همون قبل از زدن پست در تالار پاکتپیسی .... ؟پارسا جان اين حرفا چيه اين كارا چيه منو ببين ... داري ميبيني ؟ يه كم دقيق تر نگاه كن ... ديدي ؟
من فليم دارم : اما نه سيم كارت مخابرات روش كار ميده نه اينجا ايرانسل كار ميده ... فقط مواردي كه بازي بخوام بكنم يا در ماشين بابام و داداشم رو باز كنم ازش استفاده مي كنم = بي استفاده
پي دي اي تو كا دارم : تاچ اسكرينش رو عزيز دلم زد شكوند ديگه درست نكردم آخه بايد بفرستم تهران با 55 تومن خرج = بي استفاده
ان 91 دارم : هر چند بار درستش مي كنم باز هم بعد از 4 ساعت يا كمتر شارژ خالي ميكنه ... چند بار هم گوشي باز شده كه تعمير بشه اما نشده = بي استفاده
ان 90 دارم : اگه خدا راضي باشه دارم با ان 90 كار ميكنم :blush: مي دوني چند وقته !!! !!!
غصه نمي خواد بخوري كه ...
الان پول رو بذار كنار همون گوشي كه دستت هست استفاده بكن ايشالا پول بيشتري جمع مي كني و چيزي كه دوست داري مي خري
به حرف حسين هم گوش كن ( به چيزي كه دل داره دل نبند ) اينو زياد ازش شنفتم
=> پي نوشت :
زماني كه فليم رو خريده بودم شب اولي كه داشتم باهاش حال ميكردم طوطي جونم سيم هندزفريشو تيكه كرد اينقدر اعصابم خورد شده بو كه اونو پرت كردم به پرده اتاقم بي چاره ضرب برگشتش طرف خودم اومد دوباره با كف دست زدم تو سرش :f34r: خدا من رو ببخشه :hmm::f34r: فليم دل نداشت اما طوطي جونم هر وقت من رو ميبينه واسم ميميره:hmm::f34r: خدا من رو ببخشه الان هم فليم فتاده گوشه خونه
راستي به جمله زيباي امضاي منم توجه كن ... مرسي كه همشو خوندي
مبارک باشه پارسا جان. ولی فکر نمی کنی در مورد لپتاپ داری زیاد خرج می کنی؟! این SZ ها فک کنم قیمتش با گارانتی و مخلفات 2 تا یک و نهصدتو می خوره! واقعا به لپتاپی با این قدرت و گرون نیاز داری؟! دستگاهی که مهمترین ویژگی ش تجهیزات وایزلزش هست! خیلی می تونی صرفه جویی کنی که از بقلش پول یه پیپیسی رو هم در بیاری!
به هر حال هر کسی دنبال چیزی می ره که بهش نیاز داره! خود من الآن یه پیپیسی نه چندان جدید و قوی می خوام مثل s200 ! چون وقتی لپتاپ بگیرم، مسلما کار اصلی م با پاکت پی سی که کتاب خوندن بود رو بهتر و راحت تر می تونم انجام بدم! واسه آقا جواد دقیقا بر عکس!
موفق باشی عزیز!