دیگه رو میخوای کجاش جا بدی ؟
راست میگی ؟ این همونه ؟ ولی این نقره ایه ها اون که مشکیه

اين عكس رو برا مثال گذاشتم:D وگرنه اگه اينو داشتم كه به قول علي رضا خدا بود:happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نمی دونم ولی من اولین سری ای بود که می دیدم وایرلز 802.11.n رو هم ساپورت می کنه! fingerprint شم منو یاد عشقم lenovo می ندازه!:happy:
راستی سونی ها cpu ی dual core هم دارن؟! یا core dou یود یا santa rosa یا همین !
Core 2 Due ِ سانتا رزا هستش
در ضمن من دیگه به این فروم تعلق ندارم :D ، پی پی سی ندارم دیگه :(

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Core 2 Due ِ سانتا رزا هستش
در ضمن من دیگه به این فروم تعلق ندارم :D ، پی پی سی ندارم دیگه :(

پارسا جون بيخيال شو ديگه اشك همه رو در اوردي. بابا ما دلمون قد يه گنجشكه ها:blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آخه 376 تومن بيمه بايد بدم ... 360 تومن جريمه 3 سال رو بايد بدم ...50 تومن هم جدا خرج اينبر و اونبر كارهاش داره :D جمعا ميشه 700 800 تومن :lol:

سلام داش مهرداد...
ماشينت بيمه نيست؟؟! اون هم سه سال؟؟!!!
از دست من ناراحت نشو ولي كارت بسيار بسيار غلط هستش. هر چه سريع تر نسبت به بيمه كردنش اقدام كن. عجيبه ها ! گواهينامه نداشتي( يا نداري) بيمه هم نداري... ولي من به عنوان يك دوست اينترنتي ! وظيفه خودم ميدونم كه به شما در اين مورد هشدار بدم... فكر نمي كنم بقيه بروبچ هم كارت رو تاييد كنن. اگر هم كسي از دوستان شما شما رو به اين مساله كه فرضا ساب از بيمه مهمتره ! تشويق كنه يا نادان هست يا دوست شما نيست. اگه اتفاقي بيفته خداي نكرده ميخواي چكار كني؟؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

سلام داش مهرداد...
ماشينت بيمه نيست؟؟! اون هم سه سال؟؟!!!
از دست من ناراحت نشو ولي كارت بسيار بسيار غلط هستش. هر چه سريع تر نسبت به بيمه كردنش اقدام كن. عجيبه ها ! گواهينامه نداشتي( يا نداري) بيمه هم نداري... ولي من به عنوان يك دوست اينترنتي ! وظيفه خودم ميدونم كه به شما در اين مورد هشدار بدم... فكر نمي كنم بقيه بروبچ هم كارت رو تاييد كنن. اگر هم كسي از دوستان شما شما رو به اين مساله كه فرضا ساب از بيمه مهمتره ! تشويق كنه يا نادان هست يا دوست شما نيست. اگه اتفاقي بيفته خداي نكرده ميخواي چكار كني؟؟؟

کاملا" تایید میشه،

بالا