• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه 376 تومن بيمه بايد بدم ... 360 تومن جريمه 3 سال رو بايد بدم ...50 تومن هم جدا خرج اينبر و اونبر كارهاش داره :D جمعا ميشه 700 800 تومن :lol:

خب دو تا ساب و وٌوفر ديگه ميزارم روش با اين پول :lol:

:lol:
nam40.jpg

مهرداد بیخیال بابا ! چرا بیمه نکردی! با سیاوش کالا موافقم زود تر اقدام کن!!!!!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Core 2 Due ِ سانتا رزا هستش
در ضمن من دیگه به این فروم تعلق ندارم :D ، پی پی سی ندارم دیگه :(

پارسا این حرفا چیه آخه! دیگه ناراحتمون نکن! حالا فعلا چی کار کردی چی گرفتی!!؟

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
پارسا جان خيلي دوست داريم. اشك مارو در نيار : اشك و اينها...

داش مهرداد بيمه كن. ساب و .. هم دورانش گذشت . خز شد :دي

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان خدمت رسیدم که بگم امروز دوست عزیزمون شهرام کی جم به جمع کاربران بخش پاکت پی سی اضافه شدند؛این موضوع به پیشنهاد دانیال عزیز و با پیگیری و زحمات حسین عزیز به انجام رسید و بنده هم خدمت شهرام عزیز و هم دو مدیر عزیز عرض کردم که واقعا" کوچکترین کاری که در قبال زحمات شهرام عزیز می توان انجام داد؛این کار بود که از دست ما مدیران بر می آمد؛
دوست دیگری هم مد نظر ما هستن که انشاله به زودی پس از مشورت با سایر مدیران به جمع کاربران فعال اضافه خواهند شد؛
ضمن تبریک به شهرام عزیز؛از فعالیتهای ایشون تشکر می کنم.
موفق باشید.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
شهرام جان اکتولیتیت مبارک باشه عزیز
یه تشکر هم ازت بکنم بابت بابت زحماتی که اینجا میکشی و برنامه های (الحق با ایده های جالب) پارسی خوبی درست میکنی

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام.
با تمام وجود از دوستان عزیزم (GracIouS ,siavash78 ,A.GH.N, imate_pda2k , alireza_simkesh) که من رو شرمنده کردند تشکر می کنم. :blush:
همچنین جا داره که از تشکر ویژه ای هم از دو مدیر عزیز King_Dani و mojtaba2741 داشته باشم. :blush:
همانطور که می دانید من برنامه هام رو به صورت رایگان عرضه کردم. از این به بعد هم اگر نرم افزاری داشته باشم, که فکر می کنم فردا یکیش رو براتون آپ کنم, کاملا رایگان هستش. البته فارسی سازم رو چون با یکی از دوستان قدیمی صحبتهایی شده قراره که پولی کار کنم. البته همینجا قول 50 نسخه رایگان برنامه رو به تمامی دوستان فعال خودم در این انجمن می دم. شاید جالب باشه برای شما که بدونید اصلا چی شد من اومد اینجا. از روی علاقه یه دستگاه PPC خریدم. فکر کنم همه می دونید که K-Jam دارم. این سایت رو در Google (که خیلی دوسش دارم) پیدا کردم. اون موقع Hirad_sabaghian (اگه اشتباه نکرده باشم) کلی زحمت می کشید و من فقط Download می کردم. دقیقا بعد از دلخوری های ایشون بود که من اولین پست های خودمو ارسال کردم. بعد نمی دونم چی شد که به اینجا دلبسته شدم. من به دلایل مشغله کاری شدیدی که دارم دوستان کمی دارم. یعنی فقط همکارانم هستند. ولی حالا در این انجمن احساس می کنم که دوستان بسیاری دارم. همونطور که می دونید 21 سال دارم و از سن 17 سالگی برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای شروع کردم که اگه دوست داشته باشید می تونید رزومه کاری من رو در سایتم مشاهده نمایید. با کمک های بسیار برادر بزرگم کم کم راه پیشرفت رو پیدا کردم. الآن در سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران مشغول هستم. مدرکم فوق دیپلم نرم افزار هستش. علاقه ای هم به ادامه تحصیل در ایران ندارم.
در مورد تغییر تصویر خودمم باید عرض کنم که یه دانشمند بزرگ گفته بعد از هر موفقیتی تغییر کن. طوری که همیشه این تغییر شما رو یاد موفقیت بندازه. این باعث اعتماد به نفس و انگیزه بیشتر هم خواهد شد. من هم این تغییر رو انتخاب کردم. این رو هم بگم که اون دختر کوچولو برادر زاده من هستش به نام کیمیا... اولین نوه خانواده ماست. یه کمم شبیه منه.:cool:
باز هم امیدوارم که بتونم بهتر از چیزی که از من انتظار می رود عمل کنم. به خاطر تمامی حمایت های شما دوستان متشکرم و امیدوارم که شما هم در تمامی مراحل زندگی خودتون موفق و پیروز باشید.

جاداره بازهم از مدیریت این انجمن به خاطر حاکم کردن فضایی کاملا دوستانه و همچنین توجهی که به کاربران می کنند تشکر ویژه داشته باشم.

موفق و پیروز باشید.

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهرام جان منم به نوبه خودم بهتون تبریک میگم امیدوارم هر جا هستی و خواهی بود شاد و موفق باشی!!!!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام.
با تمام وجود از دوستان عزیزم (GracIouS ,siavash78 ,A.GH.N, imate_pda2k , alireza_simkesh) که من رو شرمنده کردند تشکر می کنم. :blush:
همچنین جا داره که از تشکر ویژه ای هم از دو مدیر عزیز King_Dani و mojtaba2741 داشته باشم. :blush:
همانطور که می دانید من برنامه هام رو به صورت رایگان عرضه کردم. از این به بعد هم اگر نرم افزاری داشته باشم, که فکر می کنم فردا یکیش رو براتون آپ کنم, کاملا رایگان هستش. البته فارسی سازم رو چون با یکی از دوستان قدیمی صحبتهایی شده قراره که پولی کار کنم. البته همینجا قول 50 نسخه رایگان برنامه رو به تمامی دوستان فعال خودم در این انجمن می دم. شاید جالب باشه برای شما که بدونید اصلا چی شد من اومد اینجا. از روی علاقه یه دستگاه PPC خریدم. فکر کنم همه می دونید که K-Jam دارم. این سایت رو در Google (که خیلی دوسش دارم) پیدا کردم. اون موقع Hirad_sabaghian (اگه اشتباه نکرده باشم) کلی زحمت می کشید و من فقط Download می کردم. دقیقا بعد از دلخوری های ایشون بود که من اولین پست های خودمو ارسال کردم. بعد نمی دونم چی شد که به اینجا دلبسته شدم. من به دلایل مشغله کاری شدیدی که دارم دوستان کمی دارم. یعنی فقط همکارانم هستند. ولی حالا در این انجمن احساس می کنم که دوستان بسیاری دارم. همونطور که می دونید 21 سال دارم و از سن 17 سالگی برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای شروع کردم که اگه دوست داشته باشید می تونید رزومه کاری من رو در سایتم مشاهده نمایید. با کمک های بسیار برادر بزرگم کم کم راه پیشرفت رو پیدا کردم. الآن در سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران مشغول هستم. مدرکم فوق دیپلم نرم افزار هستش. علاقه ای هم به ادامه تحصیل در ایران ندارم.
در مورد تغییر تصویر خودمم باید عرض کنم که یه دانشمند بزرگ گفته بعد از هر موفقیتی تغییر کن. طوری که همیشه این تغییر شما رو یاد موفقیت بندازه. این باعث اعتماد به نفس و انگیزه بیشتر هم خواهد شد. من هم این تغییر رو انتخاب کردم. این رو هم بگم که اون دختر کوچولو برادر زاده من هستش به نام کیمیا... اولین نوه خانواده ماست. یه کمم شبیه منه.:cool:
باز هم امیدوارم که بتونم بهتر از چیزی که از من انتظار می رود عمل کنم. به خاطر تمامی حمایت های شما دوستان متشکرم و امیدوارم که شما هم در تمامی مراحل زندگی خودتون موفق و پیروز باشید.

جاداره بازهم از مدیریت این انجمن به خاطر حاکم کردن فضایی کاملا دوستانه و همچنین توجهی که به کاربران می کنند تشکر ویژه داشته باشم.

موفق و پیروز باشید.

عزیز؛اینها وظیفه بوده؛اگر جو صمیمانه ای هم اینجا وجود داره به خاطر بچه های گلی هست که اینجا وجود داره که کار مدیرا رو راحت کردن؛
ضمنا" حسین عزیز هم پیگیر کارهای شما برای کاربر فعال کردنتون بودند؛
در نهایت اینکه من اولین فارسی ساز شما رو خواهم خرید اگر که اجازه بدید؛
فکر می کنم که شما رو در فرومهای دیگه ای هم با همین آی دی ملاقات کرده ام؛درسته؟
موفق باشید.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
با سلام.

موفق و پیروز باشید.
آقا منم تبريك ميگم...
72.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
عزیز؛اینها وظیفه بوده؛اگر جو صمیمانه ای هم اینجا وجود داره به خاطر بچه های گلی هست که اینجا وجود داره که کار مدیرا رو راحت کردن؛
موفق باشید.

بله. من در دو انجمن دیگه Barnamenevis.Org و DeveleporCenter.ir هم با همین ID عضو هستم. البته در xda-developers هم با همین ID عضو هستم. :cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
موفق باشید.

اول بگم که ، حسین از همه بیشتر دنبال کارت بود ، منتها یه کم به رییس جمهور محبوب ش رفته ، اهل خودنمایی نیست:happy::rolleyes::D نه حسین؟
خیلی مخلصیم حسین ، نری یه موقع این رو به رییس جمهور بگی ها ( اسمایلی وحشت )

دوم این که بنده هم فکر می کنم اگر فارسی سازی که با استاندارد های من بخونه ، بهتره که با پول تهیه ش کنم ، همان طور که سال پیش ، برنامه نقشه تهران رو تهیه کردم . ( راستی نقشه جدید تهران نیامده؟ )

در نهایتاینکه تبریک ات ما را پذیرا باشید ، این کمترین کاری بود که می شد در قبال وقتی که می گذارید انجام بدهیم
موفق و پیروز باشید

emperatour

Registered User
لایک‌ها
1
داش شهرام تبريك بنده حقير را نيز بپذير.

پ ن: دكتر نميخاي آواتارتو عوض كني؟ :دي

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره منم حرف مديران رو قبول دارم. به هر حال شما برنامه رايگان زياد معرفي كرديد. به نظر من هم اگه قراره فارسي ساز رو واسه فروش بگذاريد بچه هاي پاكت پي سي (منم خودم رو قاطي كردم!) هزينه اش رو پرداخت كنند. چون اينجوري آدم پيش وجدان خودش هم معذب نيست! :cool:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اولا" آقا شهرام از شایسته ترین افراد برای کاربر فعالی هستید ، مبارکه ...

دوما" آقا سیاوش شما هم از محبوب ترین های این فرومید .

ما هم که دیگه به اینجا ربطی نداریم :(

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اول سلام
دوم اینکه شرمنده همه رفقا شدم
بخاطر حجم کاری که دارم این یکی دو هفته رو خیلی کمتر میتونم اینجا سر بزنم
صندلی داغ هم دست شما رو میبوسه، نزارین یه وقتی سرد بشه ها! (از همه مهمتر اینکه این هفته هم قرار حسین بشینه :lol:)

بالا