با سلام.
با تمام وجود از دوستان عزیزم (GracIouS ,siavash78 ,A.GH.N, imate_pda2k , alireza_simkesh) که من رو شرمنده کردند تشکر می کنم. :blush:
همچنین جا داره که از تشکر ویژه ای هم از دو مدیر عزیز King_Dani و mojtaba2741 داشته باشم. :blush:
همانطور که می دانید من برنامه هام رو به صورت رایگان عرضه کردم. از این به بعد هم اگر نرم افزاری داشته باشم, که فکر می کنم فردا یکیش رو براتون آپ کنم, کاملا رایگان هستش. البته فارسی سازم رو چون با یکی از دوستان قدیمی صحبتهایی شده قراره که پولی کار کنم. البته همینجا قول 50 نسخه رایگان برنامه رو به تمامی دوستان فعال خودم در این انجمن می دم. شاید جالب باشه برای شما که بدونید اصلا چی شد من اومد اینجا. از روی علاقه یه دستگاه PPC خریدم. فکر کنم همه می دونید که K-Jam دارم. این سایت رو در Google (که خیلی دوسش دارم) پیدا کردم. اون موقع Hirad_sabaghian (اگه اشتباه نکرده باشم) کلی زحمت می کشید و من فقط Download می کردم. دقیقا بعد از دلخوری های ایشون بود که من اولین پست های خودمو ارسال کردم. بعد نمی دونم چی شد که به اینجا دلبسته شدم. من به دلایل مشغله کاری شدیدی که دارم دوستان کمی دارم. یعنی فقط همکارانم هستند. ولی حالا در این انجمن احساس می کنم که دوستان بسیاری دارم. همونطور که می دونید 21 سال دارم و از سن 17 سالگی برنامه نویسی رو به صورت حرفه ای شروع کردم که اگه دوست داشته باشید می تونید رزومه کاری من رو در سایتم مشاهده نمایید. با کمک های بسیار برادر بزرگم کم کم راه پیشرفت رو پیدا کردم. الآن در سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران مشغول هستم. مدرکم فوق دیپلم نرم افزار هستش. علاقه ای هم به ادامه تحصیل در ایران ندارم.
در مورد تغییر تصویر خودمم باید عرض کنم که یه دانشمند بزرگ گفته بعد از هر موفقیتی تغییر کن. طوری که همیشه این تغییر شما رو یاد موفقیت بندازه. این باعث اعتماد به نفس و انگیزه بیشتر هم خواهد شد. من هم این تغییر رو انتخاب کردم. این رو هم بگم که اون دختر کوچولو برادر زاده من هستش به نام کیمیا... اولین نوه خانواده ماست. یه کمم شبیه منه.
باز هم امیدوارم که بتونم بهتر از چیزی که از من انتظار می رود عمل کنم. به خاطر تمامی حمایت های شما دوستان متشکرم و امیدوارم که شما هم در تمامی مراحل زندگی خودتون موفق و پیروز باشید.
جاداره بازهم از مدیریت این انجمن به خاطر حاکم کردن فضایی کاملا دوستانه و همچنین توجهی که به کاربران می کنند تشکر ویژه داشته باشم.
موفق و پیروز باشید.